GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ο παιδεραστής του Ρεθύμνου δεν θα παραστεί στο δικαστήριο λόγω φόβου επεισοδίων...

Υπό το φόβο πρόκλησης σοβαρών επεισοδίων, ο 47χρονος προπονητής Νίκος Σειραγάκης -η δράση του οποίου συγκλόνισε το πανελλήνιο τον περασμέν...


Υπό το φόβο πρόκλησης σοβαρών επεισοδίων, ο 47χρονος προπονητής Νίκος Σειραγάκης -η δράση του οποίου συγκλόνισε το πανελλήνιο τον περασμένο Δεκέμβριο- δεν θα παραστεί στο Συμβούλιο Πλημμελειοδικών Ρεθύμνου.
Δημοσιογραφικές πηγές αναφέρουν ότι ίσως και μέσα στην εβδομάδα η πλευρά της υπεράσπισης προτίθεται να υποβάλει σχετικό αίτημα στην αρμόδια ανακρίτρια ώστε σε κάθε περίπτωση ο 47χρονος να εκπροσωπηθεί στο Δικαστικό Συμβούλιο από τον δικηγόρο του και να μην χρειαστεί να μεταχθεί από τις φυλακές Τριπόλεως όπου είναι έγκλειστος.
Την ίδια ώρα σε πλήρη εξέλιξη βρίσκεται η διαδικασία της κύριας ανάκρισης με την κατάθεση των ανηλίκων, οι οποίοι φέρονται να είχαν πέσει θύματα της νοσηρής δράσης του κατηγορούμενου παιδεραστή.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση