GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Την ...κάνει και ο Γείτονας!

Την απόφασή του να μην είναι υποψήφιος στις επικείμενες εκλογές ανακοίνωσε  από το βήμα της Βουλής και ο (βουλευτής και πρώην υπουργός του ...

Την απόφασή του να μην είναι υποψήφιος στις επικείμενες εκλογές ανακοίνωσε  από το βήμα της Βουλής και ο (βουλευτής και πρώην υπουργός του ΠΑΣΟΚ) Κώστας Γείτονας.  Ο κ. Γείτονας δήλωσε ότι θα...
αγωνιστεί για την έξοδο της Ελλάδας από την κρίση και ευχαρίστησε τους συμπολίτες του που τον τίμησαν όσες φορές κατέβηκε υποψήφιος.
«Τέλος, θέλω να ζητήσω συγνώμη από όλους τους Έλληνες και τις Ελληνίδες για τις θυσίες στις οποίες υποβάλλονται, λόγω της κρίσης που ενέσκηψε στη χώρα και δεν βρήκε την Ελλάδα και την οικονομία θωρακισμένη» δήλωσε, προτού κατέβει από το βήμα.

14 σχόλια

  1. ΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ....συμφορά !!!
    πάνε και τα αρχίδια μας τα κοντά !
    ____________________________
    Και ο Γείτονας πηδάει από το πράσινο Tιτανικό.

    Την πρόθεσή του να μην πολιτευθεί στις επόμενες εκλογές γνωστοποίησε ο βουλευτής β' Αθηνών του ΠΑΣΟΚ Κώστας Γείτονας.
    Μιλώντας από το βήμα της Βουλής,
    ο πρώην υπουργός ευχαρίστησε τον.........κόσμο που τον ψήφισε όλα αυτά τα χρόνια καθώς και τους συναδέλφους του βουλευτές.


    - ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΑΝΤΙΛΗΦΘΗΚΕ ΟΤΙ ΘΑ ΦΑΕΙ ΦΟΥΜΟ ΤΗΝ ...ΕΚΑΝΕ και το σκουπίδι αυτό το μόνιμα Μιζομένο 10% !!

    {Μέχρι και ο χεσμένος Νταλάρας.. Ραγκούσης: "Διαφωνώ και υποβάλω την παραίτησή μου..."}


    ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΜΕΙΝΕΙ ΡΕ ΠΟΥΣΤΗ ΜΟΥ !!

    Η πεντάμορφη ΦΩΦΩ,
    με το βΕΝΙΖΕΛΟΜΟΥΣΟΥΛΙΝΙΟ ..ΤΕΡΑΣ !!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. @9 Απρ 2012 12:41:00 μ.μ.
    μη στενοχωριεσαι θα ξαναρθουν στις επομενες εκλογες. Θα στιθει σκινικο με το μεγαλο ΚΚ να μη θελει να συνγκιβερνησει, επειδη θα φανει ποσο ηλιθιοι ειναι, (κρυφος ηλιθιος ειναι καλητερα απο το αποδεδειγμενα ηλιθιος). Ο λαος θα τα παιξει λογο και της ακυβερνησιας και μετα θα ερθουν οι πασοκοι και οι γαλαζιοι να τον σωσουν

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. δεν ξεχναμε κι ας μην παρουν μερος στις εκλογες,πηραν μερος στην καταστροφη της χωρας,σχοινι και κρεμαλα εχει παραγγελθει για ολους τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΠΑΣΟΚ: Χοντρό πρόβλημα στη Φθιώτιδα!

    Μπορεί το ΠΑΣΟΚ να επιστράτευσε το μέλος του Πολιτικού Συμβουλίου τον εκ Βοιωτίας καταγόμενο Γιάννη Μίχα, πρώην Νομάρχη Πειραιά και νυν επικεφαλής της μειοψηφίας στον Δήμο του Πειραιά, μπορεί να ήταν παρόντες και οι τρεις βουλευτές του Νομού, μπορεί να έγιναν τηλέφωνα επί τηλεφωνημάτων ,να κινητοποιήθηκε ο ίδιος ο Περιφερειάρχης Κλ.Περγαντάς αλλά…..

    Η σχεδόν πενιχρή παρουσία των κομματικών στελεχών ήταν αποκαρδιωτική στην Σαββατιάτικη σύναξη στα γραφεία της Νομαρχιακής Επιτροπής.
    Πως αλλιώς μπορεί να χαρακτηρισθεί το γεγονός ότι από τα 17 μέλη της Ν.Ε. παρόντα ήταν 4-5 μέλη, από τους γραμματείς των δημοτικών Οργανώσεων επίσης ανάλογη ανταπόκριση.

    Την κατάσταση έσωσαν από τον διασυρμό οι περιφερειακοί σύμβουλοι της Φθιώτιδας και ορισμένοι δημοτικοί σύμβουλοι της Τζένης Οικονόμου.
    Η αποτυχία βέβαια ήταν προδιαγεγραμμένη και ασφαλώς δεν μπορεί να καταλογιστούν ευθύνες στην τοπική κομματική ηγεσία που έκανε ότι μπορούσε να φέρει κόσμο.

    Τα 150 στελέχη τελικά ηταν όνειρο εαρινής ελπίδας. Την εξήγηση δίνουν αποστασιοποιημένα στελέχη του Κινήματος.
    «Απλά ο κόσμος δεν θέλει να εχει καμία σχέση με ένα πεπερασμένο σύστημα ΠΑΣΟΚ που βαρύνεται με ασύστολες ευνοιοκρατικές επιλογές, με βερμπαλισμούς και ισοπεδωτικές αντιλήψεις με εξοντωτικές πρακτικές κατά όσων δεν προσκυνούσαν τον Μεγάλο Βεζίρη . Πέρα του ότι το πάλαι ποτέ παντοδύναμο και κυρίαρχο κατεστημένο των επωνύμων αξιωματούχων είναι σε ηλικία που αθροιστικά υπερβαίνει ίσως και αυτή του μακαρίτη Μαθουσάλα!» λένε χαρακτηριστικά.

    Επί της ουσίας και αφού η συμμετοχή δεν ήταν η αναμενόμενη ,θα επαναληφθεί ισως και την Τρίτη αφού την Τετάρτη λήγει και η τελευταία προθεσμία υποβολής υποψηφιοτήτων.
    Ούτε βέβαια υλοποιήθηκε ο αρχικός σχεδιασμός που ήταν η σύσταση της εκλογικής επιτροπής.
    Παράλληλα παρά τις από έθος δηλώσεις του κ. Μίχα ότι υπάρχουν πολλοί και καλοί υποψήφιοι, το ασφυκτικό pressing που ασκήθηκε σε πολλούς και πολλές βρήκε απήχηση μόνο στο πρόσωπο του Φώτη Σερέτη και πέραν αυτού ,επί του παρόντος ουδείς έτερος!

    THIVA GR

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ο ατρομητος γειτονας
    την κανει ακομα μια φορα..
    παντοτε ετρεμε μπροστα στα πλουσια αφεντικα του,οπως ολοι οι λιγδιαρηδες πασοκοι..

    αρχοντοπασοκος=τραπεζουπαλληλος*

    *ανευ προσοντων.καμμια αιχμη για τους πραγματικους υπαλληλους

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΜΕΙΝΕΙ ΡΕ ΠΟΥΣΤΗ ΜΟΥ !!

    Η πεντάμορφη ΦΩΦΩ,
    με το βΕΝΙΖΕΛΟΜΟΥΣΟΥΛΙΝΙΟ ..ΤΕΡΑΣ !
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    χιχιχιχ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Καλά νομίζουν όλοι οι τσαρλατάνοι ότι θα γλυτώσουν...

    ΘΑ ΓΑΜΉΣΟΥΜΕ, ΕΣΑΣ ΤΑ ΠΑΙΔΙΆ ΣΑΣ ΤΗΣ ΦΑΜΙΛΙΕΣ ΣΑΣ ΟΠΟΎ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΤΈ..ΘΑ ΣΑΣ ΑΦΉΣΟΥΜΕ ΝΑ ΝΟΜΊΖΕΤΕ ΌΤΙ ΌΛΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΈΝΤΑΞΗ ... ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΤΑΠΑΣ ΠΑΝΑΘΕΜΑΣΕ ΓΙΑ ΑΝΤΡΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. OXI RE POYSTH MOY OXI TORA TI SKATA THA PSIFISO?
    POYTANAKIA NOMIZETE POS EPEIDH THN KANETE THA THN GLITOSETE...EKEI POU DEN THA TO PERIMENEIS BRE POUSTH SE 1-2-10-15 XRONIA THA FAS THN POUTSA SOU KAI SY.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΕΙΝΑΙ ΑΡΓΑ ΓΙΑ ΚΡΟΚΟΔΕΙΛΙΑ ΔΑΚΡΥΑ ΚΕ ΤΑΠΑ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΤΟΥ ΑΠΟΛΥΤΟΥ ΤΙΠΟΤΑ. ΔΕΝ ΓΛΥΤΩΝΕΙΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΥΘΥΝΕΣ ΓΙΑ ΤΑ ΟΣΑ ΕΞΕΥΤΕΛΙΣΤΙΚΑ ΩΣ ΜΑΙΝΤΑΝΟΣ ΤΟΥ ΓΑΠ ΥΠΕΓΡΑΨΕΣ ΚΑΙ ΕΔΕΣΕΣ ΠΙΣΘΑΓΚΩΝΑ ΤΗ ΧΩΡΑ ΕΙΣΑΙ ΣΤΗ ΜΑΥΡΗ ΛΙΣΤΑ ΚΑΙ ΕΣΥ ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΣΚΟΥΛΙΔΙΑ ΤΟΥ ΜΠΑΤΣΟΚ-ΝΔ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Επιτέλους ξεκουμπιζετε αυτός και η γυναικατου και το 10% ντροπισας τόσα χρόνια τα ξεσκίσατε όλα, ΝΤΡΟΠΙΣΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΚΑΛΑ ΦΑΓΑΤΕ ΚΑΛΑ ΗΠΙΑΤΕ ΑΝΤΕ ΝΑ ΧΑΡΕΙΤΕ ΚΑΙ ΤΑ ΛΕΦΤΑΚΙΑ ΣΑΣ ΤΩΡΑ ΣΤΙΣ ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΙΚΕΣ ΣΑΣ ΒΙΛΕΣ ΚΑΙ ΚΟΤΕΡΑ. ΜΕ ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ ΤΣΟΓΛΑΝΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΓΙΑ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΣΑΣ ΟΧΙ ΤΩΡΑ ΠΟΥ Ο ΜΟΥΣΧΑΡΟΚΕΦΑΛΗΣ ΑΡΧΗΓΟΣ ΣΑΣ ΣΩΖΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΣΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΟΠΩΣ ΚΑΙ Η ΝΔ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΟΥΝ ΜΕΓΑΛΗ ΑΝΤΟΧΗ ΣΤΗΝ ΕΠΙΡΟΗ ΤΟΥ ΕΚΛΟΓΙΚΟΥ ΣΩΜΑΤΟΣ(35% ΣΗΜΑΙΝΕΙ 2500000 ΗΛΙΘΙΟΙ )..ΕΙΝΑΙ ΑΝΘΕΚΤΙΚΑ-ΠΑΣΟΚ-ΝΔ- ΣΑΝ ΤΑ ΜΙΚΡΟΒΙΑ..ΓΙΑΤΙ ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΒΡΕΘΗΚΕ Η ΑΝΤΙΒΙΩΣΗ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΗΛΙΘΙΟΤΗΤΑΣ ΤΩΝ ΨΗΦΟΦΟΡΩΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Παπάρα τζων, τράβε κάνε πίπες στη Συγγρού και μη μας πρήζεις με τις μαλακίες σου, άθλιο Σαχλαμαρικό τραβέλι...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση