GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Και όμως στους δύο τρίτος χωράει!..

Μια απίστευτη ερωτική ιστορία απασχολεί την κοινωνία της Κύπρου, καθώς εκτός από την περίεργη υπόθεσή της αποτελεί και είδηση - βόμβα για ό...

Μια απίστευτη ερωτική ιστορία απασχολεί την κοινωνία της Κύπρου, καθώς εκτός από την περίεργη υπόθεσή της αποτελεί και είδηση - βόμβα για όσους διαθέτουν άκρως συντηρητικές αρχές και πιστεύουν απόλυτα στη μονογαμία.
Αναλυτικότερα, ως συνήθως, όλα έγιναν για τα μάτια μιας γυναίκας. Το πρόβλημα ήταν ότι το θηλυκό ήταν ένα, αλλά οι…
μνηστήρες δύο. Αφού λοιπόν, κανείς από τους δύο δε μπορούσε να την έχει εξ ολοκλήρου, έπειτα από αρκετή κουβέντα, οι τρεις τους αποφάσισαν να παρακάμψουν το γνωστό ρητό σε όλους «στους δύο τρίτος δε χωρεί» και να συγκατοικήσουν όλοι μαζί μέχρι η γυναίκα που τους έκλεψε την καρδιά να αποφασίσει ποιόν από τους δύο θέλει.
Αλλά, επειδή όλο αυτό ήταν πολύ καλό για να είναι αληθινό, η συγκατοίκηση αυτή δεν άργησε να μετατραπεί σε πεδίο μάχης, αφού τα δύο «κοκόρια» της σχέσης ξεκίνησαν μεγάλο καβγά με αποτέλεσμα ο ένας εκ των δύο να αποκτήσει σοβαρά τραύματα και να βρεθεί στο νοσοκομείο.
Όμως, όταν πήρε εξιτήριο από το νοσοκομείο ξαναπήγε στο σπίτι για να διεκδικήσει την… καλή του, όπου ο αντίζηλος του τον χτύπησε πιο πολύ από την πρώτη φορά και τον πέταξε έξω στο πεζοδρόμιο και έτσι, βρέθηκε και πάλι αιμόφυρτος έξω από το κατώφλι του νοσοκομείου.
Σύμφωνα με την κυπριακή εφημερίδα, «Ο Φιλελεύθερος», ο επιτιθέμενος, αραβικής καταγωγής, συνελήφθη και κατηγορήθηκε για πρόκληση βαριάς σωματικής βλάβης, ενώ του επιβλήθηκε ποινή φυλάκισης δυόμιση χρόνων. Ο ίδιος, καταχώρησε έφεση υποστηρίζοντας ότι το πρωτόδικο Δικαστήριο δεν έλαβε υπόψιν του ότι κατά τη διάπραξη των δύο επιθέσεων βρισκόταν υπό την επήρεια οινοπνεύματος. Το τριμελές Εφετείο απέρριψε την έφεση παρατηρώντας ότι οι συνθήκες τέλεσης των αδικημάτων προκαλούν αποτροπιασμό.
Στην απόφαση του Εφετείου τονίζεται, επίσης, ότι οι σοβαρές σωματικές βλάβες και κακώσεις που υπέστη το θύμα ως αποτέλεσμα της βάναυσης συμπεριφοράς του κατηγορουμένου είναι το άλλο στοιχείο που χαρακτηρίζει την υπόθεση.
Τέλος, αξίζει να σημειώσουμε ότι κατά τη συγκατοίκηση, οι τρεις τους έτρωγαν μαζί, συζητούσαν σαν φιλαράκια και φαίνονταν να περνάνε καλά μαζί. Μάλιστα, ο άντρας που "ξυλοφορτώθηκε" συζούσε κατά παρελθόν με τη γυναίκα και έχει αποκτήσει μαζί της ένα παιδί.

8 σχόλια

  1. Μπράβο press-gr! Όλα στην φόρα! Αποκαλυπτική δημοσιογραφία!
    Σ΄αυτές τις εκλογές δεν θα γαμήσουμε απλά... κάποιον. Θα πάρουμε τους μνημονιακούς παρτούζα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΔΩΣΕ ΤΣΟΝΤΑ ΣΤΟ ΛΑΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΕΧΤΟΣ ΑΠΟ ΤΣΟΝΤΕΣ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΝΤΕ ΚΑΙ ΚΑΜΜΙΑ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΜΕ ΤΣΟΝΤΑ ΠΑΠΑΔΕΣ ΝΑ ΓΕΛΑΣΟΥΜΕ ΛΙΓΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. στα φοραει και σενα κακομοιρη η γυναικα σου..
    αλλα δεν τοχεις καταλαβει

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Μωρέ και τρίτος και τέταρτος χωρεί
    το όνομά σου όμως γιατί τό ξέχασες βρε μνόπνο;
    Δέν . . . χώραγε;


    ---ο Βόγλης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΔΕΝ ΗΞΕΡΑ ΟΤΙ Σ' ΕΣΑΣ ΤΟΥ ΜΗ ΣΥΝΤΗΡΗΤΙΚΟΥΣ ΑΡΕΣΕΙ ΝΑ ΣΑΣ ΓΑΜ@@Ν ΤΙΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ!ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΤΟ ΕΜΑΘΑ......ΠΡΟΟΔΕΥΤΗΚΑΡΕΣ ΜΟΥΟΥΟΥΟΥΟΥ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΔΕΝ ΗΞΕΡΑ ΟΤΙ Σ' ΕΣΑΣ ΤΟΥ ΜΗ ΣΥΝΤΗΡΗΤΙΚΟΥΣ ΑΡΕΣΕΙ ΝΑ ΣΑΣ ΓΑΜ@@Ν ΤΙΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ!

    Tι νόμισες μόνο στη δικιά σου αρέσει;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Είναι Κυριακή πρωί, 8-4-2012 και κάνω ζάπινγκ σε όλα τα κανάλια, που έχουν αυτήν την ώρα ενημερωτικές εκπομπές, δηλαδή ΝΕΤ, Μέγα και Σκάϊ.
    Και στα 3 αυτά κανάλια υπάρχουν εκπρόσωποι ΜΟΝΟΝ της ΝΔ, του ΠΑΣΟΚ, με ολίγη γαρνιτούρα από… την αριστερά "του σαλονιού", του Κουβέλη!!!

    Ούτε ίχνος από Ανεξάρτητους Έλληνες, ΣΥΡΙΖΑ, ΚΚΕ και λοιπές δυνάμεις, που στέκονται απέναντι στην αθλιότητα του Μνημονίου!!!!
    Θαυμάστε "δημοκρατία", θαυμάστε "έγκυρη" και "απρόσκοπτη" ενημέρωση ενόψει των εκλογών!!

    Δεν υπάρχει αμφιβολία, ότι το άθλιο πολιτικο-οικονομικό σύστημα σε συνεργασία με τους νταβατζήδες του- διαπλεκόμενους μεγαλο-καναλάρχες, ΕΧΕΙ ΘΟΡΥΒΗΘΕΙ και δεν κοιμάται τα βράδια... από την προοπτική να εισπράξει ένα ηχηρό χαστούκι στις επικείμενες εκλογές!!

    Μη φοβάστε όμως συμπολίτες μου...

    Όσο και να προσπαθούν, θα φάνε καλά στις εκλογές ΟΛΟΙ οι δοσίλογοι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση