GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Τι θυμίζει ο Καστανίδης για τον Άκη...

Ο Χάρης Καστανίδης με  δήλωση του λέει με λίγα λόγια πολλά! Θυμίζει ότι όταν ο ίδιος παραιτήθηκε από υπουργός μεταφορών η σημερινή ηγεσία τ...

Ο Χάρης Καστανίδης με  δήλωση του λέει με λίγα λόγια πολλά! Θυμίζει ότι όταν ο ίδιος παραιτήθηκε από υπουργός μεταφορών η σημερινή ηγεσία του ΠΑΣΟΚ αυτοί σκύβανε μπροστά στον τότε ισχυρό Άκη...το θυμάτε αυτό ο Βαγγέλης Βενιζέλος
Διαβάστε όλη την δηλωση Κατανίδη:
«Αλγεινή εντύπωση προκαλεί η υποκριτική διαμάχη μεταξύ των πολιτικών κομμάτων, με αφορμή την υπόθεση Τσοχατζόπουλου. Χρεώνει ο ένας την ευθύνη στον άλλον, προσποιούνται τους έκπληκτους ή τους αγανακτισμένους για όσα...
συνέβαιναν στα τέλη της δεκαετίας του 90 και αργότερα.
Αλλά, όλοι οι σημερινοί διαπορούντες, ιδιαίτερα η ηγεσία του ΠΑΣΟΚ, σιωπούσαν εκείνη την περίοδο, παρά τις προειδοποιήσεις που απεύθυνα σε όλους με την παραίτηση μου από τη θέση του Υπουργού Μεταφορών τον Αύγουστο του 1997, όταν συγκρούστηκα με την κυβέρνηση Σημίτη για τη διαφάνεια στη διαχείριση των δημοσίων προμηθειών και έργων.
Αυτό που χρειάζεται ο ελληνικός λαός δεν είναι οι κοκορομαχίες κατόπιν εορτής, αλλά η προστασία στην πράξη της δημόσιας ζωής με κανόνες διαφάνειας και αξιοκρατίας. Τουλάχιστον, ας τηρήσουν όλοι με ευλάβεια το θεσμικό πλαίσιο που ψήφισε, μετά από εισήγηση μου ως Υπουργού Δικαιοσύνης, η Βουλή των Ελλήνων τα τελευταία δυο χρόνια. Θεσμικό πλαίσιο που επιβάλλει με αποτελεσματικό τρόπο την τιμωρία των επίορκων πολιτικών αξιωματούχων».
kathesstimeno thessaloniki

13 σχόλια

  1. Ω! ο ...'καουμπου" !!!
    Το παιδι που βοσκαγε γελαδια!!
    Πριν "μπει" στην αλητοσυμμορια πασοκ!!! το καστανιδης!!

    Ω! Κυριοι θυμαστε αυτο το "μουτρο" οταν πρωτοβγηκε στις ..καμερες??
    Ε! ηταν γεματο μπιμπικια..
    Ω! μουρχοταν εμετος οταν τοβλεπα.. Σπυρια σε ολη την παρασανταλη μουτσουνα του..
    Κριμα! ελεγα ΤΟΤΕ..
    Φυλαγε γελαδια ρε το αχρηστο,σκουπιζοταν (οταν νιβοταν) με καμμια κουρελου.. και μολυνθηκε η σκατοφατσα του..

    Και ομως !! Αγαπητοι φιλοι.
    Αυτο το σπυριαρικο σκατο πηγε στα "ινστιστουτα" φιλοι μου και εξαφανισε τα σπυρια!!
    Αμε!! Τι νομισατε??

    Αλητοσυμμορια πασοκ σκυλια ειναι αυτη..
    " η επικοινωνια" προπαγανδα μετραει..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ναι ρε μεγαλε 5.10# Εσυ βρισκεσε με την μερια των αγγελων της καθαρσης που βρισκονται στα αλλα κομματα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ευγε !ο κ Καστανιδης οψιμα αγανακτισμενος κατηγορος θα μας αναφερει... για τα πλειστα δεινα..που υφισταμεθα σαν χωρα.. αιτια τους ειναι ο δικομματισμος...!!!ΟΧΙ δεν σας εμπιστευομαι διολου τοσο την ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ(η ονομασια του κομματος σας μηπως παραπεμπει σε ΣΩΚΡΑΤΙΚΗ ΕΙΡΩΝΕΙΑ)οσο και τα κομματα του δικομματισμου ΝΔ-ΠΑΣΟΚ καθως επισης το ΛΑΟΣ-ΔΥΣΗ ΚΑΙ ΔΗΜΑΡ.. φιλτατε κ ΚΑΣΤΑΝΙΔΗ .ΕΛΠΙΖΩ ολοψυχα να λαβεται την πρεπουσα απαντηση απο τον ΚΥΡΙΑΡΧΟ(sic ΠΑΣΟΚΟΓΕΝΗΣ εκφραση παλαιοτερων χρόνων) Ελληνικο λαο και..στιε κάλπες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Πράγματι ο κ. Καστανίδης είχε παραιτηθεί καταγγέλλοντας τις παρεμβάσεις στις κρατικές προμήθειες.
    Και ο κ. Σημίτης απεδέχθη την παραίτησή του με ένα απαράδεκτα ξερό και υποτιμητικό κείμενο. Και αντί να βάλει ως υπουργό ένα ανεπίληπτο πρόσωπο, έβαλε τον ... Μαντέλη (!!!) που ήταν το alter-ego του και δεν ήταν έντιμος.
    Προσωπικά, παρότι δεν τον γνωρίζω, είχα στείλει επώνυμο συγχαρητήριο e-mail στον κ.Καστανίδη.
    Όμως ουδείς αλάνθαστος.
    Έκανε και ο κ. Καστανίδης το λάθος με το δημοψήφισμα, το οποίο είναι το μόνο καθαρό και απόλυτα δημοκρατικό εργαλείο. Με μία, όμως διαφορά:
    Έπρεπε να το προτείνει και να επιμείνει σ' αυτό, ΠΡΙΝ τη συμφωνία με τους Ευρωπαίους και όχι μετά.
    Το "μετά" είναι εκείνο που μας εξευτέλισε ως μη σοβαρούς. Γιατί, ενώ οι Ευρωπαίοι θα ψήφιζαν στα Κοινοβούλιά τους, τη δική μας οικονομική ενίσχυση, εμείς θα τους απαντούσαμε στις 4 Ιανουαρίου 2012 αν θα τη δεχθούμε!!!
    Δηλαδή τους περιπαίξαμε. Και το πληρώσαμε!...
    Και χάσαμε τον Παπανδρέου για να αποκτήσουμε τον αρχομανή Βενιζέλο που θα τον πληρώσουμε και αυτόν!...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Και χάσαμε τον Παπανδρέου
    ==
    Χασαμε το ηλιθιο βλακογιοργο της τσαντ?
    ΠΟΥ Πότε??

    Επεσε με το ποδηλατο του σε κανενα χαντακι??

    Παρακαλω πρακαλω πειτε μου...
    Χασαμε το ηλιθιο βλακογιοργο της τσαντ??

    Υ.Γ
    Σορυ ,αλλα εγω το ειδα την Ανασταση στη .."ορεινη Αρκαδια" να βασταει μια λαμπαδα !!
    Την κραταγε μονο του ρε το βλημα!!!

    (αν την αναψε και μονο του δεν το ξερω,Δεν το ειδα..Την αμαρτια μου την λεω)..

    τζων

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Γεια σου ρε Καστανίδη παρθένα!!!!

    Εσύ κι ο Δημαράς να ήσασταν κυρίαρχοι στο ΠΑΣΟΚ, 68% θα βγάζαμε, καθαρά λόγω συνέπειας, ήθους και εντιμότητας.

    χαχαααααααααααααα

    άσε μεγάλε, έπαιξες κι έχασες

    εσύ φυλακή δεν θα πας όπως άλλοι αλλά πρέπει να κάνεις πολλές τούμπες για να ξαναμπεις στο ΠΑΣΟΚ μας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Αγαπη μου μεγαλη, μαζι τα χλαπακιασατε ρεεεεεεεεεεεεεεεεεεε..............και τωρα τον βαλατε "φυλακη" γιατι το σαπιο πολιτικο σας συστημα δεν εχει να πει τιποτα,λιγη τσιπα, τιποτα αλλο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Μπράβο,κ.Καστανίδη. Πείτε τα όλα, μήπως και ξυπνήσει η φτωχολογιά που ψηφίζει ΠΑΣΟΚ. Έκανε πλούσιους τους διαπλεκόμενους και φτωχότερους τους Έλληνες και τους ψηφοφόρους του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ο καστανιδης που εκτος απο τα σωματα μας πουλησε στους Δανειστες και τα πτωματα μας!
    ο ανθρωπος που υπεγραψε την εκ δεδομενου δωρεα των οργανων και του σωματος μας!
    ΨηΦτυστε τον!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. σκουπίδι της σερβιέτας της Μιμής

    Άντε και στα δικά σου +




    Πέθανε αιφνιδίως σήμερα ο υποψήφιος Βουλευτής Σάμου του ΠΑΣΟΚ Δημήτρης Θάνου σε ηλικία 36 ετών.

    Μόλις χθες το βράδυ είχε ανακοινωθεί από το ΠΑΣΟΚ ότι θα είναι ένας εκ των τριών υποψηφίων βουλευτών στις επικείμενες εκλογές.

    Αναμένεται νεκροψία-νεκροτομή, προκειμένου να διευκρινιστούν τα ακριβή αίτια του θανάτου του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΚΚΕ ΤΩΡΑ ΔΑΓΚΩΤΟ ΝΑ ΞΕΒΡΩΜΙΣΕΙ Ο ΤΟΠΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΣΙΓΑ ΜΗ ΔΑΓΚΩΣΕΙΣ ΚΑΝΑ ΔΑΧΤΥΛΟ...
    ΚΑΙ ΑΝΑΒΛΗΘΕΙ Η "ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ"...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Συνηθίζετε από πολλούς πολιτικούς που κοινό χαρακτηριστικό τους είναι ο πασοκισμός, να συμπεριφέρονται ως αμόλυντοι και καθαροί, εβρισκόμενοι και συχνωτιζόμενοι όμως σε όλη τους την πολιτική καριέρα ως συνδαιτυμόνες ή θεατές σε ένα απέραντο πολιτικό ιδεολογικό και οικονομικό πλιάτσικο το οποίο διέλυσε την Ελλάδα.

    Σου λέει ο Πάγκαλος: Όλοι μαζί τα φάγαμε.

    Αλλά εσύ ρε κουφιοκέφαλε ψηφοφόρε γιατί δεν τον ρωτάς: Και καλά εσένα ποιός ήταν ο ρόλος σου, σε αυτό το φαγοπότι; Εσύ τα μοίραζες; Έβλεπες άλλους να τα μοιράζουν; Εσύ πόσα έφαγες; Έφαγε η δεν έφαγε και η οικογένεια σου; Οι σύντροφοι σου. Αυτοί τι έκαναν, μόνο μοίραζαν; έτρωγαν κιόλας, πόσα έδιναν στον κάθε ένα από όσους τα μοίραζαν.
    Αυτά είναι μερικά ερωτήματα που θα έπρεπε να τα είχε διευκρινίσει ο κύριος Πάγκαλος, γιατί είναι άλλο να αρπάξει ένα κουλούρι ο πεινασμένος από τον πάγκο του κουλουρά, και είναι εντελώς διαφορετικό αν ο αντιπρόεδρος ενός κράτους να τρώει μαζί με κάποιους η τους μοιράζει την περιουσία του Κράτους.

    Αυτή είναι η πρακτική του ανεμιστήρα, ένας ανεμιστήρας ο οποίος είναι πολύ οικείος και στον πρώην πρόεδρο της Βουλής κύριο Απόστολο Κακλαμάνη.

    Αυτός αρέσκεται να κάνει τον δάσκαλο του έθνους, τον κύριο φορέα της αγνότητας, και την παντογνωσίας.

    Ξέρει για πουλημένα ΜΜΕ. Ξέρει για πολιτικούς που τα έχουν κάνει πλιάτσικο με εργολάβους. Γνωρίζει ότι υπάρχουν διεφθαρμένοι Πολιτικοί. Γενικώς αντιλαμβάνεται, κάτι ακούει, κάτι δείχνει να κατανοεί ή τουλάχιστον προσπαθεί να δείχνει ότι κατανοεί όταν βγαίνει στην τηλεόραση. Άλλες φορές δείχνει εκνευρισμένος εντός της Βουλής, προσπαθώντας άλλους να συνετίσει και άλλους να δασκαλέψει.
    Δεν ξεχνά βέβαια τον ανένδοτο, της επάρατη δεξιά, κάπου κάπου είναι σαν να βλέπει δύο τρεις χούντες να έρχονται ταυτόχρονα, και πάει λέγοντας.

    Με αυτά και με αυτά, με της γενικότητες της γενικεύσεις, ούτε αυτός ο καλοκάγαθος γέροντας κατάλαβε ποιός τα έφαγε, ποιός τα μοίρασε, ποιοί πήραν την μεγάλη μερίδα, ποιοί τα ψίχουλα, ποιοί τσαλαπατήθηκαν από όσους έτρεχαν να αρπάξουν.
    Και έτσι, έχοντας και Απόστολος Κακλαμάνης τον ανεμιστήρα συνεχώς στο φουλ, κατάφερε να είναι 50 χρόνια στην πολιτική, χωρίς όμως ούτε και αυτός να έχει εντοπίσει ή αναφέρει κάτι χειροπιαστό.
    Βέβαια, μπορεί και έχουν και οι δύο δίκιο, και ο Πάγκαλος και Κακλαμάνης, γιατί εμείς δεν εκλέγομαι βουλευτές ιδικών προσόντων, αλλά εκλέγομαι βουλευτές γενικώς προσόντων.
    Τώρα, άντε να ψάξεις να βρεις σε τι είδους προσόντα είναι ο κάθε ένας καλός.

    ΚΥΡΙΕ ΚΑΣΤΑΝΙΔΗ ΟΥΤΕ ΕΣΕΙΣ ΠΕΙΡΑΤΕ ΧΑΜΠΑΡΙ ΤΙΠΟΤΑ ΕΕΕΕ

    Τουλάχιστον, ας μας γίνει το πάθημα μάθημα, και να μπορέσουμε στο μέλλον να ξεχωρίσομε τα προσόντα ενός κλέφτη και ψεύτη, από τα προσόντα ενός πολιτικού.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση