GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Στον ΛΑΟΣ ο θείος του αντιπροέδρου της ΟΝΝΕΔ...

Άλλη μια μεταγραφή για το ΛΑΟΣ.   Πρόκειται για τον γνωστό Οικονομολόγο Γ.Κατσαφάδο θείο του αντιπροέδρου της ΟΝΝΕΔ. Ο Γ.Κατσαφάδος θα είναι...

Άλλη μια μεταγραφή για το ΛΑΟΣ.  Πρόκειται για τον γνωστό Οικονομολόγο Γ.Κατσαφάδο θείο του αντιπροέδρου της ΟΝΝΕΔ. Ο Γ.Κατσαφάδος θα είναι υποψήφιος στην Ά Πειραιώς. Το γύρισε το παιχνίδι ο Καρατζαφέρης....Το σφυροκόπημα και η λάσπη που...
δέχτηκε από την Συγγρού ξεφούσκωσε. Γι αυτό άλλωστε είναι στο 4% στις τελευταίες δημοσκοπήσεις!
http://dimotikosafari.blogspot.com/2012/04/blog-post_3568.html

10 σχόλια

  1. ΚΑΙ Η ΜΑΡΙ ΛΕΠΕΝ ΚΑΤΗΓΟΡΕΙ ΤΟΝ ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗ ΩΣ...«ΨΕΥΤΟΠΑΤΡΙΩΤΗ»...!!!

    «ΒΡΙΣΚΩ ΤΗΝ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΤΟΥ... ΑΠΕΧΘΗ και ΔΕΝ ΣΥΜΒΑΔΙΖΩ ΜΕ ΤΕΤΟΙΕΣ ΘΕΣΕΙΣ»...!!!

    Το «κλόουν» της πολιτικής Γ.Καρατζαφέρη τον πήραν χαμπάρι και στο εξωτερικό...
    Η Μαρί Λεπέν, του Εθνικού Μετώπου και Υπ. Πρόεδρος της Γαλλικής Δημοκρατίας σε αποκλειστική συνέντευξη της στο περιοδικό «Επίκαιρα» μιλώντας γιά τον Καρατζαφέρη (τον οποίον ο πατέρας της δεν ήθελε ποτέ να συναντήσει ούτε ζωγραφιστό παρά τις απεγνωσμένες προσπάθειες πού κατέβαλε ο πρόεδρος Γιώργος)
    ήταν ιδιαίτερα επικριτική γιά την συμμετοχή Καρατζαφέρη στην Κυβέρνηση Παπαδήμου...!!!

    Είπε:
    «Επικρίνω δριμύτατα τους Βουλευτές που παρουσιάστηκαν ως «Πατριώτες», εξελέγησαν ως «Πατριώτες» και ψήφισαν ένα πρόγραμμα το οποίο κάνει τον Ελληνικό λαό να πεθαίνει και του αφαιρεί κάθε Εθνική ακεραιότητα.
    Βρίσκω αυτή τη συμπεριφορά ιδιαίτερα απεχθή και προσωπικά δεν συμβαδίζω με τέτοιες θέσεις ».

    Πλάκα έχει ότι ή «άθλια γελοιότητα» πού ακούει στο όνομα Καρατζαφέρης είχε δηλώσει:
    «Στο πρόσωπό του κτυπούν τη... Μαρί Λεπέν»...!!!



    ο Καρατζαφερης εχει ξεφυγει τελειως......
    δεν περιμενα τοση γελοιοτητα ...
    ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΒΓΑΙΝΕΙ ΣΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ
    μου προκαλει οικτο και αηδια.......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. «ΠΕΡΝΑΕΙ» ΑΚΟΜΗ και Η ΝΤΟΡΑ ΤΟΝ ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗ ΣΕ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ ΤΗΣ MRB ΣΤΗΝ Β! ΑΘΗΝΑΣ...!!!
    ΒΑΡΕΛΙ ΔΙΧΩΣ «ΠΑΤΟ» ΤΟ ΛΑΟΣ, ΠΑΕΙ ΓΙΑ ΠΟΣΟΣΤΑ... ΛΕΒΕΝΤΗ--ΤΖΟΥΛΙΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΑΤΟΥ...!!!

    Νέα δημοσκόπηση της MRB σε δείγμα 1.514 ατόμων που διενεργήθηκε από τις 4 έως τις 7 Απριλίου, είδε το φώς της δημοσιότητος.
    Κύρια χαρακτηριστικά ότι το ΠΑΣΟΚ έρχεται τρίτο κόμμα και ότι η Ντόρα... ξεπερνάει τον Καρατζαφέρη,
    πού πάει γιά ποσοστα Λεβέντη--Τζούλιας Αλεξανδράτου...!!!
    Αναλυτικά τα ποσοστά:
    - ΝΔ: 15,5%
    - ΚΚΕ: 10,2%
    - ΠΑΣΟΚ: 9,9%
    - Ανεξάρτητοι Έλληνες: 9,7%
    - ΣΥΡΙΖΑ: 9,4%
    - ΔΗΜ.ΑΡ.: 6,8%
    - Χρυσή Αυγή: 4,9%
    - Οικολόγοι-Πράσινοι: 4,2%
    - Δημοκρατική Συμμαχία: 2,5%-------!!!
    - ΛΑΟΣ: 2,2%-------------------------!!!
    - Δημοκρατική Συμφωνία: 0,4%
    - ΑΝΤΑΡΣΥΑ: 1%
    - Πανελλήνιο Άρμα Πολιτών: 1,2%

    Αναρτήθηκε από POLITIKOSAFARI στις 2:22 μ.μ.

    - ΚΟΛΟΤΟΥΜΠΑ ΗΡΘΕ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ!!!!!

    - Στην Α Αθήνας η ΔΗΣΥ έχει 3,9% ενώ ο ΛΑΟΣ 1,6%,και στοην Αττική(υπόλοιπο) ο Καρατζαφέρης έχει 1,5%!Στην Αττική γενικά καταρέει και αυτό σφραγίζει την αποτυχία εισόδου στη βουλή.Στις προηγούμενες εκλογές έκεί ήταν η μεγαλύτερη εκλογική επιρροή του ΛΑΟΣ.


    Η ΖΩΗ ΕΝ ΤΑΦΩ ΤΟΥ ΛΑ.Ο.Σ
    ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΞΕΚΙΝΑ
    ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΣΤΗ ΚΙΝΑ
    ΒΡΕ ΓΕΡΟΝΤΑΚΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Η ΑΥΘΕΝΤΙΚΗ ΕΚΦΡΑΣΗ ΤΗΣ ΑΚΡΟΔΕΞΙΑΣ ΤΥΠΟΥ ΜΑΡΙ ΛΕΠΕΝ ΕΙΝΑΙ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ-Η ΔΕΞΙΑ ΕΚΦΡΑΖΕΤΑΙ ΣΤΟΝ ΧΩΡΟ ΟΠΟΥ ΚΙΝΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΠΑΣΟΚ-ΝΔ-ΝΤΟΡΑ-ΜΑΝΟΣ- Η ΛΑΙΚΙΖΟΥΣΑ ΔΕΞΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗ- Η ΛΑΙΤ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΑΠΟ ΚΟΥΒΕΛΗ-ΟΙΚΟΛΟΓΟΥΣ ΠΡΑΣΙΝΟΥΣ-Η ΑΡΙΣΤΕΡΑ (ΧΩΡΙΣ ΣΑΝΤΥΓΗ) ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΥΡΙΖΑ- Η ΣΚΛΗΡΗ ΑΡΙΣΤΕΡΑ Η ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΗ ΑΡΙΣΤΕΡΑ(ΜΕ ΣΑΝΤΙΓΥ) ΑΠΟ ΤΟ ΚΚΕ-ΑΝΤΑΡΣΥΑ-ΑΛΑΒΑΝΟ ΚΑΙ ΛΟΙΠΑ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΑ ΚΟΜΜΑΤΙΔΙΑ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Την πολιτική διεύθυνση του εγχειρήματος είναι αδύνατο να την ασκήσουν αυτοδύναμα η Ν.Δ. ή το ΠΑΣΟΚ. Δεν διαθέτουν ούτε την προγραμματική και ιδεολογική εσωτερική συνοχή ούτε την αναγκαία ισχυρή πολιτική νομιμοποίηση στο κοινωνικό σώμα. Το στοίχημα είναι η συγκρότηση του «μεγάλου μνημονιακού συνασπισμού», του οποίου πρόπλασμα υπήρξε το πολιτικό άθροισμα που στήριξε την κυβέρνηση Παπαδήμου. Αυτός ο συνασπισμός, συναρθρωμένος με την «πολυδαίδαλη υπερδομή» του ΔΝΤ και του διευθυντηρίου της Ευρωζώνης θα αποτελέσει το πολιτικό υποκείμενο προσανατολισμού και ελέγχου των πολιτικών διαδικασιών στη χώρα. Και γύρω από αυτόν τον συνασπισμό θα διαμορφωθεί ένας αστερισμός υβριδικών πολιτικών μορφωμάτων που θα λειτουργούν ως «λελογισμένη» αντιπολίτευση και ως αναχώματα σε ανεπιθύμητες μετατοπίσεις προς τα αριστερά. Δεν θα αμφισβητούν όμως την αναγκαιότητα και τη νομιμότητα των μνημονίων. ΤΕΛΙΚΑ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΓΙΑ ΤΑ ΜΕΓΑΛΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΔΝΤ-ΕΕ-ΤΡΟΙΚΑ ?ΝΔ-ΠΑΣΟΚ-ΛΑΟΣ ΝΤΟΡΑ ΚΑΤΣΕΛΗ ΚΟΥΒΕΛΗΣ ΔΡΑΣΗ (ΚΑΜΕΝΟΣ ΜΕ ΕΡΩΤΗΜΑΤΙΚΟ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΔΗΛ...Ο ΑΝΗΨΙΟΣ ΤΙ ΘΑ ΨΗΦΑΕΙ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΒΕΝΙΖΕΛΟ-ΓΑΠ(ΠΑΣΟΚ) ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΛΙΣΤΑ ΤΗΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ-ΜΕΙΟΔΟΣΙΑΣ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΜΕ ΚΑΙ ΤΟΝ ΣΑΜΑΡΑ(ΝΔ) ΚΑΙ ΟΣΟΥΣ ΨΗΦΙΣΑΝ ΥΠΕΡ ΚΑΙ ΣΥΝΕΡΓΑΣΤΗΚΑΝ-ΣΥΜΜΕΤΕΙΧΑΝ ΣΤΗΝ ΔΩΣΙΛΟΓΗ-ΠΡΟΔΟΤΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ.. ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΜΕ ΕΠΙΣΗΣ ΤΗΝ ΝΤΟΡΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗ...ΜΗΝ ΕΧΟΥΜΕ ΕΠΙΛΕΚΤΙΚΗ ΜΝΗΜΗ.. ΑΛΗΤΕΣ ΚΑΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΕΙΝΑΙ.. ΟΧΙ ΛΟΙΠΟΝ ΜΙΣΑ ΛΟΓΙΑ ΕΤΣΙ??

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Την πολιτική διεύθυνση του εγχειρήματος είναι αδύνατο να την ασκήσουν αυτοδύναμα η Ν.Δ. ή το ΠΑΣΟΚ

    Μας έχεις πρήξει τα ούμπαλα και δε βγάζεις και νόημα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. O Kαρατζαφέρης θα μπεί στην βουλή με μεγάλη άνεση γιατί είναι έντιμος πολιτικός με μακρόχρονη προσφορά και μεγάλος πατριώτης. Σε μιά εποχή που επικρατεί αντιμνημονιακή υστερία τον Καρατζαφέρη βρήκαν να τον χτυπήσουν μπαμπέσικα οι δημοσκόποι απο την στιγμή που αποχώρησε απο το μνημόνιο και κατήγγειλε την προδοτική συγκυβέρνηση Γιωργάκη - Σαμαρά - Βενιζέλου, αυτό φαίνεται σκιζοφρενικό και παράλογο πώς κύριοι μου την εποχή που στήριζε το μνημόνιο του δίνατε 8% ενώ τώρα που τους άδειασε έτσι τον κατεβάσατε αμέσως στο 2? Γελοιοποιούνται επικύνδινα την επόμενη τον εκλογών η ξεφτίλα τους θα τους κάνει να κρύβονται πολλούς μήνες, θα ψάχνουν να βρούν άλλη δουλειά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΚΑΙ Η ΞΑΔΕΡΦΗ ΤΟΥ ΘΕΙΟΥ ΤΗΣ ΣΥΜΠΑΤΡΙΩΤΙΣΣΑΣ ΤΗΣ ΜΑΜΑΣ ΤΗΣ ΠΟΥ ΠΗΓΕ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Την πολιτική διεύθυνση του εγχειρήματος είναι αδύνατο να την ασκήσουν αυτοδύναμα η Ν.Δ. ή το ΠΑΣΟΚ. Δεν διαθέτουν ούτε την προγραμματική και ιδεολογική εσωτερική συνοχή ούτε την αναγκαία ισχυρή πολιτική νομιμοποίηση στο κοινωνικό σώμα. Το στοίχημα είναι η συγκρότηση του «μεγάλου μνημονιακού συνασπισμού», του οποίου πρόπλασμα υπήρξε το πολιτικό άθροισμα που στήριξε την κυβέρνηση Παπαδήμου. Αυτός ο συνασπισμός, συναρθρωμένος με την «πολυδαίδαλη υπερδομή» του ΔΝΤ και του διευθυντηρίου της Ευρωζώνης θα αποτελέσει το πολιτικό υποκείμενο προσανατολισμού και ελέγχου των πολιτικών διαδικασιών στη χώρα. Και γύρω από αυτόν τον συνασπισμό θα διαμορφωθεί ένας αστερισμός υβριδικών πολιτικών μορφωμάτων που θα λειτουργούν ως «λελογισμένη» αντιπολίτευση και ως αναχώματα σε ανεπιθύμητες μετατοπίσεις προς τα αριστερά. Δεν θα αμφισβητούν όμως την αναγκαιότητα και τη νομιμότητα των μνημονίων. ΤΕΛΙΚΑ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΓΙΑ ΤΑ ΜΕΓΑΛΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΔΝΤ-ΕΕ-ΤΡΟΙΚΑ ?ΝΔ-ΠΑΣΟΚ-ΛΑΟΣ ΝΤΟΡΑ ΚΑΤΣΕΛΗ ΚΟΥΒΕΛΗΣ ΔΡΑΣΗ (ΚΑΜΕΝΟΣ ΜΕ ΕΡΩΤΗΜΑΤΙΚΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση