GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Βεβιασμένες κρίσεις και τοποθετήσεις...

Από τον Αθανάσιο Γιαννόπουλο Οι βεβιασμένες κρίσεις και τοποθετήσεις διοικητικών υπαλλήλων σε θέσεις διευθυντών και τμηματαρχών στα νομικά...

Από τον Αθανάσιο Γιαννόπουλο

Οι βεβιασμένες κρίσεις και τοποθετήσεις διοικητικών υπαλλήλων σε θέσεις διευθυντών και τμηματαρχών στα νομικά πρόσωπα δημοσίου δικαίου της Α’ και Β’ Υγειονομικής Περιφέρειας Αττικής δεν πρόκειται να ανατρέψουν τα αποτελέσματα των προσεχών εκλογών. Βέβαια γίνονται για να ενισχυθεί η εκλογική πελατεία του Υπουργού Ανδρέα Λοβέρδου και του νέου υποψηφίου τ.Γ.Γ. Νικολάου Πολύζου. Οι μεθοδεύσεις αυτές θυμίζουν παλιές νοοτροπίες. Ο λύκος βέβαια τη τρίχα την αλλάζει το χούι δεν το αλλάζει. Μετά...
τις εκλογές όλες αυτές οι πρακτικές θα ανατραπούν από τη γενικότερη κατακραυγή του λαού.

6 σχόλια

  1. . Την πολιτική διεύθυνση του εγχειρήματος είναι αδύνατο να την ασκήσουν αυτοδύναμα η Ν.Δ. ή το ΠΑΣΟΚ. Δεν διαθέτουν ούτε την προγραμματική και ιδεολογική εσωτερική συνοχή ούτε την αναγκαία ισχυρή πολιτική νομιμοποίηση στο κοινωνικό σώμα. Το στοίχημα είναι η συγκρότηση του «μεγάλου μνημονιακού συνασπισμού», του οποίου πρόπλασμα υπήρξε το πολιτικό άθροισμα που στήριξε την κυβέρνηση Παπαδήμου. Αυτός ο συνασπισμός, συναρθρωμένος με την «πολυδαίδαλη υπερδομή» του ΔΝΤ και του διευθυντηρίου της Ευρωζώνης θα αποτελέσει το πολιτικό υποκείμενο προσανατολισμού και ελέγχου των πολιτικών διαδικασιών στη χώρα. Και γύρω από αυτόν τον συνασπισμό θα διαμορφωθεί ένας αστερισμός υβριδικών πολιτικών μορφωμάτων που θα λειτουργούν ως «λελογισμένη» αντιπολίτευση και ως αναχώματα σε ανεπιθύμητες μετατοπίσεις προς τα αριστερά. Δεν θα αμφισβητούν όμως την αναγκαιότητα και τη νομιμότητα των μνημονίων. ΤΕΛΙΚΑ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΓΙΑ ΤΑ ΜΕΓΑΛΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΔΝΤ-ΕΕ-ΤΡΟΙΚΑ ?ΝΔ-ΠΑΣΟΚ-ΛΑΟΣ ΝΤΟΡΑ ΚΑΤΣΕΛΗ ΔΡΑΣΗ (ΚΑΜΕΝΟΣ ΜΕ ΕΡΩΤΗΜΑΤΙΚΟ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Η καταγραυγή του λαού,όπως την αναφέρετε στο κείμενό σας, δεν περιλαμβάνει και τη δική σας νεοδημοκρατική λυκοφωλιά; Τώρα τα θυμηθήκατε όλα;Τις δικές σας περιπτώσεις χιλιάδων ρουσφετιών προεκλογικά,σε κάθε προεκλογική περίοδο τις ξεχνάτε; Δυστυχώς ο λαός έχει επιλεκτική μνήμη με κοντά ποδάρια κι έτσι και αυτή τη φορά προσπαθείτε να επωφεληθείτε. Εύχομαι μια φορά ο λαός να γίνει κυρίαρχος Λαός και να σας καταργήσει με την ψήφο του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΤΟ ΔΙΚΙΟ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΑ ΣΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΜΕ ΤΟΝ ΜΟΧΘΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΙΔΡΩΤΑ ΤΟΥΣ ΒΓΑΖΟΥΝ ΤΟΝ ΠΛΟΥΤΟ..ΝΑΙ ΣΤΗΝ ΑΠΕΡΓΙΑ ΤΩΝ ΝΑΥΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ..ΝΑΙ ΣΤΗΝ ΑΠΕΡΓΙΑ ΤΩΝ ΑΓΡΟΤΩΝ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ ..ΝΑΙ ΣΤΗΝ ΑΠΕΡΓΙΑ ΤΩΝ ΓΙΑΤΡΩΝ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ..ΝΑΙ ΣΤΗΝ ΑΠΕΡΓΙΑ ΤΩΝ ΔΗΜ ΚΑΙ ΙΔΙΩΤ.ΥΠΑΛΛ. ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ..ΝΑΙ ΣΤΗΝ ΑΠΕΡΓΙΑ ΤΩΝ ΔΙΚΗΓΟΡΩΝ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ ΝΑΙ ΣΤΗΝ ΑΠΕΡΓΙΑ ΕΜΠΟΡΙΚΩΝ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ ΝΑΙ ΣΤΗΝ ΑΠΕΡΓΙΑ ΤΩΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ ΕΕΕ ΚΑΙ ΔΩ ΡΕ ΠΟΥΣΤΗ ΜΟΥ ΟΣΟΙ ΘΕΛΟΥΝ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ...!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ελληνας έβαλε αγγελία στο e-bay και πουλάει την ψήφο του.
    Εγραψε:

    "Πριν από λίγες ημέρες, Ο ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ, ΘΕΟΔΩΡΟΣ Πάγκαλος, δήλωσε σε συνέντευξή του ότι ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΨΗΦΟΙ στις εκλογές.
    ΔΕΝ θέλω να τον απογοητεύσω.

    ΟΙ ΕΚΛΟΓΕΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΆΔΑ πρόκειται πιθανώς να διεξαχθούν τον Μάιο, γι 'αυτό ακολούθησα τη συμβουλή του. Πουλάω την.......
    ψήφο μου, ΘΑ ΨΗΦΙΣΩ οτιδήποτε μου πείτε εσείς.. ΔΕΝ χρειάζεται να είναι πολιτικό κόμμα. ΘΑ μου πείτε τι να βάλω στο φάκελο. Μόνο όμως εκτυπώσιμα , όπως διαφημίσεις, κείμενα, φωτογραφίες, ΚΛΠ.

    ΑΡΧΙΚΗ Η πρόθεσή μου για την ψηφοφορία μου ήταν Λευκό. Αλλά, δυστυχώς, ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΕΚΛΟΓΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΔΕΝ ΜΕΤΡΑΕΙ το λευκό..

    ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟ ΠΟΥ δεν θα γίνεταιι δεκτό είναι ότι αναφέρεται σε ρατσιστικό περιεχόμενο, περιεχόμενο για ενηλίκους, ΒΙΑ, κατάρα."

    Το ebay αρνήθηκε να βγάλει σε δημοπρασία την ψήφο και ο Ελληνας απάντησε

    "Αγαπητοί Ebay, μου είπατε ότι δεν μπορώ να πουλήσω αυτό το στοιχείο. Είναι σαφές ότι δεν παραβιάζει κανένα κανόνα ή πολιτική. Πουλάω το χώρο μέσα στο φάκελο μου για την ημέρα των εκλογών. Δεν είμαι πωλητής της Ελλάδας, είμαι πωλητής μιας υπηρεσίας. Σας ευχαριστώ."

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΡΕ ΜΕΓΑΛΕ,
    ΚΑΛΟΣ ΓΙΑΤΡΟΣ ΕΙΣΑΙ, ΠΕΤΥΧΗΜΕΝΟΣ. ΓΙΑΤΙ ΑΣΧΟΛΕΙΣΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΉ ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Το γεγονός ότι ο Πολύζος διορίστηκε Αναπληρωτής Καθηγητής στο Δημοκρίτιο με βιογραφικό της πλάκας το έχουμε περάσει ντούκου όλοι. Όλα τα λαμόγια των κομμάτων της βουλής θα βολευτούν τελικά σε κάποιο πανεπιστήμιο. Εδώ και ο Παπαδήμος είναι ακαδημαϊκός χωρίς να έχει γράψει τίποτα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση