GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Λουόμενος αποκάλεσε "ιπποπόταμο" τον Θ. Πάγκαλο...

Από το  http://www.vimaonline.gr Ο πληθωρικός πολιτικός, όπως όλα δείχνουν, φαίνεται να πληρώνει το τίμημα της περιβόητης φράσης που είχε ...

Από το  http://www.vimaonline.gr
Ο πληθωρικός πολιτικός, όπως όλα δείχνουν, φαίνεται να πληρώνει το τίμημα της περιβόητης φράσης που είχε πει «μαζί τα φάγαμε» και έτσι, όπου σταθεί και όπου βρεθεί, δέχεται τις αντιδράσεις των αγανακτισμένων συμπολιτών μας. Την περασμένη εβδομάδα μάλιστα είχε να αντιμετωπίσει ένα νέο φραστικό επεισόδιο με λουόμενο - για ακόμη μια φορά - στη λίμνη της Βουλιαγμένης.
Ήταν λίγο μετά τις 9.30 όταν ο κ. Πάγκαλος, συνοδευόμενος από άνδρες της προσωπικής του ασφάλειας, έφτασε στη λίμνη για να απολαύσει το καθιερωμένο του μπάνιο στα ιαματικά νερά της.
Ο γνωστός πολιτικός αυτή τη φορά πλησίασε στο γκισέ και ζήτησε να πληρώσει το αντίτιμο του εισιτηρίου. Τη συγκεκριμένη κίνηση του αντιπροέδρου της κυβέρνησης σχολίασαν...
έκπληκτοι οι λουόμενοι, καθώς πριν από λίγους μήνες έγινε γνωστή η έντονη διαμαρτυρία μιας επισκέπτριας η οποία ¨επιτέθηκε¨ στον βουλευτή, επειδή κατάλαβε ότι εκείνος εισήλθε στη λίμνη χωρίς να κόψει εισιτήριο.
Ήταν τότε που ο κ. Πάγκαλος, φανερά ενοχλημένος, ζήτησε τη σύλληψη της επισκέπτριας, κινητοποιώντας ένα μεγάλο αριθμό ανδρών της ελληνικής αστυνομίας, καθώς επίσης και τον υποδιευθυντή του αστυνομικού τμήματος της περιοχής.
Μάλλον το πάθημα έγινε μάθημα στον κ. Πάγκαλο και αυτή τη φορά φρόντισε να μην προκαλέσει, σύμφωνα με πληροφορίες του vimaonline.gr, πήρε όπως όλοι το εισιτήριό του και κατευθύνθηκε προς τις ξαπλώστρες της λίμνης.
Παρ' όλα αυτά, η αγανάκτηση του κόσμου είναι τέτοια, που ενώ ο πολιτικός έβγαζε το μπουρνούζι του και ετοιμαζόταν να κολυμπήσει, κάποιος φώναξε δυνατά: «Σήκω και φύγε από εδώ, η λίμνη δεν είναι για ιπποπόταμους!».
Ξαφνιασμένος γύρισε και είδε έναν καλογυμνασμένο άνδρα να τον κοιτάζει με άγριες διαθέσεις. «Έμενα είπες ιπποπόταμο;», τον ρώτησε ο κ. Πάγκαλος για να πάρει την εξής απάντηση: «Ναι ρε, εσένα είπα, να σηκωθείς να φύγεις από εδώ. Τ 'ακούς;».
Σύμφωνα με αυτόπτη μάρτυρα του περιστατικού, ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης που σε σε μια πρόσφατη δήλωσή του, χαρακτήρισε τον εαυτό του "παράξενο ζώο", δεν έδωσε έκταση στο θέμα και προτίμησε να μαζέψει τα πράγματά του και να αποχωρήσει, αφού ο άγνωστος κύριος κατάφερε αν μη τι άλλο να ¨χαλάσει¨ τη διάθεση του κ. Πάγκαλου.
Πολιτικοί κύκλοι πάντως αναφέρουν, πως η αρνητική συμπεριφορά που εισπράττει καθημερινά από τους συμπολίτες μας ο Βουλευτής του ΠΑΣΟΚ, τον έχει επηρεάσει σε μεγάλο βαθμό και μάλιστα κάποιοι υποστηρίζουν ότι αυτός είναι και ένας από τους λόγους που ο Θ. Πάγκαλος δήλωσε πως δε θα είναι υποψήφιος στις προσεχείς εκλογές.

9 σχόλια

  1. ΔΕΝ ΒΡΕΘΗΚΕ ΚΑΜΙΑ ΚΑΡΕΚΛΑ ΝΑ ΤΟΥ ΑΝΟΙΞΕΙ ΤΗ ΧΟΝΤΡΟΚΕΦΑΛΑ ΤΟΥ ΠΑΧΥΔΕΡΜΟΥ???
    ΑΚΟΥΣ ΝΑ ΖΗΤΑΕΙ ΚΑΙ ΤΑ ΡΕΣΤΑ??!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΣ ΤΙΜΗ ΤΟΥ ΠΑΓΚΑΛΟΥ. ΣΤΗΝ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΠΙΟ ΗΤΑΝ ΤΟ ΑΔΙΚΗΜΑ ΤΟΥ ΠΑΓΚΑΛΟΥ? Ο ΚΑΛΟΓΥΜΝΑΣΜΕΝΟΣ ΝΕΟΣ ΤΙ ΔΟΥΛΕΙΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΤΙ ΦΟΡΟΥΣ ΠΛΗΡΩΝΕΙ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΜΟΝΟ ΕΤΣΙ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΝ ΤΑ ΖΩΑ : ΜΕ ΑΓΡΙΕΣ ΦΩΝΕΣ. ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟΝ ΕΠΙΤΙΘΕΜΕΝΟ.
    ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΟΥΝ ΤΟ ΚΟΥΡΑΓΙΟ ΑΥΤΑ ΤΑ ΖΩΑ ΚΑΙ ΒΓΙΑΝΟΥΝ ΣΤΑ ΠΑΡΑΘΥΡΑ Η ΣΤΟΥς ΔΡΟΜΟΥΣ .ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΛΕΙΣΤΟΥΝ ΣΤΑ ΣΩΜΑΤΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΣΚΑΣΟΥΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Οι Νεφελιμ -Ελοχιμ σε ποιο σημειο της ιστοριας εμφανιζονται?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ο ΚΑΛΟΓΥΜΝΑΣΜΕΝΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑΤΑΝ ΚΑΝΑ ΛΑΜΟΓΙΟ ΠΟΥΧΑΣΕ ΤΗ ΚΟΥΤΑΛΑ.ΕΙΝΑΙ ΝΤΡΟΠΗ ΝΑ ΦΕΡΟΝΤΑΙ Μ'ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ Σ'ΕΝΑ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΠΟΥ ΑΝ ΜΗ ΤΙ ΑΛΛΟ ΛΕΕΙ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΜΕ Τ'ΟΝΟΜΑ ΤΟΥΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Παρά το ομολογημένο από τον ίδιο, το πάγκαλο/ντυμένη γουρούνα, αδίκημα, φίλε της 3 Απρ 2012 4:48:00 μ.μ., ότι δηλαδή καταχράστηκε δημόσιο χρήμα - "μαζύ τα φάγαμε" - το θέμα είναι οτι ο ιπποπόταμος κυκλοφορεί ακόμη ελεύθερος και προκλητικά πάει και για μπάνιο στην Βουλιαγμένη, χωρίς να αναζητηθεί από καμμία εισαγγελική αρχή το πόσα ο ίδιος έφαγε. Στην Αμερική και σε όποια άλλη ευνομούμενη πολιτεία θα ήταν ήδη μέσα.
    Μετά φταίνε αυτοί που τον περιλούζουν με βελουτέ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ο 5 33 επαιξε μαλακια πριν γραψει τις μαλακιες του και αυτοχαστουκιζοταν ταυτοχρονως.ρε τι παθαινει ο ανθρωπος οταν ειναι βαμμενος βολεμενος πρασινοσκουφης και καθησε στον παγκαλο για μια θεσουλα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. του μαλάκα δε του άρεσουν οι χοντροί και βρίζει τον πάγκαλο για το πάχος του. Του Χιτλερ δε του άρεσαν οι εβραιοι και οι γυφτοι για τη ρατσα τους, οι πουστηδες για το κουσουρι τους. Ποια η διαφορα των δυο;Οτι ο χιτλερ ειχε τη δυναμη να το κάνει, ενω ο μαλάκας της λιμνησ ειναι μια κροφοκότα που εξαντλει τη μαγκια του εκει που τον παιρνει Κωλοφασισταρια. και παρακαλω μη νομισει κανεις οτι υποστηριζω τον χοντροπαγκαλο. Απλα κανω εμετο με (στους) φασιστες λόγω, εργω και διανοία. Ουστ κομπλεξαραδες, εσεις τους φερατε στην εξουσια και τωρα που σας κοπηκε η μασα αλλα λογια να αγαπιομαστε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ρε παιδιά δεν αδυνάτισε λίγο ο Πάγκαλος?

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση