GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Απογοητευτικά στοιχεία για την ανεργία...

Σε 785.203 ανέρχονται οι εγγεγραμμένοι άνεργοι στα μητρώα του ΟΑΕΔ το Μάρτιο, την ώρα που ο αριθμός των επιδοτούμενων ανέργων φθάνει τους 3...


Σε 785.203 ανέρχονται οι εγγεγραμμένοι άνεργοι στα μητρώα του ΟΑΕΔ το Μάρτιο, την ώρα που ο αριθμός των επιδοτούμενων ανέργων φθάνει τους 302.331, αυξημένος κατά 6,82% (19.304 άτομα) σε σχέση με το Φεβρουάριο.
Από τα στοιχεία του Οργανισμού, προκύπτει μείωση της μισθωτής απασχόλησης κατά 7.564 θέσεις εργασίας, έναντι (μείωσης) 13.024 τον Φεβρουάριο και 7.419 τον Μάρτιο του 2011.
Αναλυτικά, οι εγγεγραμμένοι άνεργοι στα μητρώα του ΟΑΕΔ το Μάρτιο ανέρχονται σε 785.203 εκ των οποίων 343.054 άνδρες (ποσοστό 43,69%) και 442.149 γυναίκες (56,31%). Ο αριθμός των εγγεγραμμένων ανέργων είναι αυξημένος κατά 1,93% σε σχέση με τον προηγούμενο μήνα.
Το 63,17% των εγγεγραμμένων ανέργων ανήκει στην ηλικιακή ομάδα 30-54 ετών, το 27,11% είναι κάτω των 30, ενώ στην ηλικιακή ομάδα άνω των 55 ετών αναλογεί το 9,72%.
Στο εκπαιδευτικό επίπεδο δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης αναλογεί το 46,92% των εγγεγραμμένων ανέργων, στο εκπαιδευτικό επίπεδο υποχρεωτικής εκπαίδευσης (έως 3η Γυμνασίου) αναλογεί το 36,77%, στο εκπαιδευτικό επίπεδο τριτοβάθμιας εκπαίδευσης το 15,16% και στο εκπαιδευτικό επίπεδο χωρίς εκπαίδευση αναλογεί το 1,16%.
Στους Έλληνες υπηκόους αναλογεί το 91,30% των εγγεγραμμένων ανέργων, στους υπηκόους τρίτων χωρών το 6,79% και στους υπηκόους της Ευρωπαϊκής Ένωσης το 1,91%.
Σε 302.331 άτομα ανέρχεται ο αριθμός των επιδοτούμενων ανέργων, αυξημένος κατά 19.304 άτομα, ποσοστό 6,82%, σε σχέση με τον προηγούμενο μήνα Φεβρουάριο. Από το σύνολο των επιδοτούμενων ανέργων, το 58,20% είναι κοινοί επιδοτούμενοι, 27,28% είναι εποχικοί τουριστικών επαγγελμάτων επιδοτούμενοι, 9,05% εποχικοί λοιποί επιδοτούμενοι (αγροτικά), 4,85% επιδοτούμενοι σε οικοδομο-τεχνικά επαγγέλματα, 0,37% λοιποί επιδοτούμενοι και το 0,26% είναι εκπαιδευτικοί επιδοτούμενοι.
Αυξημένες κατά 15,59% σε σχέση με τον προηγούμενο μήνα (40.194) -και μειωμένες κατά 11,22% σε σχέση με τον Μάρτιο του 2011 (52.332)- ήταν οι αναγγελίες προσλήψεων, που ανήλθαν σε 46.459.
Οι απολύσεις (καταγγελίες συμβάσεων αορίστου χρόνου) έφθασαν τις 22.111 (αυξημένες κατά 1,51% σε σχέση με τον προηγούμενο μήνα και μειωμένες κατά 5,16% σε σχέση με τον Μάρτιο του 2011), οι λήξεις συμβάσεων ορισμένου χρόνου τις 13.497 (μειωμένες κατά 8,08% σε σχέση με τον προηγούμενο μήνα και μειωμένες κατά 22,25% σε σχέση με τον Μάρτιο του 2011) και οι οικειοθελείς αποχωρήσεις τις 18.415 (αυξημένες κατά 9,93% σε σχέση με τον προηγούμενο μήνα και μειωμένες κατά 3,48% σε σχέση με τον Μάρτιο του 2011).
Το σύνολο των καταγγελιών συμβάσεων αορίστου χρόνου και των λήξεων συμβάσεων ορισμένου χρόνου έφθασε τις 35.608, εκ των οποίων το 62,10% οφείλεται σε αποχωρήσεις από την αγορά εργασίας λόγω λήξεων συμβάσεων ορισμένου χρόνου. Το μέγεθος αυτό είναι μειωμένο κατά 2,36% από το Φεβρουάριο (36.467) και μειωμένο κατά 12,45% σε σχέση με το Μάρτιο του 2011 (40.672).

8 σχόλια

  1. H anergia kalpazei… kai ta kleista… epaggelmata paramenoyn 8eokleista… gia na synexizoyn oi syntxnies -gia paradeigma farmakopoiwn, ta3itzhdwn kai forthgatzhdwn- to party… me to mayro… emporio twn kratikwn adeiwn leitoyrgias, toys antisyntagmatikoys plh8ysmiakoys kai gewgrafikoys periorismoys kai thn klhronomikothta.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τώρα πιστεύω να βλέπει και ο πιo αδαής , ότι ο ιδιωτικός τομέας , ο οποίος παράγει πλούτο και με τους φόρους του πληρώνονται οι μισθοί των δημοσίων υπαλλήλων και η λειτουργία του δημοσίου ή εξοφλούνται τα δάνεια του δημοσίου που έχουν ληφθεί για τους 2 προαναφερθέντες λόγους , που δεν έφταιγε σε τίποτα και τον διέλυσαν με πρόσχημα την ανταγωνιστικότητα ,( ενώ το δημόσιο δεν μικραίνει για να μη μειωθούν οι κομματικοί )δεν μπορεί πλέον να συντηρεί το μεγάλο και σπάταλο κράτος . Θα πρέπει να μείνουν όσοι δημόσιοι υπάλληλοι χρειάζονται και οι άλλοι να απολυθούν άμεσα . Να καταργηθούν όσοι οργανισμοί δεν χρειάζονται.Ο Κ. Κουκολόπουλος έχει πει ότι αν καταργηθούν ορισμένοι οργανισμοί , δεν θα πάρει κανένας είδηση . Να ισχύσουν τα ίδια στο δημόσιο που ισχύουν στον ιδιωτικό τομέα. Και οι εργαζόμενοι στον ιδιωτικό τομέα , δεν είναι πολίτες 2ης κατηγορίας , έχουν οικογένειες και υποχρεώσεις και βρίσκονται συνεχώς , με το ένα πόδι στην ανεργία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Poly or8a ta lene kai oi dyo pio panw anagnwstes.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΕΚΤΑΚΤΟΝ ...........



    ___________________________________
    ΤΟ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ


    ΘΑ ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ
    ΤΑ .....ΤΙΜΗΜΕΝΑ ΑΤΟΜΑ ΤΟΥ ΗΡΩΙΚΟΥ ΚΥΣΕΑ
    ΤΩΝ ΕΞΟΠΛΙΣΜΩΝ ..ΜΑΣ


    1. ΓΙΑΝΝΟΣ ΠΑΠΑΝΤΩΝΙΟΥ ΥΠ. ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ
    2. ΒΑΣΩ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ Υ.ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ
    3. ΚΩΣΤΑΣ ΛΑΛΙΩΤΗΣ ΥΠΕΧΩΔΕ.
    4. ΓΙΩΡΓΟΣ ΡΩΜΑΙΟΣ ΥΠ.ΔΗΜ.ΤΑΞΗΣ
    5. Α.ΤΖΟΑΝΟΣ Α΄ΓΓΕΘΑ
    6. ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΥΠ.ΑΝ.ΕΞΩΤΕΡΙΚΩΝ
    7. ΑΚΗΣ (ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ) ΤΖΟΧΑΤΖΟΠΟΥΛΟΣ ΥΠ.ΑΜΥΝΗ$
    8. ΚΩΣΤΑΣ ΣΗΜΙΤΗΣ ΠΡ.ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ.


    ΔΟΞΑ ΚΑΙ ΤΙΜΗ

    ΣΤΟ ΑΙΩΝΙΟΝ
    ΠΑ$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$ΟΚ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. O ΜΠΕΝΙΤΟ ΣΤΗΡΙΞΕ ΤΟ ΓΙΩΡΓΑΚΗ ΚΑΙ ΣΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ 1 ΚΑΙ ΣΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ 2. ΜΕ ΑΠΕΙΛΕΣ ΚΑΤΑ ΕΚΕΙΝΩΝ ΠΟΥ ΔΙΑΦΩΝΟΥΣΑΝ ΜΕ ΤΟ ΧΑΡΑΤΣΙ, ΠΕΤΥΧΕ ΝΑ ΕΠΙΒΑΛΛΕΙ ΠΡΩΤΟΦΑΝΕΙΣ ΦΟΡΟΥΣ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ, ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΟΚΡΑΤΙΑ.
    ΤΩΡΑ ΤΟΥΣ ΑΠΕΙΛΕΙ ΜΕ
    ΦΟΡΟ ΙΔΙΟΚΑΤΟΙΚΗΣΗΣ, ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΧΑΡΑΤΣΙ.
    ΔΙΠΛΑΣΙΑΣΜΟΣ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΩΝ ΑΞΙΩΝ ΠΟΥ ΘΑ ΠΛΗΞΟΥΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΑ ΝΗΣΙΑ ΤΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΙΟΝΙΟΥ, ΟΛΗ ΤΗΝ ΑΤΤΙΚΗ, ΤΗΝ ΑΧΑΙΑ, ΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ, ΤΗ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗ ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΑΣΤΙΚΑ ΚΕΝΤΡΑ. ΘΑ ΔΙΠΛΑΣΙΑΣΤΕΙ ΤΟ ΧΑΡΑΤΣΙ, ΤΑ ΔΗΜΟΤΙΚΑ ΤΕΛΗ, ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ 20 ΦΟΡΟΙ ΣΤΑ ΑΚΙΝΗΤΑ.
    ΘΑ ΕΠΙΒΑΛΛΕΙ ΦΟΡΟ ΣΤΑ ΑΓΡΟΤΕΜΑΧΙΑ ΚΑΙ ΟΙΚΟΠΕΔΑ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΗ ΡΟΔΟΜ ΣΤΙΣ ΚΥΚΛΑΔΕΣ, ΣΤΑ ΙΟΝΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗ ΚΡΗΤΗ, ΤΑ ΠΟΣΑ ΠΟΥ ΘΑ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΤΕΡΑΣΤΙΑ.
    ΘΑ ΕΠΙΒΑΛΛΕΙ ΦΟΡΟ ΣΤΑ ΕΝΟΙΚΙΑ 20%
    ΘΑ ΚΟΨΕΙ ΤΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ, ΤΡΙΤΕΚΝΙΚΑ ΚΑΙ ΠΟΛΥΤΕΚΝΙΚΑ ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ ΣΕ 200.000 ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ.
    ΘΑ ΜΕΙΩΣΕΙ ΚΑΤΑ 30% ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ΑΝΑΔΡΟΜΙΚΑ, ΘΑ ΚΟΨΕΙ ΚΙ ΑΛΛΟ ΤΑ ΕΦΑΠΑΞ ΚΑΙ ΘΑ ΜΕΙΩΣΕΙ ΚΙ ΑΛΛΟ ΜΙΣΘΟΥΣ. ΘΑ ΚΟΠΕΙ Ο 13Ος ΚΑΙ 14Ος ΜΙΣΘΟΣ.
    Ο ΜΠΕΝΙΤΟ ΜΠΕΝΙΖΕΛΟΣ ΕΤΟΙΜΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΑΡΠΑΞΕΙ ΤΙΣ ΑΠΟΤΑΜΙΕΥΣΕΙΣ, ΤΑ ΑΚΙΝΗΤΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Την πολιτική διεύθυνση του εγχειρήματος είναι αδύνατο να την ασκήσουν αυτοδύναμα η Ν.Δ. ή το ΠΑΣΟΚ. Δεν διαθέτουν ούτε την προγραμματική και ιδεολογική εσωτερική συνοχή ούτε την αναγκαία ισχυρή πολιτική νομιμοποίηση στο κοινωνικό σώμα. Το στοίχημα είναι η συγκρότηση του «μεγάλου μνημονιακού συνασπισμού», του οποίου πρόπλασμα υπήρξε το πολιτικό άθροισμα που στήριξε την κυβέρνηση Παπαδήμου. Αυτός ο συνασπισμός, συναρθρωμένος με την «πολυδαίδαλη υπερδομή» του ΔΝΤ και του διευθυντηρίου της Ευρωζώνης θα αποτελέσει το πολιτικό υποκείμενο προσανατολισμού και ελέγχου των πολιτικών διαδικασιών στη χώρα. Και γύρω από αυτόν τον συνασπισμό θα διαμορφωθεί ένας αστερισμός υβριδικών πολιτικών μορφωμάτων που θα λειτουργούν ως «λελογισμένη» αντιπολίτευση και ως αναχώματα σε ανεπιθύμητες μετατοπίσεις προς τα αριστερά. Δεν θα αμφισβητούν όμως την αναγκαιότητα και τη νομιμότητα των μνημονίων. ΤΕΛΙΚΑ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΓΙΑ ΤΑ ΜΕΓΑΛΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΔΝΤ-ΕΕ-ΤΡΟΙΚΑ ?ΝΔ-ΠΑΣΟΚ-ΛΑΟΣ ΝΤΟΡΑ ΚΑΤΣΕΛΗ ΚΟΥΒΕΛΗΣ ΔΡΑΣΗ (ΚΑΜΕΝΟΣ ΜΕ ΕΡΩΤΗΜΑΤΙΚΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΟΙ ΠΑΛΑΙΟΙ ΣΥΜΦΟΙΤΗΤΕΣ ΤΗΣ ΒΟΣΤΩΝΗΣ
    ΓΙΩΡΓΑΚΗΣ ΚΑΙ ΣΑΜΑΡΟΥΛΗΣ ΠΑΙΖΟΥΝ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΤΟΥ ΙΔΙΟΥ ΝΕΟΤΑΞΙΤΙΚΟΥ
    ΚΕΝΤΡΟΥ.
    ΟΙ ΠΑΤΡΩΝΕΣ ΤΟΥΣ,ΤΟΥΣ ΦΟΡΕΣΑΝ ΣΕ ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΝΔ ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΕΣΚΑΓΕ ΤΟ ΚΑΝΟΝΙ ΣΤΗ ΧΩΡΑ.
    ΔΕΝ ΤΟ ΕΚΑΝΑΝ ΤΥΧΑΙΑ.
    ΒΓΑΛΑΝΕ ΑΠ'ΤΗ ΜΕΣΗ ΤΟΝ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΗΤΑΝ ΝΥΣΤΑΛΕΟΣ ΚΙ Ο,ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΕΛΕΤΕ,ΑΛΛΑ ΤΗ ΧΩΡΑ ΔΕΝ ΘΑ ΤΗΝ ΠΟΥΛΟΥΣΕ ΠΟΤΕ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΤΟΥ,ΟΠΩΣ ΚΑΝΑΝΕ ΟΙ ΣΥΜΦΟΙΤΗΤΕΣ.
    ΣΥΣΤΗΜΙΚΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΩΣΤΑΚΗΣ.
    ΝΕΟΤΑΞΙΤΗΣ ΟΧΙ.
    ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΞΕΡΑΝΕ ΤΑ ΑΦΕΝΤΙΚΑ ΤΗΣ
    ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ ΠΟΥ ΕΙΧΑΝ ΕΝΑ ΣΚΟΠΟ.
    ΝΑ ΒΑΛΟΥΝΕ ΣΤΟ ΧΕΡΙ ΟΛΗ ΤΗΝ ΚΡΑΤΙΚΗ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ.
    20 ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΡΑ Ο ΓΙΩΡΓΑΚΗΣ ΒΑΖΕΙ ΠΛΑΤΗ ΣΤΟ ΣΑΜΑΡΟΥΛΗ ΚΙ Ο ΣΑΜΑΡΟΥΛΗΣ
    ΒΑΖΕΙ ΠΛΑΤΗ ΣΤΟΝ ΓΙΩΡΓΑΚΗ.
    ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ.Ο GAP ΠΗΡΕ ΠΑΝΩ ΤΟΥ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ ΜΕ 151 ΔΙΑΛΥΟΝΤΑΣ ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΤΟΥ ΑΝΤΙ ΝΑ ΤΟ ΠΑΕΙ ΜΕ 180 ΚΑΙ ΝΑ ΨΗΦΙΣΕΙ ΑΠ΄ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΝΑΙ ΚΑΙ Η ΝΔ,ΜΟΝΟ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΑΕΡΑ ΣΤΟΝ ΣΑΜΑΡΟΥΛΗ ΝΑ ΤΟ ΠΑΙΖΕΙ ΓΙΑ 1,5 ΧΡΟΝΟ ΑΝΤΙΜΝΗΜΟΝΙΟ ΤΟΥ ΚΩΛΟΥ.ΜΕΧΡΙ ΤΟΤΕ ΟΛΟΙ ΓΕΛΑΓΑΝΕ ΜΕ ΤΟΝ ΣΑΜΑΡΟΥΛΗ.ΜΟΛΙΣ ΣΦΙΞΑΝΕ ΟΙ ΚΩΛΟΙ ΚΑΙ ΖΗΤΗΘΗΚΕ ΚΙ Η ΔΙΚΗ ΤΟΥ ΣΤΗΡΙΞΗ ΕΙΔΑΤΕ ΠΟΣΟ ΑΝΤΙΣΤΑΣΙΑΚΟ ΣΟΥΡΓΕΛΟ ΗΤΑΝ.ΑΜΕΣΩΣ ΕΤΡΕΞΕ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΑ ΤΟΥ.
    Ο ΓΙΩΡΓΑΚΗΣ ΕΦΥΓΕ.ΑΠΟΚΑΛΥΦΘΗΚΕ Ο ΡΟΛΟΣ ΤΟΥ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΤΕΚΟΤΑΝ ΑΛΛΟ.
    ΑΝΤΕ ΝΑ ΦΥΓΕΙ ΚΙ Ο ΣΑΜΑΡΟΥΛΗΣ ΝΑ ΞΕΒΡΩΜΙΣΕΙ Ο ΤΟΠΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΝΔ ΚΑΙ ΠΑΣΟΚ.
    ΜΑΖΙ ΨΗΦΙΣΑΝΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ ΠΟΥ ΠΡΟΣΤΑΖΕ ΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ 1.
    ΜΑΖΙ ΨΗΦΙΣΑΝΕ ΤΟ ΜΕΣΟΠΡΟΘΕΣΜΟ.
    ΜΑΖΙ ΨΗΦΙΣΑΝΕ ΤΟΝ ΕΦΑΡΜΟΣΤΙΚΟ.
    ΜΑΖΙ ΨΗΦΙΣΑΝΕ ΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ 2.
    ΜΑΖΙ ΨΗΦΙΣΑΝΕ ΤΗ ΔΑΝΕΙΑΚΗ 2.
    ΜΑΖΙ ΚΟΨΑΝΕ ΤΙΣ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ,ΤΟΥΣ ΜΙΣΘΟΥΣ,ΤΑ ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ.
    ΚΑΘΕ ΨΗΦΟΣ ΣΕ ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΨΗΦΟΣ ΣΕ ΝΔ,ΜΠΑΙΝΕΙ ΣΤΟ ΙΔΙΟ ΤΣΟΥΒΑΛΙ.
    ΣΤΟ ΤΣΟΥΒΑΛΙ ΤΗΣ ΤΡΟΪΚΑΣ.
    ΕΙΤΕ ΝΔ ΨΗΦΙΖΕΙΕΣ ΕΙΤΕ ΠΑΣΟΚ,ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΝΑ ΨΗΦΙΖΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΔΥΟ ΜΑΖΙ.
    ΛΑΘΟΣ.ΟΧΙ ''ΣΑΝ''.
    ΨΗΦΙΖΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΔΥΟ ΜΑΖΙ!
    ΨΗΦΙΖΕΙΣ ΠΑΣΟΚ;ΨΗΦΙΖΕΙΣ ΝΔ;
    ΤΟΤΕ ΨΗΦΙΖΕΙΣ ΜΙΣΘΟ 150 ΕΥΡΩ.
    ΨΗΦΙΖΕΙΣ ΝΔ-ΠΑΣΟΚ;
    ΤΟΤΕ ΨΗΦΙΖΕΙΣ ΚΑΤΑΣΧΕΣΕΙΣ ΣΕ ΣΠΙΤΙΑ,ΝΕΟΥΣ ΦΟΡΟΥΣ,ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ ΦΑΚΕΛΩΜΑ ΠΑΝΤΟΥ,ΨΗΦΙΖΕΙΣ ΚΙ ΑΛΛΟΥΣ 500 ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΑΝΕΡΓΟΥΣ ΠΕΡΑ ΑΠ'ΤΟ 1 ΕΚΑΤ. ΤΩΝ ΗΔΗ ΥΠΑΡΧΟΝΤΩΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση