GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Συναυλία των παιδιών του Ελληνορθόδοξου Σχολείου στη Μοζαμβίκη...

Από " Ορθόδοξη Μοζαμβίκη " Κάθε χρόνο, κατά την περίοδο της Μεγάλης Εβδομάδος, οι Ορθόδοξοι προσέρχονται ευλαβικά και με κατάνυξη ...

Κάθε χρόνο, κατά την περίοδο της Μεγάλης Εβδομάδος, οι Ορθόδοξοι προσέρχονται ευλαβικά και με κατάνυξη για να προσευχηθούν και να βιώσουν τα Σεπτά Πάθη του Θεανθρώπου. Σε αυτή την κατάνυξη συμβάλλουν και οι Ύμνοι της Μεγάλης Εβδομάδος, οι οποίοι έχουν μια...
ιδιαίτερη απήχηση στην ψυχή και την σκέψη των ανθρώπων.
Αυτή η ιδιαίτερη απήχηση επιχειρήθηκε να αποτυπωθεί στην Συναυλία, που διοργανώθηκε το βράδυ της Μεγάλης Δευτέρας, μετά την ακολουθία του Νυμφίου από την Ιερά Επισκοπή Μοζαμβίκης, η οποία υποστηρίχθηκε αποκλειστικά από παιδιά Ορθοδόξων της Μοζαμβίκης, νεοφώτιστα αλλά και κατηχούμενα. Τα παιδιά επιχείρησαν να οδηγήσουν το ακροατήριο μέσα από μια επιλογή ύμνων που ψάλθηκαν στην Ελληνική, την Πορτογαλική, την Ρωσική και την Αγγλική σε μια σύντομη διαδρομή Από το Πάθος στην Ανάσταση.
Μετά το πέρας της συναυλίας ο Επίσκοπος Μοζαμβίκης, αφού μετέφερε τις ευχές του Μακαριωτάτου Πάπα και Πατριάρχη Αλεξανδρείας και Πάσης Αφρικής κ.κ. Θεοδώρου, ευχαρίστησε τον παριστάμενο Επίτιμο Γενικό Πρόξενο της Ελλάδος κ. Γεράσιμο Μαρκέτο, τους γονείς, τα παιδιά, τον Ψάλτη και Αναγνώστη κ. Βασίλειο Σπανούδη και την σύζυγό του Μάρω για την συμβολή του στην συναυλία.


8 σχόλια

  1. Κάντε χριστιανάκια τα αφρικανάκια γιατί τα ελληνάκια θα σας πέρνουν με τις πέτρες σε λίγα χρόνια. Στο μέλλον τα αφρικανάκια με τις πέτρες θα σας πέρνουν και αυτά, με το καλό!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Φέτος έχω να προτείνω ένα νέο θαύμα στο θεό, γκραν σουξέ! Αυτό με το άγιο φως κάθε χρόνο το βαρεθήκαμε, άλλως τε το έχουμε κάνει πολλές φορές στο χημείο. Δηλαδή, την ώρα που ο παιδεραστής παπάς λέει δεύτε λάβετε φως (το άγιο) και ανεβαίνει στην εξέδρα για το Χριστός ανέστη, κατεβαίνει ο αρχάγγελος με την ρομφαία και του τον κόβει σύριζα μπροστά στο ευσεβές πλήθος. Να δεις τότε πιστεύουμε ή δεν πιστεύουμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. 11 Απρ 2012 7:01:00 μ.μ.

    Δεν θα προλάβει να το κάνει αυτό ο άγγελος. Θα τον έχει καθαρίσει με το uzi ο εβραίος αστυνομικός οπότε μην κάνεις όνειρα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΜΠΡΑΒΟ ΓΑΜΑΤΑ ΟΛΑ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ..ΑΝΤΕ ΝΑ ΓΕΛΑΣΕΙ ΛΙΓΟ ΤΟ ΠΙΚΡΑΜΕΝΟ ΜΑΣ ΧΕΙΛΑΚΙ ..ΚΑΙ ΞΑΝΑ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Συμπάθησέ με χριστιανέ
    που γράφω άρες μάρες,
    κι' αυτά που γράφει ο θεός
    δεν είναι κουταμάρες;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Όχι 11 Απρ 2012 10:18:00 μ.μ. δεν είναι κουταμάρες γιατί δεν τα έγραψε ο θεός, ούτε οι άνθρωποι που τα έγραψαν άκουσαν από αυτόν. Προπαγάνδα είναι όλα.

    Δείτε εδω αν δε βαριέστε ή δεν έχετε κάτι καλύτερο να κάνετε:

    http://www.pare-dose.net/?p=3631

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Σύμφωνοι 11 Απρ 2012 10:31:00 μ.μ.αυτά είναι γνωστά και μισογύνης ήταν ο Παύλος και τον βίασαν οι Κρητικοί πηγαίνοντας προς Ρώμη. Ούτε φυσικά ο θεός τα έγραψε, πού να βρει μελάνι ο δόλιος. Και φυσικά μιλάμε για τον Γιακβέ, τον εβραιοχριστιανό, που είναι και Χριστός και άγιο πνεύμα. Γιατί ο καθένας μας μπορεί να έχει και από έναν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση