GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Δείτε την πρώτη αντίδραση της συζύγου του Άκη Τσοχατζόπουλου...

Καμία σχέση με τις λαμπερές εμφανίσεις που μας είχε συνηθίσει, δεν έχει σήμερα η σύζυγος του Άκη Τσοχατζόπουλου, Βίκυ Σταμάτη, την οποία η...


Καμία σχέση με τις λαμπερές εμφανίσεις που μας είχε συνηθίσει, δεν έχει σήμερα η σύζυγος του Άκη Τσοχατζόπουλου, Βίκυ Σταμάτη, την οποία η κάμερα του star, πέτυχε έξω από το σπίτι της Διονυσίου Αρεοπαγίτου.
Άβαφη, με μια φόρμα και τα μαλλιά κάτω έδειχνε φανερά καταβεβλημένη και απρόθυμη να...
σχολιάσει οτιδήποτε έχει να κάνει με την… αθωότητα του άντρα της.
«Θεωρώ την ερώτηση ανόητη και παιδαριώδη», απαντά στον δημοσιογράφο του star, όταν την ρωτάει αν θεωρεί αθώο τον άντρα της και ζητάει να κλείσει η κάμερα.
Στην συνέχεια απαιτεί να φύγουν οι δημοσιογράφοι από το σπίτι, γιατί… δημιουργούν θέμα (!) και τονίζει «αφήστε μας ήσυχους.  Ο σύζυγος μου δεν είναι εδώ».
Πάντως, πριν μπει στο σπίτι είπε: «Μέχρι το τέλος θα είμαι δίπλα στον άντρα μου».
Πηγή: newspiper

11 σχόλια

  1. ΣΙΓΑ ΤΑ ΩΑ .ΕΔΩ ΠΑΙΔΙΑ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΣΕ ΕΞΑΘΛΙΩΣΗ ΚΑΙ ΘΑ ΛΥΠΗΘΟΥΜΕ ΤΗΝ ΓΡΙΑ ΚΟΚΚΑΛΑ ΕΦΑΓΕ ΗΠΙΕ ΚΑΙ ΚΑΘΟΝΤΑΙ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΙΣ ΜΕ ΠΕΝΙΧΡΟ ΜΙΣΘΟ ΒΓΑΖΟΝΤΑΣ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΤΟΥΣ ΝΑ ΚΑΘΑΡΙΣΟΥΝ ΤΗΝ ΚΟΠΡΟ.ΒΡΕ ΟΥΣΤ ΑΡΠΑΧΤΙΚΑ.ΜΗΠΩΣ ΔΕΝ ΗΞΕΡΕ ΑΠΟ ΠΟΥ ΠΡΟΕΡΧΟΝΤΑΝ ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΠΟΛΥΤΕΛΕΙΕΣ ΚΑΙ Η ΜΠΕΗΚΗ ΖΩΗ.ΑΛΛΑ ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ ΔΩΣΕ ΘΑΡΡΟΣ ΤΟΥ ΧΩΡΙΑΤΗ ΝΑ ΣΆΝΕΒΕΙ ΣΤΟ ΚΡΕΒΒΑΤΙ ΤΑΓΑΡΙ.ΟΙ ΔΙΚΗΓΟΡΟΙ 10 ,10 ΤΡΕΧΟΥΝΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΕΛΑΤΗ ΤΟΥΣ .ΑΠΟ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΠΛΗΡΩΝΕΙ .ΜΑΘΑΝΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΧΟΝΤΡΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΜΕΝΟΣ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΕΦΡΑΙΜ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. EISAI ΧΟΝΤΡΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΜΕΝΗ ΜΕ
    ΔΙΚΕΣ ΣΟΥ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙΣ ΟΝΟΜΑΣΤΙΚΑ.ΑΣ ΡΙΞΕΙ ΤΟ ΣΔΟΕ ΚΑΙ ΕΚΕΙ ΜΑΤΙΕΣ
    ΠΟΛΛΕΣ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΠΕΡΙΓΥΡΟ ΤΗΣ ΓΙΑ ΝΑ ΣΙΓΟΥΡΕΥΤΟΥΜΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Λαμόγιο ο Τσοχατζόπουλος, από κοντά και η κ. Β.Σταμάτη με τα ακριβά γούστα.
    Ο ..."δημοσιογράφος" όμως, είναι για πέταμα με το πρεσάρισμα που κάνει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Την πολιτική διεύθυνση του εγχειρήματος είναι αδύνατο να την ασκήσουν αυτοδύναμα η Ν.Δ. ή το ΠΑΣΟΚ. Δεν διαθέτουν ούτε την προγραμματική και ιδεολογική εσωτερική συνοχή ούτε την αναγκαία ισχυρή πολιτική νομιμοποίηση στο κοινωνικό σώμα. Το στοίχημα είναι η συγκρότηση του «μεγάλου μνημονιακού συνασπισμού», του οποίου πρόπλασμα υπήρξε το πολιτικό άθροισμα που στήριξε την κυβέρνηση Παπαδήμου. Αυτός ο συνασπισμός, συναρθρωμένος με την «πολυδαίδαλη υπερδομή» του ΔΝΤ και του διευθυντηρίου της Ευρωζώνης θα αποτελέσει το πολιτικό υποκείμενο προσανατολισμού και ελέγχου των πολιτικών διαδικασιών στη χώρα. Και γύρω από αυτόν τον συνασπισμό θα διαμορφωθεί ένας αστερισμός υβριδικών πολιτικών μορφωμάτων που θα λειτουργούν ως «λελογισμένη» αντιπολίτευση και ως αναχώματα σε ανεπιθύμητες μετατοπίσεις προς τα αριστερά. Δεν θα αμφισβητούν όμως την αναγκαιότητα και τη νομιμότητα των μνημονίων. ΤΕΛΙΚΑ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΓΙΑ ΤΑ ΜΕΓΑΛΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΔΝΤ-ΕΕ-ΤΡΟΙΚΑ ?ΝΔ-ΠΑΣΟΚ-ΛΑΟΣ ΝΤΟΡΑ ΚΑΤΣΕΛΗ ΚΟΥΒΕΛΗΣ ΔΡΑΣΗ (ΚΑΜΕΝΟΣ ΜΕ ΕΡΩΤΗΜΑΤΙΚΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΜΑΛΛΟΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ Η ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΟΤΙ Η ΣΥΝΤΡΙΠΤΙΚΗ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΟΝΟ ΜΕ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΑΔΕΛΦΟ ΚΟΜΜΑ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΤΗΝ ΝΔ...ΤΩΡΑ ΓΙΑΤΙ ΒΡΙΖΟΝΤΑΙ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ..(ΘΕΑΤΡΙΝΙΣΜΟΙ?) ΙΣΩΣ-?ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΟΜΩΣ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΕΞΩΘΟΥΝ ΣΤΑ ΟΡΙΑ ΜΑΣ - ΝΑ ΑΓΑΝΑΚΤΟΥΜΕ ΝΑ ΟΡΓΗΖΟΜΑΣΤΕ ΜΕ ΤΗΝ ΗΛΙΘΙΟΤΗΤΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΜΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΑΠΟΦΑΣΙΣΜΕΝΟΙ ΣΤΗΝ ΚΑΛΠΗ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. TI SOURGELO EINAI O DHMOSIOKAFROS?????


    TH MINI SINENTEFKSI RE KARAGIOZH POU TIN EXEIS PAREI SAN ARPAKTIKO STO KINIGI MPROSTA STO PAIDI THS??


    OSO GIA TH TIPISA KAI TON AKH OTI KAI NA PEI KANEIS EINAI LIGA ALLA TI SXESH EXEI H DHMOSIOGRAFIA POU EKANAN OSOI ANEDOIKSAN TO THEMA ME AFTO TO KARAGIOZH DEN MPORW NA KATALABW!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΚΚΕ ΔΑΓΚΩΤΟ ΤΩΡΑ ΝΑ ΞΕΒΡΩΜΙΣΕΙ Ο ΤΟΠΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Αν αυτή η δημοσιογραφική παράβαση συνέβαινε στην Αμερική (φυσικά δεν θα συνέβαινε, αλλά λέμε "άν"), το κατάστημα θα το είχαν βάλει στον κώλο του Βαγγέλη και θα χώραγε.
    Είμαι βέβαιος ότι η κυρία αν θέλει μπορεί να του την κάνει την δουλειά και θα άξιζε
    Άκου ερώτηση ο μαλάκας . . "είναι αθώος ο άνδρας σου;"
    Μα καλά πόσο μυαλό εχεις ρε μαλάκα Βαγγέλη, σαν τι απάντηση περίμενες να πάρεις ρε ξανα-μαλάκα;
    Πωωωρε πούστη μοοοοοοου
    Πωωωρε κλωτσές που πάν χαμένεεες . . .
    Εγώ ρε τσόπανε θα σε άρχιζα με μια σφαλιάρα στο σταυρό και σε σχήμα μούντζας ρε παλιομαλάκα.
    Ουστ στο διάααολοοο παλιοτάγαρο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Η τσοπανα απο φθιωτιδα βρικε το γεροχουφταλο και λαμογιο αρχικλεφταρο(ΜΑΖΙ ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΒΕΒΑΙΑ)και μου ηθελε γαμισι στο παρισι σε ριτσ ακι με χερμες παρακαλω η τσοπανα.τωρα μας το παιζει μην βιντεοσκοπειται σας παρακαλω το παιδι κλπ ποιο παιδι μωρι .τα αλλα παιδακια που τρωνε απο τα σκουπιδια.τα σκεπτεσαι?λαικο δικαστηριο και οχι γουδι συνταγμα και live tv για παραδειγματισμο.αλλα ειπαμε λαικο δικαστηριο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΚΑΛΑ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΝΑΙ ΔΙΠΛΑ ΤΟΥ? ΑΦΟΥ ΑΠΟ ΚΟΙΝΗ ΒΙΖΙΤΑ ΤΗΝ ΕΚΑΝΕ ΚΥΡΙΑ.ΑΛΛΑ ΠΗΤΕ ΤΗΣ ΟΤΙ ΤΑ ΜΑΤΑΞΩΤΑ ΒΡΑΚΙΑ ΘΕΛΟΥΝ ΚΑΙ ΕΠΙΔΕΞΙΟΥΣ ΚΟΛΟΥΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. PAPPOU, GIAGIA

    RIKSE KSANA PASOK..

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση