GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Αμερικανίδα 93 χρονών πουλάει το αυτοκίνητό της, που έχει διανύσει 927.000 χλμ...

Hρθε το πλήρωμα του χρόνου για μία αμερικανίδα γιαγιά ηλικίας 93 ετών να αποχωριστεί το αυτοκίνητό της, το οποίο είχε αγοράσει το 1964 και ...

Hρθε το πλήρωμα του χρόνου για μία αμερικανίδα γιαγιά ηλικίας 93 ετών να αποχωριστεί το αυτοκίνητό της, το οποίο είχε αγοράσει το 1964 και έκτοτε το οδηγούσε ανελιπώς έχοντας διανύσει 927.000 χλμ. Πρόκειται για την Ρέιτσελ Βάιτς, η οποία ζει στο Ορλάντο της Φλόριντα και ζητά 9.000 ευρώ για την καλοσυντηρημένη Mercury Comet Caliente – αμάξι συλλεκτικό, καλοσυντηρημένο και, κυρίως, από...
«πρώτο χέρι».
48 χρόνια οδήγησης ήταν αρκετά. Ο πολιτειακός νόμος απαγορεύει πλέον στην κυρία Βάιτς να συνεχίσει να οδηγεί. Γιαυτό πριν από ένα μήνα αποφάσισε να βάλει πωλητήριο στο πιστό της όχημα. Εχει κάνει τρεις γάμους, έχει τέσσερα παιδιά, εννιά εγγόνια και 11 δισέγγονα.
Ως οδηγός, υπήρξε υπόδειγμα προσοχής και μεθοδικότητας. «Όταν βάζω βενζίνη σημειώνω την απόσταση που έχω διανύσει, την ημερομηνία και πόση βενζίνη ανά χλμ. έχω ξοδέψει. Ήμουν πάντα προσεχτική και φρόντιζα τα πάντα – εκτός από τους συζύγους μου…», λέει αστειευόμενη. «H μεγάλη προσοχή που έδωσα στο αυτοκίνητο είναι ο λόγος που άντεξε μέχρι σήμερα».
Το αυτοκίνητο έχει υποστεί μικροτρακαρίσματα και ένα σχετικά μεγάλο ατύχημα, χωρίς κανείς να πάθει τίποτα, όταν κάποιος το χτύπησε στο πίσω μέρος. Κάνει τακτικά τα σέρβις του και όλες τις απαραίτητες εργασίες φανοποιίας. «Θα βγει σε δημοπρασία, μαζί με άλλα κλασικά αυτοκίνητα. Θα ήθελα να το αφήσω στην οικογένειά μου, αλλά δεν είμαι σίγουρη ότι θα το φροντίσουν όπως εγώ. Δεν θα ήταν κακή ιδέα να το αγοράσει ο (διάσημος τηλεπαρουσιαστής ) Τζέι Λένο που είναι λάτρης των κλασικών αυτοκινήτων, αν ενδιαφέρεται» δηλώνει η κυρία Βάιτς.
Παρόλο που έχει διανύσει σχεδόν την απόσταση από τη Γη στη Σελήνη μετ’ επιστροφής, δεν έσπασε το ρεκόρ του Ιρβ Γκόρντον, από τη Νέα Υόρκη. Στο βιβλίο των ρεκόρ Γκίνες καταγράφεται ότι αυτός ο οδηγός έχει ήδη διανύσει 4,5 εκατομμύρια χιλιόμετρα (!) με ένα Volvo P1800 του 1966 και…συνεχίζει.

ΠΗΓΗ: αλήθεια online

4 σχόλια

  1. ΟΥΤΕ 200ΔΟΛ ΔΕΝ ΠΙΑΝΕΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΚΡΕΜΑΣΜΑ ΑΝΑΠΟΔΑ ΣΟΛΑ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΤΗΣ ΜΑΦΙΑΣ ΣΥΜΜΟΡΙΑΣ ΠΟΥ ΠΟΥΛΗΣΕ ΚΑΙ ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΕ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ,,ΥΠΟΧΡΕΩΣΕ 3 ΓΕΝΙΕΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΝΑ ΖΗΣΟΥΝ ΣΤΗΝ ΦΤΩΧΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΞΑΘΛΙΩΣΗ,,ΜΑΥΡΟ ΣΤΑ ΠΡΟΔΟΤΙΚΑ-ΜΕΙΟΔΟΤΙΚΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΝΔ-ΠΑΣΟΚ-ΛΑΟΣ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΠΑΡΑΤΡΕΧΑΜΕΝΟΥΣ ΤΟΥΣ.ΧΕΙΡΑΦΕΤΗΣΗ ΤΟΥ ΛΑΟΥ - ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΤΗΝ ΤΥΧΗ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥ ..ΛΑΙΚΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ ΚΑΙ ΚΡΕΜΑΛΕΣ ΑΜΕΣΩΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Είναι Κυριακή πρωί, 8-4-2012 και κάνω ζάπινγκ σε όλα τα κανάλια, που έχουν αυτήν την ώρα ενημερωτικές εκπομπές, δηλαδή ΝΕΤ, Μέγα και Σκάϊ.
    Και στα 3 αυτά κανάλια υπάρχουν εκπρόσωποι ΜΟΝΟΝ της ΝΔ, του ΠΑΣΟΚ, με ολίγη γαρνιτούρα από… την αριστερά "του σαλονιού", του Κουβέλη!!!

    Ούτε ίχνος από Ανεξάρτητους Έλληνες, ΣΥΡΙΖΑ, ΚΚΕ και λοιπές δυνάμεις, που στέκονται απέναντι στην αθλιότητα του Μνημονίου!!!!
    Θαυμάστε "δημοκρατία", θαυμάστε "έγκυρη" και "απρόσκοπτη" ενημέρωση ενόψει των εκλογών!!

    Δεν υπάρχει αμφιβολία, ότι το άθλιο πολιτικο-οικονομικό σύστημα σε συνεργασία με τους νταβατζήδες του- διαπλεκόμενους μεγαλο-καναλάρχες, ΕΧΕΙ ΘΟΡΥΒΗΘΕΙ και δεν κοιμάται τα βράδια... από την προοπτική να εισπράξει ένα ηχηρό χαστούκι στις επικείμενες εκλογές!!

    Μη φοβάστε όμως συμπολίτες μου...

    Όσο και να προσπαθούν, θα φάνε καλά στις εκλογές ΟΛΟΙ οι δοσίλογοι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση