GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Μια επιστολή-σοκ για το "πάρτι", τα "χαρέμια" και τους "πασάδες" που λεηλατούσαν το Alter...

Από τον Mediaκο . Πολλά έχουν ακουστεί και έχουν γραφτεί τους τελευταίους μήνες για το Alter. Φαίνεται όμως ότι υπάρχει και η άλλη όψη π...

Από τον Mediaκο.

Πολλά έχουν ακουστεί και έχουν γραφτεί τους τελευταίους μήνες για το Alter. Φαίνεται όμως ότι υπάρχει και η άλλη όψη που αποτυπώνεται στην παρακάτω επιστολή. Η επιστολή ανήκει σε δημοσιογράφο του καναλιού (για λόγους ευνόητους δεν αναφέρεται το όνομά της, αλλά οι εργαζόμενοι εκεί και γενικά οι συνάδελφοί της μπορούν να καταλάβουν ποια είναι) και στάλθηκε στον μεγαλομέτοχο του Alter ύστερα από τη δήλωσή του ότι το κανάλι "τελείωσε". Οι περιγραφές που κάνει η επιστολογράφος είναι συνταρακτικές για το "πάρτι" που γινόταν στο σταθμό και την κατάσταση που επιρκατούσε.
Την παραθέτουμε αυτούσια και (προς το παρόν) ας βγάλει ο καθένας τα συμπεράσματά του...

Αξιότιμε κύριε Κουρή
Ονομάζομαι Μ........, είμαι δημοσιογράφος κ άνηκα στο δυναμικό του ΑLTER, μέχρι το Νοέμβριο του 2011.
Εργάζομαι στην τηλεόραση 20 χρόνια(ΑΝΤ1-ΜΕGA-NET-ET1-STAR-ALPHA)κ τα 4 τελευταία χρόνια στο ALTER στην εκπομπή της Αννίτας Πάνια.
Δούλευα πάντα πολύ σκληρά, χωρίς ν ανήκω σε κυκλώματα, ούτε είχα ποτέ ''στενές'' σχέσεις με κάποιον από τους Δ/ντες που συνεργάστηκα. ΄Οπλο μου πάντα ήταν η δουλειά κ μόνο η δουλειά.
Πριν τέσσερα χρόνια έφυγα από τον alpha, όπου ήμουν για οχτώ χρόνια αρχισυντάκτρια στον τομέα ειδήσεων κ ενημέρωσης, έψαξα για δουλειά, αλλά δεν έβρισκα. Μόνο με ένα πλούσιο βιογραφικό, είναι γεγονός ότι δεν σου ανοίγονται εύκολα οι πόρτες.
Τότε πήρα την Αννίτα τηλέφωνο (από τους ελαχιστότατος ντόμπρους ανθρώπους του χώρου)με την οποία είχα συνεργαστεί άψογα το ΄98 στον ΑΝΤ1. Της είπα τι θέλω κ χωρίς δεύτερη κουβέντα μου είπε ''αύριο ξεκινάς σε μένα ''...
Έτσι ήρθα στο ALTER... κ έπαθα ''πολιτισμικό σοκ''. Τις πρώτες μέρες ήμουν σαν χαμένη. Κοιτούσα γύρω μου κ δεν πίστευα αυτό που έβλεπα. 'Έλεγα σε φίλους κ συναδέλφους από άλλα κανάλια, ότι εδώ που ήρθα θα ξεχάσω ότι είχα μάθει τα προηγούμενα χρόνια στην τηλεόραση. Έμοιαζε πιο πολύ με ''πασαρέλα'' παρά με κανάλι. Τσακωνόσουν με έναν κ ταυτόχρονα τσακωνόσουν με όλο του το σόι, γιατί αρκετοί απ αυτούς είχαν ''βολέψει'' τους συγγενείς τους...
Τόσο μίνι δε, τόση σιλικόνη, τόσο ξανθό μαλλί, τόσο 12ποντο(αναρωτιόμουν πως δεν κουράζονται εκεί πάνω κ πως ‘’τρέχουν’’στο ρεπορτάζ), τόση ‘’χαριτωμενιά’’, τόση αλαζονεία στα πρόσωπα Δ/ντών-''πασάδες σε χαρέμι'', έμαθα για μισθούς δεκάδων χιλιάδων ευρώ που έπαιρναν Δ/ντριες,που ήξερα τις ικανότητές τους, γιατί κάποτε είχαμε ξεκινήσει μαζί στο ''πεζοδρόμιο''κ δεν διέθεταν τίποτα παραπάνω από μένα, εκτός από το να πουλάνε ''φούμαρα για μεταξωτές κορδέλες'' που δεν πίστευα σ αυτό που έβλεπαν τα μάτια μου κ άκουγαν τα αυτιά μου… ΣΟΚΑΡΙΣΤΙΚΑ.
Από τότε μέχρι κ τον Νοέμβριο του ΄11 ''κάθισα'' στο γραφείο μου, έκανα μόνο τη δουλειά μου κ δεν ασχολήθηκα ποτέ με κανέναν, γιατί δεν άξιζε τον κόπο ν ασχοληθώ, με όλο το ΠΑΡΤΥ που γίνονταν στο ALTER.
Σ αυτό το πάρτι δεν ήμουν μόνο εγώ που ΔΕΝ συμμετείχα αλλά κ πάρα, μα πάρα πολλοί άλλοι. Υπήρχαν πάρα πολλά παιδιά που δούλευαν με αξιοπρέπεια κ σήμερα είναι άνεργοι. Όλοι θύματα του ''μαζί ΔΕΝ τα φάγαμε'', θύματα των 10 συνδικαλιστών κ ''πληρώνουμε το μάρμαρο''...
Σας άκουγα χθες, δικαιολογημένα κατ΄ εμέ να εξαπολύετε μύδρους κατά παντός υπευθύνου κ με φοβερή οργή να λέτε ότι το ''alter τελείωσε''. Ένοιωθα σαν να μου ''γυρίζουν το μαχαίρι στην πληγή''. Εχετε δίκιο σε πολλά πράγματα.
Αν τελειώσει όμως το alter με την υπάρχουσα πολιτικό-οικονομική κατάσταση ''τελειώνουμε'' και πάρα πολλοί από μας που δεν φταίμε σε τίποτα. Θα μου πείτε πάντα υπάρχουν παράπλευρες απώλειες...Μήνες τώρα ζω με την ελπίδα ότι θα βρεθεί λύση. Έχω άλλη δουλειά(ήμουν όμως χωρίς ρεπό 4 χρόνια, για να την κρατήσω κ να την έχω σήμερα),είμαι μονογονέας,με χιλιάδες υποχρεώσεις όπως όλοι μας κ παλεύω ΕΝΤΕΛΩΣ μόνη μου για τον εαυτό μου κ το παιδί.
Θα τη βρω τη λύση γιατί έχω μάθει στη ζωή μου να αγωνίζομαι. Όμως την αγαπάω τη δουλειά μου κ πιστεύω ακόμη ότι αυτό το ''μαγαζί'' μπορεί ν αναστηθεί από τις στάχτες του...
Σας παρακαλώ βρείτε μία λύση για όλους εμάς που ήμασταν απλοί εργαζόμενοι, δεν τα ''τσεπώσαμε'', εργαστήκαμε με αξιοπρέπεια,αγαπάμε το κανάλι κ μπορούμε να προσφέρουμε στο μέλλον...
Με εκτίμηση
Μ..........................
ΥΓ.Σε όλα τα κατασροφολογικά ρεπορτάζ πάντα αναδεικνύεται το μέγεθος του θέματος μέσα από προσωπικές ιστορίες...Πάνω σ αυτή τη λογική πήρα την απόφαση να σας γράψω...

23 σχόλια

  1. ΜΠΡΑΒΟ που δημοσίευσες την επιστολή-κεραυνός και γαμώ τα περγαμότα για την αλήθεια ρε γαμώτο!.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. 15% ΘΑ ΠΙΑΣΕΙ Ο ΣΑΜΑΡΟΥΛΗΣ.
    15% ΘΑ ΠΙΑΣΕΙ ΚΙ Ο ΜΠΕΝΙΖΕΛΟΣ.
    ΟΥΤΕ ΜΟΝΑΔΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ.
    ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΒΓΑΛΟΥΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΟΥΤΕ ΜΑΖΙ ΟΥΤΕ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ ΚΟΥΒΕΛΗ.
    ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΟΛΥ ΚΟΝΤΑ.ΣΤΙΣ ΚΡΥΦΕΣ Ο ΣΑΜΑΡΟΥΛΗΣ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ 19 ΚΙ Ο ΧΟΝΤΡΟΣ ΣΤΟ 15.ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΡΙΞΟΥΜΕ ΚΙ ΑΛΛΟ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΣΩΖΕΙ ΟΥΤΕ Η ΨΙΛΟΝΟΘΕΙΑ ΠΟΥ ΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ.
    ΑΥΤΗ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΜΑΣ ΣΕ ΟΣΑ
    ΜΑΣ ΕΚΑΝΑΝ ΝΔ ΚΑΙ ΠΑΣΟΚ ΟΛΑ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΧΡΟΝΙΑ.ΚΑΙ ΠΡΙΝ ΤΟ 2009,
    ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΟ 2009,ΚΑΙ ΧΕΡΙ-ΧΕΡΙ ΣΤΗ ΣΥΓΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΑΠ'ΤΟ ΝΟΕΜΒΡΙΟ.
    ΜΟΝΟ ΕΤΣΙ ΘΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ Ο ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΕΞΑΠΟΛΥΣΕΙ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΜΑΣ.
    ΘΑ ΠΑΡΕΙΣ ΣΑΜΑΡΟΥΛΗ ΤΑ #$%%%%%%%
    ΕΝΟΣ ΟΛΟΚΛΗΡΟΥ ΛΑΟΥ.ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΕΡΙΜΕΝΑΜΕ ΤΟΣΟ ΚΑΙΡΟ ΜΝΗΜΟΝΙΑΚΕ ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΑ ΑΠΑΤΕΩΝΑ.
    ΚΙ ΕΣΥ ΧΟΝΤΡΕ,ΤΑ ΙΔΙΑ #$$%%%%% ΘΑ
    ΠΑΡΕΙΣ.
    ΚΙ ΟΙ 2 ΜΑΖΙ ΟΥΤΕ 30% ΔΕΝ ΘΑ ΠΙΑΣΕΤΕ.
    ΑΠΟ 15% ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΣΑΣ ΕΙΝΑΙ.
    ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΕΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΣΠΑΣΜΕΝΑ ΑΠ΄ΤΟ ΛΑΟ ΠΟΥ ΕΧΕΤΕ ΞΕΣΚΙΣΕΙ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ.
    ΠΑΝΟ ΚΑΜΜΕΝΕ ΚΑΙ ΑΛΕΞΗ ΤΣΙΠΡΑ,
    ΠΑΡΤΕ ΤΟΥΣ ΤΑ ΣΩΒΡΑΚΑ.
    ΚΙ ΕΣΥ ΑΛΕΚΑ ΠΑΠΑΡΗΓΑ.
    Η 6Η ΜΑΗ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΓΙΟΡΤΗ ΤΟΥ ΛΑΟΥ
    ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΩΝ ΣΑΜΑΡΟΥΛΗΔΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΧΟΝΤΡΩΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΣΕ ΕΝΑ ΚΑΥΓΑ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΦΤΑΙΕΙ Ο ΕΝΑΣ!! ΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ ΠΛΕΥΡΕΣ ΔΙΚΙΟ ΚΑΙ ΑΔΙΚΟ ΑΛΛΟΣ ΛΙΓΟΤΕΡΟ ΚΑΙ ΑΛΛΟΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ.

    ΣΤΗΝ ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΖΟΥΜΕ ΟΠΟΥ ΒΑΣΙΛΕΥΕΙ Η ΦΤΩΧΕΙΑ ΚΑΙ Η ΞΕΦΤΙΛΑ ΚΑΘΕ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΠΟΥ ΚΛΕΙΝΕΙ ΕΙΝΑΙ ΑΚΟΜΑ ΕΜΑ ΠΛΗΓΜΑ ΣΤΟ ΧΙΛΙΟΛΑΒΩΜΕΝΟ ΚΟΡΜΙ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΟΠΟΥ ΕΧΕΙ ΔΕΧΘΕΙ ΑΠΑΝΩΤΕΣ ΜΑΧΑΙΡΙΕΣ ΚΑΙ ΤΣΕΚΟΥΡΙΑΣΜΑΤΑ ΜΕ ΘΥΜΑΤΑ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ ΚΑΙ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ.
    ΚΑΝΕΝΑΣ ΜΑ ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΑΜΦΙΣΒΗΤΕΙ ΤΟ ΔΙΚΙΟ ΤΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΩΡΑ ΤΟΥΣ ΟΜΩΣ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΟΤΑΝ ΕΒΛΕΠΑΝ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΙΝΟΝΤΑΝ ΓΥΡΩ ΤΟΥΣ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΟΥΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΝΑ ΒΟΛΕΥΟΥΝ ΑΒΕΡΤΑ ΚΟΣΜΟ ΜΕΣΑ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΔΙΝΟΥΝ ΣΗΜΑΣΙΑ ΠΩΣ ΘΑ ΠΛΗΡΩΘΟΥΝ ΚΑΙ ΑΠΟ ΠΟΙΟΝ.
    Η ΚΑΘΕ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΝΟΜΙΚΑ ΑΝΗΚΕΙ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΟΜΩΣ ΚΑΙ ΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΣΠΙΤΙ ΤΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΚΑΙ ΜΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΛΟΓΙΚΗ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΤΟ ΠΡΟΣΤΑΤΕΨΟΥΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΝΑ ΤΟ ΑΦΗΣΟΥΝ ΣΤΗΝ ΜΟΙΡΑ ΤΟΥ ΑΠΟ ΡΟΥΦΙΧΤΡΕΣ ΛΑΜΟΓΙΑ ΚΑΙΡΟΣΚΟΠΟΥΣ ΤΥΧΟΔΙΩΚΤΕΣ ΚΑΙ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ ΠΟΥ ΟΤΑΝ ΜΥΡΙΣΟΥΝ ΑΙΜΑ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΤΟ ΜΠΟΥΡΙ ΚΑΙ ΤΡΕΧΟΥΝ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΤΑΓΟΝΑ.
    Η ΛΑΙΚΗ ΠΑΡΟΙΜΙΑ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΤΟ ΨΑΡΙ ΒΡΩΜΑΕΙ ΑΠΌ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΚΑΙ ΣΥΜΦΩΝΩ ΑΠΟΛΥΤΑ ΑΥΤΟ ΟΜΩς ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΕΠΑΝΑΠΑΥΕΙ ΚΑΙ ΟΤΙ ΠΑΡΑΛΟΓΟ ΠΑΡΑΝΟΜΟ ΚΑΙ ΑΝΗΘΙΚΟ ΓΙΝΕΤΑΙ ΓΥΡΩ ΜΑΣ ΕΜΕΙΣ ΝΑ ΤΟ ΑΠΟΣΙΩΠΟΥΜΕ ΕΠΕΙΔΗ ΠΛΗΡΩΝΟΜΑΣΤΕ ΣΤΗΝ ΩΡΑ ΜΑΣ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΓΥΡΩ ΜΑΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΠΛΙΑΤΣΙΚΟ ΚΑΙ ΛΕΗΛΑΣΙΑ ΓΙΑΤΙ ΤΟΤΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΕΡΧΕΤΑΙ ΚΑΙ Η ΩΡΑ ΤΗΣ ΜΗ ΠΛΗΡΩΜΗΣ.
    ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΒΡΕΘΕΙ ΜΙΑ ΛΥΣΗ ΚΑΙ ΟΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΤΟΥ ALTER ΝΑ ΠΛΗΡΩΘΟΥΝ ΤΑ ΔΕΔΟΥΛΕΥΜΕΝΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΗΝ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΟΥ ΣΤΑΘΜΟΥ ΝΑ ΒΡΟΥΝΕ ΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΞΑΝΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΚΟΙΝΟΥ ΜΕ ΑΠΟΛΥΤΟ ΚΑΙ ΣΥΝΕΤΟ ΕΛΕΓΧΟ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΕΤΣΙ ΩΣΤΕ Η ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΘΩΡΑΚΙΣΜΕΝΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΟΠΟΙΟΝΔΗΠΟΤΕ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΙΔΙΟΥΣ.
    ΟΙ ΕΓΩΙΣΜΟΙ ΔΕΝ ΒΟΗΘΟΥΝ ΣΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΑ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΚΑΙ ΟΙ ΣΥΜΒΙΒΑΣΜΟΙ ΣΕ ΠΟΛΛΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΠΟΥ ΜΕΧΡΙ ΧΘΕΣ ΔΙΑΦΩΝΟΥΣΑΜΕ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΒΕΒΛΗΜΕΝΟΙ.
    ΟΣΟ ΧΑΡΙΣΜΑΤΙΚΗ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΑΛΛΟ ΤΟΣΟ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΚΑΙ ΧΑΡΙΣΜΑΤΙΚΟΥΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ ΠΟΥ ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΛΗΡΩΜΗΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΓΑΠΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟΝ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΝ ΠΡΟΦΥΛΛΑΣΟΥΝ ΑΠΟ ΚΑΘΕ ΕΠΙΤΗΔΕΙΟ ΛΑΜΟΓΙΟ.
    ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙ ΤΟ ALTER ΝΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΚΑΙ ΟΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥΝΤΑΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Διαβάστε τι γράφει ο αξιοσέβαστος Χρήστος Γιανναράς , για τον κωλοτούμπα, μίστερ "Νάντια Κομανέτσι", Αντωνάκη Σαχλαμαρά!!

    ΕΝΑ ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΟ ΚΕΙΜΕΝΟ-ΨΥΧΟΓΡΑΦΗΜΑ!!

    Αφού ξεκινάει με την διαπίστωση, ότι θα μπορούσε να γίνει ο τέταρτος, κατά σειρά ΑΕΡΓΟΣ πρωθυπουργός – κοινώς… ΜΗ ΕΧΩΝ ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΕΝΣΗΜΟ ΣΤΗ ΖΩΗ ΤΟΥ, γράφει τα εξείς:

    "...Στην πρώτη κιόλας ομιλία του, όταν σε φίνο μοντέρνο ντεκόρ εξήγγειλε την ίδρυση της "Πολιτικής Άνοιξης", όλα έδειχναν ότι το καινούργιο, το ανυπότακτο στις φθαρμένες συμβάσεις, του ήταν απρόσιτο.

    Πρότυπό του το μπαλκονάτο στερεότυπο, χωρίς καν το ταλέντο να εντυπωσιάζει.
    Λόγος ξύλινος, τετριμμένος, θρίαμβος της κοινοτοπίας. Ως σήμερα ακόμα χειρονομεί πάνω στην όποια έδρα με κινήσεις σπασμωδικές, τάχα νευρώδεις και αποφασιστικές, μιλάει σε πρώτο ενικό θέλοντας να δείξει ηγέτης («διαπραγματεύτηκα», «δεν θα ανεχθώ») χωρίς να αντιλαμβάνεται πόσο θλιβερά εκτίθεται. (..)

    Δεν έχει το ηγετικό χάρισμα να διαβλέψει το καινούργιο. Μπορεί και ο A. Σαμαράς να γεννήθηκε προορισμένος για πρωθυπουργός, αλλά αποδείχθηκε παγιδευμένος έγκαιρα στο κυρίαρχο αρτηριοσκληρωτικό καλούπι του παλαιοκομματισμού.

    Δεν υπάρχουν ερείσματα για να ελπίσουμε κάτι καινούργιο από τον A. Σαμαρά. Ως υπουργός (Οικονομικών, Εξωτερικών, Πολιτισμού), ήταν τόσο κοινότοπος, όσο οποιοσδήποτε μετριότατος ομόλογός του.

    Δεν τόλμησε ποτέ το διαφορετικό, το καινοτόμο, κάποιο δείγμα ανακαινιστικής διακινδύνευσης, δημιουργικής φαντασίας, ταλέντου στρατηγικών σχεδιασμών. Έζησε τα ολέθρια σφάλματα του προκατόχου του αρχηγού στη N. Δ. και όμως τα αναπαράγει από την πρώτη στιγμή, ωσάν θεληματικά να αυτοκτονεί:

    Οι ίδιοι χιλιοφθαρμένοι, ανίκανοι και φαύλοι στο κομματικό προσκήνιο, το πιο αποκρουστικό δείγμα παλαιοκομματισμού στη Γενική Γραμματεία, προκλητικής φτήνιας επιλογές υποψηφίων στις εκλογές Τοπικής Αυτοδιοίκησης, τα κομματικά γραφεία πάντοτε αρένα αλληλομαχαιρωμάτων και μικρονοϊκών αντιπαλοτήτων.

    Ίδια θανατερή απουσία κοινωνικών στοχεύσεων, καίριων μεταρρυθμιστικών προτάσεων, τόλμης για ριζική ανάταξη της κομματικής λειτουργίας..." κλπ. κλπ.

    ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΑΣ, ΤΖΑΜΠΑ ΜΑΓΚΑΣ ΑΝΤΩΝΑΚΗΣ!

    ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ, ΑΥΤΟΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΒΓΑΛΕΙ ΣΤΗ ΖΩΗ ΤΟΥ ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΕΝΣΗΜΟ, ΤΙΣ ΚΟΥΚΟΥΛΕΣ ΘΑ ΒΓΑΛΕΙ???

    ΟΥΣΤ ΑΠΟ ΔΩ, ΓΕΛΟΙΟΙ ΚΑΚΟΜΟΙΡΗΔΕΣ ΤΗΣ ΣΥΓΓΡΟΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Τελικά σε αυτή την χώρα που είναι ΈΝΑ ΜΠΟΥΡΔΈΛΟ ΓΕΜΆΤΟ ΠΟΥΤΑΝΕΣ ΚΑΙ ΤΣΑΤΣΑΔΕΣ, λέτε δεν φταίει κανείς..

    Φταίτε κύριοι εργαζόμενοι φταίτε και πολύ μάλιστα .

    Ποδοσφαιριστές εργάζονται δωρεάν για να κάνουν κάποιοι πολιτική τους προέδρους και τρώνε το ΚΡΑΤΟΣ..


    Δημοσιογράφοι δεν πληρωνοντε για να μην χάσουν την δουλειά τους και να λένε εργάζομαι στην ΤΕΛΕΟΡΑΣΗ, μερικές κύριες βέβαιε την βγάζουν με ένα καλό γάμο εεε και τι έγινε που δεν πληρώνονται θα μου πεις.


    Εργαζόμενοι, συνταξιούχοι δεν πληρώνονται για να μην χάσουν την ΣΚΛΑΒΙΆ ΤΟΥΣ που την λένε δουλειά.

    Ποιους θέλει να πληρώνει το ΣΎΣΤΗΜΑ; Αυτούς που σας είπε ο Αντωνάκης ο κολοτουμπας στο ΡΟΚΙ-4 ΖΑΠΕΙΟ ΠΩΣ ΔΙΑΟΛΟ ΤΟ ΛΕΕΙ,, ΠΑΠΑΔΕΣ, ΜΠΑΤΣΟΥΣ, ΔΙΚΑΣΤΕΣ, ΣΤΡΑΤΙΟΤΙΚΟΥΣ ... Ο συνδικαλιστής δικαστής που έβαλε στο ψηφοδέλτιο επικρατείας είναι αυτός που δεν θέλει να πέσουν οι μισθοί των συναδέλφων του καταλάβατε μαλάκες; Ξέρετε τι μισθούς παίρνουν;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΚΛΕΙΣΕΙ Ο ΑΛΤΕΡ;

    ΑΠΟ ΠΟΥ ΘΑ ΤΑ ΤΣΕΠΩΝΟΥΝ ΤΟΣΟΙ ΑΧΡΕΙΟΙ ΚΑΛΑΜΟΚΑΒΑΛΑΡΗΔΕΣ ΜΕΓΑΛΟΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ …

    Αλλοίμονο στους Έλληνες που εξακολουθούν να παρακολουθούν τον μεγιστάνα της ΥΠΟΚΡΙΣΙΑΣ και του ΨΕΥΔΟΥΣ,τον μπαταξή Κουρή, τον Βαρώνο των MEDIA ΤΩΝ ΥΠΟΝΟΜΩΝ...

    Κάποτε πρέπει να πληρώσει τις πουστιές του ο Κουρής όπως ΟΛΟΙ ΟΙ ΜΑΦΙΟΖΟΙ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΖΩΗΣ!

    ΟΥΣΤ ΑΡΧΙΛΑΜΟΓΙA ΤΗΣ ΨΩΡΟΚΩΣΤΑΙΝΑΣ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Το ΑΕροψεκασμένοι δεν βγήκε τυχαία...
    Για να ανήκεις στους ΑΕ πρέπει να είσαι πραγματικός ΑΕροψεκασμένος... Από τον Πρόεδρο μέχρι τους οπαδούς.
    -----------------------------------
    Απάντησε στο twitter ο Προεδρεύων των ΑΕροψεκασμένων για τους τελευταίους ΑΕροψεκασμούς!!!

    Τα σχόλια περιττεύουν...
    -----------------------

    Παίδες τους αεροψεκασμούς τους κάνει ο Σαμαράς για να σας υπνωτίσει προσοχή προσοχή ο αρχηγός θα πρέπει να λάβει πρόσθετα μέτρα, μην ακούτε κανέναν, γιατί σας παραμυθιάζουν..
    Ένας είναι ο αρχηγός ο Καμμένος ο ...(βάλτε εσείς ότι θέλετε)..

    Σε πείραν πρέφα ρε βλήμα!!!!
    αμααααανννννννννννν γιαούρτια με πέτσα αγελαδιτσα της ΦΑΓΕ

    Ρε πατριώτες μήπως σας βάρεσε γερά το κανόνι του ΑΕροψεκασμού γιατί βλέπω πολλά λαθάκια να κάνετε μήπως λέω μήπως σας πείραξε το νέφος;

    Η ΓΕΛΟΙOΤΗΤΑ βάρεσε ΚΟΚΚΙΝΟ
    ...ο Τσίπρας υπέρ της συνεργασίας με Καμμένο!!!...
    Αν θέλει η νύφη κι ο γαμπρός... τύφλα να 'χουν οι ηλίθιοι που θα ψηφίσουν Τσίπρα μέσω ΑΕ.
    Τη θέση ότι μια μεγάλη και ριζική αλλαγή των συσχετισμών είναι δυνατή σε αυτές τις εκλογές διατυπώνει ο επικεφαλής του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας, μιλώντας στο Tvxs του κ. Κούλογλου.
    Ο Αλέξης Τσίπρας αναφέρεται διεξοδικά στη ενότητα της Αριστεράς και στο ενδεχόμενο κυβερνητικής συνεργασίας των αριστερών πολιτικών δυνάμεων λέγοντας...χαρακτηριστικά ότι το πιο σημαντικό είναι να προκύψει ένας «σκληρός κοινοβουλευτικός πυρήνας» της Αριστεράς που θα επιδιώξει την ανατροπή του Μνημονίου ακόμη και με την Αλέκα Παπαρήγα πρωθυπουργό!

    Ο Α. Τσίπρας αναφέρεται αναλυτικά και στο «άνοιγμα» του Πάνου Καμμένου στο χώρο του ΣΥΡΙΖΑ, ξακαθαρίζοντας ότι οι δύο πολιτικοί χώροι έχουν διαφορετική διαδρομή αλλά «επειδή είναι ιστορικές στιγμές, εάν χρειαστούμε πέντε ψήφους του κυρίου Καμμένου και έρθει να μας τις δώσει ως ανοχή ή ως στήριξη δε θα τον πετάξουμε, δε θα του πούμε δεν τις θέλουμε…».
    Είπατε τίποτα ;

    - Έχει ξεπεράσει τα όρια της γελοιότητας ο Καμμένος

    Τέρατα νοημοσύνης οι ψηφοφόροι του!

    Μας ψεκάζουν !
    Είναι αλήθεια.
    Έχετε παρατηρήσει τον τελευταίο καιρό το μέτωπο του Σαμαρά;
    Δεν διακρίνετε μια πεντάλφα πάνω από το δεξί του μάτι;
    Το 666 κάτω από το σαγόνι του;
    Είναι αυτός.
    Το μοχθηρό υποχείριο του Μπαχομέχ, που θα εξολοθρεύσει η Λευκή Αδελφότητα του Πάνου Καμμένου.
    Έσεται ήμαρ νενέκοι νεοδημοκράτες, προδότες, δοσίλογοι, τσολάκογλου, ρουφογάληδες.
    Έσεται Πάνος !
    ήγγιγε γαρ η βασιλεία των Ανεξάρτητων.
    ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΟΙ
    ΒΛΕΠΟΥΝ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΑ ΣΥΝΝΕΦΑ
    ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΑΡΕΣ,

    σαν τους αποχαζεμένους Νεοταξίτες Γιανναράδες του Σημίτη τους παλλουκαράδες


    ___________________________
    ΣΥΓΚΑΜΜΕΝΟΣ: "ΔΕΝ ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΑΙ ME TSIPRA".....
    φρουυυυυυυυυυυυυυυππππππππ
    KOΛΟΤΟΥΜΠΑ.... ΟΛΕ !!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. kύριε Κουρή! Δεν έχετε ΟΥΤΕ ΤΣΙΠΑ, ΟΥΤΕ ΝΤΡΟΠΗ μέσα σας!

    ΕΙΣΤΕ ΚΑΘ' ΟΛΑ ΣΥΝΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΝΤΕΙΑ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΜΑΣ ΣΗΜΕΡΑ!
    ΓΙΑΤΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟΝ ΣΤΗΡΙΞΑΤΕ, ΤΗΝ ΠΙΟ ΕΛΕΕΙΝΗ ΚΑΙ ΑΝΑΛΓΗΤΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΥΜΜΟΡΙΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΑΝΑΡΡΗΧΗΘΕΙ ΣΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ ΜΑΣ!
    ΤΗ ΣΥΜΜΟΡΙΑ ΤΟΥ ΑΝΔΡΕΑ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ!
    ΤΗ ΣΥΜΜΟΡΙΑ ΤΟΥ ΓΙΟΥ ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ!
    ΤΗ ΣΥΜΜΟΡΙΑ ΤΟΥ ΠΑ.ΣΟ.Κ....

    Ε, όχι κύριε Κουρή, γελοίε «Μηντιο-Βαρόνε» του Λαικισμού! Το θράσος σας έχει.....υπερβεί κάθε όριο!

    Μπορείτε να μας κάνετε μια πολύ μεγάλη χάρη κύριε Κουρή;

    Ξεκουμπιστείτε απ' το δημόσιο βίο μας, τσακιστίτε απο μπροστά μας, φευγάτε επιτέλους μέσα απ τα πόδια μας!

    ΕΙΣΤΕ ΕΝΟΧΟI ΚΑΙ ΚΑΠΟΤΕ Η ΕΛΛΑΔΑ ΘΑ ΣΑΣ ΤΙΜΩΡΗΣΕΙ ΟΠΩΣ ΣΑΣ ΑΞΙΖΕΙ ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΠΟΙΟΣ ΝΟΜΙΖΕΤΕ ΟΤΙ ΕΙΣΤΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΚΥΡΙΕ ΚΟΥΡΗ;

    Μιλάτε για αγώνες και δικαιοσύνη εσείς, ΠΟΥ ΚΑΤΑΠΑΤΗΣΑΤΕ ΚΑΘΕ ΝΟΜΟ, ΚΑΘΕ ΕΝΝΝΟΙΑ ΔΙΚΑΙΟΥ, ΚΑΘΕ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ μέσα απο τα βρώμικα εντυπά σας, που απ όπου τα πιάσει κανείς λερώνεται!

    Μιλάτε για αγώνες και δικαιοσύνη εσείς, που ΔΕΝ ΔΙΣΤΑΣΑΤΕ ΝΑ ΛΟΙΔΩΡΗΣΕΤΕ και να εξευτελίσετε μέσα απο τη βρώμικη φυλλάδα σας τον μεγαλύτερο Ελληνα διανοητή του 20ου Αιώνα Κορνηλιο Καστοριάδη, επειδή ΞΕΣΚΕΠΑΣΕ ΤΗ ΜΕΓΑΛΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΤΟΥ ΑΝΔΡΕΑ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ και την εξαπάτηση του Ελληνικού Λαού απο τη ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΥΜΜΟΡΙΑ που γνωρισε ποτέ ο τόπος, τη συμμορία του ΠΑΣΟΚ!

    Με το αμαρτωλό ALTER που σας ανήκει, δεν διστάσατε με το θράσος που σας διακρίνει, να επιχειρήσετε να εξαπατήσετε τη δικαιοσύνη ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ…απαιτώντας με τρομοκρατία και εκβιασμούς εις βάρος των εργαζομένων σας, να μπεί στις ευεργετικές διατάξεις του άρθρου 99, αλλά δε θα σας περάσει!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Διαβάστε τι γράφει ο αξιοσέβαστος Χρήστος Γιανναράς , για τον κωλοτούμπα, μίστερ "Νάντια Κομανέτσι", Αντωνάκη Σαχλαμαρά!!

    ΕΝΑ ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΟ ΚΕΙΜΕΝΟ-ΨΥΧΟΓΡΑΦΗΜΑ!!

    Αφού ξεκινάει με την διαπίστωση, ότι θα μπορούσε να γίνει ο τέταρτος, κατά σειρά ΑΕΡΓΟΣ πρωθυπουργός – κοινώς… ΜΗ ΕΧΩΝ ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΕΝΣΗΜΟ ΣΤΗ ΖΩΗ ΤΟΥ, γράφει τα εξείς:

    "...Στην πρώτη κιόλας ομιλία του, όταν σε φίνο μοντέρνο ντεκόρ εξήγγειλε την ίδρυση της "Πολιτικής Άνοιξης", όλα έδειχναν ότι το καινούργιο, το ανυπότακτο στις φθαρμένες συμβάσεις, του ήταν απρόσιτο.

    Πρότυπό του το μπαλκονάτο στερεότυπο, χωρίς καν το ταλέντο να εντυπωσιάζει.
    Λόγος ξύλινος, τετριμμένος, θρίαμβος της κοινοτοπίας. Ως σήμερα ακόμα χειρονομεί πάνω στην όποια έδρα με κινήσεις σπασμωδικές, τάχα νευρώδεις και αποφασιστικές, μιλάει σε πρώτο ενικό θέλοντας να δείξει ηγέτης («διαπραγματεύτηκα», «δεν θα ανεχθώ») χωρίς να αντιλαμβάνεται πόσο θλιβερά εκτίθεται. (..)

    Δεν έχει το ηγετικό χάρισμα να διαβλέψει το καινούργιο. Μπορεί και ο A. Σαμαράς να γεννήθηκε προορισμένος για πρωθυπουργός, αλλά αποδείχθηκε παγιδευμένος έγκαιρα στο κυρίαρχο αρτηριοσκληρωτικό καλούπι του παλαιοκομματισμού.

    Δεν υπάρχουν ερείσματα για να ελπίσουμε κάτι καινούργιο από τον A. Σαμαρά. Ως υπουργός (Οικονομικών, Εξωτερικών, Πολιτισμού), ήταν τόσο κοινότοπος, όσο οποιοσδήποτε μετριότατος ομόλογός του.

    Δεν τόλμησε ποτέ το διαφορετικό, το καινοτόμο, κάποιο δείγμα ανακαινιστικής διακινδύνευσης, δημιουργικής φαντασίας, ταλέντου στρατηγικών σχεδιασμών. Έζησε τα ολέθρια σφάλματα του προκατόχου του αρχηγού στη N. Δ. και όμως τα αναπαράγει από την πρώτη στιγμή, ωσάν θεληματικά να αυτοκτονεί:

    Οι ίδιοι χιλιοφθαρμένοι, ανίκανοι και φαύλοι στο κομματικό προσκήνιο, το πιο αποκρουστικό δείγμα παλαιοκομματισμού στη Γενική Γραμματεία, προκλητικής φτήνιας επιλογές υποψηφίων στις εκλογές Τοπικής Αυτοδιοίκησης, τα κομματικά γραφεία πάντοτε αρένα αλληλομαχαιρωμάτων και μικρονοϊκών αντιπαλοτήτων.

    Ίδια θανατερή απουσία κοινωνικών στοχεύσεων, καίριων μεταρρυθμιστικών προτάσεων, τόλμης για ριζική ανάταξη της κομματικής λειτουργίας..." κλπ. κλπ.

    ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΑΣ, ΤΖΑΜΠΑ ΜΑΓΚΑΣ ΑΝΤΩΝΑΚΗΣ!

    ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ, ΑΥΤΟΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΒΓΑΛΕΙ ΣΤΗ ΖΩΗ ΤΟΥ ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΕΝΣΗΜΟ, ΤΙΣ ΚΟΥΚΟΥΛΕΣ ΘΑ ΒΓΑΛΕΙ???

    ΟΥΣΤ ΑΠΟ ΔΩ, ΓΕΛΟΙΟΙ ΚΑΚΟΜΟΙΡΗΔΕΣ ΤΗΣ ΣΥΓΓΡΟΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Διαβάστε τι γράφει ο αξιοσέβαστος Χρήστος Γιανναράς , για τον κωλοτούμπα, μίστερ "Νάντια Κομανέτσι", Αντωνάκη Σαχλαμαρά!!

    ΕΝΑ ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΟ ΚΕΙΜΕΝΟ-ΨΥΧΟΓΡΑΦΗΜΑ!!

    Αφού ξεκινάει με την διαπίστωση, ότι θα μπορούσε να γίνει ο τέταρτος, κατά σειρά ΑΕΡΓΟΣ πρωθυπουργός – κοινώς… ΜΗ ΕΧΩΝ ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΕΝΣΗΜΟ ΣΤΗ ΖΩΗ ΤΟΥ, γράφει τα εξείς:

    "...Στην πρώτη κιόλας ομιλία του, όταν σε φίνο μοντέρνο ντεκόρ εξήγγειλε την ίδρυση της "Πολιτικής Άνοιξης", όλα έδειχναν ότι το καινούργιο, το ανυπότακτο στις φθαρμένες συμβάσεις, του ήταν απρόσιτο.

    Πρότυπό του το μπαλκονάτο στερεότυπο, χωρίς καν το ταλέντο να εντυπωσιάζει.
    Λόγος ξύλινος, τετριμμένος, θρίαμβος της κοινοτοπίας. Ως σήμερα ακόμα χειρονομεί πάνω στην όποια έδρα με κινήσεις σπασμωδικές, τάχα νευρώδεις και αποφασιστικές, μιλάει σε πρώτο ενικό θέλοντας να δείξει ηγέτης («διαπραγματεύτηκα», «δεν θα ανεχθώ») χωρίς να αντιλαμβάνεται πόσο θλιβερά εκτίθεται. (..)

    Δεν έχει το ηγετικό χάρισμα να διαβλέψει το καινούργιο. Μπορεί και ο A. Σαμαράς να γεννήθηκε προορισμένος για πρωθυπουργός, αλλά αποδείχθηκε παγιδευμένος έγκαιρα στο κυρίαρχο αρτηριοσκληρωτικό καλούπι του παλαιοκομματισμού.

    Δεν υπάρχουν ερείσματα για να ελπίσουμε κάτι καινούργιο από τον A. Σαμαρά. Ως υπουργός (Οικονομικών, Εξωτερικών, Πολιτισμού), ήταν τόσο κοινότοπος, όσο οποιοσδήποτε μετριότατος ομόλογός του.

    Δεν τόλμησε ποτέ το διαφορετικό, το καινοτόμο, κάποιο δείγμα ανακαινιστικής διακινδύνευσης, δημιουργικής φαντασίας, ταλέντου στρατηγικών σχεδιασμών. Έζησε τα ολέθρια σφάλματα του προκατόχου του αρχηγού στη N. Δ. και όμως τα αναπαράγει από την πρώτη στιγμή, ωσάν θεληματικά να αυτοκτονεί:

    Οι ίδιοι χιλιοφθαρμένοι, ανίκανοι και φαύλοι στο κομματικό προσκήνιο, το πιο αποκρουστικό δείγμα παλαιοκομματισμού στη Γενική Γραμματεία, προκλητικής φτήνιας επιλογές υποψηφίων στις εκλογές Τοπικής Αυτοδιοίκησης, τα κομματικά γραφεία πάντοτε αρένα αλληλομαχαιρωμάτων και μικρονοϊκών αντιπαλοτήτων.

    Ίδια θανατερή απουσία κοινωνικών στοχεύσεων, καίριων μεταρρυθμιστικών προτάσεων, τόλμης για ριζική ανάταξη της κομματικής λειτουργίας..." κλπ. κλπ.

    ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΑΣ, ΤΖΑΜΠΑ ΜΑΓΚΑΣ ΑΝΤΩΝΑΚΗΣ!

    ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ, ΑΥΤΟΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΒΓΑΛΕΙ ΣΤΗ ΖΩΗ ΤΟΥ ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΕΝΣΗΜΟ, ΤΙΣ ΚΟΥΚΟΥΛΕΣ ΘΑ ΒΓΑΛΕΙ???

    ΟΥΣΤ ΑΠΟ ΔΩ, ΓΕΛΟΙΟΙ ΚΑΚΟΜΟΙΡΗΔΕΣ ΤΗΣ ΣΥΓΓΡΟΥ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. . οσα δεν λενε τα φερεφωνα οι εγκαθετοι οι ραγιαδες..ΣΤΗΝ ΕΚΘΕΣΗ ΤΟΥ ΤΟ ΔΝΤ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΣΤΑ ΕΠΟΜΕΝΑ 18 ΧΡΟΝΙΑ ΔΗΛ ΜΕΧΡΙ ΤΟ 2030 προβλεπει τη σαρωτικη αλλαγη στην ασφαλιση ωστε να μειωθουν στο ελαχιστο οι δαπανες για την υγεια,να μειωθουν οι ασφαλιστικες δαπανες των εργοδοτων και να αυξηθουν οι εισφορες των αυτοαπασχολουμενων θα καταργηθουν σταδιακα θεραπειες ,ιατρικες εξετασεις και φαρμακα που μεχρι τωρα καλυπταν τα ασφλ.ταμεια. Αυτο θα φερει σαφη επειδεινωση στους ορους ζωης ολοκληρης της κοινωνιας..στελεχη του ΔΝΤ ΓΙΑ ΝΑ ΕΠΙΒΙΩΣΕΙ Η ΧΩΡΑ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΧΑΜΗΛΩΣΕΙ ΠΟΛΥ Ο ΔΕΙΚΤΗΣ ΤΟΥ ΜΕΣΟΥ ΟΡΟΥ ΔΙΑΒΙΩΣΗΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ και συμφωνησε Ο ΑΝΤΩΝΟΒΑΓΓΕΛΗΣ και ολοι εμεις οι ραγιαδες..ασχετο..στην ΡΟΥΜΑΝΙΑ με το ΔΝΤ ΑΥΞΗΘΗΚΕ Η ΘΝΗΣΙΜΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΡΟΥΜΑΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ ΚΑΤΑ 25% ΚΑΙ ΕΠΕΣΕ Ο ΜΕΣΟΣ ΟΡΟΣ ΖΩΗΣ ΚΑΤΑ 5,6 ΧΡΟΝΙΑ..ολε...ετσι στο ασχετο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Διαβάστε τι γράφει ο αξιοσέβαστος Χρήστος Γιανναράς , για τον κωλοτούμπα, μίστερ "Νάντια Κομανέτσι", Αντωνάκη Σαχλαμαρά!!

    ΕΝΑ ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΟ ΚΕΙΜΕΝΟ-ΨΥΧΟΓΡΑΦΗΜΑ!!

    Αφού ξεκινάει με την διαπίστωση, ότι θα μπορούσε να γίνει ο τέταρτος, κατά σειρά ΑΕΡΓΟΣ πρωθυπουργός – κοινώς… ΜΗ ΕΧΩΝ ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΕΝΣΗΜΟ ΣΤΗ ΖΩΗ ΤΟΥ, γράφει τα εξείς:

    "...Στην πρώτη κιόλας ομιλία του, όταν σε φίνο μοντέρνο ντεκόρ εξήγγειλε την ίδρυση της "Πολιτικής Άνοιξης", όλα έδειχναν ότι το καινούργιο, το ανυπότακτο στις φθαρμένες συμβάσεις, του ήταν απρόσιτο.

    Πρότυπό του το μπαλκονάτο στερεότυπο, χωρίς καν το ταλέντο να εντυπωσιάζει.
    Λόγος ξύλινος, τετριμμένος, θρίαμβος της κοινοτοπίας. Ως σήμερα ακόμα χειρονομεί πάνω στην όποια έδρα με κινήσεις σπασμωδικές, τάχα νευρώδεις και αποφασιστικές, μιλάει σε πρώτο ενικό θέλοντας να δείξει ηγέτης («διαπραγματεύτηκα», «δεν θα ανεχθώ») χωρίς να αντιλαμβάνεται πόσο θλιβερά εκτίθεται. (..)

    Δεν έχει το ηγετικό χάρισμα να διαβλέψει το καινούργιο. Μπορεί και ο A. Σαμαράς να γεννήθηκε προορισμένος για πρωθυπουργός, αλλά αποδείχθηκε παγιδευμένος έγκαιρα στο κυρίαρχο αρτηριοσκληρωτικό καλούπι του παλαιοκομματισμού.

    Δεν υπάρχουν ερείσματα για να ελπίσουμε κάτι καινούργιο από τον A. Σαμαρά. Ως υπουργός (Οικονομικών, Εξωτερικών, Πολιτισμού), ήταν τόσο κοινότοπος, όσο οποιοσδήποτε μετριότατος ομόλογός του.

    Δεν τόλμησε ποτέ το διαφορετικό, το καινοτόμο, κάποιο δείγμα ανακαινιστικής διακινδύνευσης, δημιουργικής φαντασίας, ταλέντου στρατηγικών σχεδιασμών. Έζησε τα ολέθρια σφάλματα του προκατόχου του αρχηγού στη N. Δ. και όμως τα αναπαράγει από την πρώτη στιγμή, ωσάν θεληματικά να αυτοκτονεί:

    Οι ίδιοι χιλιοφθαρμένοι, ανίκανοι και φαύλοι στο κομματικό προσκήνιο, το πιο αποκρουστικό δείγμα παλαιοκομματισμού στη Γενική Γραμματεία, προκλητικής φτήνιας επιλογές υποψηφίων στις εκλογές Τοπικής Αυτοδιοίκησης, τα κομματικά γραφεία πάντοτε αρένα αλληλομαχαιρωμάτων και μικρονοϊκών αντιπαλοτήτων.

    Ίδια θανατερή απουσία κοινωνικών στοχεύσεων, καίριων μεταρρυθμιστικών προτάσεων, τόλμης για ριζική ανάταξη της κομματικής λειτουργίας..." κλπ. κλπ.

    ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΑΣ, ΤΖΑΜΠΑ ΜΑΓΚΑΣ ΑΝΤΩΝΑΚΗΣ!

    ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ, ΑΥΤΟΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΒΓΑΛΕΙ ΣΤΗ ΖΩΗ ΤΟΥ ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΕΝΣΗΜΟ, ΤΙΣ ΚΟΥΚΟΥΛΕΣ ΘΑ ΒΓΑΛΕΙ???

    ΟΥΣΤ ΑΠΟ ΔΩ, ΓΕΛΟΙΟΙ ΚΑΚΟΜΟΙΡΗΔΕΣ ΤΗΣ ΣΥΓΓΡΟΥ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Διαβάστε τι γράφει ο αξιοσέβαστος Χρήστος Γιανναράς , για τον κωλοτούμπα, μίστερ "Νάντια Κομανέτσι", Αντωνάκη Σαχλαμαρά!!

    ΕΝΑ ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΟ ΚΕΙΜΕΝΟ-ΨΥΧΟΓΡΑΦΗΜΑ!!

    Αφού ξεκινάει με την διαπίστωση, ότι θα μπορούσε να γίνει ο τέταρτος, κατά σειρά ΑΕΡΓΟΣ πρωθυπουργός – κοινώς… ΜΗ ΕΧΩΝ ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΕΝΣΗΜΟ ΣΤΗ ΖΩΗ ΤΟΥ, γράφει τα εξείς:

    "...Στην πρώτη κιόλας ομιλία του, όταν σε φίνο μοντέρνο ντεκόρ εξήγγειλε την ίδρυση της "Πολιτικής Άνοιξης", όλα έδειχναν ότι το καινούργιο, το ανυπότακτο στις φθαρμένες συμβάσεις, του ήταν απρόσιτο.

    Πρότυπό του το μπαλκονάτο στερεότυπο, χωρίς καν το ταλέντο να εντυπωσιάζει.
    Λόγος ξύλινος, τετριμμένος, θρίαμβος της κοινοτοπίας. Ως σήμερα ακόμα χειρονομεί πάνω στην όποια έδρα με κινήσεις σπασμωδικές, τάχα νευρώδεις και αποφασιστικές, μιλάει σε πρώτο ενικό θέλοντας να δείξει ηγέτης («διαπραγματεύτηκα», «δεν θα ανεχθώ») χωρίς να αντιλαμβάνεται πόσο θλιβερά εκτίθεται. (..)

    Δεν έχει το ηγετικό χάρισμα να διαβλέψει το καινούργιο. Μπορεί και ο A. Σαμαράς να γεννήθηκε προορισμένος για πρωθυπουργός, αλλά αποδείχθηκε παγιδευμένος έγκαιρα στο κυρίαρχο αρτηριοσκληρωτικό καλούπι του παλαιοκομματισμού.

    Δεν υπάρχουν ερείσματα για να ελπίσουμε κάτι καινούργιο από τον A. Σαμαρά. Ως υπουργός (Οικονομικών, Εξωτερικών, Πολιτισμού), ήταν τόσο κοινότοπος, όσο οποιοσδήποτε μετριότατος ομόλογός του.

    Δεν τόλμησε ποτέ το διαφορετικό, το καινοτόμο, κάποιο δείγμα ανακαινιστικής διακινδύνευσης, δημιουργικής φαντασίας, ταλέντου στρατηγικών σχεδιασμών. Έζησε τα ολέθρια σφάλματα του προκατόχου του αρχηγού στη N. Δ. και όμως τα αναπαράγει από την πρώτη στιγμή, ωσάν θεληματικά να αυτοκτονεί:

    Οι ίδιοι χιλιοφθαρμένοι, ανίκανοι και φαύλοι στο κομματικό προσκήνιο, το πιο αποκρουστικό δείγμα παλαιοκομματισμού στη Γενική Γραμματεία, προκλητικής φτήνιας επιλογές υποψηφίων στις εκλογές Τοπικής Αυτοδιοίκησης, τα κομματικά γραφεία πάντοτε αρένα αλληλομαχαιρωμάτων και μικρονοϊκών αντιπαλοτήτων.

    Ίδια θανατερή απουσία κοινωνικών στοχεύσεων, καίριων μεταρρυθμιστικών προτάσεων, τόλμης για ριζική ανάταξη της κομματικής λειτουργίας..." κλπ. κλπ.

    ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΑΣ, ΤΖΑΜΠΑ ΜΑΓΚΑΣ ΑΝΤΩΝΑΚΗΣ!

    ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ, ΑΥΤΟΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΒΓΑΛΕΙ ΣΤΗ ΖΩΗ ΤΟΥ ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΕΝΣΗΜΟ, ΤΙΣ ΚΟΥΚΟΥΛΕΣ ΘΑ ΒΓΑΛΕΙ???

    ΟΥΣΤ ΑΠΟ ΔΩ, ΓΕΛΟΙΟΙ ΚΑΚΟΜΟΙΡΗΔΕΣ ΤΗΣ ΣΥΓΓΡΟΥ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Την πολιτική διεύθυνση του εγχειρήματος είναι αδύνατο να την ασκήσουν αυτοδύναμα η Ν.Δ. ή το ΠΑΣΟΚ. Δεν διαθέτουν ούτε την προγραμματική και ιδεολογική εσωτερική συνοχή ούτε την αναγκαία ισχυρή πολιτική νομιμοποίηση στο κοινωνικό σώμα. Το στοίχημα είναι η συγκρότηση του «μεγάλου μνημονιακού συνασπισμού», του οποίου πρόπλασμα υπήρξε το πολιτικό άθροισμα που στήριξε την κυβέρνηση Παπαδήμου. Αυτός ο συνασπισμός, συναρθρωμένος με την «πολυδαίδαλη υπερδομή» του ΔΝΤ και του διευθυντηρίου της Ευρωζώνης θα αποτελέσει το πολιτικό υποκείμενο προσανατολισμού και ελέγχου των πολιτικών διαδικασιών στη χώρα. Και γύρω από αυτόν τον συνασπισμό θα διαμορφωθεί ένας αστερισμός υβριδικών πολιτικών μορφωμάτων που θα λειτουργούν ως «λελογισμένη» αντιπολίτευση και ως αναχώματα σε ανεπιθύμητες μετατοπίσεις προς τα αριστερά. Δεν θα αμφισβητούν όμως την αναγκαιότητα και τη νομιμότητα των μνημονίων. ΤΕΛΙΚΑ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΓΙΑ ΤΑ ΜΕΓΑΛΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΔΝΤ-ΕΕ-ΤΡΟΙΚΑ ?ΝΔ-ΠΑΣΟΚ-ΛΑΟΣ ΝΤΟΡΑ ΚΑΤΣΕΛΗ ΚΟΥΒΕΛΗΣ ΔΡΑΣΗ ΚΑΜΕΝΟΣ ΜΕ ΕΡΩΤΗΜΑΤΙΚΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. +
    ___________________________________________________
    MAYΡΗ ΜΕΡΑ ΣΗΜΕΡΑ ΓΙΑ ΤΟ
    ΑΙΩΝΙΟΝ
    ΠΑ$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$ΟΚ
    ___________________________________________________

    Άκης: Σύσταση και συμμετοχή σε εγκληματική οργάνωση!
    Δεσμεύθηκαν τα ακίνητα..
    ΩΙΜΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ........ΑΧΧΧΧΧΧΧ ΒΑΧΧΧΧΧΧ

    +
    Νέα κατηγορία για σύσταση και συμμετοχή σε εγκληματική οργάνωση απέδωσαν οι δικαστικές αρχές στον Άκη Τσοχατζόπουλο, στον εξάδελφό του Νικόλαο Ζήγρα, μέλη της οικογένειας του και στενούς συνεργάτες του πρώην υπουργού.

    Παράλληλα, με διάταξη του ανακριτή δεσμεύτηκαν προσωρινά ακίνητα της ιδιοκτησίας του Άκη Τσοχατζόπουλου και της συζύγου του.
    ////////////////////////////////////////////////////////

    _________________________________
    Γεια σου ρε Τράγκα αντιμνημονιακέ
    με σπίτι στη Ριεβιέρα !

    Ποιος θα το φανταζόταν ότι ο Ταμτάκος της ελληνικής δημοσιογραφίας (ειλικρινά sorry Ταμτακό!), αυτός ο Ξανθόπουλος, το παιδί του λαού που οι αντιμνημονιακές του ιαχές σχίζουν τον άνεμο των ερτζιανών και τραντάζουν τις τηλεοράσεις μας κάθε βραδάκι στις 8 και 10 ... ποιος λοιπόν θα το λεγε ότι αυτό το τρελό μαχίμι , αυτό το παλικάρι της δημοσιογραφίας ετών 70 έχει κάνει τόσο γερό κομπόδεμα που να έχει σπίτι στις Κάννες, στη Γαλλία ντε!

    Τουλάχιστον ας το έπαιρνε λίγο παραδίπλα στη Νίκαια όπου πέφτει αισθητά το τετραγωνικό !

    Όχι τίποτα άλλο απλά για να μη σκανδαλίζει το κοινό του που τον λατρεύει και για να μην του χαλάσει το image του αντιμνημονιακού λεβέντη....
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Δεν ξέρει κανείς ποίον να λυπηθεί σε αυτήν την ιστορία , αυτόν που τον πάνε στο Δικαστήριο με χειροπέδες ή αυτούς που ``ΕΚΛΕΙΣΑΝ`` το κανάλι - που τους έδινε δουλειά για τόσα χρόνια , και τώρα βρίσκονται απέξω για να αποδοκιμάσουν.
    Δυστυχώς για αυτούς , ο Κουρής στην συγκεκριμένη περίπτωση φαίνεται ``ο καλός`` της ιστορίας .
    Αντί να στραφούν σε αυτούς που στην πραγματικότητα τους έκλεισαν ``(ΑΛΦ. ΠΑΠ)`` και τους έστειλαν στην ανεργία !!!
    Το μόνο που κατάφεραν οι εργαζόμενοι στο συγκεκριμένο κανάλι είναι :
    1.να μην ξαναβρούν ποτέ δουλεία στα ΜΜΕ
    2.να εξαγριώσουν τα αφεντικά όλων των ΜΜΕ
    3. και να κλείσουν μία από τις μεγαλύτερες επιχειρήσεις μέσα στο Περιστέρι-(αν όχι η μεγαλύτερη).

    Πάντως οι απόψεις αυτές που έχουν για το πρώην αφεντικό τους , δεν φαίνεται να τους στάθηκαν εμπόδιο για να ζητήσουν ΕΡΓΑΣΙΑ στο κανάλι του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. O Κ. την πάτησε κανονικά !!!
    Τους άφησε εντελώς λάσκα και τώρα αντίο κανάλι.
    ``Δώσε θάρρος στον χωριάτη να σου ανέβει στο κρεβάτι !!!
    Προφανώς ,κάποιοι πίστευαν ότι δουλεύουν στη δημόσια tv. αλλά ούτε εκεί δεν συμβαίνουν αυτά, στα οποία περιγράφει η πρώην εργαζόμενη.
    Δυστυχώς την πάτησαν (όπως πάντα), και κάποιοι που απλώς έκαναν μόνο τη δουλειά τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Ρε παιδία εκεί στο ΑΛΤΕΡ, δεν σας άκουσα ποτέ να πείτε μία κουβέντα για αυτούς που ξεκίνησαν όλη αυτήν την ιστορία με το κανάλι (σ κάι , παπ.), και τελικά σας ΈΚΛΕΙΣΑΝ .
    Από την άλλη βλέπω τώρα , το Sκάι να μεταφέρει της απόψεις των συνδικάλιστών του άλτερ και να τους συμπονάει (τάχα μου τάχα μου =δήθεν).
    Σειρά έχει τώρα το 902 ???
    FILIP !!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. ΚΑΛΑ ΠΕΊΤΕ ΌΤΙ ΑΥΡΙΟ ΑΝΟΙΓΕΙ ΤΟ ΚΑΝΆΛΙ .
    ΠΩΣ ΚΑΠΟΙΟΙ ΘΑ ΡΊΞΟΥΝ ΤΑ ΜΟΥΤΡΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΘΑ ΠΑΝΕ ΝΑ ΔΟΥΛΕΨΟΥΝ ΣΤΟΝ ΚΟΥΡΗ -(ΝΑΙ, ΑΥΤΟΝ ΜΕ ΤΟ`` ΠΕΡΓΑΜΟΝΤΟ ``ΠΟΥ ΛΕΤΕ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΤΟΥ ΑΛΤΕΡ).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Αν ειναι δυνατον ακουω ειδησεις και βλεπω τον Σαμαρα να κραυγαζει
    και τους οπαδούς απο κατω να αλλαλαζουν.
    Μα δεν ντρεπονται???
    Τετοιος λαός τετοιους ηγετες θελει δυστυχως.Καλά να παθουμε και χειροτερα ευχομαι,λαος ειναι αυτος που να ακολουθει αυτα τα δυο κόμματα που μας φτωχοποίησαν???
    Πω πω λαος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. 15% ΘΑ ΠΙΑΣΕΙ Ο ΣΑΜΑΡΟΥΛΗΣ.
    15% ΘΑ ΠΙΑΣΕΙ ΚΙ Ο ΜΠΕΝΙΖΕΛΟΣ.
    ΟΥΤΕ ΜΟΝΑΔΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ.
    ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΒΓΑΛΟΥΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΟΥΤΕ ΜΑΖΙ ΟΥΤΕ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ ΚΟΥΒΕΛΗ.
    ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΟΛΥ ΚΟΝΤΑ.ΣΤΙΣ ΚΡΥΦΕΣ Ο ΣΑΜΑΡΟΥΛΗΣ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ 19 ΚΙ Ο ΧΟΝΤΡΟΣ ΣΤΟ 15.ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΡΙΞΟΥΜΕ ΚΙ ΑΛΛΟ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΣΩΖΕΙ ΟΥΤΕ Η ΨΙΛΟΝΟΘΕΙΑ ΠΟΥ ΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ.
    ΑΥΤΗ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΜΑΣ ΣΕ ΟΣΑ
    ΜΑΣ ΕΚΑΝΑΝ ΝΔ ΚΑΙ ΠΑΣΟΚ ΟΛΑ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΧΡΟΝΙΑ.ΚΑΙ ΠΡΙΝ ΤΟ 2009,
    ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΟ 2009,ΚΑΙ ΧΕΡΙ-ΧΕΡΙ ΣΤΗ ΣΥΓΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΑΠ'ΤΟ ΝΟΕΜΒΡΙΟ.
    ΜΟΝΟ ΕΤΣΙ ΘΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ Ο ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΕΞΑΠΟΛΥΣΕΙ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΜΑΣ.
    ΘΑ ΠΑΡΕΙΣ ΣΑΜΑΡΟΥΛΗ ΤΑ #$%%%%%%%
    ΕΝΟΣ ΟΛΟΚΛΗΡΟΥ ΛΑΟΥ.ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΕΡΙΜΕΝΑΜΕ ΤΟΣΟ ΚΑΙΡΟ ΜΝΗΜΟΝΙΑΚΕ ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΑ ΑΠΑΤΕΩΝΑ.
    ΚΙ ΕΣΥ ΧΟΝΤΡΕ,ΤΑ ΙΔΙΑ #$$%%%%% ΘΑ
    ΠΑΡΕΙΣ.
    ΚΙ ΟΙ 2 ΜΑΖΙ ΟΥΤΕ 30% ΔΕΝ ΘΑ ΠΙΑΣΕΤΕ.
    ΑΠΟ 15% ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΣΑΣ ΕΙΝΑΙ.
    ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΕΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΣΠΑΣΜΕΝΑ ΑΠ΄ΤΟ ΛΑΟ ΠΟΥ ΕΧΕΤΕ ΞΕΣΚΙΣΕΙ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ.
    ΠΑΝΟ ΚΑΜΜΕΝΕ ΚΑΙ ΑΛΕΞΗ ΤΣΙΠΡΑ,
    ΠΑΡΤΕ ΤΟΥΣ ΤΑ ΣΩΒΡΑΚΑ.
    ΚΙ ΕΣΥ ΑΛΕΚΑ ΠΑΠΑΡΗΓΑ.
    Η 6Η ΜΑΗ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΓΙΟΡΤΗ ΤΟΥ ΛΑΟΥ
    ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΩΝ ΣΑΜΑΡΟΥΛΗΔΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΧΟΝΤΡΩΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση