GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Γραμμή για ΑΝΤΑΡΣΥΑ από τον Αλαβάνο...

Δεν κατεβαίνει στις εκλογές ως υποψήφιος ο Αλέκος Αλαβάνος ενώ και το Μέτωπο Αλληλεγγύης και Ανατροπής, στο οποίο πρωτοστατεί, δεν θα μετέχ...

Δεν κατεβαίνει στις εκλογές ως υποψήφιος ο Αλέκος Αλαβάνος ενώ και το Μέτωπο Αλληλεγγύης και Ανατροπής, στο οποίο πρωτοστατεί, δεν θα μετέχει, ως πολιτικό σχήμα, με ξεχωριστό ψηφοδέλτιο στις εθνικές κάλπες .
Mετά την έκτακτη πανελλαδική σύσκεψη του Μετώπου Αλληλεγγύης και Ανατροπής (ΜΑΑ) , που πραγματοποιήθηκε στην ΑΣΟΕ, το Σάββατο, καλεί τον κόσμο να...
 στηρίξει τα ψηφοδέλτια των κομμάτων της Αριστεράς, που είναι πιο κοντά στη θέση του ΜΑΑ για αποχώρηση της Ελλάδας από το ευρώ, και στην αντίληψη για ενωτική συμπόρευση της Αριστεράς.
Ουσιαστικά, ο κ. Αλαβάνος δίνει “σήμα” για ψήφο προς ΑΝΤΑΡΣΥΑ, εξωκοινοβουλευτική αριστερά και ...επιλεκτικό “σταυρό” σε φίλιες δυνάμεις και στελέχη του ψηφοδελτίου του ΣΥΡΙΖΑ.
Οπως δήλωσε  ο κ. Αλαβάνος «το Μέτωπο Αλληλεγγύης και Ανατροπής , ως πολιτικός φορέας, δεν θα μετέχει στις εκλογές με μια πολυδιαιρεμένη αριστερά, τη στιγμή που η Ιστορία καλεί για μια ενωτική μετωπική παρουσία της. Το ΜΑΑ έχει ενσωματώσει στις θέσεις του ως κεντρικό ζήτημα την αποχώρηση από την ευρωζώνη, κάτι που δεν αποτελεί θεωρητική κατασκευή αλλά προϋπόθεση, που απαντά , εντός ενός εναλλακτικού προγραμματικού πλαισίου, στο αίτημα να σταματήσει η κοινωνική υποβάθμιση της τεράστιας πλειονότητας του λαού, να δοθεί λύση στο πρόβλημα της ανεργίας και να ανοίξει ο δρόμος μιας ζωής με αξιοπρέπεια».
Κατά την παρέμβασή του στις εργασίες της πανελλαδικής σύσκεψης του ΜΑΑ, αποκάλυψε ότι δυνάμεις που μετέχουν στον ΣΥΡΙΖΑ, και συγκεκριμένα οι "Ενεργοί Πολίτες” (Μ. Γλέζος) , η ΚΕΔΑ (Γιάννης Θεωνάς) και το Αριστερό Ρεύμα του ΣΥΝ (στο οποίο πρωτοστατεί ο Π. Λαφαζάνης) του πρότειναν να είναι υποψήφιος στα ψηφοδέλτια του ΣΥΡΙΖΑ. Οπως είπε ο ίδιος, τους απάντησε “ναι” εφόσον υπάρχει διάθεση συμπαράταξης με τις δυνάμεις της Αριστεράς , απομάκρυνση από τη λογική «μαζεύουμε απλώς για να φτιαχτούν ψηφοδέλτια» στελέχη, προσωπικότητες από την Αριστερά ή το ΠΑΣΟΚ ενώ σημαίνει και πρόγραμμα πάνω σε κεντρικά σημεία, όπως το ζήτημα της ευρωζώνης. Για να απορρίψει τελικά,την πρόταση με δεδομένο ότι αυτές οι προϋποθέσεις δεν υπάρχουν. Οπως τόνισε στην ομιλία του, δεν μπορεί να ενταχθεί στα ψηφοδέλτια ενός χώρου, όπως ο ΣΥΡΙΖΑ, που μιλάει για κατάργηση των νόμων του μνημονίων και την ίδια στιγμή λέει μέσα στην ευρωζώνη. Ουσιαστικά κατηγόρησε τον ΣΥΡΙΖΑ για διγλωσσία, σημειώνοντας ότι αποφεύγει να εξηγήσει στον κόσμο - ακόμα κι αν δεν διατυπώνει ευθέως αίτημα για έξοδο από το ευρώ -, ότι η αντίθεση με το μνημόνιο και τις δανειακές σημαίνει σύγκρουση με την ΕΕ και οδηγεί σε αποχώρηση από την ευρωζώνη. Επίσης, έκανε γνωστό ότι υπήρξε συζήτηση για κοινή κάθοδο στις εκλογές ΜΑΑ και ΑΝΤΑΡΣΥΑ.

10 σχόλια

  1. ΔΕΝ ΣΥΜΦΩΝΟΥΝΕ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ,ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ ΟΠΩΣ ΑΠΟΔΕΙΧΘΗΚΕ ΑΡΑ ΘΑ ΥΠΑΡΞΕΙ ΜΟΝΟΚΟΜΜΑΤΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ .ΤΩΡΑ ΟΙ ΤΣΟΝΤΕΣ ΘΑ ΧΑΘΟΥΝΕ ΣΤΟ ΚΑΒΟΥΚΙ ΤΟΥΣ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝΕ ΤΕΛΕΙΕΣ.ΤΕΛΕΙΑ ΘΑ ΓΙΝΕΙ Ο ΧΑΡΑΤΣΑΣ ΔΙΚΟΛΑΒΟΣ.ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΕΣ ΟΙ ΨΕΥΤΙΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΑΠΑΤΕΣ ΤΟΥ .ΤΗΝ ΝΟΜΙΚΗ ΤΗΝ ΕΚΑΝΕ ΞΕΣΚΟΝΟΠΑΝΟ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΕΣΥ ΜΕ ΤΑ ΠΟΛΛΑ ΑΚΙΝΗΤΑ ΓΙΑΤΙ ΓΥΡΝΑΣ ΤΗΝ ΠΛΑΤΗ ΣΤΟΝ ΑΓΑΠΗΤΟ ΣΟΥ ΤΣΙΠΡΑ .ΤΙ ΑΛΛΑΞΕ.ΕΣΥ ΤΟΥ ΕΔΩΣΕΣ ΤΗΝ ΘΕΣΗ ΤΩΡΑ ΤΙ ΖΗΤΑΣ.ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΝΑ ΣΟΥ ΠΕΤΥΧΗ.ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΠΑΣ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΜΕ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΗ ΑΙΘΟΥΣΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΤΟΣΕΣ ΧΟΡΕΥΤΕΣ ΚΑΙ ΧΟΡΕΥΤΡΙΕΣ ,ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΡΕΠΟΥΣΗ ΚΑΙ ΜΠΙΣΤΗ ΚΑΙ ΔΡΑΓΩΝΑ. ΟΤΙ ΠΟΘΕΙ Η ΨΥΧΗ ΣΟΥ.ΕΠΕΙΔΗ ΕΓΙΝΕ ΣΥΝΩΣΤΙΣΜΟΣ ΣΤΗΝ ΣΜΥΡΝΗ ΚΑΙ ΣΤΟ ΧΟΡΕΥΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΟΥ ΓΕΡΟ ΜΥΤΑΡΑ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΜΕΓΑΣ ΣΥΝΩΣΤΙΣΜΟΣ ΜΗΝ ΧΑΝΕΙΣ ΤΗΝ ΕΥΚΑΙΡΙΑ.ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΠΡΕΣΒΕΥΕΤΕ ΘΑ ΣΑΣ ΚΥΝΗΓΟΥΝ , ΟΙ ΝΕΚΡΟΙ ΤΗΣ ΠΡΟΣΦΥΓΙΑΣ , Ο ΠΟΝΟΣ Η ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΑΙΜΑ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΣΤΟ ΔΑΦΝΙ ΣΤΟ ΔΑΦΝΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΚΡΕΜΑΣΜΑ ΑΝΑΠΟΔΑ ΣΟΛΑ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΤΗΣ ΜΑΦΙΑΣ ΣΥΜΜΟΡΙΑΣ ΠΟΥ ΠΟΥΛΗΣΕ ΚΑΙ ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΕ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ,,ΥΠΟΧΡΕΩΣΕ 3 ΓΕΝΙΕΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΝΑ ΖΗΣΟΥΝ ΣΤΗΝ ΦΤΩΧΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΞΑΘΛΙΩΣΗ,,ΜΑΥΡΟ ΣΤΑ ΠΡΟΔΟΤΙΚΑ-ΜΕΙΟΔΟΤΙΚΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΝΔ-ΠΑΣΟΚ-ΛΑΟΣ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΠΑΡΑΤΡΕΧΑΜΕΝΟΥΣ ΤΟΥΣ.ΧΕΙΡΑΦΕΤΗΣΗ ΤΟΥ ΛΑΟΥ - ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΤΗΝ ΤΥΧΗ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥ ..ΛΑΙΚΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ ΚΑΙ ΚΡΕΜΑΛΕΣ ΑΜΕΣΩΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. . Την πολιτική διεύθυνση του εγχειρήματος είναι αδύνατο να την ασκήσουν αυτοδύναμα η Ν.Δ. ή το ΠΑΣΟΚ. Δεν διαθέτουν ούτε την προγραμματική και ιδεολογική εσωτερική συνοχή ούτε την αναγκαία ισχυρή πολιτική νομιμοποίηση στο κοινωνικό σώμα. Το στοίχημα είναι η συγκρότηση του «μεγάλου μνημονιακού συνασπισμού», του οποίου πρόπλασμα υπήρξε το πολιτικό άθροισμα που στήριξε την κυβέρνηση Παπαδήμου. Αυτός ο συνασπισμός, συναρθρωμένος με την «πολυδαίδαλη υπερδομή» του ΔΝΤ και του διευθυντηρίου της Ευρωζώνης θα αποτελέσει το πολιτικό υποκείμενο προσανατολισμού και ελέγχου των πολιτικών διαδικασιών στη χώρα. Και γύρω από αυτόν τον συνασπισμό θα διαμορφωθεί ένας αστερισμός υβριδικών πολιτικών μορφωμάτων που θα λειτουργούν ως «λελογισμένη» αντιπολίτευση και ως αναχώματα σε ανεπιθύμητες μετατοπίσεις προς τα αριστερά. Δεν θα αμφισβητούν όμως την αναγκαιότητα και τη νομιμότητα των μνημονίων. ΤΕΛΙΚΑ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΓΙΑ ΤΑ ΜΕΓΑΛΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΔΝΤ-ΕΕ-ΤΡΟΙΚΑ ?ΝΔ-ΠΑΣΟΚ-ΛΑΟΣ ΝΤΟΡΑ ΚΑΤΣΕΛΗ ΔΡΑΣΗ (ΚΑΜΕΝΟΣ ΜΕ ΕΡΩΤΗΜΑΤΙΚΟ?)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΔΕΝ ΚΑΤΕΒΑΙΝΕΙ Ο ΑΛΑΒΑΝΟΣ ΧΕΣΤΙΚΑΜΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΤΟ ΑΓΑΠΗΜΕΝΟ ΠΑΙΔΙ ΤΟΥ ΦΛΩΡΑΚΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Μ.Α.Α.=
    Μ αλακες
    Α μετανοητοι
    Α γυρτες



    .
    φτου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Πολύ λίγος, πα-α-α-ρα πολύ λίγος, ο έτερος, άεργος βουτηρομπεμπές εκ Βοστώνης, ο μη έχων ούτε ένα ένσημο εργασίας, κωλοτούμπας Σαμαρούλης, πριν από λίγο στον Πρετεντεράκο...

    Μ' αυτά τα βουτηρόπαιδα των μεγάλων τζακιών, πάτε να μας αλυσοδέσετε, κυρία Μέρκελ και κυρία Λανγκάρντ, για να περάσετε τα άθλια σχέδιά σας, για την πλήρη εξαθλίωση του Ελληνικού Λαού????

    Θα φάτε καλά στις εκλογές, ΟΛΟΙ οι άθλιοι ΔΟΣΙΛΟΓΟΙ του μνημονίου!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ....συμφορά !!!
    πάνε και τα αρχίδια μας τα κοντά !

    - Και ο Γείτονας πηδάει από το πράσινο Tιτανικό.
    _________________________________
    Την πρόθεσή του να μην πολιτευθεί στις επόμενες εκλογές γνωστοποίησε ο βουλευτής β' Αθηνών του ΠΑΣΟΚ Κώστας Γείτονας.
    Μιλώντας από το βήμα της Βουλής,ο πρώην υπουργός ευχαρίστησε τον.........κόσμο που τον ψήφισε όλα αυτά τα χρόνια καθώς και τους συναδέλφους του βουλευτές.

    - ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΑΝΤΙΛΗΦΘΗΚΕ ΟΤΙ ΘΑ ΦΑΕΙ ΦΟΥΜΟ ΤΗΝ ...ΕΚΑΝΕ και το σκουπίδι αυτό το μόνιμα Μιζομένο 10% !!

    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΜΕΙΝΕΙ ΡΕ ΠΟΥΣΤΗ ΜΟΥ !!

    Η πεντάμορφη ΦΩΦΩ,

    με το βΕΝΙΖΕΛΟΜΟΥΣΟΥΛΙΝΙΟ ..ΤΕΡΑΣ !
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    χιχιχιχ..

    Φεύγουν ακόμα και οι γλάστρες
    από το ΠΑΣΟΚ. Ανεξαρτητοποιήθηκε και...η Άρια Αγάτσα.. _____________________________
    Ο πανικός εξ αιτίας της οργήςπου θα ξεσπάσει οσονούπω στα κεφάλια των δοσίλογων ΠΑΣΟΚΩΝ + Τόσο, που ακόμα και οι γλάστρες την κάνουν σιγά σιγά.
    Τελευταίο κρούσμα η “ανεξαρτητοποίηση” της Άριας Αγάτσα, βουλευτού Βοιωτίας (τί πίνουν εκεί στη Βοιωτία ;).
    Η κα Αγάτσα γίνεται έτσι ο πιο πρόσφατος κρίκος στην μακρά αλυσίδα των δοσίλογων της συμμορίας ΓΑΠ που έβαλε την Ελλάδα στο μνημόνιο,
    αλλά πιστεύουν (ματαίως) οτι θα σώσουν το τομάρι τους ζητώντας πολιτικό άσυλο σε δοχεία Πασοκικών αποβλήτων, σαν τα κόμματα του Φώτη του Κουβέλη και του Χαρούλη του Καστανίδη.
    ____________________________
    Αποχωρούν 15 μέλη του Εθνικού Συμβουλίου του ΠΑΣΟΚ.
    Με επιστολή τους προς τον γραμματέα του ΠΑΣΟΚ Μιχάλη Καρχιμάκη, δεκαπέντε μέλη του Εθνικού Συμβουλίου του Κινήματος δημοσιοποιούν την αποχώρησή τους. Τα 15 μέλη του ΠΑΣΟΚ, που προέρχονται κυρίως από τη νεολαία, τονίζουν ότι άρουν τη στήριξή τους από όσους «τοποθετούν το συμφέρον των δανειστών πάνω από τον αγώνα για καθημερινή επιβίωση του ελληνικού λαού» και δηλώνουν ότι παραιτούνται από τις «αντίστοιχες θεσμικές τους ιδιότητες».
    - Χεστήκαμε....βεβαίως-βεβαιως

    KAI....Τα παπάρια μας κουνιούνται:
    _________________________________
    Δεν θα είναι υποψήφιος ο Ρόβλιας...
    [Στα παπάρια του του Ρόβλια η πολιτική...θα περνάει ήσυχος τα Σαββατοκύριακά του στο εξοχικό του στην Πάρο και δεν θα έχει το άγχος να φάει γιαούρτια...]στην περιφέρεια Καρδίτσας, που εκλεγόταν από το 2004.

    ΑΜΑΝ !!!__________________________________
    Αποσύρεται ο Μιλτιάδης Παπαϊωάννου..
    Βαρέθηκε να τρώει..
    Ενας από του πιο ηλίθιους
    πολιτικούς που πέρασε από Κυβέρνηση.....
    ΩΩωωωωωω ...στα ΑΡΧΙΔΙΑ μας.
    Αλλά στην πρώτη 12άδα.. ΘΑ είσαι ΚΑΘΑΡΜΑ + + +

    {Μέχρι και ο χεσμένος Νταλάρας.. Ραγκούσης: "Διαφωνώ και υποβάλω την παραίτησή μου..."}

    ///// και άλλο ..φρεσκο.
    Παραιτείται από το ΠΑΣΟΚ...Ιωάννη ΜΕΝΔΡΙΝΟΣ
    π. Αν/τη Γραμματέα Δ.Ο Θερμαϊκού Μέλος Δ/νης Νομαρχιακής Επιτροπής
    Β΄ Θεσσαλονίκης...

    ΕΝΑΣ-ΕΝΑΣ ΝΑ ΠΡΟΛΑΒΑΙΝΟΥΜΕ ρε...να γράφουμε.
    __________________________________
    ΜΠΑΑΑΑαα θΑΝΑΤΙΚΟ...ΕΠΕΣΕ + + + +

    "Δεν κατεβαίνει στις εκλογές
    ο Π. Καψής".
    Ο κ. Καψής ξεκαθάρισε πως δεν πρόκειται να είναι υποψήφιος στις εκλογές με το ΠΑΣΟΚ. Παρά το ότι το Ονειρευόταν.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση