GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Νέα εξέλιξη με Γιαννούλη και Φερεντίνο για τα ναρκωτικά...

Το facebook έδρασε άμεσα και έσβησε τη σελίδα του Ματθαίου Γιαννούλη, από την οποία είχε εξαπολύσει τόνους κατηγοριών χωρίς τεκμηρίωση για ...

Το facebook έδρασε άμεσα και έσβησε τη σελίδα του Ματθαίου Γιαννούλη, από την οποία είχε εξαπολύσει τόνους κατηγοριών χωρίς τεκμηρίωση για Χρήστο Φερεντίνο-ναρκωτικά. Πράγματι, η σελίδα του τραγουδιστή Ματθαίου Γιαννούλη στο facebook είναι ανενεργή εδώ και λίγη ώρα. Αιτία, η ενέργειά του να ονοματίσει τον Χρήστο Φερεντίνο ως..
τον παρουσιαστή που είχε παραγγείλει εισιτήρια (δηλαδή κοκαΐνη) από τους εμπορούς που προφυλακίσθηκαν.
Ωστόσο, η επίθεση του Ματθαίου Γιαννούλη στον Χρήστο Φερεντίνο δεν σταμάτησε εκεί. Όπως έγραψαν blogs στο ίντερνετ, ο Ματθαίος Γιαννούλης δεν αρκέστηκε στην εμπλοκή του γνωστού παρουσιαστή, αλλά συνέχισε διαδίδοντας οτι επίκειται σύλληψη του Χρήστου Φερεντίνου για ναρκωτικά, κάτι το οποίο είναι ψευδές.
Πάντως εδώ και λίγη ώρα η σελίδα του Ματθαίου Γιαννούλη στο facebook έχει «αποκαθηλωθεί». Άγνωστο παραμένει αν προηγήθηκε καταγγελία του Χρήστου Φερεντίνου και των δκηγόρων του ή αν το facebook έδρασε προληπτικά.
Ανθρωποφαγία τέλος; Ίδωμεν.
Πηγή: www.fimes.gr

4 σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση