GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Το κόκκινο μελάνι που δεν θα στεγνώσει ποτέ από τις ψυχές μας!

Από το http://pinakio.blogspot.com/ Η επιστολή του 77χρονου αυτόχειρα περιγράφει μέσα σε μερικές αράδες την ζοφερή πραγματικότητα που βιών...

Η επιστολή του 77χρονου αυτόχειρα περιγράφει μέσα σε μερικές αράδες την ζοφερή πραγματικότητα που βιώνουμε όλοι τους τελευταίους μήνες.
Λέξεις και έννοιες που βγαίνουν από μέσα μας, αλλά...
σκοντάφτουν στα χείλη μας για να μη μας κατηγορήσουν εμάς ως ακραίους ή δήθεν σωτήρες μας.
Οι τελευταίες λέξεις που αποτύπωσε στο χαρτί με ένα κόκκινο μελάνι που δεν θα στεγνώσει ποτέ στις ψυχές και τις συνειδήσεις όλων μας, χαρακτηρίζουν την κυβέρνηση κατοχική και την παρομοιάζουν με αυτή του προδότη στρατηγού Τσολάκογλου.
«Η κατοχική κυβέρνηση Τσολάκογλου εκμηδένισε κυριολεκτικά την δυνατότητα επιβίωσης μου που στηρίζονταν σε μια αξιοπρεπής σύνταξη που επί 35 χρόνια εγώ μόνον (χωρίς ενίσχυση κράτους) πλήρωνα γι’ αυτή.
Επειδή έχω μια ηλικία που δεν μου δίνει τη δυνατότητα δυναμικής αντίδρασης (χωρίς βέβαια να αποκλείω αν ένας Έλληνας έπαιρνε το καλάσνικοφ ο δεύτερος θα ήμουν εγώ) δεν βρίσκω άλλη λύση από ένα αξιοπρεπές τέλος πριν αρχίζω να ψάχνω στα σκουπίδια για τη διατροφή μου.
Πιστεύω πως οι νέοι χωρίς μέλλον, κάποια μέρα θα πάρουν τα όπλα και στην πλατεία Συντάγματος θα κρεμάσουν ανάποδα τους εθνικούς προδότες όπως έκαναν το 1945 οι Ιταλοί στο Μουσολίνι (πιάτσα πορέτο του Μιλάνο).

17 σχόλια

  1. Ηθικοί αυτουργοί ο Τσίπρας και ο Καμμένος που έχουν μουρλάνει τα γεροντάκια ακόμα και αυτούς που δεν έχουν κανένα οικονομικό πρόβλημα όπως ο δυστυχής φαρμακοποιός ...
    Τα άλλα είναι γνωστές λαϊκιστικές αηδίες μέτριων δημοσιογράφων και νεοφασιστών από την αριστερά και την δεξιά!!!
    Προστατέψτε τους παππούδες από τον Παπαδάκη, τον Αυτιά, την Τσαπανίδου και τις λοιπές δημοσιογραφάρες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. TO GRAMMA AYTO DEN GRAFTHKE APO TON 77XRONO.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. "Ο φασισμός και ο λαϊκισμός σκοτώνουν αθώους"

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. 5 Απρ 2012 1:04:00 μ.μ.
    ΠΟΣΟ ΜΑΛΑΚΑΣ ΕΙΣΑΙ!!!!! Ο ΚΑΜΜΕΝΟΣ ΚΑΙ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΣΕ ΦΤΑΙΝΕ. ΑΛΛΑ ΔΙΚΙΟ ΕΧΕΙΣ, ΑΛΛΑ ΕΧΕΙΣ ΒΟΛΕΜΕΝΗ ΤΗΝ ΚΩΛΑΡΑ ΣΟΥ ΣΕ ΚΑΡΕΚΛΑ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΑΣ ΑΠΟ ΤΟ ΝΔΠΑΣΟΚ ΚΑΛΑ ΤΑ ΛΕΣ.
    ΑΛΛΑ ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΞΕΒΟΛΕΥΤΗΣ ΚΑΙ ΕΣΥ ΑΛΗΤΗ.
    ΜΑΥΡΟ ΣΕ ΝΔΠΑΣΟΚ (1 ΚΟΜΜΑ ΕΙΝΑΙ ΠΛΕΟΝ)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Αγγελία ΣΥΡΙΖΑ: Ζητούνται ευαίσθητοι ηλικιωμένοι για συμμετοχή στην προεκλογική εκστρατεία του κόμματός μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Αποχωρούν 15 μέλη του Εθνικού Συμβουλίου του ΠΑΣΟΚ.

    Με επιστολή τους προς τον γραμματέα του ΠΑΣΟΚ Μιχάλη Καρχιμάκη, δεκαπέντε μέλη του Εθνικού Συμβουλίου του Κινήματος δημοσιοποιούν την αποχώρησή τους.

    Τα 15 μέλη του ΠΑΣΟΚ, που προέρχονται κυρίως από τη νεολαία, τονίζουν ότι άρουν τη στήριξή τους από όσους «τοποθετούν το συμφέρον των δανειστών πάνω από τον αγώνα για καθημερινή επιβίωση του ελληνικού λαού» και δηλώνουν ότι παραιτούνται από τις «αντίστοιχες θεσμικές τους ιδιότητες».

    Αναλυτικά η επιστολή των 15:

    Επιστολή προς το Γραμματέα του ΕΣ ΠΑΣΟΚ

    Σύντροφε Γραμματέα του ΠΑΣΟΚ,

    Οι ψευδαισθήσεις για όλους μας τελείωσαν. To ΠΑΣΟΚ μπροστά σε αυτή την τόσο κρίσιμη συγκυρία για τη χώρα μας και το λαό μας αρνήθηκε κάθε προοδευτική λύση και αφομοίωσε την νεοφιλελεύθερη ατζέντα που της επιβλήθηκε από το εξωτερικό. Έπαψε να είναι σοσιαλιστικό όταν όλοι οι χειρισμοί ευνοούσαν τους λίγους και οδηγούσαν στην εξαθλίωση τους πολλούς. Έπαψε να είναι πατριωτικό όταν επέλεξε να μην διεκδικεί τα δίκαια του Ελληνισμού. Έπαψε να αποτελεί φορέα δημοκρατίας για την χώρα όταν επέλεξε να συμμετέχει σε μια κυβέρνηση με μη αιρετό πρωθυπουργό με συμμετοχή της δεξιάς και της ακροδεξιάς. Έπαψε να είναι πολυσυλλεκτικό όταν η κραταιά ιδεολογία πλέον θεωρείται η μόνη επιτρεπτή. Σε εσωκομματικό πεδίο έπαψε να είναι δημοκρατικό κόμμα και λειτούργησε με αυλοκόλακες του προέδρου-αυτοκράτορα εδώ και χρόνια. Η ηγεσία του επέλεξε να δημιουργήσει ένα κόμμα-λέσχη φίλων που δεν θα έχει θεσμικές πολιτικές διαδικασίες και θα είναι αφυδατωμένο από νέες ιδέες.

    Μαζί και με άλλους συντρόφους προτείναμε πολιτικές διαδικασίες και πιο αμεσοδημοκρατικούς θεσμούς και μας απομόνωσαν. Προτείναμε να επιλεχθεί ένας προοδευτικός δρόμος εξόδου από την κρίση και πιο δίκαιους τρόπους κατανομής των οικονομικών βαρών και μας αγνόησαν. Προτείναμε την αναδιάρθρωση του χρέους της χώρας από το 2010 και λοιδορηθήκαμε ως επικίνδυνοι και φίλοι του «κόμματος της δραχμής». Προτείναμε να μη στηριχθεί η κυβέρνηση ΠΑΠΑΔΗΜΟΥ και να προσφύγουμε σε εκλογές. Απαιτήσαμε να αλλάξει η πολιτική πορεία καθώς αδυνατούμε μαζί με την πλατιά μάζα της δημοκρατικής παράταξης να στηρίξουμε αυτή την ταξική, μονολιθική, αποτυχημένη, αδιέξοδη πολιτική και δεν εισακουστήκαμε.

    Από την αρχή αυτής της κρίσης δεν ακολουθούμε τη λογική σας που κάνει λόγο για πραγματική συρρίκνωση μισθών και συντάξεων, μην υπολογίζοντας ότι τοποθετείτε πολλούς από μας στο όριο της επιβίωσης. Άλλωστε, το γεγονός ότι αποτελείτε μια πολιτική ελίτ ξεκομμένη από την κοινωνία και τις ανάγκες της αποδείχτηκε με το ότι επιλέξατε να «πετσοκόψετε» κοινωνικά επιδόματα, όπως το επίδομα ανεργίας, θεωρώντας προφανώς ότι οι άνεργοι μπορούν να ζήσουν... με λιγότερα, για να σωθεί η πατρίδα μας. Ωστόσο, δεν επιλέξατε να «σώσετε την Ελλάδα», όπως ισχυρίζεστε, αντλώντας έσοδα από όσους παρασιτούν σε βάρος του ελληνικού λαού και συνεχίζουν να στοιβάζουν τα κέρδη τους. Η διαιώνιση αυτής της λογικής στα πλαίσια της εφαρμοζόμενης κυβερνητικής πολιτικής θέτει σε μεγάλο κίνδυνο την ανεξαρτησία της χώρας μας, τα κεκτημένα δημοκρατικά δικαιώματα και το μέλλον της νέας γενιάς. Αυτή η στρατηγική, του νεοφιλελευθερισμού θα βαθύνει την οικονομική, κοινωνική και πολιτική κρίση στην Ελλάδα και διεθνώς, όπου εφαρμόζεται. Για αυτό και άρουμε τη στήριξή μας από όσους εκφράζουν εκβιαστικά τη λογική αυτή και τοποθετούν το συμφέρον των δανειστών πάνω από τον αγώνα για καθημερινή επιβίωση του ελληνικού λαού.

    Επιλογή, πλέον για μας αποτελεί να δώσουμε τη μάχη με όλους αυτούς που παραμένουν πιστοί στις αρχές του σοσιαλισμού και της κεντροαριστεράς σε όλους τους μαζικούς χώρους, με στόχο να συμβάλλουμε στην ανασυγκρότηση της δημοκρατικής παράταξης και στη διαμόρφωση προοδευτικής πρότασης διακυβέρνησης μακριά από τις υποκριτικές αναδιπλώσεις όλων όσων διαδραμάτισαν πρωταγωνιστικό ρόλο στην «αφαίμαξη» των λαϊκών στρωμάτων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Επιθυμούμε να διαχωρίσουμε τη θέση μας από όσους εγκαταλείπουν το ΠΑΣΟΚ σήμερα για προσωπικές διαφωνίες και για λόγους που έχουν να κάνουν με την εκλογή νέας ηγεσίας. Η δική μας επιλογή και ρήξη αφορά τις πολιτικές που εφαρμόστηκαν και θα συνεχίσουν να εφαρμόζονται κατ' εντολή διεθνών και ντόπιων καιροσκόπων. Την ευθύνη αυτών φέρουν σύσσωμη η κοινοβουλευτική ομάδα, η πρώην και η νυν ηγεσία, που εν γνώσει τους επέλεξαν βαρβαρότητα αντί για σοσιαλισμό. Η επιλογή μας έχει να κάνει με το γεγονός ότι δε σώζεται με αυτό τον τρόπο η χώρα και ο λαός της, αλλά οδηγούμαστε σε ένα αδιέξοδο, ενώ συγκεκριμένα συμφέροντα παραμένουν ανέγγιχτα χωρίς να συνεισφέρουν στη «διάσωση» της Ελλάδας.

    Ως φυσική κατάληξη των παραπάνω δηλώνουμε ότι παραιτούμαστε από τις αντίστοιχες θεσμικές μας ιδιότητες.

    1)ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΔΗΣ ΑΝΤΩΝΙΟΣ ΜΕΛΟΣ ΕΘΝΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΠΑΣΟΚ-ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΝΕΟΛΑΙΑΣ ΠΑΣΟΚ

    2)ΣΤΕΦΑΝΟΥ ΝΙΚΟΣ ΜΕΛΟΣ ΝΟΜΑΡΧΙΑΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΠΑΣΟΚ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

    3)ΧΑΤΖΗΠΕΤΡΟΥ ΘΕΟΔΩΡΑ ΜΕΛΟΣ ΝΟΜΑΡΧΙΑΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΠΑΣΟΚ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

    4)ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΠΕΛΛΙΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ Ε΄ ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑΤΟΣ ΠΑΣΟΚ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

    5)ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΡΗΓΑΣ ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΕΘΝΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΝΕΟΛΑΙΑΣ ΠΑΣΟΚ

    6)ΠΕΤΡΟΥΛΑ ΡΕΝΤΖΟΥ ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΕΘΝΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΝΕΟΛΑΙΑΣ ΠΑΣΟΚ

    7)ΔΗΜΟΣ ΞΙΝΤΑΡΗΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ ΝΕΟΛΑΙΑΣ ΠΑΣΟΚ ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ

    8)ΑΚΗΣ ΚΑΛΑΜΑΡΑΣ ΜΕΛΟΣ ΝΟΜΑΡΧΙΑΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΝΕΟΛΑΙΑΣ ΠΑΣΟΚ ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ

    9)ΜΑΡΙΑ ΠΑΠΠΑ ΜΕΛΟΣ ΝΟΜΑΡΧΙΑΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΝΕΟΛΑΙΑΣ ΠΑΣΟΚ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

    10)ΘΟΔΩΡΗΣ ΤΣΟΤΣΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ ΝΕΟΛΑΙΑΣ ΠΑΣΟΚ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ ΠΤΟΛΕΜΑΙΔΑΣ

    11)ΓΡΗΓΟΡΙΑΔΗΣ ΠΕΤΡΟΣ ΜΕΛΟΣ ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ Ε΄ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑΤΟΣ ΠΑΣΟΚ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

    12)ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΜΕΛΟΣ ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ Ε΄ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑΤΟΣ ΠΑΣΟΚ

    ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

    13)ΤΖΙΒΑΝΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΜΕΛΟΣ ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΗΣ ΕΠΤΡΟΠΗΣ Ε΄ ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑΤΟΣ ΝΕΟΛΑΙΑΣ ΠΑΣΟΚ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

    14)ΚΟΥΓΙΟΥΜΤΖΟΓΛΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΜΕΛΟΣ ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΗΣ ΕΠΤΡΟΠΗΣ Ε΄ ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑΤΟΣ ΝΕΟΛΑΙΑΣ ΠΑΣΟΚ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

    15)ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΖΗΝΑΣ ΜΕΛΟΣ ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΗΣ ΕΠΤΡΟΠΗΣ Δ΄ ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑΤΟΣ ΝΕΟΛΑΙΑΣ ΠΑΣΟΚ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. σαπιοΑΡΧΙΔΙ άνωθεν


    ΒΡΕΣ ..αλλα λόγια
    ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΛΟΓΗΘΕΙΣ...πουτανόπραγμα του ληγμένου ΠΑΣΟΚ.

    ΅ΣΧΟΛΙΑΣΤΗ΅-ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ απο το μπουρδέλο της Πιποκράτους
    σιχαμερή, μολυσματική φτυσιά, ανθρωποειδές του κώλου.
    ------------------------------------------------------

    Η ΑΛΗΤΕΙΑ ΤΩΝ ΕΠΙΣΗΜΩΝ ΛΑΜΟΓΙΩΝ $$$$$$$$$$$$ ΠΑΣΟΚ ΣΤΑ ΦΑΡΜΑΚΑ _________________________

    Αύγουστος 2010: Από βάθος 110 μέτρων, σε αρχαίο πηγάδι στο Λαύριο ανασύρονται σακούλες σκουπιδιών γεμάτες ακριβά φάρμακα. Αποκαλύπτεται κομπίνα πολλών χιλιάδων ευρώ σε βάρος του ΙΚΑ... το θυμάστε;

    - Μήνες αργότερα δίνονται στην δημοσιότητα τα ονόματα των εμπλεκόμενων στην υπόθεση, η σχέση τους και οι κομματικές τους ιδιότητες.
    Υποψήφια βουλευτής του GAP ΠΑΣΟΚ και Γραμματέας Τ.Ο. ΠΑΣΟΚ η κυρία που με τον άνδρα της εξαπατούσαν το ΙΚΑ με πλαστές συνταγές και...
    "Οι δύο ελεγκτές της Υπηρεσίας Ελέγχου και Διακίνησης Φαρμάκων παρέδωσαν το πόρισμά τους για την υπόθεση των εκατοντάδων κουτιών φαρμάκων που βρέθηκαν τον Αύγουστο και τον Οκτώβριο του 2010 πεταμένα σε πηγάδια του Λαυρίου. Στην υπόθεση φέρονται ως εμπλεκόμενοι μία γιατρός του ΙΚΑ και ένας φαρμακοποιός του Λαυρίου.
    Η κομπίνα ήταν απλή: ο φαρμακοποιός έπαιρνε την συνταγή από την γιατρό του ΙΚΑ, επικολλούσε πάνω της την ταινία γνησιότητας από ένα κουτί φαρμάκου και παρέδιδε τη συνταγή στο ΙΚΑ για να εισπράξει την αμοιβή που του αναλογούσε.
    Με τον τρόπο αυτό το ΙΚΑ ζημιώθηκε χιλιάδες ευρώ.
    Δόθηκαν στην δημοσιότητα και τα ονόματα των εμπλεκομένων στην υπόθεση. Πρόκειται για την γιατρό του ΙΚΑ Λαυρίου Κηλυπούρη Όλγα και το φαρμακείο του «Νικόλαου Ζαγουρή»."
    ______________________
    Τι εστί Κηλυπούρη Όλγα ;
    - Υποψήφια βουλευτής του ΠΑΣΟΚ και του ΓΑΠ στις εκλογές 2007. (δεν εκλέχθηκε καθώς βγήκε τελευταία με 5.910 σταυρούς).
    - Υποψήφια Νομαρχιακή σύμβουλος το 2006 με το ΠΑΣΟΚ (Μπαλής) στην Αν Αττική
    (δεν εκλέχθηκε καθώς ήρθε 22η με 1928 σταυρούς).
    - Υποψήφια μέλος του Εθνικού Συμβουλίου του ΠΑΣΟΚ στο 8ο Συνέδριο τον Μάρτιο του 2008 (δεν εκλέχθηκε καθώς βγήκε τελευταία με 5 σταυρούς)
    - Γραμματέας Τ.Ο ΠΑΣΟΚ Λαυρίου
    (Σελίδα Ν.Ε. ΠΑΣΟΚ Αν. Αττικής)
    __________________________
    Τι εστί Ζαγουρής Νικόλαος;
    - Σύζυγος της κυρίας.
    - Πρόεδρος της κοινότητας Αγ.Κωνσταντίνου για 3 τετραετίες με τη στήριξη του ΠΑΣΟΚ.
    Σύνεδρος στο 8 συνέδριο του ΠΑΣΟΚ τον Μάρτιο του 2008.

    + Φίλοι του κ. Πάγκαλου και του Γιωργάκη λοιπόν αυτοί που έβαζαν χέρι στο ΙΚΑ και τα άλλα Ταμεία..
    Πάγκαλος: "Μαζί με την Κηλυπούρη τα φάγαμε" Αυτό εννοούσε προφανώς ο Πάγκαλος όταν έλεγε ότι μαζί τα φάγαμε:
    Συνυποψήφιοι στην ίδια περιφέρεια το 2007 και συμπαρευβρισκόμενοι σε εκδηλώσεις που γίνονταν στην Περιφέρεια... θέλει να μας πει ότι δεν ήξερε την κυρία που με τον ΠΑΣΟΚο σύζυγο είχαν στήσει επιχείρηση και ελάφρυναν τα ΙΚΑ κατά εκατοντάδες χιλιάδες ευρω ;

    Όλγα Κηλυπούρη (γιατρός) :Υποψήφια βουλευτής ΠΑΣΟΚ,υποψήφια νομαρχιακή σύμβουλος ΠΑΣΟΚ, υποψήφια Εθνικού συμβουλίου , γραμματέας Τ.Ο ΠΑΣΟΚ Λαυρίου.

    Νικόλαος Ζαγουρής ( σύζυγος, φαρμακοποιός): Κοινοτάρχης (τρεις 4ετίες) στον Αγ.Κωνσταντίνο με την υποστήριξη του ΠΑΣΟΚ, μέλος στο 8ο συνέδριο του ΠΑΣΟΚ.

    Αν και τον Φεβρουάριο του 2011 ο Κουτρουμάνης, παρουσία του Βενιζέλου και του Λοβέρδου, διαβεβαίωνε για την συγκεκριμένη υπόθεση ότι: "θα σας ενημερώσουμε λεπτομερώς τις επόμενες ημέρες",δεν μάθαμε τι απέγινε...
    Τιμωρήθηκε κάποιος ;
    Aποζημιώθηκε το IKA για την ζημία που υπέστη ;
    Κινήθηκε το κράτος νομικά εναντίον όσων ανέφερε η έκθεση των ελεγκτών;

    Περασμένα ξεχασμένα κ. Λοβέρδε και κ. Σγουρέ,
    που , ως περιφερειάρχης, σπεύσατε να υπογράψετε σύμβαση με την κ. Κηλυπούρη ;
    ________________
    Φτουυυυυυυυ σας ..........ΑΛΗΤΑΡΑΔΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Οι δημοσιογράφοι έγιναν τυμβωρύχοι!
    Δεν επιτρέπεται να εκμεταλλεύεσαι τον τραγικό θάνατο ενός ανθρώπου, χάριν της τηλεθέασης και για κομματικούς λόγους.
    Άκουγα τον υστερικό Τράγκα το πρωί που μιλούσε για δολοφονία! Δεν ντράπηκε και δεν κατάλαβε το ραμολιμέντο, ότι μιλώντας έτσι καθημερινά, σταλάζει στο μυαλό απελπισμένων ανθρώπων την αυτοκτονία.
    Από κοντά και ο σοβαρός Χατζηνικολάου. Δυστυχώς.
    Δεν αυτοκτονείς μόνο για οικονομικούς λόγους, έχεις συνδυασμό προβλημάτων, ψυχικής και σωματικής υγείας.
    Οι Θιβετιανοί που αυτοκτονούν, ενώ είναι νέοι και υγιείς, αυτοκτονούν πράγματι μόνο για το σκοπό τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΠΑ$$ΟΚΟ Κουκουλομπεγλίτηδες.
    Επαγγελματίες ΑΛΗΤΕΣ, λίγος σεβασμός δεν βλάπτει!!!!

    Μετά τη δήλωση του Πάνου Μπεγλίτη για τον 77χρονο που αυτοκτόνησε χθες στο Σύνταγμα, έρχεται ο υφυπουργός Εσωτερικών Πάρις Κουκουλόπουλος, να πει κάτι που σίγουρα θα προκαλέσει τουλάχιστον αίσθηση.

    Μιλώντας στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ είπε ότι το.......συμβάν !!!!
    δημιουργεί αφωνία, περισυλλογή και προβληματισμό, ωστόσο επιχείρησε να ερμηνεύσει το σημείωμα του 77χρονου αυτόχειρα:
    «Μιλά στο όνομα πολλών, γιατί προφανώς ένας συνταξιούχος φαρμακοποιός, όσα χρόνια κι αν περάσουν από τη σύνταξή του, δεν ψάχνει ποτέ στα σκουπίδια. Εάν ο ίδιος άνθρωπος είχε άλλη προσέγγιση, θα μπορούσε να μας βοηθήσει και πολύ καλά για το πώς τα 4 δισ. του 2004 για δαπάνες φαρμάκου έγιναν 9 δισ. μέσα σε λίγα χρόνια».

    Λίγος σεβασμός στην ανθρώπινη τραγωδία και την απώλεια ζωής,
    δε βλάπτει...

    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    Άλλο ένα ζωώδες υποκείμενο όπως τόσα άλλα
    που υπάρχουν στο πράσινο εκτροφείο, που με τις ενέργειές τους οδήγησαν τον άνθρωπο αυτό που αυτοκτόνησε χτες μαζί με εκατοντάδες άλλους να επιλέξουν το στιγμιαίο τέλος τους από τον διαρκή καθημερινό θάνατο.

    Από κάτι τέτοιους δεν μπορεί να περιμένεις τίποτα περισσότερο από το να επιδιώκουν την εξαθλίωση των πολιτών που τους θυσιάζουν στο βωμό του κομματικού και ιδίως του προσωπικού του συμφέροντος.
    Να τους θυμηθούμε στις εκλογές.

    Άξιος της χλεύης του ελληνικου λαού!
    Δε σέβεται τη μνήμη του νεκρού, μιλάει για φάρμακα και κομπίνες όταν γνωρίζει ότι δε θα έπρεπε να μιλάει όταν συστεγάζεται σε ένα κόμμα
    που η λαμογιά και η κομπίνα είναι συνώνυμο του ονόματος του κόμματος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Μαζικές παραιτήσεις από το ΠΑΣΟΚ

    Διαβάστε την κοινή επιστολή που έστειλαν προς τον Γραμματέα του Ε.Σ. ΠΑΣΟΚ 15 πρώην (πλέον) στελέχη του κόμματος.

    Γράφουν: "Σύντροφε Γραμματέα του ΠΑΣΟΚ...

    Οι ψευδαισθήσεις για όλους μας τελείωσαν.
    To ΠΑΣΟΚ μπροστά σε αυτή την τόσο κρίσιμη συγκυρία για τη χώρα μας και το λαό μας αρνήθηκε κάθε προοδευτική λύση και αφομοίωσε την νεοφιλελεύθερη ατζέντα που της επιβλήθηκε από το εξωτερικό.
    Έπαψε να είναι σοσιαλιστικό όταν όλοι οι χειρισμοί ευνοούσαν τους λίγους και οδηγούσαν στην εξαθλίωση τους πολλούς.
    Έπαψε να είναι πατριωτικό όταν επέλεξε να μην διεκδικεί τα δίκαια του Ελληνισμού.
    Έπαψε να αποτελεί φορέα δημοκρατίας για την χώρα όταν επέλεξε να συμμετέχει σε μια κυβέρνηση με μη αιρετό πρωθυπουργό με συμμετοχή της δεξιάς και της ακροδεξιάς.
    Έπαψε να είναι πολυσυλλεκτικό όταν η κραταιά ιδεολογία πλέον θεωρείται η μόνη επιτρεπτή.
    Σε εσωκομματικό πεδίο έπαψε να είναι δημοκρατικό κόμμα και λειτούργησε με αυλοκόλακες του προέδρου-αυτοκράτορα εδώ και χρόνια. Η ηγεσία του επέλεξε να δημιουργήσει ένα κόμμα-λέσχη φίλων που δεν θα έχει θεσμικές πολιτικές διαδικασίες και θα είναι αφυδατωμένο από νέες ιδέες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Μια ερώτηση μόνο θα σας κάνω ρε αληταράδες πολιτικοί, βρομερά σκουλήκια, σιχαμερά ανδρείκελα του ΔΝΤ, της Τρόικας και της νέας τάξης: Παιδιά δεν έχετε ρε εγκληματίες; Οικογένεια δεν έχετε ρε τσογλάνια; Μάνα και πατέρα δεν έχετε ρε ξευτίλες;

    Είστε σίγουροι, βέβαια, λεχρίτες του κερατά, που παριστάνετε τους κυρίους, ότι η απόγνωση δε θα οδηγήσει τον δικό σας πατέρα στην αυτοκτονία…
    Είστε σίγουροι ότι δε θα πεινάσουν τα δικά σας παιδιά…
    Δεν έχετε κανένα φόβο για την οικογένειά σας…
    Αρπάξατε, κλέψατε, ρημάξατε και νομίζετε ότι είστε εξασφαλισμένοι…
    Πλανάσθε πλάνην οικτράν πολιτικά και κοινωνικά ρετάλια…
    Στον ίδιο τόπο, στην πλατεία Συντάγματος, εκεί που άφησε την τελευταία του πνοή ο πρώτος λαϊκός μάρτυρας του αγώνα εναντίον ντόπιων και ξένων κατακτητών, εκεί θα στηθούν οι κρεμάλες, τίμημα των προδοτικών πράξεών όλων εκείνων που θεώρησαν την Ελλάδα κομματικό τους φέουδο και τους Έλληνες πολίτες υποτακτικούς τους…
    5 Απρ 2012 2:23:00 μ.μ.
    Ανώνυμος είπε...
    Δεν βλέπεις; Πρετεντέρη, Καψή, Προτοσάλτε, Οικονόμου,
    Λυριτζής τον Καψή , Παπαδημητρίου τους Κληρονόμους των πολιτικών σαν την Όλγα Κεφαλογιαννη, Ντόρα Μητσοτάκη, που δεν θέλουν να συνδέσουν τους θανάτους με την πολιτική της πορεία ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ, δηλαδή την ΔΙΚΙΆ ΤΟΥΣ.;

    Τον Μπεγλήτη τον Κουκουλόπουλο που χλευάζουν νεκρούς, τους επικοινωνιολόγους που είπαν του Βενιζέλου και του Σαμαρά να κρυφτούν τώρα και να βγουν της τελευταίες μέρες να μας ΣΏΣΟΥΝ


    Καλή λευτεριά από αυτούς που κινούν τα νήματα χρόνια στην χώρα τους δολοφόνους Μπομπόλα, Σάλα, Βαρδινογιάννη, Ψυχάρη, Λάτση, Κοντομηνά , Μυτιληναίο, Αλαφούζο..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ΤΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΜΠΟΡΕΙ ΥΠΑΡΞΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΠΕΡΝΑΜΕ ΤΩΡΑ?.ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΥΜΠΡΑΞΕΙ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΜΕ ΤΟ ΚΚΕ?ΝΑ ΑΡΧΙΣΟΥΝ ΑΜΕΣΑ ΟΙ ΣΦΑΓΕΣ ΝΑ ΞΕΒΡΩΜΙΣΕΙ Ο ΤΟΠΟΣ?ΧΩΡΙΣ ΔΙΚΕΣ ΜΕ ΣΥΝΟΠΤΙΚΕΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ..ΨΗΦΙΖΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΟΙ ΣΚΛΗΡΟΠΥΡΗΝΙΚΟΙ ΚΚΕ-ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ- ΚΑΙ ΟΙ ΠΙΟ ΛΑΙΤ ΣΥΡΙΖΑ-ΚΑΜΕΝΟ ΜΗ ΦΟΒΑΣΤΕ ΡΕ ΜΗΝ ΕΧΕΤΕ ΚΑΝΕΝΑ ΚΟΜΠΛΕΞ!!! ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΤΙΠΟΤΕ ΑΛΛΟ ΝΑ ΧΑΣΟΥΜΕ ΠΑΡΑ ΤΑ ΔΕΣΜΑ ΜΑΣ ..ΕΠΙΚΑΙΡΟ!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ΟΣΟΙ ΑΠΟΧΩΡΗΣΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΑΝ ΤΟΥΣ ΡΩΤΗΣΕΙΣ ..ΤΙ ΘΑ ΨΗΦΙΣΕΤΕ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ? ΣΟΥ ΑΠΑΝΤΟΥΝ,,ΕΜΕΙΣ ΨΗΦΙΖΟΥΜΕ ΤΩΡΑ ΜΙΚΡΟ ΚΟΜΜΑ...ΠΟΙΟ?..Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥΣ..ΤΟ ΠΑΣΟΚ..ΜΙΑ Η ΛΥΣΗ ΚΡΕΜΑΣΜΑ ..ΚΑΛΟΣ ΠΑΣΟΚΟΣ ΚΑΛΟΣ ΝΔ..ΜΟΝΟΝ Ο ΚΡΕΜΑΣΜΕΝΟΣ ΠΑΣΟΚΟΣ Ο ΚΡΕΜΑΣΜΕΝΟΣ ΝΔ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. ΆΡαγε κατέξαίρεσιν και τιμής ένεκεν θα τον θάψει η εκκλησία τον 77χρονο; (κατά το ... 35χρονη)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Με ΑΠΟΛΥΤΟ σεβασμό στο προσωπικό ψυχολογικό πρόβλημα του ΕΒΔΟΜΗΝΤΑΕΠΤΑΧΡΟΝΟΥ (αριθμητικά: 77χρονου) αυτόχειρα και με ΑΠΟΛΥΤΟ σεβασμό σε όσα περνούμε όλοι λίγο ή πολύ, πιστεύω ότι τον δολοφόνησαν οι κραυγές και η μαζική προπαγάνδα των ξεσαλωμένων εναντίον της "Χούντας", της "Κατοχής" κτλ. Ένας νοικοκύρης που ακούει Παπαδάκη, άκουγε Αυτιά, βλέπει τον Λαζόπουλο και προσκυνά το ιερό τέρας Μίκυ Μάου.... εεεε Θεοδωράκη, συγγνώμη, μπορεί και να προβεί σε αυτό το συγκλοστικό διάβημα. Η πράξη του όμως δεν τον κάνει ούτε άγιο, ούτε σωστό. Μάρτυρας υπέρ των άσχετων έγινε με μια πολιτική τοποθέτηση ο παραπλανημένος συνταξιούχος. Από τις λίγες φορές που συντάσσομαι με τον Πρετεντέρη, ο οποίος χθες, προτού την αυτοκτονία, έγραψε στα ΝΕΑ:

    Η πιο ενδιαφέρουσα ιδέα που έχω ακούσει έως τώρα στην προεκλογική εκστρατεία είναι η πρόταση του Καμμένου στον Τσίπρα να συνεργαστούν και να μας κυβερνήσουν παρέα.
    Η πρόταση είναι όλα τα λεφτά! Μεταφορικώς αλλά και κυριολεκτικώς.
    Διότι αν συνεργαστούν, ο μεν Τσίπρας θα διαγράψει το χρέος (όπως έχει υποσχεθεί), ο δε Καμμένος θα φέρει πίσω τα CDS (που κυνηγάει) ενώ και οι δυο από κοινού θα επαναπατρίσουν όλα τα χρήματα που διακινήθηκαν στο εξωτερικό για μίζες από την Siemens, τα υποβρύχια, τους πυραύλους, το Χρηματιστήριο κ.ο.κ. και τα οποία αποτελούν την αγαπημένη τους τερατολογία.
    Σύμφωνα με τους υπολογισμούς τους, μόνο οι μίζες αυτές αρκούν για να ζήσουμε τζάμπα δυο, τρεις γενιές.
    Ποιος, λοιπόν, λογικός άνθρωπος μπορεί να είναι αντίθετος σε μια τέτοια προοπτική; Και ούτε βλέπω λόγο να τα χαλάσουν στο όνομα του Πρωθυπουργού - έχω αρκετούς υποψηφίους υπόψη μου...
    Μα γίνεται; ίσως ρωτήσουν μερικοί δύσπιστοι ή απλώς ανίδεοι.
    Για να είμαι ειλικρινής δεν μπορώ να ξέρω αν βγαίνει η εκλογική αριθμητική - θεωρητικά θα πρέπει ο ένας από τους δύο να βγει πρώτο κόμμα και ο άλλος να μην πατώσει.
    Αλλά είμαι πεπεισμένος ότι στη σημερινή Ελλάδα μπορούν να συμβούν τα πάντα, αρκεί να το απαιτεί το εθνικό συμφέρον. Το οποίο (κατά ευτυχή συγκυρία) προσδιορίζεται και από τους δύο με τον ίδιο τρόπο.
    Ο ένας μιλάει για «κατοχική κυβέρνηση» και ο άλλος για «προδότες» - πράγμα που, αν δεν απατώμαι, είναι περίπου το ίδιο...
    Υπό αυτήν την έννοια, η πρόταση Καμμένου αποδεικνύει με αφοπλιστική απλότητα το αυτονόητο: ότι στην πολιτική όσοι λένε τα ίδια πράγματα είναι τελικώς ίδιοι.
    Και ότι αν καταφέρεις να λες τα ίδια πράγματα με κάποιον που θεωρείς ότι διαφωνείς ριζικά, κάτι στραβό συμβαίνει. Είτε δεν ξέρεις τι λες, είτε υπάρχουν εξαιρετικοί επιστήμονες για την περίπτωσή σου.
    Γελάτε; Μη γελάτε καθόλου. Διότι αυτό είναι το πολιτικό πρόβλημα της σημερινής Ελλάδας.
    Οτι τα πιο ετερόκλητα πολιτικά και ιδεολογικά ακραία ρεύματα κατορθώνουν να συμπίπτουν στην ίδια πλατφόρμα. Σε μια πλατφόρμα που έχει κατασκευαστεί προχείρως και εκ των ενόντων στο όνομα κάποιου υποτιθέμενου «αντι-μνημονιακού αγώνα»...
    Για να το πω όσο πιο απλά γίνεται: είδαν κόσμο και μπήκαν στο ίδιο μαγαζί.
    Κι εδώ έχω δυο απορίες.
    Πρώτον, πώς άφησαν τα μεγάλα κόμματα να αποκτήσει αυτό το μαγαζί τόσο κόσμο - δεν ευθύνονται άραγε γι' αυτό;
    Δεύτερον, τι θα απαντήσει ο Τσίπρας στον Καμμένο για τη συνεργασία; Και ρωτώ διότι ρωτάει να μάθει και η Χρυσή Αυγή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Μήπως ο φαρμακοποιός αυτοκτόνησε γιατί δεν είχε προλάβει να πουλήσει μαύρα… την κρατική άδεια λειτουτγρίας του φαρμακείου του (που είχε λάβει δωρεάν από το κράτος κάποτε) και δεν άντεξε να χάσει το μαύρο… εφάπαξ… που τσεπώνουν… όλοι οι κλειστοεπαγγελματίες… (φαρμακοποιοί, ταρίφες και νταληκέρια) όταν είναι να πάρουν σύνταξη;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση