GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Μια μίζα…αλλιώτικη

Του Θανάση Νικολαΐδη ΕΠΕΣΕ η πιστολιά, εκκίνηση, και ξεχύθηκαν οι…δρομείς, καταδρομείς, σπρίντερ και εμποδιστές. Έσκασαν μύτη παλιοί και...


Του Θανάση Νικολαΐδη

ΕΠΕΣΕ η πιστολιά, εκκίνηση, και ξεχύθηκαν οι…δρομείς, καταδρομείς, σπρίντερ και εμποδιστές. Έσκασαν μύτη παλιοί και αποκλεισμένοι κουβαλώντας την…ηθική του Βατοπεδίου. Άλλοι, με την ηθική συγκάλυψης των Άκηδων και οι υπόλοιποι με την ένοχη σιωπή τους, στις δεκαετίες της αθέατης παρακμής. Προσέρχονται στα «παράθυρα» από όρθρου βαθέως για να τσακωθούν παραταξιακά σεβόμενοι την «ιδεολογία» τους και με το μάτι στην επανεκλογή. Φωνασκούν, χειρονομούν πασκίζουν να πείσουν πόσο αγωνιούν για τον πολίτη, πως θα τον (ξανα)σώσουν (με ανταλλάγματα), θα ξαναστρώσουν την Ελλάδα στη γνωστή ρότα που την όρισαν κηφήνες, καλοπερασάκηδες και συμφεροντολόγοι.
ΚΑΙ είναι οι ίδιοι που δεν έδιναν πεντάρα για την Ελλάδα που αγκομαχούσε ακροβατώντας. Ούτε μια σύσπαση του προσώπου, μια κατεπείγουσα συνεδρίαση (χωρίς αντιμισθία), ένας εναγκαλισμός διακομματικός για την Ελλάδα που άρμεγαν, για τον έλληνα που εκπροσωπούσαν.
ΥΠΕΡΕΚΤΙΜΗΣΑΝ την ψήφο μας-εργαλείο για την (επαν)εκλογή τους-γύρισαν, επιτέλους,  να μας κοιτάξουν όπως συνηθίζεται κάθε τέσσερα χρόνια, μας χαρίζουν (τρομαγμένα, δοκιμαστικά) χαμόγελα απολαμβάνοντας τη χειραψία μας και αγωνίζονται να «διαβάσουν» στο βλέμμα τις προθέσεις μας.
ΚΙ εμείς- Περιμένουμε τη στιγμή της καταγραφής των αισθημάτων του εκλογικού σώματος απέναντι στους κυρίους και κυρίες των προνομίων, τρελών για την «έδρα» και ημίτρελων για εξουσία. Να δούμε, λοιπόν, και του ψηφοφόρου τα κριτήρια, τη συνέπεια και την ηθική του. Θα «κινηθεί» με την προοπτική του ρουσφετιού- Χάθηκε το παιχνίδι. Θα ψηφίσει «τζάκια»- Είναι αδιόρθωτος. Θα πριμοδοτήσει «αποκλεισμένους» που ξανάρχονται στον τόπο του εγκλήματος- Είναι φτηνός και…ξεχασιάρης.
ΕΠΙΜΕΝΟΥΜΕ στους αποκλεισμούς «παλιών», ως αδιάφορων και ανεπαρκών. Ωστόσο, υπάρχει και άλλο κριτήριο-απάντηση στα δικά τους. Δεν ψηφίζω κομματικούς σχηματισμούς που αρπάζουν το δημόσιο χρήμα για τις εκλογικές τους δαπάνες! Κι αν έφτιαξαν τον σχετικό νόμο μέσα σε ένα βράδυ, εμείς τον τρίβουμε στη μούρη τους και τους απορρίπτουμε, σε μια καίρια στιγμή. Στην κάλπη που δεν χωράει τόσο συμπυκνωμένη πολιτική αλητεία. «Εκτός», λοιπόν, και μετά βδελυγμίας κόμματα που ξαναγέμισαν (από λεφτά φορολογούμενων) ταμεία τους που άδειασαν και τώρα τα ξαναγεμίζουν για λόγους (προ)εκλογικούς.
ΟΣΟ δεν αρνηθούν τον πακτωλό των επιχορηγήσεων,, θα συρρικνώνονται ως κόμματα και ίσως σβήσουν. Όσο δεν επιστρέφουν τις προκαταβολές που εισέπραξαν συλλογικά και απρόσωπα κι όσο δεν βγάζουν πύρινους λόγους εθνοπατέρες μας, ατομικά, τόσο θα επιμένουμε σε αποκλεισμούς. Είναι η…μίζα τους, συνολική, απρόσωπη (δια)κομματική και, όσο είναι καιρός, οφείλουν να την επιστρέψουν.

6 σχόλια

  1. ΕΚΤΑΚΤΟΝ ...........



    ___________________________________
    ΤΟ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ


    ΘΑ ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ
    ΤΑ .....ΤΙΜΗΜΕΝΑ ΑΤΟΜΑ ΤΟΥ ΗΡΩΙΚΟΥ ΚΥΣΕΑ
    ΤΩΝ ΕΞΟΠΛΙΣΜΩΝ ..ΜΑΣ


    1. ΓΙΑΝΝΟΣ ΠΑΠΑΝΤΩΝΙΟΥ ΥΠ. ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ
    2. ΒΑΣΩ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ Υ.ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ
    3. ΚΩΣΤΑΣ ΛΑΛΙΩΤΗΣ ΥΠΕΧΩΔΕ.
    4. ΓΙΩΡΓΟΣ ΡΩΜΑΙΟΣ ΥΠ.ΔΗΜ.ΤΑΞΗΣ
    5. Α.ΤΖΟΑΝΟΣ Α΄ΓΓΕΘΑ
    6. ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΥΠ.ΑΝ.ΕΞΩΤΕΡΙΚΩΝ
    7. ΑΚΗΣ (ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ) ΤΖΟΧΑΤΖΟΠΟΥΛΟΣ ΥΠ.ΑΜΥΝΗ$
    8. ΚΩΣΤΑΣ ΣΗΜΙΤΗΣ ΠΡ.ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ.


    ΔΟΞΑ ΚΑΙ ΤΙΜΗ

    ΣΤΟ ΑΙΩΝΙΟΝ
    ΠΑ$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$ΟΚ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. http://www.youtube.com/watch?v=_eg48shGgNQ
    ==
    σπεσιαλ για σενα παρασανταλο

    http://www.youtube.com/watch?v=DeELfAjmwhY&feature=related

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΟΛΟΙ
    ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΟΥΝ ΤΗΝ ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

    ΓΙΑΤΙ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΟΥ 2009
    ΕΝΩ Ο ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΚΑΙ ΤΟ ΟΛΟΝ ΠΑΣΟΚ
    ΕΛΕΓΕ ΟΤΙ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΕΝΑ ΜΙΚΡΟ ΠΑΓΩΜΑ ΤΩΝ ΜΙΣΘΩΝ

    ΑΥΤΟΣ Ο ΑΛΗΤΗΣ Ο ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ
    ΓΚΡΕΜΙΖΕ ΤΟΝ ΤΟΠΟ...ΕΚΑΙΓΕ..ΜΠΛΟΚΑΡΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΑΠΕΡΓΙΕΣ
    ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ ΗΘΕΛΕ ΝΑ ΟΡΓΩΣΕΙ
    ΜΕ ΤΟΥΣ ΤΡΑΜΠΟΥΚΟΥΣ ΤΟΥ.. ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΡΗΤΗ..

    ΕΧΟΝΤΑΣ ΤΟΝ ΛΑΟ ΜΑΖΙ ΚΑΘΩΣ ΤΟΥΣ ΕΤΑΖΕ.
    .. " ΛΕΦΤΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ..ΚΥΡΙΕ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ...
    ΛΕΦΤΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ..ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ..ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ..
    ΤΡΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ.....

    ΚΑΙ ΤΑ ΖΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ
    ΨΗΦΙΣΑΝΕ ΚΟΠΑΔΙΑΣΤΑ 47% ΚΑΙ 160 ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ

    ΣΤΟ ΑΠΑΝΕΜΟ ΛΙΜΑΝΙ ΤΟΥ ΔΝΤ

    ΚΑΙ ΣΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ ΤΗΣ ΕΥΤΥΧΙΑΣ......


    ++++++++++++++++++++++++++++++++++
    ΑΝΤΕ ΖΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ
    ΑΥΤΟΚΤΟΝΗΣΤΕ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΑΠΟ ΕΥΤΥΧΙΑ..

    ΕΙΔΗΣΙΟΓΡΑΦΙΑ ΑΠΟ ΕΝΑ ΜΟΝΟ ΣΗΜΕΡΙΝΟ .

    Παρασκευή, 20 Απριλίου 2012
    ΣΟΚ! 50χρονος αυτοπυρπολήθηκε και έπεσε στη θάλασσα...
    Aλλος ένας άνθρωπος έβαλε τέλος στη ζωή του προκαλώντας σοκ στην κοινωνία της Εύβοιας…
    Στην περιοχή Ψαχνά, ένας 50χρονος οικογενειάρχης, πήρε το όπλο, πήγε στην παραλία και αφού αυτοπυροβολήθηκε έπεσε στη θάλασσα, όπου και βρέθηκε από τους άντρες του λιμενικού.
    Αμέσως ειδοποιήθηκε η αστυνομία και ύστερα από έρευνες βρέθηκε η καραμπίνα στην περιοχή, αποκλείοντας παράλληλα ότι πρόκειται για έγκλημα.
    Πηγη


    ΑΝΤΕ ΖΩΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ
    ΚΑΙ ΑΠΟΧΙΚΟΙ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΣΑΣ

    ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΠΑΛΙ
    ΜΕ ΤΟ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ ΤΗΣ ΝΙΚΗΣ ..ΤΟΥ ΛΑΛΙΩΤΗ.
    ___________________________________
    ΤΟ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ
    ΘΑ ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ

    ΤΑ .....ΤΙΜΗΜΕΝΑ ΑΤΟΜΑ ΤΟΥ ΗΡΩΙΚΟΥ ΚΥΣΕΑ
    ΤΩΝ ΕΞΟΠΛΙΣΜΩΝ ..ΜΑΣ

    1. ΓΙΑΝΝΟΣ ΠΑΠΑΝΤΩΝΙΟΥ ΥΠ. ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ
    2. ΒΑΣΩ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ Υ.ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ
    3. ΚΩΣΤΑΣ ΛΑΛΙΩΤΗΣ ΥΠΕΧΩΔΕ.
    4. ΓΙΩΡΓΟΣ ΡΩΜΑΙΟΣ ΥΠ.ΔΗΜ.ΤΑΞΗΣ
    5. Α.ΤΖΟΑΝΟΣ Α΄ΓΓΕΘΑ
    6. ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΥΠ.ΑΝ.ΕΞΩΤΕΡΙΚΩΝ
    7. ΑΚΗΣ (ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ) ΤΖΟΧΑΤΖΟΠΟΥΛΟΣ ΥΠ.ΑΜΥΝΗ$
    8. ΚΩΣΤΑΣ ΣΗΜΙΤΗΣ ΠΡ.ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ.

    ΔΟΞΑ ΚΑΙ ΤΙΜΗ

    ΣΤΟ ΑΙΩΝΙΟΝ
    ΠΑ$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$ΟΚ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΟΙ ΠΑΛΑΙΟΙ ΣΥΜΦΟΙΤΗΤΕΣ ΤΗΣ ΒΟΣΤΩΝΗΣ
    ΓΙΩΡΓΑΚΗΣ ΚΑΙ ΣΑΜΑΡΟΥΛΗΣ ΠΑΙΖΟΥΝ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΤΟΥ ΙΔΙΟΥ ΝΕΟΤΑΞΙΤΙΚΟΥ
    ΚΕΝΤΡΟΥ.
    ΟΙ ΠΑΤΡΩΝΕΣ ΤΟΥΣ,ΤΟΥΣ ΦΟΡΕΣΑΝ ΣΕ ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΝΔ ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΕΣΚΑΓΕ ΤΟ ΚΑΝΟΝΙ ΣΤΗ ΧΩΡΑ.
    ΔΕΝ ΤΟ ΕΚΑΝΑΝ ΤΥΧΑΙΑ.
    ΒΓΑΛΑΝΕ ΑΠ'ΤΗ ΜΕΣΗ ΤΟΝ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΗΤΑΝ ΝΥΣΤΑΛΕΟΣ ΚΙ Ο,ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΕΛΕΤΕ,ΑΛΛΑ ΤΗ ΧΩΡΑ ΔΕΝ ΘΑ ΤΗΝ ΠΟΥΛΟΥΣΕ ΠΟΤΕ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΤΟΥ,ΟΠΩΣ ΚΑΝΑΝΕ ΟΙ ΣΥΜΦΟΙΤΗΤΕΣ.
    ΣΥΣΤΗΜΙΚΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΩΣΤΑΚΗΣ.
    ΝΕΟΤΑΞΙΤΗΣ ΟΧΙ.
    ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΞΕΡΑΝΕ ΤΑ ΑΦΕΝΤΙΚΑ ΤΗΣ
    ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ ΠΟΥ ΕΙΧΑΝ ΕΝΑ ΣΚΟΠΟ.
    ΝΑ ΒΑΛΟΥΝΕ ΣΤΟ ΧΕΡΙ ΟΛΗ ΤΗΝ ΚΡΑΤΙΚΗ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ.
    20 ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΡΑ Ο ΓΙΩΡΓΑΚΗΣ ΒΑΖΕΙ ΠΛΑΤΗ ΣΤΟ ΣΑΜΑΡΟΥΛΗ ΚΙ Ο ΣΑΜΑΡΟΥΛΗΣ
    ΒΑΖΕΙ ΠΛΑΤΗ ΣΤΟΝ ΓΙΩΡΓΑΚΗ.
    ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ.Ο GAP ΠΗΡΕ ΠΑΝΩ ΤΟΥ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ ΜΕ 151 ΔΙΑΛΥΟΝΤΑΣ ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΤΟΥ ΑΝΤΙ ΝΑ ΤΟ ΠΑΕΙ ΜΕ 180 ΚΑΙ ΝΑ ΨΗΦΙΣΕΙ ΑΠ΄ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΝΑΙ ΚΑΙ Η ΝΔ,ΜΟΝΟ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΑΕΡΑ ΣΤΟΝ ΣΑΜΑΡΟΥΛΗ ΝΑ ΤΟ ΠΑΙΖΕΙ ΓΙΑ 1,5 ΧΡΟΝΟ ΑΝΤΙΜΝΗΜΟΝΙΟ ΤΟΥ ΚΩΛΟΥ.ΜΕΧΡΙ ΤΟΤΕ ΟΛΟΙ ΓΕΛΑΓΑΝΕ ΜΕ ΤΟΝ ΣΑΜΑΡΟΥΛΗ.ΜΟΛΙΣ ΣΦΙΞΑΝΕ ΟΙ ΚΩΛΟΙ ΚΑΙ ΖΗΤΗΘΗΚΕ ΚΙ Η ΔΙΚΗ ΤΟΥ ΣΤΗΡΙΞΗ ΕΙΔΑΤΕ ΠΟΣΟ ΑΝΤΙΣΤΑΣΙΑΚΟ ΣΟΥΡΓΕΛΟ ΗΤΑΝ.ΑΜΕΣΩΣ ΕΤΡΕΞΕ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΑ ΤΟΥ.
    Ο ΓΙΩΡΓΑΚΗΣ ΕΦΥΓΕ.ΑΠΟΚΑΛΥΦΘΗΚΕ Ο ΡΟΛΟΣ ΤΟΥ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΤΕΚΟΤΑΝ ΑΛΛΟ.
    ΑΝΤΕ ΝΑ ΦΥΓΕΙ ΚΙ Ο ΣΑΜΑΡΟΥΛΗΣ ΝΑ ΞΕΒΡΩΜΙΣΕΙ Ο ΤΟΠΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Την πολιτική διεύθυνση του εγχειρήματος είναι αδύνατο να την ασκήσουν αυτοδύναμα η Ν.Δ. ή το ΠΑΣΟΚ. Δεν διαθέτουν ούτε την προγραμματική και ιδεολογική εσωτερική συνοχή ούτε την αναγκαία ισχυρή πολιτική νομιμοποίηση στο κοινωνικό σώμα. Το στοίχημα είναι η συγκρότηση του «μεγάλου μνημονιακού συνασπισμού», του οποίου πρόπλασμα υπήρξε το πολιτικό άθροισμα που στήριξε την κυβέρνηση Παπαδήμου. Αυτός ο συνασπισμός, συναρθρωμένος με την «πολυδαίδαλη υπερδομή» του ΔΝΤ και του διευθυντηρίου της Ευρωζώνης θα αποτελέσει το πολιτικό υποκείμενο προσανατολισμού και ελέγχου των πολιτικών διαδικασιών στη χώρα. Και γύρω από αυτόν τον συνασπισμό θα διαμορφωθεί ένας αστερισμός υβριδικών πολιτικών μορφωμάτων που θα λειτουργούν ως «λελογισμένη» αντιπολίτευση και ως αναχώματα σε ανεπιθύμητες μετατοπίσεις προς τα αριστερά. Δεν θα αμφισβητούν όμως την αναγκαιότητα και τη νομιμότητα των μνημονίων. ΤΕΛΙΚΑ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΓΙΑ ΤΑ ΜΕΓΑΛΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΔΝΤ-ΕΕ-ΤΡΟΙΚΑ ?ΝΔ-ΠΑΣΟΚ-ΛΑΟΣ ΝΤΟΡΑ ΚΑΤΣΕΛΗ ΚΟΥΒΕΛΗΣ ΔΡΑΣΗ (ΚΑΜΕΝΟΣ ΜΕ ΕΡΩΤΗΜΑΤΙΚΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ειμαστε κρατος υπο κατοχη .Αν οι αφενταδες μας αποφασισουν να γινει η Θρακη Τουρκικη Επαρχια ΑΥΤΟ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΤΟΝ ΚΩΛΟ ΣΟΥ ΝΑ ΧΤΥΠΑΣ ΚΑΤΩ..Ε ΑΝΤΙ ΤΗΣ ΤΡΟΙΚΑΣ -ΔΝΤ-ΘΑ ΕΧΕΙΣ ΑΦΕΝΤΗ ΤΟΝ ΤΟΥΡΚΟ ΠΑΣΑ-ΧΕΣΤΗΚΕ Η ΦΟΡΑΔΑ..ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΤΩΡΑ ΝΑ ΤΑ ΑΝΑΤΡΕΨΟΥΜΕ ΠΡΙΝ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΑΡΓΑ? ΝΑ ΣΤΕΙΛΟΥΜΕ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ(ΚΡΕΜΑΛΑ) ΤΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ -ΜΕΙΟΔΟΤΕΣ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΑΝ ΤΗΝ ΧΩΡΑ? ΝΔ-ΠΑΣΟΚ-ΛΑΟΣ-ΝΤΟΡΑ-ΚΑΤΣΕΛΗ...ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΗΝ ΤΥΧΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΜΟΙΡΑ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΜΑΣ ΣΑΝ ΛΑΟΣ? ..ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΤΩΝ ΜΝΗΜΟΝΙΩΝ ΟΛΟΣ Ο ΠΛΟΥΤΟΣ-Η ΔΗΜΟΣΙΑ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΔΙΑΘΕΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ ΤΟΥ ΧΡΕΟΥΣ ΕΝΑΝΤΙ ΤΩΝ ΔΑΝΕΙΣΤΩΝ..ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΧΡΕΟΣ ΕΧΕΙ ΠΛΗΡΩΘΕΙ ΗΔΗ 2,6 ΦΟΡΕΣ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ......ΟΛΗ Η ΠΟΛΕΜΙΚΗ ..ΜΗΧΑΝΗ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΑΝΟΙΚΕΙ ΣΤΟΥΣ ΚΑΤΑΚΤΗΤΕΣ..(ΔΗΜΟΣΙΑ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ) ΤΑ ΑΦΕΝΤΙΚΑ ΜΑΣ ΘΑ ΑΠΟΦΑΣΙΣΟΥΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΕΜΕΙΣ ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΠΟΛΕΜΟΥ Π.Χ ΜΕ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ ..ΕΑΝ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΠΟΛ.ΑΕΡΟΣΚΑΦΗ ΘΑ ΚΑΘΗΛΩΘΟΥΝ ΣΤΟ ΕΔΑΦΟΣ Η ΟΧΙ..ΚΑΙ ΜΗΝ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΑΥΤΑΠΑΤΕΣ ΠΕΡΙ ΕΠΕΚΤΑΤΙΣΜΟΥ ΤΗΣ..ΤΟΥΡΚΙΑΣ.ΚΑΙ ΠΡΑΣΙΝΑ ΑΛΟΓΑ!.ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΠΑΙΖΟΥΝ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΓΙΑ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΟΡΙΣΤΙΚΑΝ.. ..ΕΙΜΑΣΤΕ ΥΠΟ ΚΑΤΟΧΗ...ΠΡΟΤΕΚΤΟΡΑΤΟ ΤΩΝ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ!!! ΑΓΟΡΩΝ!!!ΤΩΝ-ΤΟΚΟΓΛΥΦΩΝ..ΤΩΝ ΑΦΕΝΤΙΚΩΝ.. ΔΝΤ.. ΕΕ.. ΗΠΑ ..ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΤΟ..ΟΙ ΡΑΓΙΑΔΕΣ -ΟΙ ΕΓΚΑΘΕΤΟΙ -ΟΙ ΔΟΣΙΛΟΓΟΙ-ΚΑΙ Η ΦΑΡΑ ΤΩΝ ΕΦΟΠ-ΛΗΣΤΩΝ..ΑΣ ΣΙΩΠΟΥΝ..ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΟΛΟΙ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΓΙΑ ΝΑ ΛΕΥΤΕΡΩΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση