GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Πόσους βουλευτές θα βγάλει κάθε κόμμα...

H νέα έρευνα της Marc δείχνει ότι στη νέα Βουλή θα υπάρχουν 10 κομματικοί σχηματισμοί, με τη ΝΔ να μην έχει αυτοδυναμία και μαζί με το ΠΑΣΟ...

H νέα έρευνα της Marc δείχνει ότι στη νέα Βουλή θα υπάρχουν 10 κομματικοί σχηματισμοί, με τη ΝΔ να μην έχει αυτοδυναμία και μαζί με το ΠΑΣΟΚ να συγκεντρώνουν περίπου το 40% των ψήφων και 158 έδρες.
Σύμφωνα με τη δημοσκόπηση που διενεργήθηκε για τον τηλεοπτικό σταθμό Alpha η ΝΔ...
συγκεντρώνει ποσοστό 22,3% (110 έδρες), το ΠΑΣΟΚ 17,8% (48 έδρες), οι Ανεξάρτητοι Έλληνες 9,9% (26 έδρες), ο ΣΥΡΙΖΑ 9,8% (26 έδρες), το ΚΚΕ 9,7% (26 έδρες), η Δημοκρατική Αριστερά 8,6% (23 έδρες), η Χρυσή Αυγή 5,7% (15 έδρες), ο ΛΑΟΣ 3,9% (10 έδρες), οι Οικολόγοι Πράσινοι 3,1% (8 έδρες) και Δημοκρατική Συμμαχία 3% (8 έδρες).

21 σχόλια

  1. Ελλήνες,Δείτε ποια χώρα ήταν αυτή....!!! Θα καταλάβετε πολλά για την τραγική κατάληξη..!!
    Quiz: Ποια ειναι η χωρα οπου:

    1. Δεν υπήρχαν λογαριασμοί ηλεκτρικού ρεύματος. Ο ηλεκτρισμός ήταν δωρεάν για όλους τους πολίτες της.
    2. Δεν υπήρχαν τόκοι στα δάνεια. Οι τράπεζες της ήταν κρατικές και τα δάνεια δίνονταν, σύμφωνα με το νόμο, σε όλους τους πολίτες της με μηδενικό (0%) επιτόκιο.

    3. Η κατοικία θεωρείτο...
    ένα ανθρώπινο δικαίωμα στη χώρα.
    4. Όλα τα νεόνυμφα ζευγάρια λάμβαναν 60.000 δηνάρια (περίπου 50.000 δολάρια ΗΠΑ) από τη κυβέρνηση για να αγοράσουν το....
    πρώτο τους διαμέρισμα και για να βοηθηθούν στο ξεκίνημα της οικογένειας τους.

    5. Η παιδεία και οι ιατρική περίθαλψη ήταν δωρεάν. Πριν την άνοδο του ηγέτη τους στην εξουσία, μόνον το 25% των κατοίκων ήξεραν ανάγνωση και γραφή. Σήμερα το ποσοστό αυτό είναι 83%.
    6. Όσοι αποφάσιζαν να ακολουθήσουν το επάγγελμα του αγρότη, λάμβαναν δωρεάν αγροτική γη, δωρεάν αγροτική κατοικία και δωρεάν εξοπλισμό για να ξεκινήσουν τις φάρμες τους.

    7. Όσοι δεν μπορούσαν να βρουν την εκπαίδευση ή την ιατρική περίθαλψη που χρειάζονταν στη χώρα, λάμβαναν χρηματοδότηση από τη κυβέρνηση για να πάνε στο εξωτερικό (συν 2.300 δολάρια/μήνα για έξοδα διαμονής και μετακινήσεων).
    8. Η κυβέρνηση της χώρας επιδοτούσε το 50% του κόστους αγοράς ιδιωτικής χρήσης οχημάτων.
    9. Η τιμή της βενζίνης ήταν 0,14 δολάρια/λίτρο.
    10. Η χώρα δεν έχει εξωτερικό χρέος και τα συναλλαγματικά της αποθέματα φτάνουν τα 150 δισ. δολάρια (σήμερα, τα κεφάλαια αυτά έχουν "παγώσει" παγκοσμίως).
    11. Αν κάποιος κάτοικος δεν μπορούσε να βρει εργασία μετά την αποφοίτηση του, το κράτος του κατέβαλε το μέσο μισθό του επαγγέλματος που ..
    θα λάμβανε αν ήταν εργαζόμενος, μέχρι ότου έβρισκε εργασία.
    12. Ένα μέρος των πωλήσεων πετρελαίου της χώρας, πιστωνόταν απευθείας στους τραπεζικούς λογαριασμούς όλων των πολιτών.
    13. Κάθε μητέρα που γεννούσε ένα παιδί λάμβανε 10.000 δολάρια ΗΠΑ.
    14. Σαράντα καρβέλια ψωμί κόστιζαν 0,15 δολάρια.
    15. Το 25% των κατοίκων έχουν πανεπιστημιακό πτυχίο.
    16. Ο δολοφονημένος πια ηγέτης της είχε ξεκινήσει το μεγαλύτερο αρδευτικό έργο του κόσμου, γνωστό ως Great Man-Made River, ώστε να υπάρχει πρόσβαση σε νερό σε ολόκληρη την ερημώδη χώρα. ..............................................................................................................................................................
    Την βρηκατε;! Οχι δεν είναι καμμιά από τις "πολιτισμένες" και βιομηχανικές χώρες του Δυτικού ημισφαιρίου.
    Μιλαμε για την Λιβύη του "κακού" Καντάφι, ναι σωστά διαβάσατε και γι' αυτο στη Λιβύη βομβαρδίζουν οι: Total, ENI, BP,Repsol, Exxon Mobil, Chevron, Occidental Petroleum, Hess και Conoco Phillips. Καλως ορίσατε στον φαρισαικό-δολοφονικο κόσμο της πλουτοκρατίας..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ειδες τι κανει ο εκλογικος νομος?
    50 εδρες,μια στις εξη,χαρισμα..
    η κυβερνηση που θα προκυψει δεν θα εχει ΚΑΜΜΙΑ νομιμοποιηση..
    ερχεται εμφυλιος..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. 18% το ΠΑΣΟΚ;;;
    Άντε ρε να γαμηθείτε, καραγκιόζηδες.
    Ούτε το 15% δε θα πιάσει και το ξέρετε όλοι πολύ καλά.
    Ο στόχος των πουλημένων τομαριών είναι άλλος: να μας πουν ότι ΛΑΟΣ+ΠΑΣΟΚ+ΝΔ=αυτοδυναμία, για να απογοητεύσουν τον κόσμο.
    ΛΑΟΣ+ΠΑΣΟΚ+ΝΔ+ΔΗΜΑΡ=140 έδρες, κι αυτές με το ζόρι. Άρα κυβέρνηση δεν κάνετε, και μετά αρχίζει η τσόντα η καλή.
    Κανένας φυλακή, κανένας στο απόσπασμα. Όλοι στα καταναγκαστικά έργα, να σπάνε πέτρες μέχρι να πεθάνουν. Έτσι θα φτιάξουμε την νέα ΜΟΜΑ.
    Οι διαπλεκόμενοι, ψήσιμο ζωντανοί στο σύνταγμα, σε απευθείας μετάδοση.
    Να δούμε θα βρεθεί άλλος καριόλης;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. - Θα γνωρίζουν μέχρι και τα κυβικά νερού που καταναλώνει ένα νοικοκυριό
    - Στο TAXIS αναλυτικά στοιχεία για δάνεια, πιστωτικές κάρτες, καταθέσεις, μετοχές κτλ.
    - Τα στοιχεία θα ζητηθούν αναδρομικά από το 2010

    Μόνο τι χρώμα εσώρουχο φοράμε δεν θα ρωτάει το υπουργείο Οικονομικων το οποίο αποφάσισε χρησιμοποιώντας την τεχνολογία να μπει στα πιο προσωπικά μας δεδομένα για να πατάξει την φοροδιαφυγή!

    Με τις διασταυρώσεις που θα γίνονται για όλα όσα ξοδεύει ένας πολίτης αλλά δεν τα δηλώνει θα καλείται μετά να πληρώσει επιπλέον φόρο.

    Το υπουργείο Οικονομικών απαιτεί από:

    τράπεζες, κλινικές, το χρηματιστήριο, ασφαλιστικές εταιρείες, τα ασφαλιστικά ταμεία κύριας και επικουρικής ασφάλισης, εταιρείες σταθερής και κινητής τηλεφωνίας, Δημόσιες επιχειρήσεις κοινής ωφέλειας (ΔΕΗ, ΕΥΔΑΠ κτλ.) να στείλουν στη Γενική Γραμματεία Πληροφοριακών Συστημάτων του υπουργείου Οικονομικών αναλυτικά στοιχεία για όλους τους πελάτες τους προκειμένου αυτά να διασταυρωθούν με τις δαπάνες και τα εισοδήματα που αναγράφονται στις φορολογικές δηλώσεις κάθε χρόνο και όπου υπάρχουν διαφορές να επιβάλλονται φόροι και αυστηρά πρόστιμα.

    ΑΡΧΙΖΕΙ Η ΔΗΜΕΥΣΗ ΤΩΝ ΚΑΤΑΘΕΣΕΩΝ, ΤΩΝ ΑΠΟΤΑΜΙΕΥΣΕΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΑΚΙΝΗΤΩΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ. ΨΗΦΙΣΤΕ ΖΩΑ ΠΑΣΟΚΟΒΕΝΙΖΕΛΟ ΚΑΙ ΝΔ ΚΑΙ ΛΑΟΣ ΚΑΙ ΔΗΣΥ ΚΑΙ ΑΓΟΡΑΣΤΕ ΒΑΖΕΛΙΝΗ. ΘΑ ΣΑΣ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Την πολιτική διεύθυνση του εγχειρήματος είναι αδύνατο να την ασκήσουν αυτοδύναμα η Ν.Δ. ή το ΠΑΣΟΚ. Δεν διαθέτουν ούτε την προγραμματική και ιδεολογική εσωτερική συνοχή ούτε την αναγκαία ισχυρή πολιτική νομιμοποίηση στο κοινωνικό σώμα. Το στοίχημα είναι η συγκρότηση του «μεγάλου μνημονιακού συνασπισμού», του οποίου πρόπλασμα υπήρξε το πολιτικό άθροισμα που στήριξε την κυβέρνηση Παπαδήμου. Αυτός ο συνασπισμός, συναρθρωμένος με την «πολυδαίδαλη υπερδομή» του ΔΝΤ και του διευθυντηρίου της Ευρωζώνης θα αποτελέσει το πολιτικό υποκείμενο προσανατολισμού και ελέγχου των πολιτικών διαδικασιών στη χώρα. Και γύρω από αυτόν τον συνασπισμό θα διαμορφωθεί ένας αστερισμός υβριδικών πολιτικών μορφωμάτων που θα λειτουργούν ως «λελογισμένη» αντιπολίτευση και ως αναχώματα σε ανεπιθύμητες μετατοπίσεις προς τα αριστερά. Δεν θα αμφισβητούν όμως την αναγκαιότητα και τη νομιμότητα των μνημονίων. ΤΕΛΙΚΑ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΓΙΑ ΤΑ ΜΕΓΑΛΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΔΝΤ-ΕΕ-ΤΡΟΙΚΑ ?ΝΔ-ΠΑΣΟΚ-ΛΑΟΣ ΝΤΟΡΑ ΚΑΤΣΕΛΗ ΚΟΥΒΕΛΗΣ ΔΡΑΣΗ (ΚΑΜΕΝΟΣ ΜΕ ΕΡΩΤΗΜΑΤΙΚΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. οσο και να φωναζετε βρωμοφτωχαντζες
    οσο και να διαδηλωνετε..
    η παραταξις των νουνεχων πολιτων
    με ηγετες σαμαρα-βενιζελο
    ΘΑ ΝΙΚΗΣΕΙ
    και απο 7 μαιου αρχιζει το ξηλωμα..
    αρκετα σας ανεχτηκαμε φτωχομπινεδες..
    αν δεν σας αρεσει υπαρχουν και αλλες χωρες..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. δυστυχως ο 3.53 εχει δικιο..
    αν δεν αλλαξει κατι στο τελος,
    να πεσουν οι μνημονιακοι κατω απο 150 εδρες,
    ο εμφυλιος ειναι δεδομενος..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΠΑΛΙ ΣΤΗΜΕΝΕΣ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΕΙΣ ?ΝΔ-ΠΑΣΟΚ ΟΧΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 30 %

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Την πολιτική διεύθυνση του εγχειρήματος είναι αδύνατο να την ασκήσουν αυτοδύναμα η Ν.Δ. ή το ΠΑΣΟΚ. Δεν διαθέτουν ούτε την προγραμματική και ιδεολογική εσωτερική συνοχή ούτε την αναγκαία ισχυρή πολιτική νομιμοποίηση στο κοινωνικό σώμα. Το στοίχημα είναι η συγκρότηση του «μεγάλου μνημονιακού συνασπισμού», του οποίου πρόπλασμα υπήρξε το πολιτικό άθροισμα που στήριξε την κυβέρνηση Παπαδήμου. Αυτός ο συνασπισμός, συναρθρωμένος με την «πολυδαίδαλη υπερδομή» του ΔΝΤ και του διευθυντηρίου της Ευρωζώνης θα αποτελέσει το πολιτικό υποκείμενο προσανατολισμού και ελέγχου των πολιτικών διαδικασιών στη χώρα. Και γύρω από αυτόν τον συνασπισμό θα διαμορφωθεί ένας αστερισμός υβριδικών πολιτικών μορφωμάτων που θα λειτουργούν ως «λελογισμένη» αντιπολίτευση και ως αναχώματα σε ανεπιθύμητες μετατοπίσεις προς τα αριστερά. Δεν θα αμφισβητούν όμως την αναγκαιότητα και τη νομιμότητα των μνημονίων. ΤΕΛΙΚΑ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΓΙΑ ΤΑ ΜΕΓΑΛΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΔΝΤ-ΕΕ-ΤΡΟΙΚΑ ?ΝΔ-ΠΑΣΟΚ-ΛΑΟΣ ΝΤΟΡΑ ΚΑΤΣΕΛΗ ΚΟΥΒΕΛΗΣ ΔΡΑΣΗ (ΚΑΜΕΝΟΣ ΜΕ ΕΡΩΤΗΜΑΤΙΚΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Συμφωνώ κι εγώ. Είναι τόσοι οι φόροι που έρχονται το Μάιο, τόσες οι μειώσεις, που ακόμα και οι συνταξιούχοι θα πάρουν τα όπλα. Ειδικά το τρελό επιτελείο του Βενιζέλου στο Υπουργείο Οικονομικών έχει ήδη συνενοηθεί με την Τρόικα για Αρμαγεδώνα μέτρων που θα οδηγήσουν τους Έλληνες να χάσουν τη περιουσία των γονιών τους, τις καταθέσεις τους, τις δουλειές τους με άλλους 500.000 ανέργους, περικοπή κοινωνικών, τριτεκνικών και πολυτεκνικών επιδομάτων. Και ο λαός θα ξεσπάσει ενάντια σε όσους στηρίζουν αυτό το σάπιο σύστημα. Δυστυχώς, αν το μνημονιακό μπλογκ περάσει το 50% σε ψήφους και έδρες, θα έχουμε εμφύλιο πόλεμο. Εκεί μας πάνε οι διαπλεκόμενοι;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΗΓΕΤh

    DR KOUTSOUKO

    ΠΑΡΕ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΣΟΥ

    ΚΑΙ ΟΙ ΝΕΟΙ ΟΥ ΜΠΕΝΙ ΦΑΙΝΟΝΤΑΙ "ΛΙΓΟΙ"


    ΜΑΖΕΨΕ ΤΟΥΣ ΠΡΑΣΙΝΟΦΡΟΥΡΟΥΣ

    ΦΕΡΕ ΤΟΝ ΦΙΛΟ ΣΟΥ ΤΟΝ ΟΛΑΝΤ ΠΟΥ ΣΑΡΩΝΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΓΑΛΛΙΑ
    ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΤΗΣ ΒΑΣΤΙΛΛΗΣ!

    Η.Λ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Με τέτοιο εκλογικό σύστημα, είναι ΑΔΥΝΑΤΟ να κυβερνηθεί η Ελλάδα. Το "μετά" με ανησυχεί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ΜΗΝ ΑΔΙΚΕΙΤΕ ΤΟ ΠΑΣΟΚ 25% ΘΑ "ΠΑΡΕΙ"!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Να τι έχει ετοιμάσει το οικονομικό επιτελείο του Βενιζέλου για το καλοκαίρι.
    Μήπως θα τα πληρώσουν οι διαπλεκόμενοι εκδότες και οι υποψήφιοι βουλευτές του ; Οι απλοί ψηφοφόροι θα τα υποστούν, όπως και όσοι ψηφίσουν ΠΑΣΟΚ!

    1) Φόρο ΕΤΑΚ και ΦΑΠ
    2) Φόρο για τα αγροτεμάχια
    3) ΕΕΤΗΔΕ ( χαράτσι στη ΔΕΗ ) ΤΟ2012, ενώ οι 100.000 αιτήσεις εξαίρεσης
    εκκρεμούν στις εφορίες της Ελλάδας και απειλούνται με δήμευση καταθέσεων
    και σπιτιών !
    4) αύξηση αντικειμενικών αξιών ( άρα διπλάσιους φόρους και χαράτσια )
    5) Φόρο 20% στα ενοίκια και στις καταθέσεις
    6) νέες έκτακτες εισφορές στα εισοδήματα, μισθούς, συντάξεις, εφάπαξ, αυτοκίνητα, ελεύθερους επαγγελματίες
    7)κατάργηση φοροαπαλλαγών, οικογενειακών και πολυτεκνικών επιδομάτων,
    και των κοινωνικών επιδομάτων, αφού θα μπουν πολύ χαμηλά εισοδηματικά κριτήρια.
    8)αύξηση τεκμηρίων , άρα διπλασιασμός φόρων και μηδενισμός επιστροφής φόρων
    9) νέες περικοπές σε μισθούς, συντάξεις,εφάπαξ
    10) πετρέλαιο θέρμανσης στο 1,5 ευρώ και ανάλογα το φυσικό αέριο 1,3 ευρώ
    11) βενζίνη στα 2 ευρώ.
    12) Μείωση επιδομάτων ανεργίας και βύθιση της χώρας σε μεγαλύτερη ύφεση,
    άρα και μείωση του εσωτερικού τουρισμού, καταποντισμός των τουριστικών περιοχών, των ναυτιλιακών και αεροπορικών εταιρίων.
    13) Απολύσεις και ανεργία άλλων 200.000 ατόμων τουλάχιστον σε δημόσιο και ιδιωτικό τομέα.
    14) φόρο ιδιοκατοίκησης
    15 )Όχι αποζημιώσεις σε ομολογιούχους που έχασαν τις αποταμιεύσεις τους από το κούρεμα και σε ταμεία ασφαλισμένων και δημόσια ιδρύματα που έχασαν τα αποθεματικά τους.
    16) μηδενισμός αφορολόγητου, ακόμα και για τα παιδιά, οπότε θα αυξηθούν οι
    φόροι κατά 100%
    17 ) νέες αυξήσεις στη ΔΕΗ, στις συγκοινωνίες και στις εταιρίες κοινής οφέλειας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Κώλ@@ στις Κυκλάδες με τις υποψηφιότητες των ΑΕ(ροψεκασμένων)...
    όποιος γουστάρει δημοσιεύει δικό του ψηφοδέλτιο.

    Μιλάμε για τσίρκο κανονικό!

    Ο κάθε υποψήφιος φτιάχνει και ανακοινώνει δικό του ψηφοδέλτιο... και ο Πάνος το δικό του...

    Ο υποψήφιος Βουτσίνος λέει στη σελίδα του πως υποψήφιος μεταξύ άλλων θα είναι και κάποιος Παρασκευαϊδης ενώ δεν αναφέρει τον "υποψήφιο" Γούλια:

    Ο Γούλιας, στη δικιά του σελίδα, λέει και εξηγεί τους λόγους για τους οποίους θα είναι υποψήφιος και ας μην τον αναφέρει ο προηγούμενος υποψήφιος

    Λέμε και μεις "ας πάμε να δούμε τι λέει ο προεδρεύων Πάνος"... και ω τι έκπληξη ο Πάνος έχει ανακηρύξει υποψήφιο τον δεύτερο που δεν τον έχει ανακηρύξει υποψήφιο ο πρώτος.... αλλά δεν έχει ανακηρύξει υποψήφιο τον Παρασκευαϊδη που αναφέρει ο πρώτος... κώλος δηλ

    Πάνο οργάνωσέ τους γιατί αυτοί είναι για τα πανηγύρια...


    ΑΠΑΝΤΗΣΗ..
    Ποιούς να οργανώσει ρε;
    Αυτός δεν μπορεί να οργανώσει τον εαυτό του...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Συν 3 τα παπάρια μου..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. ΤΗΝ ΝΤΟΡΑ ΤΩΡΑ ΤΗΝ ΦΕΡΝΟΥΝ ΜΕΣΑ ΛΟΙΠΟΝ ΠΑΣΟΚ 15%ΝΔ 21% ΣΥΡΙΖΑ 13% ΚΚΕ 12% ΛΑΟΣ 4.5% ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ 3.5% ΟΙΚΟΛΟΓΟΙ 2.5% ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ 10% ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΑΡΙΣΤΕΡΑ 6% ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ 4% ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ 2% 6 ΜΑΙΟΥ ΘΑ ΤΑ ΔΕΙΤΑΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. ΣΤΗΜΕΝΕΣ ΔΗΜΟΣΚΟΠΙΣΕΙΣ !!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. oi anapofasistoi einai 35%
    oloi pasok

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. ΚΚΕ ΤΩΡΑ ΔΑΓΚΩΤΟ ΝΑ ΞΕΒΡΩΜΙΣΕΙ Ο ΤΟΠΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Pasok

    Οι ψευτο-δημοσκόποι πάλι κρύβουν ότι το 35% είναι «αναποφάσιστοι», που όλοι τους είναι ΠΑΣΟΚ

    αυτα ελεγε ο δρ και εστειλε αρθρο στο πρεσσ

    πασοκαντζηδες

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση