GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Και τα... κοντέινερ που μ' άρπαξες, θα σου τα πάρω πίσω

Τελικά, αυτό το σίριαλ « Χρυσοβορί » (Χρυχοΐδης+Βορίδης, κατά το «Μερκοζί», το οποίο είναι πολύ της « μοδός ») δεν έχει τέλος. Ο Μάκης ...

Τελικά, αυτό το σίριαλ «Χρυσοβορί» (Χρυχοΐδης+Βορίδης, κατά το «Μερκοζί», το οποίο είναι πολύ της «μοδός») δεν έχει τέλος.
Ο Μάκης «τσεκουράκης» διαμηνύει στον «αδιάβαστο» Μιχάλη πως δεν πρόκειται να τον αφήσει να κάνει «στρατόπεδο» μεταναστών στην...
Αμυγδαλέζα, με τα κοντεινέρ του, τα οποία θα τα πάρει σήμερα από το σημείο.
Μάλιστα, τον κατηγορεί ότι... μονομερώς και χωρίς να ρωτήσει κανέναν προέβη προεκλογικά σε αυτήν την ενέργεια για να πάρει ψήφους.
Αυτά τα λέει το «τσεκουράκη»...
Μόνο που δεν είπε πως ο ίδιος 12 ημέρες πριν από τις εκλογές... δημοπράτησε την οδό Ελευσίνας-Θήβας, η οποία σύμφωνα με το σχεδιασμό θα μετατραπεί σε ένα σύγχρονο αυτοκινητόδρομο, με πολλές λωρίδες κυκλοφορίες, πίστα για διαστημόπλοια, αεροδρόμιο, και φυσικά... την προτομή του με δάφνες και «στυλ Καίσαρος» (σαφώς, ένα μήνυμα προς το Μιχάλη το «χρυσοχαπίδη» από τον «Καίσαρα Μάκη», ότι η Εκλογική Περιφέρεια Αττικής είναι η... αυτοκρατορία του.
Τώρα, γιατί νομίζουν οι «Χρυσοβορί» πως ο λαός τρώει «κουτόχορτο», αυτό μόνον οι δύο υπουργοί της ίδιας κυβέρνησης-σκορποχώρι το ξέρουν.
Σημείωση στήλης: Ο Μιχάλης υποστηρίζεται θερμά από τον «οχτρό» του «Καίσαρος Μάκη», το Γιάννη, το «μικρό πρωθυπουργό» της Αττικής.
aftodioikisi.gr

8 σχόλια

  1. ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΖΩΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΜΑΝΤΡΩΝΕΤΑΙ ΑΦΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΝΑ ΠΑΝΕ ΣΤΟ ΣΑΡΚΟΖΙ ΑΝΟΙΞΤΕ ΤΑ ΣΥΝΟΡΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ο ΒΟΡΙΔΗΣ ΠΑΡΑ ΤΙΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΠΟΥ ΕΛΕΓΕ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΤΩΡΑ ΔΕΝ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙ ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΟ ΔΙΠΛΑ ΣΤΟΥΣ ΕΥΓΕΝΕΙΣ ΨΗΦΟΦΟΡΟΥΣ ΤΟΥ.

    ΑΛΛΑ ΑΠΕΞΩ ΑΛΛΑ ΜΕΣΑ ΣΕ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ.

    ΕΜΑΘΕ ΤΟ ΜΑΘΗΜΑ ΤΗΣ ΚΟΛΟΤΟΥΜΠΑΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΑΡΑΤΣΑΦΕΡΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Την πολιτική διεύθυνση του εγχειρήματος είναι αδύνατο να την ασκήσουν αυτοδύναμα η Ν.Δ. ή το ΠΑΣΟΚ. Δεν διαθέτουν ούτε την προγραμματική και ιδεολογική εσωτερική συνοχή ούτε την αναγκαία ισχυρή πολιτική νομιμοποίηση στο κοινωνικό σώμα. Το στοίχημα είναι η συγκρότηση του «μεγάλου μνημονιακού συνασπισμού», του οποίου πρόπλασμα υπήρξε το πολιτικό άθροισμα που στήριξε την κυβέρνηση Παπαδήμου. Αυτός ο συνασπισμός, συναρθρωμένος με την «πολυδαίδαλη υπερδομή» του ΔΝΤ και του διευθυντηρίου της Ευρωζώνης θα αποτελέσει το πολιτικό υποκείμενο προσανατολισμού και ελέγχου των πολιτικών διαδικασιών στη χώρα. Και γύρω από αυτόν τον συνασπισμό θα διαμορφωθεί ένας αστερισμός υβριδικών πολιτικών μορφωμάτων που θα λειτουργούν ως «λελογισμένη» αντιπολίτευση και ως αναχώματα σε ανεπιθύμητες μετατοπίσεις προς τα αριστερά. Δεν θα αμφισβητούν όμως την αναγκαιότητα και τη νομιμότητα των μνημονίων. ΤΕΛΙΚΑ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΓΙΑ ΤΑ ΜΕΓΑΛΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΔΝΤ-ΕΕ-ΤΡΟΙΚΑ ?ΝΔ-ΠΑΣΟΚ-ΛΑΟΣ ΝΤΟΡΑ ΚΑΤΣΕΛΗ ΚΟΥΒΕΛΗΣ ΔΡΑΣΗ ΚΑΜΕΝΟΣ ΜΕ ΕΡΩΤΗΜΑΤΙΚΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Η ΜΑΛΑΚΙΣΜΕΝΗ ΘΕΣΗ ΚΚΕ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΤΙΚΟ ΠΑΡΑΚΑΤΩ.

    ΝΑ ΔΩΘΟΥΝ ΔΙΑΒΑΤΗΡΙΑ ΣΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΠΟΡΟYΝ ΝΑ ΦΥΓΟΥΝ ΓΙΑ ΤΙς ΕΥΡΩΠΑΪΚΕΣ ΧΩΡΕΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ KAI Ο ΤΕΛΙΚΟΣ ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΣ ΤΟΥΣ.

    ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΗΣ ΘΕΣΗΣ ΤΟΥ ΚΚΕ

    1. ΟΙ ΕΥΡΩΠΑΪΚΕΣ ΧΩΡΕΣ ΘΑ ΜΑΣ ΚΑΜΗΣΟΥΝ ΤΕΛΕΣΙΔΙΚΑ ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΤΗ ΦΟΡΑ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΔΙΚΙΟ.
    2. ΣΤΟ ΠΑΚΙΣΤΑΝ, ΤΟ ΑΦΓΑΝΙΣΤΑΝ KAI TO MΠΑΓΚΛΑΝΤΕΣ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΠΑΡΤΥ ΜΟΛΙΣ ΤΟ ΜΑΘΟΥΝ. ΑΝΤΙ ΓΙΑ 300 ΑΤΟΜΑ ΗΜΕΡΗΣΙΩΣ , ΘΑ ΠΕΡΝΑΝΕ ΣΤΟΝ ΕΒΡΟ 3 ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΑΤΟΜΑ ΗΜΕΡΗΣΙΩΣ ΚΑΙ ΘΑ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΖΗΤΩΝΤΑΣ ΔΙΑΒΑΤΗΡΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΦΥΓΟΥΝ ΓΙΑ ΕΥΡΩΠΗ!

    ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΤΕ ΤΗΝ ΜΑΚΑΚΙΑ ΠΟΥ ΔΕΡΝΕΙ ΤΟ ΚΚΕ;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. . οσα δεν λενε τα φερεφωνα οι εγκαθετοι οι ραγιαδες..ΣΤΗΝ ΕΚΘΕΣΗ ΤΟΥ ΤΟ ΔΝΤ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΣΤΑ ΕΠΟΜΕΝΑ 18 ΧΡΟΝΙΑ ΔΗΛ ΜΕΧΡΙ ΤΟ 2030 προβλεπει τη σαρωτικη αλλαγη στην ασφαλιση ωστε να μειωθουν στο ελαχιστο οι δαπανες για την υγεια,να μειωθουν οι ασφαλιστικες δαπανες των εργοδοτων και να αυξηθουν οι εισφορες των αυτοαπασχολουμενων θα καταργηθουν σταδιακα θεραπειες ,ιατρικες εξετασεις και φαρμακα που μεχρι τωρα καλυπταν τα ασφλ.ταμεια. Αυτο θα φερει σαφη επειδεινωση στους ορους ζωης ολοκληρης της κοινωνιας..στελεχη του ΔΝΤ ΓΙΑ ΝΑ ΕΠΙΒΙΩΣΕΙ Η ΧΩΡΑ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΧΑΜΗΛΩΣΕΙ ΠΟΛΥ Ο ΔΕΙΚΤΗΣ ΤΟΥ ΜΕΣΟΥ ΟΡΟΥ ΔΙΑΒΙΩΣΗΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ και συμφωνησε Ο ΑΝΤΩΝΟΒΑΓΓΕΛΗΣ και ολοι εμεις οι ραγιαδες..ασχετο..στην ΡΟΥΜΑΝΙΑ με το ΔΝΤ ΑΥΞΗΘΗΚΕ Η ΘΝΗΣΙΜΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΡΟΥΜΑΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ ΚΑΤΑ 25% ΚΑΙ ΕΠΕΣΕ Ο ΜΕΣΟΣ ΟΡΟΣ ΖΩΗΣ ΚΑΤΑ 5,6 ΧΡΟΝΙΑ..ολε...ετσι στο ασχετο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ο ΜΑΚΗΣ ΤΣΕΚΟΥΡΑΚΗΣ ΘΑ ΒΓΕΙ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ Η ΘΑ ΜΕΙΝΕΙ ΜΕ ΤΟΝ ΠΟΥΤΣΟ ΣΤΟ ΧΕΡΙ;;;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Χρυσοχοιδης - Βορίδης = ισοπαλία

    Δύο κοκκόρια μαλώνανε σε ξένο αχυρώνα λέει η παροιμία που εδω ταιριάζει γάντι.

    Θυμηθηκε ο Βορίδης τις Αχαρνές !

    Πριν κλείσει η Βουλή Ψηφισε την τροπολογία Χρυσοχοίδη για την δημιουργία κέντρου μεταναστών στις Αχαρνές.
    Τώρα όμως κάνει τον κόκκορα για τα ψηφαλάκια που είναι πολλά (το ποσοστό της Ν.Δ. στις Αχαρνές είναι περιπου 15 -16 χιλ. ψήφοι).

    Ετσι κι αλλιως σε μια βδομάδα δεν φεύγουν τα "καλύβια" .....
    Περνάνε όμως οι εκλογές !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. _____________________________________
    Σαμαράς: Κατάργηση λαθρονόμου Ραγκούση
    ___________________
    -Κλείσιμο indymedia
    ______________________________
    -Ασυμβίβαστο υπουργού/βουλευτή
    ________________________________
    -Συνταγματική ενίσχυση ελληνικής ταυτότητας/γλώσσας.

    Όπως χαρακτηριστικά ανέφερε, κανένα από τα μεγάλα κόμματα δεν μιλούσε καν για την κατάργηση του πανεπιστημιακού ασύλου, εξαιτίας της πίεσης που ασκούσαν μικρά κομματα της Αριστεράς με την υποστήριξη στελεχών του ΠΑΣΟΚ Σήμερα όμως, παρατήρησε, το άσυλο έχει καταργηθεί νομικά αλλά όχι όμως και στην πράξη. Αυτό, όμως, δεσμεύθηκε ο κ. Σαμαράς, θα γίνει και στην πράξη μετά τις 7 Μαΐου.

    Ομοίως, πρόσθεσε ο πρόεδρος της ΝΔ, κανένα από τα μεγάλα κόμματα δεν μιλούσε για τη λαθρομετανάστευση. ...Είχαν απαγορέψει ακόμα και τη λέξη, σημείωσε, και όποιος μιλούσε για το πρόβλημα των λαθρομεταναστών, τον στιγμάτιζαν ως ακραίο, και υπήρξαν δυνάμεις της Αριστεράς που δημιούργησαν το επεισόδιο της Υπατίας, διεκδικώντας τη νομιμοποίηση εκατοντάδων μεταναστών. Ξέρετε έστω και ένα κράτος που θα μπορούσε να γίνει κάτι τέτοιο, διερωτήθηκε και τώρα, επεσήμανε, ένας υπουργός του ΠΑΣΟΚ λέει ότι θα καθαρίσει την Αθήνα. Δεν είναι υποκρισία όταν το ίδιο κόμμα έφερε το νόμο Ραγκούση.
    Εμείς όμως θα τον καταργήσουμε, ξεκαθάρισε ο πρόεδρος της ΝΔ.

    Για τους κουκουλοφόρους, ο κ. Σαμαράς σημείωσε ότι και στο παρελθόν τους έπιαναν, άλλα δεν προσάγονταν σε δίκη ή έπεφταν στα μαλακά και αυτό γινόταν επειδή ήταν αδύναμοι οι νόμοι στην Ελλάδα.

    Αυτό θα αλλάξει, προανήγγειλε και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε ενδεικτικά σε αλλαγή των μορφών αστυνόμευσης, χρήση υδροφόρων για αντιμετώπιση επεισοδίων σε διαδηλώσεις και καμερών ασφαλείας σε δημόσιους χώρους που θα αποτελούν επαρκή τεκμήρια για διώξεις υπαιτίων επεισοδίων. Οι κάμερες σε δημόσιο χώρο δεν παραβιάζουν την ιδιωτική ζωή των πολιτών και η καταστροφή τους θα τιμωρείται παραδειγματικά, υποστήριξε ο πρόεδρος της ΝΔ και υπενθύμισε ότι η χρήση τους γίνεται παντού αποτελεσματικά αλλά στη χώρα μας χρειάζεται πολιτική βούληση και η βούληση αυτή στη ΝΔ υπάρχει.

    Όσο για τη λαθρομετανάστευση, εκτός από την κατάργηση του νόμου Ραγκούση, ο κ. Σαμαράς αναφέρθηκε στην ολοκλήρωση των έργων προστασίας των συνόρων, τη λειτουργία κέντρων προσωρινής κράτησης παράνομων μεταναστών -έξω από τον αστικό ιστό και με οφέλη για τις τοπικές κοινωνίες, με απέλασή τους στη συνέχεια εντός τεσσάρων μηνών- καθώς επίσης στην επιτάχυνση εξέτασης αιτήσεων ασύλου, στη διακρατική συνεργασία με χώρες του ευρωπαϊκού νότου που αντιμετωπίζουν ανάλογα προβλήματα, και τέλος στην παρουσία ευρωπαικών δυνάμεων στα ελληνικά σύνορα, για να γίνει –όπως είπε- κατανοητό ότι τα σύνορα της Ελλάδας είναι και σύνορα της Ε.Ε. Καταλήξαμε να γίνουμε αποθήκη των ανεπιθύμητων, παρατήρησε χαρακτηριστικά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση