GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Πέρασε τη χώρα για τσιφλίκι του...

Διορίζει αυλικούς του μια ανάσα απο τις εθνικές κάλπες ο Σερίφης της Κατεχάκη… Ο άνθρωπος που για να κυκλοφορήσει χρειάζεται μια στρατιά σωμ...

Διορίζει αυλικούς του μια ανάσα απο τις εθνικές κάλπες ο Σερίφης της Κατεχάκη… Ο άνθρωπος που για να κυκλοφορήσει χρειάζεται μια στρατιά σωματοφύλακες… νομίζει ότι… η χώρα είναι τσιφλίκι του… Σα να μην μας έφτανε η φρούρηση του Μιχαλάκη που μας κοστίζει μια περιουσία πληρώνουμε τα μαλλιά της κεφαλής μας και για τους κολαούζους του….‘Ελληνες θυμηθήτε τα έργα και τις ημέρες του Μιχαλάκη… Ζητιανεύει την ψήφο σας στη Β της Αθήνας….
Από makeleio
μοντάζ Γρέκι 
filologos10.wordpress.com

12 σχόλια

  1. ΤΙ ΔΙΟΡΙΖΕΙ ΡΕ ΛΑΣΠΑΤΖΗ;
    ΜΕΤΑΘΕΤΕΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πασοκ

    το γυρο του διαδικτυου κανουν
    α) οι προβλεψεις του δρ κουτσουκου για νικη του Πασοκ\\

    β) οτι ο δηθεν εν δυναμει Πρωθυπουργος Σαμαρας, δεν παει σε τηλεοπτικη μονομαχια - καταργώνας ο δηθεν αμερικοεκλεκτος - την πιο σοβαρη αμερικανικη συνηθεια και

    γ) οτι τα Μνημονια τα επεβελε ο Σαρκοζι και η Μερκελ οι φιλοι του Σαμαρα!



    1. Το Πασοκ προηγειται με τελευταία σφυγμομέτρηση του επιτελειου δρ κουτσούκου και επιστημονων δικών μας με 2,5% και τείνει να κερδίσει με 7% ειπε ο δρ Κουτσουκος!

    Η Νικη Ολαντ στην Γαλλια φερνει σαρωτικό αερα νικης οπως επι Μιττεραν και Ανδρεα Παπανδρεου συνεχισε ο δοκτωρ της δημοκρατίας!

    Τα μικρα κομματα τελικα δεν θα εχουν τοσο μεγαλα ποσοστα!
    Ο κοσμος του Πασοκ συσπειρωνεται !

    2. Εκπληξη γιατι το "αυτσαιντερ τους βγαινει "κουτσαλογο" βλεπουν οι δεξιοι και αμεριακανοι αναλυτες!
    Η φοβια Σαμαρα να αναμετρηθει τηλεοπτικα με τον δηθεν δευτερο κ. Βενιζελο του αφαιρει το φωτοστεφανο της νικης! Προβληματισμοι και κατηφεια των δεξιων για τις πραγματικες ικανοτητες Σαμαρα, που με αυτην την τακτικη χανει μονος του!

    3. Τα Μνημονια τα επεβελε ο Σαρκοζι και η Μερκελ οι φιλοι του Σαμαρα! Αισθηση σε ολη την Ελλαδα εκαναν οι δηλωσεις του δρ Κουτσουκου οτι οι Σαρκοζι Μερκελ μας εβαλαν τα δυο ποδια σε ενα παπουτσι! Το Πασοκ δεν ειχε αυτην την πολιτική. Μας εκβιασαν οι φιλοι του Σαμαρα!

    Το Πασοκ μετα την Πρωτομαγια θα συσπειρωθεί ταχυτατα!. Το το 35% που ειναι ολοι αναποφασιστοι ειναι ολοι Πασοκ και θα πανε -ολοι- τελευταια στιγμη και θα ψηφισουν ΠΑΣΟΚ, ειπε απο τις Κυκλαδες ο δρ Κουτσουκος!

    Ερχεται πασοκικο τσουναμι....
    σεισμος σοσιαλιστικος στην Γαλλία, με τον Ολανατ...
    τσουνάμι πρασινο στις καλπες στην Ελλάδα με τον Βενιζελο!

    Μην λιγοψυχατε, ωρε θα νικησουμε!

    Μανωλης Πασοκ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ασχετο.. οσα δεν λενε τα φερεφωνα οι εγκαθετοι οι ραγιαδες..ΣΤΗΝ ΕΚΘΕΣΗ ΤΟΥ ΤΟ ΔΝΤ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΣΤΑ ΕΠΟΜΕΝΑ 18 ΧΡΟΝΙΑ ΔΗΛ ΜΕΧΡΙ ΤΟ 2030 προβλεπει τη σαρωτικη αλλαγη στην ασφαλιση ωστε να μειωθουν στο ελαχιστο οι δαπανες για την υγεια,να μειωθουν οι ασφαλιστικες δαπανες των εργοδοτων και να αυξηθουν οι εισφορες των αυτοαπασχολουμενων θα καταργηθουν σταδιακα θεραπειες ,ιατρικες εξετασεις και φαρμακα που μεχρι τωρα καλυπταν τα ασφλ.ταμεια. Αυτο θα φερει σαφη επειδεινωση στους ορους ζωης ολοκληρης της κοινωνιας..στελεχη του ΔΝΤ ΓΙΑ ΝΑ ΕΠΙΒΙΩΣΕΙ Η ΧΩΡΑ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΧΑΜΗΛΩΣΕΙ ΠΟΛΥ Ο ΔΕΙΚΤΗΣ ΤΟΥ ΜΕΣΟΥ ΟΡΟΥ ΔΙΑΒΙΩΣΗΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ και συμφωνησε Ο ΑΝΤΩΝΟΒΑΓΓΕΛΗΣ και ολοι εμεις οι ραγιαδες..ασχετο..στην ΡΟΥΜΑΝΙΑ με το ΔΝΤ ΑΥΞΗΘΗΚΕ Η ΘΝΗΣΙΜΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΡΟΥΜΑΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ ΚΑΤΑ 25% ΚΑΙ ΕΠΕΣΕ Ο ΜΕΣΟΣ ΟΡΟΣ ΖΩΗΣ ΚΑΤΑ 5,6 ΧΡΟΝΙΑ..ολε...ετσι στο ασχετο ΟΣΟΙ ΛΟΙΠΟΝ ΕΙΝΑΙ ΡΑΓΙΑΔΕΣ-ΣΚΥΦΤΟΥΛΗΔΕΣ ΕΓΚΑΘΕΤΟΙ ΠΑΡΑΤΡΕΧΑΜΕΝΟΙ ΗΛΙΘΙΟΙ ΚΑΙ ΕΦΟΠ-ΛΗΣΤΕΣ ... ΨΗΦΙΖΟΥΝ ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΤΗΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ-ΜΕΙΟΔΟΣΙΑΣ ΝΔ-ΠΑΣΟΚ-ΛΑΟΣ-ΝΤΟΡΟΚΑΤΣΕΛΟ-ΚΟΥΒΕΛΗ(ΔΕΚΑΝΙΚΙ) ΚΑΙ ΑΣ ΣΙΩΠΗΣΟΥΝ....ΤΗΝ ΤΥΧΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΜΟΙΡΑ ΤΟΣΟ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΟΣΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΘΑ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ Ο ΛΑΟΣ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΑΝΤΕ ΓΑΜΗΣΟΥ ΓΥΦΤΟ ΠΟΥ ΘΑ ΜΙΛΗΣΕΙΣ ΕΣΥ ΓΙΑ ΤΟ ΧΡΥΣΟΧΟΙΔΗ. ΚΑΛΑ ΚΑΝΕΙ!!!!!ΣΙΓΑ ΜΗ ΣΕ ΡΩΤΗΣΕΙ. ΔΕΝ ΜΠΗΚΕ Η ΑΦΙΣΑ ΔΕΞΙΑ ΚΑΙ ΕΧΕΙΣ ΒΓΑΛΕΙ ΑΦΡΟΥΣ. ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΕΣΥ ΤΗΣ ΣΧΟΛΗΣ ΦΡΑΓΚΑ (ΤΡΑΓΚΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΠΩ).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΜΗΝ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ ΤΑ ΧΑΠΙΑ ΣΟΥ!!!

    Αυτο το τσουναμι μαγκα μου που ερχεται θα σου ερθει ΚΑΤΑΚΟΥΤΕΛΑ και σε σενα και σε καθε πασοκο πραγματικα ερχεται τσουναμι και τρεχατε να κρυφθειτε ολοι σας.

    Εκει να δεις συσπειρωση ήδη τα σκαμνακια και τα γουνακια ετοιμαστηκαν τσουναμι να δουνε τα ματια σου ανοιγουμε και σας περιμενουμε την 7 Μαη.
    Ηδη το πρωτο κοπρόσκυλο πηρε την σουιτα στον Κορυδαλλο εχει αλλες 25κενες ενα καλοκαιρι διακοπές θα εχουν ολα τα λαμογια μονιμες διακοπες για αρκετα καλοκαιρια!!!

    Αν σας χαλανε τα χαπια αλλαξτε γιατρο και συνταγή παρτε γενόσημα του ΛΟΒΕΡΔΟΥ.

    Την μαλακια πολλοί αγαπησαν τον μαλακα κανενας!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΚΚΕ Η ΜΟΝΗ ΕΝΤΙΜΗ ΠΡΟΤΑΣΗ ΤΩΡΑ ΚΚΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ

    Κατω απο τα γραφεια της ΝΔ εμφανιστηκε λενε καποιος πασοκος

    που φωναζε

    ριχτο...δρ Κουτσουκο....
    ριχτο....

    επιρεασμενος απο την επερχομενη νικη των σοσιαλιστων δεν αντεξε και ετρεξε πρωτος να δει την πτωση της ΝΔ

    Θα πεσει,,,,η ΝΔ στην ωρα του.....μετα τον σεισμο στην γαλλια....

    Νικος πασοκ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΚΛΑΝΕΙ Ο ΠΕΘΑΜΕΝΟΣ? (ΠΑΣΟΚ)..ΟΜΩΣ. Ο ΗΜΙΘΑΝΗΣ(ΝΔ) ΚΛΑΝΕΙ ΚΑΙ ΒΡΩΜΑΕΙ ...ΘΑΝΑΤΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ρε ΠΕΘΑΜΕΝΟΙ νομίζετε ότι θα πάτε καλύτερα από τον καθυστερημένο Σαμαρά και τον μπρουδελολογο ΜΠΕΝΙ;;

    ΕΕΕ ΜΑΛΑΚΕΣ και τα δυο
    απο-κόμματα έχετε να φάτε ΦΟΎΜΟ...
    1.500.000 εκατομμύριο άνεργοι χ 3 άτομα στην οικογένεια του ανέργου, για κάνετε μια σούμα 4.500.000 εκατομμύρια ΆΝΘΡΩΠΟΙ θα σας μαυρίσουν, βάλετε στην σούμα και την εκλογική βάση κάθε κόμματος γύρω στα 3.000.000 εκατομμύρια άνθρωποι =7.500.000 εκατομμύρια από τους 9.000.0000 εγγεγραμμένους ΑΝ ΘΑ ΠΆΡΟΥΝ ΜΑΖΙ ΤΑ ΔΥΟ ΚΌΜΜΑΤΑ ΠΆΝΩ ΑΠΟ 1.500.000 εκατομμύριο ΖΌΜΠΙ-ΔΙΟΡΙΣΜΕΝΟΥΣ- θα είναι!! Η ΝΟΘΕΊΑ!!! και δεν θα καθίσετε στην κλεμμένη εξουσία ΟΎΤΕ δυο μήνες σε καρέκλα.. από τα πρώτα μέτρα που θα ξεκινήσουν να παίρνουν οι ΠΡΟΔΟΤΕΣ θα αρχισουμε σας περνούμε μέτρα για φέρετρα που θα σας βάλομε μέσα όλα τα παλιοτόμαρα... ΤΕΛΟΣ ΜΑΛΑΚΕΣ ΤΕΛΟΣΣΣΣΣ ,,,ΔΕΝ ΛΕΕΙ Ο ΡΟΚΙ ΖΑΠΕΙΟΣ 1+2+3+4+5 ΓΑΙ ΑΥΤΟΔΥΝΑΜΙΑ ΕΕΕΕ ΤΟ ΞΕΧΑΣΕ!!!!!ΜΑΛΑΚΕΣ ΕΕΕ ΜΑΛΑΚΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΜΑΣ ΕΚΒΙΑΖΤΕ ΓΙΑ ΑΚΥΒΕΡΝΗΣΙΑ,,,,,ΣΗΜΕΡΑ ΡΕ ΚΕΡΑΤΕΤΔΕΣ ΔΕΝ ΣΥΝΓΗΒΕΡΝΑΤΑΙ; ΣΗΕΜΡΑ ΡΕΕΕΕ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ ΠΟΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΥΠΟΥΡΓΟΙ; ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΔΥΟ ΚΟΛΩΚΟΜΑΤΑ ΣΑΣ ΓΑΜΩ ΤΗΣ Μ.....Σ ΣΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΜΑΛΑΚΑ ΚΑΨΑΜΠΕΛΗ ΠΡΩΤΟ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΘΑ ΤΟΝ ΒΓΑΛΕΙΣ. ΑΔΙΚΑ Η ΦΩΤΟ ΤΟΥ ΛΟΒΕΡΔΟΥ ΔΙΠΛΑ. ΤΣΑΜΠΑ ΠΗΓΕ........

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Βίντεο: Μπινελίκια και προπηλακισμοί εναντίον Μπένυ στην Πάτρα

    Οι συγκεντρωμένοι αποδοκίμασαν τους φίλους του ΠΑΣΟΚ που αποχωρούσαν από το χώρο ενώ ένας πολίτης προσπάθησε να προπηλακίσει τον Ε.Βενιζέλο. Μεγάλη ήταν η παρουσία της αστυνομίας στην περιοχή!

    Μεγάλη ένταση επικράτησε για αρκετή ώρα έξω από το γήπεδο της Ε.Α.Π. καθώς πολίτης προσπάθησε να προπηλακίσει τον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ Ευάγγελο Βενιζέλο την ώρα που προσπαθούσε να φύγει από το γήπεδο αφού ολοκλήρωσε την ομιλία του και αποτράπηκε την τελευταία στιγμή από άνδρες της Ασφάλειας Πατρών και της ασφάλειας του ίδιου.
    Στην περιοχή υπήρχε πρωτοφανή αστυνομική παρουσία για ομιλία αρχηγού κόμματος.

    Φωνές και έντονες διαμαρτυρίες από τους συγκεντρωμένους έξω από το χώρο που αποδοκίμασαν και φωνάζαν κλέφτες όσους αποχωρούσαν από την ομιλία. Παράλληλα φώναζαν συνθήματα όπως "Αλήτες, χήτες ταγματασφαλίτες" "ψωμί, παιδεία, ελευθερία η χούντα δεν τελείωσε το 73", "Ο λαός δεν ξεχνά τι σημαίνει δεξιά" και άλλα παρόμοια.

    Ένας νεαρός φώναζε με οργή "Είμαι 30 χρόνων και είμαι άνεργος. Με κατάντησαν άχρηστο".

    Γύρω στις 20:20 έφτασε στο γήπεδο της ΕΑΠ ο Ευάγγελος Βενιζέλος συνοδευόμενος από τον τέως Πρωθυπουργό και υποψήφιο στην Αχαϊα Γιώργο Παπανδρέου. Ένταση επικράτησε καθώς ομάδα περίπου 60 ατόμων είχαν συγκεντρωθεί έξω απο το γήπεδο και γιουχάραν φωνάζοντας "κλέφτες", "απατεώνες", "ληστές".

    Οι συγκεντρωμένοι που ήταν άτομα όλων των ηλικιών, φώναζαν ότι έχουν αναγκαστεί στη φτώχεια και την εξαθλίωση από την πολιτική του μνημονίου. Η αστυνομία τους απώθησε σε μια γωνία κοντά στο γήπεδο της ΕΑΠ.

    Στο μεταξύ ένταση επικράτησε και με τους δημοσογράφους καθώς δεν τους επέτρεπαν την είσοδο στην ΕΑΠ, με το επιχείρημα ότι το γήπεδο γέμισε.

    ________________________________________
    Κι ο γνωστός XONTΡΟμαλάκας πάλι χαμογελαστός...
    Ας μάθω τελικά τι πίνει και θα έχω ολοκληρώσει ως άνθρωπος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Και τα κορόιδα θα ψηφίσουν πάλι για να βολεύονται λίγοι και εκλεκτοί.

    Και μετά πάλι χημικά, ξύλο, απολύσεις, φόροι,χαράτσια

    από παραμύθια πρώτοι οι υπουργοί
    και βουλευτές του μνημονίου

    αλλά στις 7 Μαίου για 4 χρόνια θα σας πηδάνε όλοι αυτοί οι μάγκες και οι παρατρεχάμενοι, αφού σας κλέψουν τη ψήφο. Πάρτε βαζελίνη και ψηφίστε τους ! Κοροιδάκια. Σκλάβοι σας αξίζει να μείνετε για πάντα, κομματόσκυλα του κερατά

    κι ότι κάνετε στους Έλληνες ,πάνω σας να πέσουν σαν κατάρες και να μη δείτε χαρά στη ζωή σας, που θέλετε να μας φορτώσετε τη χειρότερη χούντα, αυτή των 2 τελευταίων χρόνων. Το αίμα των Ελληνων που αυτοκτόνησαν θα πνίξει εσάς και τους συνεργούς σας !

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση