GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Καμμένος προσκαλεί (και επίσημα) Δημαρά...

ΟΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΑΡΜΑ ΠΟΛΙΤΩΝ  Οι συγκυβερνώντες εκτελώντας εντολές της Τρόικας και συμπιέζοντας την προεκλογική περίοδο, π...


ΟΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΑΡΜΑ ΠΟΛΙΤΩΝ
 Οι συγκυβερνώντες εκτελώντας εντολές της Τρόικας και συμπιέζοντας την προεκλογική περίοδο, προσπάθησαν να δυναμιτίσουν τη συστράτευση των Ελλήνων απέναντι στις δυνάμεις της κατοχής των τοκογλύφων και των τραπεζιτών.
Ο χρόνος δεν επιτρέπει τη δημιουργία Συνασπισμών Κομμάτων και ο Εκλογικός Νόμος στην ουσία...
στρεβλώνει τη Λαϊκή θέληση.
Με τα δεδομένα αυτά , προσκάλεσα τον Γιάννη Δημαρά και το Άρμα Πολιτών να συνεργαστούν μαζί μας σε βάση ισοτιμίας.
Τιμώ τον Γιάννη Δημαρά για την πορεία του στην Ελληνική πολιτική σκηνή. Άλλωστε, δώσαμε μαζί μάχες στο Κοινοβούλιο εναντίον της εκποίησης της χώρας και πιστεύω ότι ΜΑΖΙ θα αποκτήσουμε ακόμη μεγαλύτερη δύναμη προκειμένου να αντισταθούμε.
Αποτελεί ιδιαίτερη τιμή για τους Ανεξάρτητους Έλληνες να φιλοξενήσουμε στα ψηφοδέλτιά μας τους υποψήφιους του Άρματος Πολιτών.

19 σχόλια

  1. Η απολυτη προσωποποιηση του πολιτικου καιροσκοπισμου απο εναν πρωην Πασοκο. Απο τον Γιαννη στη Αρια και τουμπαλιν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Άντε και ακόμα πιο αριστερά...

    «Κλείδωσε» η συνεργασία Καμμένου -
    Κλείδωσε η συνεργασία του Γιάννη Δημαρά με τους «Ανεξάρτητους Έλληνες» του Πάνου Καμμένου.
    O Γιάννης Δημαράς, οπως είχε γράψει η prionokordela.gr , πέρασε το Πάσχα στο σπίτι του Πάνου Καμμένου στο Γαλαξίδι και πλέον είναι θέμα ημερών να ανακοινώσουν τη συνεργασία τους.

    ΑΝΤΕ ,,,,
    και ύμνος στην Α.Ε. των υπερπλουσίων
    το... ΣΤΑ ΑΡΜΑΤΑ ΣΤΑ ΑΡΜΑΤΑ ΕΜΠΡΟΣ
    ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ...!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΚΑΙ Ο... ΚΑΜΜΕΝΟΣ, «ΣΩΤΗΡΑΣ»... ;;;

    ΜΗΠΩΣ ΖΗΛΩΣΕ ΤΗΝ ΔΟΞΑ ΤΟΥ «ΟΜΟΙΟΥ»ΤΟΥ,...Γ.ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗ.;;;

    Γράφει ο Νίκος Σχοινάς
    π. Γενικός Δ/ντης του ΛΑΟΣ

    Μέχρι τώρα είχαμε το «τηλεκόμμα» το ΛΑΟΣ του Γ. Καρατζαφέρη.
    Εσχάτως μας προέκυψε και το διαδικτυακό κόμμα του Π. Καμμένου «Ανεξάρτητοι Έλληνες».

    Άραγε θυμούνται να ευχαριστούν, ο μεν πρώτος τον Καραμανλή, ο δε δεύτερος τον Σαμαρά, που τους διέγραψαν, τους «προίκισαν» κιόλας με Βουλευτές, στελέχη και ψηφοφόρους και συνεχίζουν να τους πριμοδοτούν; Αχ, τι τραβάει αυτή η κεντροδεξιά πολυκατοικία.
    Οι ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ, με ιδεολογικοπολιτική πλατφόρμα την αντιμνημονιακή σημαία, ενισχυμένη επιλεκτικά με δόσεις Πατριωτισμού (Δίστομο, επέτειος ΕΟΚΑ), απευθύνεται στο κατακερματισμένο αντιμνημονιακό μέτωπο, που συνθέτουν οι δυσαρεστημένοι, οι οργισμένοι και γενικά οι λεηλατημένοι πολίτες. Υπερθεματίζουν με βαρύγδουπες ευκαιριακές καταγγελίες για «Εθνική προδοσία», για «κατοχή», για «ύποπτες έως κατευθυνόμενες δανειακές συμφωνίες», κλπ. Έτσι, φαίνεται να μοιράζονται την «πίττα» της κεντροδεξιάς ΝΔ, ΛΑΟΣ, ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ, ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ και ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ, όπου γίνονται συγκοινωνούντα δοχεία, με αποτέλεσμα, όπως φαίνεται δημοσκοπικά, να στερούν από την «μητέρα» ΝΔ την αυτοδυναμία.
    Ο Π. Καμμένος εμφανίστηκε αρχικά με τον θορυβώδη καταγγελτικό λόγο κατά πολιτικών και δημοσίων προσώπων (εταιρίες επενδυτικών κεφαλαίων, πολυεθνικές εταιρίες ή συμμετοχής αυτών σε «παγκόσμια κλειστά φόρουμ»).
    Για την κρίση χρέους και την δανειακή σύμβαση, κατηγόρησε τους αρχηγούς των συγκυβερνώντων κομμάτων για «συνωμοσία». Οψίμως ανακάλυψε κι αυτός, ότι η Ελλάς είναι πετρελαιοπαραγωγός, έχει ΑΟΖ, καταγγέλλει το μνημόνιο για το οποίο αποφάνθηκε, ότι «δεν ισχύει, είναι άκυρο και αντισυνταγματικό», και ότι μπορεί να δανειστεί χρήματα από τρίτες χώρες, καλώντας τους πολίτες σε «εξέγερση». Ας όψεται η ασυλία και η νεανική «εμπειρία».

    Μόλις φάνηκε, ότι κερδίζει μερίδιο του δεξιού αντιμνημονιακού ακροατηρίου και εξασφαλίζει την είσοδο του στην επόμενη Βουλή, έπαθε Vertiko, γιατί, πώς να εξηγήσει κανείς τις δηλώσεις του, ότι είναι «πρόθυμος να συνεργαστεί με τον ΣΥΡΙΖΑ», αλλά όχι με ΝΔ, ΠΑΣΟΚ και ΛΑ.Ο.Σ.

    Το πρόγραμμα του μπορεί να εξειδικεύεται κατά υπουργείο, χαρακτηρίζεται ως λαϊκίστικο, δημαγωγικό, εξωπραγματικό, επιχειρεί να πρωτοτυπήσει, κάπου τα μασάει, χιλιοειπωμένα.
    Για το ζέον θέμα της οικονομικής κρίσης και της επικείμενης πτώχευσης αοριστολογίες.
    Το σύνθημα «ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΟΛΛΟΙ, ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ, ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ» μπορεί να είναι εύηχο και εντυπωσιακό, εμπεριέχει την υπερβολή και μειώνει αυτούς που δεν θα τον ψηφίσουν.
    Οι πολιτικοί σχολιαστές κατατάσσουν τον Καμμένο στη λαϊκή δεξιά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Μετά την ίδρυση του κόμματος και το Αρχηγιλίκι του δεν φαίνεται να αναδεικνύεται μέσα από το «αρχή άνδρα δείκνυσι», αλλά απέδειξε περίτρανα, ότι παραμένει λαϊκιστής ίσως και καιροσκόπος.
    Η πορεία του θα φανεί.
    Διερωτάται ο λαός, σε τι διαφέρει ο Καμμένος από τους άλλους αρχηγούς;
    Μήπως υποκρίνεται, αφού δεν αρνήθηκε το κατεστημένο πολιτικό σύστημα, που τον ανέθρεψε, το υπηρέτησε και μήπως επιχειρεί να παγιδέψει τον λαό καταστρέφοντας την ελπίδα του;

    Μήπως εμφανίζεται ως σωτήρας με τους δοκιμασμένους και διαγραμμένους Βουλευτές που τον ακλούθησαν και οι οποίοι εξασφάλισαν τις εκλόγιμες θέσεις για να ξαναγίνουν Βουλευτές;
    Μήπως με «πυροτεχνήματα», λαϊκές «κορώνες», δημαγωγικές υποσχέσεις τραβήξει τους ψηφοφόρους από τα άλλα κόμματα και τους οδηγήσει στη περιπέτεια και στη παραπέρα λεηλασία των υπαρχόντων που τους έμειναν;
    Μήπως ο Καμμένος και το κόμμα του έχουν ευκαιριακό χαρακτήρα και παρουσία, δηλαδή «βλέποντας και κάνοντας» για το μέλλον, όπως τόσα μικρά κόμματα και «καεί» η ψήφος του πολίτη;

    Τελικά το κόμμα των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ, μήπως είναι συνονθύλευμα λαϊκισμού, και ο αρχηγός του θέλει να γίνει λαϊκός ήρωας, ή στην πολιτική αναμπουμπούλα «τζάμπα μάγκας», ή εζήλωσε την «δόξα» του ομοίου του Καρατζαφέρη;
    Θα διασαφηνιστούν αυτά με τον καιρό.
    Αν παρασύρουν προεκλογικά το εκλογικό σώμα στον λαϊκισμό, τη δημαγωγία, το πολιτικά καπρίτσια και παραμερίσουν την πολιτική ωριμότητα, τη σύνεση και τη σοβαρότητα, τότε η χώρα θα οδηγηθεί μετεκλογικά στο χάος και στην περιπέτεια.
    Υπεύθυνοι θα είναι όλοι τους.
    Και ο Καμμένος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ALAKSE O MANOLIOS KAI EVALE TA ROUCHA TOU ALIOS. THA SOSI THN ELLADA O KAMENOS KAI O DHMARAS. ARE KOUNIA POU SAS KOUNAGE. TO MONO POU TOUS ENDIAFERH EINE H EKSOUSIA TIPOTE ALLO. LOIPON VARETHIKA NA AKOUO KAI NA DIAVAZO MALAKIES! XRONIA POLLA. captain

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Τυχοδιωκτικής Α.Ε. εγκώμιον
    --------------------------

    ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΣΤΟΝ ΜΙΚΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΓΛΕΖΟ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΥΡΙΖΑ
    ΣΤΟΝ ....ΠΑΝΟ.

    Τους παίρνει μέσα από τα χέρια του ΣΥΡΙΖΑ… ΜΕ ΣΕΣΗΜΑΣΜΕΝΟΥΣ ΜΑΡΞΙΣΤΕΣ ΣΥΝΟΔΟΙΠΟΡΕΙ Ο ΚΑΜΜΕΝΟΣ!
    Μπορεί να γίνει εθνικός αγώνας με «προοδευτικούς» αντιρατσιστές και υπέρμαχους της Ελληνοτουρκικής «φιλίας»;

    Μπορεί να έφαγε… πόρτα από τον ΣΥΡΙΖΑ ο… αριστεροδεξιοκεντρώος «προεδρεύων» Πάνος (Καμμένος), αλλά τώρα φαίνεται πως παίρνει την… εκδίκησή του, από τους… άσπονδους «αντιμνημονιακούς συντρόφους» του τσιπρέικου.
    Πως ;
    Παίρνοντας με… μεταγραφή διάφορους αριστερούς μέσα από τα χέρια του Τσίπρα !
    Πρόσφατο παράδειγμα ο Νότης Μαριάς. Ο οποίος ξεκίνησε από το ΠΑΣΟΚ
    (του «λεφτά υπάρχουν»…), όπου έλαβε γερή θέση («επιστημονικός συνεργάτης της Κ.Ο. του ΠΑΣΟΚ στο....Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο»), λάκισε μετά την ψήφιση του Μνημονίου Νο1, κατέβηκε υποψήφιος με το ψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ για τις περιφερειακές εκλογές του 2010 (Αττικής), στελέχωσε την «Ενωτική Κίνηση» του διαγραμμένου από το ΠΑΣΟΚ βουλευτή Κουρουμπλή (που ήδη έχει προσχωρήσει στον ΣΥΡΙΖΑ), φλέρταρε με τη «Σπίθα» των Μίκη και Γλέζου και φερόταν ως υποψήφιος του ΣΥΡΙΖΑ στην Β΄ Αθηνών:
    («Ετοιμάζει μεταγραφές ο ΣΥΡΙΖΑ – Σε προεκλογικούς ρυθμούς έχουν μπει στο ΣΥΡΙΖΑ. Στελέχη της Κουμουνδούρου αναζητούν ανθρώπους που θα στελεχώσουν τα ψηφοδέλτια, ενώ στοχεύουν παράλληλα να εντάξουν στις τάξεις τους τα «δυσαρεστημένα» στελέχη από το κυβερνών κόμμα.

    Όπως αναφέρει η εφημερίδα Real news, στο «μεταγραφικό» στόχαστρο του ΣΥΡΙΖΑ έχει μπει η Σοφία Σακοράφα η οποία αν τελικά συμφωνήσει θα κατέβει ως υποψήφια στη Β’ Αθηνών. Στην ίδια περιφέρεια αναμένεται να κατέβει και ο συνταγματολόγος Νότης Μαριάς»). .................

    Αλλά, δρώντας με… ταχύτητα και… αποφασιστικότητα, ο «προεδρεύων» Πάνος τον άρπαξε από τον ΣΥΡΙΖΑ, κυριολεκτικά την… τελευταία στιγμή:
    Ο Πρόεδρος του κινήματος «Ανεξάρτητοι Έλληνες» Πάνος Καμμένος και ο Πρόεδρος του κινήματος «Αντιμνημονιακοί Πολίτες» Νότης Μαριάς συμφώνησαν στη συγκρότηση ενωτικού αντιμνημονιακού μετώπου. Όπως δήλωσαν από κοινού ο Πάνος Καμμένος και ο Νότης Μαριάς «υπογράφουμε σήμερα συμβόλαιο τιμής για συνεργασία, προκειμένου να διασφαλίσουμε την εμπιστοσύνη του ελληνικού λαού και να συγκροτήσουμε μια πραγματικά ΕΛΛΗΝΙΚΗ κυβέρνηση που θα ανακτήσει την εθνική μας ανεξαρτησία και θα απαλλάξει το λαό μας από τα Μνημόνια και τις επονείδιστες και αντισυνταγματικές δανειακές συμβάσεις. Ο Πρόεδρος και τα μέλη του κινήματος «Αντιμνημονιακοί Πολίτες» θα συμμετέχουν ως υποψήφιοι στους εκλογικούς συνδυασμούς των «Ανεξαρτήτων Ελλήνων».
    _______________
    Αφελής ερώτηση:
    Μπορούν οι Έλληνες πατριώτες να συνοδοιπορήσουν με όλη αυτή την αριστεράντζα στο αγνώστου ιδεολογίας (μάλλον, «λίγο απ’ όλα»)
    μόρφωμα του Καμμένου;
    Ο καθένας ας δώσει την απάντησή
    του !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Την πολιτική διεύθυνση του εγχειρήματος είναι αδύνατο να την ασκήσουν αυτοδύναμα η Ν.Δ. ή το ΠΑΣΟΚ. Δεν διαθέτουν ούτε την προγραμματική και ιδεολογική εσωτερική συνοχή ούτε την αναγκαία ισχυρή πολιτική νομιμοποίηση στο κοινωνικό σώμα. Το στοίχημα είναι η συγκρότηση του «μεγάλου μνημονιακού συνασπισμού», του οποίου πρόπλασμα υπήρξε το πολιτικό άθροισμα που στήριξε την κυβέρνηση Παπαδήμου. Αυτός ο συνασπισμός, συναρθρωμένος με την «πολυδαίδαλη υπερδομή» του ΔΝΤ και του διευθυντηρίου της Ευρωζώνης θα αποτελέσει το πολιτικό υποκείμενο προσανατολισμού και ελέγχου των πολιτικών διαδικασιών στη χώρα. Και γύρω από αυτόν τον συνασπισμό θα διαμορφωθεί ένας αστερισμός υβριδικών πολιτικών μορφωμάτων που θα λειτουργούν ως «λελογισμένη» αντιπολίτευση και ως αναχώματα σε ανεπιθύμητες μετατοπίσεις προς τα αριστερά. Δεν θα αμφισβητούν όμως την αναγκαιότητα και τη νομιμότητα των μνημονίων. ΤΕΛΙΚΑ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΓΙΑ ΤΑ ΜΕΓΑΛΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΔΝΤ-ΕΕ-ΤΡΟΙΚΑ ?ΝΔ-ΠΑΣΟΚ-ΛΑΟΣ ΝΤΟΡΑ ΚΑΤΣΕΛΗ ΚΟΥΒΕΛΗΣ ΔΡΑΣΗ ΔΗΜΑΡΑΣ &(ΚΑΜΕΝΟΣ ΜΕ ΕΡΩΤΗΜΑΤΙΚΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΟΙ ΔΥΟ ΜΕΓΑΛΕΣ ΜΟΡΦΕΣ ΤΗς ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΖΩΗΣ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ ΧΙΧΙΧΙΧΧΙ -ΟΙ ΣΑΛΤΙΜΠΑΓΚΟΙ(ΔΗΜΑΡΑΣ-ΚΑΤΣΕΛΗ-ΜΑΝΟΣ-ΝΤΟΡΑ-ΚΑΜΕΝΟΣ) ΕΝΟΣ ΔΙΕΦΘΑΡΜΕΝΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΠΟΥ ΑΓΩΝΙΑ ΝΑ ΣΤΑΘΕΙ ΣΤΑ ΠΥΛΙΝΑ ΠΟΔΙΑ ΤΟΥ...ΣΤΥΛΟΒΑΤΕΣ ΜΟΥΥΥΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Βρε μπαγάσες ΓΙΑΤΊ ΣΑΣ ΤΣΟΎΖΕΙ η κίνησης του Καμμένος!!!!!

    Είστε τόσο φανατικοί σε προσωπολατρίες που καταντάτε ΕΠΙΚΊΝΔΥΝΟΙ, αρχίζω και πιστεύω ότι ίσως θα πρέπει να ξεκαθαρίσουμε με ΕΣΑΣ πρώτα ποιοι είστε και τι συμφέροντα εξυπηρετείται..

    Ένας Παππούς μου είπε το Πάσχα στο χωριό που είχα πάει??? Ο Λάος αν δεν καταψηφίσει ΠΑΣΟΚ, Ν.Δ , ΔΥ.ΣΗ ,ΛΑ.ΟΣ, ΔΗΜΑΡ που προτείνουν την τήρηση κατά γράμμα τα μνημόνια εγώ που ψήφιζα ΠΑΣΟΚ ,δεν θα ψηφίσω ΠΑΣΟΚ αλλά γιατί να ψηφίσω ΚΑΙ τους άλλους τους ξέρω !! ΣΚΈΦΤΟΜΑΙ να ψηφίζω Κ.Κ.Ε, ΣΥ.ΡΙ.ΖΑ Η Καμμένο..

    Αυτό για να μάθουν οι Σαμαράς, Βενιζέλος, Καρατζαφέρης , Μπακογγιάνη , Κουβέλης, Κατσέλη ΑΛΛΑ και οι δημοσκόποι με τους {δημοσιογράφους} το ποιοι ΕΙΝΑΙ το 29% Αναποφάσιστοι...
    Το ΠΑΣΟΚ είναι τρίτο κόμμα στην Β! Αθηνών να το ξαναγράψω ΤΡΊΤΟ ΚΌΜΜΑ στην Β! ΑΘΗΝΏΝ.. Άλλα η Ν.Δ δεν πάει πάνω από 20-21% ΓΙΑΤΙ!!!

    Θέλουμε ανθρώπους που δεν θα φοβούνται να τους πούνε αυτά είναι τα θέλετε η όχι; Δεν ψηφίζομαι για να κυβερνήσουν κολοτούμπες και προσκυνημένοι + δεμένοι με υπογραφές τους.. Αποφασίζομε να Ψηφίζουμε για την ΧΩΡΑ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ..

    Μπούτζουκας Θ.Τ Ηράκλειο Κρήτης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Αυτός ο Δημαράς έχει τελείως ξεφτιλιστεί.
    Πριν δέκα μέρες, δεν απέκλειε τη συνεργασία με τον Καμμένο;
    Πόσο αναξιόπιστος μπορεί να είναι ένας άνθρωπος; Ο ίδιος δεν είχε δηλώσει, ξεδηλώσει, ξαναδηλώσει ότι θα παραιτηθεί από βουλευτής την 1η Ιανουαρίου 2011 και ΔΕΝ το τήρησε;
    Ποιος σοβαρός άνθρωπος, μετά από αυτά, μπορεί να τον εμπιστευτεί;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Η κίνηση του Δημαρά νομίζω είναι προς το καλό του ΠΑΣΟΚ, αφού απαλλάσσεται όπως φαίνεται από στελέχη που καιροσκοπούσαν. Λυπάμαι για τη στάση κάποιων στελεχών, λυπάμαι και για τον Γιάννη Δημαρά. Υποστηρίξαμε για πολλά χρόνια ανειδιοτελώς όλους αυτούς, χωρίς ανταλλάγματα και φανφάρες. Και να η επικαιρότητα σε όλο της το μεγαλείο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΦΕΡΤΕ ΠΑΡΑΔΕΣ ΦΕΡΤΕ ΚΑΡΕΚΛΕΣ
    ΦΑΤΕ ΠΑΠΑΡΙΑ ΜΑΜΟΥΧΑΛΟΙ ΨΗΦΟΦΟΡΟΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ο ΔΗΜΑΡΑΣ >>Καλυτερα με τον Καμμενο παρα με το ΠΑΣΟΚ η την ΝΔ ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ΚΚΕ ΚΑΙ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΚΡΑΙΟΥΣ,
    ΚΑΜΜΕΝΟΣ ΚΑΙ ΣΥΡΙΖΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΙΟ ΧΑΛΑΡΟΥΣ.

    ΝΔΠΑΣΟΚ ---> ΤΕΛΟΣ

    ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΛΕΤΕ ΛΑΜΟΓΙΑ ΤΗΣ ΜΕΤΑΠΟΛΙΤΕΥΣΗΣ ΤΕΛΕΙΩΣΑΤΕ.

    ΨΗΦΙΖΟΥΜΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΕΙΠΑΝ ΟΧΙ ΣΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ.
    ΨΗΦΙΖΟΥΜΕ ΑΝΤΙΜΝΗΜΟΝΙΑΚΑ ΚΟΜΜΑΤΑ.

    ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΕΙΠΑΝ ΝΑΙ ΣΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ ΘΑ ΠΑΡΟΥΝ ΤΟ ΤΡΙΤΟ ΤΟ ΜΑΚΡΥΤΕΡΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. ΕΓΩ ΘΕΛΩ ΝΑ ΨΗΦΙΣΩ ΤΖΟΥΛΙΑ ΑΚΡΑΙΑ ΚΑΙ ΧΑΛΑΡΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΣΑΣ ΚΑΙ ΜΙΑ ΛΥΡΑ.ΑΝ ΝΟΜΙΖΕΤΕ ΟΤΙ ΙΣΧΥΕΙ Σ ΑΥΤΟ ΤΟ ΧΑΜΟ ΤΟ ΑΡΙΣΤΕΡΟΣ Η ΔΕΞΙΟΣ.ΙΣΧΥΕΙ ΤΟ ΠΑΤΡΙΩΤΗΣ Η ΟΧΙ.ΓΙΑΝΝΗ ΛΥΝΕΙΣ ΣΕ ΠΟΛΛΟΥΣ ΑΡΙΣΤΕΡΟΥΣ ΤΟ ΧΕΡΙ.ΔΕ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΟΡΟΙΔΕΥΕΙ ΤΟ ΚΚΕ ΚΑΙ Ο ΣΥΝΑΣΠΙΣΜΟΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΟΝ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ.ΣΤΗ ΣΚΕΨΗ ΜΑΣ ΧΩΡΑΕΙ ΜΟΝΟ Η ΠΑΤΡΙΔΑ.ΚΑΛΗ ΠΑΤΡΙΔΑ ΣΥΝΤΡΟΦΟΙ ΟΠΟΥ ΚΙ ΑΝ ΠΡΟΕΡΧΟΣΑΣΤΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Ο/Η Ανώνυμος είπε...

    Σοβαρός πολιτικός ο Δημαράς
    Τέτοιου είδους πολιτικά υποπροιόντα μας κατάντησαν στην κατάσταση που βρισκόμαστε
    Καμένε! Τέτοιες μαλακίες κάνε και έλα μετά να πάρεις ψήφο
    Μου θυμίζεις αλλόν μεγάλο πολιτικό αρχηγό τον Καρατζαφέρη
    Μάλλον πάσχεις από το ίδιο Καρατζαφέρειο σύνδρομο
    Ξεβρακώνεστε όσο πλησιάζουν εκλογές
    Μοναδικός αντικειμενικός σκοπό σας Να αρπάξετε και σεις κουτάλα υφαρπάζοντας την ψήφο των ευκολόπιστων αδιαφορώντας για ότι υποφέρει ο κοσμάκης
    Θα φας καλά και σύ, αν και δω που ταλέμε δεν περιμέναμε και κάτι καλύτερο από σένα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. ΞΑΝΑ ΕΚΚΛΗΣΗ ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΥΓΙΕΣ ΣΚΕΠΤΟΜΕΝΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΑΖΕΨΤΕ ΤΑ ΓΕΡΟΝΤΙΑ 55 ΚΑΙ ΑΝΩ ΝΑ ΜΗΝ ΨΗΦΙΣΟΥΝ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ(ΠΑΣΟΚ-ΝΔ-ΛΑΟΣ-ΝΤΟΡΑ-ΚΑΤΣΕΛΗ)..ΤΟ ΑΛΤΣΧΑΙΜΕΡ ΔΕΝ ΘΑ ΚΡΙΝΕΙ ΤΗΝ ΤΥΧΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΜΟΙΡΑ ΤΗΝ ΔΙΚΙΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΛΛΗΛΑ ΤΗΝ ΜΟΙΡΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΜΟΙΡΑ ΤΩΝ ΕΠΟΜΕΝΩΝ ΓΕΝΕΩΝ...ΦΥΛΑΚΙΣΤΕ ΤΟΥΣ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ 6 ΜΑΙΟΥ..ΚΡΑΤΑΤΕ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΣΑΣ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΕΧΕΤΕ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΣΤΙΣ ΓΕΝΝΙΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΕΛΘΟΥΝ ..ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΤΟ ΧΩΝΕΨΤΕ ΤΟ...ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΕΙΧΑΝ ΚΑΙ ΟΙ ΠΡΟΓΟΝΟΙ ΜΑΣ..ΦΥΛΑΞΑΝ ΘΕΡΜΟΠΥΛΕΣ ΤΟ 1821 ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΗΣΑΝ -ΑΝΕΣΤΗΣΑΝ ΚΑΙ ΜΑΣ ΕΔΩΣΑΝ ΜΙΑ ΠΑΤΡΙΔΑ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΟΥΣ ΤΟΤΕ ΡΑΓΙΑΔΕΣ ΤΗΣ ΕΠΟΧΗΣ ΠΟΥ ΑΝΤΙΔΡΟΥΣΑΝ..ΜΕΓΑΛΟΥΡΓΗΣΑΝ ΤΟ 12-13 Τ0 40 ..ΟΧΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΠΟΥΛΗΣΟΥΜΕ-ΠΡΟΔΟΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ.. ΤΗΝ ΤΥΧΗ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΜΑΣ ΑΦΕΝΤΕΣ ΕΜΕΙΣ ΣΤΟΝ ΤΟΠΟ ΜΑΣ..ΑΠΟΒΑΛΤΕ ΚΑΘΕ ΦΟΒΙΑ ΚΑΘΕ ΚΟΜΠΕΞ ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΜΑΣ Η ΩΡΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ ΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ Ο ΛΑΟΣ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. 10 στελέχη από το Αρμα Πολιτών αποδοκιμάζουν τον Δημαρά.

    Μία άγρια κόντρα έχει ξεσπάσει στις τάξεις του Πανελληνίου Άρματος Πολιτών, μετά την ανακοίνωση των Ανεξαρτήτων Ελλήνων,
    πως ο Γιάννης Δημαράς θα συνεργαστεί μαζί τους στις επερχόμενες εκλογές της....6ης Μαΐου.

    Σε ανακοίνωσή τους στελέχη του Άρματος Πολιτών υποστηρίζουν πως η απόφαση αυτή του Γιάννη Δημαρά, υποστηρίζεται από μία ισχνή μειοψηφία της Πολιτικής Γραμματείας.
    Την ανακοίνωση υπογράφουν οι: Παναγούλης Στάθης,Αθανασίου Νάσος ,Τασιόπουλος Σταύρος, Χαλαζιάς Αλέξης, Κοντονάσιος Σωτήρης, Σιδηρόπουλος Κώστας, Καραχάλιος Κώστας, Ζαβιτσάνος Σπύρος, Γεννιά Γεωργία, Διομήδης Στάθης.

    Ολόκληρη η ανακοίνωση έχει ως εξής:
    «Καταδικάζουμε την απόφαση της ισχνής μειοψηφίας της Πολιτικής Γραμματείας και του προέδρου του Παν. Άρματος Πολιτών, Γιάννη Δημαρά, με την οποία θα συνεργαστεί με τους Ανεξάρτητους Έλληνες και τον Πάνο Καμμένο.
    Το μόνο που καταφέρνει ο κ. Δημαράς πηγαίνοντας στο κόμμα του Καμμένου είναι να πάρει μαζί του, το άρμα χωρίς τις ρόδες και τα άλογα, το οποίο είχαν τιμήσει με την ψήφο τους στις περιφερειακές εκλογές στην Αττική οι πολίτες με 230.000 ψήφους.
    Η πλειοψηφία της Πολιτικής Γραμματείας, η Νεολαία και η συντριπτική πλειοψηφία των στελεχών και των μελών του κόμματος στην Αττική και στην υπόλοιπη Ελλάδα, θα ανακοινώσουν αύριο την απόφασή τους. Η κατεύθυνση της οποίας βασίζεται στις αρχές και τις αξίες που δημιούργησαν το Άρμα Πολιτών, καθώς και στις πρόσφατες αλλεπάλληλες αποφάσεις της Πολιτικής Γραμματείας, τις οποίες παρέκαμψε και αγνόησε ο κ. Δημαράς.
    Εξάλλου στις 28/3/2012 υπήρξε σχετική ανακοίνωση του κόμματος που αναφερόταν ρητά η απόφαση για συγκρότηση Αντιμνημονιακού Μετώπου προοδευτικής κατεύθυνσης για να απελευθερωθεί η χώρα από τα δεσμά της κρίσης στην οποία την βύθισε το πολιτικοοικονομικό κατεστημένο. Στην ίδια ανακοίνωση αναφερόταν ότι απορρίπτεται κάθε σενάριο συνεργασίας με τους Ανεξάρτητους Έλληνες.
    Το Άρμα Πολιτών το δημιουργήσαμε για να έχει ο λαός μας ζωή με ιδανικά και όχι επιβίωση με δανεικά, και δεν συμπράττουμε στην διάσωση πρώην βουλευτών της ΝΔ που διεκδικούν με νεοφιλελεύθερο «αντιμνημονιακό» μανδύα να διασώσουν την δική τους «πατρίδα» χωρίς να διασώζουν την Ελλάδα και το λαό.
    Για το γνήσιο της ανακοίνωσης:
    Παναγούλης Στάθης, περιφερειακός σύμβουλος Αττικής με το Άρμα Πολιτών,
    Αθανασίου Νάσος , περιφερειακός σύμβουλος Αττικής με το Άρμα Πολιτών
    Τασιόπουλος Σταύρος, υπεύθυνος Νεολαίας
    Χαλαζιάς Αλέξης, μέλος πολιτικής γραμματείας
    Κοντονάσιος Σωτήρης, μέλος πολιτικής γραμματείας
    Σιδηρόπουλος Κώστας, μέλος πολιτικής γραμματείας
    Καραχάλιος Κώστας, μέλος πολιτικής γραμματείας
    Ζαβιτσάνος Σπύρος,μέλος πολιτικής γραμματείας
    Γεννιά Γεωργία, μέλος πολιτικής γραμματείας
    Διομήδης Στάθης, μέλος πολιτικής γραμματείας».



    καλα ρε Δημαρα
    με τον Καρατζαφερη Νο 2 πηγες ??????

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση