GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Οι…ενάγοντες

Του Θανάση Νικολαΐδη. ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΕΙΣ καθημερινά και καταγγελίες, εμπάθεια εμπαθών, επιθέσεις κατά δικαίων και αδίκων. «Κελαηδούν» οι πάντες ...

Του Θανάση Νικολαΐδη.

ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΕΙΣ καθημερινά και καταγγελίες, εμπάθεια εμπαθών, επιθέσεις κατά δικαίων και αδίκων. «Κελαηδούν» οι πάντες για τα πάντα κατά πάντων κι ανάμεσά τους πονηροί θύτες του παρελθόντος, μεταμορφωμένοι σε θύματα του παρόντος. Τρωκτικά παλιά, που έγιναν, ακαριαία, υπέρμαχοι του δημοσίου συμφέροντος. Άνθρωποι κυκλωμάτων που κατασπάραξαν ταμεία και σήμερα υπεραμύνονται του κοινού συμφέροντος, μιλούν για κρατική σπατάλη που «πρέπει» να περιοριστεί και διαρρηγνύουν τα ιμάτιά τους για να’ ναι πειστικοί.
ΝΑ θυμηθούμε χρυσοπληρωμένους δημοσιογράφους, πειθαρχημένους και ευθυγραμμισμένους; Τηλεσχολιαστές που ξεκίνησαν φτωχοί κι έγιναν πλούσιοι τσεπώνοντας το χιλιαρικάκι τους ημερησίως; Η κρίση τους (εξ)ανάγκασε ν’ αλλάξουν ρόλο και…πετάχτηκαν απέναντι. Με την υποκρισία και την ξετσιπωσιά παραμάσχαλα, να μιλούν για φτώχια και για το δίκαιο του μεροκαματιάρη, για το σπάταλο κράτος και για ό,τι «φάγανε» οι άλλοι.
ΓΙΑ να μην αλωθούμε, λοιπόν, κι εμείς σε λόγια. Για να’ μαστε πρακτικοί και με τη μνήμη φρεσκαρισμένη. Προτείνουμε, προεκλογικά, ξεκινώντας απ’ τους παραπάνω «ενάγοντες», λύκους παλιούς μεταμορφωμένου σε αρνιά, ενόχους με αγγελικά φτερά: Θέλουμε τον…ενάγοντα που μοιράζεται τη φτώχια του συνομιλητή του (τηλεοπτικά) διαπιστευμένο. Δίπλα του, στην οθόνη, ένα «χαρτί» ενημερωτικό των οικονομικών του. Τα δηλωμένα του στην εφορία δίπλα στα εισπραχθέντα και το «πόθεν έσχες» με βούλα και υπογραφή. Τα συμπεράσματα θα’ ναι δικά μας. Για τη μεταμόρφωση και την πρακτική του, για το θράσος, την ξετσιπωσιά και το ποιόν του.
ΚΙ ύστερα; Πηγαίνοντας σε…ανώτερα κλιμάκια, θα απαιτήσουμε το ίδιο απ’ τους «ενάγοντες» πολιτικούς, με το πάθος τους για εξουσία και τα πάθη τους κωδικοποιημένα σε προνόμια. Μιλάει ο τάδε; Τσιρίζει ο δείνα; Δίπλα του το βιογραφικό και τα δηλωμένα του. Κινητά και ρευστό στην τράπεζα (εκατομμύρια για ώρα…ανάγκης), καταθέσεις, ομόλογα, μετοχές και λίστα ακινήτων (δεν τους βλέπεις που κάνουν την κορόιδα για το Εθνικό Κτηματολόγιο, μην ανακαλύψουμε τον πλούτο τους συγκεντρωμένο σε ΕΝΑ υποθηκοφυλακείο;).
ΚΙ αν πρόκειται για αρχηγό, είτε υποψήφιο…υψηλού επιπέδου; Πότε δούλεψες στη ζωή σου, Αρχηγέ, τι δήλωνες και τι δηλώνεις, τ. Υπουργέ (κι αν πήγες φαντάρος), ποιον απ’ το σόι σου βόλεψες, κ. Βουλευτά, κι αν συγγενής σου «εργάζεται» στους «εργαζόμενους της Βουλής».
ΕΙΝΑΙ καιρός και ευκαιρία για κρησάρα με μικρότερες τρύπες, προεκλογική και…προληπτική. Μπας και τρομάξουν οι θρασείς και κάνουν πίσω. Οι «ενάγοντες» και λιγοστέψουν. Τα τσακάλια και χωθούν στην κρύπτη τους. Με τα λευκά φτερά τους παρατημένα καταγής.

2 σχόλια

  1. ΚΑΝΑΝΕ ΤΟ ΑΔΥΝΑΤΟΝ ΔΥΝΑΤΟ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ
    ΠΕΘΑΝΟΥΝ + + +

    ΑΛΛΑ εμάς τους μεγαλοψυχους ετοιμοθάνατους Έλληνες..
    Μας πήραν τα ζουμιά:
    __________________________
    Αυτά τα ρεμάλια δεν θα είναι
    στη νέα Βουλή. Άλλοι με πολυετή θητεία στα κοινοβουλευτικά έδρανα και άλλοι με λιγότερη εμπειρία και χρόνια στην πλάτη τους. Πήραν όμως την ίδια χρονική στιγμή την ίδια απόφαση. Να απέχουν από την εκλογική διαδικασία.

    Αναλυτικά, οι βολευτές που δεν θα είναι υποψήφιοι είναι οι εξής:

    1.Έλενα Παναρίτη (Επικρατείας ΠΑΣΟΚ)

    2. Ηλίας Μόσιαλος (Επικρατείας ΠΑΣΟΚ)

    3. Θανάσης Τσούρας (Α΄ Αθηνών ΠΑΣΟΚ)

    4. Σπύρος Κουβέλης (Α΄Αθηνών-είχε διαγραφεί από την Κ.Ο. του ΠΑΣΟΚ)

    5. Άννα Βαγενά (Α΄ Αθηνών, ΠΑΣΟΚ- ανεξάρτητη, αντικατέστησε την παραιτηθείσα Πέμυ Ζούνη)

    6. Βάσω Παπανδρέου (Β΄Αθηνών ΠΑΣΟΚ-είχε διαγραφεί από την Κ.Ο.)

    7. Κώστας Γείτονας (Β΄Αθηνών ΠΑΣΟΚ)

    8. Μιλτιάδης Παπαϊωάννου (Β΄Αθηνών ΠΑΣΟΚ)

    9. Έλσα Παπαδημητρίου (Αργολίδος-είχε ανεξαρτητοποιηθεί)

    10. Θεόδωρος Πάγκαλος (Αττικής-ΠΑΣΟΚ)

    11. Βασίλης Τόγιας (Βοιωτίας -είχε διαγραφεί από την Κ.Ο. ΠΑΣΟΚ)

    12. Θανάσης Χαντάβας (Γρεβενών- ΠΑΣΟΚ)

    13. Μανώλης Στρατάκης (Ηρακλείου ΠΑΣΟΚ)

    14. Σπύρος Βούγιας (Α΄Θεσσαλονίκης ΠΑΣΟΚ)

    15. Βασίλης Γερανίδης (Β΄ Θεσσαλονίκης ΠΑΣΟΚ)

    16. Ευάγγελος Αργύρης (Ιωαννίνων ΠΑΣΟΚ)

    17. Ντίνος Ρόβλιας (Καρδίτσης ΠΑΣΟΚ)

    18. Νίκος Σαλαγιάννης (Καρδίτσης ΠΑΣΟΚ)

    19. Άγγελος Μανωλάκης (Κορινθίας ΠΑΣΟΚ)

    20. Σπυροπάνος Μαργέλης(Λευκάδας ΠΑΣΟΚ)

    21. Τσετίν Μάντατζη (Ξάνθης ΠΑΣΟΚ)

    22. Σωκράτης Ξυνίδης (Ξάνθης ΠΑΣΟΚ)

    23. Μανώλης Μπεντενιώτης (Α΄Πειραιώς ΠΑΣΟΚ)

    24. Ευάγγελος Παπαχρήστος (Πρεβέζης ανεξάρτητος)

    25. Χρήστος Χάιδος (Τρικάλων ΠΑΣΟΚ)

    26. Σούλα Μερεντίτη (Τρικάλων ΠΑΣΟΚ)

    27. Σωτήρης Χατζηγάκης (Τρικάλων ανεξάρτητος)

    ΔΕΝ θα σας ξεχάσουμε ποτέ + + + +
    ΖΟΥΜΕ τουλάχιστον στην ΦΥΛΑΚΗ
    να σας δούμε...........

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΖΗΤΩ ΤΟ ΑΙΩΝΙΟΝ
    ΠΑ$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$ΟΚ

    «Δεν έχουν τέλος» οι off-shore του Άκη
    Δεν έχουν τέλος τα επιβαρυντικά στοιχεία που έρχονται στο φως σχετικά με τον Άκη Τσοχατζόπουλο και την οικογένειά του.

    Η «Καθημερινή της Κυριακής» σε σημερινό της δημοσίευμα αποκαλύπτει ότι έχουν εντοπιστεί δύο ακόμη off-shore εταιρείες με έδρα τη Λιβερία, που φαίνεται πως σχετίζονται με τον πρώην υπουργό....

    Ήδη υπάρχουν αιτήματα δικαστικής συνδρομής για να εντοπιστούν οι εκπρόσωποι των εταιρειών και οι λογαριασμοί τους, και να διερευνηθεί εάν αυτές έχουν στην κατοχή τους ακίνητα σε Ελλάδα ή Εξωτερικό.

    Νέα επιβαρυντικά στοιχεία προκύπτουν και για την κόρη του Άκη Τσοχατζόπουλου, Αρετή, στην κατοχή της οποία έχουν βρεθεί και άλλα ακίνητα.


    ΣΥΝ-ΤΡΟΦΗ... ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ
    ΣΑΣ ΤΟ ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ ΑΝΕΠΙΦΥΛΑΚΤΑ
    - Η 6η πτέρυγα και το κελί του Άκη..
    ------------------------------------

    Έγγραφα-σοκ για TOR M1 και TPQ 37!
    Οι στρατιωτικοί έλεγαν όχι σ΄όλα για "τα καλύτερα όπλα" του Άκη!
    Τα ρωσικά αντιαεροπορικά συστήματα TOR M1 αγοράστηκαν επί υπουργίας Άκη Τσοχατζόπουλου και η επιμονή του γι΄ αυτή την αγορά κυριολεκτικά τον “κατέρριψε” από το πολιτικό στερέωμα. Στην προμήθεια αυτή δεν είχαν πραγματικά τηρηθεί ούτε τα προχήματα,όπως προκύπτει από τα έγγραφα που αποκαλύπτουμε και αποδεικνύουν ότι οι στρατιωτικοί είχαν απορρίψει με τρόπο κατηγορηματικό την αγορά! Παρόλα αυτά η πολιτική ηγεσία υπό τον Άκη Τσοχατζόπουλο επέμεινε στην αγορά.
    Τα έγγραφα περιέχουν τα αποτελέσματα της αξιολόγησης των αντιαεροπορικών συστημάτων που θα μπορούσε να προμηθευτεί η Ελλάδα για να καλύψει συγκεκριμένες επιχειρησιακές ανάγκες....
    Είναι απίστευτο ,αλλά από τα 23 κριτήρια τα οποία είχαν τεθεί, οι ρωσικοί TOR M1 ,δεν πληρούσαν κανένα και δεν είχαν καν τη δυνατότητα εκπλήρωσης αυτών των κριτηρίων!
    Κι όμως αγοράστηκαν!


    ΚΑΚΗ ΣΑΣ ΧΩΝΕΨΗ
    ΠΑ..$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$.ΟΚΟΙ

    ΘΑ ΤΑ ΞΕΡΑΣΕΤΕ ΟΛΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση