GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Κήδεψαν με όλες τις «τιμές» την αξιοπρέπεια του λαού!...

Γράφει ο Μαγια Η ζωή των Ελλήνων εν τάφω και η χώρα υπό κατοχή. Η Ελλάδα, με «πρωταγωνιστές» τους υπαίτιους της οικονομικής συμφοράς, έχει ...

Γράφει ο Μαγια
Η ζωή των Ελλήνων εν τάφω και η χώρα υπό κατοχή. Η Ελλάδα, με «πρωταγωνιστές» τους υπαίτιους της οικονομικής συμφοράς, έχει βυθιστεί στο πιο βαθύ σκοτάδι της σύγχρονης ιστορίας της.
Με τη δουλική συμπεριφορά τους απέναντι στις Βρυξέλλες και την τρόικα, αδύναμοι και ανίκανοι είτε να διαχειριστούν την κρίση, είτε να...
αντισταθούν στοιχειωδώς στις κατακτητικές διαθέσεις των δανειστών και στις δόλιες επιδιώξεις των εγχώριων παρασίτων, κήδεψαν με όλες τις «τιμές» την αξιοπρέπεια του λαού. Την ατομική, οικογενειακή,εργασιακή, κοινωνική και εθνική αξιοπρέπεια του Ελληνα.
Ξέρετε τι είναι1.500.000 συμπατριώτες μας να μην έχουν σχεδόν καθόλου εισόδημα; Ξέρετε τι είναι να μην μπορείς να θρέψεις τα παιδιά σου; Ξέρετε πως υπάρχουν άνθρωποι που πέφτουν για ύπνο και παρακαλάνε τον μεγαλοδύναμο να μην τους αφήσει να ξυπνήσουν για να λυτρωθούν από το μαρτύριο της ζωής; Ξέρετε τι βία είναι η στέρηση της εργασίας, της αξιοπρέπειας και της ελευθερίας;
Τι ξέρετε τέλος πάντων;
Τώρα που ο ένας μετά τον άλλον οι εργαζόμενοι γίνονται απλήρωτοι εργαζόμενοι ή «ευέλικτοι» ή άνεργοι, τώρα που το μέλλον των νέων είναι να γίνουν δουλοπάροικοι, τι άλλη δικαιολογία θα έχουμε για να κάνουμε ότι δεν καταλαβαίνουμε τι συμβαίνει;
Με τους αποτεφρωτές της χώρας θα πορευθούμε;  Με τον Βενιζέλο,τον Σαμαρά, και τον Καρατζαφέρη; Ή μήπως με την …αριστερά των νεοπροθύμων του Φώτη Σημίτη, συγνώμη Κουβέλη;
Εχετε σκεφτεί τι θα γίνει αυτός ο τόπος αν επικρατήσουν οι δυνάμεις της καταστροφής και της υποτέλειας;
Ένα είναι βέβαιο. Στην κρεμάλα της διεθνούς τοκογλυφίας και των υποτακτικών της Ανάσταση δεν υπάρχει!

6 σχόλια

  1. μάααγιααα μου..παστόκε μουυυυυ

    ΑΚΗΣ Ο ΑΡΧΗΓΟΣ
    ΠΑ$$$$$$$$$$$$$$$$ΟΚ ΤΩΝ ΜΙΖΩΝ.

    Όταν ο εισαγγελεύς λέει ότι ο Άκης είναι ΑΡΧΗΓΟΣ ΠΟΛΥΜΕΛΟΥΣ ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ ξέρετε για πια οργάνωση μιλάει,

    ΕΤΣΙ!

    Έλα τώρα μη κάνετε τους χαζούς.

    Εμείς εδώ και χρόνια σας γράφαμε για την ΚΑΜΟΡΑ.

    ΝΑΙ την ΚΑΜΟΡΑ, για βάλτε το μυαλό σας να σκεφτεί λίγο.
    Τελικά ΔΙΚΑΙΩΝΟΜΑΣΤΕ.


    Ρε Βενιζέλο είσαι σίγουρος ότι ο Άκης δεν σου είχε πει τι τα κάνει τα λεφτά;;;

    Για θυμήσου!

    (φώτο συλλεκτική)
    Γιατί εγώ τον βλέπω στη φώτο να σου ψιθυρίζει κάτι:

    Σας παρουσιάζουμε μια από τις ελάχιστες φώτο που δείχνουν τον Μπένυ παρεάκι με τον Άκη... τις υπόλοιπες τις έχουν εξαφανίσει από το ίντερνετ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ο θρήνος του λαού

    Σήμερα μαύρος ουρανός
    όπως και κάθε μέρα,
    σήμερα είναι στη βουλή
    η γλίτσα και η λέρα.

    Σήμερα βάλανε βουλή
    οι άνομοι πασόκοι,
    οι άνομοι κι' η δεξιά
    και οι Καρατζα-στόκοι.

    Για να σταυρώσουν τον λαό
    και τον φτωχό κοσμάκη
    κι' έχουνε έξω τον Εφραίμ
    Ντόρα και Βουλγαράκη.

    Μα ο λαός εμίλησε
    και έτρεξε στους δρόμους
    και θα σαρώσει σύντομα
    ιούδες και ανόμους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ...χιχιχιχ....καλό πάσχα _____________ ιθαγενείς.

    ΠΑ$$$$$$$$$$$$$$$$$ΟΚ ..ΤΩΝ ΜΙΖΩΝ.
    Σοκάρουν τα χρήματα !!

    Σύμφωνα με το πόρισμα οι μίζες έπεφταν σα χαλάζι για τις υποθέσεις των εξοπλιστικών προγραμμάτων.
    Αναφέρεται για τον κ. Τσοχατζόπουλο:

    "Από Μάιο 1998 ως 7/6/2001 απέκρυψε περιουσία συνολικού ύψους 16.202.000 ελβετικών φράγκων και 1.748.000 δολάρια ΗΠΑ τα οποία αποτελούν προϊόν παθητικής δωροδοκίας του ίδιου σχετικά με τις συμβάσεις προμήθειας των οπλικών συστημάτων TOR M1". Χαρακτηριστική είναι η αποστροφή για τη συγκεκριμένη σύμβαση και πως υπογράφηκε:
    "Καθίσταται προφανές ότι η υπογραφή τόσο της κύριας σύμβασης όσο και της σύμβασης για τα αντισταθμιστικά οφέλη δεν θα μπορούσαν να επιτευχθούν αν δεν καταβάλλονταν πρωτίστως στον πρώην υπουργό εθνικής άμυνας ως αντάλλαγμα σημαντικά χρηματικά ποσά."

    "Την 2/12/2002 απέκρυψε περιουσία συνολικού ύψους 2.960.225 ελβετικών φράγκων σχετικά με τις συμβάσεις ΑΡΧΙΜΗΔΗΣ και ΠΟΣΕΙΔΩΝ 2 (υποβρύχια) (παράνομη αμοιβή μέσω της ΜΙΕ από τη FERROSTAAL)".
    Σύμφωνα με το πόρισμα μετέτρεψε την παραπάνω περιουσία σε:
    - Μεζονέτα 402 τμ στο Κολωνάκι μέσω off shore 1/6/98 (την οποία φέρεται να πούλησε εικονικά στον Αστέριο Οικονομίδη ο οποίος τη μεταβίβασε στη συνέχεια στην Αρετή Τσοχατζοπούλου)
    - Σπίτι στη Διονυσίου Αρεοπαγίτου 29/11/99
    - Αίθουσα 964 τμ στη Λ. Κηφισίας 18/11/99
    - Αίθουσα 1000 τμ στη Λ. Κηφισίας 18/11/99
    - 22 θέσεις πάρκινγ στην παραπάνω διεύθυνση
    - Ακίνητο στην Κυψέλη 17/2/2000
    - Διαμέρισμα 60 τμ στην Κυψέλη 28/6/04
    - Διαμέρισμα 142 τμ στην Κυψέλη 28/6/04
    - 24/01/07-2010 πουλήθηκαν τα ακίνητα επί της Λ. Κηφισίας στο Βατοπέδι έναντι 6 εκατ. ευρώ, τα οποία τοποθέτησε στο χρηματοπιστωτικό τομέα".

    Απαξιωτικοί Χαρακτηρισμοί..
    Χαρακτηριστικό είναι πως στο πόρισμα υπάρχουν απαξιωτικές αναφορές καθώς εμφανίζουν τον Άκη Τσοχατζόπουλο μέσα από μια σειρά γεγονότων ως κοινό φοροφυγά και άνθρωπο που αγνοεί τους νόμους του κράτους, πολλούς από τους οποίους έχει ο ίδιος εισηγηθεί ή ψηφίσει ο ίδιος.....

    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    - ιθαγενείς του ΠΑΣΟΚΙΣΤΑΝ: χρόνια σας πολλά !

    (αν και αμφιβάλουμε.. χεχεχεχε )
    Μπένυ του Όλον μιζομένου παΣΟΚ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Την πολιτική διεύθυνση του εγχειρήματος είναι αδύνατο να την ασκήσουν αυτοδύναμα η Ν.Δ. ή το ΠΑΣΟΚ. Δεν διαθέτουν ούτε την προγραμματική και ιδεολογική εσωτερική συνοχή ούτε την αναγκαία ισχυρή πολιτική νομιμοποίηση στο κοινωνικό σώμα. Το στοίχημα είναι η συγκρότηση του «μεγάλου μνημονιακού συνασπισμού», του οποίου πρόπλασμα υπήρξε το πολιτικό άθροισμα που στήριξε την κυβέρνηση Παπαδήμου. Αυτός ο συνασπισμός, συναρθρωμένος με την «πολυδαίδαλη υπερδομή» του ΔΝΤ και του διευθυντηρίου της Ευρωζώνης θα αποτελέσει το πολιτικό υποκείμενο προσανατολισμού και ελέγχου των πολιτικών διαδικασιών στη χώρα. Και γύρω από αυτόν τον συνασπισμό θα διαμορφωθεί ένας αστερισμός υβριδικών πολιτικών μορφωμάτων που θα λειτουργούν ως «λελογισμένη» αντιπολίτευση και ως αναχώματα σε ανεπιθύμητες μετατοπίσεις προς τα αριστερά. Δεν θα αμφισβητούν όμως την αναγκαιότητα και τη νομιμότητα των μνημονίων. ΤΕΛΙΚΑ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΓΙΑ ΤΑ ΜΕΓΑΛΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΔΝΤ-ΕΕ-ΤΡΟΙΚΑ ?ΝΔ-ΠΑΣΟΚ-ΛΑΟΣ ΝΤΟΡΑ ΚΑΤΣΕΛΗ ΚΟΥΒΕΛΗΣ ΔΡΑΣΗ (ΚΑΜΕΝΟΣ ΜΕ ΕΡΩΤΗΜΑΤΙΚΟ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. τώρα έρχονται ο (Σαχλα)Μαριάς με τον Καμμένο και τον Τσίπρα να αναλάβουν

    Πρώτη δουλειά της πλειοψηφίας τους θα είναι η εξής πράξη νομοθετικού περιεχομένου:

    Άρθρο 1

    Κάθε έλληνας και ελληνίδα πολίτης από 18 - 65 ετών αν επιθυμεί θα έχει δουλειά

    Άρθρο 2

    Κατώτερος καθαρός μισθός για διαβίωση 890 ευρώ

    Και ... ΣΩΘΗΚΑΜΕ!!!!
    Ούτε ανεργία ούτε τίποτα. Ούτε ανθρωπιστές μπλόγκερς να βγάζουν δακρύβρεχτα μελό στο διαδίκτυο για το 1,5 εκ συμπολίτες μας που δεν μπορούν να θρέψουν τον εαυτό τους και τα παιδάκια τους.

    Δεν είμαι κυνικός. Πρακτικός είμαι. Και δεν μου αρέσει η κοροϊδια. Αλλά δεν κοροϊδεύει μόνο το "σύστημα". Κοροϊδεύουν κυρίως οι αντισυστημικοί.

    Α ξέχασα, δημοφιλέστερος έλληνας πολιτικός ο ... ΚΑραμανλής. ΜΕ 54% παρακαλώ.

    ΤΕΛΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΒΕΝΙΖΕΛΟΓΑΠ(ΠΑΣΟΚ) ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΛΙΣΤΑ ΤΗΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ-ΜΕΙΟΔΟΣΙΑΣ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΜΕ ΚΑΙ ΤΟΝ ΣΑΜΑΡΑ(ΝΔ) ΚΑΙ ΟΣΟΥΣ ΨΗΦΙΣΑΝ ΥΠΕΡ ΚΑΙ ΣΥΝΕΡΓΑΣΤΗΚΑΝ-ΣΥΜΜΕΤΕΙΧΑΝ ΣΤΗΝ ΔΩΣΙΛΟΓΗ-ΠΡΟΔΟΤΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ.. ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΜΕ ΕΠΙΣΗΣ ΤΗΝ ΝΤΟΡΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗ...ΜΗΝ ΕΧΟΥΜΕ ΕΠΙΛΕΚΤΙΚΗ ΜΝΗΜΗ.. ΑΛΗΤΕΣ ΚΑΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΕΙΝΑΙ.. ΟΧΙ ΛΟΙΠΟΝ ΜΙΣΑ ΛΟΓΙΑ ΕΤΣΙ??

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση