GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Συρία: Επίθεση από θαλάσσης αντικαθεστωτικών κατά Σύρων στρατιωτών...

Ένοπλοι που επέβαιναν σε φουσκωτές λέμβους εξαπέλυσαν επίθεση κατά συριακής στρατιωτικής μονάδας στην ακτή της Μεσογείου με αποτέλεσμα να ...


Ένοπλοι που επέβαιναν σε φουσκωτές λέμβους εξαπέλυσαν επίθεση κατά συριακής στρατιωτικής μονάδας στην ακτή της Μεσογείου με αποτέλεσμα να σημειωθεί ανταλλαγή πυρών και να σκοτωθούν αρκετοί άνθρωποι και από τις δύο πλευρές, μετέδωσε σήμερα το επίσημο πρακτορείο ειδήσεων SANA.
«Η ανταλλαγή πυρών είχε ως αποτέλεσμα τον θάνατο και τον τραυματισμό ενός αριθμού στρατιωτών, ενώ ο αριθμός εκείνων που σκοτώθηκαν από τις τάξεις των τρομοκρατών δεν είναι γνωστός γιατί επιτέθηκαν στη στρατιωτική μονάδα τη νύχτα», μετέδωσε το SANA. Το πρακτορείο δεν ανέφερε την ταυτότητα των δραστών της επίθεσης. Ανέφερε όμως ότι η επίθεση σημειώθηκε σε απόσταση 30 με 35 χιλιομέτρων νοτίως των συνόρων με την Τουρκία.
Η κυβέρνηση της Συρίας κατηγορεί συστηματικά την Τουρκία, η οποία φιλοξενεί την ηγεσία του αντικαθεστωτικού Ελεύθερου Συριακού Στρατού, ότι επιτρέπει την προμήθεια με όπλα και χρήματα των αντικαθεστωτικών που τους τελευταίους 13 μήνες μάχονται για την ανατροπή του προέδρου Μπασάρ αλ Ασαντ.
ΑΜΠΕ

7 σχόλια

  1. Πασοκ

    Χαμος εγινε στην Βενετια Μυκονου οπου επινε τον καφε του ο δρ Κουτσουκος με την Μπριζιτ την σοσιαλιστρια

    C'est sûr maintenant, on va gagner !

    ειπε η σοσιαλιστρια με τα πλουσια στηθη και τα πρασινα ματια
    και να οι φωτογραφιες απο διαφορους που ηταν εκει για το ηλιοβασιλεμα....

    και την ανασταση του ΠΑΣΟΚ!

    Το Πασοκ προηγειται με τελευταία σφυγμομέτρηση του επιτελειου δρ κουτσούκου και επιστημονων δικών μας με 2,5% και τείνει να κερδίσει με 7% ειπε ο δρ Κουτσουκος!

    Η Νικη Ολαντ στην Γαλλια φερνει σαρωτικό αερα νικης οπως επι Μιττεραν και Ανδρεα Παπανδρεου συνεχισε ο δοκτωρ της δημοκρατίας!

    Τα μικρα κομματα τελικα δεν θα εχουν τοσο μεγαλα ποσοστα!
    Ο κοσμος του Πασοκ συσπειρωνεται γιατι τα Μνημονια τα επεβελε ο Σαρκοζι και η Μερκελ οι φιλοι του Σαμαρα!

    Απο την δεξια, να ζητησετε τον...λογαριασμο ειπε στην γκαρσονα ο δρ Kουτσουκος και της εκλεισε φιλικα το ματι!

    Καλη Πρωτομαγια....

    Τακης Μυκονος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τυχερή γκαρσόνα !

    τι σου μέλλε να πάθεις σήμερα !

    πήγαινες ανύποπτη στη δουλειά σου
    να βγάλεις το μεροκάματο !

    και εκεί που είσαι όλο κέφι, έρχεται ένα παιδοβούβαλο, δεν πληρώνει το λογαριασμό και σου κλείνει και το μάτι ! Τυχερή ! Ξέρεις πόσες κοπέλες στο πλανήτη ονειρεύονταν αυτή τη στιγμή ; Ποιος Μπραντ Πιτ και Αλαίν Ντελόν ! Ναι, σωστά αναγνώρισες ! Αυτός που σου έκλεισε το μάτι είναι ο παγκοσμίου φήμης ζεμ πρεμιέ δρ. κουτσούκος! Το όνειρο κάθε έφηβης κοπέλας, μια οπτασία κάτω από τον καυτό ήλιο της μυκόνου, κάτι από τα κορίτσια στον ήλιο, σαν τον Εξαρχάκο με τους χιππιδες στο νησί και τον Βογιατζή με τους κεφτέδες !!!

    Σήμερα, ήταν η τυχερή σου μέρα. Ελπίζω να έβγαλες φωτογραφίες μαζί του για να της ανεβάσεις στο facebook να σκάσουν όλες οι γκόμενες του πλανήτη !

    Greek Lover, dr koytsoykos, tzatziki, moysaka, trixa , moystaki. Η επόμενη διαφήμιση του Ελληνικού Οργανισμού Τουρισμού στο εξωτερικό !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ρε μπαγάσα κουτσούκο,

    έβγαλες γκομενάκι στη μύκονο ;

    τη σοσιαλιστρια με τα πλουσια στηθη και τα πρασινα ματια ;

    έχετε και ένα κοινό : πράσινα μάτια αυτή, πράσινα άλογα εσύ !

    μιλήσατε για το παγκόσμιο σοσιαλισμό στο κέντρο του καπιταλιστικού τουρισμού την Μύκονο ; Πας, ρε μπαγάσα, να διαβρώσεις το καπιταλιστικό σύστημα ; Γυρνάς σαν μεταμφιεσμένος καπιταλιστής ή σας άραβας εμίρης ;

    αντί να κοιτάς την μαρία την πασπίτισσα, εσύ ξενοκοιτάς και πουλάς τον εγχώριο σοσιαλισμό!

    ντροπή σου

    μαρία η πενταγιώτισσα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Καταγγελία πασόκων

    Καταγγέλουμε τον δόκτορα του γέλιου και της χλιδής, ότι την ώρα
    που ο αρχηγός του κόμματος
    αγωνιζόταν για να γεμίσει μια αίθουσα του εργ. κέντρου κομοτηνής
    με 200 άτομα ( πάλι έβγαλαν το χαρτζιλίκι τους τα γύρω ΚΑΠΗ )

    κάποιοι μεγαλόσχημοι ηγέτες του κινήματος, δελφίνοι, έκαναν
    ηλιοθεραπεία και έπιναν φραπεδιές
    στη Μύκονο. Έκαναν κακόγουστο καμάκι σε ανίδεες ολλανδέζες,στην όψη μάλλον σαν την βασιλειάδου, την κυρά μου τη μαμή, και υπονομεύουν το κίνημα, τη στιγμή που προηγείται καθαρά 2,5 μονάδες από το κόμμα Βεργή-Τζούλιας και Μάνου-Βαλλιανάτου !

    την ώρα που κάποιοι μάχονται, άλλοι κάνουν μεγάλη ζωή και φωτογραφίζονται μαζί με τον πελεκάνο της Μυκόνου και ξοδεύουν τα πολύτιμα φράγκα σε ουισκάκια και αστακομακαρονάδες !

    καλούμε τον αρχηγό μας
    να διαγράψει οριστικά από το κίνημα τους ριψάσπιδες, που έχουν σηκώσει λευκή σημαία, και άρχισαν
    από τώρα τα μπάνια, το μαύρισμα, και τις διακοπές !

    πασοκοι αμαλιάδας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ασχετο.. οσα δεν λενε τα φερεφωνα οι εγκαθετοι οι ραγιαδες..ΣΤΗΝ ΕΚΘΕΣΗ ΤΟΥ ΤΟ ΔΝΤ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΣΤΑ ΕΠΟΜΕΝΑ 18 ΧΡΟΝΙΑ ΔΗΛ ΜΕΧΡΙ ΤΟ 2030 προβλεπει τη σαρωτικη αλλαγη στην ασφαλιση ωστε να μειωθουν στο ελαχιστο οι δαπανες για την υγεια,να μειωθουν οι ασφαλιστικες δαπανες των εργοδοτων και να αυξηθουν οι εισφορες των αυτοαπασχολουμενων θα καταργηθουν σταδιακα θεραπειες ,ιατρικες εξετασεις και φαρμακα που μεχρι τωρα καλυπταν τα ασφλ.ταμεια. Αυτο θα φερει σαφη επειδεινωση στους ορους ζωης ολοκληρης της κοινωνιας..στελεχη του ΔΝΤ ΓΙΑ ΝΑ ΕΠΙΒΙΩΣΕΙ Η ΧΩΡΑ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΧΑΜΗΛΩΣΕΙ ΠΟΛΥ Ο ΔΕΙΚΤΗΣ ΤΟΥ ΜΕΣΟΥ ΟΡΟΥ ΔΙΑΒΙΩΣΗΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ και συμφωνησε Ο ΑΝΤΩΝΟΒΑΓΓΕΛΗΣ και ολοι εμεις οι ραγιαδες..ασχετο..στην ΡΟΥΜΑΝΙΑ με το ΔΝΤ ΑΥΞΗΘΗΚΕ Η ΘΝΗΣΙΜΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΡΟΥΜΑΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ ΚΑΤΑ 25% ΚΑΙ ΕΠΕΣΕ Ο ΜΕΣΟΣ ΟΡΟΣ ΖΩΗΣ ΚΑΤΑ 5,6 ΧΡΟΝΙΑ..ολε...ετσι στο ασχετο ΟΣΟΙ ΛΟΙΠΟΝ ΕΙΝΑΙ ΡΑΓΙΑΔΕΣ-ΣΚΥΦΤΟΥΛΗΔΕΣ ΕΓΚΑΘΕΤΟΙ ΠΑΡΑΤΡΕΧΑΜΕΝΟΙ ΗΛΙΘΙΟΙ ΚΑΙ ΕΦΟΠ-ΛΗΣΤΕΣ ... ΨΗΦΙΖΟΥΝ ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΤΗΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ-ΜΕΙΟΔΟΣΙΑΣ ΝΔ-ΠΑΣΟΚ-ΛΑΟΣ-ΝΤΟΡΟΚΑΤΣΕΛΟ-ΚΟΥΒΕΛΗ(ΔΕΚΑΝΙΚΙ) ΚΑΙ ΑΣ ΣΙΩΠΗΣΟΥΝ....ΤΗΝ ΤΥΧΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΜΟΙΡΑ ΤΟΣΟ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΟΣΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΘΑ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ Ο ΛΑΟΣ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΚΚΕ Η ΜΟΝΗ ΕΝΤΙΜΗ ΠΡΟΤΑΣΗ ΤΩΡΑ ΚΚΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ολοι οι ψυχοπαθείς εδω μαζεύτικαν.
    Σας βαρέθηκα

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση