GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Κανείς δεν τους είπε τότε την αλήθεια...

Γράφει ο Δευκαλίωνας http://stoxasmos-politikh.blogspot.com/ Χθες ήταν η 9η Απριλίου 2012. Έχουν περάσει 12 ολόκληρα χρόνια από την 9η Απρ...

Γράφει ο Δευκαλίωνας

Χθες ήταν η 9η Απριλίου 2012.
Έχουν περάσει 12 ολόκληρα χρόνια από την 9η Απριλίου 2000, ημέρα που οι Νεοδημοκράτες βγήκαν στον δρόμο νικητές και γύρισαν σπίτια τους ηττημένοι.
Συγκεκριμένα:
Στις 9 Απριλίου 2000 έγιναν οι Βουλευτικές Εκλογές 2000. Βασικοί αντίπαλοι και διεκδικητές της θέσης του...
Πρωθυπουργού ο Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Κώστα Σημίτης και ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Κώστας Καραμανλής. Εκλογικό διακύβευμα η πορεία προς την Ισχυρή Νέα Ελλάδα της Νομισματικής Ένωσης του Ευρώ και των Ολυμπιακών Αγώνων.
Το βασικό προεκλογικό σύνθημα του ΠΑΣΟΚ ήταν «Όλοι μαζί δημιουργούμε την Νέα Ελλάδα» και το βασικό προεκλογικό σύνθημα της Νέας Δημοκρατίας «Υπάρχει καλύτερη Ελλάδα και την θέλουμε».
Τελικά τις εκλογές τις κέρδισε το ΠΑΣΟΚ με μόλις 72.400 ψήφους διαφορά. Για αυτό το εκλογικό αποτέλεσμα έχουν ειπωθεί πάρα πολλά και έχουν γραφτεί αρκετές ιστορίες συνομωσίας. Όμως το επίσημο κόμμα της Νέας Δημοκρατίας έχει αποδεχτεί το αποτέλεσμα και ως εκ τούτου εμείς δεν έχουμε να πούμε οτιδήποτε.
Εκείνη την Κυριακή η ιστορία έπαιξε ένα άσχημο παιχνίδι στους οπαδούς της Νέας Δημοκρατίας. Η ροή των πρώτων αποτελεσμάτων έδειχνε ότι η Νέα Δημοκρατία ήταν ο νικητής των εκλογών. Οι Νεοδημοκράτες ξεχύθηκαν στους δρόμους και πανηγύριζαν. Επτά χρόνια κυβέρνησης ΠΑΣΟΚ ήταν πάρα πολλά… Το βράδυ και όταν στην ροή των αποτελεσμάτων ενσωματώθηκε και η Β΄ Αθηνών το αποτέλεσμα ανατράπηκε και το ΠΑΣΟΚ ήταν ο τελικός νικητής των εκλογών. Ήταν η σειρά των ΠΑΣΟΚων να πανηγυρίσουν.
Έχουν περάσει από εκείνη την νύχτα 12 χρόνια. Πάρα πολλοί από αυτούς που πανηγύριζαν εκείνη την νύχτα κρατώντας είτε τις μπλε, είτε τις πράσινες σημαίες, είναι σήμερα πραγματικά ηττημένοι. Στο μέσο της ζωής τους είναι φτωχοί, άνεργοι, εξαθλιωμένοι και χωρίς ελπίδα να δουν μία καλή ημέρα τα επόμενα χρόνια. Τα θύματα του Μνημονίου… Θυμούνται τα συνθήματα για την Ισχυρή Ελλάδα και νοιώθουν πραγματικά εξαπατημένοι από τις τότε ηγεσίες τους.
Κανείς δεν τους είπε τότε την αλήθεια. Ότι η χώρα άλλαζε άρδην -λόγω της ένταξης της στην ζώνη του ευρώ- οικονομική φιλοσοφία. Απαρνιόνταν την έστω λειψή παραγωγική δομή που είχε δημιουργηθεί με τόσο κόπο μετά τον Β΄ Παγκόσμιο Πόλεμο. Παραγωγική δομή που αργά αλλά σταθερά πρόσθετε έστω και λίγα κάθε χρόνο στο ΑΕΠ. Η νέα οικονομική φιλοσοφία, την οποία η χώρα υιοθετούσε εξαναγκαστικά προκειμένου να ενταχθεί στην ζώνη του ευρώ, ήταν αυτή των χρηματοοικονομικών υπηρεσιών. Οι έννοιες αγροτική παραγωγή, βιομηχανία, εμπόριο, Ελληνικά Προϊόντα, εξαγωγές, ναυτιλιακό συνάλλαγμα αντικαταστάθηκαν από τις λέξεις Χρηματιστήρια, Χρηματαγορές, Επενδυτικές Τράπεζες, Παράγωγα Προϊόντα, Μόχλευση, Τιτλοποίηση κ.λπ. Ο Καπιταλισμός Καζίνο ήταν προ των πυλών.
Σήμερα, η παγκόσμια φούσκα των χρηματοοικονομικών προϊόντων και υπηρεσιών έχει σκάσει. Αποτέλεσμα η παγκόσμια οικονομική κρίση ταλανίζει όλο τον Πλανήτη απειλώντας την παγκόσμια ειρήνη. Λογικά έπρεπε και η χώρα μας να βρίσκεται αντιμέτωπη με το δίλημμα ποια οικονομική φιλοσοφία θα διαλέξει για τα επόμενα χρόνια. Το μνημόνιο όμως έχει ήδη αποφασίσει. Η προδοτική κλίκα του Γιώργου Παπανδρέου και των περί αυτόν κηπουρών επέλεξε ερήμην των Ελλήνων να μετατρέψει την Ελλάδα σε επαρχία της Κίνας και τους Έλληνες σε πενιχρά αμειβόμενους κινέζους εργάτες. Έτσι αποφάσισαν οι εγκέφαλοι του χρηματιστηριακού κεφαλαίου και οι βόρειο-ευρωπαίοι βιομήχανοι, έτσι κυβέρνησε ο Γιώργος Παπανδρέου.
Πριν από δώδεκα χρόνια, στις 9 Απριλίου 2000, κανείς από τις ηγεσίες και τις ηγετικές ομάδες του ΠΑΣΟΚ και της Νέας Δημοκρατίας δεν είπε την αλήθεια στον Ελληνικό Λαό. Αντίθετα υποσχέθηκαν με λεκτικές μόνο παραλλαγές την Ισχυρή Ελλάδα. Τα ολέθρια αποτελέσματα τα ζούμε σήμερα. Δυστυχώς όμως και πάλι σήμερα τα ίδια σχεδόν πρόσωπα απαρτίζουν τις ηγετικές ομάδες του ΠΑΣΟΚ και της Νέας Δημοκρατίας. Υπάρχει μόνο μία γενεσιουργός διαφορά.
Ενώ ο Ευάγγελος Βενιζέλος σημερινός Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ συμμετείχε τότε στην ηγετική ομάδα του ΠΑΣΟΚ και εξ αντικειμένου βαρύνεται με το προπατορικό αμάρτημα, ο Αντώνης Σαμαράς σημερινός αρχηγός της Νέας Δημοκρατίας δεν συμμετείχε τότε στο πολιτικό παιχνίδι, εξορισμένος από μία de facto απόφαση της οικογένειας Μητσοτάκη. Ήταν απόβλητος από το πολιτικό παιχνίδι γιατί το 1993 πήγε κόντρα σε μία άλλη απόφαση του χρηματιστηριακού κεφαλαίου και ποιος ξέρει ποιών βιομηχάνων που αποφάσισαν ερήμην πάλι των Ελλήνων ότι υπήρχε Μακεδονικό πρόβλημα.
Παλιές ιστορίες θα πουν πολλοί. Σήμερα πρέπει να αντιμετωπίσουμε τα σύγχρονα προβλήματα με σύγχρονη σκέψη κ.λπ. Διαφωνούμε. Για να βρεις την θεραπεία στο πρόβλημα πρέπει να γυρίσεις πίσω και να δεις πότε και τι έκανες λάθος. Θα παρεμβαίνουμε λοιπόν στις προεκλογικές εξελίξεις και θα λέμε θαρραλέα την γνώμη μας.
Όμως, για πάντα στην ιστορία θα αναφέρεται η 9η Απριλίου, η νύχτα που οι νεοδημοκράτες βγήκαν να πανηγυρίσουν νικητές και γύρισαν πίσω ηττημένοι!

17 σχόλια

  1. AYTH H ΥΠΟΘΕΣΗ ΒΡΩΜΑ ΚΑΙ ΖΕΧΝΕΙ .ΙΣΩΣ ΛΕΩ ΙΣΩΣ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΤΟ ΤΕΡΜΑ ΤΟΥΣ ΥΠΟΘΟΥΝ ΑΛΗΘΕΙΕΣ.ΕΚΕΙΝΗ ΤΗΝ ΝΥΧΤΑ ΠΑΝΤΟΣ ΓΙΝΟΝΤΑΝ ΜΑΓΕΙΡΑΜΑ ΧΟΝΤΡΟ ΕΤΣΙ ΟΛΑ ΕΔΕΙΧΝΑΝ.ΗΤΑΝ ΤΟΣΟ ΦΑΝΕΡΟ ΟΠΩΣ ΕΝΑΣ ΑΝΤΡΑΣ ΒΑΦΕΤΕ ΚΑΙ ΝΤΥΝΕΤΕ ΓΥΝΑΙΚΑ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Κάθε μέρα την κάνει και ένας ΠΑΣΟΚΟκοπρίτης ατιμώρητος: Δεν θα είναι υποψήφιος ο Βαγγέλης Αργύρης.

    Την απόφασή του να μην είναι υποψήφιος στις επικείμενες εθνικές εκλογές ανακοίνωσε από την έδρα της Βουλής ο γ' αντιπρόεδρος και βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Ιωαννίνων, Βαγγέλης Αργύρης.
    Ο κ. Αργύρης καλώντας στο βήμα επί του νομοσχεδίου για το ΙΚΑ - ΕΤΑΜ την βουλευτή των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Μαρία Κόλλια Τσαρουχά, είπε χαρακτηριστικά: «Θα θυμάμαι ότι είστε η τελευταία που έδωσα το λόγο ως αντιπρόεδρος της Βουλής. Είναι η τελευταία φορά που βρίσκομαι στην έδρα».

    Πριν λάβει το λόγο η ομιλήτρια ρώτησε τον κ. Αργύρη «δηλαδή δεν θα είστε υποψήφιος;» κι εκείνος απάντησε: «Ναι, δεν θα είμαι υποψήφιος».

    ____________________________________
    Ἐφυγε απo την επίσημη συμμορια παΣΟΚ
    αυτο δεν σημαἰνει οτι το αρχιλαμόγιο της Ηπεἰρου
    θα αποφὐγει την εσχἀτη των ποινὠν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. πλειοψηφια των αστικων κομματων.
    αλλαγη του συνταγματος.
    μαζικες απολυσεις.
    πραγματικες μειωσεις μισθων.
    μειωση της φορολογιας στο 10%.
    επιδομα ανεργιας για ενα μηνα.
    ιδιωτικα τα
    σχολεια,νοσοκομεια,αστυνομια,πυροσβεστικη,εκκλησια,ΚΑΠΗ,δικαστηρια,δρομοι,λιμανια,αεροδρομια,ΔΕΗ,νερο,στρατος.
    ελευθερες ατομικες συμβασεις εργασιας χωρις καμμια κρατικη παρεμβαση/ρυθμιση.
    ελευθερια εισοδου και εξοδου σε ολα τα επαγγελματα,χωρις κριτηρια και προυποθεσεις.
    ανωνυμες εταιρειες παντου.
    συνταγματικη δεσμευση ισοσκελισμενου κρατικου προυπολογισμου.
    αυξησεις φορων μονο με πλειοψηφιες 70% και πανω.
    κρατικη ενισχυση μονο στην σοβαρη επιχειρηματικοτητα.
    κοινωνικη αναγνωριση και σεβασμος στους επιτυχημενους.
    τιμωρια της αποτυχιας.
    δικαιωμα ψηφου με αυστηρα περιουσιακα/μορφωτικα κριτηρια.

    ΚΑΙ ΤΕΛΕΙΩΣΑΜΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. σταρχιδια μας οι νεοδημοκρατες.
    οπως λες και συ,
    ειναι ψευτες
    και μερος του προβληματος.
    ο 11.10 κανει μια καλη αρχη
    αλλα ειναι πολυ διακριτικος..
    θα χρειαστει να κυλησει πολυ αιμα
    για να ηττηθει η αριστερα..
    η αριστερα πρεπει να χτυπηθει στην κοινωνικη της βαση,στα επαγγελματα που την στηριζουν.πρεπει να πεταχτουν εκατομυρια στο δρομο,να ξεφτιλιστουν στα ματια των παιδιων τους,για να γινει μια αρχη.ο πινοσετ δεν ηταν βαρβαρος,οπως τον παρουσιαζει η αριστερη προπαγανδα,αλλα ρεαλιστης πολιτικος.προσωπικα βλεπω οτι και τα δυο κομματα εξουσιας εχουν ηγεσιες που εχουν καταλαβει το προβλημα,και ειμαι αισιοδοξος οτι θα πραξουν τα αναγκαια.η υποστηριξη του διεθνους παραγοντος ειναι δεδομενη και ενθουσιωδης,η συγκυρια ειναι η καλυτερη,τι περιμενουμε?ποιον εχουμε να φοβηθουμε,τον τσιπρα?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. 6η ΜΑΙΟΥ η ημέρα που οι συντηρητικοί θα ξυπνήσουν ΣΑΝ Νεοδημοκράτες και θα κοιμηθουν ΣΑΝ ΠΟΛΑΝ!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. και γω πιστευω 11.45 ,ειμαι αισιοδοξος οτι θα ξαναπαρουμε την πατριδα πισω,εστω και με την αρωγη του πασοκ που με αηδιαζει.Οι αριστεροι ταχουν χαμενα(σωπα!!!).Ακομα και οταν δικοι τους ανθρωποι τους λενε τι τους περιμενει,αυτοι απαντανε "σωπα μωρε που..","καπως θα ζησουμε και μεις..","σιγα που θα μας απολυσουν,ετσι το λενε..".

    μωραινει κυριος ον βουλεται απωλεσαι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΠΕΛΑΓΩΣΑΤΕ ΣΕ ΘΕΩΡΙΕΣ ΚΑΙ ΣΥΝΘΗΜΑΤΑ .
    ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ - ΤΥΧΟΔΙΩΚΤΕΣ - ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΟΛΟΓΟΥΣ .
    ΔΕΝ ΚΟΥΡΑΣΤΗΚΑΤΕ ΝΑ ΤΡΕΧΕΤΕ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΑΘΕ ΕΝΑ ΨΕΥΤΗ - ΠΟΛΙΤΙΚΟ ?
    ΕΓΩ ΕΝΑΝ ΜΟΝΟ ΠΙΣΤΕΥΩ :
    ΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΜΟΥ ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΟ . !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΕΓΩ ΕΝΑΝ ΜΟΝΟ ΠΙΣΤΕΥΩ :
    ΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΜΟΥ ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΟ . !!!

    Ψώνισες από σβέρκο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΠΑ$$ΟΚ....H μυθική συνταγή μας.
    -------------------------------
    1 κούπα ανικανότητας
    1 κούπα εξυπηρέτηση συμφερόντων
    2 κούπες γαϊδουριάς
    1 φλιτζάνι χοντροκομμένη κοινωνική αναλγησία.

    Τα.......ψήνουμε σε ένα αντικολλητικό γερμανικό τηγάνι
    σε ηλεκτρική κουζίνα SIEMENS.
    Σερβίρουμε πασπαλίζοντας τη με ΔΝΤσκονη.


    ΦΩΦΩ & ΒΕΝΙΖΕΛΑΣ
    καλή μας όρεξη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ο Σαμαράς διέγραψε την Ντόρα επειδή ψήφισε ΝΑΙ στο Μνημόνιο, ενώ η γραμμή του κόμματος ήταν ΟΧΙ…

    Μετά, στο 2ο Μνημόνιο, διέγραψε 21 βουλευτές του, επειδή ψήφισαν ΟΧΙ, ενώ η γραμμή της Ν.Δ. ήταν ΝΑΙ (!?!)

    ΝΑΙ όμως στο Μνημόνιο, είχαν ψηφίσει και ο Γεωργιάδης με τον Βορίδη, που τους προσέλαβε ο Σαμαράς, ενώ είχε διαγράψει την Ντόρα!!

    Στη συνέχεια, κάποιοι από τους διαγραφέντες είχαν επαφές με την Ντόρα, για να ενταχθούν στην Δημοκρατική Συμμαχία, που έλεγε ΝΑΙ στο Μνημόνιο, ενώ αυτοί είχαν διαγραφεί επειδή είπαν ΟΧΙ (!?!)

    Η Ντόρα, που συζητούσε το ενδεχόμενο ένταξης στο κόμμα της αυτών πού ψήφισαν ΟΧΙ, ενώ η ίδια έλεγε ΝΑΙ, κατηγόρησε τον Σαμαρά για πολιτική σχιζοφρένεια.

    Ο Σαμαράς τώρα μαζεύει πίσω αυτούς που ψήφισαν ΟΧΙ, ενώ έπρεπε
    να ψηφίσουν ΝΑΙ (!?!?!)

    ΚΑΙ ΤΟ ΕΡΩΤΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΣΑΦΕΣ…

    Όταν έχεις απέναντί σου τέτοια πολιτικά πρόσωπα, ΤΕΤΟΙΟΥΣ ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΕΣ, που η μοναδική σταθερή αξία τους, είναι η πλειοδοσία σε υποταγή και δηλώσεις κατοχικής νομιμοφροσύνης, τότε τι αξία μπορεί να έχει ο πολιτικός τους λόγος και για ποιό λόγο θα επέλεγες αυτά τα πρόσωπα προκειμένου να ηγηθούν στην πορεία για την ανάκτηση της εθνικής
    και της προσωπικής σου αξιοπρέπειας; ; ; ;

    ΤΟ ΙΔΙΟ ΣΑΦΗΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ:
    ΧΕΣΕ ΨΗΛΑ ΚΙ ΑΓΝΑΝΤΕΥΕ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. «ΕΝ ΔΥΟ--ΔΥΟ»--«ΕΝ ΔΥΟ--ΔΥΟ»..
    ΠΟΙΟ ΛΑΜΟΓΙΟ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΘΑ ΠΑΕΙ ΤΟΝ ΜΑΪΟ
    ΣΤΟ... ΣΤΡΑΤΟ...!!!..και ΜΕΤΑ ΚΟΡΥΔΑΛΟ

    ΓΙΑ... ΑΠΑΤΗ- ΠΛΑΣΤΟΓΡΑΦΙΑ.;;;

    Μαθαίνουμε ότι όλα τα στοιχεία γιά το «λαμόγιο» Βουλευτή, έχουν επεξεργασθεί οριστικά από τις αρμόδιες αρχές και είναι τόσο συγκλονιστικά και αυταπόδεικτα πού η υποθεσή του είναι μη... αναστρέψιμη
    και όσοι αρμόδιοι Υπουργοί και αν προσπάθησαν να επέμβουν, με καθυστερήσεις, έσπασαν τα μούτρα τους...!!!
    Άν την ξαναγγίξουν θα καούν και οι.. ίδιοι...
    Τελεία και παύλα...!!

    Άλλωστε και το ίδιο το «λαμόγιο», ο Βουλευτής προσπάθησε να τρομοκρατήσει τις Αρχές, λέγοντας:
    «Με ποιό δικαίωμα με ψάχνετε αφού η υπόθεση η δική μου έχει κλείσει».;

    Γιά να λάβει την απάντηση:
    «Όχι, τώρα βρίσκεται σε πλήρη διερεύνηση».

    Χαρακτηριστικό είναι ότι στο κόμμα του όλοι, μα όλοι, μα.. όλοι οι συναδελφοί του Βουλευτές πανηγυρίζουν γιά την τραγική εξέλιξη της υπόθεσης του...«συναδέλφου» τους...!!!

    Τόσο αντιπαθητικό υποκείμενο είναι...
    Μονο ο προεδρος του κόμματος λυπάται διότι χάνει τον...«Τσουκάτο» του...!!!

    Θα επανέλθουμε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Εσύ άθλια πουτάνα της Συγγρού, κ. τζων, που στενοχωρέθηκες με την ανεπάρκεια του αρχηγού του, του κωλοτούμπα Σαχλαμαρά και
    ξιφουλκείς ολημερίς κατά πάντων..+++%@$#&#%$&^#$$$$$$$+++

    Ουστ γελοίο λαμόγιο, τραβέλι της Συγγρού!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟ ΚΑΤΑΡΙΨΟΥΝΕ ΜΕ HAARP, ΔΙΟΤΙ ΟΙ ΓΚΟΙΜ ΙΑΠΩΝΕΣ ΘΑ ΦΑΝΕ ΚΑΙ ΠΑΛΗ ΡΑΔΙΕΝΕΡΓΟ ΥΛΙΚΟ, ΦΟΥΚΑΡΑΔΕΣ, Ο ΘΕΟΣ ΝΑ ΜΑΣ ΦΥΛΑ ΟΛΟΥΣ, ΠΑΝΤΟΣ ΘΑ ΠΕΣΕΙ ΠΟΛΥ ΡΑΔΙΕΝΕΡΓΙΑ ΠΕΡΙΠΟΥ 8 ΛΕΠΤΑ ΜΕΤΑ ΤΑ ΠΡΩΤΑ 8 ΛΕΠΤΑ ΤΟΥ ΦΛΑΣ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ΟΛΕ !!!!
    ΟΛΗ Η ΣΥΜΜΟΡΙΑ ΜΑΖΙ...
    ΚΑΡΑΜΠΕΡΗΣ ΣΤΟΝ ΒΟΡΟ-ΚΑΛΑΠΟΘΑΡΑΚΟΣ ΣΤΟΝ ΝΟΤΟ
    ΧΕΡΙ-ΠΟΔΙ.. ΜΕ ΚΥΡΤΣΟ ΚΑΙ τΦΡΑΓΚΑ $$$$$$$$$$$$$$$$ .
    ..ΟΛΕ $$$$$

    Ο ΤΡΑΓΚΑΣ «ΑΝΤΑΠΟΔΙΔΕΙ» ΣΤΟ ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗ ΤΗΝ ΠΡΟΤΑΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑΣ ΣΤΟ ΛΑΟΣ, ΜΕ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ... ΜΑΪΜΟΥ...!!!

    ΝΑΙ, ΜΕΝ ΞΕΝΤΩΣΕ ΤΑ ΠΟΣΟΣΤΑ ΤΟΥ, ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΦΤΑΣΟΥΝ ΤΟ 3%,
    ΟΜΩΣ ΚΑΤΕΒΑΣΕ ΤΗΝ «ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ» ΣΤΟ...2,1%...!!!

    Ρέ..., τον Τράγκα, πού τον έλεγε και τον κατηγορούσε ως... «τράκα» ο Καρατζαφέρης, επειδή όταν έκανε το ΛΑΟΣ έγραφε στην εφημερίδα του τη Χώρα, ότι έκανε κόμμα γιά να κάνει ζημιά στην Ν.Δ. και να «αβαντάρει» το Πασοκ - αφήνοντας αιχμές για απ' ευθείας χρηματοδοτησή του από το ταμειο του Πασοκ - γιά να μη γίνει Κυβέρνηση η Ν.Δ...!!!

    Στό «αναμφισβήτητα» έγκυρο περιοδικό του CRASH, πού έλκει άλλωστε την εγκυροτητά του από τον ίδιο..

    ( Αλήθεια Γιώργο, πού τα βρήκες τα λεφτά γιά να παραγγείλεις δημοσκόπηση στην ALCO;;; )

    κάνει τα αδύνατα...δυνατά προκειμένου να ανταποδώσει την έν-τιμη πρόταση πού του έκανε ο Καρατζαφέρης να τον προτείνει πρώτο στο...«Επικαρπίας» του ΛΑΟΣ....!!!
    Ξέντωσε όσο μπορούσε από το 1,8% το ποσοστό του ΛΑΟΣ στο 2,9%, γιατί δεν σήκωνε να του δώσει το προβιβάσιμο 3%

    ( Αλήθεια Γιώργο, πού τα βρήκες τα λεφτά γιά να παραγγείλεις δημοσκόπηση στην ALCO;;; )

    με ταυτόχρονη...«μείωση» των ποσοστών της Χρυσής Αυγής πού είναι ο κύριος φορέας έλξης ψηφοφόρων από το ΛΑΟΣ, σε ποσοστό... 2,1%...!!!

    ( Αλήθεια Γιώργο, πού τα βρήκες τα λεφτά γιά να παραγγείλεις δημοσκόπηση στην ALCO;;; )

    δεδομένου ότι ουδείς σήμερα δεν τολμάει να ισχυρισθεί, ότι η Χρυσή Αυγή δεν έχει εκλογική δυναμική και έν πάσει περιπτώσει σύμφωνα τουλάχιστον με τα σημερινά δεδομένα δεν εξασφαλίζει άνετα την εισοδό της στην Βουλή σε αντίθεση με το ΛΑΟΣ, πού εξασφαλίζει... άνετα την εξοδό του...!!!

    Οι δύο Γιώργηδες μοιάζουν σε... «όλα»...!!!
    Είναι ακριβές αντίγραφο ό ένας του άλλου...
    Ακόμη και στις παρενέργειες από το υψηλό σάκχαρο, αφού παίρνουν την ίδια δοσολογία ινσουλίνης...

    ( Αλήθεια Γιώργο, πού τα βρήκες τα λεφτά γιά να παραγγείλεις δημοσκόπηση στην ALCO;;; )

    Ειδικότερα, στην πρόθεση ψήφου, η νέα δημοσκόπηση τού (κατά Καρατζαφέρη)... «Τράκα» δίνει τα ακόλουθα αποτελέσματα:
    ΠΑΣΟΚ: 13,5%,
    ΝΔ: 20,8%,
    ΚΚΕ: 8%,
    ΛΑΟΣ: 2,9%, ----------
    ΣΥΡΙΖΑ: 6%,
    ΔΗΜΑΡ: 7,8%,
    Οικολόγοι Πράσινοι: 2,5%,
    Ανεξάρτητοι Έλληνες: 7,1%,
    Δημοκρατική Συμμαχία: 2,1%,
    Χρυσή Αυγή: 2,1%, -----------
    Κοινωνική Συμφωνία: 1,4%,
    Άρμα Πολιτών: 1,1%,
    Άλλο κόμμα: 2,3%,
    Λευκό- άκυρο: 3,9%,
    Αποχή 11,6%,
    Δεν ξέρω-Δεν απαντώ: 7%
    Αναποφάσιστοι: 22%

    ( Αλήθεια Γιώργο, πού τα βρήκες τα λεφτά γιά να παραγγείλεις δημοσκόπηση στην ALCO;;; )

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. . Την πολιτική διεύθυνση του εγχειρήματος είναι αδύνατο να την ασκήσουν αυτοδύναμα η Ν.Δ. ή το ΠΑΣΟΚ. Δεν διαθέτουν ούτε την προγραμματική και ιδεολογική εσωτερική συνοχή ούτε την αναγκαία ισχυρή πολιτική νομιμοποίηση στο κοινωνικό σώμα. Το στοίχημα είναι η συγκρότηση του «μεγάλου μνημονιακού συνασπισμού», του οποίου πρόπλασμα υπήρξε το πολιτικό άθροισμα που στήριξε την κυβέρνηση Παπαδήμου. Αυτός ο συνασπισμός, συναρθρωμένος με την «πολυδαίδαλη υπερδομή» του ΔΝΤ και του διευθυντηρίου της Ευρωζώνης θα αποτελέσει το πολιτικό υποκείμενο προσανατολισμού και ελέγχου των πολιτικών διαδικασιών στη χώρα. Και γύρω από αυτόν τον συνασπισμό θα διαμορφωθεί ένας αστερισμός υβριδικών πολιτικών μορφωμάτων που θα λειτουργούν ως «λελογισμένη» αντιπολίτευση και ως αναχώματα σε ανεπιθύμητες μετατοπίσεις προς τα αριστερά. Δεν θα αμφισβητούν όμως την αναγκαιότητα και τη νομιμότητα των μνημονίων. ΤΕΛΙΚΑ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΓΙΑ ΤΑ ΜΕΓΑΛΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΔΝΤ-ΕΕ-ΤΡΟΙΚΑ ?ΝΔ-ΠΑΣΟΚ-ΛΑΟΣ ΝΤΟΡΑ ΚΑΤΣΕΛΗ ΔΡΑΣΗ (ΚΑΜΕΝΟΣ ΜΕ ΕΡΩΤΗΜΑΤΙΚΟ?)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. ΚΡΕΜΑΣΜΑ ΑΝΑΠΟΔΑ ΣΟΛΑ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΤΗΣ ΜΑΦΙΑΣ ΣΥΜΜΟΡΙΑΣ ΠΟΥ ΠΟΥΛΗΣΕ ΚΑΙ ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΕ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ,,ΥΠΟΧΡΕΩΣΕ 3 ΓΕΝΙΕΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΝΑ ΖΗΣΟΥΝ ΣΤΗΝ ΦΤΩΧΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΞΑΘΛΙΩΣΗ,,ΜΑΥΡΟ ΣΤΑ ΠΡΟΔΟΤΙΚΑ-ΜΕΙΟΔΟΤΙΚΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΝΔ-ΠΑΣΟΚ-ΛΑΟΣ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΠΑΡΑΤΡΕΧΑΜΕΝΟΥΣ ΤΟΥΣ.ΧΕΙΡΑΦΕΤΗΣΗ ΤΟΥ ΛΑΟΥ - ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΤΗΝ ΤΥΧΗ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥ ..ΛΑΙΚΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ ΚΑΙ ΚΡΕΜΑΛΕΣ ΑΜΕΣΩΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. ΤΟ ΔΙΚΙΟ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΑ ΣΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΜΕ ΤΟΝ ΜΟΧΘΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΙΔΡΩΤΑ ΤΟΥΣ ΒΓΑΖΟΥΝ ΤΟΝ ΠΛΟΥΤΟ..ΝΑΙ ΣΤΗΝ ΑΠΕΡΓΙΑ ΤΩΝ ΝΑΥΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ..ΝΑΙ ΣΤΗΝ ΑΠΕΡΓΙΑ ΤΩΝ ΑΓΡΟΤΩΝ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ ..ΝΑΙ ΣΤΗΝ ΑΠΕΡΓΙΑ ΤΩΝ ΓΙΑΤΡΩΝ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ..ΝΑΙ ΣΤΗΝ ΑΠΕΡΓΙΑ ΤΩΝ ΔΗΜ ΚΑΙ ΙΔΙΩΤ.ΥΠΑΛΛ. ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ..ΝΑΙ ΣΤΗΝ ΑΠΕΡΓΙΑ ΤΩΝ ΔΙΚΗΓΟΡΩΝ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ ΝΑΙ ΣΤΗΝ ΑΠΕΡΓΙΑ ΕΜΠΟΡΙΚΩΝ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ ΝΑΙ ΣΤΗΝ ΑΠΕΡΓΙΑ ΤΩΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ ΕΕΕ ΚΑΙ ΔΩ ΡΕ ΠΟΥΣΤΗ ΜΟΥ ΟΣΟΙ ΘΕΛΟΥΝ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ...!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση