GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Μπουτάρης για Βενιζέλο:"Από τις πιο σοβαρές ομιλίες που έχω ακούσει στα 70 μου χρόνια..."

«Η ομιλία του Βαγγέλη Βενιζέλου ήταν από τους πιο σοβαρούς πολιτικούς λόγους που έχω ακούσει στα 70 μου χρόνια». Με τα λόγια αυτά, ο δήμαρ...


«Η ομιλία του Βαγγέλη Βενιζέλου ήταν από τους πιο σοβαρούς πολιτικούς λόγους που έχω ακούσει στα 70 μου χρόνια». Με τα λόγια αυτά, ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης, Γιάννης Μπουτάρης, σχολίασε την προεκλογική ομιλία του προέδρου του ΠΑΣΟΚ, μιλώντας στο Ράδιο Θεσσαλονίκη.
«Ήταν μια ομιλία χωρίς υποσχέσεις, με απεικόνιση της πραγματικότητας» πρόσθεσε.
«Τελικά στηρίζεις ΠΑΣΟΚ» σχολίασε ο δημοσιογράφος του ΡΘ. «Προφανώς. Ο Βενιζέλος είναι ο μόνος που μπορεί να μας βγάλει από αυτή την ιστορία» απάντησε ο δήμαρχος, σύμφωνα με το thestival.gr

38 σχόλια

  1. Ότι και να πει ο ΨΕΥΤΟΒΑΓΓΕΛΑΣ δεν πείθει. Από λόγια έχουμε χορτάσει. Ο Βενιζέλος είναι ο μεγαλύτερος ΦΟΡΟΜΠΗΧΤΗΣ μετά τη μεταπολίτευση. Και αυτό είναι που μετράει και τον χαρακτηριζει.

    μαστρο Κώστας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ...οσα δεν λενε τα φερεφωνα οι εγκαθετοι οι ραγιαδες..ΣΤΗΝ ΕΚΘΕΣΗ ΤΟΥ ΤΟ ΔΝΤ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΣΤΑ ΕΠΟΜΕΝΑ 18 ΧΡΟΝΙΑ ΔΗΛ ΜΕΧΡΙ ΤΟ 2030 προβλεπει τη σαρωτικη αλλαγη στην ασφαλιση ωστε να μειωθουν στο ελαχιστο οι δαπανες για την υγεια,να μειωθουν οι ασφαλιστικες δαπανες των εργοδοτων και να αυξηθουν οι εισφορες των αυτοαπασχολουμενων θα καταργηθουν σταδιακα θεραπειες ,ιατρικες εξετασεις και φαρμακα που μεχρι τωρα καλυπταν τα ασφλ.ταμεια. Αυτο θα φερει σαφη επειδεινωση στους ορους ζωης ολοκληρης της κοινωνιας..στελεχη του ΔΝΤ ΓΙΑ ΝΑ ΕΠΙΒΙΩΣΕΙ Η ΧΩΡΑ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΧΑΜΗΛΩΣΕΙ ΠΟΛΥ Ο ΔΕΙΚΤΗΣ ΤΟΥ ΜΕΣΟΥ ΟΡΟΥ ΔΙΑΒΙΩΣΗΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ και συμφωνησε Ο ΑΝΤΩΝΟΒΑΓΓΕΛΗΣ και ολοι εμεις οι ραγιαδες..ασχετο..στην ΡΟΥΜΑΝΙΑ με το ΔΝΤ ΑΥΞΗΘΗΚΕ Η ΘΝΗΣΙΜΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΡΟΥΜΑΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ ΚΑΤΑ 25% ΚΑΙ ΕΠΕΣΕ Ο ΜΕΣΟΣ ΟΡΟΣ ΖΩΗΣ ΚΑΤΑ 5,6 ΧΡΟΝΙΑ..ολε...ετσι στο ασχετο ΟΣΟΙ ΛΟΙΠΟΝ ΕΙΝΑΙ ΡΑΓΙΑΔΕΣ-ΣΚΥΦΤΟΥΛΗΔΕΣ ΕΓΚΑΘΕΤΟΙ ΠΑΡΑΤΡΕΧΑΜΕΝΟΙ ΗΛΙΘΙΟΙ ΚΑΙ ΕΦΟΠ-ΛΗΣΤΕΣ ... ΨΗΦΙΖΟΥΝ ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΤΗΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ-ΜΕΙΟΔΟΣΙΑΣ ΝΔ-ΠΑΣΟΚ-ΛΑΟΣ-ΝΤΟΡΟΚΑΤΣΕΛΟ-ΚΟΥΒΕΛΗ(ΔΕΚΑΝΙΚΙ) ΚΑΙ ΑΣ ΣΙΩΠΗΣΟΥΝ....ΤΗΝ ΤΥΧΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΜΟΙΡΑ ΤΟΣΟ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΟΣΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΘΑ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ Ο ΛΑΟΣ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. χεστηκαμε απο συγκινηση

    ο χοντρος ειναι απατεωνας ρε....χειροτερος απτο γιωργακη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Πάλι μεθυσμένος ήσουνα ??????????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΑΝΤΕ ΒΡΕ ΓΕΡΟΞΟΥΡΑ .ΣΕ ΕΒΓΑΛΕ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΤΙ ΘΑ ΠΕΙΣ.ΑΠΟ ΛΟΓΙΑ ΧΟΡΤΑΣΑΜΕ.ΕΙΧΕ Ο ΚΥΡΚΟΣ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΕΦΡΑΔΙΑ ΑΛΛΑ ΗΤΑΝ ΣΤΑ ΠΙΣΩ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. καλάααααααααα κρασά
    γεροξεκούτη

    Κανένα Μπάφο τράβηξες ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΧΑΦΙΕ..ΔΟΣΙΛΟΓΕ ΤΟΥ ΠΑΣΤΟΚΙΣΤΑΝ..
    ΑΣΤΟ.....

    ΔΕΝ ΤΟΛΜΗΣΕ Ο ΓΟΥΡΟΥΝΟΜΟΥΡΗΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΑΝΟΙΧΤΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΚΑΙ ΜΑΝΤΡΩΣΕ ΟΛΕΣ ΤΗΣ ΚΛΑΔΙΚΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΒΟΛΡΕΜΕΝΟΥΣ ΑΓΡΟΙΚΟΥΣ ΣΤΟ ΛΙΜΑΝΙ ΣΤΗΝ ΑΠΟΘΗΚΗ..

    ΦΥΣΙΚΑ ΤΕΤΟΙΑ ΖΩΑ ΠΑΣΤΟΚΟΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΜΑΝΤΡΙΑ ΚΑΙ ΑΠΟΘΗΚΕΣ ΕΙΝΑΙ..

    ΚΑΜΙΑ ΠΕΝΤΑΚΟΣΑΡΙΑ ΑΤΟΜΑ ΗΤΑΝ ΜΑΖΕΜΕΝΑ ΚΑΙ ΦΩΝΑΖΑΝ ΚΑΙ ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΤΟΥΣ ΠΕΡΝΟΝΤΑΣ ΠΑΡΟΥΣΙΕΣ..

    ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΒΑΡΚΕΣ ΟΙ ΕΞΩΛΕΜΒΙΕΣ ΤΑ ΚΑΡΑΒΑΚΙΑ ΤΑ ΓΡΙ-ΓΡΙ ΤΑ ΚΟΤΕΡΑ ΤΟΥ ΜΑΧΑΡΑΓΙΑ..

    ΟΙ ΠΕΡΙΣΟΤΕΡΟΙ ΘΑΜΩΝΕΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΜΕΤΑΦΕΡΟΜΕΝΟΣ ΠΛΗΡΩΜΕΝΟΣ ΘΙΑΣΟΣ..

    ΟΛΟΙ ΟΙ ΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΕΚΑΝΑΝ ΒΟΛΤΑ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΛΙΑ ΚΑΙ ΟΙ ΚΕΦΕΤΕΡΙΕΣ ΗΤΑΝ ΟΛΕΣ ΓΕΜΑΤΕΣ ΚΑΙ Η ΠΛΑΤΙΑ ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΟΥΣ..

    ΠΗΓΑ ΑΠΟ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΕΣ ΣΥΝΟΙΚΙΕΣ ΕΩΣ ΤΟ ΜΕΓΑΡΟ ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΠΟΥ ΚΑΝΩ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΜΕ ΤΟ ΠΟΔΗΛΑΤΟ..

    ΟΛΟΣ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΣΤΑ ΠΗΓΑΔΑΚΙΑ ΕΒΡΙΖΑΝ ΤΑ ΧΑΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΜΑΖΕΨΕ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΓΥΡΩ ΝΟΜΟΥΣ Ο ΓΟΥΡΟΥΝΟΜΟΥΡΗΣ ..

    ΕΓΙΝΕ ΡΟΜΠΑ..

    ΚΑΜΙΑ ΠΕΝΤΑΚΟΣΑΡΙΑ ΑΤΟΜΑ ΗΤΑΝ ΜΕ ΓΡΑΒΑΤΕΣ ..

    ΕΚΛΕΙΣΑΝ ΚΑΙ ΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΣΤΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΦΑΝΓΗ ΟΤΙ ΚΑΤΙ ΓΙΝΕΤΕ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΠΩΠΩ ΚΟΣΜΟΣ ΤΡΕΙΣ ΚΑΙ Ο ΚΟΥΚΟΣ.ΕΒΓΑ ΕΞΩ ΑΝ ΤΟΛΜΑΣ ΧΑΡΑΤΣΑ ΔΙΚΟΛΑΒΕ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ
    ΟΜΙΛΙΕΣ ΠΗΓΑΤΕ ΣΤΗΝ ΑΠΟΘΗΚΗ
    ΠΡΟΕΟΤΡΙΑ ΕΚΕΙ ΘΑ ΚΑΤΑΛΗΞΕΤΕ. ΣΤΟ ΕΙΠΑ ΕΧΕΙΣ ΤΗΝ ΚΑΤΑΡΑ ΤΩΝ ΜΕΔΙΚΩΝ ΔΕΝ ΓΛΥΤΩΝΕΙΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΑΠΟ ΚΟΥΦΑΜΑΡΑ ΠΩΣ ΠΑΣ ???????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Απο τους πιο μαλακες δημαρχους που εχω δει και γω στα εβδομηντα μου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. EINAI ΔYNATON ΤΟΥΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ ΕΝΟΣ ΛΑΟΥ ΝΑ ΤΟΥΣ ΨΗΦΙΣΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΑΠΟΡΩ.ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΛΙΚΑ ΤΟΥΣ ΠΟΥ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΝΑ ΤΡΩΕΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΕΙ Ο ΧΑΡΑΤΣΑΣ ΝΑ ΜΙΛΗΣΕΙ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑΙΤΕΡΗ ΠΑΤΡΙΔΑ ΤΟΥ ΤΗΝ ΧΑΛΚΙΔΑ.ΜΗΠΩΣ ΤΗΝ ΞΕΧΑΣΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ΞΕΡΕΙΣ ΤΙ ΘΥΜΙΖΟΥΝ ΟΙ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΔΙΚΟΛΑΒΟΥ ΧΑΡΑΤΣΑ ΤΗΣ ΓΡΙΑΣ ΤΟ ΠΡΑΜΑ ΑΠΟΨΙΛΩΜΕΝΟ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΟΥ ΠΡΑΜΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ρε μαλακα μπουταρη κοψτο!!!!!! Αφου σε χαλαει το ρημαδι ρε μαλακα γερο. Κοψτο το ρημαδι. Αμα εισαι πιωμενος απλα μην μιλας. Χαμογελασε και ολα τελος. Εσυ εχεις την μαλακια που οταν πινεις μιλας. Γινεσαι γαμιας. Απλα την αλλη μερα ξυπνας και εισαι πουστης. Κοψτο ρε μπουταρη το γαμημενο αλκοολ και θα δεις καλυτερες μερες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. καταλάβαινες τι έλεγες, ρε γεροξεκούτη ; Αει σιχτίρ. Οι κατάρες των Ελλήνων να σε κυνηγούν σε όλη σου τη ζωή, και κυρίως οι κατάρες των πρώην ψηφοφόρων του πασοκ, που το κόμμα αυτό τους διέλυσε.
    500.000 οικογένειες κλαίνε που δεν έχουν να πληρώσουν το χαράτσι του Βαγγελάκη, αλλά εσύ τι να μας πεις ; τα εκατομμύρια σου θα τα πάρεις στο τάφο σου ;
    Κάνεις τον λαγό στον σαπιοκοιλιά, όλοι σας με τις βιλάρες και τα εκατομμύρια των καταθέσεων και την πολυτελή διαβίωσε σε κότερα και ακριβά εστιατόρια και μπαράκια. Το αίμα των αυτοκτονημένων Ελλήνων να σε πνίξει. Πόνος και δάκρυα να ζήσεις στη εναπομείνασα ζωή σου.
    όσοι στηρίξουν το κόμμα που μας διέλυσε 2 χρόνια, αιώνια ναναι καταραμένοι και κανείς να μην τους κλάψει ! Η Νέμεσις έρχεται.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Χέστηκα αν το κόψει ο Μπουτάρης, η αν γαμιέται ο Μπουτάρης, η αν είναι χασικλής ο Μπουτάρης....

    Αυτά σας ενδιαφέρουν ΟΛΟΥΣ ΕΣΑΣ;;

    Ρε εδώ ξεπούλησαν την χώρα, εδώ στέλνουν μετανάστες τα παιδιά μας που δεν είναι κάποιοι ανειδίκευτοι εργαζόμενοι ΑΛΛΑ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΕΣ η ελπίδα της χώρας που για να σπουδάσουν οι γονείς τους έκαναν το σκατό τους παξιμάδι αρά χάνουμε μια γενιά ,η άλλη γενιά όπως το πάνε θα μείνουν αγράμματοι και σε αυτόν το προοδευτικό ΚΕΡΑΤΑ του αρέσει ο ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ ΚΑΙ Ο ΣΑΜΑΡΑΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΞΈΡΩ ΠΟΙΟΣ ΑΛΛΟΣ ΚΕΡΑΤΑΣ...

    Ακούστε αν δεν τους πάρομε την εξουσία με εκλογές {γιατί πολύ συζητιέστε ότι θα κάνουν νοθεία}

    ΘΑ ΠΡΈΠΕΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΤΕΛΕΙΏΣΟΥΜΕ ΜΕ ΌΠΟΙΟ ΚΩΣΤΟΣ..

    { ΚΕΦΆΛΟΚΥΝΗΓΟΣ ΔΟΣΊΛΟΓΩΝ ΠΡΟΔΟΤΏΝ ΚΛΕΦΤΏΝ ΠΟΛΙΤΙΚΏΝ }

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Είμαστε στην τελική ευθεία για τις κάλπες και οι πάλαι ποτέ μονομάχοι, ΝΔ και ΠΑΣΟΚ ή αλλιώς Σαμαράς και Βενιζέλος, δεν είπαν κουβέντα για την ταμπακιέρα.

    Αυτήν που καίει τους Ελληνες πολίτες.

    Δεν ξεκαθάρισαν, εν ολίγοις, τι μέτρα θα πάρουν σε λιγότερο από ένα μήνα μετά τις εκλογές, τον Ιούνιο, προκειμένου να καλύψουν τον στόχο των 11,7 δις επίσημα ανεπίσημα 14 δις , για τον οποίον δεσμεύτηκαν, υπογράφοντας τη νέα δανειακή σύμβαση και το δεύτερο Μνημόνιο...

    Πότε περιμένουν να το κάνουν; Προφανώς μετά τις εκλογές!
    Γι αυτό ροκανίζουν τον προεκλογικό χρόνο με κοκκορομαχίες, παίζοντας το ρόλο του σχολιαστή του αντίπαλου, παρά του ηγέτη που προσδοκά να κυβερνήσει τη χώρα στην πιο κρίσιμη στιγμή της.

    Ο Αντώνης Σαμαράς, παρουσιάζοντας το οικονομικό κυβερνητικό πρόγραμμα της ΝΔ στο Ζάππειο, στο πολυσέλιδο κείμενο, πέρασε στα γρήγορα τα μέτρα του Ιουνίου. Δεν εξήγησε ποια θα είναι τα ισοδύναμα μέτρα που θα πάρει ώστε να μη γίνουν περικοπές σε μισθούς και συντάξεις, με βάση ποια χρονοδιαγράμματα θα υλοποιήσει το σχέδιο του.

    Επικαλέστηκε, επίσης, το πάρτι που γινόταν στο ΙΚΑ με τη “βιοτεχνία” παράνομων επιδομάτων που είχαν στήσει υπάλληλοι και πολίτες. Το σκάνδαλο αυτό, όμως, έκανε ..10 χρόνια να βγει στο φως. Αναφέρθηκε και σε εξοικονομήσεις από ηλεκτρονικά διαχειριστικά συστήματα στο δημόσιο, από την εφαρμογή διεθνών λογιστικών προτύπων, από τα οποία θα μπορούσαν να εξοικονομούνται 2,5 δισ το χρόνο, όπως είπε.
    Και αυτό είναι σωστό αλλά μακροπρόθεσμο μέτρο, αφού η ηλεκτρονική συνταγογράφηση που είναι μια ανάλογη διαδικασία, είναι σε εξέλιξη εδώ και 8 χρόνια κι ακόμη δεν έχει ολοκληρωθεί.

    Οσο για τον Ευάγγελο Βενιζέλο, επίσης μιλάει γενικώς και αορίστως, αποφεύγοντας, με πολύ προσοχή να δεσμευτεί για τον Ιούνιο. Έστειλε πέντε σημεία για την ανάπτυξη στον Μπαρόζο που παρέπεμπαν σε έκθεση ιδεών. Αναλίσκεται σε μια συνεχή αντιπαράθεση με τον Σαμαρά, για το ποιος έσωσε τον 13ο και τον 14ο μισθό, ξεχνώντας ακόμη και το στοιχειώδες, ότι και οι δύο δέχθηκαν άγρια κριτική διότι με τη μείωση του κατώτατου μισθού που έδωσαν ως αντάλλαγμα στην τρόϊκα, τελικά χάθηκαν τρεις και όχι δύο μισθοί…

    Και εκείνος υποστηρίζει ότι οι δεσμεύσεις του ΠΑΣΟΚ έχουν προσμετρηθεί ευρώ, ευρώ…
    Θέση, όμως, για τις απολύσεις πχ στο δημόσιο που αποτελούν μνημονιακή δέσμευση, δεν πήρε. Ούτε για τις μειώσεις στο εφάπαξ που έρχονται από την επομένη των εκλογών.

    Εκτός κι αν οι Σαμαρας και Βενιζέλος δεν λένε τι μέτρα θα πάρουν ή θα στηρίξουν τον Ιούνιο, γιατί όλα είναι ήδη γνωστά και έχουν δεσμευτεί να τα υλοποιήσουν χωρίς να κάνουν “κιχ”.

    Οι Ελληνες πολίτες ΕΙΝΑΙ περισσότερο πολιτικοποιημένοι από ποτέ, δεν πηγαίνουν σε εκλογές για να ξαναδούν το ίδιο έργο και να ζήσουν τα ίδια και χειρότερα. Ή θα το συνειδητοποιήσουν οι δύο πολιτικοί αρχηγοί και θα πουν την αλήθεια στους πολίτες για αυτό που τους περιμένει, ή να ξέρουν ότι θα πέσουν από την καρέκλα της εξουσίας πριν ακόμη καλά- καλά τη ζεστάνουν…

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχχαχχαχαχ
    η καλύτερη κωμωδία του Μπένυ Χιλλ!
    Συμφωνώ κι εγώ !
    μασκαράδες, οι απόκριες πέρασαν, αλλά εσείς συνεχίζετε τα καραγκιοζιλίκια με τους άθλιους συνεργάτες σας που κουνάνε σημαιάκια... 80% πάνω από 60 χρονών, με το ένα πόδι στο τάφο, θα κάψουν 1,5 εκ. νέους που βλέπουν το δρόμο της ανεργίας και της μετανάστευσης.
    Και που και που έβλεπες και κάνα νέο, που περιμένει κάνα ρουσφετάκι ! Αλλά θα πάρει το αγγουράκι,γιατί οι μακάκες ξύπνησαν. Το 2009 μας εξαπατήσατε, τώρα εξαπατάτε 1000 γερόντια τύπου Μπουτάρη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Ρε σεις τη ντυμένη αγελάδα τούρκογλου τη λένε, τι τον ανεβάζετε δικολάβο και τον κατεβάζετε γουρουνομούρη; Τούρ-κόγ-λου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Ο ΚΑΤΑΠΟΝΤΙΣΜΟΣ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΜΑΣ
    ΑΡΧΙΣΕ ΑΠΟ ΕΝΑ ΚΑΤΑΡΑΜΕΝΟ ΨΕΜΑ

    ΜΕ ΤΟ ΠΕΡΑΣΜΑ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ
    ΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΛΛΑΖΟΥΝ
    ΚΑΙ ΜΑΣ ΠΑΝΕ ΑΛΛΟΥ

    ΟΜΩΣ,
    ΜΗΝ ΞΕΧΑΣΕΤΕ ΠΟΤΕ
    ΠΩΣ Η ΑΙΤΙΑ
    ΤΗΣ ΤΡΑΓΩΔΙΑΣ
    ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ
    ΗΤΑΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ
    Η ΕΣΚΕΜΜΕΝΗ
    ΚΑΙ ΔΟΛΙΑ ΦΡΑΣΗ
    "ΛΕΦΤΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ".

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Λοιπόν, άκου μ@λ@κ@…

    Ετοιμάζεστε να ξαναπαίξετε το ίδιο παιχνίδι εκβιασμού για να μας πάρετε κι άλλο το κεφάλι με νέα μέτρα. Θα μας πείτε πάλι τα γνωστά ότι δε θα υπάρχουν χρήματα να πληρωθούν μισθοί δημοσίου και συντάξεις. Θα ξαναπείτε ότι τα λεφτά τα τρώνε οι μισθωτοί και οι συνταξιούχοι. Ξέρω ότι θα βρείτε ευήκοα ώτα ηλιθίων που θ’ αρχίζουν να καταριούνται τους δημόσιους υπαλλήλους και τους συνταξιούχους.

    Λοιπόν, άκου μ@λ@κ@…

    Αν το πρόβλημα ήταν οι μισθοί των δημοσίων υπαλλήλων και οι συντάξεις, θα μπορούσατε να μην τους πληρώνατε για έναν ή και δύο μήνες και να τελείωνε το θέμα.

    Παράλληλα θα διατάσσατε τις τράπεζες να μη ζητήσουν δόσεις δανείων από αυτούς που δε θα πληρωθούν. Οι τράπεζες έχουν πληρωθεί ήδη για κάθε δάνειο που έδωσαν, πρώτον από τους ληστρικούς τόκους και δεύτερον από τα 110 δισεκατομμύρια ευρώ που τους έδωσαν οι κυβερνήσεις τα τελευταία 3 χρόνια.

    Επίσης, η ΔΕΗ, ο ΟΤΕ, Εταιρείες Ύδρευσης και κάθε ιδιωτική εταιρεία που παρέχει αγαθά (π.χ. τηλεπικοινωνίες) χρησιμοποιώντας δημόσια περιουσία, δε θα ζητούσαν πληρωμή λογαριασμών όσων δε θα πληρωθούν.

    Τέλος, θα έμπαιναν σε εφαρμογή όλα τα γαμωσχέδια κρίσεων και καταστροφών που υπάρχουν στα συρτάρια σας και θα έπρεπε να είχατε μαζέψει ένα σκασμό λεφτά για την υλοποίησή τους, καθώς κάθε χρόνο εντάσσονται στον προϋπολογισμό και παίρνετε φόρους γι’ αυτά. Από αυτά τα γαμωσχέδια θα κάλυπταν τις ανάγκες τους όσοι δε θα πληρωνόταν.

    Αυτό σημαίνει κοινωνία και Κράτος. Για να οργανώνει και να βρίσκει λύσεις. Όμως αν γινόταν αυτό, θα μάθαιναν όλοι ότι το πρόβλημα δεν είναι οι μισθοί των δημοσίων υπαλλήλων και οι συντάξεις. Και τότε θα σας γαμιόταν το άλλοθι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Λοιπόν, άκου μ@λ@κ@…

    Ξέρουμε και οι δύο ότι το πρόβλημα του καθεστώτος είναι οι τράπεζες. Αν δεν πάρουμε τη δόση του δανείου δε θα μπορέσουμε να τη δώσουμε ολόκληρη για να ξεπληρώσουμε τους τόκους από τα δάνεια που πήρατε σα χώρα και τα ντερλικώσατε πολιτικοί και επιχειρηματίες.

    Ξέρουμε ότι αν δεν πληρώσετε τις δόσεις στους διεθνείς τοκογλύφους που σας τάιζαν τόσα χρόνια, αυτοί δε θα δανείσουν τις ελληνικές τράπεζες και τότε το τραπεζικό σύστημα θα καταρρεύσει και τη ζημιά θα την πάθουν οι υποστηρικτές και χορηγοί του καθεστώτος, οι τραπεζίτες.

    Λοιπόν, άκου μ@λ@κ@…

    Ξέρουμε ότι μας έχετε βάλει σε αυτό το λούκι για να σωθούν οι ελληνικές τράπεζες και ίσως παραπέρα κάποιες ευρωπαϊκές. Οπότε είναι μεγάλη κουτσαβακιά να το χρεώνετε στους εργαζόμενους. Λέτε για τους δημόσιους υπαλλήλους. Υπάρχει τρόπος να κάνετε το δημόσιο υγιές και παραγωγικό. Αλλά δε θέλετε. Θέλετε να μένει εκτεθειμένο στις κατάρες των πολιτών ώστε να μπορείτε να το ξεπουλήσετε σε εταιρείες των Μπομπολαίων, των Ψυχάρηδων και των Κοκκαλαίων. Γι’ αυτό μιλάτε για ιδιωτικές εφορίες και για ιδιωτικές εταιρείες που θα αξιολογήσουν τους υπαλλήλους του δημοσίου. Διαβάζω αρκετούς που βρίζουν τη «φακλάνα που δουλεύει στην τάδε δημόσια υπηρεσία και με ταλαιπωρεί». Και δεν καταλαβαίνει ο στόκος ότι αν ιδιωτικοποιηθεί η τάδε υπηρεσία, πάλι μια «φακλάνα» θα κάθεται εκεί, μόνο που θα πληρώνεται 500 ευρώ, αντί για 1.200. Χάρηκες ηλίθιε, ε; Αυτό θες, μια κούφια εκδίκηση επειδή δε μπήκες εσύ στο Δημόσιο αν και το πάλεψες. Ανθρώπινο το βρίσκω. Άκου και το υπόλοιπο, όμως. Αυτή η «φακλάνα» θα σου λέει ότι πρέπει πλέον να πληρώνεις 10 ευρώ για κάθε σου συναλλαγή με την υπηρεσία, σε κάθε υπηρεσία, για κάθε υπηρεσία. Ξέχασες τι έπαθες ηλίθιε με τις ιδιωτικοποιήσεις των τραπεζών. Γι’ αυτό θα μείνεις πάντα ηλίθιος, επειδή ξεχνάς.

    Λοιπόν, άκου μ@λ@κ@…

    Μας λένε συνέχεια οι δικοί σου ότι την Ελλάδα την κατέστρεψε ο καφετζής που πουλάει 10 καφέδες την ημέρα στη γειτονιά και δεν κόβει απόδειξη ή ο τάδε μαγαζάτορας που κλέβει ΦΠΑ. Βρες μου ένα λόγο να μην το κάνει. Βρες μου κάτι που η Πολιτεία επέστρεψε στον μεροκαματιάρη από τους φόρους που του παίρνει χρόνια ολόκληρα. Πες μου έναν πολιτικό που ξεψαχνίστηκε όχι για το έσχες, αλλά για το πόθεν. Πες μου έναν μεγαλοφοροφυγά που μπήκε φυλακή. Πες μου βρε μαλάκα, γιατί από τη στιγμή που το Κράτος θεωρεί κλέφτη τον μικροεπιχειρηματία και δίνει τρόπο νομιμοποίησης στο μεγαλοφοροφυγά μέσω των περαιώσεων, να μην κρύψει κάτι κι ο μικρός; Έτσι τον έμαθες κι έτσι τον υποχρέωσες να κάνει για να επιβιώσει εκείνος και να δημιουργήσεις συνενόχους εσύ.

    Λοιπόν, άκου μ@λ@κ@…


    Κυνηγάνε τ’ αφεντικά σου τον εργάτη που δέχεται να δουλέψει δίχως ένσημο για να μη χάσει τη δουλειά του, αλλά ποτέ δεν τιμωρήθηκε κάποιος μεγάλος για το θάνατο ναυτεργάτη στα ναυπηγεία. Κατηγορεί το καθεστώς σου τον ιδιωτικό υπάλληλο επειδή ζητά να ζήσει αξιοπρεπώς κι όποτε τολμά να διαμαρτυρηθεί τον βαφτίζει «μέλος συντεχνίας». Τελευταία, το καθεστώς σου υποσχέθηκε την ποινή του ενός εργαζόμενου σε κάθε οικογένεια. Ούτε αυτό δε θα το καταφέρετε. Χιλιάδες οικογένειες θα βρεθούν δίχως καν έναν εργαζόμενο. Κι αυτό, επειδή πρέπει να σώσετε τις τράπεζες. Κι αυτή η σωτηρία απαιτεί αίμα. Δικό μας. Απαιτεί ύφεση. Απαιτεί απολύσεις και γκρέμισμα του κοινωνικού κράτους. Βρήκατε και τα κάνετε. Να παρακαλάτε μόνο μην έρθουν κάποτε τούμπα τα πράγματα. Τότε θα παρακαλάτε να σωθείτε αλλά μόνο ένα θα σου πω εκείνη τη στιγμή:

    Λοιπόν, άκου μ@λ@κ@… οι χάρες τελειώσανε. Άμε στο διάολο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. 12:03:00

    Μεγάλε πήγαινε να σε κοιτάξει κανένας γιατρός, έχεις σοβαρό πρόβλημα. Σε χάιδευε κανείς όταν ήσουν μικρός;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Βενιζέλος; Το μεγαλύτερο κτήνος, περνάει και τον Σαμαρά νομίζω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Ο ΣΑΜΑΡΟΥΛΗΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΣΕ ΝΑ ΓΕΜΙΣΕΙ ΟΥΤΕ ΤΟ ΜΙΣΟ ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΟ ΤΩΝ ΣΕΡΡΩΝ !!!
    ΤΑ ΙΔΙΑ ΚΑΙ Ο ΧΟΝΤΡΟΣ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΑ!!!
    ΓΑΛΑΖΟΠΡΑΣΙΝΑ ΔΟΥΛΙΚΑ ΤΟΥ ΤΟΜΣΕΝ,
    ΤΕΛΕΙΩΣΑΤΕ!!!
    6 ΜΕΡΕΣ ΜΕΙΝΑΝΕ!
    15% ΕΧΕΙ ΣΗΜΕΡΑ Η ΔΝΤ-ΔΟΥΛΑ!
    15% ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΜΠΑΤΣΟΚ!
    ΚΑΙ ΑΚΟΜΑ ΠΑΤΟΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΜΠΕΙ ΣΤΟ ΒΑΡΕΛΙ...
    Η ΚΑΤΡΑΚΥΛΑ ΣΑΣ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ!
    ΤΗΝ ΠΕΡΙΜΕΝΑΜΕ ΠΟΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ ΑΥΤΗ ΤΗ ΜΕΡΑ!

    ΨΗΦΟ ΣΤΟΥΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ!

    ΨΗΦΟ ΣΤΟΝ ΣΥΡΙΖΑ!

    ΨΗΦΟ ΣΤΟ ΚΚΕ!

    ΕΙΝΑΙ Η ΜΕΓΑΛΗ ΜΑΣ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΝΑ
    ΒΓΑΛΟΥΜΕ ΠΡΩΤΟ ΚΟΜΜΑ
    ΑΝΤΙΜΝΗΜΟΝΙΑΚΟ!!!
    ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΟΛΥ ΚΟΝΤΑ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. ΜΗΝ ΤΟΝ ΠΑΡΕΞΗΓΕΙΤΕ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ.

    70 ΧΡΟΝΩΝ ΜΗΧΑΝΗΜΑ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΒΓΑΖΕΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΠΝΟΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. ΚΙ'ΕΓΩ ΑΝ ΕΙΧΑ 2,5 ΕΚΑΤΟΜΥΡΙΑ € ΘΑ ΤΗΝ "ΕΥΡΙΣΚΑ" ΑΚΟΥΓΟΝΤΑΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΡΝΑ Η ΩΡΑ, ΑΛΛΑ ΤΩΡΑ ΨΑΧΝΩ ΤΟ ΜΕΡΟΚΑΜΑΤΟ ΜΕ ΤΟ ΜΑΚΑΡΟΝΙ ΦΑΣΙΣΤΕΣ, ΛΑΜΟΓΙΑ!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Την πολιτική διεύθυνση του εγχειρήματος είναι αδύνατο να την ασκήσουν αυτοδύναμα η Ν.Δ. ή το ΠΑΣΟΚ. Δεν διαθέτουν ούτε την προγραμματική και ιδεολογική εσωτερική συνοχή ούτε την αναγκαία ισχυρή πολιτική νομιμοποίηση στο κοινωνικό σώμα. Το στοίχημα είναι η συγκρότηση του «μεγάλου μνημονιακού συνασπισμού», του οποίου πρόπλασμα υπήρξε το πολιτικό άθροισμα που στήριξε την κυβέρνηση Παπαδήμου. Αυτός ο συνασπισμός, συναρθρωμένος με την «πολυδαίδαλη υπερδομή» του ΔΝΤ και του διευθυντηρίου της Ευρωζώνης θα αποτελέσει το πολιτικό υποκείμενο προσανατολισμού και ελέγχου των πολιτικών διαδικασιών στη χώρα. Και γύρω από αυτόν τον συνασπισμό θα διαμορφωθεί ένας αστερισμός υβριδικών πολιτικών μορφωμάτων που θα λειτουργούν ως «λελογισμένη» αντιπολίτευση και ως αναχώματα σε ανεπιθύμητες μετατοπίσεις προς τα αριστερά. Δεν θα αμφισβητούν όμως την αναγκαιότητα και τη νομιμότητα των μνημονίων. ΤΕΛΙΚΑ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΓΙΑ ΤΑ ΜΕΓΑΛΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΔΝΤ-ΕΕ-ΤΡΟΙΚΑ ?ΝΔ-ΠΑΣΟΚ-ΛΑΟΣ ΝΤΟΡΑ ΚΑΤΣΕΛΗ ΚΟΥΒΕΛΗΣ ΔΡΑΣΗ ΚΑΜΕΝΟΣ ΜΕ ΕΡΩΤΗΜΑΤΙΚΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. ΠΑΛΙ ΠΙΩΜΕΝΟ ΗΤΑΝ ΤΟ ΑΝΘΡΩΠΑΚΙ;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. Στις 6 Μαϊου, έρχεται η απελευθέρωση!!

    Στις 6 Μαϊου κατεβάζουμε τη σβάστικα του μνημονίου από την Ακρόπολη!

    Πετάμε με την ψήφο μας στα τσακίδια τους υποτελείς, δοσίλογους, υπηρέτες και τσουτσέκια της Μέρκελ και του Σόϊμπλε - Σαχλαμαρά και Μπενιζέλο!

    Ψηφίζουμε ΑΝΑΤΡΟΠΗ και ΣΩΤΗΡΙΑ της πατρίδας και αλλάζουμε πορεία, από αυτήν της οικονομικής και κοινωνικής καταστροφής, που μας οδηγούν τα κατοχικά κόμματα ΝΔ-ΠΑΣΟΚ, στο ξέφωτο της ανάπτυξης και της εθνικής αξιοπρέπειας!

    Ψηφίζουμε ενάντια στην εξαθλίωση, τους μισθούς και συντάξεις πείνας, που μαθηματικά μας οδηγούν οι πολιτικές των δοσίλογων Σαχλαμαρά και Μπενιζέλου!

    Και το σημαντικότερο – ΣΤΕΛΝΟΥΜΕ ΜΗΝΥΜΑ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ, ΟΤΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΔΕΝ ΣΚΥΒΟΥΝ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ, ΔΕΝ ΑΝΕΧΟΝΤΑΙ ΖΥΓΟΥΣ ΚΑΙ ΚΑΤΟΧΗ!

    ΨΗΦΙΖΟΥΜΕ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΑ,

    ΨΗΦΙΖΟΥΜΕ ΣΥΡΙΖΑ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. Αν και ιδιαιτερα συμπαθω τον Συριζα προτιμω το ΚΚΕ για την σταθεροτητα και την συνεπεια των λογων του διαχρονικα.Ποτε δεν εκανε ..κωλοτουμπες το εκτιμω

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. Πόσα σούρωσες πάλι παλιομπέκρα Μπουτάρη;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. Εμείς ψηφίζουμε Χρυσή Αυγή

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. Για ακόμη πιο πολύ σοβαρούς λόγους ας να δει τα Σρτουμφάκια ή τη Μπάρμπη (για να μην πω και Γκούφι)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. Μπουταρη, παλι σουρωμενος ησουν?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. ηταν μεθυσμενος οταν την ακουγε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. ΤΙ ΠΙΝΕΙΣ ΡΕ ΠΟΥΣΤΗ ΜΟΥ;

    ΤΙ ΔΙΑΟΛΟ ΟΙΝΟΠΝΕΥΜΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙΣ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  38. ΠΑΝΙΚΟΣ ΣΤΗ ΣΥΓΓΡΟΥ.
    ΤΡΟΜΟΣ ΟΤΙ Η ΝΔ ΔΕΝ ΘΑ ΚΑΤΑΦΕΡΕΙ ΤΕΛΙΚΑ ΝΑ ΠΙΑΣΕΙ ΟΥΤΕ ΤΟ 17%.
    ΣΕΝΑΡΙΑ ΔΙΑΔΟΧΗΣ ΓΙΑ ΤΙΣ 7 ΜΑΗ ΑΡΧΙΣΑΝ ΝΑ ΔΙΑΚΙΝΟΥΝ ΣΤΕΛΕΧΗ ΤΗΣ.
    ΑΠΟΓΝΩΣΗ ΣΤΙΣ ΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΟΡΓΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΗΓΕΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ,ΑΛΛΑ ΠΛΕΟΝ ΚΑΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΑΜΑΡΑ.
    ΤΟΝ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΝ ΟΤΙ ΔΙΕΛΥΣΕ ΤΗΝ ΚΕΝΤΡΟΔΕΞΙΑ ΚΑΙ ΟΤΙ ΤΗΝ ΕΚΑΝΕ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΝΟΙΞΗ.
    ΠΟΛΛΟΙ ΕΧΟΥΝ ΗΔΗ ΑΠΟΣΚΙΡΤΗΣΕΙ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ,ΕΝΩ ΑΛΛΟΙ
    ΠΡΟΤΙΜΟΥΝ ΤΗ ''ΛΕΥΚΗ ΑΠΕΡΓΙΑ'' ΚΑΙ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΤΩΝ ΕΣΩΚΟΜΜΑΤΙΚΩΝ ΕΞΕΛΙΞΕΩΝ ΠΟΥ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΡΑΓΔΑΙΕΣ ΚΑΙ ΘΑ ΞΕΚΙΝΗΣΟΥΝ ΑΜΕΣΩΣ ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση