GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Οι…τέως (και πρώην)

Του Θανάση Νικολαΐδη. ΔΕΝ εξαφανίστηκε ο κ. Κ. Καραμανλής. Παρέμεινε…εξαφανισμένος μέχρι νεωτέρας. Απ’ τον εαυτό του και τους…συντρόφους τ...


Του Θανάση Νικολαΐδη.
ΔΕΝ εξαφανίστηκε ο κ. Κ. Καραμανλής. Παρέμεινε…εξαφανισμένος μέχρι νεωτέρας. Απ’ τον εαυτό του και τους…συντρόφους του, απ’ την ανάγκη για προκοπή του Κόμματος και για λόγους προεκλογικούς. Λες και ο ρόλος ενός τ. Πρωθυπουργού είναι αυτός και μόνο. Του «διαφημιστή» της παράταξης, για την ιστορική του(ς) δικαίωση.
ΜΑΣ βασανίζουν αναπάντητα ερωτήματα για τα περίεργα και πρωτοφανή επί πρωθυπουργίας του κι αυτός βγαίνει συγκινημένος(!) δίπλα στον (προεκλογικό) κ. Σαμαρά. Τον θέλαμε απολογητή της «επανίδρυσης του Κράτους» και απολογούμενο για τους «κουμπάρους» και τα «στελέχη» που του σφίξαν’ τη θηλιά στο λαιμό, αλλά δεν μας έκανε τη χάρη. Ούτε τη βιασύνη του να τα «βροντήξει» μας εξηγεί, ούτε για παλικάρια του μπλεγμένα σε «ομόλογα» και Βατοπέδια μας διευκρινίζει.
ΚΙ ύστερα; Ρίξαμε τη ματιά στον…κρατούμενο Άκη, αναζητώντας συνεργάτες του πριν γίνουν συνεργοί και η ηθικούς (και όχι μόνο) αυτουργούς του ανομήματός του. Με την ανοχή τους τότε και με την ένοχη σιωπή τους, σήμερα. Δεν βλέπουμε τον κ. Σημίτη του Άκη και του Γιάννου, του Μαντέλη και του…”στρατηγού” να μας δίνει εξηγήσεις για τα «έργα» των παλικαριών του και να ανησυχεί για την τύχη τους. Και, βέβαια, με τις αποστάσεις και την (συνήθη) πρακτική του, ο κ. Σημίτης αποδεικνύεται πονηρότερος (το αναμέναμε) και δεν «εκτίθεται» στο πλευρό του κ. Βενιζέλου.
ΘΑ’ πρεπε, ως έλληνες και πρωταγωνιστές, να προσφερθούν για διευκρινίσεις και να δώσουν εξηγήσεις. Ωστόσο, και δυστυχώς, αποδεικνύεται πως ο πολιτικός μένει εκτός παιδειάς, όταν δεν αγωνιά για την επανεκλογή του. Δεν δίνει πεντάρα για τους τσακωμούς και τους προεκλογικούς καυγάδες και των παλικαριών του. Παραπέρα, όμως, υπάρχει και η Ελλάδα που κινδυνεύει και έλληνες που τους έκαναν πρωθυπουργούς. Οφείλουν οι «τέως» και «πρώτοι τη τάξει» να διαλύσουν τα σκοτάδια μας ρίχνοντας φως και να αναλάβουν ευθύνες που τις απεκδύονται με τον τρόπο, τη στάση και την τακτική τους.
ΟΙ εκλογές έφτασαν, υποψήφιοι διαγκωνίζονται αγωνιώντες για μερικά δευτερόλεπτα τηλεοπτικής προβολής και η ψυχή τους αγαλλιάζει στη σκέψη της επανεκλογής. Οι «τέως» αξιωματούχοι αποσύρθηκαν διακριτικά παραμένοντας στη σιωπή, οι τ. Πρωθυπουργοί δεν εμπλέκονται στα συνήθη και καθημερινά και κάποιοι από δαύτους, ασύλληπτοι και ατιμώρητοι, τραγανίζουν τη λεία τους.
ΟΣΟ δεν δούμε «επιστρεφόμενα» και κάποιες φάτσες πίσω απ’ τα κάγκελα, όσο η δικαιοσύνη δεν τους τινάξει τον γιακά, οι «τέως» θα κάνουν την κορόιδα και οι «νυν» θα ξελαρυγγίζονται για τους «πιστούς» κάτω απ’ τα μπαλκόνια με τα λάβαρα (ακόμα), τις σημαιούλες και την ελληνική σημαία(!).

18 σχόλια

  1. Αλλη σκοτουρα δεν ειχαμε τωρα απο το να ασχολουμαστε με το σωου που εστησε ο αλητης χασικλης ευθυμιου της αλητοσυμμοριας πασοκ..

    Ουστ ροχαλα ρε πουστηδες αλητες ρουφιανοι δημοσιοκαφροι!!

    Το πραγμα ειναι φως φαναρι οτι ο αλητης χασικλης ευθυμιου πληρωσε μερικα πρεζονια αναρχοαπλυτα των Εξαρχειων για να του πεταξουν μερικα μπουκαλια με νερο ..
    Τους εδωσε απο κανα 20ρικο λαι τους εταξε οτι μετα τις εκλογες θα ειναι ελευθερο και δωρεαν το χασισι!!
    (Καθε φορα προεκλογικα το ιδιο κανει!)
    Φτου γαμωτοοοο

    Στο βιντεο που παιζεται ρε τζογλανια ο χασικλης ευθυμιου ΚΑΘΕΤΑΙΙΙΙΙ αμεριμνος και καποιο τσιρακι παει και του δινει κατι χαρτια,,υποτιθεται κονκαρδες!!

    Αμα δεχοταν επιθεση απο αγνωστους θα καθοταν ετσι ησυχα???

    Θα ειχε χωθει στη τουαλεττα ,θα ειχε βαλει τα κλαμματα θα ειχε εξαφανισθει ..
    Και μαλιστα απο την .."Χρυση Αυγη" που οπως λενε τα πουλημενα τζογλανια αποτελειται απο μαχαιροβγαλτες,ροπαλοφορους,τσεκουροφορους ....!!!!!

    Τζογλανια σοβαρευτειτεεεε!!
    Τομαρια σας πηραμε χαμπαριιιιι!!!

    τζων

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μεχρι τωρα πιστευα οτι γενικα οι "χοντροι" ειναι καλοκαγαθοι ανθρωποι ,χωρις πολυ μυαλο ,χωρις κακια.. τελος παντων ησυχα ανθρωπακια που το μονο που σκεφτεται το μυαλουδακι τους ειναι πως θα ντερλικωσουν κανα ψητο κοτοπουλο πως θα καταβροχθισουν κανενα παιδαικι ,καμμια μπριζολα και τετοια..
    Κανενα γλυκακι και τετοια..

    Αρχιζω ομως και αναθεωρω ..
    Προκειται για πλανη..

    Και βγηκα απο την πλανη μου αυτη βλεποντας το χοντρο αηδιαστικο κητος με την γουρουνισια μουρη "τουρκογλου" (η μπενιζελο οπως το λενε χαιδευτικα στην αλητοσυμμορια πασοκ)..

    Ω! Υπαρχουν και κακοι χοντροι..
    Βρωμικοι υπουλοι ψευτες τυχοδιωκτες τζογλανια ..
    Ω! υπαρχουν και ζαγαρια χοντροι με βλεμμα ψυχοπαθους με απυθμενο μισος για τους φυσιολογικους ανθρωπους...
    Τωρα που βλεπω προεκλογικα αυτο το σιχαμερο κητος τουρκογλου μουρχεται στο μυαλο και μια αλλη σκηνη ..
    Βλεποντας το εγκληματικο,σαδιστικο,φονικο βλεμμα ψυχοπαθους ...οταν κυτταξε εκεινο το βλαμμενο πασοκοσκυλο που του πεταξε καφε στη πλατη!!
    Τετοιο βλεμμα παραφρονα φιλοι μου δεν το εχω δει ΟΥΤΕ στα χειοτερους Ναζι εκτελεστες...
    Ω! το χοντρο κητος ειναι επικινδυνος τρελλος..

    τζων

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΡΕ ΑΝΤΟΝΙ!!!ΑUΤΟΝ ΤΟΝ ΛΑΖΑΡΙΔΙ POU TON VRIKES !!!TO ATOMO PREPEI NA PINEI POLLA XAPIA!!!EKTOS TA ALLA!!!TI MAS EIPE TO PROI OPOIS DEN EXEI SXEDIO NA PAEI NA TON DEI KANENAS GIATROS!!!GIA KANETOU KAMEIA EΞΕTASEI GENIKI PRIN TON VALEIS SE KAMIA ΘΕSI KAI TA GAMISEI!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Θα προτιμουσα Ολαντ στις Γαλλικες εκλογες.. Μου φαινεται αρκετα συμπαθητικος ,τελος παντων μου αρεσει..
    Αλλα δεν θα τον ψηφιζα ΠΟΤΕ γιατι αυτοαποκαλειται σοσιαληστης..
    Ω! μεσιε!! ΣοσιαΛΗΣΤΗΣ και συ?? Σαν τους δικους εδω αλητες σοσιαΛΗΣΤΕΣ??
    Ω! Μαυρο ρε πουστη...
    Αποσυρω την προτιμηση μου..
    Μου θυμιζεις αλητοσυμμορια πασοκ-σκυλια...

    Και τωρα επειδη δεν παω και το σταφιδιασμενο εφταμηνιτικο σαρκοζυ..εκει ειναι το μπερδεμα..

    Τελικα το βρηκα!!!!!
    Μαρι Λεπεν!!
    Ειναι και γυναικαρα παρα την ηλικια της!!!

    Τι λετε αγαπητοι μου και υμεις??

    τζων

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Σαν σήμερα:η Ελλάδα μπαίνει στο ΔΝΤ
    _____________________+ _____________

    34: Ο Ιησούς Χριστός σταυρώνεται, σύμφωνα με το Νεύτωνα.
    971: Οι Βυζαντινοί υπό τον Ιωάννη Τσιμισκή νικούν τους Ρώσους.
    1821: Η Μάχη της Αλαμάνας. Οι ελληνικές επαναστατικές δυνάμεις αντιμετωπίζουν στη γέφυρα της ....Αλαμάνας τις οθωμανικές ορδές του Ομέρ Βρυώνη και του Κιοσέ Μεχμέτ και ηττώνται.
    1920: Το Εθνικό Συμβούλιο της Τουρκίας, στο οποίο κυριαρχούν οι Νεότουρκοι του Μουσταφά Κεμάλ, αποκηρύσσει την κυβέρνηση του Σουλτάνου Μεχμέτ Δ' και συντάσσει προσωρινό Σύνταγμα.
    1941: Αεροπλάνο της RAF μεταφέρει τον βασιλιά Γεώργιο και την ελληνική κυβέρνηση στο Κάιρο.
    1944: H φιλοεαμική ανταρσία πληρωμάτων του ελληνικού στόλου που ναυλοχεί στο Κάιρο, καταστέλλεται με αιματηρό τρόπο.

    2010: Η Ελλάδα ζητά την ενεργοποίηση του μηχανισμού στήριξης της Ευρωπαϊκής Ένωσης και του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου, ανακοινώνει ο πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου από το Καστελόριζο.

    - απο την φανταστική απεικόνιση του ΕΦΙΑΛΤΗ.

    - απο τις γκραβούρες του Πήλιου Γούση

    - απο τις γελοιογρφίες των Νενέκων

    - απο τις φωτο των Τσολάκογλου της Κατοχής...

    ..ΣΤΙΣ ΨΗΦΙΑΚΕΣ ΦΩΤΟ....
    ΤΟΥ Διεθνή και πρώτου ΜΑΛΑΚΑ.
    ΤΣΟΓΛΑΝΟΓΛΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΥ του Σάπιου Ανδρέ.
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    δηλαδή... Στο ΑΠΑΝΕΜΟ ΛΙΜΑΝΙ του ΔΝΤ,
    σύμφωνα με τα λεγόμενα του Ηλιθίου.
    _____________________________
    με το ΜΝΗΜΟΝΙΟ της ΕΥΤΥΧΙΑΣ !
    σύμφωνα με τα λεγόμαενα των Πάγκωλων
    του Όλον ΠΑ$$ΟΚ.

    Αμήν +

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Την πολιτική διεύθυνση του εγχειρήματος είναι αδύνατο να την ασκήσουν αυτοδύναμα η Ν.Δ. ή το ΠΑΣΟΚ. Δεν διαθέτουν ούτε την προγραμματική και ιδεολογική εσωτερική συνοχή ούτε την αναγκαία ισχυρή πολιτική νομιμοποίηση στο κοινωνικό σώμα. Το στοίχημα είναι η συγκρότηση του «μεγάλου μνημονιακού συνασπισμού», του οποίου πρόπλασμα υπήρξε το πολιτικό άθροισμα που στήριξε την κυβέρνηση Παπαδήμου. Αυτός ο συνασπισμός, συναρθρωμένος με την «πολυδαίδαλη υπερδομή» του ΔΝΤ και του διευθυντηρίου της Ευρωζώνης θα αποτελέσει το πολιτικό υποκείμενο προσανατολισμού και ελέγχου των πολιτικών διαδικασιών στη χώρα. Και γύρω από αυτόν τον συνασπισμό θα διαμορφωθεί ένας αστερισμός υβριδικών πολιτικών μορφωμάτων που θα λειτουργούν ως «λελογισμένη» αντιπολίτευση και ως αναχώματα σε ανεπιθύμητες μετατοπίσεις προς τα αριστερά. Δεν θα αμφισβητούν όμως την αναγκαιότητα και τη νομιμότητα των μνημονίων. ΤΕΛΙΚΑ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΓΙΑ ΤΑ ΜΕΓΑΛΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΔΝΤ-ΕΕ-ΤΡΟΙΚΑ ?ΝΔ-ΠΑΣΟΚ-ΛΑΟΣ ΝΤΟΡΑ ΚΑΤΣΕΛΗ ΚΟΥΒΕΛΗΣ ΔΡΑΣΗ (ΚΑΜΕΝΟΣ ΜΕ ΕΡΩΤΗΜΑΤΙΚΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Tου Χρηστου Γιανναρα :
    Aν από τις επερχόμενες εκλογές προκύψει πρωθυπουργός ο κ. Aντώνης Σαμαράς, θα είναι ο τέταρτος, σε συνεχή διαδοχή, κυβερνήτης της χώρας (μετά από τους K. Σημίτη, K. Kαραμανλή και Γ. A. Παπανδρέου) δίχως κοινωνική σταδιοδρομία άλλη έξω από την επαγγελματική πολιτική.
    Mπορεί κάποιοι από τους τέσσερις να εργάστηκαν για μικρό διάστημα σε διαφορετικές βιοποριστικές απασχολήσεις, αλλά δεν σταδιοδρόμησαν εκεί, οι ικανότητες και τα προσόντα τους δεν δοκιμάστηκαν στον κοινωνικό στίβο, δεν ήταν αυτός που τους ανέδειξε ικανούς για μπροστάρηδες στο πολιτικό πεδίο…
    …Aυτό το τρομακτικό (στην κυριολεξία) δεδομένο ισχύει, με ασήμαντες παραλλαγές, και για τους τρεις προηγηθέντες πρωθυπουργούς, όπως και για τον τώρα προαλειφόμενο: Γεννήθηκαν, περίπου προορισμένοι να γίνουν πρωθυπουργοί. Kαι μάλιστα συγκεκριμένου τύπου ή υποδείγματος: «μπαλκονάτοι». Iσως ο K. Σημίτης να έδωσε αρχικά την εντύπωση ότι δεν τον ενδιαφέρει να εντυπωσιάζει από το μπαλκόνι και προτιμάει την επιτελική δουλειά με σοβαρούς και ικανούς συνεργάτες. Σύντομα όμως αποδείχτηκε αυτή η αρχική του εικόνα συμπτωματική…
    …Tον τύπο του μπαλκονάτου αρχηγού ζήλωσε εξαρχής ολοφάνερα και ο A. Σαμαράς. Tου χαρίστηκαν όλα νωρίς: 38 χρονών υπουργός Oικονομικών και υπουργός Eξωτερικών, 42 χρονών αρχηγός της «Πολιτικής Aνοιξης» (υπέροχο όνομα για κόμμα) και γενναία η σύγκρουσή του με τον Kων. Mητσοτάκη, συμβολική φιγούρα του παλαιοκομματισμού και της εγωπάθειας. Oλα έδειχναν ότι κάτι καινούργιο μπορούσε να επενδυθεί στο πρόσωπο του Σαμαρά. Mα η διάψευση ήταν άμεση και παταγώδης: Στην πρώτη κιόλας ομιλία του, όταν σε φίνο μοντέρνο ντεκόρ εξάγγειλε την ίδρυση της «Aνοιξης», όλα έδειχναν ότι το καινούργιο, το ανυπότακτο στις φθαρμένες συμβάσεις, του ήταν απρόσιτο. Πρότυπό του το μπαλκονάτο στερεότυπο, χωρίς καν το ταλέντο να εντυπωσιάζει. Λόγος ξύλινος, τετριμμένος, θρίαμβος της κοινοτοπίας. Ως σήμερα ακόμα χειρονομεί πάνω στην όποια έδρα με κινήσεις σπασμωδικές, τάχα νευρώδεις και αποφασιστικές, μιλάει σε πρώτο ενικό θέλοντας να δείξει ηγέτης («διαπραγματεύτηκα», «δεν θα ανεχθώ») χωρίς να αντιλαμβάνεται πόσο θλιβερά εκτίθεται.
    Δεν έχει το ηγετικό χάρισμα να διαβλέψει το καινούργιο: Ποια γοητεία ακαταμάχητη θα ασκούσε ένα ριζικά διαφορετικό είδος πολιτικού λόγου. Γυμνού από κάθε στόμφο, παραιτημένου από την ένταση του δήθεν πάθους. Πολιτικός λόγος δημόσιος, με την απλότητα και προσήνεια του ιδιωτικού. Oπως κουβεντιάζουν οι άνθρωποι όταν τους ενδιαφέρει αυτό που έχουν να πουν και όχι οι εντυπώσεις που θα προκαλέσουν. Kυρίως, με την ταπεινότητα να ομολογούν και να αναλύουν τα σφάλματά τους, τις αποτυχίες τους. Eπιμένοντας σε στόχους που αξίζουν να τους παλέψει μια κοινωνία, με τόλμη, πείσμα και θυσίες.
    Mπορεί και ο A. Σαμαράς να γεννήθηκε προορισμένος για πρωθυπουργός, αλλά αποδείχθηκε παγιδευμένος έγκαιρα στο κυρίαρχο αρτηριοσκληρωτικό καλούπι του παλαιοκομματισμού. Δεν υπάρχουν ερείσματα για να ελπίσουμε κάτι καινούργιο από τον A. Σαμαρά. Ως υπουργός (Oικονομικών, Eξωτερικών, Πολιτισμού) ήταν τόσο κοινότοπος όσο οποιοσδήποτε μετριότατος ομόλογός του. Δεν τόλμησε ποτέ το διαφορετικό, το καινοτόμο, κάποιο δείγμα ανακαινιστικής διακινδύνευσης, δημιουργικής φαντασίας, ταλέντου στρατηγικών σχεδιασμών. Eζησε τα ολέθρια σφάλματα του προκατόχου του αρχηγού στη N. Δ. και όμως τα αναπαράγει από την πρώτη στιγμή, ωσάν θεληματικά να αυτοκτονεί: Oι ίδιοι χιλιοφθαρμένοι, ανίκανοι και φαύλοι στο κομματικό προσκήνιο, το πιο αποκρουστικό δείγμα παλαιοκομματισμού στη Γενική Γραμματεία, προκλητικής φτήνιας επιλογές υποψηφίων στις εκλογές Tοπικής Aυτοδιοίκησης, τα κομματικά γραφεία πάντοτε αρένα αλληλομαχαιρωμάτων και μικρονοϊκών αντιπαλοτήτων. Iδια θανατερή απουσία κοινωνικών στοχεύσεων, καίριων μεταρρυθμιστικών προτάσεων, τόλμης για ριζική ανάταξη της κομματικής λειτουργίas

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Μετα την 6 Μαη και αλλοι θα ..εκπεσουν στον..επιζηλο τιτλο του τεως..ΣΑΜΑΡΑΣ-ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ-ΝΤΟΡΑ -ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗΣ...ολε..ολε.. ΔΥΝΑΤΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΣΤΕΙΛΑΜΕ ΣΤΟΝ ΑΓΥΡΙΣΤΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. εσυ μπούκωσε κιόλας
    απο τα ΚΑΚΑΛΑ ΜΑΛΙΑ του καμμένου
    Χοντρού παιδιού
    που θα τρως ..;

    Mράβο..μπράβο..
    Γιατί τα υπόλοιπα 6,5 εκατομμύρια
    θα πρέπει να βγάλουμε γκόμενο τον παπαά της ενορίας
    για να εξαασφαλίσμουμε κανένα συσίτιο

    γελοίοι...επαναστάτες του κώλου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. 10.50..Αρες με να τρωγω τα κακαλα ντε μον παιδιον (ποντιος ειμαι) ΠΑΡΑ ΤΩΝ ΜΕΙΟΔΟΤΩΝ ΠΡΟΔΟΤΩΝ εγρικσες πουλοπον?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Το εξώδικο .. υπάρχει πάντως.
    Ο χουντικός Γεωργαλάς ήταν υπέυθυνος στο γραφείο του Καημένου μέχρι χθες.


    Το 2009 οι "Δεξιοί" δεν πήγαν να ψηφίσουν γιατί κάνανε μουτρακια στον Καραμανλή.

    Βγήκε η πασοκαρα πανηγυρικα, μας εσκισε το κορμακι και τώρα οι "Δεξιοί" πάλι δεν θα ψηφίσουν την Νεα Δημοκρατία γιατί τώρα κάνουν μουτρακια στον Σαμαρα.

    Τελικά εσείς οι "Δεξιοί" ή πολύ καλό μαθημένοι είσαστε ή είσαστε τόσο Δεξιοί όσο και ΓΑΠ αντιεξουσιαστης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΜΟΥΤΣΟΥΝΕΕΕΕΕΕΣΣΣ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Τα γύρισαν μερικά δήθεν ψευτοανεξάρτητα μπλογκ.
    Το φίμωτρο βλέπει πτώση του καμμένου-δημαρά- μαριά, γιατί φοβάται για τη ΝΔ.
    Το κουρδιστό πορτοκάλι, εκεί που έβριζε το χαρατσάκια Βενιζέλο, τώρα τον υμνεί.
    ΠΑΝΕ ΝΑ ΜΑΣ ΦΟΡΤΩΣΟΥΝ ΞΑΝΑ ΣΤΟ ΚΕΦΑΛΙ, ΟΙ ΔΙΑΠΛΕΚΟΜΕΝΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ, ΜΕΣΩ ΙΝΤΕΡΝΕΤ ( ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΠΙΑΝΕΙ Η ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΤΟΥ ΜΕΓΚΑ, ΤΟΥ ΣΚΑΙ, ΤΗΣ ΝΕΤ ΚΑΙ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ ΒΡΩΜΟΚΑΝΑΛΩΝ ), ΠΑΝΕ ΝΑ ΜΑΣ ΦΟΡΤΩΣΟΥΝ ΓΙΑ 4 ΧΡΟΝΙΑ ΒΕΝΙΖΕΛΟ ΚΑΙ ΣΑΜΑΡΑ, ΧΑΤΑΤΣΟΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΝΔ.
    ΞΕΣΗΚΩΘΕΙΤΕ, ΑΝΤΙΣΤΑΘΕΙΤΕ.ΦΩΝΑΞΤΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΠΤΩΣΗ ΤΩΝ ΜΠΛΟΓΚ ΑΥΤΩΝ.
    ΝΤΡΟΠΗ ΤΟΥΣ, ΞΕΦΤΙΛΙΣΜΕΝΟΙ,
    ΠΟΥΛΑΝΕ ΤΟ ΛΑΟ, ΓΙΑΤΙ ΑΡΑΓΕ ;
    ΤΙ ΜΕΣΟΛΑΒΗΣΕ ΚΑΙ ΕΠΑΨΑΝ ΝΑ ΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΤΟΝ ΜΕΣΟ ΕΛΛΗΝΑ ;
    ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΒΑΖΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ ΝΑ ΑΚΟΥΣΟΥΝ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ ΤΟΥΣ, ΜΟΝΟ ΓΡΑΦΟΥΝ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΚΑΙ ΔΙΝΟΥΝ ΓΡΑΜΜΗ ; ΣΕ ΠΟΙΟΥΣ ; ΣΤΟΥΣ ΕΛΕΥΘΕΡΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ;
    ΣΤΑΜΑΤΗΣΑΝ ΤΗΝ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ ΣΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ. ΕΓΙΝΑΝ ΔΟΥΛΟΙ ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ. ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ. ΠΝΙΞΤΕ ΤΙΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΕΣ ΦΩΝΕΣ ΤΟΥΣ.
    ΤΟ ΑΙΜΑ ΤΩΝ ΑΘΩΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΥ ΑΥΤΟΚΤΟΝΟΥΝ, ΘΑ ΣΑΣ ΠΝΙΞΕΙ, ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΟΙ ( ΚΑΤΑΡΕΣ ΑΠΟ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΤΩΝ ΠΟΝΕΜΕΝΩΝ ΚΑΙ ΟΡΦΑΝΩΝ.

    ΚΡΑΞΤΕ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΑΠΟΚΑΛΥΨΤΕ ΤΟ ΡΟΛΟ ΤΟΥΣ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ. ΜΑΣ ΠΡΟΔΩΣΑΝ. ΓΙΑΤΙ ; ΑΝΤΙ ΝΑ ΥΠΕΡΑΣΠΙΖΟΝΤΑΙ ΤΟ ΛΑΟ, ΠΡΟΩΘΟΥΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΠΟΥ ΘΑ ΜΑΣ ΡΗΜΑΞΟΥΝ ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΜΕ ΦΟΡΟΥΣ, ΕΙΔΙΚΑ Ο ΦΟΡΟΜΠΗΧΤΗΣ ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ, ΜΕ 20 ΝΕΑ ΜΕΤΡΑ, ΠΟΥ 20 ΝΑΝΑΙ ΟΙ ΜΕΡΕΣ ΤΟΥΣ, ΚΑΙ ΟΣΩΝ ΤΟΝ ΣΤΗΡΙΖΟΥΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Τι λετε αγαπητοι μου και υμεις??

    τζων

    Ότι είσαι φασιστάκι και ψιλοχοντρομαλάκας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Τι λετε αγαπητοι μου και υμεις??

    τζων

    Ότι είσαι φασιστάκι και ψιλοχοντρομαλάκας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. ΜΙΑ ΜΕΡΙΔΑ ΜΠΡΙΤΖΟΛΕΣΣΣΣΣΣΣΣ
    ΚΑΙ ΠΕΝΤΕ ΚΙΛΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ....

    ΑΦΗΣΤΕ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΤΟΥ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. ΘΑΝΑΣΑΚΗ

    ΑΡΧΙΣΕΣ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΤΑΝΟΗΣΗ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. ΠΟΙΟΣ Ο ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ… Ο ΑΧΑΜΝΟΣ …Ο ΟΛΙΓΙΣΤΟΣ … Ο ΑΧΡΕΙΟΣ …

    ΑΥΤΟΣ Ο ΚΟΥΡΑΣΜΕΝΟΣ ΠΟΥ ΘΑ ΕΠΑΝΙΔΡΥΕ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ …

    ΑΥΤΟΣ Ο ΚΕΦΤΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΕΡΧΟΝΤΑΝ ΣΕ ΡΗΞΗ ΜΕ ΤΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΓΑ …

    ΑΥΤΟΣ Ο ΚΗΦΗΝΑΣ ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΘΙΖΕ ΣΤΟ ΣΚΑΜΝΙ ΤΟΝ ΣΗΜΙΤΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΘΕΣΗ ΤΟΥ ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΟΥ …

    ΑΥΤΟΣ Ο ΟΛΕΤΗΡΑΣ ΤΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ…ΤΗΣ ΗΘΙΚΗΣ …ΤΗΣ ΑΝΑΞΙΟΚΡΑΤΙΑΣ … ΚΑΙ ΤΗΣ ΚΩΛΟ-ΝΑΚΙΩΤΙΚΗΣ ΧΑΒΑΛΕΡΙΑΣ ...

    Η Ν.Δ. του Επιγονού κωστάκη ταυτίστηκε με τόσα σκάνδαλα που ουδέποτε άλλοτε στην ιστορία της είχε ζήσει…

    Όλη σχεδόν η κυβέρνηση του Καραμανλή, υπουργοί, υφυπουργοί. διοικητές και δημόσιοι κρατικοί λειτουργοί συμβιβάστηκαν με τη διαφθορά και τα άρπαξαν χοντρά.

    «Αρκετοί από τους ανθρώπους που εμπιστεύθηκε ο Καραμανλής διέψευσαν τις προσδοκίες του και σε επίπεδο ήθους, αλλά και σε επίπεδο ικανοτήτων» λέει χαρακτηριστικά o Γ. ΛΟΥΛΗΣ (ο μυστικοσύμβουλος) και αναφέρει ότι κάποια από τα στελέχη της ΝΔ είχαν «στερητικά σύνδρομα εξουσίας»..

    Η τραγωδία είναι ότι ο μικρόνους αυτός,αχρείος επίγονος του Καραμανλή, ο πρώτος μεταξύ των υπόλογων που ρήμαξαν την Ελλάδα, έχει το θράσος να βάζει τους ουτιδανούς του (γιου-Σιουφά-κια και Ρουσοπουλάκια) να τον υποστηρίζουν (λιβανίζουν) , παρά το γεγονός ότι ακόµη δεν έχει εκστομίσει µια «συγγνώµη» για όσα διέπραξε εις βάρος της χώρας και την οδήγησε στον γκρεµό.

    « ΚΡΕΙΤΟΝ ΤΟ ΣΙΓΑΝ » η « Ο ΣΙΩΠΩΝ ΔΟΚΕΙ ΣΥΝΑΙΝΕΙΝ» …

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση