GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Η νίκη των Σοσιαλιστών έρχεται από τη Γαλλία...

 Από τον Αναστάσιο Κουτσούκο. Η νίκη των Σοσιαλιστών έρχεται από τη Γαλλία! Ήρθε η ώρα! Το ΠΑΣΟΚ προηγείται ήδη της Ν.Δ. Οι αναποφάσιστ...



 Από τον Αναστάσιο Κουτσούκο.
Η νίκη των Σοσιαλιστών έρχεται από τη Γαλλία! Ήρθε η ώρα!
Το ΠΑΣΟΚ προηγείται ήδη της Ν.Δ. Οι αναποφάσιστοι είναι 40% και θα ψηφίσουν ΠΑΣΟΚ! 
Η ομιλία του ΠΑΣΟΚ στη Λαμία, Κρήτη και η πρώτη προεκλογική ομιλία του Προέδρου του ΠΑΣΟΚ στη Νέα Σμύρνη είχε μεγάλη επιτυχία!
Η δεξιά φταίει για τα δεινά της Ελλάδας!
Δεν φταίει μόνο ο κ. Τσοχατζόπουλος, αλλά και πολλοί δεξιοί που δεν συλλαμβάνονται!
Να σταματήσει η ηττοπάθεια και να αρχίσει η αντεπίθεση!
Ο κ. Ολάντ αντιστέκεται στην κ. Μέρκελ και προηγείται με 2,5% έως 15% του Σαρκοζί!
Η εταιρία LH2 με την Yahoo έκανε δημοσκόπηση για τον πρώτο και δεύτερο γύρο των Γαλλικών εκλογών, με τελευταία μέτρηση τις 17 και 18 Απριλίου 2012. Στον πρώτο γύρο ο κ. Ολάντ κερδίζει με 2,5% διαφορά τον κ. Σαρκοζί. Καλό αποτέλεσμα έχει η κ. Μ. Λεπέν 15,5% και ο αριστερός υποψήφιος – έκπληξη των εκλογών – κ. Ζαν Λουκ Μελενσόν (Jean-Luc Mélenchon) 15%. Πιο κάτω στο 10% έρχεται ο κεντρώος κ. Φρανσουά Μπαϋρού και πίσω η κ. Εύα Ζολύ με 2,5%.
Είναι αξιοσημείωτο, οι πρώτα 5 υποψήφιοι στο σύνολο τους πέρνουν το 94% των ψήφων. Οι "μικροί υποψήφιοι" μοιράζονται το υπόλοιπο % 6. Στα αριστερά, η Eva Joly θα συλλέξει το 2,5% της ψηφοφορίας, μια σταθερή βαθμολογία. Δεξιά, ο Nicolas Dupont-Aignan θα εισπράξει το 1,5% των ψήφων, το ίδιο ως μέτρο μιας τελευταίας βαθμολογίας. Τέλος, ο Jacques Cheminade δεν φθάσει το 0,5% της προθέσης ψήφου. Στον δεύτερο γύρο στις 6 Μαΐου, κερδίζει σαρωτικά ο κ. Ολάντ με 10% διαφορά!

«Στις 6 Μάη εκλογές έχουμε και στη Γαλλία.
Στέλνω χαιρετισμό στον Φρανσουά Ολάντ
και του εύχομαι καλή επιτυχία», είπε ο κ. Βενιζέλος!


Από το 1981 στο 2012, οι σοσιαλιστές… ξανάρχονται!Από τον Φρανσουά Μιτεράν στον Ανδρέα Παπανδρέου
Και από τον Φρανσουά Ολάντ στον Βαγγέλη Βενιζέλο
Δυο παράλληλες ιστορικές νίκες…
Η Νίκη του ΠΑΣΟΚ θα έρθει μετά από την νίκη Ολάντ!
Το ΠΑΣΟΚ θέλει την πρωτιά στις εκλογές και την εντολή σχηματισμού κυβέρνησης, είπε ο Ευάγγελος Βενιζέλος κατά την διάρκεια της πρώτης του προεκλογικής ομιλίας στην Νέα Σμύρνη.
Οι υπερδανεισμένοι, νέο-σκλάβοι δανειολήπτες, θα κρίνουν τις εκλογές!
Υπερχρεωμένε πολίτη, το σπίτι σου είναι δικό σου! Μην αφήσεις την δεξιά και τους τραπεζίτες να στο καταχέσουν! Οι δημοκρατικοί πολίτες δεν παραδίδονται αμαχητί στην δεξιά!
Οι σοβαρές δημοσκοπήσεις δείχνουν ελαφρύ προβάδισμα του ΠΑΣΟΚ, που θα σταθεροποιηθεί την επομένη εβδομάδα και μετά την νίκη του κ. Ολάντ στην Γαλλία, στις 29 Απριλίου 2012, θα γίνει «τσουνάμι» και θα πνίξει τα όνειρα της δεξιάς!
Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ στην Λαμία και Κρήτη μίλησε για τις ευθύνες της Ν.Δ. Ο κ. Βενιζέλος, ξεκίνησε την πρώτη προεκλογική ομιλία του στο κλειστό γυμναστήριο του Μίλωνα στη Νέα Σμύρνη. «Πολλοί πιστεύουν ότι οι εκλογές της 6ης Μαΐου είναι ευρωεκλογές, μία μεγάλη επίσημη δημοσκόπηση με κάλπη ότι είναι μία δεδομένη κυβέρνηση με δεδομένη πολιτική, αυτή του μνημονίου» είπε ο Ευάγγελος Βενιζέλος και εξήγησε ότι δεν υπάρχει ψήφος διαμαρτυρίας σε αυτές τις εκλογές. «Υπάρχει ψήφος αποφασιστική που κρίνει την πορεία του τόπου όχι για τα επόμενα τέσσερα χρόνια αλλά για τα επόμενα είκοσι χρόνια» σημείωσε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ. «Κρίνονται τα πάντα στις 6 Μαΐου και αυτό δεν είναι ένα εκβιαστικό δίλημμα. Δεν είναι ένας εκφοβισμός. Μία λύση υπάρχει εάν θέλουμε ο τόπος να πορευτεί με ασφάλεια. Η νίκη του ΠΑΣΟΚ, η πρωτιά του ΠΑΣΟΚ στις εκλογές. Το ΠΑΣΟΚ στην πρώτη θέση.". Παρόλα αυτά οι σωστές δημοσκοπήσεις δείχνουν προβάδισμα του ΠΑΣΟΚ που θα σταθεροποιηθεί την επομένη εβδομάδα και μετά την νίκη του κ. Ολάντ στην Γαλλία, στις 29 Απριλίου 2012, θα γίνει «τσουνάμι» και θα πνίξει τα όνειρα της δεξιάς!
Στην Γαλλία θριαμβεύει ο σοσιαλιστής κ. Ολάντ. Ο κ. Ολάντ φαίνεται να προηγείται με 29,5% έναντι 27,5 του Σαρκοζί στον πρώτο γύρο. Μάλιστα, σύμφωνα με τις τελευταίες δημοσκοπήσεις, στον δεύτερο γύρο που θα διεξαχθεί στις 6 Μαΐου, ο υποψήφιος των Σοσιαλιστών φέρεται να κερδίζει με 16 μονάδες διαφορά. Στην τελευταία του προεκλογική συγκέντρωση στην πόλη Lille, ο Ολάντ επικεντρώθηκε στην οικονομία και στην ανάπτυξη, ζητώντας νέο ευρωπαϊκό σύμφωνο υπευθυνότητας, ανάπτυξης και αλληλεγγύης. Ο Ολάντ, θα αντισταθεί στην φασίστρια κ. Μέρκελ. Ακόμη υπέρ του έχουν ταχθεί μεταξύ άλλων ο Ζακ Σιράκ, η πρώην υφυπουργός Οικιστικής Πολιτικής και ο πρώην υπουργός πολιτισμού της χώρας. Την πρόθεσή του να «συμπληρώσει» το Δημοσιονομικό Σύμφωνο με μέτρα ανάπτυξης, επαναλαμβάνει σε συνέντευξή του στη γερμανική οικονομική εφημερίδα «Handelsblatt» ο υποψήφιος του Σοσιαλιστικού Κόμματος Φρανσουά Ολάντ, για την πρώτη εκλογή στις 22 Απριλίου 2012.
Οι δημοκρατικοί πολίτες πιστεύουν ότι έγιναν λάθη, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι πρέπει να παραδώσουν αμαχητί την εξουσία στην δεξιά! Αυτό θα ήταν θανατηφόρο λάθος! Για την κρίση φταίει η δεξιά! Όποιος πιστεύει ότι η δεξιά θα τον σώσει, πλανάται πλάνη οικτρά! Λεφτά υπάρχουν και είναι παράνομα στην Ελβετία και αλλού και σε αυτό συνέβαλλε η πολιτική της δεξιάς. Το δημοψήφισμα, έπρεπε να γίνει πιο νωρίς. Όμως, τώρα κοιτάζουμε μπροστά. Προηγούνται οι «ρυθμίσεις» για «υπερχρεωμένα νοικοκυριά» και για δάνεια που δεν εξυπηρετούνται! Οι δανειολήπτες θα κρίνουν τις εκλογές! Να γίνει η «Πράξη Νομοθετικού Περιεχομένου» του κ. Κουτρουμάνη. Καμιά κατάσχεση σπιτιών, καμία προσημείωση!
Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ στη Ν. Σμύρνη είπε, πως δεν υπάρχει περίπτωση να θιγούν άλλο οι χαμηλόμισθοι και οι χαμηλοσυνταξιούχοι, ενώ τόνισε πως δεν θα υπάρξουν άλλοι φόροι για τους πολίτες. «Οι υπόλοιπες δυνάμεις να μας πουν αν εγγυώνται την καταβολή των συντάξεων τον Ιούνιο», πρόσθεσε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, ενώ ολοκλήρωσε την ομιλία του αναφερόμενος στις εκλογές στην Γαλλία.
Το ΠΑΣΟΚ θα κερδίσει, σε πείσμα των ψευτο-δημοσκόπων και των ριψάσπιδων!
Καμία υποχώρηση! Δεν κλέψαμε όλοι. Δεν είναι όλοι «λαμόγια». Ψήφισε τους έντιμους. Ψηλά το κεφάλι. Βρεθήκαμε σε δύσκολες στιγμές και τα καταφέραμε! Θα διορθωθούν οι αδικίες! Χρέος του δημοκράτη πολίτη είναι να σηκώσει, τώρα στα δύσκολα, ψηλά την σημαία της δημοκρατικής παράταξης! Θα νικήσουμε! Σας το υπόσχομαι προσωπικά όπως σας το είχα υποσχεθεί το 2009 με το 11% διαφορά! 
Οι ψευτο-δημοσκόποι πάλι κρύβουν ότι το 35% είναι «αναποφάσιστοι», που όλοι τους είναι ΠΑΣΟΚ και θα πάνε να ψηφίσουν, για την τελική συντριβή της δεξιάς. Τώρα μπορούμε να νικήσουμε, από +3 έως + 7% διαφορά, αν ακολουθήσουμε φιλολαϊκή πολιτική! Η νίκη είναι δική σου Έλληνα πολίτη. Το σπίτι είναι δικό σου! Μην αφήσεις την δεξιά και τους τραπεζίτες να στο καταχέσουν!
Αντισταθείτε!

Δρ Κουτσούκος Aναστάσιος
Πολιτευτής ΠΑΣΟΚ
www.koutsoukos-anastasios.gr

148 σχόλια

  1. Ηγετη δρ Κουτσουκο

    σωσε το Πασοκ

    και την Ελλαδα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. το είχε προβλέψει το μέντιουμ τούλα

    αλλά το press.gr σιωπούσε τοσο καιρο

    ήρθε η ώρα να αναλάβει το μέντιουμ τούλα τις τύχες της ελλάδος, να τη κάνει σοσιαλιστική, όπως ο Άκης, ο Μαντέλης, ο Τσουκάτος και άλλοι που μάτωσαν για το σοσιαλισμό, τη κοινωνική ισότητα και τη δίκαιη διανομή πλούτου ( σε συγγενείς και συνεργάτες ! )

    Διαπλεκόμενοι όλου του κόσμου ενωθείτε

    πασοκ, δύναμη αυτοκτονίας
    για μια αυτοκτονημένη Ελλάδα
    Γίνεται ;
    Γίνεται ! ψηφίστε νεο πασοκ στις 6 μαίου και κλείστε θέση για τον άδη. ισχύουν εισιτήρια εργατικής εστίας...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΚΟΥΤΣΟΥΚΑΡΑ ΣΚΙΣΕ ΤΗ ΝΔ

    ΠΟΥ ΣΗΚΩΝΕΙ ΚΕΦΑΛΙ ΣΤΟ ΖΑΠΕΙΟ

    ΚΑΤΩ Η ΔΕΞΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. αΚΟΜΑ ΜΙΑ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΤΟΥ ΠΡΕΣΣ!!

    Η ΝΙΚΗ ΕΡΧΕΤΑΙ ΠΟ ΓΑΛΛΙΑ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. το πασοκ έχει ηγέτη, ρε σούργελο

    πάμε να υπονομεύεις τον Μπένυ

    το πασοκ έχει σωθεί, γιατί έχει με τους αναποφάσιστους 65%

    πασοκ, δύναμη αυτοκτονίας
    εμπρός για μια αυτοκτονημένη Ελλάδα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ο Ολαντ


    θα σωσει την Ελλαδα

    θα βαλει την Μερκελ

    στον "πυργο με τα κωλοδακτυλα"!

    Ο Σαμαρας απο δευτερα "πεύτειιιιιι

    ριξτο κώστα!!

    Βαγγελης Πασοκ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Καλά ρε σχιζοφρενή ...
    εσύ δεν έβριζες το press.gr χθες , που δεν πρόβαλε τη πρόβλεψη του δόκτορα ;

    ΧΑΧΑΧΑΧΑ. ΚΥΡΙΑΚΗ ΜΕΣΗΜΕΡΙ ΕΠΕΣΤΡΕΨΕ ΤΟ ΣΟΥΡΓΕΛΟ ΜΕ ΤΑ ΕΞΗΣ ΟΝΟΜΑΤΑ, ΝΙΚΟΣ, ΓΙΩΡΓΟΣ, ΝΙΚΗ, ΜΑΡΙΑ, ΜΑΙΡΗ

    ΓΕΛΙΟ, ΓΕΛΙΟ, ΓΕΛΙΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΕΡΙΦΕΡΟΜΕΝΟ ΘΙΑΣΟ ΤΟΥΣ...

    ΡΕ ΟΡΓΙΟ ΟΙ ΓΑΛΛΟΙ ΚΑΤΑΨΗΦΙΖΟΥΝ ΤΟ ΣΑΡΚΟΖΙ, ΕΠΕΙΔΗ ΕΦΑΡΜΟΣΕ ΠΑΡΟΜΟΙΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΣΚΛΗΡΗΣ ΛΙΤΟΤΗΤΑΣ, ΟΠΩΣ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΤΟΥ ΜΝΗΜΟΝΙΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΔΝΤ ΚΑΙ ΓΙ' ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΙΜΩΡΟΥΝ, ΟΠΩΣ ΘΑ ΤΙΜΩΡΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΣΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Πασοκ
    '


    Οι σοβαρές δημοσκοπήσεις δείχνουν ελαφρύ προβάδισμα του ΠΑΣΟΚ, που θα σταθεροποιηθεί την επομένη εβδομάδα και μετά την νίκη του κ. Ολάντ στην Γαλλία, στις 29 Απριλίου 2012, θα γίνει «τσουνάμι» και θα πνίξει τα όνειρα της δεξιάς!

    Παρτα μωρη ΝΔ

    Τωνη Από Ρόδο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. XAXAXAXA. ΤΟ ΣΟΥΡΓΕΛΟ ΤΟΥ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟΥ ΣΗΜΕΡΑ ΒΑΠΤΙΣΤΗΚΕ ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΧΝΕΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ"ΠΟΛΛΟΙ"

    ΣΟΥΡΓΕΛΟ... ΟΡΓΙΟ, ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ ΤΗ ΚΟΥΤΑΛΑ, ΑΛΛΑ ΟΣΟ ΚΑΙ ΝΑ ΧΤΥΠΑΣ ΤΟ ΚΩΛΟ ΣΟΥ, Ο ΜΠΕΝΥ ΣΕ ΕΧΕΙ ΓΡΑΜΜΕΝΟ...
    ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Νεα

    Αν βγει ο Σαμαρας 250.000 δανειοληπτες θα χασουν τα σπιτια τους σε δυο μηνες!

    Εχουν ετοιμες τις κατασχεσεις και περιμενουν τις εκλογες!

    Εκρει ναδειτε καθε μερα 10 αυτοκτονίες!

    Πασοκ δυνναμη ελπίδας


    Γιαννης Κ. Κερκυρα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Μαζεψτε την καποιος την κουλη πασοκα ονοματι Κουτσουκος,μαζεψτε την

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ.ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΔΗΜΟΣΙΕΥΤΗΚΕ, ΩΣΤΕ ΝΑ ΗΡΕΜΗΣΕΙ Ο ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ ΟΠΑΔΟΣ ΤΟΥ ΚΟΥΤΣΟΥΚΟΥ, ΠΟΥ ΧΘΕΣ ΜΙΛΟΥΣΕ ΓΙΑ ΛΟΓΟΚΡΙΣΙΑ.

    ΈΤΣΙ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΟΝΤΑΙ ΠΟΙΟΙ ΜΑΣ ΚΥΒΕΡΝΟΥΣΑΝ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ.

    Κ. ΚΟΥΤΣΟΥΚΟ,ΑΛΗΘΕΙΑ ΘΑ ΠΛΗΡΩΣΕΤΕ ΤΟ ΧΑΡΑΤΣΙ ΣΤΟ 1.000.000 ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΤΟ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ;
    ΘΑ ΠΛΗΡΩΣΕΤΕ ΤΟ ΦΟΡΟ ΙΔΙΟΚΑΤΟΙΚΗΣΗΣ ΚΑΙ ΤΟ ΦΟΡΟ ΣΤΑ ΟΙΚΟΠΕΔΑ ΚΑΙ ΣΤΑ ΑΓΡΟΤΕΜΑΧΙΑ ΚΑΙ ΣΤΑ ΕΝΟΙΚΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΕΠΙΒΑΛΛΕΙ ΤΟ ΠΑΣΟΚ, ΑΝ ΨΗΦΙΣΤΕΙ ;
    ΘΑ ΠΛΗΡΩΣΕΤΕ ΤΑ ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ ΣΕ ΑΝΑΠΗΡΟΥΣ, ΤΡΙΤΕΚΝΟΥΣ ΚΑΙ ΠΟΛΥΤΕΚΝΟΥΣ, ΠΟΥ ΘΑ ΚΟΨΕΤΕ ΑΠΟ ΜΑΙΟ ;
    ΘΑ ΠΛΗΡΩΣΕΤΕ ΤΑ ΦΑΡΜΑΚΑ ΣΕ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΟΥΣ ΠΟΥ ΤΡΕΧΟΥΝ ΝΑ ΤΑ ΒΡΟΥΝ ; ΟΥΤΕ ΓΙΑΤΡΟΥΣ ΔΕΝ ΒΡΙΣΚΟΥΝ !

    ΞΕΦΤΙΛΕΣ. ΜΑΣ ΠΡΟΔΩΣΑΤΕ, ΠΡΟΔΩΣΑΤΕ ΤΟ ΣΟΣΙΑΛΙΣΜΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΙΔΕΟΛΟΓΙΑ ΣΑΣ, ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΖΗΤΑΤΕ ΨΗΦΟΥΛΑΚΙΑ. ΘΑ ΠΑΡΕΤΕ ΤΩΡΑ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ ΤΑ @@@

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ΒΑΓΓΕΛΗ

    ΤΡΕΞΕ ΣΤΟ ΠΑΡΙΣΙ

    ΜΟΝΟ Ο ΟΛΑΝΤ ΘΑ ΜΑΣ ΣΩΣΕΙ!

    ΡΕ ΜΗΝ ΕΙΔΑΤΕ ΤΟΝ ΠΟΥΤΙΝ ΠΟΥ ΘΑ ΕΡΧΟΤΑΝ ΤΟ ΠΑΣΧΑ?

    ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΑΝΑΤΡΟΠΕΣ!

    ΠΑΣΟΚΟΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ΧΑΧΑΧΑΧΑ... ΤΟ ΣΟΥΡΓΕΛΟ ΑΠΕΚΤΗΣΕ ΠΑΡΑΡΤΗΜΑΤΑ ΣΤΗ ΡΟΔΟ ΚΑΙ ΣΤΗ ΚΕΡΚΥΡΑ. ΕΧΕΙΣ ΓΙΝΕΙΣ ΓΕΛΟΙΟΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΓΕΛΑΣΤΟΣ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ. ΘΕΩΡΕΙΣ ΤΟ ΚΟΣΜΟ ΤΟΣΟ ΗΛΙΘΙΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ ΕΝΑΣ, ΜΕ ΑΛΛΕΣ ΥΠΟΓΡΑΦΕΣ ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. 22 Απρ 2012 2:58:00 μ.μ.

    Ο ΜΟΝΑΔΙΚΟς ΟΠΑΔΟς ΕΙΝΑΙ ΤΟ 45% ΤΟΥ ΛΑΟΥ!

    ΑΝ ΒΓΕΙ Ο ΣΑΜΑΡΑΣ ΠΡΩΤΑ ΕΣΑΣ ΡΟΥΣ ΜΠΛΟΓΚΕΡ ΘΑ ΚΑΤΑΔΙΩΞΕΙ

    ΒΑΛΤΕ ΜΥΑΛΟ ΝΑ ΒΑΔΙΣΟΥΜΕ ΜΑΖΙ!

    ΤΟ ΝΕΟ ΠΑΣΟΚ ΕΙΝΑΙ Η ΕΛΠΙΔΑ

    ΜΕΤΑ ΒΛΕΠΟΥΜΕ

    ΧΡΙΣΤΟΣ ΑΠΟ ΠΕΤΡΑΛΩΝΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Τωνη Από Ρόδο

    είσαι κομμωτής ή ... ναύπτης ;

    είπε ο δρ. λάκης

    έλα στο κότερα στη σκόπελο

    τα ούζα δικά μας

    πασοκ, δύναμη αυτοκτονίας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Το βραδυ στις 8 που θα βγουν τα αποτελεσματα στο Παρισι

    ολα θα αλλαξουν

    Η Μερκελ την "πουλεψε"

    ο Ολαντ θα την "αγαπησει πολυ"

    το Ζαππειο 879 τι λεει?

    ριχτους δοκτωρα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Dr Koytsoukos

    agaphse tous

    rixtous me +7% diafora!

    rixtous dr...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Γιαννης Κ. Κερκυρα

    είδες ότι ο χρήστος από πετράλωνα άλλαξε γραφή για να μη φαίνονται ίδιοι ; πότε κεφαλαία, πότε μικρά, Ο ΙΔΙΟΣ ΕΙΣΑΙ ... ΣΥΝΕΧΙΣΕ ΝΑ ΣΚΟΡΠΑΣ ΓΕΛΙΟ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ.

    ΜΑΥΡΟ ΣΤΟ ΚΟΥΤΣΟΥΚΟ ΚΑΙ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΨΗΦΙΣΑΝ ΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ. ΤΟ ΑΙΜΑ ΤΩΝ ΑΘΩΩΝ ΠΟΥ ΑΥΤΟΚΤΟΝΗΣΑΝ ΘΑ ΤΟΥΣ ΠΝΙΞΕΙ... ΟΛΑ ΕΔΩ ΠΛΗΡΩΝΟΝΤΑΙ. ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΗΘΙΚΟΙ ΑΥΤΟΥΡΓΟΙ. ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΣΚΟΥΖΟΥΝ ΑΝ ΤΟΥΣ ΑΠΟΔΟΚΙΜΑΣΕΙ ΚΑΝΕΙΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. ΣΕ ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ ΜΕΤΑΔΟΣΗ.

    ΤΟ ΣΟΥΡΓΕΛΟ ΑΛΛΑΞΕ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑ ΑΠΟ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΣΤΑ ΑΓΓΛΙΚΑ ΓΙΑ ΝΑ ΝΟΜΙΣΟΥΜΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Ο ΕΝΑΣ ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΣ.

    ΒΛΕΠΕΤΕ ΠΩΣ ΚΑΝΟΥΝ ΤΑ ΒΟΛΕΜΕΝΑ ΚΟΜΜΑΤΟΣΚΥΛΑ ; ΕΙΔΑΤΕ ΦΑΝΑΤΙΣΜΟ ΓΙΑ ΤΗ ΚΟΥΤΑΛΑ, ΤΟ ΦΑΓΟΠΟΤΙ, ΤΗ ΚΑΡΕΚΛΑ ; ΟΥΤΕ ΣΤΑΛΑ ΔΑΚΡΥ ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΠΕΘΑΙΝΟΥΝ Ή ΑΥΤΟΚΤΟΝΟΥΝ. ΧΑΙΡΟΝΤΑΙ ΚΙΟΛΑΣ, ΓΙΑΤΙ ΝΟΜΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΘΑ ΑΥΞΗΣΟΥΝ ΤΟ ΠΟΣΟΣΤΟ ΤΟΥΣ. ΘΕΛΟΥΝ ΤΟΥΣ ΠΑΧΥΛΟΥΣ ΜΙΣΘΟΥΣ ΤΩΝ ΥΠΟΥΡΓΕΙΩΝ ΚΑΙ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ.

    ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΓΡΑΜΜΕΝΟΥΣ ΣΤΑ .....ΡΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΠΑΤΟΥΝ ΕΠΙ ΠΤΩΜΑΤΩΝ ΓΙΑ ΝΑ ΚΡΑΤΗΘΟΥΝ ΣΤΗ ΚΑΡΕΚΛΑ. ΜΑΣ ΘΕΩΡΟΥΝ ΗΛΙΘΙΟΥΣ ΚΑΙ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ ΟΤΙ ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΜΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΨΗΦΙΖΟΥΜΕ. ΜΑΣ ΘΕΩΡΟΥΝ ΔΕΔΟΜΕΝΟΥΣ, ΓΙΑ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΝ ΝΑ ΤΡΩΝΕ. ΕΝΩ ΕΣΥ ΤΡΕΧΕΙΣ ΣΤΙΣ ΟΥΡΕΣ ΓΙΑ ΠΑΤΑΤΑ, ΤΟ ΚΟΜΜΑΤΟΣΚΥΛΟ ΓΡΑΦΕΙ, ΓΡΑΦΕΙ, ΓΙΑ ΝΑ ΚΡΑΤΗΣΕΙ ΤΗ ΘΕΣΟΥΛΑ ΤΟΥ. ΚΑΙ ΕΣΥ ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΟΤΙ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΣΩΣΕΙ, ΟΤΙ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΤΑΙ ΓΙΑ ΣΕΝΑ, ΓΙΑ ΜΕΝΑ, ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ. ΟΥΤΕ ΕΥΡΩ ΔΕΝ ΔΙΝΕΙ ΓΙΑ ΤΙ ΘΑ ΤΡΩΜΕ Ή ΤΙ ΘΑ ΠΑΘΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ. ΚΑΙ ΕΧΕΙΣ ΧΡΕΟΣ ΝΑ ΓΡΑΨΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΡΑΖΕΙΣ ΟΠΟΥ ΒΡΕΘΟΥΝ, ΕΙΔΙΚΑ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΟΣΚΥΛΑ ΜΕ ΤΑ ΣΗΜΑΙΑΚΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Ειδηση

    τον Ευθυμιου Πετρο τον "εσωσε" απο πολλές φάπες η Ευη Μπότσαρη!

    Ναι ακουσε που χτυπαγαν τον Υπουργο που κοροιδευε χρονια και ετρεξε να τον σωσει!

    Α ρε βλακες που σας δουλευουν ολες οι λολες και τις κανατε με θεσεις και σπιτια και τωρα ειναι με την ΝΔ

    Ξυλο θελετε για να ξυπνησετε!

    Βαλτε και κανενας πασοκο σε θεσεις!

    Πασοκοι απο Μαρουσι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Ειδηση

    τον Ευθυμιου Πετρο τον "εσωσε" απο πολλές φάπες η Ευη Μπότσαρη!

    Ναι ακουσε που χτυπαγαν τον Υπουργο που κοροιδευε χρονια και ετρεξε να τον σωσει!

    Α ρε βλακες που σας δουλευουν ολες οι λολες και τις κανατε με θεσεις και σπιτια και τωρα ειναι με την ΝΔ

    Ξυλο θελετε για να ξυπνησετε!

    Βαλτε και κανενας πασοκο σε θεσεις!

    Πασοκοι απο Μαρουσι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. 22 Απρ 2012 3:09:00 μ.μ.

    σε πόνεσε φλώρε της ΝΔ που το πρεσσπιστο στην δημοκρατία δημοσίευσε την αλήθεια!

    Το βραδυ θα τον "πίτε κανονικά"!

    Κρασάκι Μπορτώ!
    Χτυπάει την ΝΔ κατακέφαλα!

    Και τις 6 Μαιου κλάμα στην Συγγρού!

    ρίχτους δόκτωρα!

    Νίκος από Χίο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Όποιος ψηφίσει ΠΑΣΟΚ να πάθει όλα όσα έχουν πάθει το 85% των Ελλήνων, όλα αυτά τα 2,5 χρόνια του μνημονίου. Το 2009 είχες άλλοθι ότι σε ξεγέλεσαν, ότι μας ξεγέλασαν. Τώρα ξέρεις και για Άκη, και για Τσουκάτο, Μαντέλη, και σίγουρα, την ώρα που εσύ και εγώ παίρνουμε τα ψίχουλα των 500 και 1000 ευρώ, κάποιοι έχουν εκατομμύρια ευρώ καταθέσεις ( και ίσως άλλες άδηλες στο εξωτερικό και σε off shore εταιρίες ) και δεκάδες ακίνητα. Θα τους εμπιστευτείς πάλι ; Θα αφήσεις λίγα κομματόσκυλα να ρουφάνε το αίμα των παιδιών σου και των συγγενών σου ;
    Το αίμα του 45χρονου δασκάλου να σας πνίξει, λαμόγια, και εσάς κι όλο το σκυλοσόι σας. Να πονέσετε, όπως πονανε τα ορφανά του δασκάλου, και χιλιάδες ορφανά σε όλη την Ελλάδα, λόγω μνημονίου. ΑΛΗΤΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Δρ. κουτσούκος στη Χίο,
    στα Τρίκαλα και στο Μαρούσι.

    είναι το ένα και μοναδικό σούργελο, που κάνει περιοδεία στην Ελλάδα, μέσα από το πληκτρολόγιο.

    όπως λέμε σαράφης στα τρίκαλα, σαράφης στο παρίσι.

    χαχαχαχαχαχα.

    φυσικά η υπερωρία πέφτει σύννεφο, με λεφτά των Ελλήνων... Καμαρώστε τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. ΤΟ ΑΙΜΑ ΤΟΥ ΔΑΣΚΑΛΟΥ ΝΑ ΣΑΣ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΕΙ. ΧΑΡΑ ΣΤΗ ΖΩΗ ΣΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣΚΥΛΟ ΝΑ ΜΗ ΔΕΙΣ. ΕΙΣΤΕ Η ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ. ΜΑΣ ΞΕΓΕΛΑΣΑΤΕ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ. ΚΛΕΨΑΤΕ ΤΟΝ ΙΔΡΩΤΑ ΤΩΝ ΠΑΤΕΡΑΔΩΝ ΜΑΣ. ΕΧΕΤΕ ΑΦΗΣΕΙ 1,5 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΑΝΕΡΓΟΥΣ.

    ΓΡΑΨΤΕ ΚΑΙ ΕΞΟΡΓΙΣΤΕ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΡΩΗΝ ΨΗΦΟΦΟΡΟΥΣ ΣΑΣ. ΚΑΛΟ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ.ΟΣΟ ΠΙΟ ΟΡΓΙΣΜΕΝΟΙ, ΤΟΣΟ ΠΙΟ ΜΕΓΑΛΟ ΜΑΥΡΙΣΜΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Γαλλικες εκλογες

    Τα πέντε στοιχήματα του α' γύρου των εκλογών στην Γαλλία



    Ο πρώτος γύρος των προεδρικών εκλογών μπορεί να θεωρείται από τους περισσότερους ήσσονος σημασίας, ωστόσο πολλά στοιχεία της σημερινής αναμέτρησης θα παίξουν σημαντικό ρόλο στην εξέλιξη της ψηφοφορίας κατά τον κρίσιμο δεύτερο γύρο.

    Ένα πρώτο στοίχημα είναι το ποσοστό της αποχής. Με εξαίρεση την υψηλή συμμετοχή (83,77%) στον πρώτο γύρο των προηγούμενων προεδρικών εκλογών του 2007, το ποσοστό της αποχής βαίνει αυξανόμενο την τελευταία τριακονταετία, όπως επισημαίνει η ιστοσελίδα 20minutes.fr.

    Γι' αυτό και οι υποψήφιοι κάλεσαν σε μαζική προσέλευση στις κάλπες, φοβούμενοι ότι θα επιβεβαιώνονταν οι δυσμενείς προβλέψεις των ινστιτούτων δημοσκοπήσεων που τοποθετούσαν την αποχή μέχρι και στο 30%.

    Το δεύτερο στοίχημα είναι οι αναποφάσιστοι. Πίσω από αυτό τον χαρακτηρισμό κρύβονται, όπως επισημαίνει η 20minutes.fr, εκατομμύρια Γάλλοι που μέχρι τελευταία στιγμή δεν είναι σίγουροι ποιον υποψήφιο θα προτιμήσουν και αμφιταλαντεύονται μεταξύ της ψήφου που βασίζεται σε πολιτική ιδεολογία και της λεγόμενης «χρήσιμης» ψήφου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. 1) Φόρο ΕΤΑΚ και ΦΑΠ
    2) Φόρο για τα αγροτεμάχια ΚΑΙ ΤΑ ΟΙΚΟΠΕΔΑ, ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΤΟ ΦΑΠ.
    3) ΕΕΤΗΔΕ ( χαράτσι στη ΔΕΗ ) ΤΟ2012, ενώ οι 100.000 αιτήσεις εξαίρεσης
    εκκρεμούν στις εφορίες της Ελλάδας και απειλούνται με δήμευση καταθέσεων
    και σπιτιών !
    4) αύξηση αντικειμενικών αξιών ( άρα διπλάσιους φόρους ΣΕ ΔΗΜΟΤΙΚΑ ΤΕΛΗ, ΓΟΝΙΚΕΣ ΠΑΡΟΧΕΣ ΚΑΙ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΑΣ και χαράτσια )ΕΙΔΙΚΑ ΣΕ ΚΡΗΤΗ, ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΑ,ΚΥΚΛΑΔΕΣ, ΝΗΣΙΑ ΙΟΝΙΟΥ, ΑΤΤΙΚΗ, ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ, ΧΑΛΚΙΔΙΚΗ,ΑΧΑΙΑ ΚΑΙ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΑΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΘΕΡΙΣΤΙΚΑ ΚΕΝΤΡΑ.
    5) Φόρο 20% στα ενοίκια και στις καταθέσεις
    6) νέες έκτακτες εισφορές στα εισοδήματα, μισθούς, συντάξεις, εφάπαξ, αυτοκίνητα, ελεύθερους επαγγελματίες
    7)κατάργηση φοροαπαλλαγών, οικογενειακών και πολυτεκνικών επιδομάτων,
    και των κοινωνικών επιδομάτων ΣΕ 200.000 ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ, αφού θα μπουν πολύ χαμηλά εισοδηματικά κριτήρια.
    8)ΑΥΞΗΜΕΝΑ ΤΕΚΜΗΡΙΑ , άρα διπλασιασμός φόρων και ΜΗΔΕΝΙΚΗ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΦΟΡΟΥ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΠΗΡΑΝ ΠΕΡΣΙ 1000 Ή 2000 ΕΥΡΩ.
    9) νέες περικοπές σε μισθούς, συντάξεις,εφάπαξ
    10) πετρέλαιο θέρμανσης στο 1,5 ευρώ και ανάλογα το φυσικό αέριο 1,3 ευρώ
    11) ΒΕΝΖΙΝΗ στα 2 ευρώ.
    12) Μείωση επιδομάτων ανεργίας και βύθιση της χώρας σε μεγαλύτερη ύφεση,
    άρα και μείωση του εσωτερικού τουρισμού, καταποντισμός των τουριστικών περιοχών, των ναυτιλιακών και αεροπορικών εταιρίων.
    13) Απολύσεις και ανεργία άλλων 200.000 ατόμων τουλάχιστον σε δημόσιο και ιδιωτικό τομέα.
    14) ΦΟΡΟ ΙΔΙΟΚΑΤΟΙΚΗΣΗΣ, ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΑΡΑΤΣΙ !
    15 )Όχι αποζημιώσεις σε ομολογιούχους που έχασαν τις αποταμιεύσεις τους από το κούρεμα και σε ταμεία ασφαλισμένων και δημόσια ιδρύματα που έχασαν τα αποθεματικά τους.
    16) μηδενισμός αφορολόγητου, ακόμα και για τα παιδιά, οπότε θα αυξηθούν οι
    φόροι κατά 100%
    17 ) νέες αυξήσεις στη ΔΕΗ, στις συγκοινωνίες και στις εταιρίες κοινής οφέλειας.
    18 ) ηλεκτρονικό φακέλλωμα όλων των Ελλήνων.
    19 ) ΜΕΓΑΛΕΣ ΑΝΑΔΡΟΜΙΚΕΣ ΜΕΙΩΣΕΙΣ ΣΕ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΕΔΟΝ ΒΕΒΑΙΗ ΠΕΡΙΚΟΠΗ 13OY KAI 14ΟΥ ΜΙΣΘΟΥ.

    ΑΥΤΑ ΕΧΕΙ ΣΧΕΔΙΑΣΕΙ ΤΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΕΠΙΤΕΛΕΙΟ ΤΟΥ ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΙΟΥΝΙΟ ΚΑΙ ΜΕΤΑ, ΧΩΡΙΑ ΑΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΙ ΑΛΛΑ ΚΡΥΜΜΕΝΑ ΜΕΤΡΑ… ΘΑ ΜΑΣ ΤΑ ΠΑΡΕΙ ΟΛΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. Πρόταση εξόδου από τη οικονομική κρίση

    Καλούμε τον εισηγητή του χαρατσιού στη ΔΕΗ κ.Βενιζέλο,το ΠΑΣΟΚ, τη ΝΔ και όλους όσους συμφωνούν με το μνημόνιο ( υπουργούς, βουλευτές, υποψηφίους, δημάρχους τους, περιφερειάρχες τους, κομματικά στελέχη,συνδικαλιστές , φοιτητές και ψηφοφόρους - πόσοι είναι αυτοί ; το 50% των Ελλήνων ; ) και ΔΩΡΙΣΟΥΝ ΤΗ ΚΙΝΗΤΗ ΚΑΙ ΑΚΙΝΗΤΗ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΣΑΣ ΣΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΣΩΣΟΥΝ, ΜΕ ΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ και το ΔΝΤ.

    ΟΣΟΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥΣ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥΣ, ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΚΑΙ ΨΗΦΟΦΟΡΟΥΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ, ΤΗΣ ΝΔ, ΤΟΥ ΛΑΟΣ, ΤΗΣ ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗ, ΤΟΥ ΜΑΝΟΥ, ΕΙΝΑΙ ΔΗΜΟΣΙΟΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΝΑ ΠΑΡΑΙΤΗΘΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΨΑΞΟΥΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΣΤΟΝ ΙΔΙΩΤΙΚΟ ΤΟΜΕΑ, ΓΙΑ ΝΑ ΜΕΙΩΘΕΙ ο αριθμός των δημοσίων υπαλλήλων !

    Αν παραμείνουν, να δηλώσουν ότι δέχονται να πληρώνονται με 500 ευρώ το μήνα. Όσοι ψηφοφόροι των μνημονιακών κομμάτων είναι συνταξιούχοι, να δηλώσουν ότι θα παίρνουν σύνταξη μόνο 500 ευρώ το μήνα, χωρίς επικουρικές ή άλλα επιδόματα, για να βοηθήσουν το Κράτος και την επιτυχία του μνημονίου. Και από το σύνολο της κινητής ( καταθέσεις, ομόλογα, μετοχές ) και ακίνητης περιουσίας να κρατήσουν 150.000 ευρώ για ώρα ανάγκης και 2 ακίνητα ο καθένας από αυτούς τους μνημονιακούς και τα άλλα να τα δωρίσουν στο Κράτος για την απόσβεση του χρέους. Και όσοι εκλεγούν από αυτούς να παίρνουν μισθούς 500 ευρώ μέχρι να βγει η χώρα από το μνημόνιο.
    Επίσης, να δημεύσουν την κινητή και ακίνητη περιουσία, όσων δημοσίως έχουν παραδεχθεί την είσπραξη μεγάλων ποσών για τον εαυτό τους ή τα κόμματά τους. Αφού ισχυρίζονται ότι το μνημόνιο είναι αναγκαίο και ότι ενδιαφέρονται να σώσουν τη χώρα, ας κάνουν ΑΥΤΟΙ τις μεγάλες θυσίες, θυσιάζοντας τη περιουσία τους, ώστε να συμπάσχουν με τον άνεργο των 360 ευρώ, το νέο των 400 ευρώ, τον Οικογενειάρχη των 900 ή 1000 ευρώ με παιδιά ! Αλλιώς είναι ψεύτες και υποκριτές και δεν θα τους ψηφίσουμε. Τους καλούμε να δεσμευτούν πάνω σε αυτά. Αλλιώς είναι τζάμπα μάγκες όσοι βάζουν υποψηφιότητα ( με γεμάτες τσέπες και βίλες και ακίνητα και καταθέσεις εκ. ευρώ και κότερα ) με τα μνημονιακά κόμματα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. Ο/Η Ανώνυμος είπε...
    Ο/Η Ανώνυμος είπε...
    Πασοκ


    Ο Σαμαρας οσο μιλαει σε ακροατηριο τοσο τον μισουν οι γνησιοι δεξιοι οι Καραμανλικοι κλπ... Εχεται ανατροπη του απο τον κυριο τιποτα και μετα ερχεται ο καραμανλης...

    ελγαν στην Μηλιωνη σημερτα!

    Αληθεια η κ. Ευανθια Μακρη Μποτσαρη ηταν στην ομιλια Ευθυμιου Πετρου στο Μαρουσι ή ήταν απεναντι με τους ακροδεξιους?

    Καημενε Ευθυμιου σε δουλεψανε στην Ασπαιτε και αλλου!

    Επίσης οι κ. της Ελμε Προτυπων ηταν στην ομιλια της Αννας Διαμαντοπουλου? Οχι!

    Καημενη Αννουλα Διμαντοπουλου

    και Χριστοφιλοπουλου "λακησαν" οι εκλεχτες της Ελμε Προτυπων Ρουμπεα Γεωργια, Παπατσιμπα Λαμπρινη, Ελενη Δανιλη Σουρη Πηνελοπη μαζι με τον Ματθαιου Γιωργο και Σπανο Γιωργο προς Αρη Σπηλιωτοπουλο της ΝΔ ( καλα αποτελεσματα)

    καποιος πασοκος

    22 Απρ 2012 12:19:00 π.μ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. 22 Απρ 2012 3:17:00 μ.μ.


    Αγαπητε

    πρινβριξεις μαθε
    ο δρ Κουτσουκος απο 9-10-2012 εκανε μηνυση στην τροικα τραπεζιτες κλπ.. ειναι η δικογρφια
    στν ανακριτη

    πηγαινε να καταθεσεις να σωθουνε οι πολιτες

    πρωτος ο δρ μιλησε για δολοφονιες πολιτων απο τους τραπεζιες

    υπαρχουν τα κειμενα και στο πρεσσσ

    μην τα ισοπεδωνουμε ολα

    Νικος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. Η νίκη των Σοσιαλιστών έρχεται από τη Γαλλία!



    Ήρθε η ώρα!Το ΠΑΣΟΚ προηγείται ήδη της Ν.Δ.

    Οι αναποφάσιστοι είναι 40% και θα ψηφίσουν ΠΑΣΟΚ!


    ο δρ φερνει την νικη μεσα απο το πρεσσ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. Υπερχρεωμένε πολίτη,

    το σπίτι σου είναι δικό σου!
    Μην αφήσεις την δεξιά και τους τραπεζίτες να στο καταχέσουν! Οι δημοκρατικοί πολίτες δεν παραδίδονται αμαχητί στην δεξιά!

    δρ τα ειπες ολα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. ΧΑΧΑΧΑ!!! ΠΟΣΟ ΚΑΦΡΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΤΟ ΕΓΡΑΨΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΓΕΛΟΙΟ ΚΕΙΜΕΝΟ;;

    ΧΑΧΑΧΑ ΝΑ ΣΑΙ ΚΑΛΑ ΒΛΑΚΑΚΟ. ΜΑΣ ΕΚΑΝΕΣ ΝΑ ΓΕΛΑΣΟΥΜΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. έκτακτη είδηση

    ο σαμαράς έκανε πρόταση στο δρ.κουτσουκο ( αφού του έκλεψε το πρόγραμμα ) για να μπει στο ψηφοδέλτιο επικρατείας της νδ, για να σκίσει το κ..ο του σαρκοζι και της μέρκελ.

    μετά από αυτή την είδηση, ανεβαίνει στην ευρώπη το ευρώ έναντι του δολαρίου και πέφτει η τιμή του πετρελαίου στις αραβικές χώρες.

    ηγέτη δρ. κουτσούκο σώσε την ελλάδα

    σε παρακαλούμε αποδέξου τη πρόταση

    γύρνα τη πλάτη στο νεοπασοκ του Μπένυ που σε δουλεύει και έλα δίπλα στο Σαμαρά- Ολάντ που θριαμβεύουν

    ξέρουμε ότι το πασοκ, χωρίς εσένα, είναι στο +7 % ( από τη Ντόρα ), αλλά με εσένα πάει για πάνω από 85%. Όλοι οι έλληνες θέλουν το χαράτσι στη δεη, έχουν σεξουαλικά απωθημένα, και περιμένουν εσένα να τους τα λύσεις.

    σώσε μας, μεσσία κουτσουκο
    μην αργείς, η βουλη σε χρειάζεται δίπλα στην Τζούλια και στη Μπάρμπα ( αν μπουν στη βουλή, αν μπεις και εσύ βέβαια, γιατί έχεις ρεύμα στη Χίο, στη Ρόδο, στη Κέρκυρα, αλλά δεν ξέρω στη Β΄Αθηνών τι θα κάνεις, πάρε καλού- κακού και ένα λουλάκι που βγάζει τη μαυρίλα )

    αράπης πασοκ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. ΠΑΣΟΚΟΜΠΛΟΓΚ ΠΡΕΣΣ ΤΖΙ ΑΡ ...... ΑΠΟΚΑΛΥΨΟΥ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΜΑΝΔΥΑ ΤΗΣ ΠΟΛΥΦΩΝΙΑΣ ΚΑΙ ΤΑΧΑ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΑΣ ΣΚΕΠΑΖΕΙΣ ΤΙΣ ΑΝΤΙΔΡΑΣΤΙΚΟΤΕΡΕΣ ΦΩΝΕΣ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. έκτακτη είδηση

    ο δρ. κουτσούκος πούλησε τον Ολάντ και συναντιέται από ώρα σε ώρα με τον Σαρκοζί.

    στο μεταξύ ο κάποιος πασόκος, ο νίκος, και όλοι οι άλλοι, είναι ΤΟ ΙΔΙΟ ΠΡΟΣΩΠΟ, ΠΟΥ ΜΑΣ ΧΑΡΙΖΕΙ ΑΦΘΟΝΟ ΓΕΛΙΟ.

    ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΔΕΝ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ, ΤΟ ΣΟΥΡΓΕΛΟ ΑΥΤΟ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙΣΕΙ ΟΤΙ ΟΙ ΑΝΑΠΟΦΑΣΙΣΤΟΙ ( ΠΟΥ ΧΘΕΣ ΗΤΑΝ 35% ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΑΝΕΒΗΚΑΝ ΣΤΟ 40% , ΜΑΛΛΟΝ ΛΟΓΩ ΦΠΑ ΚΑΙ ΥΠΕΡΩΡΙΩΝ ΚΥΡΙΑΚΗΣ ΣΤΟ ΠΛΗΚΤΡΟΛΟΓΙΟ - ΞΕΡΕΙΣ ΤΙ ΚΟΠΟΣ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΑΛΛΑΖΕΙΣ ΟΝΟΜΑΤΑ ΚΑΙ ΠΟΛΕΙΣ ΚΑΙ ΣΥΝΟΙΚΙΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΙΣΕΙΣ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ "ΠΟΛΛΟΙ" ) ΕΧΟΥΝ ΕΝΘΟΥΣΙΑΣΤΕΙ ΜΕ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΤΟΥ ΧΑΡΑΤΣΑΚΙΑ ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ ΚΑΙ ΟΤΙ ΘΑ ΠΑΡΕΙ 60% ΣΤΙΣ ΚΑΛΠΕΣ !

    ΚΑΜΑΡΩΣΤΕ ΠΩΣ ΒΟΛΕΥΟΥΝ ΤΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΓΡΑΦΟΥΝ ΤΕΤΟΙΕΣ ΠΑΠΑΡΙΕΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ, ΓΙΑ ΠΟΣΟ ΜΑΛΑΚΕΣ ΜΑΣ ΘΕΩΡΟΥΝ, ΩΣΤΕ ΓΡΑΦΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΜΙΑ ΚΑΡΕΚΛΑ Ή ΜΙΑ ΚΟΥΤΑΛΑ. ΚΥΡΙΑΚΗ ΜΕΣΗΜΕΡΙ. ΕΝΑ ΣΥΝΑΝΘΡΩΠΟΣ ΔΑΣΚΑΛΟΣ ΕΧΕΙ ΑΥΤΟΚΤΟΝΗΣΕΙ, ΚΙ ΑΥΤΟΣ ΑΣΧΟΛΕΙΤΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΕΥΘΥΜΙΟΥ, ΤΟΝ ΧΡΥΣΟΧΟΙΔΗ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΑΝΤΙΠΑΛΟΥΣ ΤΟΥ ΚΟΥΤΣΟΥΚΟΥ. ΟΙ ΕΥΑΙΣΘΗΤΟΙ ΤΩΝ ΧΘΕΣΙΝΩΝ ΑΠΟΔΟΚΙΜΑΣΙΩΝ ΜΕΓΚΑΛΟΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ ΔΕΝ ΛΕΝΕ ΚΟΥΒΕΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟ ΝΕΚΡΟ ΔΑΣΚΑΛΟ, ΔΕΝ ΤΟ ΘΕΩΡΟΥΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΒΙΑ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ. ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΨΗΦΙΣΕΤΕ ;

    ΟΛΟ ΤΟ ΜΠΛΟΓΚ ΤΟΝ ΦΤΥΝΕΙ, ΑΛΛΑ ΑΥΤΟΣ ΝΟΜΙΖΕΙ ΟΤΙ ΒΡΕΧΕΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  38. PRESS , διαμαρτύρομαι γιατί τα κειμενα του δρ. κουτσούκου και του μοναδικού οπαδού του, μου κλέβουν τη δόξα και το γέλιο.

    ψαθάς

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  39. αν δεν δω το πόθεν έσχες του δρ. κουτσούκου με όλη τη περιουσία του σε Ελλάδα και Γαλλία, δεν μπορώ να τον ψηφίσω.

    αγανακτισμένος πασόκος

    Ζήτω ευθυμιου- μπόλαρη

    κάτω οι εισαγόμενοι σοσιαλιστές

    Δρ. κουστούκο, ήσουν στο γάμο του άκη στο 4 seasons στο παρίσι ; πες την αλήθεια τώρα στο κοινό σου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  40. Οι ψευτο-δημοσκόποι πάλι κρύβουν ότι το 35% είναι «αναποφάσιστοι», που όλοι τους είναι ΠΑΣΟΚ και θα πάνε να ψηφίσουν, για την τελική συντριβή της δεξιάς. Τώρα μπορούμε να νικήσουμε, από +3 έως + 7% διαφορά, αν ακολουθήσουμε φιλολαϊκή πολιτική! Η νίκη είναι δική σου Έλληνα πολίτη. Το σπίτι είναι δικό σου! Μην αφήσεις την δεξιά και τους τραπεζίτες να στο καταχέσουν!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  41. Τώρα που το βλέπω το άρθρο του δρ. κουτσούκου έχει πολλά κοινά σημεία με τα σχόλια του ενός και μοναδικού οπαδού του, με άλλα ονόματα και πόλεις και συνοικίες.

    Μου μπαίνει η ιδέα ότι ο ίδιος ο δόκτορας έγραψε και το άρθρο και ο ίδιος γράφει και τα σχόλια! Οπότε δεν έχει ούτε ένα οπαδό ;

    χριστοφοράκος μόναχο , εθελοντής στη διάσωση της φώκιας μονάχους- μονάχους πασοκ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  42. Αποκαλυψη

    Παρα την "συμφωνια' τουΦαληρου να χασει τοπασοκ και να ερθει ο Σαμαρας

    οι πολιτες αντεδρασαν!

    Η ΝΔ δεν θα νικησει !

    Οι πουλημενοι μεσα απο το πασοκ που βαλανε σκοπιμα τα ίδια "κουτσαλογα" γιανα χασει το πασοκ θα εκπλαγουν!

    η νικη του Πασοκ θαειναι σαρωτικη αλλλα τα "κουτσαλογα" ΔΕΝ θαβγουν και ο Βαγγελης θα αλλαξει "συνεργατες" θελει δεν θελει

    φιλικα

    Ναντια Πασπ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  43. Τα σπίτια μας, μαλάκα, μας τα έχουν πάρει ( ή θα τα πάρουν ) οι τράπεζες, ο βενιζέλος με το χαράτσι στη ΔΕΗ και ο παπακωνσταντίνου με τα πρόστιμα στους ημιυπαίθριους.

    και ο βενιζέλος, μας στέλνει μετά τις εκλογές το ΕΤΑΚ και το ΦΑΠ, και ετοιμάζεται να μας βάλει φόρο ιδιοκατοίκησης, αύξηση αντικειμενικών αξιών, φόρο σε οικόπεδα και αγροτεμάχια, φόρο σε μικρά ενοίκια, και διπλάσια δημοτικά τέλη, σε όλα τα ακίνητα.

    είσαι τόσο πανύβλακας και πανηλίθιος που δεν ξέρει τι υπέγραψε ο Μπένυ Χιλλ και το κόμμα σου.

    εισαι στοιχειωδώς αγράμματος, αφού δεν ξέρεις ότι ο κόσμος δεν μπορεί να πληρώσει, λόγω της ανεργίας του και της μείωσης των μισθών του από το Βενιζέλο και τον Παπακωνσταντίνου. ΒΛΑΚΑ ! ΑΜΟΡΦΩΤΕ ! ΑΣΤΟΙΧΕΙΩΤΕ ! ΣΟΥΡΓΕΛΟ !

    Γι' αυτό ανυπομονούμε οι μη βολεμένοι Έλληνες να σας δώσουμε και τα @@@ μας στις εκλογές.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  44. 22 Απρ 2012 3:54:00 μ.μ.


    Τα ίδια λέγατε το 2009 με το +11%

    που μονο ο δρ και το πρεσσ
    ειχε γραψει

    τωρα
    καντε τον "μπιντε" και περιμενετε να απολαυσετε το +3% ή το + 7%

    καλή απόλαυση

    Μανώλης Σφακιά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  45. Πασοκ

    Οι ψευτο-δημοσκόποι πάλι κρύβουν ότι το 35% είναι «αναποφάσιστοι», που όλοι τους είναι ΠΑΣΟΚ και θα πάνε να ψηφίσουν, για την τελική συντριβή της δεξιάς.

    Τώρα μπορούμε να νικήσουμε, από +3 έως + 7% διαφορά, αν ακολουθήσουμε φιλολαϊκή πολιτική!

    Η νίκη είναι δική σου Έλληνα πολίτη. Το σπίτι είναι δικό σου! Μην αφήσεις την δεξιά και τους τραπεζίτες να στο καταχέσουν!
    πεστα δοκτωρα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  46. Η νάντια πασπ είναι η ίδια με τον μπάμπη από τα πετράλωνα ; μήπως είναι το ίδιο πρόσωπο με τον δρ. κουτσούκο ; λέμε τώρα ... Λέτε να μην έχει ούτε έναν οπαδό ο γίγαντας της πολιτικής ;


    ενώ ο δρ. κουτσούκος βγάζει στο άρθρο τους αναποφάσιστους 40% ( όλοι βέβαια θα ψηφίσουν το χαρατσοπασοκ ), μάλλον ο ίδιος ( ; ) σε ανώνυμο σχόλιο τους κατεβάζει σε 35% ! χαχαχαχα !

    Παιδί, θα συντονιστείς να κάνεις μια ανάλυση σωστή ; και όταν λέμε όλοι είναι μαζί με τον δρ. κουτσούκο, εννοούμε όλοι, δηλαδή, ο εαυτός του !

    πέτρος μαρούσι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  47. ΣΑΣ ΤΟ ΥΠΟΣΧΜΑΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ
    ΓΡΑΦΕΙ Ο ΔΡ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ!

    Το ΠΑΣΟΚ θα κερδίσει, σε πείσμα των ψευτο-δημοσκόπων και των ριψάσπιδων!

    Καμία υποχώρηση! Δεν κλέψαμε όλοι. Δεν είναι όλοι «λαμόγια». Ψήφισε τους έντιμους.

    Ψηλά το κεφάλι. Βρεθήκαμε σε δύσκολες στιγμές και τα καταφέραμε! Θα διορθωθούν οι αδικίες!

    Χρέος του δημοκράτη πολίτη είναι να σηκώσει, τώρα στα δύσκολα, ψηλά την σημαία της δημοκρατικής παράταξης! Θα νικήσουμε!

    Σας το υπόσχομαι προσωπικά όπως σας το είχα υποσχεθεί το 2009 με το 11% διαφορά!

    ΗΓΕΤΗ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  48. Μανώλη σφακιά, πονάνε ωρέ τα παλικάρια ; μήπως είσαι ο δρ. μανώλης ή η μαίρη από τη πατρομαγούλα ;

    ΡΕ ΠΟΥ ΤΟ ΒΡΙΣΚΕΙ ΤΟ ΣΟΥΡΓΕΛΟ ;
    ΕΧΕΙ ΕΝΑ ΣΥΝΑΞΑΡΙ ΚΑΙ ΕΝΑ ΧΑΡΤΙ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΝΟΜΙΖΩΝΤΑΣ ΟΤΙ ΠΕΙΘΕΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΟ ΠΡΟΣΩΠΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  49. DR KOUTSOUKOS

    ON VA GAGNER!

    VIVRE LA VICTOIRE!

    BEATRICE PARIS

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  50. νάντια από τα σφακιά,
    μανώλης από την αγία ελεούσα,
    ανώνυμοι πασόκοι που βρίζουν τον ευθυμίου και τη μπόλαρη...

    δόκτορα; πότε θα κάνεις διάλειμμα, υμνώντας τον εαυτό σου ; σε καταλάβαμε ότι είσαι εσύ. ατιμούλικο...

    πρώτη φορά στη ζωή μου, βλέπω άνθρωπο να αλλάζει ονόματα και να υμνεί τον εαυτό του !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  51. 22 Απρ 2012 4:36:00 μ.μ.

    ΦΙΛΕ
    ΤΑ "ΣΟΥΡΓΕΛΑ" ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ ΝΔ
    ΑΥΞΑΝΟΝΤΑΙ!

    ΔΕΝ ΑΝΗΣΥΧΕΙΣ ΛΙΓΟ?

    ΜΗΠΩΣ ΤΕΛΙΚΑ ΧΑΣΕΙ Η ΝΔ?

    ΟΣΟ ΝΥΧΤΩΝΕΙ.... Ο ΛΟΥΤΣΟΣ ΜΕΓΑΛΩΝΕΙ!


    ΖΗΣΗΣ ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  52. Ρε πρεςς, που μας έκρυβες αυτό το γελωτοποιό ; άντε έχεις και επισκέψεις από τη ξαδέλφη του Ολάντ από το Παρίσι

    BEATRICE PARIS

    ΡΕ ΚΟΥΤΣΟΥΚΟ ΣΕ ΠΗΡΑΝΕ ΧΑΜΠΑΡΙ ΟΤΙ ΕΣΥ ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΣ ΚΑΙ ΥΜΝΕΙΣ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΟΥ. ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕ

    ΠΛΑΤΙΝΙ MASSA-LIA

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  53. Υπερχρεωμένε πολίτη,

    το σπίτι σου είναι δικό σου!
    Μην αφήσεις την δεξιά και τους τραπεζίτες να στο καταχέσουν!

    Οι δημοκρατικοί πολίτες δεν παραδίδονται αμαχητί στην δεξιά!


    ΠΑΣΟΚΟΣ ΑΠΟ ΠΑΠΠΟΥ ΠΡΟΣ ΠΑΠΟΥ
    ΠΕΤΡΟΣ ΓΛΥΦΑΔΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  54. ΚΟΥΤΣΟΥΚΟ ΑΠΟ ΤΑ ΣΦΑΚΙΑ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕΣ ΖΗΣΗΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑ, ΕΝΩ ΠΡΙΝ ΗΣΟΥΝ ΒΕΑΤΡΙΚΗ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΡΙΣΙ, ΕΙΣΤΕ Ο ΤΕΛΕΙΟΣ ΠΕΡΙΦΕΡΟΜΕΝΟΣ ΘΙΑΣΟΣ ΤΟΥ ΜΠΕΝΥ.

    ΑΥΤΟΥΣ ΕΙΧΑΜΕ ΣΤΗ ΕΞΟΥΣΙΑ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ. ΠΟΙΟΣ ΣΟΒΑΡΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΘΑ ΕΓΡΑΦΕ ΣΧΟΛΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΟΥ, ΕΚΛΙΠΑΡΩΝΤΑΣ ΜΙΑ ΘΕΣΗ ΣΤΑ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΑ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ, ΒΡΙΖΟΝΤΑΣ ΤΟΝ ΕΥΘΥΜΙΟΥ, ΓΙΑ ΝΑ ΦΑΝΕΙ ; ΠΟΙΟΣ ;

    ΠΟΙΟΣ ΣΟΒΑΡΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΘΑ ΕΛΕΓΕ ΑΛΛΑ ΣΤΟ ΑΡΘΡΟ, ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΣΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ Ο ΙΔΙΟΣ ΥΠΟΓΡΑΦΕΙ ΩΣ ΜΑΙΡΗ, ΝΙΚΗ, ΒΕΑΤΡΙΚΗ, ΜΑΝΩΛΗΣ, ΖΗΣΗΣ, ΜΠΑΜΠΗΣ, ΝΙΚΟΣ, ΕΔΩ ΚΑΙ ΜΕΡΕΣ ;

    ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΕΓΡΑΨΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ... ΓΕΛΙΟ, ΓΕΛΙΟ, ΓΕΛΙΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  55. ΠΕΤΡΟΣ ΓΛΥΦΑΔΑ= ΖΗΣΗΣ ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑ= ΝΑΝΤΙΑ ΠΑΣΠ= ΔΡ.ΚΟΥΤΣΟΥΚΟΣ.

    Ο ΦΑΝΤΟΜΑΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  56. Τωνη Από Ρόδο=Βαγγελης Πασοκ=BEATRICE PARIS=ΠΕΤΡΟΣ ΓΛΥΦΑΔΑ= ΖΗΣΗΣ ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑ= ΝΑΝΤΙΑ ΠΑΣΠ= ΔΡ.ΚΟΥΤΣΟΥΚΟΣ.

    Ναι, δεν είναι οπαδός του, αλλά ο ίδιος γράφει και υμνεί τον εαυτό του και τον Βενιζέλο,για να πάρει καμία καρέκλα !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  57. ΚΑΙ ΟΜΩΣ

    ΣΤΗΝ ΣΥΓΓΡΟΥ - ΑΚΟΥ ΟΝΟΜΑ ΓΙΑ ΚΟΜΜΑ- ΔΙΑΒΑΖΟΥΝ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

    ΛΕΣ ΝΑ ΤΗΝ ΠΑΤΗΣΟΥΜΕ?

    ΕΙΠΕ ΜΙΑ ΔΕΞΙΑ ΥΠΟΨΗΦΙΑ ΑΔΕΡΦΑΡΑ

    ΘΕΛΕΙ ΠΡΟΣΟΧΗ ΕΙΠΕ ΜΙΑ ΑΛΛΗ ΥΠΟΨΗΦΙΑ ΠΡΩΗΝ ΜΟΝΤΑΛΟΥ ΒΙΖΙΤΟΥ

    ΑΜΑΝ ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΩ ΠΑΛΙ ΝΑ ΧΑΣΩ ΕΙΠΕ ΕΝΑΣ ΚΑΡΑΦΛΑΣ ΠΡΩΗΝ ΥΠΟΥΡΓΟΣ - ΓΚΕΥ

    ΤΙ ΚΟΜΜΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΤΗΣ ΣΥΓΓΡΟΥ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  58. XΑ ΧΑ

    ΤΗΝ ΠΑΤΗΣΑΝ ΟΙ ΔΕΧΙΟΙ ΠΑΛΙ

    ΕΡΧΕΤΑΙ Ο ΔΟΚΤΩΡ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  59. πΑΣΟΚ

    Η ΝΔ δθα ΧΑΣΕΙ !

    Οι πουλημενοι μεσα απο το πασοκ που βαλανε σκοπιμα τα ίδια "κουτσαλογα" για να χασει το πασοκ θα εκπλαγουν!

    η νικη του Πασοκ θα ειναι σαρωτικη αλλλα τα "κουτσαλογα" ΔΕΝ θαβγουν και ο Βαγγελης θα αλλαξει "συνεργατες" θελει δεν θελει

    ΚΑΤΙ ΛΕΕΙ ΕΔΩ Ο ΔΡ !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  60. ΕΙΔΗΣΗ

    ΕΙΝΑΙ 5 Η ΩΡΑ ΠΑΡΙΣΙ

    ΣΕ ΔΥΟ ΩΡΕΣ

    ΘΑ ΤΟΝ ΦΑΤΕ "ΑΛΑ ΠΑΡΙΖΙΕΝ"

    ΜΕ ΤΟ ΜΑΛΑΚΟ ΚΑΙ ΑΠΟ ΠΙΣΩ ΦΛΩΡΙΑ ΤΗΣ ΝΔ!!


    ΖΑΝ - ΝΙΚΟΣ(ΚΟΝΚΟΡΝΤΕ)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  61. ΠΑΣΟΚ

    ΣΑΣ ΤΟ ΥΠΟΣΧΜΑΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ
    ΓΡΑΦΕΙ Ο ΔΡ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ!

    Το ΠΑΣΟΚ θα κερδίσει, σε πείσμα των ψευτο-δημοσκόπων και των ριψάσπιδων!

    Καμία υποχώρηση! Δεν κλέψαμε όλοι. Δεν είναι όλοι «λαμόγια». Ψήφισε τους έντιμους.

    Ψηλά το κεφάλι. Βρεθήκαμε σε δύσκολες στιγμές και τα καταφέραμε! Θα διορθωθούν οι αδικίες!

    Χρέος του δημοκράτη πολίτη είναι να σηκώσει, τώρα στα δύσκολα, ψηλά την σημαία της δημοκρατικής παράταξης! Θα νικήσουμε!

    Σας το υπόσχομαι προσωπικά όπως σας το είχα υποσχεθεί το 2009 με το 11% διαφορά!

    ΗΓΕΤΗ ΔΟΚΤΩΡΑ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  62. ΖΑΝ - ΝΙΚΟΣ(ΚΟΝΚΟΡΝΤΕ)= Τωνη Από Ρόδο=Βαγγελης Πασοκ=BEATRICE PARIS=ΠΕΤΡΟΣ ΓΛΥΦΑΔΑ= ΖΗΣΗΣ ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑ= ΝΑΝΤΙΑ ΠΑΣΠ= ΔΡ.ΚΟΥΤΣΟΥΚΟΣ.

    ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ...ΤΡΕΜΕΙ ΤΟ 90% ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ ΤΗΝ ΕΠΕΛΑΣΗ ΤΟΥ ΔΟΚΤΟΡΑ,ΠΟΥ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΝΑ ΓΡΑΦΕΙ ΣΧΟΛΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΥΜΝΗΣΕΙ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΤΟΥ. ΚΑΙ ΠΕΤΑΓΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΣΦΑΛΙΑ ΣΤΟ ΠΑΡΙΣΙ. ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΟ ΠΥΡΓΟ ΤΟΥ ΑΙΦΕΛ, ΤΟ ΣΟΥΡΓΕΛΟ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  63. ΠΡΟΣΟΧΗ, ΤΑ ΜΙΣΑ ΣΧΟΛΙΑ ΤΑ ΕΧΕΙ ΓΡΑΨΕΙ Ο ΙΔΙΟΣ Ο ΔΟΚΤΟΡΑΣ ΚΟΥΤΣΟΥΚΟΣ, ΑΛΛΑΖΟΝΤΑΣ ΟΝΟΜΑΤΑ, ΦΥΛΟ, ΣΥΝΟΙΚΙΑ ΚΑΙ ΧΩΡΑ ! ΠΡΙΝ ΛΙΓΟ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΝ ΣΤΟ ΠΑΡΙΣΙ. ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΜΕ ΠΟΥ ΘΑ ΣΚΑΣΕΙ ΣΕ ΛΙΓΟ ΚΑΙ ΑΝ ΘΑ ΥΠΟΓΡΑΨΕΙ ΩΣ ΝΙΚΗ Ή ΝΑΝΤΙΑ Ή ΜΑΝΩΛΗΣ ΑΠΟ ΣΦΑΚΙΑ.

    ΥΜΝΕΙ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΟΥ ΚΑΙ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΝΑ ΤΟΝΩΣΕΙ ΤΟ ΠΕΣΜΕΝΟ ΤΟΥ ΗΘΙΚΟ. ΓΡΑΦΕΙ ΠΟΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ, ΠΟΤΕ ΜΕ ΑΓΓΛΙΚΑ, ΠΟΤΕ ΜΕ ΜΙΚΡΑ, ΠΟΤΕ ΜΕ ΚΕΦΑΛΑΙΑ, ΓΙΑ ΝΑ ΝΟΜΙΖΟΥΜΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟΣ, ΕΝΩ ΕΙΝΑΙ Ο ΙΔΙΟΣ !!!

    ΔΡ.ΚΟΥΤΣΟΥΚΕ, ΣΩΣΕ ΜΑΣ.

    ΑΓΙΑ ΑΘΑΝΑΣΙΑ , ΑΙΓΑΛΕΩ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  64. ΗΓΕΤΗ ΔΟΚΤΩΡΑ !

    ΕΙΠΕ Ο ΔΟΚΤΟΡ ΚΟΥΤΣΟΥΚΟΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΟΥ ! ΚΑΜΑΡΩΣΤΕ ΜΕΛΛΟΝΤΑ ΠΟΛΙΤΕΥΤΗ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ! ΓΡΑΦΕΙ ΑΡΘΡΟ ΚΑΙ ΑΠΟ ΚΑΤΙ Ο ΙΔΙΟΣ ΓΡΑΦΕΙ ΤΑ 40 ΣΧΟΛΙΑ, ΜΕ ΑΛΛΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΚΑΙ ΠΟΛΕΙΣ !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  65. Την πολιτική διεύθυνση του εγχειρήματος είναι αδύνατο να την ασκήσουν αυτοδύναμα η Ν.Δ. ή το ΠΑΣΟΚ. Δεν διαθέτουν ούτε την προγραμματική και ιδεολογική εσωτερική συνοχή ούτε την αναγκαία ισχυρή πολιτική νομιμοποίηση στο κοινωνικό σώμα. Το στοίχημα είναι η συγκρότηση του «μεγάλου μνημονιακού συνασπισμού», του οποίου πρόπλασμα υπήρξε το πολιτικό άθροισμα που στήριξε την κυβέρνηση Παπαδήμου. Αυτός ο συνασπισμός, συναρθρωμένος με την «πολυδαίδαλη υπερδομή» του ΔΝΤ και του διευθυντηρίου της Ευρωζώνης θα αποτελέσει το πολιτικό υποκείμενο προσανατολισμού και ελέγχου των πολιτικών διαδικασιών στη χώρα. Και γύρω από αυτόν τον συνασπισμό θα διαμορφωθεί ένας αστερισμός υβριδικών πολιτικών μορφωμάτων που θα λειτουργούν ως «λελογισμένη» αντιπολίτευση και ως αναχώματα σε ανεπιθύμητες μετατοπίσεις προς τα αριστερά. Δεν θα αμφισβητούν όμως την αναγκαιότητα και τη νομιμότητα των μνημονίων. ΤΕΛΙΚΑ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΓΙΑ ΤΑ ΜΕΓΑΛΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΔΝΤ-ΕΕ-ΤΡΟΙΚΑ ?ΝΔ-ΠΑΣΟΚ-ΛΑΟΣ ΝΤΟΡΑ ΚΑΤΣΕΛΗ ΚΟΥΒΕΛΗΣ ΔΡΑΣΗ (ΚΑΜΕΝΟΣ ΜΕ ΕΡΩΤΗΜΑΤΙΚΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  66. Ο αΛΦΑ ΤΡΕΧΕΙ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΓΗ ΚΑΙ ΥΔΩΡ ΣΤΗΝ ΝΔ

    ΔΕΙΧΝΕΙ ΠΑΛΙ ΤΗΝ ΟΜΙΛΙΑ ΣΑΜΑΡΑ


    ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΤΙς 8 ΤΟ ΒΡΑΔΥ Ο ΑΛΦΑ ΟΠΩς ΠΟΛΛΟΙ ΑΛΛΟΙ ΘΑ ΦΩΝΑΖΟΥΝ ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΒΒΑΓΓΕΛΗΣ

    Ν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  67. ΑΓΙΑ ΑΘΑΝΑΣΙΑ , ΑΙΓΑΛΕΩ.

    22 Απρ 2012 5:04:00 μ.μ.


    ΟΥΤΕ Η ΑΓΙΑ ΑΘΑΝΑΣΙΑ ΤΗΣ ΔΕΞΙΑΣ ΔΕΝ ΣΩΝΕΙ ΤΗΝ ΝΔ!

    ΕΞΞΑΛΛΟΥ ΤΑ ΓΡΑΠΤΑ ΜΕΝΟΥΝ!

    ΣΤΙΣ 8 ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΤΑ ΛΕΜΕ


    ΚΑΙ ΣΤΙΙΣ 6 ΜΑΙΟΥ ΤΑ ΞΑΝΑΛΕΜΕ!

    ΑΓΙΟΣ ΦΑΝΟΥΡΙΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  68. Πασοκ

    Οι ψευτο-δημοσκόποι πάλι κρύβουν ότι το 35% είναι «αναποφάσιστοι», που όλοι τους είναι ΠΑΣΟΚ και θα πάνε να ψηφίσουν, για την τελική συντριβή της δεξιάς.

    Τώρα μπορούμε να νικήσουμε, από +3 έως + 7% διαφορά, αν ακολουθήσουμε φιλολαϊκή πολιτική!

    Η νίκη είναι δική σου Έλληνα πολίτη. Το σπίτι είναι δικό σου! Μην αφήσεις την δεξιά και τους τραπεζίτες να στο καταχέσουν!


    ΗΓΕΤΗ ΠΕΣΤΑ ΟΛΑ

    ΠΟΙΟΙ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΧΑΣΟΥΝ?

    ΓΙΑΤΙ ΒΑΛΑΝΕ ΠΑΛΙ ΤΟΥΣ ΙΔΙΟΥΣ ΑΠΟΤΥΧΗΜΕΝΟΥΣ?

    ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΝΕ?

    ΧΑΡΑ ΚΕΤΕΡΙΝΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  69. ΠΑΣΟΚ

    ΣΑΣ ΤΟ ΥΠΟΣΧΜΑΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ
    ΓΡΑΦΕΙ Ο ΔΡ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ!

    Το ΠΑΣΟΚ θα κερδίσει, σε πείσμα των ψευτο-δημοσκόπων και των ριψάσπιδων!

    Καμία υποχώρηση! Δεν κλέψαμε όλοι. Δεν είναι όλοι «λαμόγια». Ψήφισε τους έντιμους.

    Ψηλά το κεφάλι. Βρεθήκαμε σε δύσκολες στιγμές και τα καταφέραμε! Θα διορθωθούν οι αδικίες!

    Χρέος του δημοκράτη πολίτη είναι να σηκώσει, τώρα στα δύσκολα, ψηλά την σημαία της δημοκρατικής παράταξης! Θα νικήσουμε!

    Σας το υπόσχομαι προσωπικά όπως σας το είχα υποσχεθεί το 2009 με το 11% διαφορά!

    ΗΓΕΤΗ ΔΟΚΤΩΡΑ ΠΡΟΧΩΡΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  70. Βενιζέλος:

    Το 2015 η χώρα θα σταθεί στα πόδια της

    Πρωτιά του ΠΑΣΟΚ στις εκλογές της 6ης Μαΐου ώστε να αρθεί το πολιτικό αδιέξοδο της χώρας, ζήτησε ο πρόεδρος του Κινήματος κατά την ομιλία του σε προεκλογική συγκέντρωση στην Κοζάνη


    ΠΑΣΟΚΟΙ ΚΟΖΑΝΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  71. 15% ΝΑ ΠΙΑΣΕΙ Ο ΣΑΜΑΡΟΥΛΗΣ.
    15% ΝΑ ΠΙΑΣΕΙ ΚΙ Ο ΜΠΕΝΙΖΕΛΟΣ.
    ΟΥΤΕ ΜΟΝΑΔΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ.
    ΝΑ ΜΗ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΒΓΑΛΟΥΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΟΥΤΕ ΜΑΖΙ ΟΥΤΕ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ ΚΟΥΒΕΛΗ.
    ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΟΛΥ ΚΟΝΤΑ.
    ΑΥΤΗ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΜΑΣ ΣΕ ΟΣΑ
    ΜΑΣ ΕΚΑΝΑΝ ΝΔ ΚΑΙ ΠΑΣΟΚ ΟΛΑ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΧΡΟΝΙΑ.ΚΑΙ ΠΡΙΝ ΤΟ 2009,
    ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΟ 2009,ΚΑΙ ΧΕΡΙ-ΧΕΡΙ ΣΤΗ ΣΥΓΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΑΠ'ΤΟ ΝΟΕΜΒΡΙΟ.
    ΜΟΝΟ ΕΤΣΙ ΘΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ Ο ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΕΞΑΠΟΛΥΣΕΙ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΜΑΣ.
    ΘΑ ΠΑΡΕΙΣ ΣΑΜΑΡΟΥΛΗ ΤΑ #$%%%%%%%
    ΕΝΟΣ ΟΛΟΚΛΗΡΟΥ ΛΑΟΥ.ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΕΡΙΜΕΝΑΜΕ ΤΟΣΟ ΚΑΙΡΟ ΜΝΗΜΟΝΙΑΚΕ ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΑ ΑΠΑΤΕΩΝΑ.
    ΚΙ ΕΣΥ ΧΟΝΤΡΕ,ΤΑ ΙΔΙΑ #$$%%%%% ΘΑ
    ΠΑΡΕΙΣ.
    ΚΙ ΟΙ 2 ΜΑΖΙ ΟΥΤΕ 30% ΔΕΝ ΘΑ ΠΙΑΣΕΤΕ.
    ΑΠΟ 15% ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΣΑΣ ΕΙΝΑΙ.
    ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΕΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΣΠΑΣΜΕΝΑ ΑΠ΄ΤΟ ΛΑΟ ΠΟΥ ΕΧΕΤΕ ΞΕΣΚΙΣΕΙ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ.
    ΠΑΝΟ ΚΑΜΜΕΝΕ ΚΑΙ ΑΛΕΞΗ ΤΣΙΠΡΑ,
    ΠΑΡΤΕ ΤΟΥΣ ΤΑ ΣΩΒΡΑΚΑ.
    ΚΙ ΕΣΥ ΑΛΕΚΑ ΠΑΠΑΡΗΓΑ.
    Η 6Η ΜΑΗ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΓΙΟΡΤΗ ΤΟΥ ΛΑΟΥ
    ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΩΝ ΣΑΜΑΡΟΥΛΗΔΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΧΟΝΤΡΩΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  72. πασοκοι κοζανης= χαρά κετερίνη= δρ.κουτσούκος= συνολικά 5 σχόλια του ίδιου ανθρώπου.

    χαχαχαχαχα

    Κατερίνη, λέγεται, σούργελο, όχι κετερίνη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  73. ΕΤΣΙ ΜΠΡΑΒΟ ΜΑΛΑΚΟΕΛΛΗΝΕΣ ΟΤΙ ΠΟΥΝΕ Τ'ΑΦΕΝΤΙΚΑ ΑΠΟ ΤΗ ΓΑΛΛΙΑ ΝΔ-ΠΑΣΟΚΟΖΩΑ ΚΤΗΝΗ ΒΡΩΜΙΚΑ ΠΟΥΛΗΜΕΝΑ ΑΝΩΜΑΛΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  74. πασοκοι κοζανης= χαρά κετερίνη=ΖΑΝ - ΝΙΚΟΣ(ΚΟΝΚΟΡΝΤΕ)= Τωνη Από Ρόδο=Βαγγελης Πασοκ=BEATRICE PARIS=ΠΕΤΡΟΣ ΓΛΥΦΑΔΑ= ΖΗΣΗΣ ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑ= ΝΑΝΤΙΑ ΠΑΣΠ= ΔΡ.ΚΟΥΤΣΟΥΚΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  75. ρε μη τρελαίνεσαι, τα 45 σχόλια τα έχει γράψει ο ίδιος ο δρ. κουτσούκος για να προβάλλει τον εαυτό. ούτε ο νάρκισσος να ήταν. ηρέμησε και απόλαυσε το θέμα. μας χαρίζει άφθονο γέλιο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  76. Οι κάλπες θα κλείσουν στις 20:00 τοπική ώρα (21:00 ώρα Ελλάδας), οπότε θα ανακοινωθούν και οι εκτιμήσεις αποτελέσματος των ινστιτούτων δημοσκοπήσεων.

    ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ

    22 Απρ 2012 5:56:00 μ.μ.


    ΜΕΤΑ "ΟΛΟΙ"
    " ΝΑΙ ΟΛΟΙ" ΘΑ "ΠΡΟΒΛΕΨΟΥΝ" ΤΗΝ ΝΙΚΗ ΠΑΣΟΚ

    ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΛΕΜΕ "ΟΛΟΙ" ΕΝΝΟΟΥΜΕ "ΟΛΟΙ"

    ΟΠΩς ΣΤΗ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

    ΤΡΑΤΖΙΚ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  77. 22 Απρ 2012 5:52:00 μ.μ.


    ΦΟΒΑΣΤΕ ΦΛΟΡΑΚΙΑ ΤΗς ΝΔ ΉΔΗ?

    ΧΑ ΧΑ ΣΤΙς 9 ΤΟ ΒΡΑΔΥ

    ΘΑ ΠΕΣΙ ΠΟΛΥ ΑΓΑΠΗΣΙ!

    ΝΩΝΤΑΣ ΠΕΡΑΜΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  78. ΕΙΔΗΣΗ ΣΟΥΠΕΡ

    ΣΤΙΣ ΓΑΛΛΙΚΕΣ ΥΠΕΡΠΟΝΤΙΕΣ ΚΤΗΣΕΙΣ ΨΗΦΙΣΑΝ ΗΔΗ!

    Ο ΟΛΑΝΤ ΣΑΡΩΝΕΙ ΜΕ 17% ΔΙΑΦΟΡΑ!

    ΠΑΡΤΕ ΔΕΞΙΟΙ ΝΑ ΕΧΕΤΕ!


    SALUTATIOS DR KOUTSOUKOS!

    NICK LE GRECQUE

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  79. Dr. Κουτσούκο.
    Η κυρ΄κατινιό η καλύτερη ερμηνεύτρια του φλιτζανιού το είπε !!! Βλέπει νίκη του πα..σοκ με 69%!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  80. /Η Ανώνυμος είπε...
    ΕΙΔΗΣΗ ΣΟΥΠΕΡ

    ΣΤΙΣ ΓΑΛΛΙΚΕΣ ΥΠΕΡΠΟΝΤΙΕΣ ΚΤΗΣΕΙΣ ΨΗΦΙΣΑΝ ΗΔΗ!

    Ο ΟΛΑΝΤ ΣΑΡΩΝΕΙ ΜΕ 17% ΔΙΑΦΟΡΑ!

    ΠΑΡΤΕ ΔΕΞΙΟΙ ΝΑ ΕΧΕΤΕ!


    SALUTATIOS DR KOUTSOUKOS!

    NICK LE GRECQUE

    22 Απρ 2012 6:06:00 μ.μ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  81. NICK LE GRECQUE=ΝΩΝΤΑΣ ΠΕΡΑΜΑ=πασοκοι κοζανης= χαρά κετερίνη=ΖΑΝ - ΝΙΚΟΣ(ΚΟΝΚΟΡΝΤΕ)= Τωνη Από Ρόδο=Βαγγελης Πασοκ=BEATRICE PARIS=ΠΕΤΡΟΣ ΓΛΥΦΑΔΑ= ΖΗΣΗΣ ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑ= ΝΑΝΤΙΑ ΠΑΣΠ= ΔΡ.ΚΟΥΤΣΟΥΚΟΣ.

    ΥΠΕΡΑΝΘΡΩΠΟΣ.ΓΡΑΦΕΙ ΜΕ ΤΟΣΑ ΨΕΥΔΩΝΥΜΑ ΓΙΑ ΝΑ ΥΜΝΕΙ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΟΥ. Ο ΕΑΥΤΟΣ ΤΟΥ ΤΟΥ ΣΤΕΛΝΕΙ ΜΗΝΥΜΑΤΑ ΑΠΟ ΓΑΛΛΙΑ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΤΩΡΑ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΤΗ ΝΕΑ ΚΑΛΗΔΟΝΙΑ.
    ΑΥΤΑΡΕΣΚΟΣ ; ΑΥΤΟΙΚΑΝΟΠΟΙΕΙΤΑΙ ΩΣ ΝΑΡΚΙΣΣΟΣ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙ ΣΧΟΛΙΑ ΕΥΦΑΝΤΑΣΤΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΙΚΑΝΟΤΗΤΕΣ ΤΟΥ; ΑΒΥΣΣΟΣ Η ΨΥΧΗ ΤΟΥ ΔΡ.ΖΙΒΑΓΚΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  82. θελω να δω τα μούτρα του δρ.κουτσούκου, όταν δουν στην ιπποκράτους τα σχόλια του ανώνυμου
    (;)για τον πέτρο ευθυμίου και την κ. μπόλαρη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  83. PARTICIPATION - Info et Actualité en direct

    Abonnez-vous aux flux RSS de TF1 News





    28,29% de participation à 12h, légère baisse par rapport à 2007

    Publié le 22 avril 2012
    Vu 10 632 fois
    La participation a été communiquée par le ministère de l'Intérieur: elle se monte à 28,29% en retrait par rapport à 2007. Mais c'est tout de même un bon chiffre par rapport aux 1er tours précédents.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  84. καλά ο νώντας σε άλλο σχόλιο δεν ήταν στη ρόδο ; με πόση ταχύτητα κινείται αυτό το ούφο και έφτασε στο πέραμα ;

    ρε μάλαξ, μπέρδεψες πάλι το πληκτρολόγιο ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  85. 22 Απρ 2012 6:25:00 μ.μ.


    ΔΗΛ ΜΑΡΙΑ ΕΧΕΙ ΜΝΟ Η ΚΡΥΑ ΒΡΥΣΗ?

    ΡΕ ΚΥΤΑΧΤΕ ΤΟΝ ΟΛΛΑΝΤ ΜΗ ΣΑΣ ΣΚΙΣΕΙ ΤΟ ΚΟΛΑΝ

    ΚΑΛΟ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  86. ρε νούμερο, κάνε μετάφραση, η καραβλαχάρα γυναίκα του άκη δεν ξέρει γαλλικά. Μια φορά πήγε στο παρίσι στο 4seasons και τώρα θα πάει και στο κορυδαλλό επισκεπτήριο...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  87. Η νίκη των Σοσιαλιστών έρχεται από τη Γαλλία!



    Ήρθε η ώρα!Το ΠΑΣΟΚ προηγείται ήδη της Ν.Δ.

    Οι αναποφάσιστοι είναι 40% και θα ψηφίσουν ΠΑΣΟΚ!


    ο δρ φερνει την νικη μεσα απο το πρεσσ

    ΓΙΑΝΝΑ ΣΥΡΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  88. ΝΕΑ

    ΥΑΡΧΕΙ ΕΛΑΦΡΑ ΜΕΙΩΣΗ ΣΤΗΝ ΣΥΜΕΤΟΧΗΞ ΣΤΟΝ Α ΓΥΡΟ ΣΤΗΝ ΓΑΛΛΙΑ ΣΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟ 2007

    ΑΛΛΑ Ο ΟΛΑΝΤ ΣΑΡΩΝΕΙ!

    ΝΟΥΔΟΥΛΗΔΕΣ ΜΕ ΤΟ ΜΑΛΑΚΟ...

    ΦΩΤΗΣ ΠΑΣΟΚΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  89. ΔΗΛ ΜΑΡΙΑ ΕΧΕΙ ΜΝΟ Η ΚΡΥΑ ΒΡΥΣΗ?

    ΡΕ ΚΥΤΑΧΤΕ ΤΟΝ ΟΛΛΑΝΤ ΜΗ ΣΑΣ ΣΚΙΣΕΙ ΤΟ ΚΟΛΑΝ

    ΚΑΛΟ?

    Η Μαρία ήταν από Ζαχάρω χθες, βρε ηλίθιε.

    Τώρα έρχεται και η γερακίνα από τη Σαμαρίνα !

    Γιάννα από τη Σύρο, δηλαδή ο δρ. Κουτσούκος, με άλλο ψευδώνυμο, τρώει πολλά ... λουκούμια Σύρου.

    πετρος κορυδαλλός

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  90. ΦΩΤΗΣ ΠΑΣΟΚΟΣ= ΓΙΑΝΝΑ ΣΥΡΟΣ= δρ.κουτσούκος

    τα ίδια σχόλια με το άρθρο, απλά αλλάζει ονόματα, για να υμνεί τον εαυτό του. Από την Ιπποκράτους γελάνε μαζί του, γιατί παρουσιάζει ένα καταπληκτικό θέαμα τσίρκου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  91. ΕΙΔΗΣΗ

    ΣΤΑ ΔΕΞΙΑ ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑΤΑ ΛΑΚΗΣΑΝ ΟΙ ΔΕΞΙΟΙ!

    «Dans les départements de droite, la participation est en baisse»

    ΣΤΑ ΔΕΞΙΑ ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑΤΑ

    ΣΤΟ ΠΑΡΙΣΙ Η ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΕΧΕΙ ΠΕΣΕΙ
    ΟΙ ΔΕΞΙΟΙ ΟΥΤΕ ΠΗΓΑΝ ΝΑ ΨΗΦΙΣΟΥΝΛΕΕΙ Η ΛΙΜΠΕΡΑΣΙΟΝ

    ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΣΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  92. Ειδηση

    Ηγετη δρ Κουτσουκο

    παλι σαρωσες του ειπαν οι γνησιοι πρασινοφρουροι
    πτον λιγο στην Μηλιωνη!

    Ο Ολαντ κερδιζει κα η νικη θα ερθει στην Ελλαδα

    Το σηριαλ Ζαπειο 675 τελειωνει!

    Αντε και απο δευτερα οι φοιτητες στο μαθημα!

    Ερχεται σαρωτικος ευρωπαικος σοσιαλισμος!

    Το Πασοκ θα κερδισει αλλα τα ¨λαμογια" θα χασουν

    Ο κοσμος θα ψηφισει νεους!

    Αριστοτελης Μηλιωνη

    Κατω η Μερκελ η σταλινοφασιστρια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  93. Και στα δικά σας κηδείες και μνημόσυνα, κομματόσκυλα του κερατά.

    Όπως θάβετε τόσους Έλληνες, έτσι να σας πάνε στα 4 ,τα κοράκια οι νεκροθάφτες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  94. ΠΑΡΛΕ ΒΟΥ ΠΟΥΣΤΙΕΝ ΜΕΣΙΕ??????????
    ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΓΑΜΙΣΟΥΜΕ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΤΗ ΓΑΛΛΙΑ ΤΟΝ "ΠΡΟΕΔΡΟ" ΣΑΣ ΤΟΝ ΗΛΗΘΙΟ ΤΟ ΣΟΪ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΒΡΩΜΕΡΟΥΣ ΠΑΠΑΓΑΛΟΥΣ ΤΩΝ ΜΜΕ ΠΟΥ ΚΑΤΑΤΡΩΝΕ ΤΙΣ ΣΑΡΚΕΣ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΜΑΣ ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΡΑ.
    ΤΟ ΙΔΙΟ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΒΛΑΚΑ ΠΟΥ ΠΑΡΙΣΤΑΝΕΙ ΤΟΝ ΑΡΧΗΓΟ ΣΤΗΝ ΜΠΛΕ ΜΕΡΙΑ ΤΟΥ ΤΟΙΧΟΥ, ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙ ΕΚΘΕΣΟΥΛΕΣ ΠΡΩΤΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΝΑΓΙΓΝΩΣΚΕΙ ΣΤΟ ΖΑΠΕΙΟ, ΛΕΣ ΚΑΙ ΑΠΕΥΘΥΝΕΤΑΙ ΣΕ ΜΑΛΑΚΕΣ ΑΜΝΗΜΟΝΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  95. Γαλλία

    Σαρωτικη νικη Ολαντ

    πρωτα αποτελεσματα

    +2% η διαφορα υπερ των σοσιαλιστων!

    28% ο Ολαντ
    26% ο Σαρκοζι

    Ταραχη στην ΝΔ

    Ζητω ο δρ κουτσουκος!
    Ελλας Γαλλία συμμαχια

    Βεατρικη Ελληνογαλλίδα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  96. Βαγγελη προχωρα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  97. Ευχαριστούμε τον δρ. Κουτσούκο για τον αγώνα που έδωσε για τη μεγάλη νίκη μου στις εκλογές

    Πραγματικά, αν δεν ήταν αυτός
    δεν θα παίρναμε τέτοια ποσοστά
    στη γκαλλική πολυνησία και στη μαρτινίκα.

    με συνεχή άρθρα στα μπλογκ της πολυνησίας, με συνεχή ταξίδια στη γουαδελούπη,με συνεχή σχόλια, κατάφερε να συντρίψει το σαρκοζί

    ο φιλος του, ο ολαντ
    και η φίλη του, η μπριζίντ μπαρντό

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  98. Βαγγέλη προχώρα, ξέσκισε τη χώρα ! Λεφτά υπάρχουν στις τσέπες των Ελλήνων. Πάρτα όλα

    είπε ο δρ. κουτσουρούκος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  99. 22 Απρ 2012 7:07:00 μ.μ.

    ο προεδρος πασοκ

    ακολουθουσε τις βλακειες που του ελεγαν Μερκελ Σαρκοζι οι δεξιοι νεκροθαφτες της ευρωπης!

    Αν η Μερκελ και Σαρκοζι θελανε δεν θα ειχαμε προβλημα!

    Ιωαννης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  100. 1) Φόρο ΕΤΑΚ και ΦΑΠ
    2) Φόρο για τα αγροτεμάχια ΚΑΙ ΤΑ ΟΙΚΟΠΕΔΑ, ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΤΟ ΦΑΠ.
    3) ΕΕΤΗΔΕ ( χαράτσι στη ΔΕΗ ) ΤΟ2012, ενώ οι 100.000 αιτήσεις εξαίρεσης
    εκκρεμούν στις εφορίες της Ελλάδας και απειλούνται με δήμευση καταθέσεων
    και σπιτιών !
    4) αύξηση αντικειμενικών αξιών ( άρα διπλάσιους φόρους ΣΕ ΔΗΜΟΤΙΚΑ ΤΕΛΗ, ΓΟΝΙΚΕΣ ΠΑΡΟΧΕΣ ΚΑΙ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΑΣ και χαράτσια )ΕΙΔΙΚΑ ΣΕ ΚΡΗΤΗ, ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΑ,ΚΥΚΛΑΔΕΣ, ΝΗΣΙΑ ΙΟΝΙΟΥ, ΑΤΤΙΚΗ, ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ, ΧΑΛΚΙΔΙΚΗ,ΑΧΑΙΑ ΚΑΙ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΑΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΘΕΡΙΣΤΙΚΑ ΚΕΝΤΡΑ.
    5) Φόρο 20% στα ενοίκια και στις καταθέσεις
    6) νέες έκτακτες εισφορές στα εισοδήματα, μισθούς, συντάξεις, εφάπαξ, αυτοκίνητα, ελεύθερους επαγγελματίες
    7)κατάργηση φοροαπαλλαγών, οικογενειακών και πολυτεκνικών επιδομάτων,
    και των κοινωνικών επιδομάτων ΣΕ 200.000 ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ, αφού θα μπουν πολύ χαμηλά εισοδηματικά κριτήρια.
    8)ΑΥΞΗΜΕΝΑ ΤΕΚΜΗΡΙΑ , άρα διπλασιασμός φόρων και ΜΗΔΕΝΙΚΗ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΦΟΡΟΥ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΠΗΡΑΝ ΠΕΡΣΙ 1000 Ή 2000 ΕΥΡΩ.
    9) νέες περικοπές σε μισθούς, συντάξεις,εφάπαξ
    10) πετρέλαιο θέρμανσης στο 1,5 ευρώ και ανάλογα το φυσικό αέριο 1,3 ευρώ
    11) ΒΕΝΖΙΝΗ στα 2 ευρώ.
    12) Μείωση επιδομάτων ανεργίας και βύθιση της χώρας σε μεγαλύτερη ύφεση,
    άρα και μείωση του εσωτερικού τουρισμού, καταποντισμός των τουριστικών περιοχών, των ναυτιλιακών και αεροπορικών εταιρίων.
    13) Απολύσεις και ανεργία άλλων 200.000 ατόμων τουλάχιστον σε δημόσιο και ιδιωτικό τομέα.
    14) ΦΟΡΟ ΙΔΙΟΚΑΤΟΙΚΗΣΗΣ, ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΑΡΑΤΣΙ !
    15 )Όχι αποζημιώσεις σε ομολογιούχους που έχασαν τις αποταμιεύσεις τους από το κούρεμα και σε ταμεία ασφαλισμένων και δημόσια ιδρύματα που έχασαν τα αποθεματικά τους.
    16) μηδενισμός αφορολόγητου, ακόμα και για τα παιδιά, οπότε θα αυξηθούν οι
    φόροι κατά 100%
    17 ) νέες αυξήσεις στη ΔΕΗ, στις συγκοινωνίες και στις εταιρίες κοινής οφέλειας.
    18 ) ηλεκτρονικό φακέλλωμα όλων των Ελλήνων.
    19 ) ΜΕΓΑΛΕΣ ΑΝΑΔΡΟΜΙΚΕΣ ΜΕΙΩΣΕΙΣ ΣΕ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΕΔΟΝ ΒΕΒΑΙΗ ΠΕΡΙΚΟΠΗ 13OY KAI 14ΟΥ ΜΙΣΘΟΥ.

    ΑΥΤΑ ΕΧΕΙ ΣΧΕΔΙΑΣΕΙ ΤΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΕΠΙΤΕΛΕΙΟ ΤΟΥ ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΙΟΥΝΙΟ ΚΑΙ ΜΕΤΑ, ΧΩΡΙΑ ΑΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΙ ΑΛΛΑ ΚΡΥΜΜΕΝΑ ΜΕΤΡΑ… ΘΑ ΜΑΣ ΤΑ ΠΑΡΕΙ ΟΛΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  101. Σανπολλα δεν τα ειε ο Σαμαραςστο Ζαππειο?

    ασε φιλε το πολυ ηγετιλικι βλαπτει

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  102. Πασοκ

    Η νίκη των Σοσιαλιστών έρχεται από τη Γαλλία! Ήρθε η ώρα!

    Το ΠΑΣΟΚ προηγείται ήδη της Ν.Δ.

    Οι αναποφάσιστοι είναι 40% και θα ψηφίσουν ΠΑΣΟΚ!

    Τα ειπες ολα δοκτωρ

    Κωστας Κεφαλοννια Πασοκ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  103. ο ΟΛΛΑΝΤ ΜΗ ΣΑΣ ΣΚΙΣΕΙ ΤΟ ΚΟΛΑΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  104. Ειδηση

    Αρχιζουν και φευγουν απο την ΝΔ μετα την νικη Ολλαντ!

    Η Ντορα ηδη κνει στροφη αλλα φρανσαι

    Οι κεντρωοι πανε στο Πασοκ

    Κριμα Σαμαρα εφτασες στην πηγη και δεν ειπε...
    στο Ζαππειο 789 μπορει να μας πεισεις

    Να μολις το ειπε ο Βαγγελης

    Ζαππειο, 1 2 3 ...5 . 6 κλπ..

    Ολαντ και προοδος!

    Νανσυ ελληνιδα γαλλιδα από Τουλούση

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  105. ΠΑΣΟΚ

    ΣΑΣ ΤΟ ΥΠΟΣΧΜΑΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ
    ΓΡΑΦΕΙ Ο ΔΡ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ!

    Το ΠΑΣΟΚ θα κερδίσει, σε πείσμα των ψευτο-δημοσκόπων και των ριψάσπιδων!

    Καμία υποχώρηση! Δεν κλέψαμε όλοι. Δεν είναι όλοι «λαμόγια». Ψήφισε τους έντιμους.

    Ψηλά το κεφάλι. Βρεθήκαμε σε δύσκολες στιγμές και τα καταφέραμε! Θα διορθωθούν οι αδικίες!

    Χρέος του δημοκράτη πολίτη είναι να σηκώσει, τώρα στα δύσκολα, ψηλά την σημαία της δημοκρατικής παράταξης! Θα νικήσουμε!

    Σας το υπόσχομαι προσωπικά όπως σας το είχα υποσχεθεί το 2009 με το 11% διαφορά!

    ΗΓΕΤΗ ΔΟΚΤΩΡΑ ΠΡΟΧΩΡΑ

    22 Απρ 2012 5:44:00 μ.μ.


    εισαι ηγετης δρ Κουτσουκο

    μμετα τον Βαγγελη ο δρ κουτσουκος!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  106. Πασοκ

    Επικρατει ο Ολαντστον Α γυρο

    4% η διαφορα!

    οσο νυχτωνει η νικη μεγαλωνει

    Επισημα εξιτ πολλς

    Ολαντ 30%

    Σαρκοζι 26%

    Σαρωνει ο σοσιαλιστης Ολλαντ
    Δοκτωρα νικησες

    μαρι πωλ Βαστιλλη Παριση

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  107. Κωστας Κεφαλοννια Πασοκ

    Δεν ξέρει να γράφει το νησί του.

    Νανσυ ελληνιδα γαλλιδα από Τουλούση

    είναι στη Τουλούζη, αλλά αυτή μιλάει βλαχογαλλικά.

    μαρι πωλ Βαστιλλη Παριση

    μαρι, έλεγε η Ζουμπουλία στο παρά 5

    Βαστίλλη είναι διάσημες φυλακές, κάτι σαν το Κορυδαλλό που είναι ο άκης

    ο βλαχοκουκουρούκος που αλλάζει ονόματα δεν ξέρει να γράφει το Παρίσι,μάλλον τελείωσε το δημοτικό.

    και το γέλιο συνεχίζεται άφθονο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  108. Η Ντορα ηδη κνει στροφη αλλα φρανσαι

    βρε αγράμματη νάνσυ, δηλαδή δόκτορα κουκουρίκου, το αλά γράφεται με ένα λ

    δηλαδή τι στροφή κάνει η Ντόρα ; γύρω από τον εαυτό της ; Μιλάμε για τις αναλύσεις

    το τσίρκο κουκουρούκου συνεχίζει τις παραστάσεις του με νέα σχόλια του ίδιου ατόμου !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  109. πασοκ

    ανταπόκριση από γιάννενα

    δυστυχώς, η συγκέντρωση αντί για το κλειστό γυμναστήριο της πόλης έγινε σε μια αίθουσα ξενοδοχείου, για να μην ταλαιπωρούνται οι νοικιασμένοι γέροι από τα γύρω ΚΑΠΗ.
    στο γυμναστήριο είχε υγρασία και οι πρόθυμοι γέροι δεν θα το γέμιζαν, έτσι η αίθουσα χώρεσε τα 200 άτομα.

    50 από τα 200 ήταν της ασφαλείας
    100 γέροι
    30 μεταφερόμενοι συγγενείς από όλη την ήπειρο
    20 νέοι όρθιοι οι κακόμοιροι

    στη κοζάνη καλύτερα τα πράγματα
    ήταν 400 άτομα από όλη τη Βόρεια Ελλάδα,ήρθαν και μερικοί με ΙΧ από Θεσσαλονίκη, και μερικούς πλανόδιους από το παζάρι της πόλης.

    το λαγωνικό της πόλης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  110. Γαλλια

    Αλλο εξιτ πολλς

    Ολαντ 32%

    Σαρκοζι 26%

    Σαρωνει ο σοσιαλιστης Ολλαντ


    Δοκτωρα νικησες

    Φιλιππος Λυον

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  111. Πουτσούκια,
    Κλάνει ο πεθαμένος ρε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  112. το λαγωνικό της πόλης

    22 Απρ 2012 8:48:00 μ.μ.


    Ο Βαγγελης


    θα αλλαξει τακτικη

    θα γινει δυναμικος

    σαν τον Ολαντ

    Απλα δεν εχει καλους διπλα του

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  113. Ρε πρεςς, έχει μπει όλη η Γαλλία και παρακαλουθεί τον δόκτορα κουτσίκο, κουκουτσίκο.

    Ήρθε ο φίλιππος από τη λυόν και βρήκε τον ναθαναήλ από τη μασσαλία.

    Ο ίδιος ο κουτσούκος υμνεί τον εαυτό του, και παρουσιάζεται και ως γαλλομαθής και δόκτορας...

    εξιτ πολλς, ε ; ντόκτορα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  114. 22 Απρ 2012 8:52:00 μ.μ.

    αν δεν εχει πεθανει

    αλλα ουτε ο υγιης κλανει
    αφου ειναι υγιης και σοβαρος οπως εσυ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  115. καλους δεν έχει, κάλους έχει δίπλα του, σαν το σούργελο το δόκτορα κουτσούκο και όλους τους υποψηφίους, σε όλη την ελλάδα.

    εξαιρούνται ο ευθυμίου και η μπόλαρη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  116. 'νεα

    θα αλλαξει την πολιτικη της Ευρωπης ο Ολλαντ

    Το Πασοκ οφειλει να ταυτιστειμε τις θεσειις Ολαντ

    Ο Βαγγελης να παει Παρισι εδω και τωρα!

    Κιτσος Πασοκος Ηλεια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  117. κλάνει, όμως, ο δόκτορας

    και μάλιστα από το πληκτρολόγιο

    τόσες μπαρούφες όλη την ημέρα για να μπει σε ψηφοδέλτιο; δεν σε βάζουμε, ρε σούργελο, στο νεο πασοκ

    πάνε στο φιλο σου τον ολλάντ, να σε βάλει υποψήφιο στη Μασσα-λία

    πριτς κοκο Λονδίνο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  118. Επισημο


    Ολαντ

    28,4%


    Σαρκοζι

    25,5%


    Λε πεν

    20%

    κλπ..

    Νικη Ολαντ

    Επιτελειο Δρ Κουτσουκου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  119. πριτς κοκο Λονδίνο

    22 Απρ 2012 8:57:00 μ.μ.


    ρε πριτς

    ολοι οσοι εγλυφαν τον Γιωργο ειναι με τον /βαγγελη τιοποτα δεν αλλαξε!

    Γιαυτο ο /βαγγελης "θα φυγει νωρις" γιατι δεν εκανε αλλαγες!

    Ο δρ στηριζει το Πασοκ απο ιδεολογια οχι απο συμφερον

    εξξαλου η Αγκατσες ΄΄η βερουληδες που πανε ΝΔ Πασοκ σε μια μερα αλλε ρετουρ θα φερουν την ητο-νικη!

    Φιλικα
    Πετρος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  120. ΕΚΠΛΗΞΗ

    ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΓΡΑΨΕΙ Ο ΙΔΙΟΣ Ο ΔΡ ΚΟΥΤΣΟΥΚΟΣ

    ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΠΙΣΤΕΨΕΤΕ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΠΟΛΥΜΕΛΕΣ ΕΠΙΤΕΛΕΙΟ ΚΑΙ ΦΙΛΟΥΣ ΠΑΝΤΟΥ

    Ο ΔΡ ΒΛΕΠΕΙ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΠΟΛΥ ΜΑΚΡΙΑ..

    ....ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΒΑΓΓΕΛΗ ΠΟΥ ΘΑ ΤΟΥ ΒΑΛΛΟΥΝ ΚΕΡΔΙΘΣΕΙ ΧΑΣΕΙ ΤΡΙΚΛΟΠΟΔΙΑ ΟΙ ΙΔΙΕΣ ΟΙ ΚΟΠΕΛΙΤΣΕΣ ΠΟΥ ΕΒΑΛΕ Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΑΙ Ο ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΥΙΣ ΚΡΑΤΗΣΕ!

    ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΓΚΟΜΕΝΟΧΩΡΙ...ΑΣ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ

    ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΘΑ ΚΕΡΔΙΣΕΙ ΣΤΙΣ 6 ΜΑΙΟΥ ΑΛΛΑ...


    ΜΑΚΗΣ ΠΑΣΟΚ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  121. ηγετη σαρωνεισ παλι

    λυσσαξανν τα ταβελια της συγγρου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  122. Γαλλια Επισημο


    Ολαντ 28,4%


    Σαρκοζι 25,5%


    Λε πεν 20%

    κλπ..

    Νικη Ολαντ

    Για Β γυρο

    Ολαντ 55%
    Σαρκοζι 45%

    Επιτελειο Δρ Κουτσουκου

    22 Απρ 2012 9:02:00 μ.μ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  123. Γαλλια Επισημο


    Ολαντ 28,4%


    Σαρκοζι 25,5%


    Λε πεν 19%

    Μπαυρου 8,5%

    Μελανσόν 10,5%

    κλπ..

    Νικη Ολαντ

    Για Β γυρο

    Ολαντ 55%
    Σαρκοζι 45%

    Επιτελειο Δρ Κουτσουκου

    Στο στρατόπεδο των σοσιαλιστών έχουν ήδη αρχίσει οι πρώτοι πανηγυρισμοί. Περί τους 500 οπαδούς του Ολάντ έχουν συγκεντρωθεί έξω από τα γραφεία του Σοσιαλιστικού Κόμματος (PS), στο Παρίσι, ενώ η σοσιαλίστρια βουλευτής Αουρελί Φιλιπετί, έκανε λόγο για «ένα πολύ καλό σκορ στον πρώτο γύρο» χωρίς να αναφερθεί σε συγκεκριμένα νούμερα.

    «Αυτό αποδεικνύει ότι η αξιοπρέπεια που ο κ. Ολάντ έδωσε σ' αυτή την εκστρατεία κατά την διάρκεια αυτών των μηνών, απέδωσε» δήλωσε η Φιλιπετί, προσθέτοντας ότι «η πολύ μεγάλη συμμετοχή» είναι ένα σημάδι «υποστήριξης και ενθουσιασμού που οι Γάλλοι θέλησαν να δείξουν στον Φρ. Ολάντ και στην αριστερά». Τέλος καλό, όλα καλά!


    Η νικη ερχεται και στην Ελλαδα!

    Καιτυ Παρισι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  124. η τρελα δεν παει στα βουνα...ποιος ειναι αυτος ο κουτσουκος που κοροιδευει το πασοκ και ολο τον κοσμο?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  125. Μάλλον κ. Κουτσούκο δεν πολυκαταλαβαίνετε τα αυτονόητα: Αφού είστε υποψήφιος της Β' Αθήνας, θέλει πολύ μυαλό να καταλάβετε ότι θα έπρεπε (σας συνέφερε) να υπογράφετε με αυτή την ιδιότητα και όχι ως απλός πολιτευτής;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  126. Ρε παιδιά, δεν τον έχουν στο ψηφοδέλτιο του χαρατσοπασοκ

    απλά ο ίδιος γράφει με πολλά διαφορετικά ονόματα για να ξεγελάσει την Ιπποκράτους και να νομίσει ότι έχει ρεύμα, ενώ είναι ο ίδιος. είναι φανερό από το στυλ γραψίματος.

    τα ίδια λόγια, με άλλα ονόματα, άλλες πόλεις, ακόμα και γαλλία !

    μιλάμε για το σούργελο του διαδικτύου, ο λεβέντης μπροστά του είναι καρασοβαρός

    αμιν νταντα ουγκάντα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  127. κουτσουρακος

    κουτσουράκος

    όλε,όλε,όλε !

    Επιτελείο ψυχιατρικού κέντρου σταυρούπολης θεσσαλονίκης

    βαγγελάκη διώξε όλες τις λολίτες που τρώνει θέσεις από τον ηγέτη κουστουράκο !

    Χαράτσι και στη βλακεία, να σου δίνουν οι ψηφοφόροι σου με τη σέσουλα λεφτά.Πως δεν το σκέφτηκες ; άκου 2 ευρώ μόνο ; αυτοί και 50 ευρώ να τους έβαζες, θα έρχονταν, αφού νομίσουν ότι αναστήθηκε ο λευτεράκης. Έτσι τους λένε και έρχονται στις συγκεντρώσεις και όταν φεύγουν ρωτά ο ένας τον άλλον : ρε, πως πάχυνε ο ελευθέριος βενιζέλος!!!

    Σε όλες τις συγκεντρώσεις του πασοκ, ανάβει η γραμμή sos alert από τα παιδιά τους, που είναι γύρω στα 60... και μετά τους βρίσκουν ξέμπαρκους έξω από γήπεδα και ξενοδοχεία που δίνει παράσταση ο Μπένυ Χιλλ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  128. Πασοκ

    παλι επεσε μεσα ο δρ Κουτσουκος στα προγνωστικα

    μενει να επαληθευτει στις 6 Μαιου οτι το Πασοκ θα κερδισει ενω ολοι ολοι λενε οπτι θα χασει...


    Βεβαια απο 7 Μαιου θα λενε και εκεινοι το ειχαν προβλεψει...αλλα δεν μας το λεγανε...ξερετε...


    Καλες καλπες

    Βαγγελη αλλαξε εοπιτελειο

    σε θελω πιο δυναμικο

    Πανος πασοκ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  129. 23 Απρ 2012 1:18:00 π.μ.


    σκυλιασατε δεξιουληδες

    σας κοστιισε η νικη Ολαντ

    και που να δειτε στις 6 /μαιου

    καλες καλπες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  130. ΝΙ Η ΝΙΚΗ ΕΡΧΕΤΑΙ

    ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΤΡΕΞΙΥΝ ΛΙΓΟ ΣΤΗΝ ΙΠΠΟΚΡΑΤΟΥΣ

    ΓΙΑΤΙ ΜΕ ΝΤΑΛΑΡΑΙΝΕΣ ΚΛΠ.. ΔΕΝ ΕΡΧΕΤΑΙ ΝΑΤΗΗΝΝΝ ΦΕΥΓΕΙ

    ΑΥΤΑ

    ΞΥΠΝΑΤΕ ΑΔΕΡΦΙΑ

    μΗΝΑς πΑΣΟΚΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  131. Στο 85% των ψήφων:


    Ολάντ 28,1%- Σαρκοζί 26,98%

    Σύμφωνα με την προβολή των αποτελεσμάτων που δημοσιεύει το γαλλικό Υπουργείο Εσωτερικών και μεταδίδει το Reuters, με καταμετρημένο το 85% των ψήφων, ο Φρανσουά Ολάντ συγκεντρώνει 28,1%



    ΤΕΛΛΗΣ ΠΑΣΟΚΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  132. ΓΑΛΛΙΑ

    στην δημοσιότητα έχουν ήδη αρχίσει να δίνονται δημοσκοπήσεις για τον δεύτερο γύρο.

    Σύμφωνα με γκάλοπ της Ipsos, ο Φρανσουά Ολάντ θα κερδίσει με 54% έναντι 46% του Σαρκοζί. Παράπλήσια είναι και τα ποσοστά στην δημοσκόπηση της CSA, με 56% για τον Ολάντ και 44% για τον Σαρκό, ενώ σε σφυγμομέτρηση της Opinion Way-Fiducial, το 44% των ψηφοφόρων του πρώτου γύρου, τάσσεται υπέρ του Ολάντ στις 6 Μαϊου, το 38% υπέρ του Σαρκοζί, ενώ το 18% δεν εκφράζει συγκεκριμένη προτίμηση.

    ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΥΠΟ ΤΗΝ ΚΑΘΟΔΗΓΗΣΗ ΤΟΥ ΔΡ ΚΟΥΤΣΟΥΚΟΥ ΘΑ ΚΕΡΔΙΣΕΙ ΑΠΌ + 3% ΈΩς + 7% ΔΙΑΦΟΡΑ ΤΗΝ ΝΔ!

    ΦΙΛΙΚΑ

    ΠΑΣΟΚΟΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  133. Μηνάρας πασοκ = ΜΑΚΗΣ ΠΑΣΟΚ = καίτυ παρίσι.

    είμαστε από το επιτελείο του νοσοκομείου ψυχικά πασχόντων Σταυρούπολης θεσσαλονίκης

    Στηρίζουμε με θέρμη τον δόκτορα κουτσούκο και πιστεύουμε να βρει θέση στα ψηφοδέλτια του Ολάντ, στις επόμενες εκλογές.

    γιατί δεν πιστεύετε ότι είμαι διαφορετικός καθε φορά; δεν γράφω άλλα πράγματα με άλλο τρόπο; δεν βλέπετε τα διαφορετικά ονόματα ;

    αν δεν με πιστέψετε, ότι είμαι ένα ολόκληρο επιτελείο, θα πάω στην αννίτα πάνια και θα κλαίω, ΑΧ ΚΟΥΛΑ, ΑΧ ΜΠΕΝΥ, πότε μπαίνει κουτσούρικος στο ψηφοδέλτιο ;

    θαυμάστριες κουτσουρίκου από την Ακτή Ελεφαντόδοντος. Ψηφίσαμε με μισή καρδιά Ολάντ. Η καρδιά μας ανήκει στο ηγέτη δόκτορα κουτσούκο, που τον έφαγε ο ολάντ, βάζοντας κάτι ξέκωλα και κάτι γκόμενες στη Λυόν και στο Παρίσι.

    πάλι μέσα έπεσες μοναδικέ αρχηγέ μας στις προβλέψεις σου για τη καταιγίδα που έπεσε στο Αμπου Ντάμπι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  134. ΚΑΛΑ ΡΕ ΣΟΥΡΓΕΛΟ ΚΟΥΤΣΟΥΚΟ, ΕΣΥ ΔΕΝ ΜΑΣ ΕΛΕΓΕΣ ΟΤΙ Η ΔΙΑΦΟΡΑ ΕΙΝΑΙ + Μ6 ΜΟΝΑΔΕΣ ΣΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΚΑΙ ΟΤΙ ΤΟ ΕΙΧΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙ ;

    ΤΩΡΑ ΓΙΑΤΙ ΜΑΣ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΕΙΣ ΜΕ ΤΗ ΜΙΑ ΜΟΝΑΔΑ ΔΙΑΦΟΡΑ ΣΤΟ 85% ; ΕΜΕΙΣ ΣΕ ΠΙΣΤΕΨΑΜΕ ΚΑΙ ΕΣΥ ΜΑΣ ΠΡΟΔΩΣΕΣ...

    ΣΙΕΝ ΛΑΟ ΠΙΝ ΣΑΓΚΑΗ ΚΙΝΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  135. Κουτσούκο δεν κατάφερε πρόβλεψη

    πέφτει χρηματιστήριο τόκιο και χονγκ κονγκ

    απογκοήτευση σε κριματιστές ανατολής

    σουγκαμο τομαγκαζακι τόκιο ιαπωνια
    πασοκ

    τι δεν πιστεύετε ; ορίστε η απόδειξη ότι έχουμε επιτελείο σε όλα τα κράτη! δεν είμαι εγώ! είμαι άλλος !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  136. Στο ρούσια έχει πέσει λύπη, γιατί ντόκτορ κουτσούκος έπεσε έξω προβλεψόσκαγια.

    πάει πέσει δνείπερο, ξυπνήσει και κάνει μπάνιο.

    μαλάκοβα αννα βλαδιβοστόκ ρωσία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  137. koutsoukos गधे आप आनन्द के साथ टूट गया!

    που σημαίνει κουτσούκο ηγέτη, σώσε μας από τη δεξιά που υπάρχει στη Ζιμπάμπουε.

    Ίντιρα Μαλάκινα Νέο δελχί Ινδία

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  138. Koutsoukos الأحمق الذي كسر مع متعة!

    που σημαίνει η νίκη του πασοκ έρχεται με ηγέτη τον κουτσούκο που θα εκθρονίσει το Μπενίτο Χαρατσάκια, το βαγγελάκη !

    μεχμέτ οσμάν Ντουμπάι

    παγκόσμιος ο δρ. Κουτσούκος

    έχει επιτελείο, ρεεεεεεε

    τι ; δεν πιστεύετε ότι το νεο πασοκ του μνημονίου είναι στο 75% ; έχει ρεύμα ο δόκτορας... φέρνει ψηφοφόρους από τη γαλλική γουινέα !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  139. Άντε καλινίχτα επιτελείο δόκτορος
    πάει ύπνο γκάλος ψηφοφόρους από ρουμουνία.

    ολαντ-κουτσούκος- ναπολέων !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  140. τελικά από γαλλία

    Marine Le Pen 6.344.097 18,12%;
    Nicolas Sarkozy 9.479.515 27,07%
    François Hollande 10.003.036 28,56%

    η διαφορά έκαστε στο 1,5%

    είπε ο δρ. κουτσούκος

    και η άκρα δεξιά στο 18,12%

    πάλι έπεσα έξω, αλλά είμαι σίγουρος ότι όλοι οι αναποφάσιστοι 50% των ελλήνων θα ψηφίσουν τον ηγέτη χαρατσάκη Βαγγελάκη.

    ολάντ- κουτσούκος- ναπολέων

    δικαιώθηκες μεγάλε γκουρού

    έπεσες μέσα στη διαφορά, αφού έλεγες από 2,5 έως 15%, τέτοιο άνοιγμα προβλέψεων ούτε η Λίτσα πατέρα δεν έχει κάνει.

    επειδή, όμως, έμαθα σου λέω ότι ο ολάντ θα νικήσει το σαρκοζί με διαφορά από 0,5% έως 18 μονάδες.

    μπράβο μου που το πρόβλεψα.

    πητ παπαδάκος μονπελιέ γουαδελούπης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  141. έλα, βαγγελάκη χαρατσάκη

    πρόβλεψε ο πητ το αποτέλεσμα του β΄γύρου των γαλλικών εκλογών

    βάλτε τον τώρα στο ψηφοδέλτιο
    και αγνοήσε εκείνο το ψευδοπροφήτη κουτσούκο, που έπεσε έξω στη πρόβλεψη του.

    μάλλον θα είδε λάθος γυάλα
    ή κάποιος από το παγκόσμιο επιτελείο του μπέρδεψε τη τράπουλα, δεν εξηγείται αλλιώς

    αρκετά πια με τις λολιτες που μας χαντάκωσαν. βάλε νέο αίμα μέντιουμ στα ψηφοδέλτια μας

    και μη ξεχνάς ο δρ. κουτσούκος κυκλοφορεί σε όλη την ελλάδα, χωρίς κανείς να τον μπινελικώνει ! είναι τεράστιο προσόν αυτό. ούτε η μάνα του δεν τον ξέρει.γι' αυτό σου λέω, βάλε τον σε ένα μπασάκι και κουβάλα τον σε όλες τις περιοδείες σου στα διάφορα καπη της χώρας ! να γνωρίσεις από κοντά και το πολυπληθές, πολυεθνικό επιτελείο του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  142. ο ελληνικός λαός ευχαριστεί το πρεσσ.γρ για το απολαυστικό διήμερο που του πρόσφερε με το άρθρο του δρ. κουτσούκου και τα μισά σχόλια τα δικά του, με άλλα ονόματα!

    μην τον ξαναλογοκρίνεις, θα έχεις να κάνεις με εμάς ! γέλασε λίγο το χειλάκι μας. Νασαι καλά...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  143. 23 Απρ 2012 3:09:00 π.μ.

    eiste toso xazoi
    o dr den grafei sxolia

    exei an8ropous

    nte xypnate

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  144. ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ


    ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΥΠΟ ΤΗΝ ΚΑΘΟΔΗΓΗ


    ΣΗ ΤΟΥ ΔΡ ΚΟΥΤΣΟΥΚΟΥ ΘΑ ΚΕΡΔΙΣΕΙ ΑΠΌ + 3% ΈΩς + 7% ΔΙΑΦΟΡΑ ΤΗΝ ΝΔ!

    ΦΙΛΙΚΑ

    ΠΑΣΟΚΟΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  145. ποιος malaks θα καθόνταν να γράφει για το δόκτορα σούργελο, που κατάφερε να πέσει έξω στη πρόβλεψη του ότι ο ολάντ θα κερδίσει από 2,5 έως 15 μονάδες ;

    το μοναδικό επιτελείο είναι ο εαυτός του και σας δουλεύει. απλά αλλάζει στο πληκτρολόγιο από ελληνικά σε αγγλικά, μετά αλλάζει ονόματα και τοποθεσίες για να φαίνεται είναι έχει ρεύμα.

    το μόνο ρεύμα που έχει το διαδικτυακό σούργελο είναι μια ρευματοπάθεια στο δεξιό όρχη, σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες μέσα από το επιτελείο του.

    του αρέσει να βλέπει τον εαυτό του στον καθρέπτη και να διαβάζει τα υμνητικά σχόλια που γράφει ο ίδιος για τον εαυτό του.

    μέρκελ για ολαντ. θα συνεργαστούμε τέλεια.μίλησα με δρ. κουτσούκο χθες ( προσωπικό ατζέντη ολάντ ) και μου ανέλυσε το πρόγραμμά του.

    μαρί λεπέν : ο δρ. κουτσούκος προέβλεψε με ακρίβεια το ποσοστό μου.

    αλαίν ντελόν : ο δρ. κουτσούκος δικαιώθηκε στη πρόβλεψη του.είναι ηγέτης μοναδικός, ο επόμενος πρόεδρος της Μαρτινικας και της Γουαδελούπης, που είναι φιλενάδες της συμπεθέρας της Ζουμπουλίας

    στρος καν : δεν άκουσα τον δρ. κουτσούκο και την πάτησα με την αφρικανέζα...

    μπριζιντ μπαρντο : θα κατέβω υποψήφια δημοτική σύμβουλος, αν ο δρ. κουτσούκος βάλει για δήμαρχος στο αχλαδοχώρι σερρών. έμεινα έκθαμβη από την ανάλυσή του που δημοσίευσε η λιμπερασιόν.

    πασοκοι ζωνιανά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  146. πασοκοι

    είστε προβοκάτορες. ηγέτες του νέου πασοκ είναι ο βαγγελάκης χαρατσάκης, η δε μας χέζεις βρε νταλάρα και ο πετράκης ο ευθυμάκης.

    γιατί υπονομεύεται το κόμμα στη προσπάθειά του να κρατηθεί πάνω από 10% ;

    τόσους γέρους φροντίζουμε με εκδρομές των ΚΑΠΗ στα ξενοδοχεία ή στα κλειστά που μιλάει ο Μπένυ Χιλλ.

    πασοκ δυναμη ανανέωσης, σύσφιξης και botox, για υπέργηρους που θέλουν να νιώθουν λυκόπουλα

    χθες , μετά τις ομιλίες βενιζέλου σε κοζάνη και γιάννενα, το 80% των συμμετεχόντων τους πήγαμε τσάμπα σε ιαματικά λουτρά και σε κέντρα υγείας των γύρω περιοχών.

    πασοκ, είμαστε κοντά σου ( μέχρι το βράδυ της 6 μαίου ), μετά βάλε λάδι κι έλα βράδυ...

    πονάνε ωρε τα παλικάρια

    βροντάκηδες καστελι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  147. Μεγάλες απώλειες καταγράφονται στα ευρωπαϊκά χρηματιστήρια, ενώ με πτώση άνοιξε και η Wall Street, υπό το βάρος των ανησυχιών για τις πολιτικές και οικονομικές εξελίξεις στην Ευρώπη.

    Η προσοχή των επενδυτών είναι στραμμένη στη Γαλλία, όπου ο πρώτος γύρος των προεδρικών εκλογών ανέδειξε νικητή τον Σοσιαλιστή Φρανσουά Ολάντ.

    Όμως και η Ολλανδία ζει την δική της κρίση αφού η αδυναμία της κυβέρνησης να συμφωνήσει σε μέτρα λιτότητας καθιστά σχεδόν αναπόφευκτη τη διεξαγωγή εκλογών.


    ο δρ. κουτσούκος κατέστρεψε την ευρώπη και την παγκόσμια οικονομία

    μήπως έχει ποντάρει σε psi και ήθελε ολαντ για να κερδίσει ; χαχαχαχα.

    ολαντ πάνω, χρηματιστήρια κάτω

    όπου πάει ο παπανδρέου κι ο βενιζέλος καταστροφή,
    ειπε ο δρ. κουτσουκος,δεν φταίω εγω

    αν είχατε ηγέτη στο πασοκ εμένα
    θα ήμασταν τώρα στο 15% πάνω ( από το Λεβέντη και τον Βεργή )

    πασοκ, δύναμη καταστροφής.
    πασοκ, ΔΝΤ παντού

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση