GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Εξαλλος ο Ιωαννίδης για την "επιστροφή" Γκιουλέκα...

Από τον Γιάννη Δαίδαλο ΜΟΝΟ στο PRESS-GR H επιστροφή του Κώστα Γκιουλέκα στη ΝΔ έχει κάνει έξαλλο τον βουλευτή Γιάννη Ιωαννίδη που εκλέγ...

Από τον Γιάννη Δαίδαλο
ΜΟΝΟ στο PRESS-GR

H επιστροφή του Κώστα Γκιουλέκα στη ΝΔ έχει κάνει έξαλλο τον βουλευτή Γιάννη Ιωαννίδη που εκλέγεται επίσης στην Α' Θεσσαλονίκης. Ο Γ. Ιωαννίδης ήδη και εδώ και μέρες δεν έκρυβε την οργή του στο εντευκτήριο της Βουλής, όπου υψηλοφώνως τόνιζε ότι...

θα είναι «ξεφτίλα» να γίνουν δεκτοί πίσω στη ΝΔ όσοι βγήκαν εκτός γραμμής με αποτέλεσμα να υπάρχουν πλέον βουλευτές δύο ταχυτήτων. Από σήμερα μάλιστα έχει ανεβεί ακόμη περισσότερο στα κεραμίδια...

3 σχόλια

  1. Αν τρέμεις απο αγανάκτηση για κάθε αδικία τότε είσαι σύντροφος μου!!!

    Αξίζει φίλε μου να ζεις για ένα όνειρο, κι ας είναι η φωτιά του να σε κάψει…

    Κι αν μας πουν ότι είμαστε σχεδόν ρομαντικοί, ότι είμαστε αδιόρθωτοι ιδεαλιστές, ότι σκεφτόμαστε το αδύνατο, εμείς πρέπει χίλιες φορές να απαντήσουμε ΝΑΙ ΕΊΜΑΣΤΕ.

    Τα συμφέροντα του Δ.Ν.Τ. εκπροσωπούν τα μεγάλα διεθνή συμφέροντα που σήμερα δείχνουν να εδράζονται και συγκεντρώνονται στην Wall Street
    (Τσε, συνέντευξη σε αργεντίνικο ραδιόφωνο, 3 Νοεμβρίου 1959.)

    Τι έχει αλλάξει από τότε; ΤΙΠΟΤΑ..

    Όταν η αδικία γίνεται νόμος, τότε η αντίσταση γίνεται καθήκον..Γιατί..ποτέ!! δεν μπήκε στο δίλημμα να εγκαταλείψει τον αγώνα για Εθνική Ανεξαρτησία και Λαϊκή Κυριαρχία.

    Το κεφάλαιο δεν έχει πατρίδα και τρέχει να βρει κέρδη σ' όποια χώρα υπάρχουνε τέτοια. Γι' αυτό δε νοιάζεται κι ούτε συγκινείται με την ύπαρξη των συνόρων και του κράτους. .

    Ενώ εμείς, το μόνο πού διαθέτουμε, είναι οι καλύβες μας και τα πεζούλια μας.
    Αυτά αντίθετα από το κεφάλαιο που τρέχει, οπού βρει κέρδη, δε μπορούν να κινηθούν και παραμένουν μέσα στη χώρα που κατοικούμε.

    Ποιος, λοιπόν, μπορεί να ενδιαφερθεί καλύτερα για την πατρίδα του; Αυτοί που ξεπορτίζουν τα κεφάλαιατους από τη χώρα μας ή εμείς που παραμένουμε με τα πεζούλια μας εδώ.. Από τον ιστορικό λόγο του Αρη Βελουχιώτη στην Λαμία...

    Η σειρά μας Κύριες και κύριοι να γράψουμε την δικιά μας Ιστορία ... αυτοί που παρέδωσαν την χώρα, έχασαν φάκελο ποτισμένο με αίμα από εκτελέσεις Γερμανών, έχουν παράδοση τα πάντα είναι καταδικασμένοι για εσχάτη προδοσία ΌΛΟΙ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Σιγά μεγάλε, ανατρίχιασα...

    Μπρρρρρ πόσο ο "επαναστατισμός" μπορεί να οδηγήσει στην απόλυτη αφασία.

    Σοβαρά ε, υπάρχουν διεθνή συμφέροντα. Πω πω πω. Και το πολιτικό σύστημα στην Ελλάδα είναι ενσωματωμένο και άρα είναι προδότες. Και το ανακάλυψες τώρα που ... ντεν έκει ντουλειά και αν έκει το τζεπ είναι άντειο. Μπα σε καλό σου. Και η λύση είναι η ... επανάσταση!!!!

    Χαχααχα πόσοι χρήσιμοι για το σύστημα ηλίθιοι σαν και σένα υπάρχουν με τα ψευτομανιφέστα σου...

    Κάτσε να φτάσουμε στις εκλογές και μετά να δούμε τι θα γράφεις. Ειδικά αν ... γίνει επανάσταση. 80%θα παίρνει το σύστημα, θα γλείφουμε τα "συμφέροντα" και θα συμβιβαζόμαστε με πολύ λιγότερα από αυτά τα ελάχιστα που προσδοκούμε τώρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Πολυ σωστα η Ν.Δ πανηγυριζει για την επιστροφη Γκιουλεκα.
    Ο Γκιουλεκας ειναι υπολογισιμο στελεχος της Ν.Δ ,ασχετα αν εχασε στις δημαρχιακες εκλογες απο ενα μεθυσο αλκοολικο καθικι τυπου "μπουταρης"..

    Ο κ.Ιωαννιδης καλοδεχτηκε την επιστροφη του ,ασχετα τι γραφουν κατι παλιοσκυλα τυπου "γιαννης δαιδαλος" ο οποιος ειρησθω εν παροδω ειναι πουστης ολκης..
    Και απο πουστη μην περιμενει κανεις αληθεια..

    τζων

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση