GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Καταδικάζουν τη συνεργασία του Δημαρά με τον Καμμένο...

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ Της πλειοψηφίας της Πολιτικής Γραμματείας Άρματος Πολιτών Καταδικάζουμε την απόφαση της ισχνής μειοψηφίας της Πολιτικής Γραμμ...

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
Της πλειοψηφίας της Πολιτικής Γραμματείας

Άρματος Πολιτών

Καταδικάζουμε την απόφαση της ισχνής μειοψηφίας της Πολιτικής Γραμματείας και του προέδρου του Παν. Άρματος Πολιτών, Γιάννη Δημαρά, με την οποία θα συνεργαστεί με τους Ανεξάρτητους Έλληνες και τον Πάνο Καμμένο.
Το μόνο που καταφέρνει ο κ. Δημαράς πηγαίνοντας στο κόμμα του Καμμένου είναι να πάρει μαζί του, το άρμα χωρίς τις ρόδες και τα άλογα, το οποίο...
είχαν τιμήσει με την ψήφο τους στις περιφερειακές εκλογές στην Αττική οι πολίτες με 230.000 ψήφους.
Η πλειοψηφία της Πολιτικής Γραμματείας, η Νεολαία και η συντριπτική πλειοψηφία των στελεχών και των μελών του κόμματος στην Αττική και στην υπόλοιπη Ελλάδα, θα ανακοινώσουν αύριο την απόφασή τους. Η κατεύθυνση της οποίας βασίζεται στις αρχές και τις αξίες που δημιούργησαν το Άρμα Πολιτών, καθώς και στις πρόσφατες αλλεπάλληλες αποφάσεις της Πολιτικής Γραμματείας, τις οποίες παρέκαμψε και αγνόησε ο κ. Δημαράς.
Εξάλλου στις 28/3/2012 υπήρξε σχετική ανακοίνωση του κόμματος που αναφερόταν ρητά η απόφαση για συγκρότηση Αντιμνημονιακού Μετώπου προοδευτικής κατεύθυνσης για να απελευθερωθεί η χώρα από τα δεσμά της κρίσης στην οποία την βύθισε το πολιτικοοικονομικό κατεστημένο. Στην ίδια ανακοίνωση αναφερόταν ότι απορρίπτεται κάθε σενάριο συνεργασίας με τους Ανεξάρτητους Έλληνες.
Το Άρμα Πολιτών το δημιουργήσαμε για να έχει ο λαός μας ζωή με ιδανικά και όχι επιβίωση με δανεικά, και δεν συμπράττουμε στην διάσωση πρώην βουλευτών της ΝΔ που διεκδικούν με νεοφιλελεύθερο ‘’αντιμνημονιακό’’ μανδύα να διασώσουν την δική τους ‘’πατρίδα’’ χωρίς να διασώζουν την Ελλάδα και το λαό.
Για το γνήσιο της ανακοίνωσης:
Παναγούλης Στάθης, περιφερειακός σύμβουλος Αττικής με το Άρμα Πολιτών,
Αθανασίου Νάσος , περιφερειακός σύμβουλος Αττικής με το Άρμα Πολιτών
Τασιόπουλος Σταύρος, υπεύθυνος Νεολαίας
Χαλαζιάς Αλέξης, μέλος πολιτικής γραμματείας
Κοντονάσιος Σωτήρης, μέλος πολιτικής γραμματείας
Σιδηρόπουλος Κώστας, μέλος πολιτικής γραμματείας
Καραχάλιος Κώστας, μέλος πολιτικής γραμματείας
Ζαβιτσάνος Σπύρος,μέλος πολιτικής γραμματείας
Γεννιά Γεωργία, μέλος πολιτικής γραμματείας
Διομήδης Στάθης, μέλος πολιτικής γραμματείας
stathispanagoulis@yahoo.gr
και stathispanagoulis@gmail.com

14 σχόλια

  1. Την πολιτική διεύθυνση του εγχειρήματος είναι αδύνατο να την ασκήσουν αυτοδύναμα η Ν.Δ. ή το ΠΑΣΟΚ. Δεν διαθέτουν ούτε την προγραμματική και ιδεολογική εσωτερική συνοχή ούτε την αναγκαία ισχυρή πολιτική νομιμοποίηση στο κοινωνικό σώμα. Το στοίχημα είναι η συγκρότηση του «μεγάλου μνημονιακού συνασπισμού», του οποίου πρόπλασμα υπήρξε το πολιτικό άθροισμα που στήριξε την κυβέρνηση Παπαδήμου. Αυτός ο συνασπισμός, συναρθρωμένος με την «πολυδαίδαλη υπερδομή» του ΔΝΤ και του διευθυντηρίου της Ευρωζώνης θα αποτελέσει το πολιτικό υποκείμενο προσανατολισμού και ελέγχου των πολιτικών διαδικασιών στη χώρα. Και γύρω από αυτόν τον συνασπισμό θα διαμορφωθεί ένας αστερισμός υβριδικών πολιτικών μορφωμάτων που θα λειτουργούν ως «λελογισμένη» αντιπολίτευση και ως αναχώματα σε ανεπιθύμητες μετατοπίσεις προς τα αριστερά. Δεν θα αμφισβητούν όμως την αναγκαιότητα και τη νομιμότητα των μνημονίων. ΤΕΛΙΚΑ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΓΙΑ ΤΑ ΜΕΓΑΛΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΔΝΤ-ΕΕ-ΤΡΟΙΚΑ ?ΝΔ-ΠΑΣΟΚ-ΛΑΟΣ ΝΤΟΡΑ ΚΑΤΣΕΛΗ ΚΟΥΒΕΛΗΣ ΔΡΑΣΗ ΔΗΜΑΡΑΣ &(ΚΑΜΕΝΟΣ ΜΕ ΕΡΩΤΗΜΑΤΙΚΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΡΕ ΠΑΝΑΓΟΥΛΗ ΓΙΑΤΙ ΔΙΑΚΑΤΕΧΕΣΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΜΠΛΕΞ ΤΟΥ ΑΡΙΣΤΕΡΟΥ??ΤΙ ΣΟΥ ΕΚΑΝΕ Ο ΚΑΜΜΕΝΟΣ??ΣΟΥ ΕΔΕΙΡΕ ΤΗΝ ΜΑΝΑ ΟΠΩΣ ΤΟ ΑΡΙΣΤΕΡΟ ΠΑΣΟΚ Η ΤΟ ΞΕΧΑΣΕΣ????????????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΣΩΠΑ ΕΣΥ ΠΟΥ ΗΣΟΥΝ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΣΤΟ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ ΤΟΥ ΒΑΡΒΙΤΣΙΩΤΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΤΗΣ ΓΛΥΦΑΔΑΣ.ΜΗΝ ΜΙΛΑΣ. Ο ΑΕΙΜΝΗΣΤΟΣ ΑΔΕΛΦΟ ΣΟΥ ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ ΝΑ ΠΛΗΣΙΑΖΕ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΤΥΠΟΥΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Άλλη μια απόδειξη των ιδεολογιών των ''αριστερόστροφων'' (απο-) κομμάτων. Όπου φυσάει ο άνεμος. Αμ, κύριε Παναγούλη μου ας προσέχατε. Ο Γιαννάκης, βουλευτής θέλει να παραμείνει, ως εκ τούτου Νυν Υπερ Πάντων Ο Αγών !!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΣΑΜΑΡΑ ΓΙΑΤΙ ΕΒΑΛΕΣ ΣΤΟ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ ΤΗΣ ΝΔ ΤΗΝ ΣΤΑΙΚΟΥ ΤΗΝ ΓΥΝΑΙΚΑ ΤΟΥ ΣΑΛΑ ΤΗΣ ΤΡΑΠΕΖΗΣ ΠΕΙΡΑΙΩΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Τελικά η διχόνοια η μεμψιμοιρία ο αρχομανια και ο εγωισμός δεν θα εκλείψουν ποτε από αυτο τον τόπο.

    Δηλαδή κ Στάθη Παναγουλη τι μεμπτο βλέπεις στην συνεργασία; αυτήν την στιγμή υπαρχουν κομματα που υποστηρίζουν το μνημονιο και την ταφοπλακα και κάποια που λένε όχι σε αυτό, είναι κακό να συνεργαστούν; δεν συμπίπτουν οι ιδεολογίες τους; τι μας λες τώρα; όταν εβαζες υποψηφιοτητες με το ΠΑΣΟΚ που καταλήστεψε τον τόπο συνεπτιπε η ιδεολογία σου; Το θεατρο σε αυτό τον τόπο μεγαλούργησε ως μεσο πολιτισμού στην πολιτική ομως οι θεατρίνοι είναι καραγκιοζηδες παλιάτσοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Κύριοι, έκανε σωστά ο Δημαράς. Σας θέλουμε ΟΛΟΥΣ ΕΝΩΜΕΝΟΥΣ, μόνο έτσι θα σπάσει το απόστημα του δικομματισμού. Χανόμαστε και εσείς κοιτάτε ιδεολογίες ; Ακούστε τη φωνη μας. Ενωθείτε και ψηφίστε αντιμνημονιακά κινήματα. Δεν βλέπετε ότι τα κομματόσκυλα συσπειρώνονται. Το ίδιο πρέπει να κάνετε και εσείς που ακούτε τη φωνή μας. Στηρίξτε μας, στηρίζοντας ΕΝΩΜΕΝΟΙ το κίνημα των Ανεξαρτήτων, για να μείνετε στην Ιστορία. Κάντε την υπέρβαση. Ο λαός κρίνει. Αλίμονο αν ξαναβγάλετε, με τη πολυδιάσπαση, πλειοψηφία ΠΑΣΟΚ και ΝΔ. Σταματήστε τους τώρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Το Δημαρά ηθελα να τον ψηφιζα γιατί ειναι αντιμνημονιακός και εχει λαικό προφιλ. Αλλά δεν ειχε ρευμα μόνος του, και θα εμενε εκτός βουλής. Καλά κάνει και ενώνει τις δυνάμεις του με τον Καμμένο. Αφήστε στην ακρη τις διαφορές. Ενωθειτε και φτιαξτε ενα αντιμνημονιακό μετωπο που θα πάρει την πλειοψηφία στη βουλή. Αυτό θελει ο λαός. Αν σας ενδιαφέρει μόνο η γκρινια και διαμαρτυρία χωρίς αντικρυσμα να πάτε στο ΚΚΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Καλα τωρα το καταλαβες μεγαλε οτι ο κυριος αυτος ειναι ο μεγαλυτερος πολιτικος κατεργαρης καιροσκοπος που περασε ποτε απο την βουλη??

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. «ΑΔΕΙΑΖΕΙ» ΤΟ ΑΡΜΑ ΠΟΛΙΤΩΝ ΤΗΝ ΦΙΛΟΔΟΞΙΑ ΔΗΜΑΡΑ ΝΑ ΕΚΛΕΓΕΙ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΜΜΕΝΟ

    αλήτης με σύνδρομο Τζώνυ Γουόλκερ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟΝ ΔΗΜΑΡΑ !!!
    ΚΡΙΜΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΥΠΟΛΟΙΠΟΥΣ !!!!!!!
    ΑΛΛΑΓΗ ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΣΤΕ, ΕΣΤΩ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΑΥΤΕ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ...
    ΝΑ ΕΞΑΛΕΙΦΘΟΥΝ ΟΙ ΒΕΝΙΖΕΛΟΙ, ΣΑΜΑΡΑΔΕΣ, ΒΑΡΒΙΤΣΙΩΤΙΔΕΣ ΚΤΛ ΚΤΛ
    ΨΗΦΙΖΑ ΜΙΑ ΖΩΗ ΝΔ, ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΤΟ ΔΟΥΛΕΜΑ ΠΟΥ ΕΤΡΩΓΑ !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ετσι ειμασταν μια ζωη εγω θα σας σωσω οι αλλο δεν σας σωζουν καλα. Αν τωρα γινοταν Β ΠΠ και ερχοταν οι ιταλοι και οι γερμανοι ουτε που θα εβρισκαν κανεναν στον δρομο τους. θα μαλωναν ολοι τους ποιου το σχεδιο ειναι το καλυτερο και ποιο πρεπει να ακολουθησουν. θα γινοταε 25 ομαδες γιατι στρατος δεν θα λεγοταν. και θα πιανανε απο ενα υψωμα ο καθενας. Αντι να πιαστουνε και να πουνε εμεις συμφωνουμε σε 3-4 γραμμες με αυτα παμε να δουμε τι μπορουμε νακανουμε. οχι ο καθενας να θελει να καπελωσει τους αλλους. Γι αυτο και ειμαστε μια ζωη ραγιαδες μια στους τουρκους μια στους αγγλους και στους γαλλους την αλλη στους αμερικανουν την αλλη στους γερμανους και παει λεγοντας. τελικα το συνθημα δεν θα γινεις Ελληνας ποτε νεοελληνα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ______________________________
    Είναι τρέλα ο Πάνος κάτω απ' το εικόνισμα του Αντρέα.

    Καμαρωτός καμαρωτός ποζάρει ο Π. Καμμένος μπροστά στα εικονίσματα του Αντρέα που έχει ο Γ. Δημαράς... Κ
    ατά τ' άλλα οι Α.Ε. δηλ. οι ΑΕροψεκασμένοι...
    θα κρεμάσουν το Γιωργάκη... άμα τους επιτρέψει ο Πάνος.

    Δεξιά βλέπετε και τον Νοριέγκα ... αλλά είπαμε δεν υπάρχουν ιδεολογίες... νόμος είναι το δίκιο του εργάτη κι αυτός λέει ότι δεν χρωστάμε πουθενά και τίποτα...
    _____________
    Διαβάστε κι αυτό: Ε όχι κι έτσι Πάνο Καμμένε !

    Ο Πάνος Καμμένος επικέφθηκε τον πρώην βουλευτή ΠΑΣΟΚ Γιάννη Δημαρά και νυν πρόεδρο του Άρματος Πολιτών, με τον οποίο έκαναν μαζί Πάσχα στο Γαλαξίδι, στο γραφείο του στην οδό Φιλελλήνων και συμφώνησαν σε εκλογική συνεργασία.
    Ο Γιάννης Δημαράς, λάτρης του Ανδρέα Παπανδρέου, έβαλε τον Πάνο Καμμένο να φωτογραφηθεί με φόντο τα ...εικονίσματα του Ανδρέα.

    Κακή επικοινωνιακή πολιτική, αφού..υποτίθεται ότι ο κύριος όγκος των οπαδών των Α.Ε. έφυγε από τη ΝΔ, επειδή ο Σαμαράς είναι "προδότης που χαρίζεται στους Παπανδρέου", ενώ ο Καμμένος, ο "ασυμβίβαστος μαχητής, που θα τους βάλει όλους φυλακή".
    Τι να πείς ;
    Χάσαμε τη μπάλα...

    Είναι ευχάριστο πάντως, το γεγονός ότι οι οπαδοί του Καμμένου, αρχίζουν να ψυλλιάζονται σιγά-σιγά, ότι είναι μια απ΄τα ίδια.
    Και πού είστε ακόμη...
    Όχι, ότι είναι χειρότερος απ΄τους άλλους, αλλά η κωμωδία των φασιστοειδών που έγιναν ξαφνικά οπαδοί του, πρέπει να τελειώνει.

    Κούρασαν και απωθούν με τον εμετικά ακραίο λόγο τους, βαφτίζοντας τις δικές τους ακρότητες ως πατριωτισμό, λες και το υπόλοιπο 93% που δεν ψηφίζει Καμμένο, είμαστε προδότες, ανθέλληνς και δοσίλογοι.

    Α, μια και είπα δοσίλογοι,
    γιατί δεν κατέβηκε αυτό το παπάρι ο Τράγκας με τον Καμμένο ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ΟΠΟΙΟΣ ΨΗΦΙΖΕΙ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΡ ΤΩΝ ΑΝΥΧΤΩΝ ΣΥΝΟΡΩΝ,ΠΟΥ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΤΑ ΣΚΟΠΙΑ ΩΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ,ΠΟΥ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΤΙΣ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΥΤΟΝΟΜΙΑ ΤΗΣ ΘΡΑΚΗΣ ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΕ Ο ΣΥΡΙΖΑ,Ο ΚΟΥΒΕΛΗΣ ΚΑΙ ΑΝΤΑΡCIA ΝΑΙ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΔΟΤΗΣ,ΔΟΣΙΛΟΓΟΣ ΚΑΙ ΑΘΕΛΛΗΝΑΣ ΤΟΥ ΚΕΡΑΤΑ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση