GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Προφυλακιστέος ο Τσοχατζόπουλος...

27 σχόλια

  1. ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΣΕΙΡΑ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΠΑΜΠΟΛΟΙ ΓΙΑ ΑΘΕΜΙΤΟ ΠΛΟΥΤΙΣΜΟ,ΟΣΟΙ ΚΥΒΕΡΝΗΣΑΝ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΠΟΝΕΜΕΝΗ ΧΩΡΑ ΚΑΙ ΕΦΕΡΑΝ ΤΟΝ ΛΑΟ ΣΕ ΕΞΑΘΛΙΩΣΗ.Ο ΔΙΚΟΛΑΒΟΣ ΧΑΡΑΤΣΑΣ ΓΙΑ ΔΕΝ ΠΗΓΕ ΝΑ ΣΥΝΔΡΑΜΗ ΤΟΝ ΣΥΝΤΡΟΦΟ.ΚΡΥΦΤΗΚΕ ΣΤΟ ΚΑΒΟΥΚΙ ΤΟΥ Ο ΝΟΜΟΣ ΠΕΡΙ ΠΑΡΑΓΡΑΦΗΣ ΔΕΝ ΙΣΧΥΙ ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΧΩΡΑ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ.Η ΚΟΙΛΑΡΑ ΣΟΥ ΕΒΓΑΛΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΕΞΑΜΒΛΩΜΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΚΥΡΙΟΙ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΙΣ ΣΑΣ ΣΥΓΧΑΙΡΩ.ΤΟ ΤΙ ΛΕΝΕ ΟΙ ΤΣΑΤΣΑΔΕΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΑΙΣΧΡΟΙ ΔΙΟΛΟΥ ΝΑ ΜΗΝ ΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ ΥΠ΄΄ΟΨΙΝ ΑΥΤΟΙ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΓΙΑ,ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΚΡΥΨΟΥΝ ΤΙΣ ΠΟΜΠΕΣ ΤΟΥΣ. ΕΣΤΙ ΔΙΚΗΣ ΟΦΘΑΛΜΟΣ ΟΣ ΤΑ ΠΑΝΘ΄΄ΟΡΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΠΑΙΔΙΑ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΝΑ ΠΑΜΕ ΤΣΙΓΑΡΑ ΚΑΙ ΠΡΟΦΥΛΑΚΤΙΚΑ ΣΤΟΝ ΑΚΗ ΤΟΣΟ ΚΑΙΡΟ ΜΑΣ ΓΑΜΟΥΣΕ ΤΩΡΑ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΓΑΜΗΣΗ ΚΑΙ ΒΑΖΕΛΙΝΗ,ΕΜΑΣ ΜΑΣ ΓΑΜΟΥΣΕ ΧΩΡΙΣ ΒΑΖΕΛΙΝΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Aπό αυτά που έχουν δει το φως της δημοσιότητας , ο καθένας μπορεί να βγάλει τα συμπεράσματά του. Οι κατηγορίες είναι βαριές και επόμενο ήταν η δικαιοσύνη να τον προφυλακίσει.Yπάρχει και το τεκμήριο της αθωώτητος , μέχρι να τελεσιδηκήσει η υπόθεσή του και να μην δούμε να επιβάλεται μικρή ποινή , όπως στον Μαντέλη
    Εγώ θα ήθελα να θέσω έναν προβληματισμό , σύμφωνα με αυτά που έχουν δημοσιευθεί. Εφόσον τα χρήματα ήταν μαύρα , τόσο άμυαλος ήταν και τα έφερε στην Ελλάδα , τα έκανε ακίνητα και έκανε πολυτελή γάμο στο Παρίσι; Δεν τα έγβαζε σε φορολογικούς παραδείσους ; Μήπως πίστευε ότι είναι στο απυρόβλητο;Είδαμε και τα αποτελέματα των εξεταστικών της βουλής.
    Οι Ελληνικές αρχές αν δεν υπήρχαν οι αποφάσεις της Γερμανικής Δικαιοσύνης , θα είχαν κάνει τίποτα; Τόσα χρόνια γιατί δεν έγινε τίποτα;
    Με αυτά και αυτά , τα ρουσφέτια ,οι πολιτικοί μας έφεραν σε αυτή την κατάντια και εξαθλίωση και τώρα με νέες ιδέες , ακόμη και από το ΠΑΣΟΚ , μας υπόσχονται ότι θα μας βγάλουν από αυτή την εξαθλίωση , που την πληρώνει περισσότερο ο απλός κοσμάκης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανεξάρτητα από το εάν ο Άκης τέλεσε τις πράξεις, για τις οποίες κατηγορείται (που μόνη η τέλεσή τους δεν αποτελεί προϋπόθεση για την προφυλάκισή του) η απόφαση ήταν προειλημμένη.
    Αλλά ας περιμένουμε να δούμε τι θα γράφει και το ένταλμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. .

    akolouthoun ki alla vromopasokia?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΟΙ ΥΠΟΛΠΟΠΟΙ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΞΩ? ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΕΡΑΣ ΜΑΣ ΚΑΤΑΚΛΕΨΕ? ΑΠΛΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΕΞΑΠΑΤΗΣΟΥΝ ΠΑΛΙ ΛΟΓΩ ΕΚΛΟΓΩΝ,ΚΑΙΝΕ ΤΟ ΗΔΗ ΚΑΜΕΝΟ ΤΟΥΣ ΧΑΡΤΙ.ΠΡΟΣΟΧΗ,ΜΗΝ ΕΞΑΠΑΤΗΘΟΥΜΕ ΠΑΛΙ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Συνεχίζονται (για 11η και 9η μέρα) οι απεργίες πείνας για την ζωή και την αξιοπρέπεια (πολιτικοί κρατούμενοι - φυλακές Κορυδαλλού) ΚΑΙ ΝΕΟΙ ΑΠΕΡΓΟΙ ΠΕΙΝΑΣ ΑΠΟ ΤΗ ΤΡΙΤΗ.
    Σε μια περίοδο όξυνσης του κοινωνικού/ταξικού πολέμου, σε μια περίοδο που το καθεστώς χορεύει σε προεκλογικούς ρυθμούς θέλοντας να παραπλανήσει τους υπηκόους με δημοκρατικά άλλοθι, στις φυλακές-κάτεργα του ελληνικού κράτους, οι πολιτικοί κρατούμενοι μάχονται για την ζωή, την αξιοπρέπεια και την ελευθερία τους.
    Από τις 6/4 οι Αλέξανδρος Μητρούσιας, Γιώργος Καραγιαννίδης και Κώστας Σακκάς έχουν ξεκινήσει απεργία πείνας διεκδικώντας την άρση των νέων προφυλακίσεων και την άμεση απελευθέρωση της συντρόφισσάς τους, της αναρχικής Στέλλας Αντωνίου λόγω πολύ σοβαρών προβλημάτων υγείας που χρήζουν αντιμετώπισης από εξειδικευμένο ιατρικό προσωπικό και απαιτούν την άμεση απελευθέρωση της από τη συνθήκη του εγκλεισμού.

    Ακόμα, τα μέλη της Αναρχικής Επαναστατικής Οργάνωσης Συνωμοσία Πυρήνων της Φωτιάς Γεράσιμος Τσάκαλος και Παναγιώτης Αργυρού ξεκίνησαν στις 8/4 απεργία πείνας απαιτώντας την οριστική μεταγωγή τους στις Φυλακές του Κορυδαλλού έχοντας έρθει σε ρήξη με τους ανθρωποφύλακες του Δομοκού και συγκεκριμένα τον επικεφαλής αρχιφύλακα των φυλακών Δομοκού, τον θρασύδειλο Χρήστο Κλιάρη λόγω
    της αξιοπρεπούς στάσης τους να μην δέχονται σωματικό έλεγχο.
    Από 8/4 ξεκίνησε απεργία πείνας αλληλεγγύης στους συντρόφους του και ο Χρήστος Τσάκαλος μέλος της Συνωμοσίας Πυρήνων της Φωτιάς, όπως και τα υπόλοιπα μέλη της οργάνωσης θα ξεκινήσουν σταδιακά μαζί με τον αναρχικό Θεόφιλο Μαυρόπουλο, την απεργία αν δεν ικανοποιηθούν οι απαιτήσεις των συντρόφων τους.
    Ήδη με σημερινή (15-4-12) ανακοίνωσή τους οι: Χάρης Χατζημιχελάκης , Δαμιανός Μπολάνο και Γιώργος Πολύδωρος ανήγγειλαν την έναρξη απεργίας πείνας απο τη Τρίτη 17-4-12 δίπλα στους συντρόφους τους.

    ΤΟ ΠΑΘΟΣ ΓΙΑ ΤΗ ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΤΕΡΟ ΑΠΟ ΟΛΑ ΤΑ ΚΕΛΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. κρατήστε το παρακάτω, θα επαληθευτεί μετά τις εκλογές!
    Όλο το παιχνίδι με τον Άκη παίζεται για να μη συγκυβερνήσουν ΝΔ και ΠΑΣΟΚ!
    έτσι θα προκύψει ακυβερνησία, αθέτηση των συμφωνιών με τους δανειστές - εταίρους, όπως αρέσκονται να τους λένε και μετά πάπαλα!!!
    ο σώζων ευατόν σωθήτω!!
    ούτε Γουδί μας σώζει, ούτε χούντα ! εμφύλιος άγριος, χειρότερος από 41-49!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Η προκλητικη αλητεια που κυβερνα, προκλητικη και ανερυθριαστη προανηγγειλε και αλλες περικοπες των συνταξεων!
    Οι διεφθαμενοι και ανελεητοι δουλοι του ΔΚΚ προσπαθουν να αποπροσανατολισουν τους πολιτες με το σηριαλ του αρχικλεφτη υπουργου και φιλου του Παπανδρεου Ακη Τσο
    Προκειται για ενα θεατρο αφου στο τελος ο ληστης και πρασινος υπουργος του ΠΑΣΟΚ της μεγαλης ρεμουλας δεν προκειται να παθει τιποτα απολυτως.
    Φτυστε τους,χεστε τους και μην ψηφισετε κανενα πουστη!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ελληνες την 6η Μαιου δεν καλείσθε να ψηφίσετε πολιτικες ιδεολογίες γιατί ολες αυτες εχουν καταρρεύσει απο τις ψευτιες τις κλεψιές και τις απάτες που διέπραξαν επίορκα πολιτικά καθάρματα.

    Εκείνο που καλουμαστε να κανουμε είναι να κατεδαφίσουμε τα λημέρια των κλεφτων και των απατεώνων ψευτών μια για πάντα και να στρώσουμε στο κυνήγι όλα τα ποντίκια τα τρωκτικα που φωλιάζουν εκεί μέσα. Φολα και κλωτσηδια.
    Η Ελλαδα όσο και να την πληγώσουν δεν μπορούν να την σκοτώσουν. Η δημοκρατια πρεπει να προστατευθεί αλλα πανω από ολα να καθαρίσει ολα αυτα τα παρασιτα και αποβρασματα αυτους τους βοθρους τους γουρουνανθρωπους που βρωμισαν διεφθειραν κατεστρεψαν και επεβαλλαν δικτακτορια νεου τύπου με μεσο όχι τα όπλα αλλα τον εκβιασμό τον φοβο και την εξαθλίωση, ήρθε η ωρα της πληρωμής τους ΤΣΑΚΙΣΤΕ ΤΟΥΣ αν ακόμα ρέει αίμα Ελληνικό στις φλέβες σας.

    Ενα ενα τα τρωκτικα να καθήσουν στο σκαμνί όλες οι εξεταστικές ήταν φουμαρα και αέρας κοπανιστός κορακας κοράκου ματι δεν βγάζει είχαν τύφλα μπροστα σε όλα αυτα τα στοιχεία που ερεύνησε η δικαιοσύνη και το χειρότερο ο χοντροκουράδας τον καλυψε και μεχρι και νομο έφερε για προστατέψει την κλεψιά και την απάτη. Αυτός λοιπόν ο απαίσιος και γλοιώδης μπαρούφας σημερα ζητά την ψήφο μας απαντήστε του καταλληλα γιατί πισω από αυτόν εχουν οχυρωθεί ολα τα κοπρόσκυλα κηπουροι παγκοσμιοποιητές του κωλου ξεπουλημενα καθαρματα πτυχιουχοι μαιμουδίσιοι που οδήγησαν την χωρα στην ξευτιλα προστατευόμενοι απο τον νόμο της ΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗΣ ΑΛΗΤΕΙΑΣ που συνέταξε ο ιδιος ο μπαρούφας.
    Μην παραπλανιέστε φορεσανε προβειες να δείχνουν αρνιά αλλα οι λυκοι κρυβονται από κατω ξεδοντιαστε τους μαυριστε τους για να μπορέσει η δικαιοσύνη να τους καθήσει στο σκαμνι γιατι αν δεν το κανει η δικαιοσύνη θα το κανει ο λαός με εξεγερση.
    Σε ότι αφορά την ΕΕ ναι να στειλουμε ανθρωπους που θα μιλήσουν σαν Ελληνες να πληρώσουμε τα χρέη μας όχι ασφαλώς τις τοκογλυφίες αυτες να τις βαλουν στον πατο τους από τωρα και να δουλεψουμε, μπορούμε, η μανα γη της Ελλαδας βγάζει τα παντα ειμαστε το καλύτερο οικοπεδο της γης και μπορούμε, εχουμε μορφωμενη νεολαία που διψα για δημιουργία εχουμε επιχειρηματιες που μαχονται, να φτιαξουμε ενα κρατος λειτουργικό με πρόνοια και αυστηρότητα μπορούμε να το κανουμε με ανθρωπους που δεν θα εχουν σχεση με τα καθαρματα τους απατεώνες. Ναι ΝΑ ΒΓΕΊ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΚΤΗΝΟΣ ΓΑΛΑΖΙΟ Η ΠΡΑΣΙΝΟ ΑΥΤΟΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΥΝΗΓΗΘΟΥΝ ΑΝΗΛΕΗΤΑ ΚΑΙ ΝΑ ΔΗΜΕΥΤΟΥΝ ΟΤΙ ΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΜΟΝΟ ΕΤΣΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΘΑ ΒΓΕΙ ΞΑΝΑ ΣΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΤΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΚΑΙ ΜΙΑΣ ΠΟΡΕΙΑΣ ΟΠΟΥ ΟΙ ΝΟΜΟΙ ΘΑ ΙΣΧΥΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΚΑΙ Ο ΛΑΟΣ ΘΑ ΕΠΑΝΑΚΤΗΣΕΙ ΞΑΝΑ ΤΗΝ ΥΠΕΡΗΦΑΝΕΙΑ ΤΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Η βρώμα που κυκλοφορεί στη πιάτσα για τον ένστολο(;) διαρρήκτη του Άκη και τη ζηλιάρα ερωμένη!
    Από τον Κύπριο επιχειρηματία -αναγνώστη μας κ. Θωμά Ιγνατίου πήραμε τη παρακάτω επιστολή>





    Μια καψούρα ερωμένη που μεγαλοπιάνεται, ένας ένστολος(;) άνδρας (που έλυσε το πρόβλημα της ζωής του με τη διάρρηξη), μια έξυπνη ιδέα, κλεμμένη από τα αμερικανικά δικαστικά χρονικά κι ένας πάμπλουτος πρώην υπουργός που έπεσε θύμα κλοπής, σε μια συγκυρία που το ΣΔΟΕ δηλώνει ότι ασχολείται μαζί του.

    Αυτοί είναι οι πρωταγωνιστές στο πολιτικό αστυνομικό θρίλερ, που γίνεται όλο και πιο περίπλοκο σαν καλογραμμένο σενάριο για τον Τζάκ Μπάουερ.

    Η υπόθεση της διάρρηξης του γραφείου του Άκη Τσοχατζόπουλου που ξεκίνησε τη πολιτική του καριέρα μ ένα Opel της πρώην γυναίκας του (σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας το "Βήμα" στην αρχική δήλωση πόθεν έσχες ήταν ένα αυτοκίνητο Opel Ascona που ανήκε μάλιστα στη σύζυγό του, ενώ τα εισοδήματα που ανέφερε στη φορολογική του δήλωση για το 1980 ήταν 565.590 δραχμές και προέρχονταν από την κατά 10% συμμετοχή του στην κατασκευαστική Κ.Αρβανίτης και Σια ΟΕ. Παράλληλα, οι τραπεζικές του καταθέσεις δεν ξεπερνούσαν τις 200.000 δραχμές για την Ελλάδα και τα 20.000 μάρκα σε τράπεζα του Μονάχου.) αφήνει πίσω της πολλά ερωτηματικά.

    Τόση ομίχλη που ούτε η Αγγελική Νικολούλη, δεν θα μπορούσε να διαλύσει δίχως τη βοήθεια του υπαστυνόμου Θοδωρή Διαμάντη.

    Ο Άκης έπεσε θύμα κλοπής. Αυτό είναι δεδομένο.

    Όπως επίσης και το γεγονός ότι, σημαντικά έγγραφα βρίσκονται πλέον στα χέρια του διαρρήκτη, ο οποίος πρέπει να είναι ψαγμένο παλληκάρι και γνώστης πολύ συγκεκριμένων λεπτομερειών για το περιεχόμενό τους.

    Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του "ΒΗΜΑτος", οι δράστες άνοιξαν χρηματοκιβώτιο ασφαλείας και πήραν 15 ντοσιέ και άλλα 16 ντοσιέ από τη βιβλιοθήκη, καθώς και ένα μικρό χρηματικό ποσό.

    Οι φάκελοι περιείχαν οικονομικά στοιχεία, αποδείξεις πληρωμών, στοιχεία δικαστικών του αντιπαραθέσεων (αφορούν και τις πρόσφατες για τα περίφημα ακίνητά του;) και ενημερωτικά σημειώματα που είχε λάβει για κυβερνητικά θέματα που είχε χειριστεί κατά τη διάρκεια υπουργικών θητειών του.

    Σε δηλώσεις του ο κ.Τσοχατζόπουλος χαρακτήρισε «όχι πολιτικά ανεκτή την εγκληματική ενέργεια» σε βάρος του που είχε στόχο την κλοπή προσωπικών του δεδομένων «για μικροπολιτική εκμετάλλευση».

    Είπε επίσης ότι η διάρρηξη είχε «επαγγελματικό χαρακτήρα» και αποτελεί συνέχεια της «στοχοποίησης» του και «των προσωπικών επιθέσων που έχουν αναβαθμιστεί σε εγκληματικές ενέργειες».

    Επειδή κυκλοφορώ πολλά χρόνια στη πιάτσα της νύχτας, σε Αθήνα, Λευκωσία, Λονδίνο, Βερολίνο, σας μεταφέρω ότι κυκλοφορεί μια βρώμα που θέλει τον διαρρήκτη των γραφείων του πρώην υπουργού, «ένστολο» ο οποίος είχε αναλάβει να φέρει σε πέρας την επικίνδυνη αποστολή.

    Μόνο που τον δράστη φαίνεται να κάρφωσε καψούρα ερωμένη, η οποία πάνω στη συνήθειά της να κρυφακούει –εξαιτίας της ανυπόφορης ζήλιας της-τις συνομιλίες του, τον άκουσε να παίρνει οδηγίες από τον εγκέφαλο η τους εγκεφάλους της διάρρηξης.

    Μάλιστα τον παρακολούθησε ως τη Κυψέλη για να διαπιστώσει ότι δεν την απατά.

    Στη συνέχεια και σαν σήριαλ του Mega, θ ανακάλυπτε ότι ο καλός της δεν πήγε στη πολυκατοικία της Κόμνα Τράκα για να την κερατώσει αλλά για να διαρρήξει το χρηματοκιβώτιο του Άκη!..Μετά από αυτό είναι θέμα χρόνου οι εντολείς του, που επιχειρούν να φέρουν σε δεινή θέση τον πρώην υπουργό σε μια δύσκολη για τον ίδιο συγκυρία, να εντοπιστούν.

    -Έτσι δεν είναι κε Παπουτσή;



    Mε εκτίμηση

    Θωμάς Ιγνατίου

    Επιχειρηματίας-αναγνώστης σας

    Λευκωσία-Κύπρος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Μια και ανεφεραν τον ΑΒΕΡΩΦ σχετικα με τον Καρατζαφερη και τον Σαμαρα ότι ήταν παιδια του γαλουχημένα με τα δεξια ιδεώδη! μου ήρθε στο μυαλό μια φράση που καποτε είχε πεί: ότι το πρόβατο που φευγει από το μαντρί το τρώει ο λύκος! σαν βλαχος που ήτανε ήξερε από αυτα.

    Αν σημερα ζούσε θα του απαντούσα ότι τα προβατα είναι έτοιμα να γκρεμίσουν το μαντρι που γεμισε λύκους υαινες αλεπουδες και αρουραίους! Φυγανε τα πρόβατα και μεινανε οι λύκοι ήρθε λοιπόν η ώρα της κατεδαφισης με ότι εχει περιεχόμενο και όποιο ξεφύγει κτύπημα στο κεφαλι μια και εξω.
    Δυο είναι τα μαντριά ένα στην Συγγρού και ενα στην Ιπποκράτους ταυτόχρονη κατεδαφιση άμεσα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ΙΔΟΥ ΤΟ ΚΥΣΕΑ ΠΟΥ ΥΠΕΓΡΑΨΕ ΓΙΑ ΤΑ ΥΠΟΒΡΥΧΙΑ.

    ... Συνέχεια Υπογραφών της υπ΄αριθμόν 1 Απόφασης 11ης/1996
    Συνεδρίασης ΚΥΣΕΑ.

    ΓΙΑΝΝΟΣ ΠΑΠΑΝΤΩΝΙΟΥ Υπουργός Εθνικής Οικονομία και Οικονομικών
    ΒΑΣΩ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ Υπουργός Ανάπτυξης
    ΚΩΣΤΑΣ ΛΑΛΑΙΩΤΗΣ Υπουργός Περιβάλλοντος Χωροταξίας και Δημοσίων Έργων
    ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΡΩΜΑΙΟΣ Υπουργός Δημοσίας Τάξης
    ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ Αναπληρωτής Υπουργός Εξωτερικών
    Πτέραρχος ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΤΖΟΓΑΝΗΣ Αρχηγός ΓΕΕΘΑ.

    Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΚΩΣΤΑΣ ΣΗΜΙΤΗΣ Πρωθυπουργός
    _______________________________________


    Λέτε να τους παρέσυρε ο δαιμόνιος Άκης ;
    Βρε τα καημένα…

    Αναρτήθηκε από τον/την olympiada στο Απριλίου 16, 2012

    Αυτούς φέραμε πάλι για να κυβερνήσουν.
    Αυτή είναι η δύναμη της διαπλοκής.
    Πρέπει επιτέλους να δώσουμε ένα τέλος στην δικτατορία των διεφθαρμένων. Δείτε αυτό που δεν θα σας δείξει κανένα ΜΜ”Ε” της διαπλοκής.


    - άσχετον:
    Εκείνη η τεράστια παραθαλάσσια έκταση με την βιλάρα στην Σύρο ιδιοκτησίας Παπαντωνίου υποθετω οτι αγοραστηκε με το υστέρημά του
    ή τα κερδη απο Χρηματιστήριο, ισως.
    Λέμε τώρα……
    Αυτοι ρε παιδί μου οι του ΣΔΟΕ αλοιθωρίζουν κατα πως τους σφυρίζουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. ΣΤΑΡΧΙΔΙΑ ΜΑΣ ΤΟ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΟ ΘΕΑΤΡΟ.
    ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΕΣΕΙ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΝΔ-ΠΑΣΟΚ.
    ΣΤΕΡΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ.
    ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΚΑΣΤΟΥΝ ΟΛΟΙ ΘΑ ΧΡΕΙΑΣΤΟΥΝ ΔΕΚΑΕΤΙΕΣ.
    ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥΣ ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ.
    ΚΑΙ ΒΑΡΙΑ ΦΟΡΟΛΟΓΙΑ
    ΕΙΣΟΔΗΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ.
    ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΜΑΛΑΚΕΣ,
    ΔΗΛΑΔΗ ΓΙΑ ΕΛΛΗΝΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Επιτέλους, κάθε πρόστυχος στην δικαιοσύνη. Δεν είναι λογικό, στην Γερμανία ποινές και πρόστιμα για τους ανθρώπους της Σήμενς που έδωσαν μίζες και στην Ελλάδα γι΄αυτούς που κατονόμασε η Γερμανική δικαιοσύνη ότι πήραν τις μίζες κουκούλωμα και ατιμωρησία.
    Ε, όχι ρε κλέφτες πολιτικάντηδες που κυβερνήσατε και λεηλατήσατε αυτόν τον δύστυχο τόπο. Σε όλους τους κλέφτες να κατασχεθεί ότι έστησαν με τα κλεψιμαίικα. Οι πρώην ξεβράκωτοι έγιναν ζάμπλουτοι. Κύριοι δικαστές, εάν για λόγους υγείας ή οτιδήποτε άλω την κάνη στην απέξω ο Τσοχατζόπουλος θα πυρποληθώ στο Σύνταγμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Βενιζέλος: Εγώ έγραψα το πόρισμα που αθώώνει τον Άκη για τους TOR-M1.
    ----------------------------------
    Στο άκουσμα της σύλληψης του Ακη Τσοχατζόπουλου, στο μυαλό των παροικούντων τη Βουλή ήρθαν δύο ονόματα. Ευάγγελος Βενιζέλος και Ανδρέας Λοβέρδος. Αμφότεροι, ως απλοί βουλευτές τότε, είχαν ξεχωρίσει ως συνήγοροι υπερασπίσεως του παρ’ ολίγον προέδρου του ΠΑΣΟΚ και πρωθυπουργού Ακη Τσοχατζόπουλου και του Γιάννου Παπαντωνίου, στην Εξεταστική της Βουλής για τους TOR M1.
    Ειδικά ο Ευάγγελος Βενιζέλος, στριμωγμένος από την πίεση που ασκούσε η Νέα Δημοκρατία, αναγκάστηκε να παραδεχτεί ότι ο ίδιος ήταν αυτός που συνέταξε το πόρισμα του ΠΑΣΟΚ, το οποίο έβγαζε τότε πεντακάθαρους τον Ακη Τσοχατζόπουλο και τον Γιάννο Παπαντωνίου.
    Τότε, για τον Ευ. Βενιζέλο οι κατηγορίες κατά του Ακη Τσοχατζόπουλου για μίζες από τα εξοπλιστικά ήταν «πλεκτάνη»....
    _________________________________
    Εφτασε μάλιστα στο σημείο να καλεί από το βήμα της Βουλής να ζητήσει η Ν.Δ. συγγνώμη από τον κ. Τσοχατζόπουλο διότι τον «ταλαιπωρεί». !!!!

    Όταν ο εισαγγελεύς λέει ότι ο Άκης είναι ΑΡΧΗΓΟΣ ΠΟΛΥΜΕΛΟΥΣ ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ έρετε για πια οργάνωση μιλάει,
    ΕΤΣΙ!
    Έλα τώρα μη κάνετε τους χαζούς.

    Εμείς εδώ και χρόνια σας γράφαμε για την ΚΑΜΟΡΑ.
    ΝΑΙ την ΚΑΜΟΡΑ, για βάλτε το μυαλό σας να σκεφτεί λίγο .........

    Ρε Βενιζέλο είσαι σίγουρος ότι ο Άκης δεν σου είχε πει τι τα κάνει τα λεφτά;;;
    Για θυμήσου!
    (φώτο συλλεκτική)
    Γιατί εγώ τον βλέπω στη φώτο να σου ψιθυρίζει κάτι:...Πάνω από 58 χιλιάδες τετραγωνικά μέτρα τα ακίνητα της ...Τσοχατζούπολης!

    Τα ακίνητα που βρίσκονται στο μικροσκόπιο των διωκτικών αρχών πάντως είναι περισσότερα από 20 και η συνολική τους έκταση αγγίζει τις 58.000 τετραγωνικά μέτρα.
    ________________________________
    [Για τις μίζες που ο Βενιζέλος
    έλεγε το 2005 ότι είναι προεκλογικά τερτίπια] ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Ο ΕΠΟΜΕΝΟΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ:
    Η ΚΛΗΡΩΤΙΔΑ ΕΒΓΑΛΕ ΤΟΝ ΤΟΝ ΤΟΝ.... Α, ΝΑΙ...
    ΚΩΣΤΑΣ ΛΑΛΙΩΤΗΣ!!!!!
    NEXT PLEASE: GEORGE PAPANDREOY!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Την πολιτική διεύθυνση του εγχειρήματος είναι αδύνατο να την ασκήσουν αυτοδύναμα η Ν.Δ. ή το ΠΑΣΟΚ. Δεν διαθέτουν ούτε την προγραμματική και ιδεολογική εσωτερική συνοχή ούτε την αναγκαία ισχυρή πολιτική νομιμοποίηση στο κοινωνικό σώμα. Το στοίχημα είναι η συγκρότηση του «μεγάλου μνημονιακού συνασπισμού», του οποίου πρόπλασμα υπήρξε το πολιτικό άθροισμα που στήριξε την κυβέρνηση Παπαδήμου. Αυτός ο συνασπισμός, συναρθρωμένος με την «πολυδαίδαλη υπερδομή» του ΔΝΤ και του διευθυντηρίου της Ευρωζώνης θα αποτελέσει το πολιτικό υποκείμενο προσανατολισμού και ελέγχου των πολιτικών διαδικασιών στη χώρα. Και γύρω από αυτόν τον συνασπισμό θα διαμορφωθεί ένας αστερισμός υβριδικών πολιτικών μορφωμάτων που θα λειτουργούν ως «λελογισμένη» αντιπολίτευση και ως αναχώματα σε ανεπιθύμητες μετατοπίσεις προς τα αριστερά. Δεν θα αμφισβητούν όμως την αναγκαιότητα και τη νομιμότητα των μνημονίων. ΤΕΛΙΚΑ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΓΙΑ ΤΑ ΜΕΓΑΛΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΔΝΤ-ΕΕ-ΤΡΟΙΚΑ ?ΝΔ-ΠΑΣΟΚ-ΛΑΟΣ ΝΤΟΡΑ ΚΑΤΣΕΛΗ ΚΟΥΒΕΛΗΣ ΔΡΑΣΗ (ΚΑΜΕΝΟΣ ΜΕ ΕΡΩΤΗΜΑΤΙΚΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. TSOXATZOYΠΟΥΛΟΣ ΣΑΧΠΑΤΖΙΔΗΣ ΚΑΙ ΕΦΡΑΙΜ ΣΤΗ ΦΥΛΑΚΗ ΚΑΙ Ο παοκ ΑΥΤΗ Η ΟΜΑΔΑ ΝΑΝΟΣ-ΤΡΑΒΕΛΙ ΣΤΗ Δ ΕΘΝΙΚΗ...

    ΓΑΜΙΕΤΑΙ ο παοκ ΚΑΙ ΤΟ ΤΡΑΒΕΛΙ O τζον....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. O AKΗΣ ΤΑ ΕΚΡΥΒΕ ΣΤΙΣ ΥΠΕΡΧΩΡΙΕΣ Ο ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ ...ΠΟΥ ΤΑ ΚΡΥΒΕΙ???ΜΗΠΩΣ ΣΤΑ..... ΣΕΝΤΟΥΚΙΑ ΤΗΣ ΠΡΟΙΚΑΣ ΤΗΣ ΠΛΟΥΣΙΑΣ ΣΥΖΥΓΟΥ !!!!! ΑΣ ΔΟΥΜΕ ΤΑ ΙΧΝΗ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣ ΤΟΥ!!!!! Ο ΞΑΔΕΛΦΟΣ ΜΠΑΚΑΤΣΕΛΟΣ Ο ΛΑΜΠΡΑΚΗΣ..Η ΦΙΛΙΠΠΟΣ ΕΚΔΟΤΙΚΗ!!!...Η ΕΓΝΑΤΙΑ ΜΠΑΝΚ!!!!!ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΑΓΓΕΛΙΟΦΟΡΟΣ..ΜΕΓΑΡΟ ΜΟΥΣΙΚΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ.....ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ!!!!!!!......ΖΗΜΕΝΣ..ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΥ... ΥΠΟΒΡΥΧΙΑ..ΑΚΗΣ......ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΩΣ ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ..ΠΡΟΙΚΟΔΟΤΗΣΗ ΠΡΟΤΟΝ......ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΜΠΑΚΑΤΣΕΛΟΣ... ΛΑΥΡΕΝΤΙΑΔΗΣ ΩΜΕΓΚΑ ΜΠΑΝΚ...ΠΡΟΤΟΝ ΜΠΑΝΚ!!!!!..ΝΙΚΟΣ ΜΠΑΚΑΤΣΕΛΟΣ...ΑΝΑΖΗΤΗΣΤΕ ΤΗΝ ΠΡΟΞΕΝΗΤΡΑ... ΚΟΥΜΠΑΡΟ ΚΑΙ ΣΥΝΗΓΟΡΟ....ΠΟΣΑ ΚΡΥΒΟΝΤΑΙ ΣΤΑ ΣΕΝΤΟΥΚΙΑ????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. κρεμασμα τωρα σολα τα λαμογια ΠΑΣΟΚ-ΝΔ και στα εξαπτερυγα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Οχι ελεος προβοκατσια!!! Κανενας κατηγορηματικα απο τα δυο κομματα ΠΑΣΟΚ_ΝΔ δεν ηταν λαμογιο.Τον ΑΚΗ η αδεκαστη Ελληνικη ΔΙκαιοσυνη θα τον δικαιωση .. θα πεσουν οι συκοφαντιες και η σκευωρια- μετα τις εκλογες βεβαιως -βεβαιως.ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ-ΣΙΜΗΤΗΣ-ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ-ΣΑΜΑΡΑΣ-ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ ΕΥΑΓ-ΠΑΠΑΝΤΩΝΙΟΥ-ΤΣΟΧΑΤΖΟ-ΒΕΡΕΛΗΣ-ΑΛΟΓΟΣΚΟΥΦΗΣ-ΡΟΥΣΟΠΟΥΛΟΣ-ΒΟΥΛΓΑΡΑΚΗΣ-ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ -ΜΑΓΓΙΝΑΣ-ΤΣΟΥΚΑΤΟΣ-ΜΗΤΣΟΤΑΚΕΙΚΟ-ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗΣ..κλπ...Εφραιμ(ασχετο)..ολοι τους ακεραιοι υπηρετησαν τον ΕΛΛΛΛΛΛΛΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟΟΟΟΟΟ δεν τον προδωσαν ΣΤΑ ΣΚΛΑΒΟΠΑΖΑΡΑ ΤΩΝ ΑΓΟΡΩΝ ΤΟΥ ΔΝΤ ΤΗΣ ΕΕ και δεν ακουμπησαν ουτε 1 ΕΥΡΩ απο την δημοσια περιουσια την οποια(ΔΗΜΟΣΙΑ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΣΙΦΛΙΚΙ ΤΟΥΣ) διαχειρηστηκαν αψογα -δικαια-χωρις ιχνος ψεγαδι..γιαυτον το λογο ευημερει και προοδευει η ΕΛΛΑΔΑ μας και φυσικα οι ΕΛΛΗΝΕΣ τρωμε με χρυσα κουταλια.. ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ταπεινα αφεντες και σωτηρες μας.. στις εκλογες θα σας...ξαναψηφισουμε..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Ωραιο θεατρακι τα πασοκακια κι εσυ καραγκιοζακο μεσα στο κολπο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. O ΠΑΤΗΡ ΤΣΟΧΑΤΖΟΠΟΥΛΟΣ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΑΝΟΙΞΕΙ ΤΟ ΣΑΛΑΜΤΖΙΔΙΚΟ ΣΤΗΝ ΜΟΔΙΑΝΟ... ΚΡΑΤΟΥΣΕ ΜΠΟΥΦΕ ΣΤΟΝ ΣΙΔ.ΣΤΑΘΜΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ!!!!!!ΣΗΜΕΡΑ Ο ΥΙΟΣ ΔΙΑΘΕΤΕΙ 58.000 Τ.Μ ΣΕ ΑΚΙΝΗΤΑ!!Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ Η ΤΟΥΡΚΟΓΛΟΥ, ΔΙΚΗΓΟΡΙΣΚΟΣ ΣΤΟΥΣ ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΟΥΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΑΝΥΠΟΛΗΠΤΟ ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΔΙΚ.ΣΥΛΛΟΓΟΥ.... (ΤΟΥ ΕΙΧΕ ΑΦΑΙΡΕΘΕΙ Η ΑΔΕΙΑ ΑΣΚΗΣΗΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΟΣ ΓΙΑ ΑΠΟΠΕΙΡΑ ΕΚΒΙΑΣΜΟΥ)ΑΥΤΟ ΕΓΙΝΕ ΠΟΛΥ ΠΡΙΝ Ο ΚΑΝΑΚΑΡΗΣ ΤΟΥ ΕΜΦΑΝΙΣΤΕΙ ΩΣ ΑΥΤΟΚΛΗΤΟΣ ΣΥΝΗΓΟΡΟΣ ΤΟΥ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΣΤΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΚΩΣΚΟΤΑ!!! ΑΡΓΟΤΕΡΑ ΙΣΧΥΡΙΣΤΗΚΕ Ο ΚΑΝΑΚΑΡΗΣ ΤΟΥ ΟΤΙ ΟΛΑ ΗΤΑΝ ΣΚΕΥΩΡΙΑ!!!ΟΤΙ ΟΛΑ ΕΓΙΝΑΝ ΕΞ ΑΙΤΙΑΣ ΤΟΥ!!!!! ΔΗΛ.ΧΤΥΠΩΝΤΑΣ ΤΟΝ... ΓΕΡΟ ΗΘΕΛΑΝ ΝΑ ΠΛΗΞΟΥΝ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΤΟΝ ΙΔΙΟ!!ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΔΟΣ!!! Η ΚΑΤΑΔΙΚΗ ΠΑΤΡΟΣ ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ ΠΡΟΗΓΗΘΗΚΕ ΚΑΤΑ ΠΟΛΥ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΠΟΙΗΣΗΣ ΤΟΥ ΚΑΝΑΚΑΡΗ!!!! ΠΟΛΥ ΑΡΓΟΤΕΡΑ ΒΕΒΑΙΑ ΩΣ ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ.... ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΗΣΕ ΤΗΝ ΤΙΜΗ ΚΑΙ ΥΠΟΛΗΨΗ ΤΟΥ.... ΑΔΙΚΗΜΕΝΟΥ ΕΞ ΑΙΤΙΑΣ ΤΟΥ ΠΑΤΡΟΣ ΤΟΥ!!!!!!!ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΥΧΑΙΟ ΟΤΙ ΤΑ ΑΤΟΜΑ ΤΟΥ ΚΥΚΛΩΜΑΤΟΣ ΤΟΚΟΓΛΥΦΩΝ ΣΤΗΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΙΣ ΦΥΛΑΚΕΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΟΤΑΝ ΟΛΟΙ ΚΟΛΗΤΟΙ ΤΟΥ ΚΑΝΑΚΑΡΗ..ΘΑ ΤΟΥΣ ΔΙΟΡΙΖΕ ΣΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΟΥ ΛΙΓΟ ΠΡΙΝ ΞΕΣΠΑΣΕΙ ΤΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ!!!ΔΗΛΑΔΗ ΣΟ'Ι' ΠΑΕΙ ΤΟ ΒΑΣΙΛΕΙΟ...Η'..... ΚΑΤΑ ΜΑΝΑ ΚΑΤΑ ΚΥΡΗ.......

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση