GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Τα γαλλικά των πιλότων στις αερομαχίες...

Δείτε δύο βίντε ο τα οποία είναι αυστηρώς ακατάλληλα για ανηλίκους, λόγω των όσων "ανταλλάσσουν" μεταξύ τους οι πιλότοι. Παλιότε...


Δείτε δύο βίντεο τα οποία είναι αυστηρώς ακατάλληλα για ανηλίκους, λόγω των όσων "ανταλλάσσουν" μεταξύ τους οι πιλότοι.
Παλιότερα αυτά τα ρεπορτάζ «έπαιζαν» στα τηλεοπτικά κανάλια.Ειδικά μετά από τα Ίμια που οι ελληνοτουρκικές σχέσεις ήταν ακόμη πιο τεταμένες.Μετά κυριάρχησε η λογική της «ελληνοτουρκικής φιλίας» -με το ζόρι και ότι είχε να κάνει με την ένταση στο Αιγαίο «θαβόταν» συστηματικά. Φθάσαμε στο σημείο να μην πετάμε στο Αιγαίο,όταν οι γείτονες γιορτάζουν ακόμη και -τη μέρα του παιδιού!
Όμως εκεί ψηλά στο Αιγαίο, γίνεται κάθε μέρα «πόλεμος» και μάλιστα σκληρός.Με νεύρα τεντωμένα και αδρεναλίνη στα ύψη.Κι εκεί την ώρα της μάχης οι Έλληνες πιλότοι, μιλάνε τη δική τους γλώσσα που πολλές φορές έχει πολλά "γαλλικά¨.
ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΒΙΝΤΕΟ
Περισσότερα στο OnAlert.gr

11 σχόλια

  1. ΚΑΛΑ ΡΕ ΑΥΤΟΙ ΠΟΛΕΜΑΝΕ ΕΣΙΣ ΓΙΑΤΙ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΡΕΖΙΛΕΨΕΤΕ.ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Xese... mas re... PRESS-GR me toys karabanades.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος είπε...
    Xese... mas re... PRESS-GR me toys karabanades.

    29 Απρ 2012 8:22:00 μ.μ.

    Εχω τελειώσει την στρατιωτική μου θητεία εδώ και πολλά χρόνια . Οσοι υπηρέτησαν και ειδικά στις ειδικές δυνάμεις , έχουν καταλάβει ότι οι πολεμικές επιχειρήσεις , δεν είναι κινηματογραφική ταινία.

    Το μόνο που έχω να πω για την ανωτέρω ανάρτηση , είναι ότι ο στρατός είναι αναγκαίο κακό , για να μπορούμε εμείς σαν πολίτες , να έχουμε την ελευθερία μας και ειδικά οι αερομαχίες δεν είναι εύκολη υπόθεση . Οσους αξιωματικούς και υπαξιωματικούς (που τους αποκαλείς καραβανάδες)κατά την στρατιωτική μου θητεία , παιδιά του απλού κοσμάκη είναι . Δεν συνάντησα κανένα παιδί βιομηχάνου ή εφοπλιστή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Dhmosioi ypallhloi einai file moy oi karabanades, poy pane... ekei gia ta paraloga pronomia kai ton sta8ero mis8o apo ta 18 xwris doyleia. E3airw toys pilotoys kai akpoioys alloys ligoys. Amorfwtoi me polla kila komple3... einai oi karabanades kai me poly klama.., olo gia lefta milane. Opoios 8elei lefta as paei na doylepsei.

    Oso gia tis eidikes dynameis poy phges esy, 3eroyme giati phges, gia na xw8eis... ws mpatsos sto dhmosio (eidikos froyros kai alles tetoies paparies poy eftia3an... ta dyo prwhn megala kommata gia na sas bazoyn sto dhmosio gia pshfalakia...). Prepei na eisai poly peinalas (den to kathgorw giati kai egw apo ftwxh oikogeneia eimai) 'h egkefalika anaphros wste na gineis karabanas 'h/kai mpatsos. Egw, an kai ftwxos, 8elw na ergazomai -kai ergazomai kai spoydasa- kai oxi na koro'i'deyw stis plates... allwn kai na eimai sto dhmosio.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Peite ston kyrio... me tis eidikes dynameis pws ekei agaphte phgainoyn atoma amorfwta poy den exoyn ston hlio moira. Logiko loipon ana 8aymazoyn toys gyftokarabanades kai na zhleyoyn to dhmosio'y'pallhliki toys.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Την πολιτική διεύθυνση του εγχειρήματος είναι αδύνατο να την ασκήσουν αυτοδύναμα η Ν.Δ. ή το ΠΑΣΟΚ. Δεν διαθέτουν ούτε την προγραμματική και ιδεολογική εσωτερική συνοχή ούτε την αναγκαία ισχυρή πολιτική νομιμοποίηση στο κοινωνικό σώμα. Το στοίχημα είναι η συγκρότηση του «μεγάλου μνημονιακού συνασπισμού», του οποίου πρόπλασμα υπήρξε το πολιτικό άθροισμα που στήριξε την κυβέρνηση Παπαδήμου. Αυτός ο συνασπισμός, συναρθρωμένος με την «πολυδαίδαλη υπερδομή» του ΔΝΤ και του διευθυντηρίου της Ευρωζώνης θα αποτελέσει το πολιτικό υποκείμενο προσανατολισμού και ελέγχου των πολιτικών διαδικασιών στη χώρα. Και γύρω από αυτόν τον συνασπισμό θα διαμορφωθεί ένας αστερισμός υβριδικών πολιτικών μορφωμάτων που θα λειτουργούν ως «λελογισμένη» αντιπολίτευση και ως αναχώματα σε ανεπιθύμητες μετατοπίσεις προς τα αριστερά. Δεν θα αμφισβητούν όμως την αναγκαιότητα και τη νομιμότητα των μνημονίων. ΤΕΛΙΚΑ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΓΙΑ ΤΑ ΜΕΓΑΛΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΔΝΤ-ΕΕ-ΤΡΟΙΚΑ ?ΝΔ-ΠΑΣΟΚ-ΛΑΟΣ ΝΤΟΡΑ ΚΑΤΣΕΛΗ ΚΟΥΒΕΛΗΣ ΔΡΑΣΗ ΚΑΜΕΝΟΣ ΜΕ ΕΡΩΤΗΜΑΤΙΚΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ...οσα δεν λενε τα φερεφωνα οι εγκαθετοι οι ραγιαδες..ΣΤΗΝ ΕΚΘΕΣΗ ΤΟΥ ΤΟ ΔΝΤ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΣΤΑ ΕΠΟΜΕΝΑ 18 ΧΡΟΝΙΑ ΔΗΛ ΜΕΧΡΙ ΤΟ 2030 προβλεπει τη σαρωτικη αλλαγη στην ασφαλιση ωστε να μειωθουν στο ελαχιστο οι δαπανες για την υγεια,να μειωθουν οι ασφαλιστικες δαπανες των εργοδοτων και να αυξηθουν οι εισφορες των αυτοαπασχολουμενων θα καταργηθουν σταδιακα θεραπειες ,ιατρικες εξετασεις και φαρμακα που μεχρι τωρα καλυπταν τα ασφλ.ταμεια. Αυτο θα φερει σαφη επειδεινωση στους ορους ζωης ολοκληρης της κοινωνιας..στελεχη του ΔΝΤ ΓΙΑ ΝΑ ΕΠΙΒΙΩΣΕΙ Η ΧΩΡΑ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΧΑΜΗΛΩΣΕΙ ΠΟΛΥ Ο ΔΕΙΚΤΗΣ ΤΟΥ ΜΕΣΟΥ ΟΡΟΥ ΔΙΑΒΙΩΣΗΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ και συμφωνησε Ο ΑΝΤΩΝΟΒΑΓΓΕΛΗΣ και ολοι εμεις οι ραγιαδες..ασχετο..στην ΡΟΥΜΑΝΙΑ με το ΔΝΤ ΑΥΞΗΘΗΚΕ Η ΘΝΗΣΙΜΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΡΟΥΜΑΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ ΚΑΤΑ 25% ΚΑΙ ΕΠΕΣΕ Ο ΜΕΣΟΣ ΟΡΟΣ ΖΩΗΣ ΚΑΤΑ 5,6 ΧΡΟΝΙΑ..ολε...ετσι στο ασχετο ΟΣΟΙ ΛΟΙΠΟΝ ΕΙΝΑΙ ΡΑΓΙΑΔΕΣ-ΣΚΥΦΤΟΥΛΗΔΕΣ ΕΓΚΑΘΕΤΟΙ ΠΑΡΑΤΡΕΧΑΜΕΝΟΙ ΗΛΙΘΙΟΙ ΚΑΙ ΕΦΟΠ-ΛΗΣΤΕΣ ... ΨΗΦΙΖΟΥΝ ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΤΗΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ-ΜΕΙΟΔΟΣΙΑΣ ΝΔ-ΠΑΣΟΚ-ΛΑΟΣ-ΝΤΟΡΟΚΑΤΣΕΛΟ-ΚΟΥΒΕΛΗ(ΔΕΚΑΝΙΚΙ) ΚΑΙ ΑΣ ΣΙΩΠΗΣΟΥΝ....ΤΗΝ ΤΥΧΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΜΟΙΡΑ ΤΟΣΟ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΟΣΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΘΑ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ Ο ΛΑΟΣ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. 29 Απρ 2012 9:32:00 μ.μ. , 29 Απρ 2012 9:38:00 μ.μ.
    Απάντηση από 29 Απρ 2012 9:05:00 μ.μ.
    Αγαπητοί μάθετε να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες πρώτον. Αν προσέχατε στην ανάρτησή μου αναφέρω ότι έχω τελειώσει τη στρατιωτική μου θητεία , εδώ και πολλά χρόνια . Είμαι μηχανικός Πολυτεχνείου και δεν είμαι δημόσιος υπάλληλος , ούτε έχω καμιά σχέση και συναλλαγές για εργασίες με το δημόσιο . Σαν φοιτητής υπήρχαν διαστήματα που δούλευα παράλληλα . Από φτωχή οικογένεια κατάγομαι. Αναφέρω ότι ο στρατός είναι αναγκαίο κακό. Αν η ανθρώπινη κοινωνία γίνει κοινωνία αγγέλων , τότε δεν θα χρειάζεται ο Στρατός , η Αστυνομία θα εκδίδει ταυτότητες και διαβατήρια , θα δίνει τουριστικές πληροφορίες και τα Δικαστήρια θα επικυρώνουν μόνο τα καταστατικά συλλόγων , σωματίων κ.λ.π και τα ψηφοδέλτια των κομμάτων. Αυτά όπως αντιλαμβάνεστε είναι όνειρα θερινής νυκτός . Οσο για τους πιλότους της πολεμικής αεροπορίας που εμπλέκονται σε αερομαχίες , σκεφτείτε τι καταπονήσεις δέχονται , λόγω των μεγάλων επιταχύνσεων, για το λόγο αυτό απαιτούνται και ειδικά προσόντα. Και η Αστυνομία αν είσαι φιλήσυχος πολίτης , δεν σε ενοχλεί. Σε όλη τη στρατιωτική μου θητεία , έναν αξιωματικό συνάντησα που ήταν στραβόξυλο , είχε πάρει το ένα αστεράκι από υπαξιωματικός που ξεκίνησε, αλλά και αυτόν δεν τον είχαμε σε υπόληψη . Ολοι οι άλλοι νορμάλ άνθρωποι ήταν , με τη στρατιωτική νοοτροπία βεβαίως . Αλλωστε θα πρέπει να ξέρουμε ποια είναι η αποστολή του στρατού . Υπήρχαν και τότε τα μέσα και τα βύσματα ιδίως στο κέντρο , αλλά θα πω αυτό που μας έλεγε και ο διοικητής μας. Προσαρμοστείτε στις συνθήκες του στρατού , τα δεδομένα τα ξέρετε , κάνετε υπομονή να τελειώσετε τη θητεία σας και να γυρίσετε στα σπίτια σας υγιείς. Μην ξεχνάμε ότι οι παπούδες (στο έπος του 40) και οι πρόγονοί μας έδωσαν και τη ζωή τους ακόμη για να είμαστε ελεύθεροι εμείς σήμερα. Είμαι ευχαριστημένος που αυτά που έμαθα στο στρατό , δεν χρειάστηκε να τα χρησιμοποιήσω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΚΚΕ Η ΜΟΝΗ ΕΝΤΙΜΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Στις 6 Μαϊου, έρχεται η απελευθέρωση!!

    Στις 6 Μαϊου κατεβάζουμε τη σβάστικα του μνημονίου από την Ακρόπολη!

    Πετάμε με την ψήφο μας στα τσακίδια τους υποτελείς, δοσίλογους, υπηρέτες και τσουτσέκια της Μέρκελ και του Σόϊμπλε - Σαχλαμαρά και Μπενιζέλο!

    Ψηφίζουμε ΑΝΑΤΡΟΠΗ και ΣΩΤΗΡΙΑ της πατρίδας και αλλάζουμε πορεία, από αυτήν της οικονομικής και κοινωνικής καταστροφής, που μας οδηγούν τα κατοχικά κόμματα ΝΔ-ΠΑΣΟΚ, στο ξέφωτο της ανάπτυξης και της εθνικής αξιοπρέπειας!

    Ψηφίζουμε ενάντια στην εξαθλίωση, τους μισθούς και συντάξεις πείνας, που μαθηματικά μας οδηγούν οι πολιτικές των δοσίλογων Σαχλαμαρά και Μπενιζέλου!

    Και το σημαντικότερο – ΣΤΕΛΝΟΥΜΕ ΜΗΝΥΜΑ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ, ΟΤΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΔΕΝ ΣΚΥΒΟΥΝ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ, ΔΕΝ ΑΝΕΧΟΝΤΑΙ ΖΥΓΟΥΣ ΚΑΙ ΚΑΤΟΧΗ!

    ΨΗΦΙΖΟΥΜΕ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΑ,

    ΨΗΦΙΖΟΥΜΕ ΣΥΡΙΖΑ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Αν και ιδιαιτερα συμπαθω τον Συριζα προτιμω το ΚΚΕ για την σταθεροτητα και την συνεπεια των λογων του διαχρονικα.Ποτε δεν εκανε ..κωλοτουμπες το εκτιμω

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση