GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Την Πέμπτη η κηδεία του Δημήτρη Μητροπάνου...

H κηδεία του Δημήτρη Μητροπάνου θα γίνει τη Πέμπτη 19 Απριλίου στις 14:00 από το Α’ Νεκροταφείο Αθηνών. Από τις 10:00 το πρωί η σωρός του ...

H κηδεία του Δημήτρη Μητροπάνου θα γίνει τη Πέμπτη 19 Απριλίου στις 14:00 από το Α’ Νεκροταφείο Αθηνών. Από τις 10:00 το πρωί η σωρός του θα βρίσκεται στο παρεκκλήσι του Α΄ Νεκροταφείου για τον τελευταίο αποχαιρετισμό από όλους εκείνους που τον αγάπησαν. Η οικογένεια του Δημήτρη Μητροπάνου, πενθώντας...
τον λατρεμένο σύζυγο, πατέρα, αδελφό, παρακαλεί αντί στεφάνων να ενισχυθεί το Κέντρο Υποδοχής Αλληλεγγύης Ιδρύματος Αστέγων (ΚΥΑΔΑ) – λογαριασμός 064/48000015 Εθνική Τράπεζα - για τους συνανθρώπους μας που δοκιμάζονται αυτή τη δύσκολη στιγμή.

9 σχόλια

  1. Εξαιρετικός καλλιτέχνης. Ο Θεός να τον αναπαύσει.
    Το τραγούδι είναι φτωχότερο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. μαλάκα χάρε, εκτός απο την κατηγορία "τέχνες" υπάρχει και η κατηγορία "πολιτικοί"

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αντί να πεθάνουνε- την ίδια μέρα- όλα τα λαμόγια, που μας μαύρισαν τη ζωή, πέθανε εκείνος που μας την έκανε ευχάριστη, και της έδινε κάποιο νόημα. Για την αγάπη, τη Πατρίδα, και την Ιστορία αυτού του τόπου.

    Εύχομαι συλλυπητήρια στους δικούς του, σε όλους εμάς... και παρακαλώ το Θεό να παίρνει τα λαμόγια... και όχι τον Μητροπάνο, άλλη φορά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Συνεχίζονται (για 12η και 10η μέρα) οι απεργίες πείνας για την ζωή και την αξιοπρέπεια (πολιτικοί κρατούμενοι - φυλακές Κορυδαλλού) ΚΑΙ ΝΕΟΙ ΑΠΕΡΓΟΙ ΠΕΙΝΑΣ ΑΠΟ ΣΗΜΕΡΑ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ενα πρότυπο ήθους και ένα αστέρι της Τέχνης έσβησε πρόωρα. Μάς αφησε, ωστόσο, μια σπουδαία παρακαταθήκη που, ευτυχώς, δεν έχει ημερομηνία λήξης. Καλό ταξίδι Δημήτρη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΤΟ ΤΑΛΕΝΤΟ ΤΟΥ,ΤΟ ΗΘΟΣ ΚΑΙ Η ΣΕΜΝΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΤΟΝ ΕΚΑΝΑΝ ΝΑ ΞΕΧΩΡΙΖΕΙ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΤΟΥΣ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΕΣ.ΘΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΕΙ ΖΩΝΤΑΝΟΣ ΣΤΙΣ ΚΑΡΔΙΕΣ ΜΑΣ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ.ΣΥΛΛΗΠΗΤΗΡΙΑ ΣΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Καλό ταξίδι ΠΟΛΥΑΓΑΠΗΜΕΝΕ ΜΟΥ ΜΗΤΣΑΡΑ. Τα 9/8 θα μεινουν πλέον ορφανα χωρίς την πηγαία φωνή σου, το ζειμπέκικο έχασε τον κυριο εκφραστή του το ελληνικό τραγούδι εχασε ακόμα ενα αηδόνι που μας μιλούσε για την αγαπη.

    Μας αφησες πολύ νωρίς...Ο Θεός να αναπαυσει την τιμια και ηθική ψυχούλα σου.

    Συλληπητηρια σε όλη την οικογενεια.

    "Όσοι με τον χάρο γιναν φίλοι
    με τσιγάρο φευγουνε στα χείλη
    στα μικρα τους ονειρα δωσμενοι"

    ΠΑΝΤΑ ΓΕΛΑΣΤΟΙ και γελασμενοι...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ακομη δεν εχω καταλαβει γιατι οι αριστεροι αλλα και ανθρωποι καλλιτεχνες-του πνευματος που με το εργο τους ωθουν μπροστα τις κοινωνιες πρεπει να θαβονται μ εναν παπα στο κεφαλι τους υπαρχουν και πολιτικες κηδειες ποτε θα αφησουμε το σκοταδι των εκκλησιων ? ? ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση