GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ψήφο στην Αριστερά για διαγραφή του χρέους...

Μόνο η Αριστερά θα διαγράψει το χρέος και θα μας βγάλει από το Μνημόνιο. ΠΑΣΟΚ και ΝΔ αν κυβερνήσουν ως εταίροι θα μας ταράξουν στους παράν...

Μόνο η Αριστερά θα διαγράψει το χρέος και θα μας βγάλει από το Μνημόνιο. ΠΑΣΟΚ και ΝΔ αν κυβερνήσουν ως εταίροι θα μας ταράξουν στους παράνομους φόρους και σε νέες μειώσεις μισθών και συντάξεων. Τα έχουν δώσει όλα στους γερμανούς και στο ΔΝΤ. Οι ξένοι τρέμουν στην ιδέα ότι οι δούλοι τους (ΠΑΣΟΚ και ΝΔ)δε θα βγουν να κυβερνήσουν και φοβούνται ότι θα χαθεί το κορόιδο που πληρώνει τα καρχαριοδάνεια που μας επέβαλαν. Όχι στα ανθελληνικά σλόγκαν του ΠΑΣΟΚ και ΝΔ…
Διονύσης Στ.

23 σχόλια

  1. Αγαπητέ Διονύση Στ., σου λείπει η σοβαρότητα, γιατί εάν η ΑΡΙΣΤΕΡΑ ενδιαφερόταν να κυβερνήσει για να μας διαγράψει το χρέος, θα έπρεπε να είχε ξεπεράσει τα τεχνικά σύνορα μεταξύ ΚΚΕ,ΣΥΡΙΖΑ,ΔΗΜΑΡ και να είχε ενωθεί, ώστε να μας πείσει.
    Κατά τα άλλα... καληνύχτα....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αυτό είναι σχόλιο που έκανα στο LIFO και μου το κόψανε. Απευθυνόταν στην κυρία Λούλα Αναγνωστάκη.

    Σας εκτιμάω πολύ κυρία μου και εσάς και το έργο σας. (Τον αδελφό σας δε τον λατρεύω). Αυτό όμως το "ολυμπιακός" ή το οποιοδήποτε άλλο "ολυμπιακός", δεν θα το καταλάβω ποτέ για ανθρώπους πάνω από τα 17 και με IQ στον μέσο όρο. Ίσως φταίω εγώ. Ο Θανάσης, από την άλλη, όταν πέθανε ο Μεγάλος θείος του ήταν34 χρόνων. Τίποτα δεν πήρε από αυτόν; Τόση συντήρηση μπροστά σε τόση επανάσταση. "Δεν διάβαζε καθόλου. Όλη την ώρα στην τηλεόραση. Και με τον Ολυμπιακό" λέτε. Και θέλει να τον διαβάζουμε.. και τυπώνετε χαρτί.. και είναι υποψήφιος στο Πασόκ. Κρίμα, και ήταν από καλή γενιά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Καταραμένε Παπαδόπουλε.!
    40 χρόνια μετά, και ακόμα τυραννάς τα καημένα παιδιά της νέας τάξης.
    Γιατί βρε άθλιε;
    Κανείς δεν θυμάται ότι μου στέρησες την λάμπα πετρελαίου και τον χωματόδρομο μου, που τόσο αγαπούσα, και μου έφερες ηλεκτρικό, άσφαλτο και τηλέφωνο στην καλύβα μου, και που μου έδωσες 20ετες άτοκο δάνειο για να την κάνω σπίτι, με μόνο όρο να έχει την τουαλέτα μέσα.
    Και ειλικρινά τσατίζομαι γιατί το κάθαρμα ο χουντικός κατάφερνε να φτιάχνει τα έργα σχεδόν δωρεάν, χρησιμοποιώντας την ΜΟΜΑ... Γιατί ρε χάλασες την πιάτσα? σε πείραζε να δώσεις την δουλειά σε κανένα εργολάβο.
    Ποιός σου είπε ρε καθίκι ότι θέλαμε να γίνουμε Βιομηχανική χώρα και ξεκίνησες να φτιάχνεις σε όλη την Ελλάδα Βιομηχανικές περιοχές ξεκινώντας από τα Οινόφυτα? Αλλά ξέρω γιατί τα έκανες... Γιά να βρίσκουν χιλιάδες Έλληνες δουλειά εκεί τόσα χιλιόμετρα από την Αθήνα και να ταλαιπωρούνται... Ποιός σου είπε ρε ότι θέλαμε να παράγουμε προϊόντα? Εμείς να καταναλώνουμε θέλαμε! Ακούς εκεί η Ελλάδα Βιομηχανική χώρα... Κάθαρμα ε κάθαρμα!
    Δεν φτάνει αυτό γελοίε δικτάτορα, αλλά διεγραψες τα αγροτικά χρέη του πατερα μου.
    Σαν να μην έφταναν όλα, αυτά έστελνες και εκείνο τον ηλίθιο τον Μακαρέζο και έκανε συμφωνίες ακόμη και με τους Κινέζους με του Βορειοβιετναμέζους και τους πουλούσες και το σιτάρι που έβγαζε η χωρα.
    Τί κατάφερες άτιμε;
    Τόλμησες και πήρες και βραβείο οικονομικής ανάπτυξης το 73 χωρίς να πάρεις δάνεια και να αφήσεις χρέη, και το θυμήθηκα το 2002, όταν ο μεγάλος Σημίτης έφτασε στον ίδιο πληθωρισμό με σένα που τόσο ύπουλα μας είχες φέρει, έστω και με λίγο πειραγμένα στοιχεία.... Τι όλα θα τα λέμε στις κουφάλες τους Ευρωπαίους! Ειχες ταπεινωσει το δολλαριο επι χρονια. Οι ελληνες δουλευαν το ελληνικο τσιμεντο στην αραβια.
    Αχρείε Παπαδόπουλε, αφού έφαγες, έφαγες, μας φλόμωσες στο ψέμα, στο τέλος είχες και το θράσος να μην αφήσεις καμμιά περιουσία και το μόνο σου περιουσιακό στοιχείονα ήταν η στολή σου! Και αντί να την δωρήσεις τρομάρα σου στο Κράτος είχες ζητήσει να σε θάψουν με αυτήν!
    Εκείνο που δεν κατάλαβα είναι γιατί έβγαλες τα πετρέλαια στον Πρίνο και ξεκίνησες να μας βάζεις σε περιπέτειες με τους γείτονες μας Τούρκους?;
    Φυσικά και τα εργοστάσια που πρόσθεσες πχ στην Πτολεμαΐδα η τα υδροηλεκτρικα και εκείνο που συμφώνησες και πλήρωσες στους Φιλίππους με τους Ρώσους για τον ίδιο λόγο τα έκανες, άθλιο υποκείμενο. Χωρια τα σταδια αθλητισμου σε ολη τη χωρα.
    Ρε ζώον ποιός σου είπε ότι ήθελα να μπορώ να κοιμάμαι με την πόρτα ανοιχτή και να μην φοβάμαι μην μπει κανένας μέσα το βράδυ γιά πλιάτσικο? Ακους εκεί να μου κάνει κουμάντο στον αν θα αμπαρώσω την πόρτα... Ποιός σου είπε ότι ήθελα να νιώθω ασφαλής παλιοφασίστα?
    Τέλος σιχαμερέ φασίστα αντί να κάνεις μνημεία για τον Ζαχαριάδη και όλα τα καλά παιδιά που πάλεψαν να μην υπάρχει Έλληνας πάνω από τον Όλυμπο, εσύ τους έστειλες εξορία και ακύρωσες όλα τα σχέδια τους που θα μας έκαναν ένα ευτυχισμένο παράδεισο με κολεχτίβες και κολχόζ, όπως τα κατάφεραν οι πλούσιοι γείτονες μας οι Βούλγαροι οι Αλβανοί οι Ρουμάνοι και λοιποί τυχεροί, ενώ σήμερα έχουν και συντάξεις και μνημεία και μουσεία και πουτανες.
    Αλλά μετά την γκέλα του πολέμου του Γιομ Κιπουρ, πλήγωσες ανεπανόρθωτα τους φίλους μου τους ισραηλίτες . Και έβαλαν να σε ρίξει ο Ιωαννίδης - και καλά σου έκανε άθλιε! Ακούς εκεί να μην δώσεις διευκολύνσεις στους Αμερικάνους και τους Εβραίους γιά χάρη των Αράβων!!!!!
    Όλα αυτά τα γράφω γιατί μετά από 47 χρόνια εξακολουθώ να ακούω τον παλαβό τον γείτονα μου, που μου πρήζει τα αρχ..ια, να βγαίνει και να φωνάζει κάθε τέτοια μέρα ΖΗΤΩ Η 21 AΠΡΙΛΙΟΥ!!!
    Ούστ Φασισταριά ... Εγώ είμαι Δημοκράτης και ας πεινάω, και ας μου έχει βγάλει στο σφυρί η Τράπεζα το σπίτι, και ας είμαι άνεργος και ας ταλαιπωρούμε από τον δυνάστη-υπάλληλο του ΟΑΕΔ όταν πάω γιά το επίδομα ανεργίας και ας κοιμάμαι κλειδαμπαρωμένος το βράδυ μπας και κάνει ντου κανένας Αλβανός...
    Είμαι ....Δημοκράτης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΨΩΜΙ - ΠΑΙΔΕΙΑ - ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ! ΔΥΣΤΥΧΩΣ Η ΧΟΥΝΤΑ ΤΕΛΕΙΩΣΕ ΤΟ '73 [ΚΑΙ ΤΑ ΧΑΣΑΜΕ !]

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. πασοκ

    υπάρχουν 35% αναποφάσιστοι
    που έχουν σεξουαλικά προβλήματα
    λόγω οικονομικής κρίσης και πάσχουν από σαδομαζοχισμό

    είπε ο δρ.Μύλλερ

    όλοι αυτοί θα ψηφίσουν πασοκ,
    οπότε θα πάρει 52%, υψηλότερο
    ποσοστό από το 1981

    είπε ο δρ. Μύλλερ

    τους αρέσει το χαρατσάτο σεξ
    με τον λογαριασμό της ΔΕΗ, κάνουν
    άπειρα καμασουτρικά κόλπα, με την όπισθεν, και τους αρέσει,γι' αυτό θέλουν Μπένυ Χίλλ

    μάρθα ( βούρτση ) πασοκ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Πρόταση εξόδου από τη οικονομική κρίση

    Καλούμε τον εισηγητή του χαρατσιού στη ΔΕΗ κ.Βενιζέλο,το ΠΑΣΟΚ, τη ΝΔ και όλους όσους συμφωνούν με το μνημόνιο ( υπουργούς, βουλευτές, υποψηφίους, δημάρχους τους, περιφερειάρχες τους, κομματικά στελέχη,συνδικαλιστές , φοιτητές και ψηφοφόρους - πόσοι είναι αυτοί ; το 50% των Ελλήνων ; ) και ΔΩΡΙΣΟΥΝ ΤΗ ΚΙΝΗΤΗ ΚΑΙ ΑΚΙΝΗΤΗ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΣΑΣ ΣΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΣΩΣΟΥΝ, ΜΕ ΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ και το ΔΝΤ.

    ΟΣΟΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥΣ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥΣ, ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΚΑΙ ΨΗΦΟΦΟΡΟΥΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ, ΤΗΣ ΝΔ, ΤΟΥ ΛΑΟΣ, ΤΗΣ ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗ, ΤΟΥ ΜΑΝΟΥ, ΕΙΝΑΙ ΔΗΜΟΣΙΟΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΝΑ ΠΑΡΑΙΤΗΘΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΨΑΞΟΥΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΣΤΟΝ ΙΔΙΩΤΙΚΟ ΤΟΜΕΑ, ΓΙΑ ΝΑ ΜΕΙΩΘΕΙ ο αριθμός των δημοσίων υπαλλήλων !

    Αν παραμείνουν, να δηλώσουν ότι δέχονται να πληρώνονται με 500 ευρώ το μήνα. Όσοι ψηφοφόροι των μνημονιακών κομμάτων είναι συνταξιούχοι, να δηλώσουν ότι θα παίρνουν σύνταξη μόνο 500 ευρώ το μήνα, χωρίς επικουρικές ή άλλα επιδόματα, για να βοηθήσουν το Κράτος και την επιτυχία του μνημονίου. Και από το σύνολο της κινητής ( καταθέσεις, ομόλογα, μετοχές ) και ακίνητης περιουσίας να κρατήσουν 150.000 ευρώ για ώρα ανάγκης και 2 ακίνητα ο καθένας από αυτούς τους μνημονιακούς και τα άλλα να τα δωρίσουν στο Κράτος για την απόσβεση του χρέους. Και όσοι εκλεγούν από αυτούς να παίρνουν μισθούς 500 ευρώ μέχρι να βγει η χώρα από το μνημόνιο.
    Επίσης, να δημεύσουν την κινητή και ακίνητη περιουσία, όσων δημοσίως έχουν παραδεχθεί την είσπραξη μεγάλων ποσών για τον εαυτό τους ή τα κόμματά τους. Αφού ισχυρίζονται ότι το μνημόνιο είναι αναγκαίο και ότι ενδιαφέρονται να σώσουν τη χώρα, ας κάνουν ΑΥΤΟΙ τις μεγάλες θυσίες, θυσιάζοντας τη περιουσία τους, ώστε να συμπάσχουν με τον άνεργο των 360 ευρώ, το νέο των 400 ευρώ, τον Οικογενειάρχη των 900 ή 1000 ευρώ με παιδιά ! Αλλιώς είναι ψεύτες και υποκριτές και δεν θα τους ψηφίσουμε. Τους καλούμε να δεσμευτούν πάνω σε αυτά. Αλλιώς είναι τζάμπα μάγκες όσοι βάζουν υποψηφιότητα ( με γεμάτες τσέπες και βίλες και ακίνητα και καταθέσεις εκ. ευρώ και κότερα ) με τα μνημονιακά κόμματα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΖΗΤΩ Η ΕΛΛΑΔΑ-ΖΗΤΩ ΤΟ ΕΘΝΟΣ - ΖΗΤΩ Ο ΣΤΡΑΤΟΣ
    ΖΗΤΩ ΤΟΥ ΕΘΝΑΡΧΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ
    ΤΟΥ ΘΕΜΕΛΙΩΤΗΣ ΤΗΣ ΝΕΩΤΕΡΑΣ ΕΛΛΑΔΟΣ!!!
    ΖΗΤΩ Η 21η ΑΠΡΙΛΙΟΥ 1967.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΓΙΑΤΙ Η ΕΛΒΕΤΙΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΟΥΜΟΥΝΙΣΤΕΣ ??????????
    Παρακαλω πριν ψηφισετε αριστερα , λυστε μου αυτο το υπαρξιακο ερωτημα.
    ενω αντιθετα η Λευκορωσια, η Βορειος Κορεα, Η Κουβα, η Βενεζουελα εχουν και ο λαος δυστυχει αφορητα αποδεδειγμενα???
    και κανεις δεν θελει να γινει Βορειος Κορεα, Λευκορωσια, Κουβα ενω ολοι θα ηθελαν να ζουν σε μια ΕΛΒΕΤΙΑ ????
    Αυτη ειναι η απαντηση σε οσους ψηφιζουν αριστερους απο ΚΚΕ , ΣΥΡΙΖΑ μεχρι το νεο εφευρημα πολιτικης επιβιωσης και παμε-στο-αγνωστο-με-βαρκα-την-ελπιδα κομμα, την Δημοκρατικη Αριστερα...
    ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΔΙΑΒΑΖΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΕΚΕΙ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ??
    ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΡΩΤΟΥΝ ΝΑ ΜΑΘΟΥΝ ΤΙ ΕΣΤΙ ΛΟΥΚΑΣΕΝΚΟ ????
    Για οσους δεν γνωριζουν, Λουκασενκο ειναι ο πρωθυπουργος της Λευκορωσιας.
    και προτεινω σε οσους ψηφιζουν αριστερες παραταξεις να ΕΠΙΣΚΕΦΘΟΥΝ τις υποψη 4 χωρες εστω και μια φορα πριν τις επομενες εκλογες...διοτι οι 9 στους 10 αριστεροι που εχω συναντησει και ρωτησει γιατι ψηφιζουν αριστερα, μου απαντησαν οτι ΔΕΝ εχουν επισκεφθει ΚΑΜΙΑ απο τις υποψη 4 χωρες...αλλα εχουν παει ΕΛΒΕΤΙΑ και τους ΑΡΕΣΕ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ !
    ΠΑΡΑΛΟΓΟ ΕΕΕΕΕΕ?????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΠΟΙΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ; ΑΥΤΗ ΠΟΥ ΑΝΕΔΕΙΞΕ ΑΡΧΗΓΟΥΣ ΑΝΙΚΑΝΟΥΣ ΝΑ ΚΡΑΤΗΣΟΥΝ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΗ ΙΔΕΟΛΟΓΙΑ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΚΡΥΨΟΥ
    ΚΡΥΨΟΥ....
    ΑΡΓΟΥΝ ΠΟΛΥ ΑΚΟΜΑ ΤΑ καρναβαλια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Χρυσή εποχή για την Ελλάδα 1967-1974

    Ως απλος Ελληνας πολιτης συνκρινω.
    Κακα τα ψεματα
    Η καλυτερη εποχη για την Ελλαδα ηταν το 1967-1974.
    Σε ολη τη Ελλαδα Τραγουδια, γιορτες, εργασια.εργα εργα εργα.
    Κοιμωσουν με ανοιχτο παραθυρο,και πορτες.
    Το δολάριο 15 δραχμες. Δεν χρωστουσαμε σε κανεναν, εφορία δεν πληρωνε σχεδόν κανενας
    Αυτοκινητα λιγα, τέλη κυκροφοριας λίγα, ούτε κτεο. Όλα τα λεφτα δικα σου.
    Ηρθαν τα καρταλια, τυχοδιώκτες, με μπαλωμενα παντελονια-παπουτσια.
    Βρηκαν τα αμπαρια γεματα. Αρχισε το πλιατσικο και φτασαμε εδω.
    Με πανω απο 6,5 εκατομμυρια λαθρομεταναστες Εγγληματιες.
    Ο κοσμος πεινάει. Βασανίζεται, βιάζεται σκοτώνεται.
    Πολιτικος σημαινει κλεφτης, ψευτης απατεωνας το μονο που σκέφτονται, πως
    να διαλυσουν την Ελλαδα
    Η μονη λυση Ο ΣΤΡΑΤΟΣ τιποτε αλλο.
    Που εισαι Παπαδοπουλε, να δεις πως ΚΑΤΗΝΤΗΣΑΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΣΕ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΑΝ….

    Η ευτυχία των λαών δεν πηγάζει από τους «ισμούς» -καπιταλισμούς, σοσιαλισμούς, κομουνισμούς κι άλλους εσμούς… αλλά μόνον από φωτισμένους ηγέτες, ανεξάρτητα αν είναι βασιλιάδες, δικτάτορες, ή δημοκράταροι.

    Να ζησει ο Εθνικος Ελληνικός Στρατος
    ΓΙΩΡΓΟ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΕ !!! ΑΝΑΣΤΗΣΟΥ…..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Ειμαστε κρατος υπο κατοχη .Αν οι αφενταδες μας αποφασισουν να γινει η Θρακη Τουρκικη Επαρχια ΑΥΤΟ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΤΟΝ ΚΩΛΟ ΣΟΥ ΝΑ ΧΤΥΠΑΣ ΚΑΤΩ..Ε ΑΝΤΙ ΤΗΣ ΤΡΟΙΚΑΣ -ΔΝΤ-ΘΑ ΕΧΕΙΣ ΑΦΕΝΤΗ ΤΟΝ ΤΟΥΡΚΟ ΠΑΣΑ-ΧΕΣΤΗΚΕ Η ΦΟΡΑΔΑ..ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΤΩΡΑ ΝΑ ΤΑ ΑΝΑΤΡΕΨΟΥΜΕ ΠΡΙΝ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΑΡΓΑ? ΝΑ ΣΤΕΙΛΟΥΜΕ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ(ΚΡΕΜΑΛΑ) ΤΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ -ΜΕΙΟΔΟΤΕΣ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΑΝ ΤΗΝ ΧΩΡΑ? ΝΔ-ΠΑΣΟΚ-ΛΑΟΣ-ΝΤΟΡΑ-ΚΑΤΣΕΛΗ...ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΗΝ ΤΥΧΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΜΟΙΡΑ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΜΑΣ ΣΑΝ ΛΑΟΣ? ..ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΤΩΝ ΜΝΗΜΟΝΙΩΝ ΟΛΟΣ Ο ΠΛΟΥΤΟΣ-Η ΔΗΜΟΣΙΑ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΔΙΑΘΕΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ ΤΟΥ ΧΡΕΟΥΣ ΕΝΑΝΤΙ ΤΩΝ ΔΑΝΕΙΣΤΩΝ..ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΧΡΕΟΣ ΕΧΕΙ ΠΛΗΡΩΘΕΙ ΗΔΗ 2,6 ΦΟΡΕΣ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ......ΟΛΗ Η ΠΟΛΕΜΙΚΗ ..ΜΗΧΑΝΗ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΑΝΟΙΚΕΙ ΣΤΟΥΣ ΚΑΤΑΚΤΗΤΕΣ..(ΔΗΜΟΣΙΑ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ) ΤΑ ΑΦΕΝΤΙΚΑ ΜΑΣ ΘΑ ΑΠΟΦΑΣΙΣΟΥΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΕΜΕΙΣ ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΠΟΛΕΜΟΥ Π.Χ ΜΕ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ ..ΕΑΝ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΠΟΛ.ΑΕΡΟΣΚΑΦΗ ΘΑ ΚΑΘΗΛΩΘΟΥΝ ΣΤΟ ΕΔΑΦΟΣ Η ΟΧΙ..ΚΑΙ ΜΗΝ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΑΥΤΑΠΑΤΕΣ ΠΕΡΙ ΕΠΕΚΤΑΤΙΣΜΟΥ ΤΗΣ..ΤΟΥΡΚΙΑΣ.ΚΑΙ ΠΡΑΣΙΝΑ ΑΛΟΓΑ!.ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΠΑΙΖΟΥΝ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΓΙΑ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΟΡΙΣΤΙΚΑΝ.. ..ΕΙΜΑΣΤΕ ΥΠΟ ΚΑΤΟΧΗ...ΠΡΟΤΕΚΤΟΡΑΤΟ ΤΩΝ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ!!! ΑΓΟΡΩΝ!!!ΤΩΝ-ΤΟΚΟΓΛΥΦΩΝ..ΤΩΝ ΑΦΕΝΤΙΚΩΝ.. ΔΝΤ.. ΕΕ.. ΗΠΑ ..ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΤΟ..ΟΙ ΡΑΓΙΑΔΕΣ -ΟΙ ΕΓΚΑΘΕΤΟΙ -ΟΙ ΔΟΣΙΛΟΓΟΙ-ΚΑΙ Η ΦΑΡΑ ΤΩΝ ΕΦΟΠ-ΛΗΣΤΩΝ..ΑΣ ΣΙΩΠΟΥΝ..ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΟΛΟΙ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΓΙΑ ΝΑ ΛΕΥΤΕΡΩΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Την πολιτική διεύθυνση του εγχειρήματος είναι αδύνατο να την ασκήσουν αυτοδύναμα η Ν.Δ. ή το ΠΑΣΟΚ. Δεν διαθέτουν ούτε την προγραμματική και ιδεολογική εσωτερική συνοχή ούτε την αναγκαία ισχυρή πολιτική νομιμοποίηση στο κοινωνικό σώμα. Το στοίχημα είναι η συγκρότηση του «μεγάλου μνημονιακού συνασπισμού», του οποίου πρόπλασμα υπήρξε το πολιτικό άθροισμα που στήριξε την κυβέρνηση Παπαδήμου. Αυτός ο συνασπισμός, συναρθρωμένος με την «πολυδαίδαλη υπερδομή» του ΔΝΤ και του διευθυντηρίου της Ευρωζώνης θα αποτελέσει το πολιτικό υποκείμενο προσανατολισμού και ελέγχου των πολιτικών διαδικασιών στη χώρα. Και γύρω από αυτόν τον συνασπισμό θα διαμορφωθεί ένας αστερισμός υβριδικών πολιτικών μορφωμάτων που θα λειτουργούν ως «λελογισμένη» αντιπολίτευση και ως αναχώματα σε ανεπιθύμητες μετατοπίσεις προς τα αριστερά. Δεν θα αμφισβητούν όμως την αναγκαιότητα και τη νομιμότητα των μνημονίων. ΤΕΛΙΚΑ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΓΙΑ ΤΑ ΜΕΓΑΛΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΔΝΤ-ΕΕ-ΤΡΟΙΚΑ ?ΝΔ-ΠΑΣΟΚ-ΛΑΟΣ ΝΤΟΡΑ ΚΑΤΣΕΛΗ ΚΟΥΒΕΛΗΣ ΔΡΑΣΗ (ΚΑΜΕΝΟΣ ΜΕ ΕΡΩΤΗΜΑΤΙΚΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Στα σκατά τα κόκκαλα των απριλιανών!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Χρυσαυγίτες λίγη υπομονή.. Σφίξτε λίγο ακόμη τη χούφτα σας και θα σας τρέξει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Παπάδες, στρατιωτικοί, πολιτικοί: Η χολέρα της ανθρωπότητας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Η ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑ ΤΗΣ 21 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 1967 ΗΤΑΝ ΜΙΑ ΗΠΙΑ ΕΚΤΡΟΠΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΚΡΤΑΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΕΥΜΑΤΟΣ.
    ΟΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΕΣ ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΕΣ ΜΕ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΘΥΜΑΤΑ ΚΑΙ ΣΚΛΗΡΟΤΑΤΕΣ ΕΚΤΕΛΕΣΕΙΣ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΕΓΚΥΩΝ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΠΟΥ ΓΙΝΑΝ ΣΤΗΝ ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ ΤΟΥ ΒΙΝΤΕΛΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΧΙΛΗ ΤΟΥ ΠΙΝΟΣΕΤ ΔΕΝ ΕΓΙΝΑΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.
    ΟΙ ΛΕΓΟΜΕΝΟΙ ΑΝΤΙΣΤΑΣΙΑΚΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΗΤΑΝ ΑΝΥΠΑΡΚΤΟΙ ΜΕ ΕΞΑΙΡΕΣΗ ΤΟΝ ΠΑΝΑΓΟΥΛΗ ΚΑΙ ΜΙΑ ΔΕΚΑΔΑ ΑΛΛΩΝ.
    ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΠΟΥ …ΜΕ ΤΗΝ ΠΕΡΓΑΜΗΝΗ ΤΟΥ ΑΝΤΙΣΤΑΣΙΑΚΟΥ,ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΕΙΝΑΙ ΓΕΜΑΤΟ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ,ΗΤΑΝ ΕΚΕΙΝΟΙ ΠΟΥ ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΑΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.
    ΟΙ ΠΡΩΤΕΡΓΑΤΕΣ ΤΗΣ 21 ΑΠΡΙΛΙΟΥ ΠΕΘΑΝΑΝ ΚΑΙ ΠΕΘΑΙΝΟΥΝ ΣΤΗΝ ΨΑΘΑ ΕΝΤΟΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΕΔΑΦΟΥΣ,ΤΑ ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ …ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΤΡΑΓΩΔΙΑΣ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΓΕΡΜΑΝΙΑ Η ΣΤΗΝ ΛΑΤΙΝΙΚΗ ΑΜΕΡΙΚΗ Η ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΝ ΜΕ ΤΑ ΚΟΤΕΡΑ ΤΟΥΣ ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. ΜΟΛΙΣ Η ΜΕΡΚΕΛ ΑΚΟΥΣΗ ΤΟΝ ΤΣΙΠΡΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΑΠΑΡΗΓΑ ΘΑ ΖΗΤΗΣΗ ΠΑΜΠΕΡΣ ΜΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΟΒΑΡΟΙ ΝΑ ΠΙΣΤΕΥΟΥΜΕ ΣΤΙΣ ΠΑΠΑΡΙΕΣ ΤΟΥ ΤΣΙΠΡΑ Η ΕΥΡΩΠΗ ΑΓΑΠΗΤΕ ΤΣΙΠΡΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΙΘΟΥΣΑ ΜΑΘΗΤΩΝ ΝΑ ΣΕ ΑΚΟΥΝΕ ΚΑΙ ΝΑ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΑΠΟΧΗ ΓΙΑ ΝΑ ΧΑΣΟΥΝ ΤΟ ΜΑΘΗΜΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. ΕΚΑΝΑΝ ΤΑ ΑΔΥΝΑΤΑ ΔΥΝΑΤΑ
    ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ
    Π
    Ε
    Θ
    Α
    Ν
    Ο
    Υ
    Ν
    ... ΚΑΙ ΤΩΡΑ

    Μας πήραν τα ζουμιά ~~~~~~~~~~~~~~
    Αυτά τα ρεμάλια δεν θα είναι στη νέα Βουλή.

    Άλλοι με πολυετή θητεία στα κοινοβουλευτικά έδρανα και άλλοι με λιγότερη εμπειρία και χρόνια στην πλάτη τους. Πήραν όμως την ίδια χρονική στιγμή την ίδια απόφαση. Να απέχουν από την εκλογική διαδικασία.
    Αναλυτικά, οι βουλευτές που δεν θα είναι υποψήφιοι είναι οι εξής:

    1. Έλενα Παναρίτη (Επικρατείας ΠΑΣΟΚ)

    2. Ηλίας Μόσιαλος (Επικρατείας ΠΑΣΟΚ)

    3. Θανάσης Τσούρας (Α΄ Αθηνών ΠΑΣΟΚ)

    4. Σπύρος Κουβέλης (Α΄Αθηνών-είχε διαγραφεί από την Κ.Ο. του ΠΑΣΟΚ)

    5. Άννα Βαγενά (Α΄ Αθηνών, ΠΑΣΟΚ- ανεξάρτητη, αντικατέστησε την παραιτηθείσα Πέμυ Ζούνη)

    6. Βάσω Παπανδρέου (Β΄Αθηνών ΠΑΣΟΚ-είχε διαγραφεί από την Κ.Ο.)

    7. Κώστας Γείτονας (Β΄Αθηνών ΠΑΣΟΚ)

    8. Μιλτιάδης Παπαϊωάννου (Β΄Αθηνών ΠΑΣΟΚ)

    9. Έλσα Παπαδημητρίου (Αργολίδος-είχε ανεξαρτητοποιηθεί)

    10. Θεόδωρος Πάγκαλος (Αττικής-ΠΑΣΟΚ)

    11. Βασίλης Τόγιας (Βοιωτίας -είχε διαγραφεί από την Κ.Ο. ΠΑΣΟΚ)

    12. Θανάσης Χαντάβας (Γρεβενών- ΠΑΣΟΚ)

    13. Μανώλης Στρατάκης (Ηρακλείου ΠΑΣΟΚ)

    14. Σπύρος Βούγιας (Α΄Θεσσαλονίκης ΠΑΣΟΚ)

    15. Βασίλης Γερανίδης (Β΄ Θεσσαλονίκης ΠΑΣΟΚ)

    16. Ευάγγελος Αργύρης (Ιωαννίνων ΠΑΣΟΚ)

    17. Ντίνος Ρόβλιας (Καρδίτσης ΠΑΣΟΚ)

    18. Νίκος Σαλαγιάννης (Καρδίτσης ΠΑΣΟΚ)

    19. Άγγελος Μανωλάκης (Κορινθίας ΠΑΣΟΚ)

    20. Σπυροπάνος Μαργέλης(Λευκάδας ΠΑΣΟΚ)

    21. Τσετίν Μάντατζη (Ξάνθης ΠΑΣΟΚ)

    22. Σωκράτης Ξυνίδης (Ξάνθης ΠΑΣΟΚ)

    23. Μανώλης Μπεντενιώτης (Α΄Πειραιώς ΠΑΣΟΚ)

    24. Ευάγγελος Παπαχρήστος (Πρεβέζης ανεξάρτητος)

    25. Χρήστος Χάιδος (Τρικάλων ΠΑΣΟΚ)

    26. Σούλα Μερεντίτη (Τρικάλων ΠΑΣΟΚ)

    26. Σωτήρης Χατζηγάκης (Τρικάλων ανεξάρτητος)
    *--------------------------------------------

    ΔΕΝ ΘΑ ΣΑΣ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ..καθόλου ΜΑ ΚΑΘΟΛΟΥ !!

    ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΓΙΑ ΤΙΣ ΦΥΛΑΚΕΣ.......ρεμάλια ΠΑ$$ΟΚ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Προς τον 11;27
    Αυτή τη βλακεία (καταραμένε Παπαδόπουλε …) που ανάρτησες τη κυκλοφορούν οι νοσταλγοί της χούντας εδώ και χρόνια. Απευθύνεται σε μωρά παιδιά και ανεγκέφαλους ανθρώπους. Δε λέτε την αλήθεια, λέτε αρλουμπολογίες. Δε λέτε π.χ. ότι για ένα δάνειο που έπαιρνε ένας πολίτης η χούντα του έπαιρνε το 10%.ή μετά στις 10 το βράδυ –στην αρχή της επτάχρονης σκλαβιάς- κάθε έλληνας θα πυροβολείται χωρίς προειδοποίηση… Οι πολυεθνικές κατάκλεψαν το κράτος ξέφραγο αμπέλι, μέχρι και ο Κλίντον ζήτησε συγγνώμη και εσείς ανθρωπόμορφα μιάσματα νοσταλγείτε τη χούντα. Άντε πάτε σε σχολείο για να μάθετε να σκέπτεστε…

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. 11.27 ΖΗΤΩ Η ΜΑΛΑΚΙΑ οταν η ηλιθιοτητα τρεχει δεν την προλαβαινεις ειναι ακατανικητη...ΜΙΑ φορα ΜΑΛΑΚΑΣ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΠΟΥΤΣΟΚΕΦΑΛΟΜΑΛΑΚΑΣ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. H aristera 8a mas bgalei... apo to xreos. Alles tetoies paparies exete na grapsete?

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση