GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Άκης: Θα τα πούμε…(!;)

Του Θανάση Νικολαΐδη ΠΕΡΙΜΕΝΑΜΕ θλίψη και περισυλλογή. Συντριβή και μετάνοια. Τον είδαμε κι άρχισαν οι πονηρές μας σκέψεις. Τους «κρατάε...

Του Θανάση Νικολαΐδη

ΠΕΡΙΜΕΝΑΜΕ θλίψη και περισυλλογή. Συντριβή και μετάνοια. Τον είδαμε κι άρχισαν οι πονηρές μας σκέψεις. Τους «κρατάει» ο Άκης; Ποιους; Πώς; Για πότε; Μέχρι πότε;
ΠΟΙΟΝ άλλον θυμηθήκαμε συνειρμικά κοιτώντας τον, ηγεμονικό, ψυχρό και θαρραλέο, με τους φρουρούς ξοπίσω, χωρίς τις χειροπέδες και με το κεφάλι ψηλά; Τον…Μουσολίνι (κι ας μας το συγχωρήσει) στο μπαλκόνι κι ύστερα κρεμασμένο ανάποδα. Ωστόσο, αυτά...
συμβαίνουν στους πολέμους. Με την ειρήνη συμβαίνουν άλλα, λιγότερο τραγικά και με τις ράβδους χρυσού σε υπόγεια. Σε Αρετές με μειωμένες αρετές, μιας που «η Κόρη» δέθηκε στο άρμα του μπαμπά, αλλά την…έκαψε κι αυτήν. Ποιον άλλον; Το ΠΑΣΟΚ του Ανδρέα (το σημιτικό το έκαψε ο Μαντέλης) και δες τη δεξιά πώς βγαίνει λάδι. Ούτε καραμανλικά «Βραχώδη» θυμάται ο κόσμος και τους αργυρώνητους της Αποστασίας, ούτε για καραμανλικούς Ζαχόπουλους και βίλες (απ’ τη δημοσιογραφία) μιλάει, το φευγιό των Χριστοφοράκων ξεχάστηκε και μόνο τα…υποβρύχια τραβάνε(;) κάποιους στο βυθό.
ΔΕΝ θα αναλύσουμε τα γνωστά, ούτε θα βασιστούμε σε υποψίες. Το βέβαιο είναι πως το «σύστημα» (και δεν εννοούμε τους δικαστές) λειτούργησε σαν ακριβής ωρολογιακός μηχανισμός που ήχησε με την προκήρυξη των εκλογών. Δεν είναι ο μόνος-είναι ο «καλύτερος» ο Άκης-προσφέρεται για εξαγνισμό των υπολοίπων και απενοχοποίηση βουτώντας στην κολυμβήθρα (Σιλωάμ).
ΜΑΣ εντυπωσίασε ο θεματικός τρόπος σύλληψης του κ. Τσοχατζόπουλου (στο ησυχαστήριό του με θέα την Ακρόπολη), αλλά οι υποψίες παραμένουν. Και οι απορίες μας. Κι αν δεν είμαστε νομικοί, διαθέτουμε την απλή λογική για ελάχιστες «υποδείξεις». Είχε τους συνεργάτες του ο τ. Υπουργός, τους συμπαρασύρει και κάποιοι ίσως νιώσουν την κρυάδα του κελιού. Από ‘κει και πέρα αρχίζουν τα ερωτηματικά μας. Είναι ανθρώπινο και απείρως βολικό για τον κρατούμενο να διαθέτει κινητό και TV μες το κελί-δεν είναι βολικό για τη διερεύνηση της αλήθειας. Σε πλήρη απομόνωση, κύριε, και χωρίς τα μέσα ενδοσυνεννόησης για «στήσιμο» και παραποίηση της αλήθειας. Κι ύστερα; Δίπλα-δίπλα οι ψευτιές τους για να βγάλεις την αλήθεια που ψάχνεις-αν την ψάχνεις-και ν’ ακολουθήσουν τα δέοντα. ΕΧΕΙ τους μηχανισμούς του το «σύστημα», διαθέτει τους ανθρώπους του, κρατάει(;) και τους άσους του ο Άκης, απειλώντας («θα τα πούμε»), αν δεν πέφτουμε έξω. Θα περιμένουμε σαν τεστ προθέσεων και τόλμης την προφυλάκισή του. Κι αν τραβήξει το χαρτί απ’ το μανίκι; Μακάρι κι ας «αποθάνει μετά των ομοφύλων» για συμμόρφωση των «αλλοφύλων».

25 σχόλια

  1. ΤΟΝ ΓΕΡΑΣΑΤΕ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΩΡΑ ΤΟΥ ΠΑΛΗΚΑΡΙΟΥ.. ΚΟΜΜΟΥΝΙΑ ΓΙΑ ΟΛΑ ΕΣΕΙΣ ΦΤΑΙΤΕ..ΜΑΓΚΙΑ ΤΟΥ ΠΟΥ ΤΑ ΕΦΑΓΕ ΘΑ ΓΟΥΣΤΑΡΑΤΕ ΡΕ ΝΑ ΤΡΩΓΑΤΕ ΚΑΙ ΣΕΙΣ ΑΜ ΔΕ... ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΑΡΧΙΔΙΑ... ΣΑΝ ΤΟΝ ΤΣΟΧΑΤΖΟ-ΡΟΥΣΟ-ΒΟΥΛΓΑΡΑΚΗ--ΜΑΓΓΙΝΑ-ΒΕΡΕΛΗ-ΠΑΠΑΝΤΩΝΙΟΥ-ΒΕΝΙΖΕΛΟ-ΣΑΜΑΡΑΚΟ- ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ-ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ-ΑΠΛΩΣ ΤΗΝ ΠΛΕΡΩΣΕ Ο ΟΜΟΡΦΑΝΤΡΑΣ ΕΤΣΙ ΓΙΑ ΤΟ ΓΑΜΩΤΟ..ΚΟΜΜΟΥΝΙΑ ΚΑΙ ΣΥΡΙΖΑΙΟΙ ΣΑΠΟΥΝΙΑ ΘΑ ΣΑΣ ΚΑΝΟΥΜΕ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. «ΚΑΡΦΩΣΕ» ΤΟΝ ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗ Ο... ΚΥΡΤΣΟΣ ΣΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΑΤΥΧΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΩΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ ΤΟΥ ΛΑΟΣ...!!!
    Ο «ΑΡΙΒΙΣΤΑΣ» ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ ΖΗΤΗΣΕ
    ____________________________________________
    και ΤΗΝ ΠΑΡΑΠΟΜΠΗ ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ ΓΙΑ ΤΑ ΥΠΟΒΡΥΧΙΑ

    ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΣΥΝΥΠΟΓΡΑΨΕΙ... ΣΚΑΝΔΑΛΩΔΩΣ και Ο ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗΣ...!!!

    Στόν φιλόξενο γιά τον ΛΑΟΣ Real fm και στην εκπομπή της γνωστής πρασινοφρουρού και φίλης του Κύρτσου Κάτιας Μακρή, έδωσε τα διαπιστευτηριά του ο νέος εκπρόσωπος του Καρατζαφέρη.
    Ο υπέρ το δέον «μνημονιακός» και αριβίστας δημοσιογράφος
    θέλοντας να δείξει ότι δήθεν ενδιαφέρεται γιά την πάταξη της... «μίζας» και της διαπλοκής απαντώντας σε ερώτηση πώς βλέπει την σύλληψη Άκη Τσοχατζόπουλου απάντησε:

    «Καλά με τον Άκη, με τον Βενιζέλο τι γίνεται πού υπέγραψε την παραλαβή και άλλου υποβρυχίου»;

    Βέβαια η Μακρή δεν του απάντησε ότι και ο Καρατζαφέρης υπέγραψε το σκάνδαλο των 1,3 δις ευρώ με το υποβρύχιο Παπανικολής και μάλιστα... αλληλοσυγχαιρόντουσαν μέσα στη Βουλή με τον Βενιζέλο...!

    Άν λοιπόν θα πρέπει και ο Βενιζέλος να ακολουθήσει την τύχη του Άκη με τις «μίζες», τότε και ο Καρατζαφέρης ακολουθεί... «κατά πόδας»...

    Άγνοια να χρεώσουμε στον έμπειρο δημοσιογράφο ή λόγω της ιδιότητος τού «αρριβίστα» ηθελημένο κάρφωμα στον... Καρατζαφέρη.;;;

    Αλλά είπαμε έχουμε χρόνο να ασχοληθούμε με το «τρίγωνο»
    Κύρτσος-Λαυρεντιάδης-Καρατζαφέρης... προσεχώς...!!!

    Εδώ:
    http://politikosafari.blogspot.com/2012/01/13.html

    ΤΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΤΩΝ 1,3 Δις Ευρώ, ΤΩΝ ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ--ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗ ΜΕ ΤΟ... ΥΠΟΒΡΥΧΙΟ ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΗΣ...!!!

    ΤΟ ΠΛΗΡΩΣΑΜΕ ΝΑ ΠΛΕΕΙ ΣΤΗ ΘΑΛΑΣΣΑ καί ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ -ΕΝ ΑΧΡΗΣΙΑ- ΣΤΗΝ...ΣΤΕΡΙΑ...!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. _______________________________
    «Τον Τσοχατζόπουλο τον έπιασαν..
    με τον Βενιζέλο τι θα κάνουν;»

    Υπενθυμίζω ότι,
    ο νυν πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ ήταν αυτός που «έβαλε την υπογραφή του για να πάρουμε και τα υπόλοιπα γερμανικά υποβρύχια, κόστους 2 δισ. ευρώ».
    $$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ρε΄Θανάση, οι κανίβαλοι του ΠΑ.ΣΟ.Κ. για παπαγάλο σε πληρώνουν ή για γύπα?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΝ ΘΥΣΙΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΑΓΩΝΩΝ
    ΣΑΣ ΦΩΝΑΖΑΜΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΟΜΜΑ ΑΡΧΩΝ.
    ΑΝΤ ΑΥΤΟΥ ΚΑΤΑΛΑΒΑΤΕ..ΑΡΧΗΓΩΝ.
    ΜΟΥΓΓΑ ΤΩΡΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. και ΒΕΒΑΙΑ..ΟΙ «Σωματοφύλακες» του Άκη οι Βενιζέλος και Λοβέρδος στην εξεταστική για του TOR-M1: Δεν έβλεπαν να υπάρχει εμπλοκή Άκη!!

    Την υπεράσπιση του Ακη Τσοχατζόπουλου και την πολιτική προστασία του είχε αναλάβει επί σειρά ετών το ΠΑΣΟΚ, και ειδικότερα πρωτοκλασάτα στελέχη του, όπως ο Ευάγγελος Βενιζέλος και ο Ανδρέας Λοβέρδος, οι οποίοι τώρα ευαγγελίζονται την κάθαρση.

    Ο Ελεύθερος Τύπος αποκαλύπτει σήμερα ότι μόλις μερικούς μήνες μετά το γάμο απίστευτης χλιδής του κ. Τσοχατζόπουλου στο ακριβότερο ξενοδοχείο των Παρισίων, οι κ.κ. Βενιζέλος και Λοβέρδος τον υπερασπίζονταν με κάθε τρόπο στην Εξεταστική Επιτροπή της Βουλής, η οποία διερευνούσε ένα ακόμη εξοπλιστικό σκάνδαλο στο οποίο εμπλεκόταν ο πρώην υπουργός Αμυνας. Κι όμως, όπως σε εκείνο το σκάνδαλο μιζών για την προμήθεια ρωσικών αντιαεροπορικών συστημάτων TOR-M1 ανακαλύφθηκε ότι στην offshore εταιρία «Bluebell» κατέληξαν εκατομμύρια ευρώ, έτσι και τώρα, στο πλαίσιο των ερευνών της Δικαιοσύνης για να στοιχειοθετηθεί η κατηγορία του ξεπλύματος βρόμικου χρήματος, η ίδια offshore ξανασυναντάται.

    Στην περίπτωση εκείνου του εξοπλιστικού σκανδάλου, το ΠΑΣΟΚ έκανε τα πάντα για να δυσκολέψει τις έρευνες και να μην πέσει άπλετο φώς στην υπόθεση. Τελικώς, η Εξεταστική της Βουλής που ερεύνησε το θέμα το 2004 έως την αρχή του 2005, οδηγήθηκε σε αδιέξοδο. Ποιοι, μεταξύ άλλων, ήταν τότε εκ μέρους του ΠΑΣΟΚ οι υποστηρικτές του κ. Τσοχατζόπουλου; Ο σημερινός πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ και ο υπουργός Υγείας. Και οι δύο είναι οι άνθρωποι που υπερασπίστηκαν το Μνημόνιο της εξαθλίωσης του ελληνικού λαού. Ιδού λοιπόν τι έγραφε η ομάδα των βουλευτών του ΠΑΣΟΚ στο ξεχωριστό (!) πόρισμα που είχε εκδώσει για το συγκεκριμένο εξοπλιστικό σκάνδαλο: «Δεν προκύπτει κανένα στοιχείο πιθανής τέλεσης ποινικού αδικήματος από τους πρώην υπουργούς Εθνικής Αμυνας, κ.κ. Απόστολο-Αθανάσιο Τσοχατζόπουλο και Γιάννο Παπαντωνίου (σ.σ. και αυτός είχε αποτελέσει αντικείμενο έρευνας) και τα στελέχη της πολιτικής και στρατιωτικής ηγεσίας του υπουργείου Εθνικής Αμυνας, που επί μήνες προσεβλήθησαν και διασύρθηκαν αδίκως».
    Κι όμως, τώρα, ανάμεσα στα άλλα ευρήματα της Δικαιοσύνης φιγουράρει και το όνομα της offshore «Bluebell». Κατά τις εργασίες της Εξεταστικής βέβαια, αν και είχαν παρουσιαστεί τόσο η ονομασία της συγκεκριμένης εταιρία όσο και συγκεκριμένοι αριθμοί λογαριασμών, οι οποίοι έπρεπε να ανοιχτούν, και κατόπιν βήμα το βήμα να οδηγηθεί η Βουλή στα πρόσωπα που πήραν τις μίζες, οι βουλευτές του ΠΑΣΟΚ μπλόκαραν με κάθε τρόπο αυτές τις διαδικασίες, φτάνοντας στο σημείο να λένε ότι οι αριθμοί των λογαριασμών ήταν αριθμοί τηλεφώνων (!). Σύμφωνα με πληροφορίες πάντως, οι λογαριασμοί της «Bluebell» έχουν ανοιχτεί εδώ και καιρό και φαίνεται ότι εκεί «διαχειριστής» ήταν άτομο που συνδεόταν με τον κ. Τσοχατζόπουλο, και μάλιστα είχε κληθεί να καταθέσει και στη Βουλή. Και αυτός, ωστόσο, προστατεύθηκε δεόντως από τους βουλευτές του ΠΑΣΟΚ.

    Να σημειωθεί ότι ένα διώροφο διαμέρισμα 272 τ.μ. στο Κολωνάκι, στην οδό Δεινοκράτους 60, το οποίο ανήκε στην offshore «Bluebell», το δήλωνε η κόρη του κ. Τσοχατζόπουλου ως κατοικία από το 2001. Το 2005 το αγόρασε μια κατασκευαστική εταιρία έναντι περίπου 560.000 ευρώ και στη συνέχεια το 2006 το μεταβίβασε στην κόρη του πρώην υπουργού έναντι περίπου 628.000 ευρώ.
    _______________________________

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ίσα ρε μεγάλε 17:00 μ.μ....
    Βουλωμένο γράμμα διαβάζεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΕΝΑΣ ΑΠΛΟΣ ΠΡΟΒΟΚΑΤΟΡΑΣ ΕΙΝΑΙ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΜΙΑ Η ΛΥΣΗ ___________________ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΜΑΣ
    ΠΡΟΚΥΨΕΙ ΜΕ έξωθεν βοήθεια πάλι..
    ΤΩΝ διαφόρων χρωμάτων και πτωμάτων
    εξαπτέρυγα και δεκανίκια.
    Πρωθυπουργος ο ΦΑΣΙΣΤΑΣ ΜΠΕΝΥ-ΜΠΑΚΑΤΣΑΛΕΡΟΣ-βΕΝΙΖΕΛΟΜΟΥΣΟΥΛΙΝΙ
    και η γνωστή ΛΗΣΤΟΣΥΜΜΟΡΙΑ ΠΑ$$ΟΚ.


    Αντ.Σαμαράς: Ζητώ αυτοδυναμία για να αποφύγω μετεκλογικούς εκβιασμούς.

    Τους λόγους για τους οποίους ζητά αυτοδυναμία στις εκλογές της 6ης Μαΐου αναλύει ο πρόεδρος της ΝΔ Αντώνης Σαμαράς, λέγοντας ότι η μη ανάδειξη ισχυρής κυβέρνησης θα οδηγήσει σε παρατεταμένη ακυβερνησία και μετεκλογικούς εκβιασμούς.
    Μιλώντας στην εφημερίδα «Αξία» και αναφερόμενος στα περί επαναληπτικών εκλογών, ο κ. Σαμαράς σημειώνει: «Ο πρώτος που δεν θέλει ακυβερνησία είμαι εγώ. Πώς μπορεί να 'εκβιάζω' με κάτι που πρώτος εγώ δεν θέλω; Αντίθετα, εκβιασμός είναι να επιβάλουν σε ένα κόμμα που κέρδισε τις εκλογές να κυβερνήσει μαζί με αυτούς που έχασαν.

    » [...] Τι όρους θα θέσει το δεύτερο κόμμα στο πρώτο; Ξέρουμε; Τι όρους θα θέσει, ας πούμε, ο κ. Βενιζέλος σε εμάς προκειμένου να μας στηρίξει; Το ξέρουμε; Μήπως ξέρουμε τι όρους θα θέσει το κόμμα του στον ίδιο τον κ. Βενιζέλο για να μας στηρίξει;»

    Ο ίδιος υποστηρίζει ακόμα ότι οι κυβερνήσεις συνεργασίας λειτουργούν, όταν λειτουργεί το Κράτος, οι θεσμοί και η οικονομία.
    «Στην Ελλάδα πρέπει να γίνουν τολμηρές και βαθιές αλλαγές. Για να γίνουν όλα αυτά χρειάζεται ισχυρή εντολή και ισχυρή πολιτική βούληση.»

    Στην ίδια συνέντευξη ο κ. Σαμαράς επαναλαμβάνει την πρόταση του κόμματός του για έναν φόρο στο ακίνητα, όπως το ΕΤΑΚ, ενώ καταθέτει την πρόταση για φορολογική αμνήστευση, ώστε να έλθουν και πάλι στην Ελλάδα οι καταθέσεις.

    Για το θέμα των τραπεζών τονίζει: «Πρώτα να ανακεφαλαιοποιηθούν, ύστερα πρόσθετη ρευστότητα από την ΕΚΤ και, τέλος, ανακούφιση των δανειοληπτών, ειδικά στα στεγαστικά.»

    Για την περίπτωση Τσοχατζόπουλου δηλώνει ότι το λόγο έχει πλέον η Δικαιοσύνη..___________________________________________

    ΧΩΝΕΞΤΕ ΤΟ.....ΣΤΗΝ ΕΛΙΤ ΑΛΗΤ ΤΟΥ ΠΑΣ$$ΟΚ είναι αδιάφορο να είναι τόσοι πολλοί οι πεθαμένοι που θα τους μαζεύει το κάρο
    της Δημαρχίας του ΛαθροΚαμίνη.

    ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΝΟΙΑΖΕΙ ΕΙΝΑΙ
    ΝΑ ΕΙΝΑΙ πάντα ..ΚΑΒΑΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΘΕ
    ΕΞΟΥΣΙΑ________ μαλάκες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Την πολιτική διεύθυνση του εγχειρήματος είναι αδύνατο να την ασκήσουν αυτοδύναμα η Ν.Δ. ή το ΠΑΣΟΚ. Δεν διαθέτουν ούτε την προγραμματική και ιδεολογική εσωτερική συνοχή ούτε την αναγκαία ισχυρή πολιτική νομιμοποίηση στο κοινωνικό σώμα. Το στοίχημα είναι η συγκρότηση του «μεγάλου μνημονιακού συνασπισμού», του οποίου πρόπλασμα υπήρξε το πολιτικό άθροισμα που στήριξε την κυβέρνηση Παπαδήμου. Αυτός ο συνασπισμός, συναρθρωμένος με την «πολυδαίδαλη υπερδομή» του ΔΝΤ και του διευθυντηρίου της Ευρωζώνης θα αποτελέσει το πολιτικό υποκείμενο προσανατολισμού και ελέγχου των πολιτικών διαδικασιών στη χώρα. Και γύρω από αυτόν τον συνασπισμό θα διαμορφωθεί ένας αστερισμός υβριδικών πολιτικών μορφωμάτων που θα λειτουργούν ως «λελογισμένη» αντιπολίτευση και ως αναχώματα σε ανεπιθύμητες μετατοπίσεις προς τα αριστερά. Δεν θα αμφισβητούν όμως την αναγκαιότητα και τη νομιμότητα των μνημονίων. ΤΕΛΙΚΑ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΓΙΑ ΤΑ ΜΕΓΑΛΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΔΝΤ-ΕΕ-ΤΡΟΙΚΑ ?ΝΔ-ΠΑΣΟΚ-ΛΑΟΣ ΝΤΟΡΑ ΚΑΤΣΕΛΗ ΚΟΥΒΕΛΗΣ ΔΡΑΣΗ (ΚΑΜΕΝΟΣ ΜΕ ΕΡΩΤΗΜΑΤΙΚΟ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Θανάση ,
    παράτησε το "μάσημα" και τα υπονοούμενα.
    Αν δεν είσαι σε θέση να στηρίξεις κάτι που λές, ΒΟΥΛΩΣΤΟ ΚΑΙ ΧΑΣΟΥ.
    Παράτησε τις προπαγανδιστικές υπόνοιες που χρησιμοποιείς για να μας δείξεις οτι ξέρεις κάτι και που μοιραίως επιτυγχάνεις το αντίθετο.

    Κανένας δημοσιογράφος του κώλου, χωρίς αντίστοιχες σπουδές και τίτλο εξειδίκευσης κάτω απο το όνομά του, δεν ειναι ικανός ή έχει το δικαίωμα να δίνει συμβουλές, να κάνει προβλέψεις ή να κατηγορεί κάποιον δημοσίως χωρίς να έχει ατράνταχτες αποδείξεις.
    Αυτό λέγεται "ρουφιανιά" κι ο ίδιος "ρουφιάνος".

    Αναγνώριση αξίζει να δοθεί μόνο σε οποιον δημοσιογράφο εχει τα "ούμπαλα" να αποκαλύψει κάποια, μία, εστω και μια μόνο γαμημένη δημόσια εξαπάτηση ή να αποδείξει ένα καταδικασμένο άτομο αθώο, ΚΑΙ, αυτό το άτομο δεν έχει ακόμη εμφανισθεί στην Ελληνική επικράτεια.
    Οι υπόλοιποι, κι εσύ μέσα Θανάση, ταΐζετε την κοινωνία με σκόπιμη προπαγάνδα, σκοτώνετε την φαντασία μας με τις αλήθειες σας και απειλήτε την ζωή μας με τα ψεματά σας.


    ---ο Βόγλης

    υ.γ.
    καμία αντίρηση;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Ο χοιροβοσκός έχει να μας πει κάτι για τον Άκη;
    Τον ήξερε;

    Ρε παιδιά ποιος είναι αυτός που παίζει παλαμάκια στις ζειμπεκιές του Άκη; Γνωστή φάτσα μου φαίνεται... μήπως θυμάται κανένας το όνομά του;

    Ο γραμματέας του ΠΑΣΟΚ, Καρχιμάκης θα μας κάνει καμιά δήλωση για το φίλο τους τον Άκη Τσοχατζόπουλο;

    ------------------------------------

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Κοίτα Βόγλη, μη μου τον στενοχωρείς και μας τα βροντήξει κι αυτός, γιατί θα στερηθούμε μια original πένα του "αυριανισμού" ο οποίος αποτελεί κομμάτι της ιστορίας της πολιτικής στην Ελλάδα της μεταπολίτευσης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Ρε Βενιζέλο είσαι σίγουρος ότι ο Άκης δεν σου είχε πει τι τα κάνει τα λεφτά;;; Για θυμήσου! (φώτο συλλεκτική)
    Γιατί εγώ τον βλέπω στη φώτο να σου ψιθυρίζει κάτι:

    Σας παρουσιάζουμε μια από τις ελάχιστες φώτο που δείχνουν τον Μπένυ παρεάκι με τον Άκη... τις υπόλοιπες τις έχουν εξαφανίσει από το ίντερνετ
    -----------------------------------------
    ΝΔ: Ο κ. Βενιζέλος προκαλεί τους πολίτες.
    Από συνήγορος υπεράσπισης του Άκη Τσοχατζόπουλου, το 2004, παριστάνει σήμερα τον κατήγορο !!!!!!!

    "Ο κ. Βενιζέλος προκαλεί τους πολίτες.
    Από συνήγορος υπεράσπισης του Άκη Τσοχατζόπουλου, το 2004, παριστάνει σήμερα τον κατήγορο", δήλωσε ο εκπρόσωπος τύπου της Νέας Δημοκρατίας, Γ. Μιχελάκης. Αναλυτικά η δήλωση του κ. Μιχελάκη:

    "Ο κ. Βενιζέλος προκαλεί τους πολίτες. Από συνήγορος υπεράσπισης του Άκη Τσοχατζόπουλου, το 2004, παριστάνει σήμερα τον κατήγορο, κρυπτόμενος πίσω από τις αποφάσεις της Δικαιοσύνης.

    Ο κ. Βενιζέλος, ως μέλος της Εξεταστικής Επιτροπής, που -με πρωτοβουλία της Νέας Δημοκρατίας- διερευνούσε το σκάνδαλο των εξοπλιστικών προγραμμάτων, χαρακτήριζε την υπόθεση ως “προεκλογική σκανδαλολογία” (σελ. 233 του Πορίσματος) και αποφαινόταν:

    “Δεν προκύπτει κανένα στοιχείο πιθανής τέλεσης ποινικού αδικήματος από τους πρώην υπουργούς Εθνικής Άμυνας κκ Απόστολο – Αθανάσιο Τσοχατζόπουλο και Γιάννο Παπαντωνίου και τα στελέχη της πολιτικής και στρατιωτικής ηγεσίας του υπουργείου Εθνικής Αμύνης, που επί μήνες προσεβλήθηκαν και διασύρθηκαν αδίκως”. (σελ. 303).

    Τα ίδια πρόσωπα, οι ίδιες εταιρίες και ο ίδιος πρωταγωνιστής.
    Αυτό είναι …το ΠΑΣΟΚ του Άκη Τσοχατζόπουλου, του Τσουκάτου, του Μαντέλη και του Παπακωνσταντίνου.
    Το ΠΑΣΟΚ του Σημίτη, του Παπανδρέου, του Βενιζέλου.
    Το ΠΑΣΟΚ που δεν αλλάζει"..
    ---------------------------
    ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΑ ΕΔΩ ΣΤΗΝ ΜΑ$$$$$$$$$$$ΣΑ ΔΥΝΑΤΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Οι ατράνταχτα αποδεδειγμένες κλεψιές και μάλιστα δημόσια ομολογημένες με ιταμότατο και άκρως προσβλητικό γιά τους πολίτες τρόπο,είναι των Τσουκάτου-Μαντέλη.

    Αυτή η λογική συμψηφισμού που εκφράζεις Θανάση δίχως να αποδεικνύεις τις κατηγορίες που ξεστομίζεις είναι αχρεία προπαγάνδα,στο χωριό μου την λένε και λασπολογία.

    Άντε και δεν θέλω να επεκταθώ γιά τα πρασινολαμόγια που αναγόρευσαν σε φιλοσοφία ζωής τον εύκολο πλουτισμό με την μίζα και την ρεμούλα στο κρατικό χρήμα,χρονιάρες μέρες πούναι.

    ΚΠ

    Υ.Γ. Και βεβαίως στην ψειρού ασυζητητί όποιος και οποιουδήποτε χρώματος τόλμησε και άπλωσε χέρι σε κρατικό χρήμα.
    Γιά να είμαστε ξεκάθαροι και μην παρεξηγιώμαστε έτσι?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. "ΕΚΤΑΚΤΗ ΕΙΔΗΣΗ - ΠΑΝΙΚΟΣ ΣΤΗ ΣΥΓΓΡΟΥ"

    "ΝΕΑ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ ΔΕΙΧΝΕΙ ΤΑ ΠΟΣΟΣΤΑ ΤΗΣ ΝΔ ΝΑ ΣΥΡΡΙΚΝΩΝΟΝΤΑΙ ΣΕ ΕΠΙΠΕΔΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΑΝΟΙΞΗΣ"

    "Πανικοβλήθηκε ΚΑΙ η γνωστή, γριά, Σα(χλα)μαρική πουτάνα της Συγγρού, το ανεκδιήγητο γνωστό τραβέλι- Τζων (η γνωστή σε όλους πουτάνα με τα πολλά $$$$$$)."

    "Έγκυρες πηγές αναφέρουν, ότι ΕΣΚΑΣΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΚΙΑ ΤΟΥ, από τη "σούπερ μεταγραφή" Κύρτσου στον ΛΑΟΣ, που όπως ομολογούν πολλοί αναλυτές, ήταν μια κίνηση ματ από την πλευρά του κ. Καρατζαφέρη, στον άεργο (σύμφωνα με πηγές του ΙΚΑ, ο κ. Σαμαράς δεν κατέχει ούτε ένα ένσημο…) βουτηρομπεμπέ της Βοστώνης, τον γυαλάκια Σαχλαμαρά "

    "Είναι σαν να παίρνει ο Πανιώνιος τον Μέσι!", δήλωσε ο κ. Καρατζαφέρης.

    Χαχαχαχαχα....Θα σκάσετε από το κακό σας, πανικόβλητα τραβέλια της Συγγρού!!

    Όχι 18%, στα ποσοστά του κόμματός του - της ΠΟΛΑΝ, θα σας οδηγήσει ο μοιάζων το Βασιλάκη Λεβέντη, Αντωνάκης-Κομανέτσι-Σαχλαμαράς!!!

    Χαχαχαχα...αει στα τσακίδια, κωλόγερε $$$$ Τζων...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Ρε Βενιζέλο, για το ΘΕΟ σου ...
    ..(το χρήμα)
    είσαι σίγουρος ότι ο Άκης δεν σου είχε πει τι τα κάνει τα λεφτά;;;

    Για θυμήσου!

    (φώτο συλλεκτική)
    Γιατί εγώ τον βλέπω στη φώτο να σου ψιθυρίζει κάτι:

    Σας παρουσιάζουμε μια από τις ελάχιστες φώτο που δείχνουν τον Μπένυ παρεάκι με τον Άκη... τις υπόλοιπες τις έχουν εξαφανίσει από το ίντερνετ
    -----------------------------------------
    ΝΔ: Ο κ. Βενιζέλος προκαλεί τους πολίτες.
    Από συνήγορος υπεράσπισης του Άκη Τσοχατζόπουλου, το 2004, παριστάνει σήμερα τον κατήγορο !!!!!!!

    "Ο κ. Βενιζέλος προκαλεί τους πολίτες.
    Από συνήγορος υπεράσπισης του Άκη Τσοχατζόπουλου, το 2004, παριστάνει σήμερα τον κατήγορο", δήλωσε ο εκπρόσωπος τύπου της Νέας Δημοκρατίας, Γ. Μιχελάκης. Αναλυτικά η δήλωση του κ. Μιχελάκη:

    "Ο κ. Βενιζέλος προκαλεί τους πολίτες. Από συνήγορος υπεράσπισης του Άκη Τσοχατζόπουλου, το 2004, παριστάνει σήμερα τον κατήγορο, κρυπτόμενος πίσω από τις αποφάσεις της Δικαιοσύνης.

    Ο κ. Βενιζέλος, ως μέλος της Εξεταστικής Επιτροπής, που -με πρωτοβουλία της Νέας Δημοκρατίας- διερευνούσε το σκάνδαλο των εξοπλιστικών προγραμμάτων, χαρακτήριζε την υπόθεση ως “προεκλογική σκανδαλολογία” (σελ. 233 του Πορίσματος) και αποφαινόταν:

    “Δεν προκύπτει κανένα στοιχείο πιθανής τέλεσης ποινικού αδικήματος από τους πρώην υπουργούς Εθνικής Άμυνας κκ Απόστολο – Αθανάσιο Τσοχατζόπουλο και Γιάννο Παπαντωνίου και τα στελέχη της πολιτικής και στρατιωτικής ηγεσίας του υπουργείου Εθνικής Αμύνης, που επί μήνες προσεβλήθηκαν και διασύρθηκαν αδίκως”. (σελ. 303).

    Τα ίδια πρόσωπα, οι ίδιες εταιρίες και ο ίδιος πρωταγωνιστής.
    Αυτό είναι …το ΠΑΣΟΚ του Άκη Τσοχατζόπουλου, του Τσουκάτου, του Μαντέλη και του Παπακωνσταντίνου.
    Το ΠΑΣΟΚ του Σημίτη, του Παπανδρέου, του Βενιζέλου.
    Το ΠΑΣΟΚ που δεν αλλάζει"..
    ---------------------------
    ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΑ ΕΔΩ ΣΤΗΝ ΜΑ..$$$$$$$$$$$..ΣΑ ΔΥΝΑΤΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. ---ο Βόγλης8:48:00 μ.μ.
    Αγαπητέ "---ο Βόγλης" (;)8:48:00 μ.μ.:
    Με αφαίρεση να βρούμε τι σας "ενόχλησε":
    1. Για τα περί Άκη δεν χρειάζεται...ρουφιανιά-"μιλάει" το πόρισμα.
    2. Τα "Βραχώδη" (και αυτά) έκαναν πλούσιο ένα σόι, σε εποχές που "τα΄σκιαζε η φοβέρα"-ρώτα να μάθεις.
    3. Οι "αργυρώνητοι αποστάτες;". Μη με πιέζετε-δεν ήμουν παρών στη συναλλαγή. Πληροφορήσου από κανέναν έντιμο έλληνα.
    4. Αν δεν ακούσατε κάτι για Βατοπέδια και τα παρελκόμενά τους, ρωτήστε γιατί ο "άγιος" Εφραίμ αποφυλακίστηκε πρόσφατα.
    5. Δεν διαθέτω στοιχεία πως η Χούντα στην Ελλάδα είναι "έργο" των Αμερικανών αλλά ψάξ' το και ίσως το μάθεις. (Απαντώ και στον αγαπητό φίλο ΚΠ).
    6. Αν η πολιτική άποψη τεκμηριώνεται μόνο με δικαστικές αποφάσεις, εφοδιαστείτε με φωτοαντίγραφα και ο δρόμος ανοιχτός.
    Τέλος,
    αν έχει σχέση με τη "ρουφιανιά" ένας που διατυπώνει την άποψή του δημόσια, υπογράφοντας με πλήρη και ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ στοιχεία (και με τη foto του ως στοιχείο της αρθρογραφίας του), τότε, τι να πούμε για έναν που ρίχνει το "---ο Βόγλης", ασχολείται με τα γραφόμενα άλλων, βγάζει την κουκούλα και τρέχει να κρυφτεί;
    Καλή Ανάσταση
    Θ.Ν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. 12 Απρ 2012 10:07:00 μ.μ.

    ΦΙΛΕ ΕΧΕΙΣ ΓΙΝΕΙ ΚΟΥΡΑΣΤΙΚΟΣ ΜΑΖΙ ΚΑΙ ΓΡΑΦΙΚΟΣ ΜΕ ΤΗΝ ΕΜΜΟΝΗ ΣΟΥ ΜΕ ΤΟΝ ΤΖΩΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Θανάση δεν θέλω να επεκταθώ λόγω των ημερών.

    Να είμαστε καλά,και θα έχουμε μέρες μπροστά.

    Καλή Ανάσταση.

    ΚΠ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Κύριε Αθανάσιε,
    Εάν η άποψη που διατυπώνεις υποβαθμίζει την υπόσταση άλλων διότι στερείται αποδείξεως και βασίζεται σε "ρώτα να μάθεις" τότε είναι ρουφιανιά.
    Οσο για την πολιτική άποψη φυσικά και δεν χρειάζεται τεκμηρίωση εφ' όσον όμως αυτη είναι αληθής και δεν προσφέρεται προς προπαγανδιστική ανακύκλωση ή ικανοποίηση κάποιας προσωπικής αδυναμίας.

    Μου φέρνεις δάκρυα στα μάτια με τους "έντιμους" Έλληνες και με τις "κουκούλες" που προφανώς μόνο εσύ γνωρίζεις.

    Τέλος, μην ξεχνάς ότι εσυ είσαι ο αρθρογράφος και σαν τοιούτος γνωρίζεις πολυ καλά ότι περνάς απο κρίση κάθε φορά.
    Δεν σκέφτηκα ποτέ ούτε και είχα ποτέ καταλάβει ότι κρυβόμουν.

    Βασικά δεν έχω πρόβλημα με τα άρθρα σου και είμαι βέβαιος πως θα το έχεις σκεφτεί. Όμως με ενοχλούν παρατηρήσεις και ιδέες που βαδίζουν χέρι-χέρι με την προπαγάνδα.
    Αυτό μόνο πρόσεχε.

    Καλή Ανάσταση!

    ---ο Βόγλης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Τώρα επικοινωνούμε καλύτερα, κ. Βόγλη.
    Τα ξαναλέμε.
    (Και πάλι)
    ΚΑΛΗ ΑΝΑΣΤΑΣΗ
    Θ.Ν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. ΑΚΗ ΣΕ ΕΔΩΣΕ
    Ο ΧΑΦΙΕΣ ΜΠΑΚΑΤΣΕΛΟΣ!
    ΜΗ ΛΥΓΙΣΕΙΣ ΗΡΩΑ ΣΤΑ ΒΑΣΑΝΙΣΤΗΡΙΑ!
    ΜΗ ΔΩΣΕΙΣ ΤΑ ΣΥΝΤΡΟΦΙΑ!

    κανε απεργια πεινας
    μεσα στη φυλακη
    βρωμουν τα φαγητα τους
    για εναν πασοκτζη

    ΕΝΑΣ ΟΜΗΡΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. ...χιχιχιχ....καλό πάσχα _____________ ιθαγενείς.

    ΠΑ$$$$$$$$$$$$$$$$$ΟΚ ..ΤΩΝ ΜΙΖΩΝ.
    Σοκάρουν τα χρήματα !!

    Σύμφωνα με το πόρισμα οι μίζες έπεφταν σα χαλάζι για τις υποθέσεις των εξοπλιστικών προγραμμάτων.
    Αναφέρεται για τον κ. Τσοχατζόπουλο:

    "Από Μάιο 1998 ως 7/6/2001 απέκρυψε περιουσία συνολικού ύψους 16.202.000 ελβετικών φράγκων και 1.748.000 δολάρια ΗΠΑ τα οποία αποτελούν προϊόν παθητικής δωροδοκίας του ίδιου σχετικά με τις συμβάσεις προμήθειας των οπλικών συστημάτων TOR M1". Χαρακτηριστική είναι η αποστροφή για τη συγκεκριμένη σύμβαση και πως υπογράφηκε:
    "Καθίσταται προφανές ότι η υπογραφή τόσο της κύριας σύμβασης όσο και της σύμβασης για τα αντισταθμιστικά οφέλη δεν θα μπορούσαν να επιτευχθούν αν δεν καταβάλλονταν πρωτίστως στον πρώην υπουργό εθνικής άμυνας ως αντάλλαγμα σημαντικά χρηματικά ποσά."

    "Την 2/12/2002 απέκρυψε περιουσία συνολικού ύψους 2.960.225 ελβετικών φράγκων σχετικά με τις συμβάσεις ΑΡΧΙΜΗΔΗΣ και ΠΟΣΕΙΔΩΝ 2 (υποβρύχια) (παράνομη αμοιβή μέσω της ΜΙΕ από τη FERROSTAAL)".
    Σύμφωνα με το πόρισμα μετέτρεψε την παραπάνω περιουσία σε:
    - Μεζονέτα 402 τμ στο Κολωνάκι μέσω off shore 1/6/98 (την οποία φέρεται να πούλησε εικονικά στον Αστέριο Οικονομίδη ο οποίος τη μεταβίβασε στη συνέχεια στην Αρετή Τσοχατζοπούλου)
    - Σπίτι στη Διονυσίου Αρεοπαγίτου 29/11/99
    - Αίθουσα 964 τμ στη Λ. Κηφισίας 18/11/99
    - Αίθουσα 1000 τμ στη Λ. Κηφισίας 18/11/99
    - 22 θέσεις πάρκινγ στην παραπάνω διεύθυνση
    - Ακίνητο στην Κυψέλη 17/2/2000
    - Διαμέρισμα 60 τμ στην Κυψέλη 28/6/04
    - Διαμέρισμα 142 τμ στην Κυψέλη 28/6/04
    - 24/01/07-2010 πουλήθηκαν τα ακίνητα επί της Λ. Κηφισίας στο Βατοπέδι έναντι 6 εκατ. ευρώ, τα οποία τοποθέτησε στο χρηματοπιστωτικό τομέα".

    Απαξιωτικοί Χαρακτηρισμοί..
    Χαρακτηριστικό είναι πως στο πόρισμα υπάρχουν απαξιωτικές αναφορές καθώς εμφανίζουν τον Άκη Τσοχατζόπουλο μέσα από μια σειρά γεγονότων ως κοινό φοροφυγά και άνθρωπο που αγνοεί τους νόμους του κράτους, πολλούς από τους οποίους έχει ο ίδιος εισηγηθεί ή ψηφίσει ο ίδιος.....

    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    - ιθαγενείς του ΠΑΣΟΚΙΣΤΑΝ: χρόνια σας πολλά !

    (αν και αμφιβάλουμε.. χεχεχεχε )
    Μπένυ του Όλον μιζομένου παΣΟΚ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση