GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ο Κυριάκος με την πλευρά του Σαμαρά και κατά της Ντόρας...

Τη θέση ότι η πρόεδρος της Δημοκρατικής Συμμαχίας Nτόρα Μπακογιάννη θα έπρεπε να είχε αποδεχθεί το προσκλητήριο Σαμαρά, εξέφρασε ο βουλευτή...

Τη θέση ότι η πρόεδρος της Δημοκρατικής Συμμαχίας Nτόρα Μπακογιάννη θα έπρεπε να είχε αποδεχθεί το προσκλητήριο Σαμαρά, εξέφρασε ο βουλευτής της ΝΔ Κυριάκος Μητσοτάκης, εκτιμώντας ότι...
μεταφέρει την άποψη πολλών ψηφοφόρων της ΝΔ που θεωρούν ότι θα ήταν καλό να πετύχει το κόμμα μία τέτοια διεύρυνση.
Για τέτοια θέματα απαιτούνται αμοιβαίες υπερβάσεις, αλλά αφήστε να δούμε τι θα γίνει μετά τις εκλογές, συμπλήρωσε ο κ. Μητσοτάκης σε δηλώσεις του στο Radio 9.
Παράλληλα,  τάχθηκε υπέρ μίας ευρύτερης πλειοψηφίας ακόμα και σε περίπτωση αυτοδυναμίας της ΝΔ. «Η ΝΔ» είπε «πρέπει να διερευνήσει τη δυνατότητα σχηματισμού μίας ευρύτερης πλειοψηφίας που θα στηρίξει τις αλλαγές».
Ερωτηθείς για το κόμμα του Πάνου Καμμένου, παραδέχθηκε ότι τον προβληματίζει η δημοσκοπική δυναμική του, ωστόσο όπως εκτίμησε, τέτοια κόμματα δεν συνεισφέρουν στο δημόσιο διάλογο, ενώ έκανε λόγο για απίστευτες ασυναρτησίες στο πρόγραμμα των «Ανεξάρτητων Ελλήνων».

12 σχόλια

  1. Φεύγουν ακόμα και οι γλάστρες από το ΠΑΣΟΚ.
    ________________________________
    Ανεξαρτητοποιήθηκε η Άρια Αγάτσα..
    Ο πανικός εξ αιτίας της οργής που θα ξεσπάσει οσονούπω στα κεφάλια των δοσίλογων ΠΑΣΟΚΩΝ +
    Τόσο, που ακόμα και οι γλάστρες την κάνουν σιγά σιγά.Τελευταίο κρούσμα η “ανεξαρτητοποίηση” της Άριας Αγάτσα, βουλευτού Βοιωτίας
    (τί πίνουν εκεί στη Βοιωτία ;).

    Η κα Αγάτσα γίνεται έτσι ο πιο πρόσφατος κρίκος στην μακρά αλυσίδα των δοσίλογων της συμμορίας ΓΑΠ που έβαλε την Ελλάδα στο μνημόνιο,
    αλλά πιστεύουν (ματαίως) οτι θα σώσουν το τομάρι τους ζητώντας πολιτικό άσυλο σε δοχεία Πασοκικών αποβλήτων, σαν τα κόμματα του Φώτη του Κουβέλη και του Χαρούλη του Καστανίδη.
    ____________________________________________
    Αποχωρούν 15 μέλη του Εθνικού Συμβουλίου του ΠΑΣΟΚ.

    Με επιστολή τους προς τον γραμματέα του ΠΑΣΟΚ Μιχάλη Καρχιμάκη, δεκαπέντε μέλη του Εθνικού Συμβουλίου του Κινήματος δημοσιοποιούν την αποχώρησή τους. Τα 15 μέλη του ΠΑΣΟΚ, που προέρχονται κυρίως από τη νεολαία, τονίζουν ότι άρουν τη στήριξή τους από όσους «τοποθετούν το συμφέρον των δανειστών πάνω από τον αγώνα για καθημερινή επιβίωση του ελληνικού λαού» και δηλώνουν ότι παραιτούνται από τις «αντίστοιχες θεσμικές τους ιδιότητες».

    - Χεστήκαμε....βεβαίως-βεβαιως

    KAI....Τα παπάρια μας κουνιούνται:
    _________________________________
    Δεν θα είναι υποψήφιος ο Ρόβλιας...
    [Στα παπάρια του του Ρόβλια η πολιτική...θα περνάει ήσυχος τα Σαββατοκύριακά του στο εξοχικό του στην Πάρο και δεν θα έχει το άγχος να φάει γιαούρτια...]
    στην περιφέρεια Καρδίτσας, που εκλεγόταν από το 2004.

    ΑΜΑΝ !!!
    __________________________________
    Αποσύρεται ο Μιλτιάδης Παπαϊωάννου..
    Βαρέθηκε να τρώει..

    Δεν θα είναι πάλι υποψήφιος ο Μίλτος
    Ενας από του πιο ηλίθιους
    πολιτικούς που πέρασε από Κυβέρνηση.....

    ΩΩωωωωωω ...στα ΑΡΧΙΔΙΑ μας.
    Αλλά στην πρώτη 12άδα..
    ΘΑ είσαι ΚΑΘΑΡΜΑ + + +

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ Η ΝΤΟΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΤΟΥ ΑΝΤΩΝΑΚΗ ΠΟΥ ΜΑΣ ΚΑΤΑΝΤΗΣΕ ΠΟΛΑΝ. ΜΠΟΡΟΥΝ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΟΥΤΕ ΣΤΑ ΧΑΝΙΑ Η ΝΤΟΡΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΥΓΚΡΟΤΗΣΕΙ ...ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ...!!

    ΦΗΜΕΣ ΟΤΙ ΤΟ ΠΡΩΤΟΠΑΛΙΚΑΡΟ ΤΗΣ, ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΛΕΥΤΕΡΗΣ ΑΥΓΕΝΑΚΗΣ "ΦΛΕΡΤΑΡΕΙ" ΜΕ... ΣΑΜΑΡΑ...!!!

    Δυσάρεστες εκπλήξεις προκύπτουν γιά την Ντόρα, αφου ακόμη και στο Προπυργιό της πού είναι τα Χανιά, δεν καταφέρνει να συγκρατήσει στελέχη πού πηγαίνουν στον Σαμαρά.

    Εκτός από τον π. Δήμαρχο Χανίων Κυριάκο Βιρβιδάκη, πού είναι πρώτος της εξάδεφος και θα είναι Υπ. Βουλευτής με την ΝΔ, ο Κώστας Γύπαρης, γραμματέας του Περιφερειακού Συμβουλίου Κρήτης, δισέγγονος του επικεφαλής της ασφαλείας του Ελευθέριου Βενιζέλου που θεωρούνταν επίσης «άνθρωπος» της Ντόρας αλλά και ο διευθυντής του γραφείου του Χρήστου Μαρκογιαννάκη, κατέθεσε και αυτός αίτηση υποψηφιότητος με την ΝΔ.

    Τουτ' αυτό και ο π. Αντινομάρχης Χαράλαμπος Κουνιανάκης.

    Τώρα για τις φήμες που εντείνονται ότι το πρωτοπαλικαρο της Ντόρας στο Ηράκλειο Βουλευτής Λευτέρης Αυγενάκης βρίσκεται σε συνεννόηση με Σαμαρα, δεν είμαστε σε θέση να επιβεβαιώσουμε..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ο ΓΙΟΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ ΜΑΜΑΣ !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. @ 1:43:00 μ.μ.
    ΟΥΤΕ ΣΤΑ ΧΑΝΙΑ Η ΝΤΟΡΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΥΓΚΡΟΤΗΣΕΙ ...ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ...!!
    ΠΑΝΤΩΣ ΚΑΝΑ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΟ ΑΝΟΙΞΕΙ Η ΠΑΡΘΕΝΑ ΤΩΝ ΧΑΝΙΩΝ !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. οι γνωστες διαφωνιες μεταξυ γυιων και μαναδων.
    γιατι αυτος να ειναι εξαιρεση;

    .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Είναι προφανές ότι ο μικρός εκφράζει γραμμή του Τέρη.-

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Εθνοπατέρες μας; ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ!

    Ουδείς στην Ελλάδα, που υποδουλώθηκε στην Γερμανία εξ αιτίας ΣΑΣ, είτε συνταξιούχος είτε εν ενεργεία με μόνη εξαίρεση τους πιλότους της Πολεμικής Αεροπορίας και τα πληρώματα των υποβρυχίων, να μην παίρνει πάνω από δυο χιλιάδες Ευρώ μισθό ή σύνταξη από το Ελληνικό Δημόσιο ή από ταμείο ή οργανισμό που επιχορηγείτε από αυτό!
    Τουλάχιστον κάνετε αυτό υπέρ της Πατρίδας, και όποιος νομίζει ότι αδικείτε να πάει στον ιδιωτικό τομέα ή στην αλλοδαπή να του δώσουν περισσότερα, από τον πρόεδρο της δημοκρατίας μέχρι και τον τελευταίο υπάλληλο!
    Όποιος παίρνει σήμερα πάνω από δυο χιλιάρικα τρώει τα κόλλυβα της Ε Λ Λ Α Δ Α Σ !
    Όσο για εσάς που μπορείτε και δεν θα το αποφασίσετε περάσετε να πάρετε και τα κόλλυβα του Δημήτρη Χριστούλα, και αφήστε κατά μέρος τις πολιτικάντικες λύπες γιατί αν το είχατε κάνει αυτό από την αρχή και που το είπα τόσες φορές δεν θα είχε φτάσει αυτός ο άνθρωπος σε αυτό που έκανε και τερμάτισε την ζωή του, μόνο που θα έπρεπε να το είχε κάνει στην είσοδο της Βουλής για να βλέπουν τουλάχιστον λίγοι από εσάς το φάντασμα του!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΥΠΕΡ ΕΘΝΟΥΣ ΕΛΛΗΝΩΝ

    Μετά την απόφαση για την καθιέρωση της Τουρκικής γλώσσας στα Ελληνικά σχολεία ( Γυμνάσια ) με Νόμο της Νέας Δημοκρατίας, Εφημερίς της Κυβερνήσεως της Ελληνικής Δημοκρατίας Αθήνα 20 Ιουνίου 2006, ΤΕΥΧΟΣ ΔΕΥΤΕΡΟ Αρ. Φύλλου 867, 10 Ιουλίου 2006, και με την ισχύ του να ξεκινά από το σχολικό έτος
    2006 − 2007, με την υπογραφή του Γεωργίου Καλού Υφυπουργού Παιδείας, και που βέβαια δεν εφαρμόστηκε γενικώς για να μην κινδυνέψει με κατάργηση από μαζικές αντιδράσεις, καθώς φαντάζεστε τι θα γινόταν να πετούν τα Τουρκικά αεροσκάφη πάνω από την Λήμνο και αποκάτω στο σχολείο να μαθαίνουν τα Ελληνόπουλα ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΑ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΚΗ ΓΛΩΣΣΑ, το φριχτότερο έγκλημα που έγινε ποτέ στην ανθρωπότητα καθώς ο σκοπός δεν είναι η μάθηση αλλά η μεγαλύτερη πλύση εγκεφάλου που έχει γίνει ποτέ σε μαζική κλίμακα σε βάρος του Ελληνισμού από την Τουρκία, ο εκτουρκισμός των Ελληνόπουλων καθώς οι λεπτομέρειες που περιγράφονται για την διδαχή της αποτελούν μνημείο πλύσης εγκεφάλου, αλλά και την μεγαλύτερη επιτυχία της Τουρκικής διπλωματίας εις βάρος της Ελλάδας μας, γιατί αυτή η διπλωματία υποχρέωσε την κυβέρνηση Καραμανλή να το κάνει, ποιος ξέρει με ποιους εκβιασμούς από τους Τούρκους που ασφαλώς ξέρουν και τα άπλυτα και τα πλυμένα και κυβερνώντων και μη κυβερνώντων στην Ελλάδα για να προωθούν ευκολότερα τους σκοπούς τους εις βάρος μας, ( δέστε τι έγινε με την Ελληνοαλβανική ΑΟΖ που είχαμε συμφωνήσει με τους Αλβανούς αλλά με επέμβαση της Τουρκίας η Αλβανία υπαναχώρησε και οι πολιτικοί μας την κάνανε γαργάρα) ( πως και γιατί ; ) και την εν συνεχεία ανθελληνική στάση όλων των Ελληνικών Κυβερνήσεων και κομμάτων καθώς ναι μεν έγινε η καθιέρωση της γλώσσας αλλά εν συνεχεία δεν κινήθηκαν για να αποσυρθεί ο νόμος.
    Μετά την είσοδο στα Ελληνικά; Κανάλια τηλεόρασης των Τουρκικών τηλεοπτικών σειρών με αυτούς τους γλυκανάλατους, ευγενικούς, τίμιους, Ελληνοπρεπείς ως ένα σημείο Τούρκους ηθοποιούς, τους καλούς
    και αγαθούς οικογενειάρχες, τους καλοντυμένους, με τα ωραία σπίτια και τοποθεσίες, τους καθημερινούς ανθρώπους που αναζητούμε σε αυτήν την εποχή να μας συνδράμουν που δεν τους βρίσκουμε, αλλά τους βρήκαμε στην Τουρκία μέσω αυτών των τηλεοπτικών σειρών, ( είδες τι Ωραία είναι στην Τουρκία; Λέει η μια Κότα στην άλλη) και το ξεκίνημα διαφήμισης ξένων γλωσσών μέσω CD όπου μας λένε μάθε αγγλικά, και λοιπά αλλά και Τούρκικα καθώς η διαφήμιση θεωρεί την Τουρκική γλώσσα πλέον στις πιο σπουδαίες του Κόσμου., ήρθε και η πλέον προδοτική κίνηση που έγινε ποτέ στην Ελλάδα ΜΑΣ.
    ΚΑΛΟΥΝ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΜΑΣ ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΟΥΝ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΓΗ , ΚΑΛΟΥΝ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΘΑ ΑΜΦΙΣΒΗΤΟΥΣΑΝ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΑΚΡΟΠΟΛΗΣ ΤΩΝ ΑΘΗΝΩΝ ΑΝ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΣΕ ΚΟΙΛΙΑΚΟΥΣ ΠΟΝΟΥΣ ΑΠΟ ΓΕΛΟΙΑ ΣΕ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ, ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΟΥΝ ΕΛΛΑΔΑ.
    Μπορώ να μην αναρωτηθώ πόσο πουλημένα τομάρια είναι αυτοί που δέχτηκαν την Τουρκική γλώσσα ΣΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΓΙΑ ΤΑ ΕΛΛΗΝΟΠΟΥΛΑ, αυτοί που μας κάνουν πλύση εγκεφάλου κάθε βράδυ στα σπίτια μας με τα Τούρκικα σήριαλ, και τώρα ΑΥΤΟΙ με την εκδηλωθήσα πρόθεση τους στην Κωνσταντινούπολη να ΠΟΥΛΗΣΟΥΝ ΕΛΛΑΔΑ ΣΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ;
    Και όσο για αμοιβαιότητα επενδύσεων μεταξύ μας με τους Τούρκους για τις επενδύσεις Ελλήνων στην Τουρκία ξέρουμε ότι όταν θα τους ζορίσουν θα αμολήσουν τον < ΟΧΛΟ > ΓΙΑ ΝΑ ΤΙΣ ΞΕΚΑΜΟΥΝ και για τις δικές τους εδώ θα στείλουν τα F16 ΝΑ ΤΙΣ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΤΟΥΝ!
    ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ ΤΟ ΜΕΓΑ ΖΗΤΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΒΑΛΟΥΝ ΠΟΔΙ ΕΠΙΣΗΜΑ ΟΠΩΣ ΕΓΙΝΕ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ ΜΕ ΤΟΝ < ΕΘΝΑΡΧΗ > ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ, ΜΕΤΑ ΞΕΡΟΥΝ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΠΩΣ ΝΑ ΔΟΥΛΕΨΟΥΝ ΤΟ ΠΡΑΓΜΑ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΚΡΕΜΑΣΜΑ ΑΝΑΠΟΔΑ ΣΟΛΑ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΤΗΣ ΜΑΦΙΑΣ ΣΥΜΜΟΡΙΑΣ ΠΟΥ ΠΟΥΛΗΣΕ ΚΑΙ ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΕ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ,,ΥΠΟΧΡΕΩΣΕ 3 ΓΕΝΙΕΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΝΑ ΖΗΣΟΥΝ ΣΤΗΝ ΦΤΩΧΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΞΑΘΛΙΩΣΗ,,ΜΑΥΡΟ ΣΤΑ ΠΡΟΔΟΤΙΚΑ-ΜΕΙΟΔΟΤΙΚΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΝΔ-ΠΑΣΟΚ-ΛΑΟΣ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΠΑΡΑΤΡΕΧΑΜΕΝΟΥΣ ΤΟΥΣ.ΧΕΙΡΑΦΕΤΗΣΗ ΤΟΥ ΛΑΟΥ - ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΤΗΝ ΤΥΧΗ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥ ..ΛΑΙΚΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ ΚΑΙ ΚΡΕΜΑΛΕΣ ΑΜΕΣΩΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Η ΝΤΟΡΑ, Ο ΚΥΡΙΑΚΟΣ , ΟΙ ΣΤΕΝΟΙ ΣΥΓΓΕΝΕΙΣ ΕΞ ΑΙΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΕΞ’ΑΓΧΙΣΤΕΙΑΣ ΚΑΙ Ο ΣΤΕΝΟΣ ΤOΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΠΕΡΙΓΥΡΟΣ ΕΝΕΠΛΑΚΗΣΑΝ ΜΕ ΟΛΑ ΣΧΕΔΟΝ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΕΝΑ ΚΑΙ ΜΗΔΕΠΟΤΕ ΕΡΕΥΝΗΘΕΝΤΑ ΣΚΑΝΔΑΛΑ ΤΗΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑΣ ΕΙΚΟΣΑΕΤΙΑΣ.

    ΟΛΑ ΚΑΛΑ – ΟΛΑ ΚΑΛΑ - ΟΛΑ ΚΑΛΑ...
    ΕΜΕΙΣ ΤΙΣ ΜΙΖΕΝΣ ΚΑΙ ΤΑ ΚΟΥΖΙΝΙΚΑ
    ΚΑΙ ΟΛΑΟΣ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΤΑ ΔΑΝΕΙΚΑ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση