GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Μπλόκα στη Χρυσή Αυγή έστησαν οι Κρητικοί!

Τα μέλη της κινούνται με ένα μικρό πούλμαν στην ενδοχώρα του νομού Ηρακλείου, όμως συναντούν σθεναρή αντίσταση "Μπλόκα" στην Χρυ...



Τα μέλη της κινούνται με ένα μικρό πούλμαν στην ενδοχώρα του νομού Ηρακλείου, όμως συναντούν σθεναρή αντίσταση

"Μπλόκα" στην Χρυσή Αυγή έστησαν οι κάτοικοι των χωριών της Κρήτης, στις περιοχές όπου υπήρχαν πληροφορίες για άφιξη του κλιμακίου που έχει μεταβεί στο νησί από την Αθήνα.
Τα μέλη της Χρυσής Αυγής κινούνται με ένα μικρό πούλμαν στην ενδοχώρα του νομού Ηρακλείου, όμως στα σημεία όπου έχουν επιχειρήσει να σταματήσουν συναντούν σθεναρή αντίσταση και αναγκάζονται να αλλάξουν δρομολόγιο!
Αυτό συνέβη στους Κουνάβους, το χωριό του Ηρακλείου που βρέθηκε στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος πριν από λίγες ημέρες μετά το αιματηρό περιστατικό και την άγρια συμπλοκή μεταξύ Βούλγαρων και Ελλήνων.
Στο χωριό, συγκεντρώθηκαν από νωρίς το πρωί περίπου εκατό άτομα από τον αντιεξουσιαστικό χώρο, αλλά και σύσσωμη η δημοτική αρχή περιμένοντας τα μέλη της Χρυσής Αυγής καθώς από τις προηγούμενες ημέρες είχε γίνει γνωστό ότι υπήρχαν κινήσεις που είχαν ως στόχο την «διαφώτιση» της τοπικής κοινωνίας, η οποία έχει ακόμα νωπές τις εικόνες της άγριας συμπλοκής που οδήγησε στον σοβαρό τραυματισμό ενός νεαρού από την περιοχή.
Σύμφωνα με πληροφορίες, το μπλόκο που στήθηκε στους Κουνάβους ανάγκασε τα μέλη της Χρυσής Αυγής να αλλάξουν ρότα και να κατευθυνθούν σε άλλο χωριό, ενώ τις κινήσεις τους ακολουθούσαν από κοντά πολλοί κρητικοί, δίνοντας ουσιαστικά «σήμα» στους υπόλοιπους που αναδιάταζαν τις δυνάμεις τους για αν εμποδίσουν τη Χρυσή Αυγή να πραγματοποιήσει την περιοδεία της.
Παράλληλα, σύμφωνα με πληροφορίες, ένα μεγάλο μπλοκο οργανώθηκε στην Βιάννο, ένα από τα μαρτυρικά χωριά της Κρήτης που βίωσαν με τον πλέον δραματικό τρόπο τη ναζιστική θηριωδία. Εκεί σχεδίαζαν να βρεθούν από νωρίς μέλη του εργατικού κέντρου Ηρακλείου, φορείς της περιοχής και απλοί κάτοικοι, ενώ αναμένονταν και «αντιπροσωπεία» των αντιεξουσιαστών και αριστερών οργανώσεων. Μάλιστα οι φορείς σχεδίαζαν να συγκεντρωθούν στην περιοχή των Αμιρών, μπροστά από το μνημείο που έχει στηθεί στη μνήμη των θυμάτων που εκτελέστηκαν από τους Γερμανούς την περίοδο της Κατοχής. Τελικά, μπροστά στην συντονισμένη αντίδραση, η Χρυσή Αυγή ματαίωσε την επίσκεψη στην Βιάννο.
PrismaNews.gr

23 σχόλια

  1. ΚΑΛΑ ΟΙ ΚΡΗΤΕΣ ΦΗΜΙΖΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΤΟΥΣ .
    ΤΙ ΤΟΥΣ ΕΜΠΟΔΙΖΕΙ ΝΑ ΑΚΟΥΣΤΟΥΝ ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ.
    ΑΛΛΟΙ ΛΟΙΠΟΝ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ ΠΟΛΕΜΟΥΝ ΤΟ ΦΑΣΙΣΜΟ.
    Ο ΜΕΤΑΞΑΣ ΠΟΛΕΜΗΣΕ ΤΟΥΣ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΝΑΖΙ ΚΑΙ ΟΙ ΑΡΙΣΤΕΡΑΤΖΕΣ ΔΙΕΣΤΡΑΒΛΩΝΟΥΝ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ .
    ΑΝΤΕ ΞΕΣΤΡΑΒΩΘΕΙΤΕ ΑΝΟΙΓΟΝΤΑΣ ΚΑΝΑ ΒΙΒΛΙΟ ΚΑΙ ΜΗ ΓΙΝΕΣΤΕ ΤΣΙΡΑΚΙΑ ΤΩΝ ΕΚΜΕΤΑΛΕΥΤΩΝ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΜΑΣ.

    ΓΙΑΤΙ ΑΡΑΓΕ ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ ΟΛΟΙ ΤΗ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Το μόνο πράγμα που με στενοχωρεί, είναι ότι πολλοί, ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ, όταν δουν την προδοσία της αριστεράς, θα χτυπανε το κεφάλι τους στον τοίχο, αλλά θα είναι αργά.
    Παντα οι αριστεροί είναι προδότες, όπως το ΚΚΕ, που ξεπουλούσε την Μακεδονία στους Βούλγαρους.
    Άλλωστε και το ΠΑΣΟΚ αριστερά είναι (σύντρφοι κλπ).
    Ξυπνάτε παιδιά, 7 Μαΐου θα είναι αργά...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μπλόκα στη Χρυσή Αυγή έστησαν οι Κρητικοί!
    ΤΟΥΣ ΧΑΡΗΚΑ ΤΟΥΣ ΚΡΗΤΙΚΟΥΣ! ΚΑΙ ΘΑ ΧΑΡΩ ΠΙΟ ΠΟΛΥ Μ' ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ ΤΑ ΑΦΕΝΤΙΚΑ ΤΩΝ "ΑΝΤΙΕΞΟΥΣΙΑΣΤΩΝ"!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. τα οπλα τι τα εχουν οι συντεκνοι;
    πυρ κατα βουληση στα καθαρματα!
    ΘΑΝΑΤΟΣ ΣΤΟΥΣ ΦΑΣΙΣΤΕΣ
    ΖΗΤΩ Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. 28 Απρ 2012 6:36:00 μ.μ. Αυτος ειναι δημοκρατης!!! Πυρ κατα βουληση σε οποιον δεν συμφωνει με μας !ζητω η δημοκρατια!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. 28 Απρ 2012 6:36:00 μ.μ
    ......................

    ΧΟΡΟΠΗΔΑ ΟΣΟ ΘΕΣ "ΔΗΜΟΚΡΑΤΗ" ΤΟΥ ΚΩΛΟΥ,Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ ΚΑΙ....ΦΩΤΙΑ ΣΤΑ ΜΠΑΤΖΑΚΙΑ ΣΑΣ.

    ΠΑΡΕΠΙΠΤΟΝΤΩΣ,ΤΟ ....ΕΓΚΛΗΜΑ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑ ΤΟΥΣ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ "ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΟΥΣ" ΤΟ ΟΤΙ ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΗΣ ΚΡΑΤΑΝΕ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΗΜΑΙΑ.

    ΑΥΤΟ ΤΟΥΣ ΕΝΟΧΛΕΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Απορώ με αυτή την επιμονή των πανικοβλημένων αριστεροδέξιων βολεψάκιδων να συνδέουν την Χρυσή Αυγή με το Χίτλερ.
    Με αυτή τη λογική θα έπρεπε να συνδέσουν και το ΚΚΕ της Αλέκας Παπαρήγα με το Στάλιν
    Δηλαδή πιστεύει κανείς ότι αν κάνει αυτοδύναμη κυβέρνηση το ΚΚΕ θα σφάξει κανα δυο εκατομμύρια έλληνες αντιφρονούντες?
    Όχι βέβαια.
    Γιατί λοιπόν η Χρυσή Αυγή θα φτιάξει φούρνους για να κάνει τους ανθρώπους σαπούνια?
    Να γιατί ανεβαίνει η Χρυσή Αυγή χωρίς να κάνει τίποτε.
    Απλά εσείς την ανεβάζετε.
    Και στο κάτω κάτω τι πειράζει αν βγάλει και δεκα-δεκαπέντε βουλευτές?
    Μέσα στο κοινοβούλιο θα δείξει αναγκαστικά το πρόσωπό της και τότε θα δει ο κόσμος.
    Εκτός κι αν φοβάστε να μπει στο κοινοβούλιο και με την στάση το λόγο και τα έργα της μεγαλώσει τα ποσοστά της.
    Τότε καλά κάνετε και φωνάζετε.!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Πασοκ

    Χαμος εγινε στην Βενετια Μυκονου οπου επινε τον καφε του ο δρ Κουτσουκος με την Μπριζιτ την σοσιαλιστρια

    C'est sûr maintenant, on va gagner !

    ειπε η σοσιαλιστρια με τα πλουσια στηθη και τα πρασινα ματια
    και να οι φωτογραφιες απο διαφορους που ηταν εκει για το ηλιοβασιλεμα....

    και την ανασταση του ΠΑΣΟΚ!

    Το Πασοκ προηγειται με τελευταία σφυγμομέτρηση του επιτελειου δρ κουτσούκου και επιστημονων δικών μας με 2,5% και τείνει να κερδίσει με 7% ειπε ο δρ Κουτσουκος!

    Η Νικη Ολαντ στην Γαλλια φερνει σαρωτικό αερα νικης οπως επι Μιττεραν και Ανδρεα Παπανδρεου συνεχισε ο δοκτωρ της δημοκρατίας!

    Τα μικρα κομματα τελικα δεν θα εχουν τοσο μεγαλα ποσοστα!
    Ο κοσμος του Πασοκ συσπειρωνεται γιατι τα Μνημονια τα επεβελε ο Σαρκοζι και η Μερκελ οι φιλοι του Σαμαρα!

    Απο την δεξια, να ζητησετε τον...λογαριασμο ειπε στην γκαρσονα ο δρ Kουτσουκος και της εκλεισε φιλικα το ματι!

    Καλη Πρωτομαγια....

    Τακης Μυκονος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Μέντιουμ Τούλα, ανακοίνωση

    σύμφωνα με πρόβλεψη που μόλις είδα στη γυάλα, επιβεβαιώνω ότι μέσα στο επιτελείο του δρ. κουτσούκου το πασοκ προηγείται με 2,5 % του κόμματος του βεργή, και τείνει η διαφορά να αυξηθεί στο 7%, γιατί ο κόσμος είναι απογοητευμένος από την φωτογράφηση της τζούλιας που αφήνει πολλά ... μυστικά !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Τυχερή γκαρσόνα !

    τι σου μέλλε να πάθεις σήμερα !

    πήγαινες ανύποπτη στη δουλειά σου
    να βγάλεις το μεροκάματο !

    και εκεί που είσαι όλο κέφι, έρχεται ένα παιδοβούβαλο, δεν πληρώνει το λογαριασμό και σου κλείνει και το μάτι ! Τυχερή ! Ξέρεις πόσες κοπέλες στο πλανήτη ονειρεύονταν αυτή τη στιγμή ; Ποιος Μπραντ Πιτ και Αλαίν Ντελόν ! Ναι, σωστά αναγνώρισες ! Αυτός που σου έκλεισε το μάτι είναι ο παγκοσμίου φήμης ζεμ πρεμιέ δρ. κουτσούκος! Το όνειρο κάθε έφηβης κοπέλας, μια οπτασία κάτω από τον καυτό ήλιο της μυκόνου, κάτι από τα κορίτσια στον ήλιο, σαν τον Εξαρχάκο με τους χιππιδες στο νησί και τον Βογιατζή με τους κεφτέδες !!!

    Σήμερα, ήταν η τυχερή σου μέρα. Ελπίζω να έβγαλες φωτογραφίες μαζί του για να της ανεβάσεις στο facebook να σκάσουν όλες οι γκόμενες του πλανήτη !

    Greek Lover, dr koytsoykos, tzatziki, moysaka, trixa , moystaki. Η επόμενη διαφήμιση του Ελληνικού Οργανισμού Τουρισμού στο εξωτερικό !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. γεια και χαρα σου λεβεντογεννα ΚΡΗΤΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ρε μπαγάσα κουτσούκο,

    έβγαλες γκομενάκι στη μύκονο ;

    τη σοσιαλιστρια με τα πλουσια στηθη και τα πρασινα ματια ;

    έχετε και ένα κοινό : πράσινα μάτια αυτή, πράσινα άλογα εσύ !

    μιλήσατε για το παγκόσμιο σοσιαλισμό στο κέντρο του καπιταλιστικού τουρισμού την Μύκονο ; Πας, ρε μπαγάσα, να διαβρώσεις το καπιταλιστικό σύστημα ; Γυρνάς σαν μεταμφιεσμένος καπιταλιστής ή σας άραβας εμίρης ;

    αντί να κοιτάς την μαρία την πασπίτισσα, εσύ ξενοκοιτάς και πουλάς τον εγχώριο σοσιαλισμό!

    ντροπή σου

    μαρία η πενταγιώτισσα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Την πολιτική διεύθυνση του εγχειρήματος είναι αδύνατο να την ασκήσουν αυτοδύναμα η Ν.Δ. ή το ΠΑΣΟΚ. Δεν διαθέτουν ούτε την προγραμματική και ιδεολογική εσωτερική συνοχή ούτε την αναγκαία ισχυρή πολιτική νομιμοποίηση στο κοινωνικό σώμα. Το στοίχημα είναι η συγκρότηση του «μεγάλου μνημονιακού συνασπισμού», του οποίου πρόπλασμα υπήρξε το πολιτικό άθροισμα που στήριξε την κυβέρνηση Παπαδήμου. Αυτός ο συνασπισμός, συναρθρωμένος με την «πολυδαίδαλη υπερδομή» του ΔΝΤ και του διευθυντηρίου της Ευρωζώνης θα αποτελέσει το πολιτικό υποκείμενο προσανατολισμού και ελέγχου των πολιτικών διαδικασιών στη χώρα. Και γύρω από αυτόν τον συνασπισμό θα διαμορφωθεί ένας αστερισμός υβριδικών πολιτικών μορφωμάτων που θα λειτουργούν ως «λελογισμένη» αντιπολίτευση και ως αναχώματα σε ανεπιθύμητες μετατοπίσεις προς τα αριστερά. Δεν θα αμφισβητούν όμως την αναγκαιότητα και τη νομιμότητα των μνημονίων. ΤΕΛΙΚΑ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΓΙΑ ΤΑ ΜΕΓΑΛΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΔΝΤ-ΕΕ-ΤΡΟΙΚΑ ?ΝΔ-ΠΑΣΟΚ-ΛΑΟΣ ΝΤΟΡΑ ΚΑΤΣΕΛΗ ΚΟΥΒΕΛΗΣ ΔΡΑΣΗ ΚΑΜΕΝΟΣ ΜΕ ΕΡΩΤΗΜΑΤΙΚΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Ασχετο.. οσα δεν λενε τα φερεφωνα οι εγκαθετοι οι ραγιαδες..ΣΤΗΝ ΕΚΘΕΣΗ ΤΟΥ ΤΟ ΔΝΤ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΣΤΑ ΕΠΟΜΕΝΑ 18 ΧΡΟΝΙΑ ΔΗΛ ΜΕΧΡΙ ΤΟ 2030 προβλεπει τη σαρωτικη αλλαγη στην ασφαλιση ωστε να μειωθουν στο ελαχιστο οι δαπανες για την υγεια,να μειωθουν οι ασφαλιστικες δαπανες των εργοδοτων και να αυξηθουν οι εισφορες των αυτοαπασχολουμενων θα καταργηθουν σταδιακα θεραπειες ,ιατρικες εξετασεις και φαρμακα που μεχρι τωρα καλυπταν τα ασφλ.ταμεια. Αυτο θα φερει σαφη επειδεινωση στους ορους ζωης ολοκληρης της κοινωνιας..στελεχη του ΔΝΤ ΓΙΑ ΝΑ ΕΠΙΒΙΩΣΕΙ Η ΧΩΡΑ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΧΑΜΗΛΩΣΕΙ ΠΟΛΥ Ο ΔΕΙΚΤΗΣ ΤΟΥ ΜΕΣΟΥ ΟΡΟΥ ΔΙΑΒΙΩΣΗΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ και συμφωνησε Ο ΑΝΤΩΝΟΒΑΓΓΕΛΗΣ και ολοι εμεις οι ραγιαδες..ασχετο..στην ΡΟΥΜΑΝΙΑ με το ΔΝΤ ΑΥΞΗΘΗΚΕ Η ΘΝΗΣΙΜΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΡΟΥΜΑΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ ΚΑΤΑ 25% ΚΑΙ ΕΠΕΣΕ Ο ΜΕΣΟΣ ΟΡΟΣ ΖΩΗΣ ΚΑΤΑ 5,6 ΧΡΟΝΙΑ..ολε...ετσι στο ασχετο ΟΣΟΙ ΛΟΙΠΟΝ ΕΙΝΑΙ ΡΑΓΙΑΔΕΣ-ΣΚΥΦΤΟΥΛΗΔΕΣ ΕΓΚΑΘΕΤΟΙ ΠΑΡΑΤΡΕΧΑΜΕΝΟΙ ΗΛΙΘΙΟΙ ΚΑΙ ΕΦΟΠ-ΛΗΣΤΕΣ ... ΨΗΦΙΖΟΥΝ ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΤΗΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ-ΜΕΙΟΔΟΣΙΑΣ ΝΔ-ΠΑΣΟΚ-ΛΑΟΣ-ΝΤΟΡΟΚΑΤΣΕΛΟ-ΚΟΥΒΕΛΗ(ΔΕΚΑΝΙΚΙ) ΚΑΙ ΑΣ ΣΙΩΠΗΣΟΥΝ....ΤΗΝ ΤΥΧΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΜΟΙΡΑ ΤΟΣΟ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΟΣΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΘΑ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ Ο ΛΑΟΣ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. ΚΚΕ Η ΜΟΝΗ ΕΝΤΙΜΗ ΠΡΟΤΑΣΗ ΤΩΡΑ ΚΚΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Όσο φασίστες είναι οι της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ, άλλο τόσο φασίστες είναι και οι "προοδευτικοί" που τους απαγορεύουν την ενημέρωση.
    Στο δημοκρατικό πολίτευμα, όλοι έχουν το δικαίωμα της ελεύθερης διακίνησης των ιδεών.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. kritikoi katsikokleftes kai pasokokleftes ,,,,,

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. oi pories tis xrisis aygis pragmatopoioynte kanonika sto iraklio eyxaristo

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. oi pories tis xrisis aygis pragmatopoioynte kanonika sto iraklio eyxaristo

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ

    Κατω απο τα γραφεια της ΝΔ εμφανιστηκε λενε καποιος πασοκος

    που φωναζε

    ριχτο...δρ Κουτσουκο....
    ριχτο....

    επιρεασμενος απο την επερχομενη νικη των σοσιαλιστων δεν αντεξε και ετρεξε πρωτος να δει την πτωση της ΝΔ

    Θα πεσει,,,,η ΝΔ στην ωρα του.....μετα τον σεισμο στην γαλλια....

    Νικος πασοκ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. ΚΛΑΝΕΙ Ο ΠΕΘΑΜΕΝΟΣ? (ΠΑΣΟΚ)..ΟΜΩΣ. Ο ΗΜΙΘΑΝΗΣ(ΝΔ) ΚΛΑΝΕΙ ΚΑΙ ΒΡΩΜΑΕΙ ...ΘΑΝΑΤΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Τι μαλακίες γράφετε ρε; Η Χρυσή Αυγή βγάζει στην Κρήτη 2 βουλευτές, με κατεβασμένα τα λουριά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Τι θα κάνει η Χρυσή Αυγή για τις αποζημιώσεις και για το κατοχικό δάνειο, θέματα σχετικά με τους Γερμανούς, κατά την γερμανική κατοχή;

    Μήπως τελικά ο κ. Αϊβαλιώτης έχει δίκιο;
    http://www.neolaialaos.gr/2012/04/28/news/55087/

    Νεοναζί έχουν δολοφονήσει και τραυματίσει Έλληνες στη Γερμανία. Έχουν να πουν κάτι οι πατριώτες της Χρυσής Αυγής για αυτό; Ούτως ή άλλως είναι "αδερφά" κινήματα.
    http://eu.greekreporter.com/2011/11/21/germany-apologizes-for-neo-nazi-greek-and-turkish-murders/

    Καπετάν Μακρύς. Ψηφίστε Χρυσή Αυγή, μην πείτε όμως πως δεν γνωρίζατε: http://www.youtube.com/watch?v=bABj0VPRdIU&feature=related

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση