GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

"Εκαψε" τον Άκη η θεία της συζύγου του για την Torcaso....

Ελεύθερη χωρίς όρου ς αφέθηκε μετά την απολογία της ενώπιον του ανακριτή η Αικ.Σταμάτη, θεία της συζύγου του Άκη Τσοχατζόπουλου. Η κατηγορου...

Ελεύθερη χωρίς όρους αφέθηκε μετά την απολογία της ενώπιον του ανακριτή η Αικ.Σταμάτη, θεία της συζύγου του Άκη Τσοχατζόπουλου. Η κατηγορουμένη παρέδωσε στον ανακριτή υπόμνημα στο οποίο για πρώτη φορά συνδέεται ευθέως ο πρώην υπουργός με την εξωχώρια εταιρεία Torcaso.
Όπως αναφέρει η κ. Σταμάτη, ο σύζυγος της κόρης της, Γερμανός υπήκοος, της έστελνε χρήματα προκειμένου να πληρώνει συνεργεία που έχτισαν εξοχικό του ζευγαριού στο Πόρτο Ράφτη.
Το 2001, όπως αναφέρεται στο υπόμνημα, όταν ζήτησε από τον γαμπρό της να της εμβάσει ποσό τριών εκατ. δραχμών για να αποπληρώσει τα συνεργεία, εκείνος επειδή ήταν σε διακοπές εκτός Γερμανίας, ζήτησε αντ' αυτού να καταθέσει το ποσό στον λογαριασμό της ο πρώην υπουργός.
Το επίμαχο έμβασμα έχει ως καταθέτη την Torcaso. Η Αικατερίνη Σταμάτη αρνείται την κατηγορία που της αποδίδεται και υποστηρίζει ότι αντιμετωπίζεται ως επαγγελματίας εγκληματίας απλώς και μόνο «γιατί έλαβα εν αγνοία μου και άπαξ από εταιρεία συμφερόντων του κ. Τσοχατζόπουλου» χρήματα.
Στο μεταξύ, ο αδελφός της Βίκυς Σταμάτη, ο οποίος είχε κληθεί να απολογηθεί την Πέμπτη, ζήτησε και έλαβε προθεσμία και θα απολογηθεί την Παρασκευή, οπότε απολογείται και η σύζυγος του πρώην υπουργού.

7 σχόλια

  1. Να θεία, να μάλαμα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΑΓΟΡΑΣΤΕ ΜΙΑ ΠΤΕΡΥΓΑ ΣΤΟΝ ΚΟΡΥΔΑΛΟ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΚΙ'ΑΛΛΟΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΤΙ ΠΟΙΟ ΒΑΣΑΝΑΣΤΙΚΟ ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΑΚΗ, ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ ΣΤΗ ΨΥΡΟΥ Η΄ΟΤΙ Η ΒΙΚΑΡΑ ΕΙΝΑΙ ΕΞΩ ΜΟΝΗ. ΠΟΥΤΑΝΑ-ΒΛΑΧΑ ΖΩΝΤΟΧΉΡΑ ΜΟΝΗ ΨΑΧΝΕΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΤΣΟΠΑΝΟΜΟΥΡΑ.
    Α,ΡΕ ΑΚΗ ΕΚΤΩΣ ΑΠΟ ΜΑΛΑΚΑΣ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΣΑΒΟΥΡΟΓΑΜΙΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. . οσα δεν λενε τα φερεφωνα οι εγκαθετοι οι ραγιαδες..ΣΤΗΝ ΕΚΘΕΣΗ ΤΟΥ ΤΟ ΔΝΤ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΣΤΑ ΕΠΟΜΕΝΑ 18 ΧΡΟΝΙΑ ΔΗΛ ΜΕΧΡΙ ΤΟ 2030 προβλεπει τη σαρωτικη αλλαγη στην ασφαλιση ωστε να μειωθουν στο ελαχιστο οι δαπανες για την υγεια,να μειωθουν οι ασφαλιστικες δαπανες των εργοδοτων και να αυξηθουν οι εισφορες των αυτοαπασχολουμενων θα καταργηθουν σταδιακα θεραπειες ,ιατρικες εξετασεις και φαρμακα που μεχρι τωρα καλυπταν τα ασφλ.ταμεια. Αυτο θα φερει σαφη επειδεινωση στους ορους ζωης ολοκληρης της κοινωνιας..στελεχη του ΔΝΤ ΓΙΑ ΝΑ ΕΠΙΒΙΩΣΕΙ Η ΧΩΡΑ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΧΑΜΗΛΩΣΕΙ ΠΟΛΥ Ο ΔΕΙΚΤΗΣ ΤΟΥ ΜΕΣΟΥ ΟΡΟΥ ΔΙΑΒΙΩΣΗΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ και συμφωνησε Ο ΑΝΤΩΝΟΒΑΓΓΕΛΗΣ και ολοι εμεις οι ραγιαδες..ασχετο..στην ΡΟΥΜΑΝΙΑ με το ΔΝΤ ΑΥΞΗΘΗΚΕ Η ΘΝΗΣΙΜΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΡΟΥΜΑΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ ΚΑΤΑ 25% ΚΑΙ ΕΠΕΣΕ Ο ΜΕΣΟΣ ΟΡΟΣ ΖΩΗΣ ΚΑΤΑ 5,6 ΧΡΟΝΙΑ..ολε...ετσι στο ασχετο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. πασοκ

    μίλα Άκη, που πήγαν τα υπόλοιπα ;

    εσύ υποβρύχια, άλλοι ΣΙΕΜΕΝΣ, αλλά το μεγαλύτερο μέρος του ποσού που πήγε ; Μίλα, εκτός αν έχεις υπόσχεση οτι θα σε αποφυλακίσουν μετά τις κάλπες !

    ναι, θα σας τιμωρήσουμε σκληρά, για όσα κάνατε, γιατί μας ξεγελάσατε το 2009 και εδώ και 2,5 χρόνια μας εξοντώνετε.

    Από δευτέρα άλλος αρχηγός τύπου Θάτσερ, Άννα, Λοβέρδος ή άλλος;;! ! Ο Χαρατσάκιας μας τελείωσε. Τώρα θα πληρώσει τις απειλές σε βάρος των μεσαίων και κατώτερων λαϊκών στρωμάτων. Μας πούλησε και τώρα έρχεται ο λογαριασμός !

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση