GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

"Το ποσοστό της ΝΔ θα έχει άσο μπροστά και του ΠΑΣΟΚ θα είναι μονοψήφιο..."

Γράφει η Μιχαλού. Χαμηλές πτήσεις καταγράφουν τα δύο μεγάλα κόμματα στις κρυφές δημοσκοπήσεις… Αδυνατούν να επιτύχουν την συσπείρωση και σ...

Γράφει η Μιχαλού.

Χαμηλές πτήσεις καταγράφουν τα δύο μεγάλα κόμματα στις κρυφές δημοσκοπήσεις… Αδυνατούν να επιτύχουν την συσπείρωση και συνεχίζονται οι διαρροές προς τα άλλα κόμματα, με αποτέλεσμα να τους έχει πιάσει πανικός
Το ταβάνι για τη ΝΔ δεν ξεπερνά το 20% ενώ για το ΠΑΣΟΚ φθάνει το15% με το ζόρι…Κάπως έτσι οι πνιγμένοι πιάνονται από τα μαλλιά τους… Ο μεν Σαμαράς στην προσπάθεια του να ανατρέψει το κλίμα επιστράτευσε ακόμη και τον πρώην Πρωθυπουργού Κωστάκη, δημιουργώντας όμως, αντίθετα αποτελέσματα στους ήδη πιεσμένους ψηφοφόρους του. Επίσης θέλοντας να το παίξει και άφθαρτος τόνισε ότι θα καταργήσει τις «πελατειακές σχέσεις»…διορίζοντας μόνο εξωθεσμικά πρόσωπα για υπουργούς λέει και όχι του βουλευτές που θα επιλέξει ο λαός (!)
Εκείνο όμως που δεν υπολόγισε είναι ότι κόσμος καταλαβαίνει ότι με τις δηλώσεις του αυτές κάνει για μια ακόμη φορά ντρίπλα στην νοημοσύνη του… Με μια τέτοιου είδους κίνηση το μόνον που θα ικανοποιήσει είναι την τρόικα η οποία δεν θέλει τους βουλευτές εξαρτημένους από την λαϊκή ψήφο, αλλά μόνο από την ίδια!
Την ίδια ώρα ο ΓΑΠ μετά από συνεννόηση με τον Μπένι έκανε μια ακόμη θεαματική κολοτούμπα από εκείνες που μόνο αυτός ξέρει ανασύροντας το σύνθημα λεφτά υπάρχουν εννοώντας όμως αυτή τη φορά τον φυσικό πλούτο…επισημαίνοντας δε ότι ποτέ δεν είπε αυτή τη φράση ως εντολή για παροχές!!!.
Και τέλος έχουμε και τον Τσίπρα ο οποίος προσπαθεί να την βγει από αριστερά λέγοντας χαρακτηριστικά ότι το πιο σημαντικό είναι να προκύψει ένας «σκληρός κοινοβουλευτικός πυρήνας» της Αριστεράς που θα επιδιώξει την ανατροπή του Μνημονίου ακόμη και με την Αλέκα Παπαρήγα πρωθυπουργό!
Έκανε επίσης «άνοιγμα» και στον Καμένο, ξεκαθαρίζοντας ότι οι δύο πολιτικοί χώροι έχουν διαφορετική διαδρομή αλλά «επειδή είναι ιστορικές στιγμές, εάν χρειαστούμε πέντε ψήφους του κυρίου Καμμένου και έρθει να μας τις δώσει ως ανοχή ή ως στήριξη δε θα τον πετάξουμε, δε θα του πούμε δεν τις θέλουμε…».
Έχουν τρελαθεί όλοι τελείως και πάνε να τρελάνουν και εμάς!!!
Ποντίκι
filologos10.wordpress.com

25 σχόλια

  1. Την πολιτική διεύθυνση του εγχειρήματος είναι αδύνατο να την ασκήσουν αυτοδύναμα η Ν.Δ. ή το ΠΑΣΟΚ. Δεν διαθέτουν ούτε την προγραμματική και ιδεολογική εσωτερική συνοχή ούτε την αναγκαία ισχυρή πολιτική νομιμοποίηση στο κοινωνικό σώμα. Το στοίχημα είναι η συγκρότηση του «μεγάλου μνημονιακού συνασπισμού», του οποίου πρόπλασμα υπήρξε το πολιτικό άθροισμα που στήριξε την κυβέρνηση Παπαδήμου. Αυτός ο συνασπισμός, συναρθρωμένος με την «πολυδαίδαλη υπερδομή» του ΔΝΤ και του διευθυντηρίου της Ευρωζώνης θα αποτελέσει το πολιτικό υποκείμενο προσανατολισμού και ελέγχου των πολιτικών διαδικασιών στη χώρα. Και γύρω από αυτόν τον συνασπισμό θα διαμορφωθεί ένας αστερισμός υβριδικών πολιτικών μορφωμάτων που θα λειτουργούν ως «λελογισμένη» αντιπολίτευση και ως αναχώματα σε ανεπιθύμητες μετατοπίσεις προς τα αριστερά. Δεν θα αμφισβητούν όμως την αναγκαιότητα και τη νομιμότητα των μνημονίων. ΤΕΛΙΚΑ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΓΙΑ ΤΑ ΜΕΓΑΛΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΔΝΤ-ΕΕ-ΤΡΟΙΚΑ ?ΝΔ-ΠΑΣΟΚ-ΛΑΟΣ ΝΤΟΡΑ ΚΑΤΣΕΛΗ ΚΟΥΒΕΛΗΣ ΔΡΑΣΗ ΚΑΜΕΝΟΣ ΜΕ ΕΡΩΤΗΜΑΤΙΚΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. H VANA MPARMPA UA PAREI OLOYS TOYS TSOYTSOYNOPSIFOFOROYS SOTHIKAME

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ...οσα δεν λενε τα φερεφωνα οι εγκαθετοι οι ραγιαδες..ΣΤΗΝ ΕΚΘΕΣΗ ΤΟΥ ΤΟ ΔΝΤ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΣΤΑ ΕΠΟΜΕΝΑ 18 ΧΡΟΝΙΑ ΔΗΛ ΜΕΧΡΙ ΤΟ 2030 προβλεπει τη σαρωτικη αλλαγη στην ασφαλιση ωστε να μειωθουν στο ελαχιστο οι δαπανες για την υγεια,να μειωθουν οι ασφαλιστικες δαπανες των εργοδοτων και να αυξηθουν οι εισφορες των αυτοαπασχολουμενων θα καταργηθουν σταδιακα θεραπειες ,ιατρικες εξετασεις και φαρμακα που μεχρι τωρα καλυπταν τα ασφλ.ταμεια. Αυτο θα φερει σαφη επειδεινωση στους ορους ζωης ολοκληρης της κοινωνιας..στελεχη του ΔΝΤ ΓΙΑ ΝΑ ΕΠΙΒΙΩΣΕΙ Η ΧΩΡΑ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΧΑΜΗΛΩΣΕΙ ΠΟΛΥ Ο ΔΕΙΚΤΗΣ ΤΟΥ ΜΕΣΟΥ ΟΡΟΥ ΔΙΑΒΙΩΣΗΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ και συμφωνησε Ο ΑΝΤΩΝΟΒΑΓΓΕΛΗΣ και ολοι εμεις οι ραγιαδες..ασχετο..στην ΡΟΥΜΑΝΙΑ με το ΔΝΤ ΑΥΞΗΘΗΚΕ Η ΘΝΗΣΙΜΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΡΟΥΜΑΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ ΚΑΤΑ 25% ΚΑΙ ΕΠΕΣΕ Ο ΜΕΣΟΣ ΟΡΟΣ ΖΩΗΣ ΚΑΤΑ 5,6 ΧΡΟΝΙΑ..ολε...ετσι στο ασχετο ΟΣΟΙ ΛΟΙΠΟΝ ΕΙΝΑΙ ΡΑΓΙΑΔΕΣ-ΣΚΥΦΤΟΥΛΗΔΕΣ ΕΓΚΑΘΕΤΟΙ ΠΑΡΑΤΡΕΧΑΜΕΝΟΙ ΗΛΙΘΙΟΙ ΚΑΙ ΕΦΟΠ-ΛΗΣΤΕΣ ... ΨΗΦΙΖΟΥΝ ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΤΗΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ-ΜΕΙΟΔΟΣΙΑΣ ΝΔ-ΠΑΣΟΚ-ΛΑΟΣ-ΝΤΟΡΟΚΑΤΣΕΛΟ-ΚΟΥΒΕΛΗ(ΔΕΚΑΝΙΚΙ) ΚΑΙ ΑΣ ΣΙΩΠΗΣΟΥΝ....ΤΗΝ ΤΥΧΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΜΟΙΡΑ ΤΟΣΟ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΟΣΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΘΑ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ Ο ΛΑΟΣ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Gamhste ta dyo prwwhn megala kommata twn dhmosiwn ypallhlwn (PA.SO.K.) kai twn isxyrwn syntexniwn - kleistwn... epaggelmatwn twn ta3itzhdwn, twn forthgatzhdwn kai twn farmakopoiwn me to mayro... emporio... kratikwn adeiwn leitoyrgias (N.D.).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Gamhste ta dyo prwhn megala kommata twn dhmosiwn ypallhlwn (PA.SO.K.) kai twn isxyrwn syntexniwn - kleistwn... epaggelmatwn twn ta3itzhdwn, twn forthgatzhdwn kai twn farmakopoiwn me to mayro... emporio... kratikwn adeiwn leitoyrgias (N.D.).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Φαίνεται ότι στο πασοκ έχουν καταλάβει την αποσυσπείρωση του κόσμου του, και όσο περνούν οι μέρες πανικοβάλλονται, για το ποσοστό
    και αν θα μπορέσουν - τελικά -
    να μπορούν να μπουν σε συγκυβέρνηση με τον Σαμαρά, ώστε να πάρει βενιζέλος ένα αξιοπρεπές υπουργείο.

    ειναι φανερό ότι ο βενιζέλος ξυπνάει άγριες διαθέσεις στους ψηφοφόρους, λόγω των απειλών για διακοπές ρεύματος και κατασχέσεις μισθών και καταθέσεων λόγω οφειλών προς το Δημόσιο.

    Τελειωτικό χτύπημα είναι το σημερινό δημοσίευμα του Επενδυτή που μιλάει για συμφωνία του κ. Βενιζέλου για
    1) κατάργηση αφορολόγητου για παιδιά
    2) τεκμήριο ιδιοκατοίκησης.

    Αυτά σε συνδυασμό με την ουσιαστική απειλή κατάργησης όλων των κοινωνικών επιδομάτων, τους φόρους σε οικόπεδα, ακίνητα, ενοίκια, τις περικοπές σε εφάπαξ και συντάξεις (αναδρομικά κιολας ),τις απειλές για μαζικές απολύσεις 150.000 δ.υ που θα συμπαρασύρουν στην ανεργία άλλους τόσους ιδιωτικούς υπαλλήλους, η αύξηση των ανέργων σε 1,5 εκ. και των ανθρώπων που τρέφονται σε συσσίτια σε 150.000 ( μόνο στη Μητρόπολη Νεαπόλεως Θεσσαλονίκης, από 2500 το Δεκέμβριο στα 5000 σήμερα, αύξηση 100% ), τους 6 φόρους στα ακίνητα που έρχονται αναδρομικά από 2009, τις αυξήσεις στις αντικειμενικές αξίες, όλα αυτά έχουν δημιουργήσει μια πλήρη απαξίωση στο πρόσωπο του Βενιζέλου, ο οποίος - συνεχίζοντας τη πολιτική Παπακωνσταντίνου- βύθισε τη χώρα στην ύφεση και στην υποανάπτυξη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΦΟΡΟΛΟΓΗΣΗ ΠΟΛΥΤΕΚΝΩΝ ΜΕ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ - ΕΙΣΟΔΗΜΑΤΙΚΑ ΚΡΙΤΗΡΙΑ ΟΠΩΣ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΣΟΒΑΡΕΣ ΧΩΡΕΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΚΑΙ ΚΟΨΙΜΟ ΤΩΝ ΑΘΛΙΟΤΑΤΩΝ ΠΟΛΥΤΕΚΝΟΡΟΥΣΦΕΤΙΩΝ ΠΟΥ ΔΙΑΛΥΟΥΝ ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΚΑΙ ΑΞΙΟΚΡΑΤΙΑ
    ΤΑ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΤΡΙΧΕΣ ΚΑΙ ΡΟΥΣΦΕΤΙΑ
    ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΤΕΚΝΟΙ ΚΑΙ ΓΟΝΕΙΣ ΜΗ ΠΟΛΥΤΕΚΝΟΙ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΠΙΟ ΠΟΛΛΕΣ ΑΝΑΓΚΕΣ ΓΙΑ ΕΠΙΒΙΩΣΗ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΚΑΛΟΜΑΘΗΜΕΝΟΥΣ ΤΩΝ ΡΟΥΣΦΕΤΙΩΝ ΤΗΣ ΠΟΛΥΤΕΚΝΙΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ονειρευεστε φτωχα μου αριστερουδια,οπως παντα..
    ουτε ενας απο τους νομους που περασαν μετα το 2009 δεν προκειται να αλλαξει υπερ σας..
    για να τα ξαναπουμε να τα εμπεδωσετε..
    η αριστερα θα χτυπηθει στην κοινωνικη της βαση..
    οι ομαδες πληθυσμου που την ψηφιζουν ειναι γνωστες,και θα χτυπηθουν με αφαιρεση δικαιωματων και προστασιων,για να το πω κομψα να μην τρομαζετε..
    θα ενισχυθουν αντιθετως οι παραδοσιακες δεξιες ομαδες..
    ο κοινωνικος αυτοματισμος θα κανει τα υπολοιπα..
    σε 10 χρονια δεν θα υπαρχει παρα μονο η αναμνηση της αριστερας..
    χαρειτε λιγο ακομα χρυσα μου,οπως χαιρονται τα αρνακια στην αρχη της ανοιξης..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. 3.36..
    σεχει παρει νταλικερης και μετα σεφτυσε κακομοιρα μου..
    εσυ ονειρευοσουν νυφικα και απογονους
    αλλα αυτος σε παρατησε..
    πουστακια σαν και σενα απειρα..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Παρακαλείται εκείνος που μιλάει
    για "προνόμια" και "ρουσφέτια" και "καλοπέραση" των Πολυτέκνων, να απαντήσει στην εξής λογική ερώτηση :

    Γιατι εμείς με 1 ή 2 παιδιά δεν κάνουμε περισσότερα για να αποκτήσουμε αυτή τη "καλοπέραση" ;

    Τον έπιασε μανία ; τον τσίμπησε καμιά μύγα τσετσε και γράφει, χωρίς να απαντά ; το ερώτημα είναι απλό και ξεκάθαρο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. οι μνημονιακοι προκαλεσαν,
    και θα προκαλεσουν,
    πολυ περισσοτερους θανατους
    απο τη 17 νοεμβρη..

    ακης-λαβρεντιαδης..

    να πιουν τα φαρμακα
    που επινε ο σαββας ξηρος
    και κελαηδησε,

    να υποστουν τους εκβιασμους
    που υπεστη ο κουφοντινας
    για να παραδοθει..

    να πεσει το χρημα εκει που χρειαζεται,
    για να ανοιξουν στοματα,
    οπως με τον γιωτοπουλο..

    οταν η εξουσια θελει,
    μπορει να κανει
    και τους πεθαμενους
    να μιλησουν..

    ΦΕΡΤΕ ΠΙΣΩ ΤΑ ΚΛΕΜΜΕΝΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. αμα θες παιδια να τα πληρωσεις μονος σου..
    οι μεταναστες ειναι πιο φτηνοι,πιο εξυπνοι και πιο εργατικοι απο τα κακομαθημενα κωλοπαιδα που ανατρεφετε,
    που τα θελουν ολα ετοιμα,
    πολλα λεφτα με μηδεν δουλεια και μηδεν μορφωση,
    τσογλαναρια που θελει ευκολες σπουδες,διακοπες στη μυκονο,καλοπεραση,αραλικι,τσαμπουκα με τα λεφτα του μπαμπα..
    ΣΙΧΤΙΡ ΠΙΑ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. http://www.youtube.com/watch?v=rx7jOczq24E

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Ε ρε πλακες να κανει κυβερνηση καμμια αριστερα. Το καλυτερο ανεκδοτο της χιλιετιας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. ονειρευεστε φτωχα μου αριστερουδια,οπως παντα..

    Kαλώς το μαλακοπίτουρα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. δεν σε βλεπω να γελας 5.00..

    dont worry,be happy..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Την τελευταια εβδομαδα σολα τα μπλογκς (εκτος τα κομματικοποιημενα) δεν υπαρχει ενα σχολιο ρε ενα σχολιο ΚΑΠΟΙΟΥ ΕΓΚΑΘΕΤΟΥ ΚΑΠΟΙΟΥ ΝΑ ΠΕΙ ΤΩΡΑ ψηφιζουμε ΝΔ η ΠΑΣΟΚ η ΛΑΟΣ ...ΤΥΧΑΙΟ...???? ΡΕ ΠΑΛΛΗΚΑΡΙΑ ΕΛΕΟΣ ΤΟΣΟ ΑΠΑΙΣΙΟΔΟΞΙΑ..ΑΡΧΙΖΟΥΜΕ ΚΑΙ..ΑΝΗΣΧΟΥΜΕ...ΓΡΑΨΤΕ ΚΑΤΙ ΝΑ ΓΕΛΑΣΟΥΜΕ ΜΑΣ ΛΕΙΠΕΙ Η ΜΑΛΑΚΙΑ ΣΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. ΠΑΣΟΚ ρε αχρηστε 5.52..
    θα τα πουμε 7 μαιου..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. O XAΡΑΤΣΑΣ ΔΙΚΟΛΑΒΟΣ ΣΤΟΝ ΠΑΤΟ ΣΤΟΝ ΠΑΤΟ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΧΘΡΟΥΣ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΛΑΟΥ.ΕΣΥ ΧΑΡΑΤΣΑ ΕΧΕΙΣ ΥΠΕΥΘΥΝΟΤΗΤΑ .Η ΜΟΝΗ ΣΟΥ ΕΝΝΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΩΣ ΝΑ ΞΕΠΑΤΩΣΕΙΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ .ΣΤΑ ΤΣΑΚΙΔΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΞΕΠΑΤΩΘΕΙΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. ΠΑΣΟΚ!
    οσο και να χτυπιεστε
    ΠΑΣΟΚ!
    οσο και να κλαιτε
    ΓΙΩΡΓΟΣ!

    στις 7 μαιου θα προσκυνατε παλι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. μάλιστα, πες ότι προτιμάς τους λαθρομετανάστες από τα παιδιά, τα ελληνόπουλα.
    Το ότι πολλά παιδιά είναι κακομαθημένα, εσύ τι λες ; ότι είναι παιδιά πολυτέκνων ; Προφανώς είσαι εκτός τόπου και χρόνου, δεν έχεις επαφή με τη πραγματικότητα.
    Οι ψυχολόγοι λένε ότι τα δικά μας παιδιά, 1 ή 2 , κινδυνεύουν περισσότερο να είναι κακομαθημένα, γιατί έχουν τη υπερπροστατευτική παρουσία των γονιών. Αντιθέτως τα πολλά παιδιά έχουν μεγαλύτερες πιθανότητες να αναπτύξουν κοινωνικές αρετές, αλλά και μπορεί να έχουν λιγότερες ευκαιρίες από ένα παιδί πάνω στο οποίο έχουν πέσει και οι δύο γονείς. Τέλος πάντων, δεν θα βγάλουμε άκρη. Συνέχισε να φωνάζεις για τα άλλα θέματα, που μπορεί να έχεις και δίκιο εκεί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Πασοκ

    Εγιναν λαθη αλλα δεν πρεπει να δωσουμε την εξουσια στην δεξια
    ειπε ο δρ Κουτσουκος

    πριν λιγο στην Mηλιωνη επιsτρeφοντας απο Τηνο...


    Το Πασοκ πρηγειται στις καρδιες μας


    υπαρχει ραγδαια μεταστροφη του κοσμου υπερ Πασοκ με διαφορα + 2,5% απο την δεξια!

    Μπορουμε να κερδισουμε
    και εστειλε ενα αρθρο στο πρεσσσ

    O λαος δεν ξεχνα τι σημαινει δεξια!


    Νικος Πασοκ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. ΠΑΣΟΚ ΧΑΧΑΧΑΧΑΑΑΑΑΑ σε λιγο οι αρχαιολογοι στις ανασκαφες θα βρισκουν δειγματα ΠΑΣΟΚ και θα εχουν θεση μονο σε ..μουσεια το ιδιο και για ΝΔ-ΛΑΟΣ... ΑΝΤΕ ΜΑΣ ΕΦΤΙΑΞΕΣ ...ΧΑΧΑΧΑΧΑΑΑ ΠΑΣΟΚ...ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. sourgelo...
    apo mikono ,tino?xaxaxa

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση