GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

«Συνασπισμό πολιτικών παρατάξεων» θέλει η Λαγκάρντ...

«Ενας συνασπισμός των πολιτικών παρατάξεων μπορεί να ισχυροποιήσει και να είναι οδηγός στη δύσκολη δοκιμασία που πρέπει να κάνει η χώρα», δή...

«Ενας συνασπισμός των πολιτικών παρατάξεων μπορεί να ισχυροποιήσει και να είναι οδηγός στη δύσκολη δοκιμασία που πρέπει να κάνει η χώρα», δήλωσε η Κριστίν Λαγκάρντ αναφερόμενη εκ νέου στην Ελλάδα, ενώ χαρακτήρισε «θετικό» το γεγονός ότι...
ο Λουκάς Παπαδήμος «βρίσκεται σε αυτό το πνεύμα» και πρόσθεσε ότι αναγνωρίζει τις προσπάθειες της κυβέρνησής του.
Πράλληλα η επικεφαλής του ΔΝΤ είπε ότι αναγνωρίζει το θάρρος του ελληνικού λαού και τις θυσίες που επωμίστηκε. «Το θάρρος των Ελλήνων είναι σημαντικό και πρέπει να αναγνωριστεί», επεσήμανε, αναφερόμενη στους έλληνες δημόσιους υπαλλήλους, τους εργαζομένους και όσους, όπως είπε, «πληρώνουν τους φόρους τους και δέχονται τη θυσία των περικοπών σε συντάξεις και σε μισθούς».

18 σχόλια

  1. Την πολιτική διεύθυνση του εγχειρήματος είναι αδύνατο να την ασκήσουν αυτοδύναμα η Ν.Δ. ή το ΠΑΣΟΚ. Δεν διαθέτουν ούτε την προγραμματική και ιδεολογική εσωτερική συνοχή ούτε την αναγκαία ισχυρή πολιτική νομιμοποίηση στο κοινωνικό σώμα. Το στοίχημα είναι η συγκρότηση του «μεγάλου μνημονιακού συνασπισμού», του οποίου πρόπλασμα υπήρξε το πολιτικό άθροισμα που στήριξε την κυβέρνηση Παπαδήμου. Αυτός ο συνασπισμός, συναρθρωμένος με την «πολυδαίδαλη υπερδομή» του ΔΝΤ και του διευθυντηρίου της Ευρωζώνης θα αποτελέσει το πολιτικό υποκείμενο προσανατολισμού και ελέγχου των πολιτικών διαδικασιών στη χώρα. Και γύρω από αυτόν τον συνασπισμό θα διαμορφωθεί ένας αστερισμός υβριδικών πολιτικών μορφωμάτων που θα λειτουργούν ως «λελογισμένη» αντιπολίτευση και ως αναχώματα σε ανεπιθύμητες μετατοπίσεις προς τα αριστερά. Δεν θα αμφισβητούν όμως την αναγκαιότητα και τη νομιμότητα των μνημονίων. ΤΕΛΙΚΑ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΓΙΑ ΤΑ ΜΕΓΑΛΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΔΝΤ-ΕΕ-ΤΡΟΙΚΑ ?ΝΔ-ΠΑΣΟΚ-ΛΑΟΣ ΝΤΟΡΑ ΚΑΤΣΕΛΗ ΚΟΥΒΕΛΗΣ ΔΡΑΣΗ (ΚΑΜΕΝΟΣ ΜΕ ΕΡΩΤΗΜΑΤΙΚΟ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΘΕΡΜΑ ΤΗΝ ΥΨΗΛΗ ΚΥΡΙΑ ΚΑΙ ΑΦΕΝΤΙΚΟ ΤΩΝ ΑΦΕΝΤΙΚΩΝ ΜΑΣ..ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ ΠΟΥ ΔΕΙΧΝΕΙ ΣΕ ΜΑΣ ΤΟΥΣ ΤΑΠΕΙΝΟΥΣ ΥΠΗΚΟΟΥΣ ΤΗΣ..ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΟ ΠΑΝ ΩΣΤΕ ΝΑ ΦΑΝΟΥΜΕ ΑΝΤΑΞΙΟΙ ΤΩΝ ΠΡΟΣΔΟΚΙΩΝ ΣΑΣ ΥΕΣ ΜΑΝΤΑΜ...ΚΑΙ ΩΩΩ ΝΑΙ ΠΕΙΘΗΝΙΟΙ ΘΑ ΨΗΦΙΣΟΥΜΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΘΕΛΕΤΕ ΚΥΡΙΑ..ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΝΔ-ΠΑΣΟΚ-ΛΑΟΣ-ΚΟΥΒΕΛΗ-ΚΑΤΣΕΛΗ-ΝΤΟΡΑ-ΜΑΝΟ..ΥΕΣ ΜΑΝΤΑΜ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ο αγαπημένος των Καμμένων ...πατριωτών του κώλου >>>>>>>>> στην ΑΝΤΑΡΣΥΑ.

    Όταν διάβασα την είδηση για την υποψηφιότητα με το ΑΚΡΟΑΡΙΣΤΕΡΟ κόμμα της ΑΝΤΑΡΣΥΑ του γνωστού δημοσιογράφου Γιώργου Δελαστίκ, δέν μπόρεσα να συγκρατήσω τα γέλια μου!!!

    Όχι γιατί ο κ. Δελαστίκ θα είναι υποψήφιος βουλευτής (εδώ είναι ο κ. Λιάρος...) αλλά γιατί είναι αμέτρητα τα άρθρα του που έχουν φιλοξενηθεί σε "κεντροδεξιά" Blogs με σκοπό να ... πλήξουν την ΝΔ και τον Α. Σαμαρά που συμμετείχε στην κυβ. Παπαδήμου ...

    Γέλασα γιατί φανταζόμουν ότι έβλεπα τα μούτρα των διαχειριστών αυτών των "Δεξιών" blogs όταν μάθαιναν ότι τόσο καιρό, διαφήμιζαν τον υποψήφιο βουλευτή του εξωκοινοβουλευτικού κόμματος της Άκρας Αριστεράς Σύμφωνοι, ο κ. Δελαστίκ έχει πολύ περισσότερες εμφανίσεις σε αυτά που το κόμμα του έχει καταχωρήσει σε "καθεστωτικά" ΜΜΕ, και σύμφωνοι περισσότερα είναι τα άρθρα του που βασίζονται στην φαντασία του συγγραφέα παρά σε "αποδείξεις"...

    Πιθανότατα γιαυτό θα έχει καλή επιτυχία ο κ. Δελαστίκ.
    Οι χειριστές τωνανθελληνικών σεναρίων, των ιστοριών τρόμου και διαπλοκής , πάντα είχαν το δικό τους κοινό στην χώρα μας.

    Όποιος κατηγορεί χωρίς αποδείξεις μπορεί να κάνει μέχρι και κόμμα στην χώρα αυτή.
    ΑΡΚΕΙ να προβληθεί καταλλήλως...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΣΙΓΟΥΡΑ ΔΕΝ ΘΑ ΨΗΦΙΣΩ ΑΝΤΑΡΣΥΑ..ΑΛΛΑ ΑΝ ΗΤΑΝ ΝΑ ΤΟ ΕΠΙΛΕΞΩ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΕ ΝΔ-ΠΑΣΟΚ-ΛΑΟΣ ΚΟΥΒΕΛΗ ΝΤΟΡΑ ΚΑΤΣΕΛΗ..ΝΑΙ ΘΑ ΤΟ ΨΗΦΙΖΑ ΧΙΛΙΕΣ ΦΟΡΕΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. 10 16 ΕΔΩ ΠΟΥ ΦΤΑΣΑΜΕ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΛΕΟΝ ΚΟΜΠΕΞ ΚΑΙ ΦΟΒΙΕΣ ΟΠΩΣ ΣΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΧΕΙΡΟΤΕΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΟΣΦΥΟΚΑΜΠΤΕΣ ΚΑΙ ΓΙΟΥΣΟΥΦΑΚΙΑ ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΝΗΜΟΝΙΑΚΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΠΟΥ ΖΗΤΑΤΕ ΨΗΦΟ ΚΑΙ ΑΥΤΟΔΥΝΑΜΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΛΑΟ ΣΚΥΨΤΕ ΣΤΗ ΤΣΑΤΣΑ-ΑΦΕΝΤΙΚΟ ΣΑΣ ΚΑΙ ΔΩΣΤΕ ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΤΙΣ ΕΠΙΤΑΓΕΣ ΤΗΣ ΑΘΛΙΑ ΥΠΟΚΕΙΜΕΝΑ ΔΕΝ ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΕΙΣΤΕ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΟΝΟ ΠΡΟΔΟΤΕΣ-ΙΟΥΔΕΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΔΙΑΒΟΛΟ ΘΑ ΠΑΩ ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΒΛΕΠΩ ΤΗΝ ΦΑΤΣΑ ΤΗΣ ΚΕΦΑΛΟΓΙΑΝΝΕΝΑΣ,ΤΗΣ ΠΙΠΙΛΩΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΛΙΖΑΣ!!!!Η ΕΛΛΑΔΑ ΚΟΥΦΑΛΕΣ ΤΟΥ ΜΝΗΜΟΝΙΟΥ ΘΑ ΑΝΑΣΤΗΘΕΙ ΣΤΙΣ 6 ΤΟΥ ΜΑΗ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΒΡΕ ΞΙΦΙΕ ΤΙ ΘΕΛΕΙΣ ΚΑΙ ΑΝΑΚΑΤΕΥΕΣΕ ΣΤΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΑΣ.ΕΑΝ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΠΡΟΣΦΕΡΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΘΑ ΟΝΟΜΑΤΙΣΕΙΣ ΠΟΙΟΙ ΕΦΑΓΑΝ ΤΑ ΜΥΘΩΔΗ ΠΟΣΑ ΟΙ ΜΕΣΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΕΞΩ.ΠΡΟΣΕΧΕ ΓΙΑΤΙ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙ ΠΟΤΕ ΑΦΗΝΕΙ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΜΑΤΑΙΟ ΚΟΣΜΟ ΚΑΙ ΤΙ ΘΑ ΠΕΙΣ ΣΤΟΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟ.ΣΤΗΝ ΚΟΛΑΣΗ ΘΑ ΚΑΙΓΕΣΑΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Την πολιτική διεύθυνση του εγχειρήματος είναι αδύνατο να την ασκήσουν αυτοδύναμα η Ν.Δ. ή το ΠΑΣΟΚ

    Μας έχεις πρήξει τα ούμπαλα και δε βγάζεις και νόημα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Η Ελλαδα για να σωθεί πρέπει να διωξει του παγκόσμιους νταβατζηδες του ΔΝΤ να στείλει να σαπισουν στην φυλακή όλα τα λαμογια και ειδικότερα αυτους που κυβερνησαν την Ελλαδα από το 1996 (Ιμια) και μετα.
    Να απευθυνθεί στην Ευρώπη και να ζητησει την χρονική επιμηκυνση του πραγματικού χρέους της Ελλαδος και όχι του αεριτζήδικου και τοκογλυφικού. Αν το αποδεχθούν και θελήσουν την παραμονή μας στην ΕΕ με την όποια βοήθεια τους και χωρίς μνημόνια και αρχιδιές αλλα με μια κυβερνηση που θα χρειαστεί την συμπνοια και την υποστηριξη του λαού με δικαιες αποφασεις ισονομια και δικαιο καταμερισμό βαρων και να αναστηλώσει τα ερείπια του παλιομαλακα παγκοσμιοποιητή αυτου του τσόγλανου που ισοπεδωσε με την μαλακια που τον δερνει τα παντα εχει καλώς αν όχι η Ελλαδα εχει μπροστά της ενα διαφορετικό δρόμο που χρειαζεται σκληρη δουλεια από ολους.
    Να ξεπληρώσουμε μεχρι μιας το χρεος, να πληρωσουν οι ντοπιοι τραπεζιτες απο αυτα που εκλεβαν απο τα τοκογλυφικα επιτόκια που ετρωγαν τον λαο επι 20 ολοκληρα χρόνια καταχρεώνοντας τον σε σημεία εξαθλίωσης και εξευτελισμού.
    Οσα απο αυτα τα μπουρδέλα που λεγονται τράπεζες δεν μπορούν να κρατικοποιηθούν με πραγματικα κεφαλαια απο περιουσιες Ελληνων σε πραγματικές αξίες και τιμές και όχι αεριτζιδικα ομολογα των τοκογλυφικων αγορών.
    Να αρθει μια για πάντα ο επαίσχυντος νόμος περι βουλευτικής ασυλίας και οποιος παλιοπουστας πολιτικός αποδεικνυεται ότι εκλεψε καταχραστηκε δημοσιο χρήμα ΞΕΠΑΤΩΜΑ και εκτελεση το πουσταριο και αυτόν και όποιον αλλο είχε τσιρακι.
    Μας περνουν το μηνυμα ότι όσες χωρες δεν είναι στην ευρωζώνη και την ΕΕ δηλαδή τις 27 όλες λιμοκτονούν και υποφέρουν και το ερώτημα είναι ποσο περισσότερο από εμάς που ζουμε στην φτωχεια και την ξευτίλα καθημερινα; τα συσσιτια τα εχουμε την ανεργία στον Θεό την έχουμε τα παγκακια είναι υπο καταληψη οι κατασχέσεις αβερτα τα μαγαζια λουκετιαστηκαν τι στο διάολο περισσότερο παθαίνουν αυτες οι χωρες που μας φερνουν σαν παραδειγμα;
    Η κατασταση έχει ξεφύγει και το πειραμα απέτυχε ο πιθηκος σηκώθηκε από το κρεβατι του πειράματος και χρειασθηκαν δραστικα μεσα για να τον ελεγξουν έλα όμως που πιθηκος εχει ξεφυγει και αυτός και θα χρησιμοποιήσει καθε μεσο για την ελευθερια του και αυτο τρομάζει του "γιατρους"!!
    Όλοι έχουμε υποχρέωση σε αυτες τις εκλογές να ψηφίσουμε αυτούς πραγματικα επαγγέλονται αυτον τον δρόμο και όχι ολα εκείνα ταμπασταρδα που να τους γαμηθεί οτι εχουν και δεν εχουν που θελουν να βαλουν και την επιτυμβια πλάκα στον ταφο μας η απόφαση ειναι δικη μας ΤΑΦΟΣ Η ΑΓΩΝΑΣ αυτό ειναι το δίλλημα.
    Βεβαια πολλα από αυτα τα κοπρόσκυλα σιγουρα εχουν νυχτερινες ανησυχιες γιατι αυτο που προιωνίζεται για αυτούς δεν ειναι και τόσο ευχαριστο.
    ΜΑΥΡΟ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΛΗΤΑΡΑΔΕΣ ΚΟΜΠΙΝΑΔΟΡΟΥΣ ΨΕΥΤΕΣ ΚΛΕΦΤΕΣ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ που μας εφεραν σε αυτη την κατάσταση αυτα τα γουρούνια που ακόμα εχουν θρασος να κοροιδευουν να χλευαζουν και να ζητουν την ψηφο μας για την θανατικη καταδίκη μας. ΓΑΜΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΣΤΑ ΟΡΘΙΑ και χωρις σαλιο όπως έλεγαν μια και δεν ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΑΛΙΟ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Στο σπίτι σου κάργια κουμάντο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΟΥΣΤ ΣΙΧΑΜΕΝΗ ΠΟΥΤΑΝΑ.

    ΠΟΤΕ ΘΑ ΣΑΣ ΒΑΛΟΥΝ ΟΙ ΛΑΟΙ ΣΤΟΥΣ ΦΟΥΡΝΟΥΣ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Και οι αντιμνημονιακοι να παρουν την εξουσια το μνημονιο θα ακολουθησουν γιατι ξερουν οτι δεν παει αλλοιως. Αυτα που λεν τωρα ειναι να σας κοροϊδεψουν να τους ψηφισετε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Μαυρη η λευκη μαγια εκανες?ΣΕ ΚΟΒΩ ΓΙΑ ΣΚΥΦΤΟΥΛΗ ΡΑΓΙΑΔΑΚΟ ΥΠΗΡΕΤΡΙΟΥΛΑ ΕΓΚΑΘΕΤΟ ΔΕΙΛΟ ΦΟΒΙΣΜΕΝΟ (ΣΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Την πολιτική διεύθυνση του εγχειρήματος είναι αδύνατο να την ασκήσουν αυτοδύναμα η Ν.Δ. ή το ΠΑΣΟΚ. Δεν διαθέτουν ούτε την προγραμματική και ιδεολογική εσωτερική συνοχή ούτε την αναγκαία ισχυρή πολιτική νομιμοποίηση στο κοινωνικό σώμα. Το στοίχημα είναι η συγκρότηση του «μεγάλου μνημονιακού συνασπισμού», του οποίου πρόπλασμα υπήρξε το πολιτικό άθροισμα που στήριξε την κυβέρνηση Παπαδήμου. Αυτός ο συνασπισμός, συναρθρωμένος με την «πολυδαίδαλη υπερδομή» του ΔΝΤ και του διευθυντηρίου της Ευρωζώνης θα αποτελέσει το πολιτικό υποκείμενο προσανατολισμού και ελέγχου των πολιτικών διαδικασιών στη χώρα. Και γύρω από αυτόν τον συνασπισμό θα διαμορφωθεί ένας αστερισμός υβριδικών πολιτικών μορφωμάτων που θα λειτουργούν ως «λελογισμένη» αντιπολίτευση και ως αναχώματα σε ανεπιθύμητες μετατοπίσεις προς τα αριστερά. Δεν θα αμφισβητούν όμως την αναγκαιότητα και τη νομιμότητα των μνημονίων. ΤΕΛΙΚΑ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΓΙΑ ΤΑ ΜΕΓΑΛΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΔΝΤ-ΕΕ-ΤΡΟΙΚΑ ?ΝΔ-ΠΑΣΟΚ-ΛΑΟΣ ΝΤΟΡΑ ΚΑΤΣΕΛΗ ΚΟΥΒΕΛΗΣ ΔΡΑΣΗ (ΚΑΜΕΝΟΣ ΜΕ ΕΡΩΤΗΜΑΤΙΚΟ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. ΜΑΝΤΑΜ

    ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΣΟΥ

    ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΜΑΣ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΘΑ ΔΕΙΣ ΣΕ ΛΙΓΕΣ ΜΕΡΕΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. ΚΚΕ ΔΑΓΚΩΤΟ ΤΩΡΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. ΜΑΛΛΟΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ Η ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΟΤΙ Η ΣΥΝΤΡΙΠΤΙΚΗ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΟΝΟ ΜΕ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΑΔΕΛΦΟ ΚΟΜΜΑ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΤΗΝ ΝΔ...ΤΩΡΑ ΓΙΑΤΙ ΒΡΙΖΟΝΤΑΙ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ..(ΘΕΑΤΡΙΝΙΣΜΟΙ?) ΙΣΩΣ-?ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΟΜΩΣ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΕΞΩΘΟΥΝ ΣΤΑ ΟΡΙΑ ΜΑΣ - ΝΑ ΑΓΑΝΑΚΤΟΥΜΕ ΝΑ ΟΡΓΗΖΟΜΑΣΤΕ ΜΕ ΤΗΝ ΗΛΙΘΙΟΤΗΤΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΜΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΑΠΟΦΑΣΙΣΜΕΝΟΙ ΣΤΗΝ ΚΑΛΠΗ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση