GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ο Άδωνις διαψεύδει την εκδήλωση στο Περιστέρι και καλεί φωτογράφους...

Διαψεύδει ο Άδωνις τις πληροφορίες. Το γύρο του διαδικτύου έκανε τις τελευταίες ώρες η πληροφορία πως o Άδωνις Γεωργιάδης είχε προγραμματίσ...

Διαψεύδει ο Άδωνις τις πληροφορίες.
Το γύρο του διαδικτύου έκανε τις τελευταίες ώρες η πληροφορία πως o Άδωνις Γεωργιάδης είχε προγραμματίσει συγκέντρωση στο Περιστέρι , στην οποία δεν πήγε ποτέ , επειδή μαζεύτηκαν 10 άτομα.
Την πληροφορία αυτή την διέψευσε κατηγορηματικά με αρκετή δοση χιούμορ και ειρωνείας μέσω twitter
«Χαμός στο διαδίκτυο με μία δήθεν οργανωμένη από μένα εκδήλωση στο Περιστέρι. Λοιπόν στο Περιστέρι μιλάω στις 30 στις 19.00.» Και για φινάλε κάλεσε και ρεπόρτερ : «Φέρτε φωτογράφους»

10 σχόλια

  1. Ειμαστε κρατος υπο κατοχη .Αν οι αφενταδες μας αποφασισουν να γινει η Θρακη Τουρκικη Επαρχια ΑΥΤΟ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΤΟΝ ΚΩΛΟ ΣΟΥ ΝΑ ΧΤΥΠΑΣ ΚΑΤΩ..Ε ΑΝΤΙ ΤΗΣ ΤΡΟΙΚΑΣ -ΔΝΤ-ΘΑ ΕΧΕΙΣ ΑΦΕΝΤΗ ΤΟΝ ΤΟΥΡΚΟ ΠΑΣΑ-ΧΕΣΤΗΚΕ Η ΦΟΡΑΔΑ..ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΤΩΡΑ ΝΑ ΤΑ ΑΝΑΤΡΕΨΟΥΜΕ ΠΡΙΝ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΑΡΓΑ? ΝΑ ΣΤΕΙΛΟΥΜΕ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ(ΚΡΕΜΑΛΑ) ΤΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ -ΜΕΙΟΔΟΤΕΣ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΑΝ ΤΗΝ ΧΩΡΑ? ΝΔ-ΠΑΣΟΚ-ΛΑΟΣ-ΝΤΟΡΑ-ΚΑΤΣΕΛΗ...ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΗΝ ΤΥΧΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΜΟΙΡΑ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΜΑΣ ΣΑΝ ΛΑΟΣ? ..ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΤΩΝ ΜΝΗΜΟΝΙΩΝ ΟΛΟΣ Ο ΠΛΟΥΤΟΣ-Η ΔΗΜΟΣΙΑ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΔΙΑΘΕΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ ΤΟΥ ΧΡΕΟΥΣ ΕΝΑΝΤΙ ΤΩΝ ΔΑΝΕΙΣΤΩΝ..ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΧΡΕΟΣ ΕΧΕΙ ΠΛΗΡΩΘΕΙ ΗΔΗ 2,6 ΦΟΡΕΣ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ......ΟΛΗ Η ΠΟΛΕΜΙΚΗ ..ΜΗΧΑΝΗ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΑΝΟΙΚΕΙ ΣΤΟΥΣ ΚΑΤΑΚΤΗΤΕΣ..(ΔΗΜΟΣΙΑ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ) ΤΑ ΑΦΕΝΤΙΚΑ ΜΑΣ ΘΑ ΑΠΟΦΑΣΙΣΟΥΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΕΜΕΙΣ ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΠΟΛΕΜΟΥ Π.Χ ΜΕ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ ..ΕΑΝ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΠΟΛ.ΑΕΡΟΣΚΑΦΗ ΘΑ ΚΑΘΗΛΩΘΟΥΝ ΣΤΟ ΕΔΑΦΟΣ Η ΟΧΙ..ΚΑΙ ΜΗΝ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΑΥΤΑΠΑΤΕΣ ΠΕΡΙ ΕΠΕΚΤΑΤΙΣΜΟΥ ΤΗΣ..ΤΟΥΡΚΙΑΣ.ΚΑΙ ΠΡΑΣΙΝΑ ΑΛΟΓΑ!.ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΠΑΙΖΟΥΝ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΓΙΑ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΟΡΙΣΤΙΚΑΝ.. ..ΕΙΜΑΣΤΕ ΥΠΟ ΚΑΤΟΧΗ...ΠΡΟΤΕΚΤΟΡΑΤΟ ΤΩΝ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ!!! ΑΓΟΡΩΝ!!!ΤΩΝ-ΤΟΚΟΓΛΥΦΩΝ..ΤΩΝ ΑΦΕΝΤΙΚΩΝ.. ΔΝΤ.. ΕΕ.. ΗΠΑ ..ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΤΟ..ΟΙ ΡΑΓΙΑΔΕΣ -ΟΙ ΕΓΚΑΘΕΤΟΙ -ΟΙ ΔΟΣΙΛΟΓΟΙ-ΚΑΙ Η ΦΑΡΑ ΤΩΝ ΕΦΟΠ-ΛΗΣΤΩΝ..ΑΣ ΣΙΩΠΟΥΝ..ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΟΛΟΙ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΓΙΑ ΝΑ ΛΕΥΤΕΡΩΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ρεντίκολο ρεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε:
    Εχει πληγεί και η οικογένεια του Βενιζέλου από την ανεργία!!!

    Γ. Αυτιάς: Κύριε Πρόεδρε, στο σπίτι σας έχετε άνεργο;

    Ευ. Βενιζέλος: Δεν υπάρχει οικογένεια που να μην έχει άνεργο, βεβαίως έχω, στην οικογένεια έχουμε παιδιά με προσόντα με διπλώματα, με μεταπτυχιακά, που δεν μπορούν να βρουν δουλειά.

    Γ. Αυτιάς: Ναι, τι σας λένε αυτά τα παιδιά;

    Ευ. Βενιζέλος: Έχω στενούς μου συγγενείς, με οικογένειες, με μεγάλα προσόντα, ας πούμε έχω ξάδερφο διδάκτορα πολιτικό μηχανικό εξειδικευμένο, που δεν μπορεί να βρει μια δουλειά, δεν μπορεί να σταυρώσει ένα μεροκάματο.

    Γ. Αυτιάς: Αυτός ο άνθρωπος ήρθε να σας πει «Βαγγέλη, ξάδερφε δεν έχω να πληρώσω το χαράτσι της ΔΕΗ»;

    Ευ. Βενιζέλος: Πως δεν ήρθε, προφανώς.......


    ΠΩΣ ΝΑ ΤΟ ΧΕΣΕΙΣ ΑΥΤΟ ΤΟ ΖΩΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ
    ΜΕ ΠΟΣΟΥΣ ΤΟΝΟΥΣ !!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΜΑΥΡΟ ΣΤΗΝ ΜΑΦΙΑ ΝΔ-ΠΑΣΟΚ ΛΑΟΣ ΝΤΟΡΑ ΚΑΤΣΕΛΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Την πολιτική διεύθυνση του εγχειρήματος είναι αδύνατο να την ασκήσουν αυτοδύναμα η Ν.Δ. ή το ΠΑΣΟΚ. Δεν διαθέτουν ούτε την προγραμματική και ιδεολογική εσωτερική συνοχή ούτε την αναγκαία ισχυρή πολιτική νομιμοποίηση στο κοινωνικό σώμα. Το στοίχημα είναι η συγκρότηση του «μεγάλου μνημονιακού συνασπισμού», του οποίου πρόπλασμα υπήρξε το πολιτικό άθροισμα που στήριξε την κυβέρνηση Παπαδήμου. Αυτός ο συνασπισμός, συναρθρωμένος με την «πολυδαίδαλη υπερδομή» του ΔΝΤ και του διευθυντηρίου της Ευρωζώνης θα αποτελέσει το πολιτικό υποκείμενο προσανατολισμού και ελέγχου των πολιτικών διαδικασιών στη χώρα. Και γύρω από αυτόν τον συνασπισμό θα διαμορφωθεί ένας αστερισμός υβριδικών πολιτικών μορφωμάτων που θα λειτουργούν ως «λελογισμένη» αντιπολίτευση και ως αναχώματα σε ανεπιθύμητες μετατοπίσεις προς τα αριστερά. Δεν θα αμφισβητούν όμως την αναγκαιότητα και τη νομιμότητα των μνημονίων. ΤΕΛΙΚΑ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΓΙΑ ΤΑ ΜΕΓΑΛΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΔΝΤ-ΕΕ-ΤΡΟΙΚΑ ?ΝΔ-ΠΑΣΟΚ-ΛΑΟΣ ΝΤΟΡΑ ΚΑΤΣΕΛΗ ΚΟΥΒΕΛΗΣ ΔΡΑΣΗ (ΚΑΜΕΝΟΣ ΜΕ ΕΡΩΤΗΜΑΤΙΚΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΤΙ ΣΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΟΙ ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΕΣ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΝΑ ΣΠΑΣΕΙ Η ΣΙΩΠΗ ΤΩΝ ΜΜΕ
    Συνεχίζονται οι απεργίες πείνας των πολιτικών κρατουμένων για την ζωή και την αξιοπρέπεια

    Tα μέλη της Αναρχικής Επαναστατικής Οργάνωσης Συνωμοσία Πυρήνων της Φωτιάς Γεράσιμος Τσάκαλος και Παναγιώτης Αργυρού ξεκίνησαν στις 8/4 απεργία πείνας απαιτώντας την οριστική μεταγωγή τους στις Φυλακές του Κορυδαλλού έχοντας έρθει σε ρήξη με τους ανθρωποφύλακες της Δομοκού και συγκεκριμένα τον επικεφαλής αρχιφύλακα της Δομοκού, τον θρασύδειλο Χρήστο Κλιάρη λόγω της αξιοπρεπούς στάσης τους να μην δέχονται σωματικό έλεγχο. Από 8/4 ξεκίνησε απεργία πείνας αλληλεγγύης στους συντρόφους του και ο Χρήστος Τσάκαλος μέλος της Συνωμοσίας Πυρήνων της Φωτιάς, όπως και τα υπόλοιπα μέλη της οργάνωσης θα ξεκινήσουν σταδιακά μαζι με τον αναρχικό Θεόφιλο Μαυρόπουλο, την απεργία αν δεν ικανοποιηθούν οι απαιτήσεις των συντρόφων τους. Από την Τρίτη 17/4 ξεκίνησαν απεργία πείνας και τα μέλη της Αναρχικής Επαναστατικής Οργάνωσης Συνωμοσία Πυρήνων της Φωτιάς, Χάρης Χατζημιχελάκης, Δαμιανός Μπολάνο, Γιώργος Πολύδωρος.

    ΤΟ ΠΑΘΟΣ ΓΙΑ ΤΗ ΛΕΥΤΕΡΙΑ
    ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΤΕΡΟ
    ΑΠΟ ΟΛΑ ΤΑ ΚΕΛΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. AKOMA δεν τον πηρανε-ΤΟΝ ΑΔΩΝΗ- μετα ληγμενα γιαουρτια τα κλουβια αυγα και τα σαπια Λαχανα..τι περιμενετε ρεεε?? ΟΛΟ ΤΟ ΦΟΥΜΟ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΡΒΟΥΝΟ ΔΙΚΟ ΣΟΥ ΡΕΕΕΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ό Άδωνις Γεωργιάδης καλεί σε μονομαχία τον Καμμένο... αλλά δεν θα έχει ευκαιρία να τον κάνει φύλλο και φτερό

    Με κάθε δυνατό τρόπο, ο Άδωνις Γεωργιάδης προσπαθεί να πείσει τον Πάνο Καμμένο να συμμετέχουν μαζί σε μια τηλεοπτική ή ραδιοφωνική συζήτηση.

    Ακόμα και προσωπικά μηνύματα στο twitter έχει δοκιμάσει να του στείλει χωρίς βέβαια να λάβει ποτέ θετική απάντηση.

    Και ούτε θα πάρει βέβαια γιατί ο Καμμένος...
    δεν μπορεί να σταθεί απέναντι σε σοβαρό διάλογο όπου απέναντι δεν θα είναι τύποι σαν τον Χατζηνικολάου να τον αφήνουν να λέει συνθήματα του στυλ "ξεπουλάτε την πατρίδα", "τα CDS που θα πληρωθούν είναι πάνω από 30 δις", "κάποιοι έβγαλαν 600 δις παίζοντας στην επιστροφή στη δραχμή", "ο κ. Ράιμπάχερ (!!!) δεν μπορεί να μας κουνάει το δάκτυλο", "ο Φούχτερ (!!!) είναι υφυπουργός για την Ελλάδα"... ούτε τα ονόματά του δεν μπορεί να πει σωστά ο άνθρωπος που θέλει να μας σώσει!!!

    Φυσικά τσούζει το ότι στο πρόγραμμά του λέει "Θα καταγγείλουμε το μνημόνιο ΜΟΝΟ ΕΦΟΣΟΝ..." και παραθέτει κάτι προυποθέσεις που θέλουν 2-3 χρόνια να εκπληρωθούν... όπως τσούζει και η μούφα με τα CDS που τελικά αποδείχθηκαν 2 δις...

    Αυτά και άλλα πολλά θα του αντιπαραθέσει ο Άδωνις και απαντήσεις δεν θα πάρει...

    Οπότε δεν είναι χαζός ο Καμμένος να πάει σε κουβέντα με τον Άδωνι γιατί ξέρει ότι θα τον διαλύσει καθώς ποτέ δεν είχε ευχέρεια λόγου και επιχειρημάτων... προτιμάει να του χαϊδεύει τα αυτιά ο Χατζηνικολάου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Η ΚΑΤΑΠΤΩΣΗ THΣ ΧΩΡΑΣ ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΟΤΑΝ ΜΕΤΑΠΟΛΙΤΕΥΤΙΚΑ ΕΠΙΚΡΑΤΗΣΑΝ ΩΣ ΠΡΟΤΥΠΟ ΖΩΗΣ ΚΑΙ ΕΠΙΤΥΧΙΑΣ ΟΙ “ΛΟΥΑ –ΛΟΥΑ”, OI “ΚΩΣΤΟΠΟΥΛΟΙ” “ΟΙ ΜΠΟΥΜΠΟΥΚΟΙ”, “ΟΙ ΜΠΟΥΜΠΟΥΚΕΣ” , “ΟΙ ΕΛ-ΛΑΔΕΜΠΟΡΟΙ”, “ΟI ΓΙΑΝΝΙΚΟΙ” KAI ΛΟΙΠΑ ΣΑΠΡΟΦΥΤΑ ….ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΑΠΟ ΤΟ ΔΟΜΗΜΕΝΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΕ (ΛΑΜΠΡΑΚΙΣΤΑΝ,ΜΠΟΜΠΟΛΙΣΤΑΝ ΚΑΙ CIA )……….

    ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΕΙΝΑΙ ΠΡΩΤΑ ΚΑΙ ΚΥΡΙΑ ΑΞΙΑΚΟ ΚΑΙ ΗΘΙΚΟ…..

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση