GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ποιες «Σπίθες» (και γιατί) διαγράφει ο Μ. Θεοδωράκης...

Εκτός Κινήματος Ανεξάρτητων Πολιτών (ΚΑΠ) έθεσε ο  Μίκης Θεοδωράκης «Σπίθες»  (οργανώσεις - πυρήνες του ΚΑΠ) και στελέχη που τάχθηκαν υπέρ ...

Εκτός Κινήματος Ανεξάρτητων Πολιτών (ΚΑΠ) έθεσε ο  Μίκης Θεοδωράκης «Σπίθες»  (οργανώσεις - πυρήνες του ΚΑΠ) και στελέχη που τάχθηκαν υπέρ της εκλογικής καθόδου με τον Π. Καμμένο.  Οι διαγραφές αφορούν «Σπίθες» οι οποίες έχουν...
υπογράψει το «συμβόλαιο Τιμής, για τη σωτηρία της πατρίδας», το οποίο έχει συντάξει το κόμμα Ανεξάρτητοι Έλληνες
Ο  Μίκης Θεοδωράκης και η Εκτελεστική Γραμματεία του Πολιτικού Συμβουλίου του ΚΑΠ προχώρησαν στις διαγραφές, με δεδομένο ότι έχει αποφασιστεί η μη συμμετοχή της «Σπίθας» στις εθνικές εκλογές, με παράλληλο κάλεσμα στον κόσμο να ψηφίσει κατά συνείδηση, καταδικάζοντας την πολιτική των μνημονίων.
Στο κείμενο της απόφασης (8.4.2012) για τις διαγραφές αναφέρει ότι η σύμπραξη με ένα κόμμα, «τη στιγμή που υπάρχει δική μας απόφαση ότι δεν κατεβαίνουμε στις εκλογές», αποτελεί «πολιτική απάτη σε βάρος του ελληνικού λαού, σαφώς αντικαταστατική πράξη και δεν συνάδει με τον ήθος που κάθε συναγωνιστής μας πρέπει να έχει».
Επομένως, όπως αναφέρει η απόφαση, «θέτουν εαυτόν εκτός Κινήματος» η Σπίθα Νέας Πεντέλης, Πεντέλης, Μελισσίων (εκπρόσωπος Γιώργος Αλαϊάδης), η Σπίθα Αγώνα Ελληνικού (εκπρόσωπος Κώστας Δούκας), η Σπίθα Αποκορώνου-Χανίων (εκπρόσωπος Παντελής Καπαρουδάκης), η Σπίθα Σαράντα Εκκλησιών Θεσσαλονίκης (εκπρόσωπος Δημήτρης Μικρόπουλος) και μέλη του ΚΑΠ που συμμετέχουν στην Λαϊκή Συνέλευση Παλαιού Φαλήρου (Γιώργος Σεμερτζιάν, Ιωάννα Κοκκίνου).

16 σχόλια

  1. Ίδιος φσιστικός φανατισμός τους διακρίνει οπότε προς τι οι διαγραφές;;;;

    Μα επειδή οι μπαχαλάκηδες (τσίπρας- ΚΚΕ- Καμμένος - ΧΡυσή Αυγή) αν και οφείλουν να κατέβουν ενωμένοι σαν αντιμνημονιακοί δεν πρόκειται να το πράξουν, και πρέπει να έχουν σικέ διαφορές μεταξύ τους, αν οι ΣΠΙΘΕΣ εκφραστούν προεκλογικά υπέρ κάποιου τότε επιτείνουν τις ανύπαρκτες διαφορές και χάνεται η ευκαιρία του Θεοδωράκη να τους συγκολλήσει στο μετεκλογικό θολό τοπίο.

    Πονηρός ο βλάχος (ο κρητικός Θεοδωράκης...). ΕΘΝΙΚΟ ΚΕΦΑΛΑΙΟ

    χαχααχαχααααααααααααααα

    ο Μίκυ Μάους διαγράφει κιόλας!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αξιος μουσικοσυνθετης, αλλα μεγαλος μαλακας σαν προσωπικοτητα. Στον τοπο ομως μας διδασκαν οτι οποιος ειναι στην Αριστερα και καλλιτεχνης ειναι και σπουδαιος ανθρωπος με σοβαρη αποψη και ορθη σκεψη (βλ. Λαζοπουλος κτλ.)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. 2012 1:40:00 μ.μ. και 2:22:00 μ.μ.
    Τραβατε να γαμηθειτε ρε πασοκονουδοσκυλα.
    Και προμηθευτειτε εγκαιρα βαζελινη, αλειψτε τα κωλαρακια σας για να ειστε ετοιμοι.
    Ισως πονεσει λιγοτερο η ψωλαρα που ερχεται!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Την πολιτική διεύθυνση του εγχειρήματος είναι αδύνατο να την ασκήσουν αυτοδύναμα η Ν.Δ. ή το ΠΑΣΟΚ. Δεν διαθέτουν ούτε την προγραμματική και ιδεολογική εσωτερική συνοχή ούτε την αναγκαία ισχυρή πολιτική νομιμοποίηση στο κοινωνικό σώμα. Το στοίχημα είναι η συγκρότηση του «μεγάλου μνημονιακού συνασπισμού», του οποίου πρόπλασμα υπήρξε το πολιτικό άθροισμα που στήριξε την κυβέρνηση Παπαδήμου. Αυτός ο συνασπισμός, συναρθρωμένος με την «πολυδαίδαλη υπερδομή» του ΔΝΤ και του διευθυντηρίου της Ευρωζώνης θα αποτελέσει το πολιτικό υποκείμενο προσανατολισμού και ελέγχου των πολιτικών διαδικασιών στη χώρα. Και γύρω από αυτόν τον συνασπισμό θα διαμορφωθεί ένας αστερισμός υβριδικών πολιτικών μορφωμάτων που θα λειτουργούν ως «λελογισμένη» αντιπολίτευση και ως αναχώματα σε ανεπιθύμητες μετατοπίσεις προς τα αριστερά. Δεν θα αμφισβητούν όμως την αναγκαιότητα και τη νομιμότητα των μνημονίων. ΤΕΛΙΚΑ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΓΙΑ ΤΑ ΜΕΓΑΛΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΔΝΤ-ΕΕ-ΤΡΟΙΚΑ ?ΝΔ-ΠΑΣΟΚ-ΛΑΟΣ ΝΤΟΡΑ ΚΑΤΣΕΛΗ ΔΡΑΣΗ (ΚΑΜΕΝΟΣ ΜΕ ΕΡΩΤΗΜΑΤΙΚΟ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. xaxaxaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

    Γουστάρω τσαντίλα από τους ... αγνακτισμένους και τους ... σπίθες!!!!!!!!!!

    Βρίσιμο μόνο, και συνωμοσιολογία. Τιποτα άλλο. Αν δούλευε ο μέσος πολίτης με τους ρυθμούς που τώρα βρίζουν το σύστημα οι ... Θεοδωρακικοί και αν έγκαιρα έκανε σωστές επιλογές σε πρόσωπα (ο μέσος πολίτης πάντα) τότε θα ήμασταν παράδεισος.

    Τώρα ο μέσος πολίτης αγανακτισμένος ξεπέφτει να πιστεύει και εναποθέτει ελπίδες στο χυλό του Λαζόπουλου, του Μίκυ Μάου... εεεεΘεοδωράκη, του Παπαδάκη του ΑΝΤ1, της Χρυσής Αυγής και του Καμμενοτσίπρα.

    Και βρίζει. Βρίζει. Βρίζει. Και θέλει λέει ... κρεμάλες ο υπέροχος έντιμος και μορφωμένος λαός μας του 21ου αίώνα.

    χαχαααααααααααααααααααααααα

    ΕΚλογές έρχονται, αλλά μην ποντάρετε ότι θα στενοχωρηθεί το σύστημα ούτε ότι θα εκπνεύσει.

    ΔΕΝ ΑΥΤΟΚΤΟΝΟΥΜΕ
    ΨΗΦΙΖΟΥΜΕ ΠΑΣΟΚ
    ΨΗΦΙΖΟΥΜΕ ΕΛΠΙΔΑ ΚΑΙ ΠΡΟΟΠΤΙΚΗ
    ΨΗΦΙΖΟΥΜΕ ΝΑΙ ΣΤΗΝ ΑΛΛΑΓΗ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ
    ΝΑΙ ΣΤΗΝ ΥΠΟΜΟΝΗ
    ΝΑΙ ΣΕ ΝΕΟ ΜΟΝΤΕΛΟ ΖΩΗΣ
    ΝΑΙ ΣΕ ΘΥΣΙΕΣ ΜΕ ΠΡΟΟΠΤΙΚΗ

    ΟΧΙ ΣΤΟ ΛΑΪΚΙΣΜΟ ΤΗΣ ΣΥΝΩΜΟΣΙΑΣ
    ΟΧΙ ΣΤΗΝ "ΤΙΜΩΡΙΑ" ΤΟΥ ΟΧΛΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΚΙΑΣ
    ΟΧΙ ΣΤΟ ΛΑΪΚΙΣΜΟ "ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΠΑΡΟΧΕΣ"

    χαχααααααααααααααα

    Δουλειά που θα έχουν οι ψυχίατροι στις 7 Μαίου!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. 2013

    Πρόεδρος της Δημοκρατίας

    Μίκυς

    Πρωθυπουργός

    Λάκης

    Αντιπρόεδρος 1

    Καμμένος

    Αντιπρόεδρος 2

    Τσίπρας

    Εκπρόσωπος

    Πρωινάδικο ΑΝΤ1 Παπαδάκης

    Αν. Εκπρόσωπος

    Αυτιάς

    Υπουργός Δημόσιας Τάξης

    Τράγκας

    Υπουργός Οικονομικών

    Τσίπρας

    Αξιωματική αντιπολίτευση

    ΚΚΕ



    Πωπωπωπωπωπωπω τι καλά που θα περνάμεεεεεεεεεεεεεεε!!!!!!

    Viva la revolu"θ"iόn

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. νασαι καλα 3.47..
    επειδη εισαι σοβαρος και λογικος ανθρωπος,οι προβλεψεις σου παντα επαληθευονται..
    βαλε με και μενα υπουργο καπου..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. 3.42
    ψυχιατρο θα εχει το ΕΣΥ,
    η θα παω σε ιδιωτη?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Όλοι κουτάλα θέλουν δεν τους πειράζουν οι λεπτομέρειες -οι ιδεολογίες είναι για τους μαμούχαλους ψηφοφόρους. Πιθανόν ο Σαμαράς να κατεβεί με ΚΚΕ στις επόμενες εκλογές και ο Βενιζέλος να εξασφαλίσει αυτοδυναμία στη ΝΔ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. RE DEN PAS STON DIAOLO KOPANE

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. 3.42..ΤΑ ΓΡΑΦΟΜΕΝΑ ΣΟΥ ΠΡΑΓΜΑΤΙ ΧΡΗΖΟΥΝ ΨΥΧΙΑΤΡΙΚΗΣ ΕΡΕΥΝΑΣ..ΤΕΛΟΣ ΠΑΝΤΩΝ ΓΙΑ ΠΕΣ ΜΑΣ ΤΙ ΕΝΝΟΕΙΣ ΑΚΡΙΒΩΣ ΜΕ ΤΟΝ ΟΡΟ...ΜΕΣΟΣ-ΠΟΛΙΤΗΣ- ΑΝΘΡΩΠΟΣ?..ΑΝΘΡΩΠΟΣ-ΠΟΛΙΤΗΣ ΚΟΜΜΕΝΟΣ ΣΤΗΝ ΜΕΣΗ? ΕΧΕΙ ΕΝΑ ΠΟΔΙ..ΕΝΑ ΜΑΤΙ.. ΕΝΑ ΧΕΡΙ.. ΕΝΑ ΑΥΤΙ..ΜΙΣΟ ..ΑΡΧΙΔΙ ΚΑΙ ΕΝΑ ΕΣΥ ΔΗΛ ΕΝΑΜΙΣΗ ΑΡΧΙΔΙ..ΕΙΣΑΙ Η ΑΠΟΛΥΤΗ ΕΝΣΑΡΚΩΣΗ- ΕΚΦΡΑΣΗ ΤΟΥ ΜΕΣΟΥ..ΜΑΛΑΚΑ..ΣΟΥ ΕΥΧΟΜΑΙ ΜΙΣΗ ΚΑΛΗ ΑΝΑΣΤΑΣΗ..ΕΤΣΙ ΑΠΟ ΜΙΣΗΣΥΝΗΘΕΙΑ ΝΑ ΜΙΣΟΛΕΜΕ ΤΩΡΑ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΚΚΕ ΔΑΓΚΩΤΟ ΤΩΡΑ ΝΑ ΞΕΒΡΩΜΙΣΕΙ Ο ΤΟΠΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ΨΗΦΙΣΤΕ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΚΟΜΜΤΑ ΝΑ ΕΡΘΟΥΝ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΨΗΦΙΣΤΕ ΤΣΙΠΤΡΑ ΠΑΠΑΡΗΓΑ ΚΑΙ ΟΙΚΟΛΟΓΟΥΣ ΝΑ ΠΝΙΓΟΥΜΕ ΣΤΟ ΣΚΑΤΟ ΛΕΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΑΣ ΦΤΑΝΟΥΝ ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΣΚΑΤΑ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΜΑΖΕΨΟΥΜΕ ΤΑ ΣΚΑΤΑ ΚΑΙ ΑΠΟΣΚΑΤΑ ΟΛΟΥ ΤΟΥ ΠΛΑΜΗΤΗ.....ΑΛΛΑ ΕΙΠΑΜΕ...ΜΑΘΑΝΕ ΟΤΙ ΓΑΜΙΟΜΑΣΤΕ, ΠΛΑΚΩΣΑΝΕ ΚΑΙ ΟΙ...ΑΦΓΑΝΟΙ!!
    ΨΗΦΙΣΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΜΕ ΣΚΠΟ ΝΑ ΜΗΝ ΜΠΕΙ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΤΗ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΧΑΛΑΣΕΙ ΤΗ ..ΜΑΓΙΑ....
    ΨΗΦΙΣΤΕ ΣΥΣΤΗΜΑ....ΨΗΦΙΣΤΕ ΣΥΡΙΖΑ ΚΚΕ ΚΑΙ ΟΙΚΟΛΟΓΟΥΣ....Η ΚΟΥΒΕΛΗ (ΔΗΛΑΔΗ ΠΑΣΟΚ) Η ΛΑΟΣ (ΔΗΛΑΔΗ ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ) ΓΙΑ ΝΑ.....ΑΛΛΑΞΕΙ ΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ....
    ΧΑΧΑΧΑ....ΡΕ ΤΙ ΤΡΑΒΑΜΕ...!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. "ΕΚΤΑΚΤΗ ΕΙΔΗΣΗ - ΠΑΝΙΚΟΣ ΣΤΗ ΣΥΓΓΡΟΥ"

    "ΝΕΑ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ ΔΕΙΧΝΕΙ ΤΑ ΠΟΣΟΣΤΑ ΤΗΣ ΝΔ ΝΑ ΣΥΡΡΙΚΝΩΝΟΝΤΑΙ ΣΕ ΕΠΙΠΕΔΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΑΝΟΙΞΗΣ"

    "Πανικοβλήθηκε ΚΑΙ η γνωστή, γριά, Σα(χλα)μαρική πουτάνα της Συγγρού, το ανεκδιήγητο γνωστό τραβέλι- Τζων (η γνωστή σε όλους πουτάνα με τα πολλά $$$$$$)."

    "Έγκυρες πηγές αναφέρουν, ότι ΕΣΚΑΣΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΚΙΑ ΤΟΥ, από τη "σούπερ μεταγραφή" Κύρτσου στον ΛΑΟΣ, που όπως ομολογούν πολλοί αναλυτές, ήταν μια κίνηση ματ από την πλευρά του κ. Καρατζαφέρη, στον άεργο (σύμφωνα με πηγές του ΙΚΑ, ο κ. Σαμαράς δεν κατέχει ούτε ένα ένσημο…) βουτηρομπεμπέ της Βοστώνης, τον γυαλάκια Σαχλαμαρά "

    "Είναι σαν να παίρνει ο Πανιώνιος τον Μέσι!", δήλωσε ο κ. Καρατζαφέρης.

    Χαχαχαχαχα....Θα σκάσετε από το κακό σας, πανικόβλητα τραβέλια της Συγγρού!!

    Όχι 18%, στα ποσοστά του κόμματός του - της ΠΟΛΑΝ, θα σας οδηγήσει ο μοιάζων το Βασιλάκη Λεβέντη, Αντωνάκης-Κομανέτσι-Σαχλαμαράς!!!

    Χαχαχαχα...αει στα τσακίδια, κωλόγερε $$$$ Τζων...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. 3.42
    Μετά τις εκλογές, οι σφαλιάρες θα πέφτουν σε όσους στήριξαν το βρωμοκόμμα σου. Οι περισσότεροι ΠΑΣΟΚτζήδες δεν θα το ψηφίσουν, όπως και οι άλλοι Έλληνες, για να το τιμωρήσουν. Το 2009 ο κόσμος δεν ήξερε.Αν ψηφιστούν ΠΑΣΟΚ και ΝΔ, ο κόσμος θα ξεσπάσει σε όσους τους στήριξαν. Γι' αυτό προσέξτε την οργή του κόσμου. Έρχεται εμφύλιος πόλεμος, όταν θα ανακοινωθούν τα νέα μέτρα και οι νέοι φόροι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Κανονικά αν ήταν συνειδητά πολιτικά όντα
    "..η Σπίθα Νέας Πεντέλης, Πεντέλης, Μελισσίων (εκπρόσωπος Γιώργος Αλαϊάδης), η Σπίθα Αγώνα Ελληνικού (εκπρόσωπος Κώστας Δούκας), η Σπίθα Αποκορώνου-Χανίων (εκπρόσωπος Παντελής Καπαρουδάκης), η Σπίθα Σαράντα Εκκλησιών Θεσσαλονίκης (εκπρόσωπος Δημήτρης Μικρόπουλος) και μέλη του ΚΑΠ που συμμετέχουν στην Λαϊκή Συνέλευση Παλαιού Φαλήρου (Γιώργος Σεμερτζιάν, Ιωάννα Κοκκίνου)."

    θα έπρεπε να είχαν δηλώσει την αποχώρησή τους πριν βρεθεί στο δυσάρεστο, αλλά υπεύθυνο πολιτικά, σημείο να το κάνει ο Μίκης από τη θέση του!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση