GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Τι λέει ο Καρατζαφέρης για Σαμαρά και Βενιζέλο...

Τώρα ο Καρατζαφέρης στην Τσαπανίδου στο ΣΚΑΙ: " Ο Σαμαράς είναι ψεύτης δεν έχει μπέσα.. Μου έλεγε Γιώργο σου χρωστά πολλά, σε όλη μου ...

Τώρα ο Καρατζαφέρης στην Τσαπανίδου στο ΣΚΑΙ: " Ο Σαμαράς είναι ψεύτης δεν έχει μπέσα.. Μου έλεγε Γιώργο σου χρωστά πολλά, σε όλη μου τη ζωή δεν θα ξεχάσω ποτέ την βοήθεια που μου έδωσες.Και τώρα με βρίζει. Στη συνάντηση των αρχηγών μου είπε να βγω έξω και να πω στις τηλεοράσεις ότι ο Σαμαράς αγωνίζεται για...
τις συντάξεις και πράγματι το έκανα. Και μόλις πήγε ο Σαμαράς στη Συγγρού στις δικές του δηλώσεις δεν είπε τίποτα. Με πήρε μετά τηλέφωνο και μου είπε. Συγνώμη Γιώργο το ξέχασα. Δεν έχει μπέσα ο άνθρωπος."
Η γαλάζια πολυκατοικία υπό κατάρρευση
Για τον Βενιζέλο είπε ότι '"Εχουμε την ίδια νοητική διαδρομή με τον Βαγγέλη. Εμείς καταλαβαινόμαστε με τα μάτια οι άλλοι ήθελαν χρόνο για να κατανοήσουν"
Χαράς Ευαγγέλια για τον Μπένυ
http://kafeneio-gr.blogspot.com/2012/04/blog-post_3244.html

24 σχόλια

  1. Τι να πει ο κωλοτούμπας, μέλος του club των αλητών ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΥΠΟΛΟΙΠΟΥΣ ΑΛΗΤΕΣ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΕΠΙΣΤΟΛΗ «ΑΝΩΝΥΜΟΥ» ΨΗΦΟΦΟΡΟΥ ΤΟΥ ΛΑΟΣ ΣΤΟΝ... Γ. ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗ...!!!
    «Ε, ΟΧΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΜΕ ΚΟΡΟΪΔΕΥΕΙΣ ΚΑΤ' ΕΠΑΝΑΛΗΨΗ,
    ΜΕ... ΠΡΟΔΩΣΕΣ»...!!!

    Για την αντιγραφή Νίκος Σχοινάς
    πρ. Γενικός Δ/ντής του ΛΑ.Ο.Σ

    «Πρόεδρε», Καρατζαφέρη,
    Με ρωτάνε συγγενείς, φίλοι και συνάδελφοι, γιατί το 2007 και το 2009 ψήφισα το ΛΑ.Ο.Σ και τον Γιώργο Καρατζαφέρη και τους έπεισα κιόλας να κάνουν κι αυτοί το ίδιο.
    Γιατί εγκαταλείψαμε ΝΔ,

    ΠαΣοΚ και αριστερά κόμματα και σπεύσαμε να στηρίξουμε το ΛΑΟΣ;
    Τους απαντούσα.
    *- Για να μπει το κόμμα αυτό στη Βουλή και ο Πρόεδρος του να γίνει Δυνατός (θεσμικό ρόλο, τον λένε), να μας εκπροσωπεί, να γίνει η φωνή μας, να ελέγχει την Εξουσία, να υποστηρίζει τα δικαιώματα μας, να πολεμήσει τη διαπλοκή, την αλαζονεία, τον νεποτισμό, να περιορίσει το κράτος, να διδάξει δημοκρατία, να διορθώσει τα κακώς κείμενα κατά το δυνατόν!
    *- Γρήγορα όμως διαπίστωσα, ότι κι εσύ με απογοήτευσες και με πρόδωσες!
    *- Αναρωτιέμαι τώρα,
    γιατί έτρεχα να σου φέρω ψήφους, γιατί ορκιζόμουν, ότι διέφερες από τους άλλους, γιατί γινόμουν κυματοθραύστης στις επιθέσεις που δεχόσουν, γιατί γελάστηκα τόσο πολύ;
    *- Γιώργο Καρατζαφέρη, σε ψήφισα, ΕΠΕΙΔΗ:
    νόμισα, ότι θα γίνεις άλλος Πλαστήρας, όμως φρόντισες να συγκαταλέγεσαι μεταξύ των πλουσιοτέρων πολιτικών. Ποιος πραγματικά είσαι;
    *- Πολιτικός ή μπίζνεσμαν;
    υποσχέθηκες, ότι θα πολεμήσεις την διαπλοκή και τη διαφθορά, αλλά τα βρήκες με τους μεγαλοεργολάβους και συμβιβάστηκες με το αρρωστημένο πολιτικό σύστημα.
    *- θεώρησα, ότι με ήθελες συμμετοχικό, με άποψη και ψήφο και διαπιστώνω τώρα, ότι με ήθελες παθητικό και απλό χειροκροτητή στο ιδιόκτητο κόμμα σου.
    περίμενα, ότι η ηθικολογία σου από το Τ/Α και όχι μόνον, θα γινόταν πράξη και εσύ «είσαι δάσκαλος που δίδασκες και νόμο δεν κρατούσες».
    *- Τι φαρισαϊσμός και οποία υποκρισία!!!
    θα σχεδίαζες ένα πολυσυλλεκτικό κόμμα με πυλώνες τον Πατριωτισμό και τα Κοινωνικά θέματα, αλλά εσύ το παρέδωσες στους νεόφερτους Αριστερούς, στους σαλταδόρους και στους Δούρειους ίππους, των οποίων η προσφορά είναι ανύπαρκτη και ξέφτισαν το κόμμα.
    *- ήλπιζα, ότι θα αγκάλιαζες την Νεολαία, που εγκατέλειψαν οι άλλοι στο έλεος του Θεού, της καφετέριας και των ναρκωτικών, αλλά φαίνεται να τους αγνοείς παντελώς.
    ξεκίνησες να χτίζεις το κόμμα με υγιή υλικά (μορφωμένους, επιστήμονες, κοινωνικά καταξιωμένους), αλλά προτίμησες τους γραφικούς, ανεπαρκείς και τους «βρώμικους».
    *- εμφανίστηκες ως Δημοκράτης, αλλά εσύ κυβερνάς αυταρχικά, εκβιαστικά, με απειλές, χωρίς να δέχεσαι διάλογο, προτάσεις και κριτική από κανέναν.
    *- περίμενα το άπλωμα του κόμματος, εσύ όμως έβαλες την οργάνωσή στην «κατάψυξη», αδρανοποίησες τα στελέχη και απομάκρυνες τα καλύτερα από αυτά.
    σε ήθελα κοντά στον αγρότη, στον εργάτη, στον άνεργο, στον λεηλατημένο λαό από τις πολιτικές επιλογές της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ κι εσύ προτίμησες την ελίτ του Κολωνακίου.
    *- απαιτούσα να ασκείς συγκροτημένη και αποτελεσματική πολιτική, αλλά περδικλώθηκες με τις αλληλοδιάδοχες κολωτούμπες σου στα μνημόνια και στη συγκυβέρνηση.
    *- έλεγες, ότι θα «βομβαρδίζεις» τη βουλή με προτάσεις – θέσεις για τα κοινωνικά θέματα και διαπιστώνω, ότι ο «βασιλεύς ήταν γυμνός», χωρίς επιστημονικό επιτελείο. Πυροτεχνήματα.
    *- με συνεπήρε το «ρήξη και ανατροπή», αλλά το κατάντησες σαν την «επανίδρυση» του Καραμανλή, τον «εκσυγχρονισμό» του Σημίτη, την «κάθαρση» του Μητσοτάκη, το «λεφτά υπάρχουν» του Παπανδρέου, κλπ. Λαϊκιστί μια μπαρούφα ήταν κι αυτό!
    *- Γιώργο Καρατζαφέρη, όπως θα κατάλαβες, ήμουν η γνήσια φωνή του έντιμου, του αγνού, του καλοπροαίρετου, του ανώνυμου ψηφοφόρου του ΛΑ.Ο.Σ, τον οποίο όμως χρησιμοποίησες να σε ψηφίσει και ποτέ δεν υπολόγισες.
    *- Με μια λέξη με θεωρείς ανόητο, ή αφελή.
    *- Τώρα που κινδυνεύεις να μείνεις «εκτός νυμφώνος», όπως καταδεικνύουν οι δημοσκοπήσεις, με καλείς να σε ξαναψηφίσω.
    Ε! Όχι, γιατί με κορόιδεψες κατ΄ επανάληψη.
    Δεν σε πιστεύω πια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΘΥΜΑΣΑΙ ΔΗΜΟΣΚΟΠΙΚΑ «ΝΕΚΡΕ» ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗ, ΤΙ... ΕΛΕΓΕΣ.;;;
    ΕΠΙΣΤΟΛΗ π. ΣΤΕΛΕΧΟΥΣ ΤΟΥ ΛΑΟΣ...!!

    Ανοιχτή επιστολή στον απλό Έλληνα ψηφοφόρο.
    *-Θυμάσαι φίλε μου τον Καρατζαφέρη να ξιφουλκεί κατά την Ν.Δ. και του ΠΑ.ΣΟ.Κ. και πως συνεργάστηκε μαζί τους;
    *-Θυμάσαι που φώναζε για δήθεν
    "ρήξη και ανατροπή" και μετά αποδείχθηκε ο πρώτος λαγός του πολιτικού κατεστημένου;
    *-Θυμάσαι που κατηγορούσε τον Καραμανλή και μετά τον ονόμαζε "εθνικό κεφάλαιο";
    *-Θυμάσαι που φώναζε "Παπαδήμος-- Παπαδήμος" και μόλις είδε τις δημοσκοπήσεις την έκανε με ελαφρά πηδηματάκια;
    *-Θυμάσαι που κατήγγελε ο δήθεν ασυμβίβαστος την καταστροφή που μας έφεραν τα δύο μεγάλα κόμματα και μετά έγινε κουμπάρος τους;
    *-Θυμάσαι!
    Τα θυμάσαι και αυτά και άλλα πολλά.
    *-Θυμασαι και τις τούμπες και τις κωλοτούμπες του.
    Τωρα ξέρει και ο πολιτικά δημοσκοπικα νεκρος Καρατζαφέρης ότι τα θυμάσαι και ότι την βουλή θα την βλέπει μόνο απ' έξω και για αυτό άρχισε να υποτιμά τον λαό μοιράζοντας τενεκέδες λάδι.
    Για την θρησκεία ούτε το συζητάμε.
    Θα τον βλέπει από εκεί που βρίσκεται ο μακαριστός Χριστόδουλος και δεν θα αναπαύεται η ψυχή του, με την καπήλευση των θρησκευτικών αισθημάτων του λαού, που ο Καρατζαφέρης τα έβαλε και αυτά στα πολιτικά του παιχνίδια του.
    Αλλά ισχύει και για τον Καρατζαφέρη και όλους τους επιτήδειους της πολιτικής το "μωραίνει κύριος ον βούλεται απωλέσαι".
    Και τώρα ο Καρατζαφέρης μετράει μέρες στη Βουλή.

    Σε λίγο καιρό θα γίνει διαφημιστής, φωνάζοντας το σλόγκαν που πρώτος λάνσαρε διαφημιστικα, τον καιρό που διαφήμιζε προϊόντα σαν το κόμμα του.
    "από μέσα άνεση, από έξω εμφάνιση".
    Ήταν υπερήφανος για αύτο το σλόγκαν του.
    Τωρα "από μέσα έξω και από έξω χάλια".
    Περαστικά αρχηγέ.
    Πηγαινε στα εγγονάκια σου.
    Από παραμύθια θα τα χορτάσεις, και αυτά θα φωνάζουν " Παππού, ξαναπές μας για τον κακό λύκο και πως στο τέλος τον ξεδόντιασαν".

    Ηλίας Μοτζάκης
    Πρώην εκλεγμένο μέλος κεντρικής επιτροπής ΛΑ.Ο.Σ.
    Πρωην μελος Ν.Ε. Θεσσαλονικης
    Πρωην μελος Δ.Ε. Θερμαϊκού
    Πρώην στέλεχος ΝΕ.Ο.Σ. Θεσσαλονίκης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. -----------------------------
    Ο Βορίδης είναι ήδη στον ηγετικό πυρήνα της Ν.Δ,ο Ά δωνις εκλέγεται εύκολα σε καλή σειρά,περιμένουμε και το Θανάση Πλεύρη στην Α Αθήνας!
    -----------------------------------

    Ο ΑΔΩΝΙΣ ΕΚΛΕΓΕΤΑΙ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΣΤΗΝ... ΠΡΩΤΗ ΠΕΝΤΑΔΑ ΜΕ ΤΗΝ Ν.Δ....!!!

    ΑΝΤΕ ΘΑΝΑΣΗ ΠΛΕΥΡΗ και ΣΤΑ... "ΔΙΚΑ ΣΟΥ"...!!!

    Διαβάζουμε την δημοσκόπηση της RASS για το Παρόν ποιοί θεωρούνται σίγουροι για να εκλεγούν στις εκλογές Βουλευτές με την Ν.Δ.
    Πέραν ασφαλώς του Βαγγέλη Μειμαράκη πού εξακολουθεί

    να είναι το ισχυρό χαρτί στην Β! Περιφέρεια η κατάταξη είναι η εξής:
    1. Ευάγγελος Μεϊμαράκης(31,5%),
    2. Πάνος Παναγιωτόπουλος(27,8%),
    3. Κυριάκος Μητσοτάκης(24,1%),
    4. Κωστής Χατζηδάκης(22,5%),
    5. Άδωνις Γεωργιάδης(20,1%),
    6. Κατερίνα Παπακώστα(15,7%),
    7. Λευτέρης Ζαγoρίτης(14,4%),
    8. Γιάννης Παπαθανασίου(14,3%),
    9. Αργύρης Ντινόπουλος(13,9%),
    10.Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης(13,2%),
    11. Καραμανλή Άννα(10,7%).
    Και ακολουθούν: Βύρων Πολύδωρας, Γεράσιμος Γιακουμάτος, Αθανάσιος Γιαννόπουλος, Νίκος Κωστόπουλος, Ευάγγελος Αντώναρος, Γρηγόρης Ζαφειρόπουλος και Βασιλική Τζότζολα.

    Φανταζόμαστε ότι δεν μπορεί παρα να ακολουθήσει και ο Θανάσης Πλέυρης το ίδιο εγχείρημα της ένταξής τού Άδωνι στην Ν.Δ. του... Αντώνη Σαμαρά.

    Τό τελευταίο το τονίζουμε ιδιαίτερα, δεδομένου ότι η ΝΔ του Σαμαρά δεν έχει σχέση με μεσαιοχωρίτικες ιδέες και αντιλήψεις του... παρελθόντος...

    Άν δε λάβει κανείς υπ' όψιν και την δημοσκοπική κατεδάφιση Καρατζαφέρη πού στην Β! Αθήνας έχει....1,7%, τότε στο ΛΑΟΣ δεν έχει ουδείς δυνατότητα παραμονής...!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. o karatzaferis epediokse tin diagrafi tou apo th ND gia na ksanabgei o simitis kai na egatasthi monima h NEA TAXI PRAGMATON!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. «ΞΑΝΑ--ΞΑΝΑ...ΜΕΓΑΛΗ ΔΕΞΙΑ» ΒΡΟΝΤΟΦΩΝΑΖΑΝ ΣΤΟ ΑΙΓΑΛΕΩ
    ΣΤΗΝ ΜΕΓΑΛΕΙΩΔΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΣΑΜΑΡΑ...!!!

    ΕΠΕΥΦΗΜΙΕΣ ΓΙΑ ΒΟΡΙΔΗ ΑΝΔΡΕΟΥΛΑΚΟ--ΘΥΜΙΟ ΛΥΜΠΕΡΟΠΟΥΛΟ, κ.α....!!!

    Τό είχε πεί ο Σαμαράς στην πρώτη ομιλία του στο Badminton στις εσωκομματικές εκλογές:
    «Θα σας κάνω υπερήφανους γιά το κόμμα και την ιδεολογία μας».

    Έτσι η απαγορευμένη λέξη «Δεξιά», από την μεταπολίτευση και μετά στην εκλογική βάση της Ν.Δ., επανήλθε χθές από τους θυμωμένους, δυναμικούς και αποφασισμένους γιά την νίκη Νεοδημοκράτες πού με τις ιαχές της ΟΝΝΕΔ, βροντοφώναζαν:
    «ΞΑΝΑ--ΞΑΝΑ...ΜΕΓΑΛΗ ΔΕΞΙΑ»...
    καί
    «ΕΛΛΑΣ--ΕΛΛΑΣ, ΑΝΤΩΝΗΣ ΣΑΜΑΡΑΣ».

    Επίκεντρο των χειροκροτημάτων οι Μάκης Βορίδης, Απόστολος Ανδρεουλάκος και ο Πρόεδρος των Ταξιτζήδων Θύμιος Λυμπερόπουλος, πού προφανώς συνοδευόταν από μεγάλη μερίδα συναδέλφων του...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΤΟΝ ΕΙΔΑ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΑ

    ΤΟΝ ΞΕΣΚΙΣΕ Η ΠΟΝΤΙΑ

    ΡΑΚΟΣ Ο ΠΑΛΕ ΠΟΤΕ ΑΓΕΡΩΧΟΣ ΚΑΡΑ

    ΜΗΝ ΤΟΝ ΛΥΠΑΣΤΕ

    ΜΑΥΡΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΚΡΕΜΑΣΜΑ ΑΝΑΠΟΔΑ ΣΟΛΑ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΤΗΣ ΜΑΦΙΑΣ ΣΥΜΜΟΡΙΑΣ ΠΟΥ ΠΟΥΛΗΣΕ ΚΑΙ ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΕ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ,,ΥΠΟΧΡΕΩΣΕ 3 ΓΕΝΙΕΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΝΑ ΖΗΣΟΥΝ ΣΤΗΝ ΦΤΩΧΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΞΑΘΛΙΩΣΗ,,ΜΑΥΡΟ ΣΤΑ ΠΡΟΔΟΤΙΚΑ-ΜΕΙΟΔΟΤΙΚΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΝΔ-ΠΑΣΟΚ-ΛΑΟΣ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΠΑΡΑΤΡΕΧΑΜΕΝΟΥΣ ΤΟΥΣ.ΧΕΙΡΑΦΕΤΗΣΗ ΤΟΥ ΛΑΟΥ - ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΤΗΝ ΤΥΧΗ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥ ..ΛΑΙΚΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ ΚΑΙ ΚΡΕΜΑΛΕΣ ΑΜΕΣΩΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. 1.03 εσυ εκεινη την μεγαλη ωρα τον επαιζες κανονικα?διοτι δεν εξηγειται αλλοιως,το επαιζες κανονικα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. δυο αρχοντοβλαχοι
    στην ιδια πολυκατοικια..

    μποχαχαααααααααα..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. . Την πολιτική διεύθυνση του εγχειρήματος είναι αδύνατο να την ασκήσουν αυτοδύναμα η Ν.Δ. ή το ΠΑΣΟΚ. Δεν διαθέτουν ούτε την προγραμματική και ιδεολογική εσωτερική συνοχή ούτε την αναγκαία ισχυρή πολιτική νομιμοποίηση στο κοινωνικό σώμα. Το στοίχημα είναι η συγκρότηση του «μεγάλου μνημονιακού συνασπισμού», του οποίου πρόπλασμα υπήρξε το πολιτικό άθροισμα που στήριξε την κυβέρνηση Παπαδήμου. Αυτός ο συνασπισμός, συναρθρωμένος με την «πολυδαίδαλη υπερδομή» του ΔΝΤ και του διευθυντηρίου της Ευρωζώνης θα αποτελέσει το πολιτικό υποκείμενο προσανατολισμού και ελέγχου των πολιτικών διαδικασιών στη χώρα. Και γύρω από αυτόν τον συνασπισμό θα διαμορφωθεί ένας αστερισμός υβριδικών πολιτικών μορφωμάτων που θα λειτουργούν ως «λελογισμένη» αντιπολίτευση και ως αναχώματα σε ανεπιθύμητες μετατοπίσεις προς τα αριστερά. Δεν θα αμφισβητούν όμως την αναγκαιότητα και τη νομιμότητα των μνημονίων. ΤΕΛΙΚΑ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΓΙΑ ΤΑ ΜΕΓΑΛΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΔΝΤ-ΕΕ-ΤΡΟΙΚΑ ?ΝΔ-ΠΑΣΟΚ-ΛΑΟΣ ΝΤΟΡΑ ΚΑΤΣΕΛΗ ΔΡΑΣΗ (ΚΑΜΕΝΟΣ ΜΕ ΕΡΩΤΗΜΑΤΙΚΟ?)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ο καρατζαμπερης ειναι δημιουργημα του πασοκ για να κοβει ψηφους απο ΝΔ.
    ποιος δεν θυμαται τα πασοκικα βοθροκαναλα που τον επαιζαν καθε μερα κυριε προεδρα..κυριε προεδρα..
    λες και ηταν ο πουτιν..
    να μας γραφεις μωρη κοντοχοντρη..
    αντε πουλα καμμια τσοντα,οπως εκανες νεος..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. «ΞΑΝΑ--ΞΑΝΑ...ΜΕΓΑΛΗ ΔΕΞΙΑ» ΒΡΟΝΤΟΦΩΝΑΖΑΝ ΣΤΟ ΑΙΓΑΛΕΩ
    ΣΤΗΝ ΜΕΓΑΛΕΙΩΔΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΣΑΜΑΡΑ...!!!

    ΕΠΕΥΦΗΜΙΕΣ ΓΙΑ ΒΟΡΙΔΗ ΑΝΔΡΕΟΥΛΑΚΟ--ΘΥΜΙΟ ΛΥΜΠΕΡΟΠΟΥΛΟ, κ.α....!!!

    Τό είχε πεί ο Σαμαράς στην πρώτη ομιλία του στο Badminton στις εσωκομματικές εκλογές:
    «Θα σας κάνω υπερήφανους γιά το κόμμα και την ιδεολογία μας».

    Έτσι η απαγορευμένη λέξη «Δεξιά», από την μεταπολίτευση και μετά στην εκλογική βάση της Ν.Δ., επανήλθε χθές από τους θυμωμένους, δυναμικούς και αποφασισμένους γιά την νίκη Νεοδημοκράτες πού με τις ιαχές της ΟΝΝΕΔ, βροντοφώναζαν:
    «ΞΑΝΑ--ΞΑΝΑ...ΜΕΓΑΛΗ ΔΕΞΙΑ»...
    καί
    «ΕΛΛΑΣ--ΕΛΛΑΣ, ΑΝΤΩΝΗΣ ΣΑΜΑΡΑΣ».

    Επίκεντρο των χειροκροτημάτων οι Μάκης Βορίδης, Απόστολος Ανδρεουλάκος και ο Πρόεδρος των Ταξιτζήδων Θύμιος Λυμπερόπουλος, πού προφανώς συνοδευόταν από μεγάλη μερίδα συναδέλφων του...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Λίγες οι μέρες σας σκατά
    και Σαμαροπασόκια
    την δεύτερη των εκλογών
    σας έρχονται πανωτόκια.
    (Θα κλάσετε καλαμπόκια).
    ΘΑ ΠΛΗΡΩΣΕΤΕ ΠΟΥΣΤΗΔΕΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. ΤΟ ΔΙΚΙΟ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΑ ΣΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΜΕ ΤΟΝ ΜΟΧΘΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΙΔΡΩΤΑ ΤΟΥΣ ΒΓΑΖΟΥΝ ΤΟΝ ΠΛΟΥΤΟ..ΝΑΙ ΣΤΗΝ ΑΠΕΡΓΙΑ ΤΩΝ ΝΑΥΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ..ΝΑΙ ΣΤΗΝ ΑΠΕΡΓΙΑ ΤΩΝ ΑΓΡΟΤΩΝ ΚΑΙ ΟΙ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ ..ΝΑΙ ΣΤΗΝ ΑΠΕΡΓΙΑ ΤΩΝ ΓΙΑΤΡΩΝ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ..ΝΑΙ ΣΤΗΝ ΑΠΕΡΓΙΑ ΤΩΝ ΔΗΜ ΚΑΙ ΙΔΙΩΤ.ΥΠΑΛΛ. ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ..ΝΑΙ ΣΤΗΝ ΑΠΕΡΓΙΑ ΤΩΝ ΔΙΚΗΓΟΡΩΝ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ ΝΑΙ ΣΤΗΝ ΑΠΕΡΓΙΑ ΕΜΠΟΡΙΚΩΝ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ ΝΑΙ ΣΤΗΝ ΑΠΕΡΓΙΑ ΤΩΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ ΕΕΕ ΚΑΙ ΔΩ ΡΕ ΠΟΥΣΤΗ ΜΟΥ ΟΣΟΙ ΘΕΛΟΥΝ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ...!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. σάββατο, 7 Απριλίου 2012.

    Ο ΤΡΑΓΚΑΣ «ΑΝΤΑΠΟΔΙΔΕΙ» ΣΤΟ ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗ ΤΗΝ ΠΡΟΤΑΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑΣ ΣΤΟ ΛΑΟΣ, ΜΕ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ... ΜΑΪΜΟΥ...!!!

    ΝΑΙ, ΜΕΝ ΞΕΝΤΩΣΕ ΤΑ ΠΟΣΟΣΤΑ ΤΟΥ, ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΦΤΑΣΟΥΝ ΤΟ 3%, ΟΜΩΣ ΚΑΤΕΒΑΣΕ ΤΗΝ «ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ»
    ΣΤΟ...2,1%...!!!

    Ρέ..., τον Τράγκα, πού τον έλεγε και τον κατηγορούσε ως... «τράκα» ο Καρατζαφέρης, επειδή όταν έκανε το ΛΑΟΣ έγραφε στην εφημερίδα του τη Χώρα, ότι έκανε κόμμα γιά να κάνει ζημιά στην Ν.Δ. και να «αβαντάρει» το Πασοκ,
    --αφήνοντας αιχμές για απ' ευθείας χρηματοδοτησή του από το ταμειο του Πασοκ-- γιά να μη γίνει Κυβέρνηση η Ν.Δ...!!!

    Στό «αναμφισβήτητα» έγκυρο περιοδικό του CRASH, πού έλκει άλλωστε την εγκυροτητά του από τον
    ίδιο ( Αλήθεια Γιώργο, πού τα βρήκες τα λεφτά γιά να παραγγείλεις δημοσκόπηση στην ALCO;;; ), κάνει τα αδύνατα...δυνατά προκειμένου να ανταποδώσει την έν-τιμη πρόταση πού του έκανε ο Καρατζαφέρης να τον προτείνει πρώτο στο...«Επικαρπίας» του ΛΑΟΣ....!!!

    Ξέντωσε όσο μπορούσε από το 1,8% το ποσοστό του ΛΑΟΣ στο 2,9%, γιατί δεν σήκωνε να του δώσει το προβιβάσιμο 3% ( Αλήθεια Γιώργο, πού τα βρήκες τα λεφτά γιά να παραγγείλεις δημοσκόπηση στην
    ALCO;;; ), με ταυτόχρονη... «μείωση» των ποσοστών της Χρυσής Αυγής πού είναι ο κύριος φορέας έλξης ψηφοφόρων από το ΛΑΟΣ, σε ποσοστό... 2,1%...!!!

    Εδώ ξεσκεπάζεται και η απάτη της δημοσκόπησης
    ( Αλήθεια Γιώργο, πού τα βρήκες τα λεφτά γιά να παραγγείλεις δημοσκόπηση στην ALCO;;; ), δεδομένου ότι ουδείς σήμερα δεν τολμάει να ισχυρισθεί, ότι η Χρυσή Αυγή δεν έχει εκλογική δυναμική και έν πάσει περιπτώσει σύμφωνα τουλάχιστον με τα σημερινά δεδομένα δεν εξασφαλίζει άνετα την εισοδό της στην Βουλή σε αντίθεση με το ΛΑΟΣ, πού εξασφαλίζει... άνετα την εξοδό του...!!!
    Οι δύο Γιώργηδες μοιάζουν σε... «όλα»...!!!
    Είναι ακριβές αντίγραφο ό ένας του άλλου...
    Ακόμη και στις παρενέργειες από το υψηλό σάκχαρο, αφού παίρνουν την ίδια δοσολογία ινσουλίνης...
    ( Αλήθεια Γιώργο, πού τα βρήκες τα λεφτά γιά να παραγγείλεις δημοσκόπηση στην ALCO;;; )
    Ειδικότερα, στην πρόθεση ψήφου, η νέα δημοσκόπηση τού (κατά Καρατζαφέρη)... «Τράκα» δίνει τα ακόλουθα αποτελέσματα:
    ΠΑΣΟΚ: 13,5%,
    ΝΔ: 20,8%,
    ΚΚΕ: 8%,
    ΛΑΟΣ: 2,9%, ----------
    ΣΥΡΙΖΑ: 6%,
    ΔΗΜΑΡ: 7,8%,
    Οικολόγοι Πράσινοι: 2,5%,
    Ανεξάρτητοι Έλληνες: 7,1%,
    Δημοκρατική Συμμαχία: 2,1%,
    Χρυσή Αυγή: 2,1%, -----------
    Κοινωνική Συμφωνία: 1,4%,
    Άρμα Πολιτών: 1,1%,
    Άλλο κόμμα: 2,3%,
    Λευκό- άκυρο: 3,9%,
    Αποχή 11,6%,
    Δεν ξέρω-Δεν απαντώ: 7%
    Αναποφάσιστοι: 22%

    ( Αλήθεια Γιώργο, πού τα βρήκες τα λεφτά γιά να παραγγείλεις δημοσκόπηση στην ALCO;;; )

    - Ο Καρατζαφεροτούμπας θα ανακοινώσει λέει προσχώρηση βόμβα στο κόμμα του...ετοιμαστείτε είπε το μεγάλο ναι ο Καρβέλας ή μήπως η Μαριάννα Ντούβλη?

    Απάντηση

    Μάλλον μια "αρχιτεκτονισα" της αρπαρχτης που την ξέρει 'ολη η νυχτα για συνοδο των Ν.Προαστίων οπως ειχε γραψει το πολιτικο σαφαρι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. οποιος ειναι μαλακας
    και το ξερει
    ψηφιζει πασοκ..
    η μεγαλη πλειοψηφια
    του ενδοξου λαου μας..
    ο σαμαρας τρομαζει τον κοσμο..
    τσιριζει σα γκαστρωμενη παπια..
    ο κωλοτουμπας κομανετσι..
    χεστηκε ο ελληνας
    για τα κομπλεξ
    των χουντοδεξιων..
    αρα πασοκ και μπακατσελος..
    σαλονικιος νταβας
    πασοκικες πουτανες.
    καντε φωτοτυπια
    το μισθο που παιρνετε
    και καντε τον κορνιζα
    τα παιδια σας δεν θα πιστευουν
    οτι καποτε υπηρχαν μισθοι
    πανω απο 500 ευρω
    (σε δραχμες θα ειναι,
    αλλα ειναι πολλα τα μηδενικα
    και δεν χωρανε)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΟΛΥ ΠΟΥ ΒΑΖΕΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑ Ο κ. ΠΡΩΤΟΠΠΑΠΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΩ ΝΑ ΤΟΝ ΨΗΦΙΣΩ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. ΟY ΝΑ ΜΟΥ ΧΑΘΕΙΤΕ ΚΑΡΝΑΒΑΛΙΑ…

    Επειδή κάποιοι νόμισαν ότι κάνω πλάκα, παραθέτω τη δημοσίευση στο ΦΕΚ (888/Β, 21/ο3/2012) της απόφασης της πλήρους γελοιοποίησης του Ελληνικού Κράτους, των δύο υπουργών της ηλιθιοσυγκυβέρνησης του υπαλληλάνθρω που της Goldman Sachs, Σαχινίδη (κρίμα ρε Σαχινίδι[το] που είσαι και Πόντιος) και Όθωνα.

    Με την απόφαση ντροπή, απαξιώνεται ακόμη περισσότερο το κράτος της ξευτίλας και ιδιαίτερα οι υπηρεσίες ασφαλείας, στην προσπάθεια να εισπραχθούν ακόμα και φραγκοδίφραγκα στο βωμό του μνημονίου και της τρόικας.

    Η απόφαση ρυθμίζει, μεταξύ άλλων, και τις τιμές (!) για την ενοικίαση αστυνομικών και μέσων της ΕΛ.ΑΣ.
    Έτσι, με 40 ευρώ την ώρα μπορείτε να έχετε ένα περιπολικό της αστυνομίας και με 50 μία μοτοσυκλέτα της ομάδας Ζ ή Δίας, μαζί με τον οδηγό, ενώ με 50 ευρώ μπορείτε να νοικιάσετε αστυνομικό σκύλο μαζί με τον συνοδό του. Εάν το βαλάντιό σας το επιτρέπει και θέλετε να δείξετε πόσο ισχυροί είστε μπορείτε να έχετε ελικόπτερο της ΕΛ.ΑΣ με 1500 ευρώ ανά ώρα ή ταχύπλοο σκάφος με 200 ευρώ!
    Αυτά λοιπόν αποφάσισαν οι «βασιλικότεροι του βασιλέως» και οι «μαλακισμενότεροι των μαλακισμένων»

    Δε μου λες ρε Σαχίν, τι άλλο νοικιάζετε; Τι άλλο, τί άλλο;
    Κι εσύ ρε Αντώνη Κομανέτση, δεν πήρες χαμπάρι τα κόλπα που στήνουν οι πατριδοφονιάδες ή είσαι κι εσύ στο κόλπο και το παίζεις, δεν ξέρω τίποτα, «είδα το φως κι ανέβηκα!»
    Και με την ευκαιρία, ο λόγος σου χθες στο Αιγάλεω ΚΑ-ΤΑ-ΠΛΗ-ΚΤΙ-ΚΟΣ! Μας ταξίδεψε καμιά πενηνταριά χρονάκια πίσω…

    Με απόφαση των υπουργείων Οικονομικών και Προστασίας του Πολίτη, το σύνολο του ανθρώπινου δυναμικού της Ελληνικής Αστυνομίας, όλα τα οχήματα και οι μοτοσικλέτες της, ακόμη και τα ελικόπτερα που έχει στην κατοχή της η ΕΛ.ΑΣ., μπορούν πλέον να ενοικιάζονται από ιδιώτες που θέλουν να κοιμούνται ασφαλείς και ήσυχοι τα βράδια. Ο,τι και όσοι (!) ενοικιάζονται από εκείνους που μπορούν να πληρώσουν, θα αφαιρούνται βέβαια από τις δυνάμεις που προστατεύουν τους υπόλοιπους κοινούς θνητούς.
    Και όποιος νομίζει ότι όλα τα παραπάνω δεν είναι δυνατόν να συμβαίνουν, δεν έχει παρά να προστρέξει στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως, όπου δημοσιεύτηκε πριν από λίγες ημέρες ακόμη και ο τιμοκατάλογος(!) των ενοικιάσεων της ΕΛ.ΑΣ. Οι τιμές ξεκινούν από 30 ευρώ την ώρα για την ενοικίαση ενός απλού αστυνομικού μέχρι και 1.500 ευρώ αν θέλετε να νοικιάσετε το ελικόπτερο της ΕΛ.ΑΣ.

    Ρε ξευτιλοπουσταράδες, ρε βρομιαροβλακοκάγκουρες, ρε πουλημένα τομάρια, ρε κατουρομπασταρδόφατσες, ρε γερμανοτσολιαδοσκατοφασιστόμουτρα, τόσο δούλοι έχετε καταντήσει ρε σούργελα του κερατά;

    Τι σας έταξε αυτή η γαμημένη η τρόικα και κοντεύετε να βγάλετε στο σφυρί και την ψυχή μας ακόμα;
    Το έγκλημα ρε στουρνάρια, μπήκε στα σπίτια μας κι εσείς πιστοί στο πνεύμα που επιτάσσει η τρόικα και τα χρόνια του μνημονίου βγάλατε στη λοταρία την αστυνομία που υποτίθεται ότι καθήκον της είναι η ασφάλεια των πολιτών;

    Και γιατί δε βγάζετε και τις γυναίκες σας στο νοίκι ρε σιχτηρομαζώματα να κονομήσετε τις κάλτσες σας; Αλλά θα μου πείτε θα γίνει κι αυτό αφού πρώτοι εσείς νοικιάσατε τους κουραδοκαταπέλτες εαυτούς σας στη Μέρκελ και στο ευρωαμαρκάνικο τοκογλυφοσκυλολόι…
    Κι έχετε το θράσος Βενιζελοσαμαρομερκελγλύφτες να βγαίνετε και να ζητάτε την ψήφο του Ελληνικού λαού που σύντομα, πάρα πολύ σύντομα, θα τον νοικιάσετε κι αυτόν, φτηνό εργατικό χέρι στους «επενδυτές» του νεοταξικού κεφαλαίου και της Goldman Sachs…

    Εκτός και αν ξυπνήσει, έστω και αργά, ο υπνοπαραγωγός Έλληνας και σας στείλει να κρέμεστε ανάποδα στην Πλατεία Συντάγματος…
    Αμίν και πότε…

    πηγη...ΚΛΥΝΝ ΧΑΡΡΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Ρε παλικαρόπουλα εκεί στο antinews, τι ρήξη περιμένετε από τον Κομανέτση με μια υπογραφή υποταγής ένα μέτρο;

    Έλα Χριστέ και Παναγία κι ακόμα δεν πιάσανε και οι ζέστες…
    Κάπου γράφετε: «Η Ν.Δ. είναι ένας βαριά άρρωστος οργανισμός και θέλει χρόνο πολύ για να αναταχθεί.

    Λόγω όμως των οικονομικών εξελίξεων ο Σαμαράς δεν έχει πλέον αυτόν τον χρόνο»

    Θα έπρεπε μάλλον να αναφέρετε, «Η Ν.Δ. είναι ένας βαριά άρρωστος οργανισμός και ο Σαμαράς στο κρεβάτι της εντατικής με τραβηγμένα τα σωληνάκια!»
    Συγνώμη ρε παίδες που είμαι τούβλο και δεν καταλαβαίνω, τι εννοείτε όταν λέτε συμβουλευτικά, «ο Σαμαράς πρέπει να εκφράσει την λαϊκή δυσαρέσκεια και να δώσει ελπίδα…»
    Προς στιγμή νόμισα πλάκα κάνετε…

    Να εκφράσει ο Κομανέτσης την λαϊκή δυσαρέσκεια και να δώσει ελπίδα; Ξαναέλα Χριστέ και Παναγία!
    Είναι αργά για δάκρυα Στέλλα, πεπλανημένα παλικαρόπουλα…
    Το Ιούνιο, αν ακόμα υπάρχουμε, το μπουγιουρντί που μας ετοιμάζουν τα Τροϊκόπουλα θα μας δώσει τη χαριστική βολή και θα μας στείλει να μαζεύουμε βλίτα και ραδικοβλάσταρα για να τη βγάλουμε!
    Ποια λαϊκή δυσαρέσκεια και ελπίδα να εκφράσει ο Κομανέτσης;

    Πιστεύω να έχετε υπόψη την τηλεοπτική διαφήμιση: ΛΥΠΑΜΑΙ, ΕΧΕΤΕ ΥΠΟΓΡΑΨΕΙ…

    ΥΓ
    Και μια συμβουλή, εντελώς φιλική, γυρίστε όσο γίνετε νωρίτερα την πλάκα, γιατί σε λίγο θα σας διαβάζουν μονάχα τα «πριγκιπόπουλα» των «καλών οικογενειών» και η «δεξιά πλεμπάγια» της «βαριάς άρρωστης και μη ανατάξιμης Νέας Δημοκρατίας…»

    πηγη...ΚΛΥΝΝ ΧΑΡΡΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. ΧΕΡΙ-ΧΕΡΙ ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗ Η ΜΠΑΡΜΠΑ..

    Χέρι χέρι με τον Γιώργο Καρατζαφέρη η Βάνα Μπάρμπα. Η ηθοποιός αποφάσισε να θέσει υποψηφιότητα στις επερχόμενες εκλογές με το κόμμα του ΛΑΟΣ στη Β' Αθηνών.

    Η συνεργασία της με το κόμμα του Γιώργου Καρατζαφέρη...
    επισημοποιήθηκε με μια κοινή τους φωτογραφία, μετά από συνάντηση που είχαν στα γραφεία του κόμματος.

    «Η κ. Βάνα Μπάρμπα εκτός από μία εξαιρετική καλλιτέχνης είναι και ένα έντονα πολιτικοποιημένο άτομο.Χαίρομαι λοιπόν που θα δώσει την μάχη για την δημοκρατία και τον κοινοβουλευτισμό μέσα από τις τάξεις του ΛΑΟΣ. Θα είναι υποψήφια στην Β' Περιφέρεια Αθηνών και θα αναλάβει τον χειρισμό των θεμάτων του πολιτισμού»», δήλωσε ο κ. Καρατζαφέρης.

    «Είναι επιλογή μου να είμαι με έναν άνθρωπο που μιλά ουσιαστικά στον λαό και είναι αυθεντικός όπως έχετε δείξει τόσα χρόνια», δήλωσε η κ. Μπάρμπα και ευχαρίστησε τον Γιώργο τον Καρατζαφέρη ο οποίος της ευχήθηκε καλό βόλι.

    ΠΑΡΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΧΕΙΛΟΥΔΑΚΗ:::

    ΤΙ ΜΑΛΑΚΑΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΤΥΠΟΣ !!!!ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ ΛΑΓΟΥΣ ΜΑΖΕΥΕΙ!!! ΓΙΑΝΑΚΗ ΠΑΠΑΜΗΧΑΗΛ, ΒΑΝΑ ΜΠΟΥΤΣΑ {ΕΦΑΓΕ ΤΟΝ ΘΕΟΔΩΡΟ ΒΑΡΔΙΛΟΓΙΑΝΝΗ} ΑΝΑΤΟΛΑΚΗ!! ΧΑ ΧΑ ΡΕ ΜΕ ΚΑΤΙ ΜΑΛΑΚΕΣ ΠΟΥ ΕΧΟΜΕ ΜΠΕΞΕΙ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. ΦΥΡΕΡ ΜΟΥ

    ΤΙ ΠΙΝΕΙΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΑΣ ΔΙΝΕΙΣ;

    ΣΑΝ ΤΙ ΝΑ ΣΟΥ ΧΡΩΣΤΟΥΝ ΟΛΟΙ;

    ΜΗΠΩΣ ΧΡΩΣΤΑΣ ΕΣΥ ΚΑΠΟΙΑΝΗΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ΕΜΠΕΔΩΝΕΙΣ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Μιλάμε για τσίρκο!!

    Υποψήφια με το ΛΑ.Ο.Σ. η Βάνα Μπάρμπα.
    Την προσχώρηση της Βάνας Μπάρμπα στο Λαϊκό Ορθόδοξο Συναγερμό ανακοίνωσε ο πρόεδρος του κόμματος Γιώργος Καρατζαφέρης.
    Η κ. Μπάρμπα θα είναι υποψήφια στη Β' Αθηνών.

    - Τελικά δεν είναι τόσο δύσκολο όσο πίστευα το να γελοιοποιήσεις την διαδικασία των εκλογών.
    Μαζεύεις γελοίους υποψήφιους γύρω απο τον αρχικλόουν της ελληνικής πολιτικής σκηνής και έχεις ένα θαυμάσιο αποτέλεσμα.

    + Μένω έκπληκτος με το τί μπορεί να κάνει αυτός ο γελοίος τύπος ο Καρατζαφέρης μέσα στον πανικό του.
    Αν η κατάσταση της Πατρίδας δεν ήταν τραγική θα είχε λυθεί το άντερό μας απο το γέλιο.
    ......και κάτι άλλο..
    θα είχε στηλωθεί....εεε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Παπάρα τζων, τράβε κάνε πίπες στη Συγγρού και μη μας πρήζεις με τις μαλακίες σου, άθλιο Σαχλαμαρικό τραβέλι...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση