GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Η παραπληροφόρηση είναι χειρότερη από την μη πληροφόρηση...

Γράφει ο Γιάννης Δ. Πρεβενιός e-mail: prevejohn@yahoo.gr Όλη η Ελληνική κοινωνία εδώ και καιρό βιώνει ένα κράμα άγχους, φόβου και κυρίω...

Γράφει ο Γιάννης Δ. Πρεβενιός
e-mail: prevejohn@yahoo.gr

Όλη η Ελληνική κοινωνία εδώ και καιρό βιώνει ένα κράμα άγχους, φόβου και κυρίως μεγάλης αβεβαιότητας για το τι φέρνει το άμεσο αλλά και το πιο μακρινό μέλλον που υποτίθεται θα αφήσουμε στα παιδιά μας!
Πιστεύω ακράδαντα ότι η συγκεκριμένη κυβέρνηση αλλά και τα άλλα πρόσωπα που βρίσκονται στο πολιτικό προσκήνιο κινούνται και δρουν υπό...
 τις οδηγίες "εξειδικευμένων" ατόμων που τους καθοδηγούν σε “μεθοδευμένες” ενέργειες και πρακτικές οι οποίες μας προκαλούν "Σοκ και Δέος" ενώ μπροστά μας ορθώνεται ένα τοίχος προπαγάνδας και παραπληροφόρησης που δεν μας αφήνει, να δούμε, να ακούσουμε αλλά το κυριότερο να αξιολογήσουμε σωστά τα πραγματικά γεγονότα με αποτέλεσμα οι αντιδράσεις μας να είναι σπασμωδικές, χωρίς οργάνωση και στόχο!!!
Πολλές φορές αναρωτήθηκα πως σε άλλες δύσκολες πολιτικά εποχές που υπήρχαν περισσότερες δυσκολίες (λόγω μη πληροφόρησης και πιο μεγάλης βίας) κάποιοι έβρισκαν τον τρόπο και αντιδρούσαν αποτελεσματικά πραγματοποιώντας στο τέλος τους στόχους τους!
Το συμπέρασμα μου είναι ότι τελικά η παραπληροφόρηση είναι χειρότερη από την μη πληροφόρηση μια και στην μη πληροφόρηση οι λίγοι θα ενεργοποιηθούν και θα δράσουν σωστά για να πληροφορήσουν και να αφυπνίσουν σιγά σιγά τους πολλούς ενώ στην σκόπιμη και μεθοδευμένη παραπληροφόρηση οι πολλοί παθαίνουν σύγχυση και οι λίγοι φαντάζουν γραφικοί και ... υπερβολικοί!!!
Η κατάσταση πραγματικά είναι πολύ σοβαρή και νομίζω ότι σώθηκαν πια οι επιλογές μας μια και όσοι βρίσκονται αυτή την στιγμή στο πολιτικό προσκήνιο είναι (άλλοι λιγότερο και άλλοι περισσότερο) "σάπιοι" αφού κάποιοι εξ αυτών οδήγησαν, άλλοι κάλυψαν και οι υπόλοιποι αδράνησαν σε αυτή την κατρακύλα την πατρίδα μας!
Φίλες/οι ίσως διανύουμε την ύστατη ώρα και πρέπει άμεσα με παλλαϊκή συμμετοχή και δράση να ενεργοποιηθούμε (μέσω τον επερχόμενων εκλογών) για να ανακαταλάβουμε την πατρίδα μας προωθώντας ανθρώπους ικανούς, αλλά προπαντός τίμιους!... για να οδηγήσουν την χώρα στο μέλλον που της αξίζει!

9 σχόλια

  1. ΚΡΕΜΑΣΜΑ ΑΝΑΠΟΔΑ ΣΟΛΑ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΤΗΣ ΜΑΦΙΑΣ ΣΥΜΜΟΡΙΑΣ ΠΟΥ ΠΟΥΛΗΣΕ ΚΑΙ ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΕ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ,,ΥΠΟΧΡΕΩΣΕ 3 ΓΕΝΙΕΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΝΑ ΖΗΣΟΥΝ ΣΤΗΝ ΦΤΩΧΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΞΑΘΛΙΩΣΗ,,ΜΑΥΡΟ ΣΤΑ ΠΡΟΔΟΤΙΚΑ-ΜΕΙΟΔΟΤΙΚΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΝΔ-ΠΑΣΟΚ-ΛΑΟΣ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΠΑΡΑΤΡΕΧΑΜΕΝΟΥΣ ΤΟΥΣ.ΧΕΙΡΑΦΕΤΗΣΗ ΤΟΥ ΛΑΟΥ - ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΤΗΝ ΤΥΧΗ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥ ..ΛΑΙΚΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ ΚΑΙ ΚΡΕΜΑΛΕΣ ΑΜΕΣΩΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΚΡΕΜΑΣΜΑ ΑΝΑΠΟΔΑ ΣΟΛΑ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΤΗΣ ΜΑΦΙΑΣ ΣΥΜΜΟΡΙΑΣ ΠΟΥ ΠΟΥΛΗΣΕ ΚΑΙ ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΕ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ,,ΥΠΟΧΡΕΩΣΕ 3 ΓΕΝΙΕΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΝΑ ΖΗΣΟΥΝ ΣΤΗΝ ΦΤΩΧΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΞΑΘΛΙΩΣΗ,,ΜΑΥΡΟ ΣΤΑ ΠΡΟΔΟΤΙΚΑ-ΜΕΙΟΔΟΤΙΚΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΝΔ-ΠΑΣΟΚ-ΛΑΟΣ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΠΑΡΑΤΡΕΧΑΜΕΝΟΥΣ ΤΟΥΣ.ΧΕΙΡΑΦΕΤΗΣΗ ΤΟΥ ΛΑΟΥ - ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΤΗΝ ΤΥΧΗ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥ ..ΛΑΙΚΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ ΚΑΙ ΚΡΕΜΑΛΕΣ ΑΜΕΣΩΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. . Την πολιτική διεύθυνση του εγχειρήματος είναι αδύνατο να την ασκήσουν αυτοδύναμα η Ν.Δ. ή το ΠΑΣΟΚ. Δεν διαθέτουν ούτε την προγραμματική και ιδεολογική εσωτερική συνοχή ούτε την αναγκαία ισχυρή πολιτική νομιμοποίηση στο κοινωνικό σώμα. Το στοίχημα είναι η συγκρότηση του «μεγάλου μνημονιακού συνασπισμού», του οποίου πρόπλασμα υπήρξε το πολιτικό άθροισμα που στήριξε την κυβέρνηση Παπαδήμου. Αυτός ο συνασπισμός, συναρθρωμένος με την «πολυδαίδαλη υπερδομή» του ΔΝΤ και του διευθυντηρίου της Ευρωζώνης θα αποτελέσει το πολιτικό υποκείμενο προσανατολισμού και ελέγχου των πολιτικών διαδικασιών στη χώρα. Και γύρω από αυτόν τον συνασπισμό θα διαμορφωθεί ένας αστερισμός υβριδικών πολιτικών μορφωμάτων που θα λειτουργούν ως «λελογισμένη» αντιπολίτευση και ως αναχώματα σε ανεπιθύμητες μετατοπίσεις προς τα αριστερά. Δεν θα αμφισβητούν όμως την αναγκαιότητα και τη νομιμότητα των μνημονίων. ΤΕΛΙΚΑ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΓΙΑ ΤΑ ΜΕΓΑΛΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΔΝΤ-ΕΕ-ΤΡΟΙΚΑ ?ΝΔ-ΠΑΣΟΚ-ΛΑΟΣ ΝΤΟΡΑ ΚΑΤΣΕΛΗ ΔΡΑΣΗ (ΚΑΜΕΝΟΣ ΜΕ ΕΡΩΤΗΜΑΤΙΚΟ?)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΟΠΩΣ ΚΑΙ Η ΝΔ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΟΥΝ ΜΕΓΑΛΗ ΑΝΤΟΧΗ ΣΤΗΝ ΕΠΙΡΟΗ ΤΟΥ ΕΚΛΟΓΙΚΟΥ ΣΩΜΑΤΟΣ(35% ΣΗΜΑΙΝΕΙ 2500000 ΗΛΙΘΙΟΙ )..ΕΙΝΑΙ ΑΝΘΕΚΤΙΚΑ-ΠΑΣΟΚ-ΝΔ- ΣΑΝ ΤΑ ΜΙΚΡΟΒΙΑ..ΓΙΑΤΙ ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΒΡΕΘΗΚΕ Η ΑΝΤΙΒΙΩΣΗ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΗΛΙΘΙΟΤΗΤΑΣ ΤΩΝ ΨΗΦΟΦΟΡΩΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΤΙ ΝΑ ΦΟΒΗΘΕΙ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ .ΤΟΝ ΦΟΒΟ ΤΩΝ ΕΧΟΥΝ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΤΙ ΧΑΝΟΥΝ ΤΙΣ ΚΑΡΕΚΛΕΣ ΤΟΥΣ ΠΟΥ ΓΙΑΥΤΕΣ ΠΟΥΛΑΝΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΜΑΝΝΑ ΤΟΥΣ . Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΕΙΝΑΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΟΣ ΘΑ ΒΡΕΙ ΤΡΟΠΟ ΝΑ ΕΠΙΒΙΩΣΕΙΣ.ΑΛΟΙΜΟΝΟ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΣΚΥΛΟΟΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Πολύ λίγος, πα-α-α-ρα πολύ λίγος, ο έτερος, άεργος βουτηρομπεμπές εκ Βοστώνης, ο μη έχων ούτε ένα ένσημο εργασίας, κωλοτούμπας Σαμαρούλης, πριν από λίγο στον Πρετεντεράκο...

    Μ' αυτά τα βουτηρόπαιδα των μεγάλων τζακιών, πάτε να μας αλυσοδέσετε, κυρία Μέρκελ και κυρία Λανγκάρντ, για να περάσετε τα άθλια σχέδιά σας, για την πλήρη εξαθλίωση του Ελληνικού Λαού????

    Θα φάτε καλά στις εκλογές, ΟΛΟΙ οι άθλιοι ΔΟΣΙΛΟΓΟΙ του μνημονίου!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ....συμφορά !!!
    πάνε και τα αρχίδια μας τα κοντά !

    - Και ο Γείτονας πηδάει από το πράσινο Tιτανικό.
    _________________________________
    Την πρόθεσή του να μην πολιτευθεί στις επόμενες εκλογές γνωστοποίησε ο βουλευτής β' Αθηνών του ΠΑΣΟΚ Κώστας Γείτονας.
    Μιλώντας από το βήμα της Βουλής,ο πρώην υπουργός ευχαρίστησε τον.........κόσμο που τον ψήφισε όλα αυτά τα χρόνια καθώς και τους συναδέλφους του βουλευτές.

    - ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΑΝΤΙΛΗΦΘΗΚΕ ΟΤΙ ΘΑ ΦΑΕΙ ΦΟΥΜΟ ΤΗΝ ...ΕΚΑΝΕ και το σκουπίδι αυτό το μόνιμα Μιζομένο 10% !!

    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΜΕΙΝΕΙ ΡΕ ΠΟΥΣΤΗ ΜΟΥ !!

    Η πεντάμορφη ΦΩΦΩ,

    με το βΕΝΙΖΕΛΟΜΟΥΣΟΥΛΙΝΙΟ ..ΤΕΡΑΣ !
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    χιχιχιχ..

    Φεύγουν ακόμα και οι γλάστρες
    από το ΠΑΣΟΚ. Ανεξαρτητοποιήθηκε και...η Άρια Αγάτσα.. _____________________________
    Ο πανικός εξ αιτίας της οργήςπου θα ξεσπάσει οσονούπω στα κεφάλια των δοσίλογων ΠΑΣΟΚΩΝ + Τόσο, που ακόμα και οι γλάστρες την κάνουν σιγά σιγά.
    Τελευταίο κρούσμα η “ανεξαρτητοποίηση” της Άριας Αγάτσα, βουλευτού Βοιωτίας (τί πίνουν εκεί στη Βοιωτία ;).
    Η κα Αγάτσα γίνεται έτσι ο πιο πρόσφατος κρίκος στην μακρά αλυσίδα των δοσίλογων της συμμορίας ΓΑΠ που έβαλε την Ελλάδα στο μνημόνιο,
    αλλά πιστεύουν (ματαίως) οτι θα σώσουν το τομάρι τους ζητώντας πολιτικό άσυλο σε δοχεία Πασοκικών αποβλήτων, σαν τα κόμματα του Φώτη του Κουβέλη και του Χαρούλη του Καστανίδη.
    ____________________________
    Αποχωρούν 15 μέλη του Εθνικού Συμβουλίου του ΠΑΣΟΚ.
    Με επιστολή τους προς τον γραμματέα του ΠΑΣΟΚ Μιχάλη Καρχιμάκη, δεκαπέντε μέλη του Εθνικού Συμβουλίου του Κινήματος δημοσιοποιούν την αποχώρησή τους. Τα 15 μέλη του ΠΑΣΟΚ, που προέρχονται κυρίως από τη νεολαία, τονίζουν ότι άρουν τη στήριξή τους από όσους «τοποθετούν το συμφέρον των δανειστών πάνω από τον αγώνα για καθημερινή επιβίωση του ελληνικού λαού» και δηλώνουν ότι παραιτούνται από τις «αντίστοιχες θεσμικές τους ιδιότητες».
    - Χεστήκαμε....βεβαίως-βεβαιως

    KAI....Τα παπάρια μας κουνιούνται:
    _________________________________
    Δεν θα είναι υποψήφιος ο Ρόβλιας...
    [Στα παπάρια του του Ρόβλια η πολιτική...θα περνάει ήσυχος τα Σαββατοκύριακά του στο εξοχικό του στην Πάρο και δεν θα έχει το άγχος να φάει γιαούρτια...]στην περιφέρεια Καρδίτσας, που εκλεγόταν από το 2004.

    ΑΜΑΝ !!!__________________________________
    Αποσύρεται ο Μιλτιάδης Παπαϊωάννου..
    Βαρέθηκε να τρώει..
    Ενας από του πιο ηλίθιους
    πολιτικούς που πέρασε από Κυβέρνηση.....
    ΩΩωωωωωω ...στα ΑΡΧΙΔΙΑ μας.
    Αλλά στην πρώτη 12άδα.. ΘΑ είσαι ΚΑΘΑΡΜΑ + + +

    {Μέχρι και ο χεσμένος Νταλάρας.. Ραγκούσης: "Διαφωνώ και υποβάλω την παραίτησή μου..."}

    ///// και άλλο ..φρεσκο.
    Παραιτείται από το ΠΑΣΟΚ...Ιωάννη ΜΕΝΔΡΙΝΟΣ
    π. Αν/τη Γραμματέα Δ.Ο Θερμαϊκού Μέλος Δ/νης Νομαρχιακής Επιτροπής
    Β΄ Θεσσαλονίκης...

    ΕΝΑΣ-ΕΝΑΣ ΝΑ ΠΡΟΛΑΒΑΙΝΟΥΜΕ ρε...να γράφουμε.
    __________________________________
    ΜΠΑΑΑΑ θΑΝΑΤΙΚΟ...ΕΠΕΣΕ + + + +

    "Δεν κατεβαίνει στις εκλογές
    ο Π. Καψής".
    Ο κ. Καψής ξεκαθάρισε πως δεν πρόκειται να είναι υποψήφιος στις εκλογές με το ΠΑΣΟΚ. Παρά το ότι το Ονειρευόταν.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΠΙΣΤΕΥΩ ΠΩΣ Η ΒΛΑΚΕΙΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΕΧΕΙ ΚΑΠΟΙΟ ΟΡΙΟ ΣΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΩΝ ΑΓΓΛΩΝ..ΓΑΜΩΤΟ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΜΝΗΜΟΝΙΑΚΗΔΩΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ο Σαμαράς διέγραψε την Ντόρα επειδή ψήφισε ΝΑΙ στο Μνημόνιο, ενώ η γραμμή του κόμματος ήταν ΟΧΙ…

    Μετά, στο 2ο Μνημόνιο, διέγραψε 21 βουλευτές του, επειδή ψήφισαν ΟΧΙ, ενώ η γραμμή της Ν.Δ. ήταν ΝΑΙ (!?!)

    ΝΑΙ όμως στο Μνημόνιο, είχαν ψηφίσει και ο Γεωργιάδης με τον Βορίδη, που τους προσέλαβε ο Σαμαράς, ενώ είχε διαγράψει την Ντόρα!!

    Στη συνέχεια, κάποιοι από τους διαγραφέντες είχαν επαφές με την Ντόρα, για να ενταχθούν στην Δημοκρατική Συμμαχία, που έλεγε ΝΑΙ στο Μνημόνιο, ενώ αυτοί είχαν διαγραφεί επειδή είπαν ΟΧΙ (!?!)

    Η Ντόρα, που συζητούσε το ενδεχόμενο ένταξης στο κόμμα της αυτών πού ψήφισαν ΟΧΙ, ενώ η ίδια έλεγε ΝΑΙ, κατηγόρησε τον Σαμαρά για πολιτική σχιζοφρένεια.

    Ο Σαμαράς τώρα μαζεύει πίσω αυτούς που ψήφισαν ΟΧΙ, ενώ έπρεπε
    να ψηφίσουν ΝΑΙ (!?!?!)

    ΚΑΙ ΤΟ ΕΡΩΤΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΣΑΦΕΣ…

    Όταν έχεις απέναντί σου τέτοια πολιτικά πρόσωπα, ΤΕΤΟΙΟΥΣ ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΕΣ, που η μοναδική σταθερή αξία τους, είναι η πλειοδοσία σε υποταγή και δηλώσεις κατοχικής νομιμοφροσύνης, τότε τι αξία μπορεί να έχει ο πολιτικός τους λόγος και για ποιό λόγο θα επέλεγες αυτά τα πρόσωπα προκειμένου να ηγηθούν στην πορεία για την ανάκτηση της εθνικής
    και της προσωπικής σου αξιοπρέπειας; ; ; ;

    ΤΟ ΙΔΙΟ ΣΑΦΗΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ:
    ΧΕΣΕ ΨΗΛΑ ΚΙ ΑΓΝΑΝΤΕΥΕ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση