GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Επιμένει ο Σαρκοζί...

«Πίστεψαν ότι δεν θα έρθετε, ότι ο λαός της Γαλλίας δεν θα έρθει», είπε ο Νικολά Σαρκοζί σε προεκλογική ομιλία του στην πλατεία Κονκόρντ στ...

«Πίστεψαν ότι δεν θα έρθετε, ότι ο λαός της Γαλλίας δεν θα έρθει», είπε ο Νικολά Σαρκοζί σε προεκλογική ομιλία του στην πλατεία Κονκόρντ στο Παρίσι ενώπιον χιλιάδων οπαδών του ενόψει των εκλογών της 22ας Απριλίου.
«Θέλω να μιλήσω στη σιωπηλή πλειοψηφία η οποία...
εξακολουθεί να κρατά το μέλλον της Γαλλίας στα χέρια της», συνέχισε ο Γάλλος πρόεδρος απευθυνόμενος στο πλήθος που κρατούσε γαλλικές σημαίες και φώναζε «Νικολά, Νικολά».
«Δεν επιλέγετε πλευρά, αλλά αποφασίζετε για το μέλλον. Πού θέλουμε εμείς οι Γάλλοι να πάμε;», πρόσθεσε επισημαίνοντας ότι οι «ακραίες» λύσεις που προτείνει ο σοσιαλιστής υποψήφιος και κύριος αντίπαλός του Φρανσουά Ολάντ «θα κάνουν τη Γαλλία να υποφέρει περισσότερο γιατί είναι ψευδείς».
Ο Γάλλος πρόεδρος δεσμεύθηκε ότι εφόσον επανεκλεγεί, θα ανοίξει μια «συζήτηση» σχετικά με το ρόλο που θα μπορούσε να διαδραματίσει η Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζας (ΕΚΤ) στην υποστήριξη της ανάπτυξης των χωρών της ευρωζώνης.
«Θα ανοίξουμε τη συζήτηση σχετικά με τον ρόλο της ΕΚΤ στην υποστήριξη της ανάπτυξης και θα προχωρήσουμε το θέμα στην Ευρώπη», ανέφερε και πρόσθεσε: «Αν η Κεντρική Τράπεζα δεν υποστηρίξει την ανάπτυξη, τότε δεν θα έχουμε αρκετή ανάπτυξη».
Πηγές: ΑΠΕ-ΜΠΕ, Γαλλικό Πρακτορείο

5 σχόλια

  1. Φτου γαμωτοοο!!

    Πως στο διαολο ενα σταφιδιασμενο εφταμηνιτικο σκατο ,εγινε .."πολιτικος"???

    Πως γαμω το .ριστο τους τους μπασταρδους???

    Οι πουστηδες βαλθηκανε να μας τρελλανουν

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Σαρκοζί δαγκωτό! Ηταν ο μόνος Ευρωπαίος πολιτικός που αντιστάθηκε στους ισλαμο-φασίστες, απαγορεύοντας τις μπούρκες στη Γαλλία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ουστ ρε σκατομαλακα και συ και οι .."μπουρκες σου" χαμενο κορμι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΜΑΖΕΨΕ ΤΟΣΟΥΣ ΟΣΟΥΣ ΣΤΟ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΣΤΑΔΙΟ ΟΤΑΝ ΠΑΙΖΕΙ ΚΑΙ ΚΑΝΟΥΝ ΣΟΛΤ ΝΤΑΟΥΝ Ο ΠΑΟ Η Η ΑΕΚ Η Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΣΕ ΕΝΑ ΠΑΡΙΣΙ ΜΕ ΠΛΥΘΥΣΜΟ ΔΥΟ ΦΟΡΕΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ ΘΑ ΠΑΘΕΙ ΚΑΙ Η ΝΔ-ΠΑΣΟΚ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΤΟ ΕΥΡΩ ΜΑΣ ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΕ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΑ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΑ ΟΤΑΝ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΜΕΡΑ ΑΠΟ 50 ΔΡΑΧΜΕΣ Ο ΜΑΙΝΤΑΝΟΣ Η ΤΟ ΜΠΟΥΚΑΛΑΚΙ ΤΟ ΝΕΡΟ ΠΟΥ ΤΟ ΑΓΟΡΑΖΕΣ, ΕΧΕΙ 50 ΣΕΝΤΣ ΗΤΟΙ 170 ΔΡΑΧΜΕΣ....!!!! ΦΥΣΙΚΟ ΕΠΟΜΕΝΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΠΑΜΕ ΚΑΤΑ ΔΙΑΟΛΟΥ ΟΤΑΝ ΟΙ ΜΙΣΘΟΙ ΗΤΑΝ 180.000 ΔΡΑΧΜΕΣ ΠΕΡΙΠΟΥ 575 ΕΥΡΩ, ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΑ ΙΔΙΑ ΕΠΙΠΕΔΑ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΑΝΕ ΣΤΑ 180 ΕΥΡΩ.
    ΤΟ ΕΥΡΩ ΘΑ ΗΤΑΝ ΚΑΛΟ ΑΝ ΜΠΟΡΟΥΣΑΜΕ ΜΟΝΟΙ ΜΑΣ ΝΑ ΤΟ ΤΥΠΩΝΑΜΕ ΑΝΑΛΟΓΑ ΜΕ ΤΙΣ ΑΝΑΓΚΕΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΧΩΡΙΣ ΤΟΚΟΥΣ ΤΩΝ ΜΑΣΟΝΙΚΩΝ ΝΕΟΝΑΖΙΣΤΙΚΩΝ ΤΡΑΠΕΖΩΝ.....
    ΤΕΛΙΚΑ ΤΟ ΕΠΑΜ ΘΕΛΟΥΜΕ ΔΕΝ ΤΟ ΘΕΛΟΥΜΕ ΑΓΑΠΙΕΤΑΙ... ΚΑΙ ΑΣ ΧΤΥΠΙΟΥΝΤΑΙ ΚΑΠΟΙΟΙ... ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΩ ΚΑΘΕΣΤΕ ΚΑΙ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΤΕ ΝΑ ΒΡΕΙΤΕ ΕΝΑΝ ΚΟΚΟ ΓΙΑ ΠΕΤΑΞΕΤΕ ΛΑΣΠΗ ... ΕΝΩ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΑΥΤΟΣ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΕΧΕΙ ΠΕΙ ΤΑ ΑΠΕΙΡΑ ΣΩΣΤΑ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΞΕΣΚΕΠΑΣΕΙ ΤΗΝ ΒΡΩΜΙΑ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ , ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΤΑ ΕΛΕΓΕ , ΚΑΙ ΟΤΙ ΕΙΠΕ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΕΠΑΛΗΘΕΥΤΗΚΕ , ΕΝΩ ΟΛΑ ΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ ΘΕΟΠΟΙΟΥΣΑΝ ΤΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΝΕΑ ΜΕΤΡΑ... ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΤΟΣΟ ΜΙΚΡΟΜΥΑΛΟΙ , ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΟΛΩΝ ΜΑΣ... ΤΟ ΕΠΑΜ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΚΟΜΜΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΗΘΗΚΕ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΛΑΤΕΙΕΣ ΜΕ ΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΠΡΟΥΠΟΘΕΣΕΙΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΙΣ ΘΕΣΕΙΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΠΟΥ ΕΚΦΡΑΖΕΙ ΓΙΑΤΙ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΕΙ ΣΤΟΝ ΜΕΣΟ ΕΛΛΗΝΑ ΠΟΛIΤΗ ΚΑΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΣΤΗΝ ΚΟΙΝΗ ΛΟΓΙΚΗ !!!
    ΜΑΓΚΑΣ Ο ΚΟΣ ΚΑΖΑΚΗΣ ΤΟΥΣ ΑΦΗΣΕ ΟΛΟΥΣ ΝΑ ΔΙΑΤΥΠΩΣΟΥΝ ΤΙΣ ΘΕΣΕΙΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΕΙΣ ΔΕΝ ΕΜΦΑΝΙΖΟΤΑΝΕ ΠΟΥΘΕΝΑ ΔΙΟΤΙ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΚΟΜΜΑ, ΑΛΛΑ ΔΟΥΛΕΥΩΝΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗ ΒΑΣΗ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ....ΚΑΤΑΦΕΡΕ ΣΥΣΠΗΡΩΣΗ.
    Η ΚΑΙΝΟΥΡΙΑ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ ΤΗΣ ΜΡΒ ΔΕΙΧΝΕΙ ΤΟ ΡΕΥΜΑ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ, 1η Η ΑΔΙΕΥΚΡΙΝΙΣΤΗ ΨΗΦΟΣ 24.7 ΚΑΙ ΜΟΛΙΣ ΤΕΛΕΙΩΣΕ ΤΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΤΟΥ ΕΠΑΜ.....
    ΑΛΛΑ ΜΕ ΑΥΤΗ ΤΗ ΚΑΤΟΧΙΚΗ ΧΟΥΝΤΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΗ ΓΙΝΟΥΝ ΕΚΛΟΓΕΣ ΣΤΙΣ 6 ΜΑΙΟΥ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση