GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ρεπορτάζ για το εσωτερικό του ΠΑΣΟΚ...

Aπό την Ανδρομάχη Τσιφοδήμου Λογαριάζουν χωρίς τη βούληση του Προέδρου του ΠΑΣΟΚ, όσοι γραμματείς Νομαρχιακών και Περιφερειακών επιτροπώ...

Aπό την Ανδρομάχη Τσιφοδήμου

Λογαριάζουν χωρίς τη βούληση του Προέδρου του ΠΑΣΟΚ, όσοι γραμματείς Νομαρχιακών και Περιφερειακών επιτροπών του ΠΑΣΟΚ δηλώνουν υποψήφιοι Βουλευτές, καθώς αυτό είναι αντίθετο με τον κώδικα δεοντολογίας του κόμματος, ο οποίος απαγορεύει τους γραμματείς Νομαρχιακών ή περιφερειακών επιτροπών να ανακηρύσσονται υποψήφιοι βουλευτές, ή δήμαρχοι, ή περιφερειάρχες ή αντιπεριφερειάρχες. Μάλιστα, στην εγκύκλιο που...
εξέδωσε ο Γραμματέας Μ. Καρχιμάκης, κάτι τέτοιο αναφέρεται ρητά, ενώ τονίζεται σε κάθε κατεύθυνση πως ουδεμία απόκλιση από την προβλεπόμενη διαδικασία μπορεί να υπάρξει.
Ο Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ εμφανίζεται ιδιαίτερα εκνευρισμένος με όλους αυτούς που διακινούν τέτοια σενάρια, καθώς μία πιθανή τέτοια εξέλιξη θα επέφερε ιδιαίτερο πλήγμα στο κύρος του, αλλά και λαβή για εσωτερικές τριβές, καθώς σημειώνεται πως η προσήλωση στο καταστατικό ήταν αυτή που ουσιαστικά απαγόρευσε στο Χ. Παπουτσή να είναι υποψήφιος Πρόεδρος. Αν και τις τελευταίες ημέρες διακινούνται συνεχώς σενάρια, κυρίως με επίκεντρο τη Βόρειο Ελλάδα (πχ δηλώνουν υποψήφιοι οι Γραμματείς των νομαρχιακών της Α και Β Θεσσαλονίκης, του Κιλκίς αλλά και της Πιερίας), αυτά διαψεύδονται εντόνως από την Ιπποκράτους, καθώς οι υπεύθυνοι του κόμματος γνωρίζουν πως κάθε εξαίρεση θα πλήξει κάθε προσπάθεια διαφάνειας αλλά και συστράτευσης όλων των τάσεων του κόμματος.
Φαίνεται πως κάποιοι εμφανίζονται "βασιλικότεροι του βασιλέως", προσπαθώντας να διασπείρουν σενάρια, που μάλλον επιτυγχάνουν μόνο να ενοχλήσουν την Ιπποκράτους, κύκλοι της οποίας σημειώνουν με νόημα πως "στο νέο ΠΑΣΟΚ, δεν υπάρχουν κηπουροί, δεν υπάρχουν κολλητοί, δεν υπάρχουν προνομιούχοι".

5 σχόλια

  1. αντίθετο με τον κώδικα δεοντολογίας του κόμματος,

    Έχει δεοντολογία το αχούρικαι βούληση ο Βενζέλος;
    χαχαχαχαχαχαχα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. αντίθετο με τον κώδικα δεοντολογίας του κόμματος,

    Έχει δεοντολογία το αχούρικαι βούληση ο Βενζέλος;
    χαχαχαχαχαχαχα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Έχουν δεοντολογία οι ιπποπόταμοι;

    Άρε ζώα τι πήδημα θέλετε όλοι..

    Μπουτζουκας Θ.Τ ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Αν τρέμεις απο αγανάκτηση για κάθε αδικία τότε είσαι σύντροφος μου!!!

    Αξίζει φίλε μου να ζεις για ένα όνειρο, κι ας είναι η φωτιά του να σε κάψει…

    Κι αν μας πουν ότι είμαστε σχεδόν ρομαντικοί, ότι είμαστε αδιόρθωτοι ιδεαλιστές, ότι σκεφτόμαστε το αδύνατο, εμείς πρέπει χίλιες φορές να απαντήσουμε ΝΑΙ ΕΊΜΑΣΤΕ.

    Τα συμφέροντα του Δ.Ν.Τ. εκπροσωπούν τα μεγάλα διεθνή συμφέροντα που σήμερα δείχνουν να εδράζονται και συγκεντρώνονται στην Wall Street
    (Τσε, συνέντευξη σε αργεντίνικο ραδιόφωνο, 3 Νοεμβρίου 1959.)

    Τι έχει αλλάξει από τότε; ΤΙΠΟΤΑ..

    Όταν η αδικία γίνεται νόμος, τότε η αντίσταση γίνεται καθήκον..Γιατί..ποτέ!! δεν μπήκε στο δίλημμα να εγκαταλείψει τον αγώνα για Εθνική Ανεξαρτησία και Λαϊκή Κυριαρχία.

    Το κεφάλαιο δεν έχει πατρίδα και τρέχει να βρει κέρδη σ' όποια χώρα υπάρχουνε τέτοια. Γι' αυτό δε νοιάζεται κι ούτε συγκινείται με την ύπαρξη των συνόρων και του κράτους. .

    Ενώ εμείς, το μόνο πού διαθέτουμε, είναι οι καλύβες μας και τα πεζούλια μας.
    Αυτά αντίθετα από το κεφάλαιο που τρέχει, οπού βρει κέρδη, δε μπορούν να κινηθούν και παραμένουν μέσα στη χώρα που κατοικούμε.

    Ποιος, λοιπόν, μπορεί να ενδιαφερθεί καλύτερα για την πατρίδα του; Αυτοί που ξεπορτίζουν τα κεφάλαιατους από τη χώρα μας ή εμείς που παραμένουμε με τα πεζούλια μας εδώ.. Από τον ιστορικό λόγο του Αρη Βελουχιώτη στην Λαμία...

    Η σειρά μας Κύριες και κύριοι να γράψουμε την δικιά μας Ιστορία ... αυτοί που παρέδωσαν την χώρα, έχασαν φάκελο ποτισμένο με αίμα από εκτελέσεις Γερμανών, έχουν παράδοση τα πάντα είναι καταδικασμένοι για εσχάτη προδοσία ΌΛΟΙ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Πάρτε Κωλόφατσα για να ψηφίσετε ΠΑΛΙΟΜΑΛΑΚΕΣ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση