GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ο Ελληνας ζυγόν δεν υποφέρει αλλά...

Λογιών-λογιών οι σωτήρες ως υποψήφιοι βουλευτές… (Κόκαλης συμβούλεψε Πάγκαλο να αποσυρθεί) Σπάσανε όλα τα κοντέρ!   Καιροσκόποι, δικολάβοι...

Λογιών-λογιών οι σωτήρες
ως υποψήφιοι βουλευτές…
(Κόκαλης συμβούλεψε Πάγκαλο να αποσυρθεί)
Σπάσανε όλα τα κοντέρ!  Καιροσκόποι, δικολάβοι, αρτίστες παντός είδους και καλαμαράδες της κωλοτούμπας, σπεύδουνε  να σώσουνε την άσωτη  Ελλάδα... Αυτοί που βρίζανε  τους πολιτικούς  τρέχουνε να γίνουνε πολιτικοί  και να δεις που  όσοι μπούνε  στη Βουλή, θα είναι αυτοί που θα την πληρώσουν τούτη  τη φορά όχι μόνο με μούντζες και γιαουρτώματα...
- Γιατί δεν μπορώ να καταλάβω πως κάποιοι εντελώς άσχετοι  και καιροσκόποι θα τα καταφέρουν καλύτερα από τους σπεσιαλίστες, είπε ο Θόδωρος Πάγκαλος στον Σωκράτη Κόκαλη.
Κι΄ εκείνος  γελώντας  τον συμβούλεψε:
- Τότε παράτα τα και άραξε στη Τζιά, όπως εγώ στη Μύκονο...  

Βλέποντας κάποια ονόματα υποψηφίων, αλλά μετά 15 ημέρες και τα αποτελέσματα, ίσως καταλάβουμε ότι ο Έλληνας ζυγό δεν υποφέρει, αλλά  συχνά  ο ίδιος  φοράει  ζουρλομανδύα  και παραδίδεται  στους  άσχετους  τρελογιατρούς... ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ... 

15 σχόλια

  1. Ο κ. Βενιζέλος προκαλεί τους πολίτες. Από συνήγορος υπεράσπισης του Άκη Τσοχατζόπουλου, το 2004, παριστάνει σήμερα τον κατήγορο...

    "Ο κ. Βενιζέλος προκαλεί τους πολίτες. Από συνήγορος υπεράσπισης του Άκη Τσοχατζόπουλου, το 2004, παριστάνει σήμερα τον κατήγορο", δήλωσε ο εκπρόσωπος τύπου της Νέας Δημοκρατίας, Γ. Μιχελάκης. Αναλυτικά η δήλωση του κ. Μιχελάκη:


    "Ο κ. Βενιζέλος προκαλεί τους πολίτες. Από συνήγορος υπεράσπισης του Άκη Τσοχατζόπουλου, το 2004, παριστάνει σήμερα τον κατήγορο, κρυπτόμενος πίσω από τις αποφάσεις της Δικαιοσύνης.

    Ο κ. Βενιζέλος, ως μέλος της Εξεταστικής Επιτροπής, που -με πρωτοβουλία της Νέας Δημοκρατίας- διερευνούσε το σκάνδαλο των εξοπλιστικών προγραμμάτων, χαρακτήριζε την υπόθεση ως “προεκλογική σκανδαλολογία” (σελ. 233 του Πορίσματος) και αποφαινόταν:

    “Δεν προκύπτει κανένα στοιχείο πιθανής τέλεσης ποινικού αδικήματος από τους πρώην υπουργούς Εθνικής Άμυνας κκ Απόστολο – Αθανάσιο Τσοχατζόπουλο και Γιάννο Παπαντωνίου και τα στελέχη της πολιτικής και στρατιωτικής ηγεσίας του υπουργείου Εθνικής Αμύνης, που επί μήνες προσεβλήθηκαν και διασύρθηκαν αδίκως”. (σελ. 303).

    Τα ίδια πρόσωπα, οι ίδιες εταιρίες και ο ίδιος πρωταγωνιστής.

    Αυτό είναι …το ΠΑΣΟΚ του Άκη Τσοχατζόπουλου,
    του Τσουκάτου,
    του Μαντέλη και του Παπακωνσταντίνου.
    Το ΠΑΣΟΚ του Σημίτη, του Παπανδρέου, του Βενιζέλου.
    Το ΠΑΣΟΚ που δεν αλλάζει".

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Την πολιτική διεύθυνση του εγχειρήματος είναι αδύνατο να την ασκήσουν αυτοδύναμα η Ν.Δ. ή το ΠΑΣΟΚ. Δεν διαθέτουν ούτε την προγραμματική και ιδεολογική εσωτερική συνοχή ούτε την αναγκαία ισχυρή πολιτική νομιμοποίηση στο κοινωνικό σώμα. Το στοίχημα είναι η συγκρότηση του «μεγάλου μνημονιακού συνασπισμού», του οποίου πρόπλασμα υπήρξε το πολιτικό άθροισμα που στήριξε την κυβέρνηση Παπαδήμου. Αυτός ο συνασπισμός, συναρθρωμένος με την «πολυδαίδαλη υπερδομή» του ΔΝΤ και του διευθυντηρίου της Ευρωζώνης θα αποτελέσει το πολιτικό υποκείμενο προσανατολισμού και ελέγχου των πολιτικών διαδικασιών στη χώρα. Και γύρω από αυτόν τον συνασπισμό θα διαμορφωθεί ένας αστερισμός υβριδικών πολιτικών μορφωμάτων που θα λειτουργούν ως «λελογισμένη» αντιπολίτευση και ως αναχώματα σε ανεπιθύμητες μετατοπίσεις προς τα αριστερά. Δεν θα αμφισβητούν όμως την αναγκαιότητα και τη νομιμότητα των μνημονίων. ΤΕΛΙΚΑ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΓΙΑ ΤΑ ΜΕΓΑΛΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΔΝΤ-ΕΕ-ΤΡΟΙΚΑ ?ΝΔ-ΠΑΣΟΚ-ΛΑΟΣ ΝΤΟΡΑ ΚΑΤΣΕΛΗ ΚΟΥΒΕΛΗΣ ΔΡΑΣΗ (ΚΑΜΕΝΟΣ ΜΕ ΕΡΩΤΗΜΑΤΙΚΟ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΤΑ ΡΕΜΑΛΙΑ ΤΗΣ ΠΑΣΟΚΟΝΟΥΔΟΥΛΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. αχαχαχ...καλό πάσχα _____________ ιθαγενείς.


    ΠΑ$$$$$$$$$$$$$$$$$ΟΚ ..ΤΩΝ ΜΙΖΩΝ. Σοκάρουν τα χρήματα !!
    Σύμφωνα με το πόρισμα οι μίζες έπεφταν σα χαλάζι για τις υποθέσεις των εξοπλιστικών προγραμμάτων.
    Αναφέρεται για τον κ. Τσοχατζόπουλο:

    "Από Μάιο 1998 ως 7/6/2001 απέκρυψε περιουσία συνολικού ύψους 16.202.000 ελβετικών φράγκων και 1.748.000 δολάρια ΗΠΑ τα οποία αποτελούν προϊόν παθητικής δωροδοκίας του ίδιου σχετικά με τις συμβάσεις προμήθειας των οπλικών συστημάτων TOR M1". Χαρακτηριστική είναι η αποστροφή για τη συγκεκριμένη σύμβαση και πως υπογράφηκε:
    "Καθίσταται προφανές ότι η υπογραφή τόσο της κύριας σύμβασης όσο και της σύμβασης για τα αντισταθμιστικά οφέλη δεν θα μπορούσαν να επιτευχθούν αν δεν καταβάλλονταν πρωτίστως στον πρώην υπουργό εθνικής άμυνας ως αντάλλαγμα σημαντικά χρηματικά ποσά."

    "Την 2/12/2002 απέκρυψε περιουσία συνολικού ύψους 2.960.225 ελβετικών φράγκων σχετικά με τις συμβάσεις ΑΡΧΙΜΗΔΗΣ και ΠΟΣΕΙΔΩΝ 2 (υποβρύχια) (παράνομη αμοιβή μέσω της ΜΙΕ από τη FERROSTAAL)".
    Σύμφωνα με το πόρισμα μετέτρεψε την παραπάνω περιουσία σε:
    - Μεζονέτα 402 τμ στο Κολωνάκι μέσω off shore 1/6/98 (την οποία φέρεται να πούλησε εικονικά στον Αστέριο Οικονομίδη ο οποίος τη μεταβίβασε στη συνέχεια στην Αρετή Τσοχατζοπούλου)
    - Σπίτι στη Διονυσίου Αρεοπαγίτου 29/11/99
    - Αίθουσα 964 τμ στη Λ. Κηφισίας 18/11/99
    - Αίθουσα 1000 τμ στη Λ. Κηφισίας 18/11/99
    - 22 θέσεις πάρκινγ στην παραπάνω διεύθυνση
    - Ακίνητο στην Κυψέλη 17/2/2000
    - Διαμέρισμα 60 τμ στην Κυψέλη 28/6/04
    - Διαμέρισμα 142 τμ στην Κυψέλη 28/6/04
    - 24/01/07-2010 πουλήθηκαν τα ακίνητα επί της Λ. Κηφισίας στο Βατοπέδι έναντι 6 εκατ. ευρώ, τα οποία τοποθέτησε στο χρηματοπιστωτικό τομέα".

    Απαξιωτικοί Χαρακτηρισμοί..
    Χαρακτηριστικό είναι πως στο πόρισμα υπάρχουν απαξιωτικές αναφορές καθώς εμφανίζουν τον Άκη Τσοχατζόπουλο μέσα από μια σειρά γεγονότων ως κοινό φοροφυγά και άνθρωπο που αγνοεί τους νόμους του κράτους, πολλούς από τους οποίους έχει ο ίδιος εισηγηθεί ή ψηφίσει ο ίδιος.....

    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    - ιθαγενείς του ΠΑΣΟΚΙΣΤΑΝ: χρόνια σας πολλά !

    (αν και αμφιβάλουμε.. χεχεχεχε )
    Μπένυ
    του Όλον μιζομένου παΣΟΚ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ολα τα ψώνια υποψήφια Τατσό Χωμενί Ζερβό Μπάρμπα Κυρτσό

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Καψαμπέ γιατί δεν πήγες και εσύ για βολευτή;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Κυρ-εισαγγελέα, η εικονιζόμενη ντυμένη γουρούνα πότε θα κληθεί στο γραφείο σας να σας/μας εξηγήσει πόσα από το "μαζύ τα φάγαμε" αναλογούν στον ίδιο. Άειντε ξεκουνηθείτε εκεί στην Ευελπίδων γιατί μετά την απόσυρση από την πολιτική, ετοιμάζονται να την κάνουν για έξω με ελαφρά πηδηματάκια, και τρέχα βρες του μετά...
    Και να σκεφτείς κυρ-εισαγγελέα ότι η ντυμένη γουρούνα δηλώνει πολλαπλάσια κτήρια απ' όσα ο αναξιοπαθών πράσινος (κλεφτ)άκης.-

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Οι Χωμενίδης Τατσόπουλος θα γράψουν το σενάριο, η Μπάρμπα θα πρωταγωνιστήσει και ο Ζερβός θα είναι ο σκκηνοθέτης, αχαχουχαχουχα αντε να χαθήτε. Τον Γκουσγκούνη γιατί τον ξεχάσατε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. >>Καψαμπέ γιατί δεν πήγες και εσύ για βολευτή;

    >>13 Απρ 2012 2:41:00 μ.μ.

    Σκάσε δίμετρη λιμπεροπούλια κουράδα, αλλιώς θα σου κόψω το βήχα και το βήμα του λόγου...αρκετά κόπρισες εδώ μέσα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Οχι μόνο κόπρισε αλλά σιγοντάρισε και τις πορνόγυμνες στο φεησμπουκ, αλλά μάλλον καταφέρεται κατά των υποψήφιων συναδέλφων για να σιγοντάρει όσους δεν έσπευσαν να κάνουν το ίδιο. Αλλά ποίος τον φοβερίζει θα ήθελα να ξέρω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. τον φοβερίζει κάποιος που στερείται παντελώς χιούμορ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. >>Αλλά ποίος τον φοβερίζει θα ήθελα να ξέρω.

    >>13 Απρ 2012 3:25:00 μ.μ.

    Ο Καψαμπέ, ποιός άλλος;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Την πολιτική διεύθυνση του εγχειρήματος είναι αδύνατο να την ασκήσουν αυτοδύναμα η Ν.Δ. ή το ΠΑΣΟΚ. Δεν διαθέτουν ούτε την προγραμματική και ιδεολογική εσωτερική συνοχή ούτε την αναγκαία ισχυρή πολιτική νομιμοποίηση στο κοινωνικό σώμα. Το στοίχημα είναι η συγκρότηση του «μεγάλου μνημονιακού συνασπισμού», του οποίου πρόπλασμα υπήρξε το πολιτικό άθροισμα που στήριξε την κυβέρνηση Παπαδήμου. Αυτός ο συνασπισμός, συναρθρωμένος με την «πολυδαίδαλη υπερδομή» του ΔΝΤ και του διευθυντηρίου της Ευρωζώνης θα αποτελέσει το πολιτικό υποκείμενο προσανατολισμού και ελέγχου των πολιτικών διαδικασιών στη χώρα. Και γύρω από αυτόν τον συνασπισμό θα διαμορφωθεί ένας αστερισμός υβριδικών πολιτικών μορφωμάτων που θα λειτουργούν ως «λελογισμένη» αντιπολίτευση και ως αναχώματα σε ανεπιθύμητες μετατοπίσεις προς τα αριστερά. Δεν θα αμφισβητούν όμως την αναγκαιότητα και τη νομιμότητα των μνημονίων. ΤΕΛΙΚΑ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΓΙΑ ΤΑ ΜΕΓΑΛΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΔΝΤ-ΕΕ-ΤΡΟΙΚΑ ?ΝΔ-ΠΑΣΟΚ-ΛΑΟΣ ΝΤΟΡΑ ΚΑΤΣΕΛΗ ΚΟΥΒΕΛΗΣ ΔΡΑΣΗ (ΚΑΜΕΝΟΣ ΜΕ ΕΡΩΤΗΜΑΤΙΚΟ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΒΕΝΙΖΕΛΟ-ΓΑΠ(ΠΑΣΟΚ) ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΛΙΣΤΑ ΤΗΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ-ΜΕΙΟΔΟΣΙΑΣ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΜΕ ΚΑΙ ΤΟΝ ΣΑΜΑΡΑ(ΝΔ) ΚΑΙ ΟΣΟΥΣ ΨΗΦΙΣΑΝ ΥΠΕΡ ΚΑΙ ΣΥΝΕΡΓΑΣΤΗΚΑΝ-ΣΥΜΜΕΤΕΙΧΑΝ ΣΤΗΝ ΔΩΣΙΛΟΓΗ-ΠΡΟΔΟΤΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ.. ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΜΕ ΕΠΙΣΗΣ ΤΗΝ ΝΤΟΡΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗ...ΜΗΝ ΕΧΟΥΜΕ ΕΠΙΛΕΚΤΙΚΗ ΜΝΗΜΗ.. ΑΛΗΤΕΣ ΚΑΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΕΙΝΑΙ.. ΟΧΙ ΛΟΙΠΟΝ ΜΙΣΑ ΛΟΓΙΑ ΕΤΣΙ??

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. ΚΚΕ δαγκωτο τώρα..

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση