GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Το ψηφοδέλτιο Επικρατείας του ΛΑΟΣ παρουσίασε ο Γ. Καρατζαφέρης...

Στη συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε σήμερα στο Ζάππειο Μέγαρο, ο Πρόεδρος του ΛΑΟΣ κ. Γ. Καρατζαφέρης ανακοίνωσε το ψηφοδέλτιο Επικρατείας...


Στη συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε σήμερα στο Ζάππειο Μέγαρο, ο Πρόεδρος του ΛΑΟΣ κ. Γ. Καρατζαφέρης ανακοίνωσε το ψηφοδέλτιο Επικρατείας του ΛΑΟΣ. Πρώτος στο ψηφοδέλτιο Επικρατείας είναι ο εκπρόσωπος Τύπου του ΛΑΟΣ, Γιώργος Κύρτσος, ενώ στην τελευταία και τιμητική θέση βρίσκεται ο κ. Κωνσταντινίδης Ελευθέριος. Αξίζει να σημειωθεί ότι μεταξύ εκείνων που απαρτίζουν το ψηφοδέλτιο Επικρατείας του ΛΑΟΣ βρίσκεται και ο αδελφός του Άδωνη Γεωργιάδη που πλέον βρίσκεται στη Νέα Δημοκρατία, ο κ. Λεωνίδας Γεωργιάδης σε όχι όμως εκλέξιμη θέση.
Το ψηφοδέλτιο Επικρατείας του ΛΑΟΣ έχει ως εξής:
ΚΥΡΤΣΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ του ΧΡΗΣΤΟΥ
ΠΕΤΡΟΥΛΙΑΣ ΝΙΚΗΤΑΣ του ΘΕΟΔΩΡΟΥ
ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ του ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ
ΠΑΠΑΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚΟΣ του ΜΙΧΑΗΛ
ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ του ΑΝΤΥΠΑ
ΟΙΚΟΝΟΜΑΚΗ ΚΥΡΙΑΚΗ του ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ
ΧΑΡΙΤΟΣ ΧΡΗΣΤΟΣ του ΕΥΑΓΓΕΛΟΥ
ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ ΛΕΩΝΙΔΑΣ του ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ
ΔΕΣΚΑ ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ του ΣΠΥΡΙΔΩΝΟΣ
ΓΕΡΜΑΛΙΔΟΥ ΑΓΓΕΛΙΚΗ του ΡΗΓΑ
ΕΥΣΤΑΘΙΟΥ ΔΗΜΟΣΘΕΝΗΣ του ΜΙΧΑΗΛ
ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΔΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΣ του ΠΕΤΡΟΥ.

11 σχόλια

  1. Σαν σήμερα:η Ελλάδα μπαίνει στο ΔΝΤ
    _____________________+ _____________

    34: Ο Ιησούς Χριστός σταυρώνεται, σύμφωνα με το Νεύτωνα.
    971: Οι Βυζαντινοί υπό τον Ιωάννη Τσιμισκή νικούν τους Ρώσους.
    1821: Η Μάχη της Αλαμάνας. Οι ελληνικές επαναστατικές δυνάμεις αντιμετωπίζουν στη γέφυρα της ....Αλαμάνας τις οθωμανικές ορδές του Ομέρ Βρυώνη και του Κιοσέ Μεχμέτ και ηττώνται.
    1920: Το Εθνικό Συμβούλιο της Τουρκίας, στο οποίο κυριαρχούν οι Νεότουρκοι του Μουσταφά Κεμάλ, αποκηρύσσει την κυβέρνηση του Σουλτάνου Μεχμέτ Δ' και συντάσσει προσωρινό Σύνταγμα.
    1941: Αεροπλάνο της RAF μεταφέρει τον βασιλιά Γεώργιο και την ελληνική κυβέρνηση στο Κάιρο.
    1944: H φιλοεαμική ανταρσία πληρωμάτων του ελληνικού στόλου που ναυλοχεί στο Κάιρο, καταστέλλεται με αιματηρό τρόπο.

    2010: Η Ελλάδα ζητά την ενεργοποίηση του μηχανισμού στήριξης της Ευρωπαϊκής Ένωσης και του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου, ανακοινώνει ο πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου από το Καστελόριζο.

    - απο την φανταστική απεικόνιση του ΕΦΙΑΛΤΗ.

    - απο τις γκραβούρες του Πήλιου Γούση

    - απο τις γελοιογρφίες των Νενέκων

    - απο τις φωτο των Τσολάκογλου της Κατοχής...

    ..ΣΤΙΣ ΨΗΦΙΑΚΕΣ ΦΩΤΟ....
    ΤΟΥ Διεθνή και πρώτου ΜΑΛΑΚΑ.
    ΤΣΟΓΛΑΝΟΓΛΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΥ του Σάπιου Ανδρέ.
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    δηλαδή... Στο ΑΠΑΝΕΜΟ ΛΙΜΑΝΙ του ΔΝΤ,
    σύμφωνα με τα λεγόμενα του Ηλιθίου.
    _____________________________
    με το ΜΝΗΜΟΝΙΟ της ΕΥΤΥΧΙΑΣ !
    σύμφωνα με τα λεγόμαενα των Πάγκωλων
    του Όλον ΠΑ$$ΟΚ.

    Αμήν +

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΟΥΣΤ ΦΑΣΙΣΤΑ ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ ΤΟ ΘΡΑΣΟΣ ΝΑ ΜΙΛΑΣ ΓΙΑ "ΛΟΓΙΚΗ" ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΨΗΦΟΦΟΡΟΥΣ.
    ΤΡΑΒΑ ΠΡΟΣΚΥΝΑ ΤΩΡΑ ΤΟ ΣΑΜΑΡΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΠΑΡΙΣΤΑΝΕΙΣ ΤΟΝ ΑΡΧΗΓΟ ΤΟΥ ΤΙΠΟΤΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Την πολιτική διεύθυνση του εγχειρήματος είναι αδύνατο να την ασκήσουν αυτοδύναμα η Ν.Δ. ή το ΠΑΣΟΚ. Δεν διαθέτουν ούτε την προγραμματική και ιδεολογική εσωτερική συνοχή ούτε την αναγκαία ισχυρή πολιτική νομιμοποίηση στο κοινωνικό σώμα. Το στοίχημα είναι η συγκρότηση του «μεγάλου μνημονιακού συνασπισμού», του οποίου πρόπλασμα υπήρξε το πολιτικό άθροισμα που στήριξε την κυβέρνηση Παπαδήμου. Αυτός ο συνασπισμός, συναρθρωμένος με την «πολυδαίδαλη υπερδομή» του ΔΝΤ και του διευθυντηρίου της Ευρωζώνης θα αποτελέσει το πολιτικό υποκείμενο προσανατολισμού και ελέγχου των πολιτικών διαδικασιών στη χώρα. Και γύρω από αυτόν τον συνασπισμό θα διαμορφωθεί ένας αστερισμός υβριδικών πολιτικών μορφωμάτων που θα λειτουργούν ως «λελογισμένη» αντιπολίτευση και ως αναχώματα σε ανεπιθύμητες μετατοπίσεις προς τα αριστερά. Δεν θα αμφισβητούν όμως την αναγκαιότητα και τη νομιμότητα των μνημονίων. ΤΕΛΙΚΑ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΓΙΑ ΤΑ ΜΕΓΑΛΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΔΝΤ-ΕΕ-ΤΡΟΙΚΑ ?ΝΔ-ΠΑΣΟΚ-ΛΑΟΣ ΝΤΟΡΑ ΚΑΤΣΕΛΗ ΚΟΥΒΕΛΗΣ ΔΡΑΣΗ (ΚΑΜΕΝΟΣ ΜΕ ΕΡΩΤΗΜΑΤΙΚΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΤΑ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΑ ΤΟΥ ΛΑΟΣ «ΓΙΑ ΦΤΥΣΙΜΟ και ΟΧΙ ΓΙΑ ΣΤΑΥΡΩΜΑ»...!!!
    «ΚΑΘΕ ΚΑΡΥΔΙΑΣ ΚΑΡΥΔΙΑ» ΒΡΙΣΚΟΥΝ ΑΣΥΛΟ και ΣΤΕΓΑΖΟΝΤΑΙ ΔΙΑΦΟΡΑ... ΜΠΑΖΑ...!!!

    Γράφει ο Νίκος Σχοινάς
    πρ. Γενικός Δ/ντης του ΛΑΟΣ

    «Ώδινε όρος και έτεκεν μυν», σχετικά με την κατάρτιση των ψηφοδελτίων όλων των κομμάτων, που χαρακτήρισαν την «αναπαλαίωση» ανανέωση, ιδιαίτερα δε του ΛΑΟΣ, όπου ο πρόεδρος του δηλώνει πομπωδώς:

    «Σας δίνω μία υπόσχεση, ότι θα γίνω Πρωθυπουργός για να σώσω τον τόπο».
    Πως;
    Με αυτά τα πρόσωπα που συμπεριλήφθηκαν στα ψηφοδέλτια και ο ψηφοφόρος θα ψάχνει με το φανάρι του Διογένη να βρει αξιόλογο υποψήφιο να σταυρώσει και να κάνει το καθήκον του;
    Παρά ταύτα, έλεγε και ξανάλεγε, ότι έχει πολλά και αξιόλογα στελέχη και είναι έτοιμος μάλιστα να κυβερνήσει και αφού περιέφερε τις εκλόγιμες θέσεις δυσκολεύτηκε να συγκροτήσει ψηφοδέλτια.
    Η κατάρτιση των ψηφοδελτίων είναι ιερή στιγμή για τους αρχηγούς, υπόθεση ευθύνης και σοβαρότητας για τις ομάδες επιλογής και ως προς το αποτέλεσμα η καλύτερη εικόνα για τα κόμματα.
    Τα παρέβλεψαν όλα αυτά, προκειμένου να «στεγάσουν» τα φιλαράκια τους και εκείνους που θα συγκροτήσουν την «αυλή» τους.
    Δεν τους νοιάζει η ουσία της πολιτικής:
    Πρόεδρος, υποψήφιοι, πρόγραμμα.
    Στα αρχηγικά κόμματα τα ψηφοδέλτια είναι αποκλειστικά προσωπική υπόθεση των προέδρων.
    Στο προσωποπαγές ΛΑΟΣ, είναι υπόθεση του Καρατζαφέρη και με δεδομένη την Λουδοβίκεια συμπεριφορά του «εγώ», ενώ λείπει το συλλογικό «εμείς», μετέτρεψε τα ψηφοδέλτια σε «άσυλο», ή υποχρεωτική φιλοξενία «μπαζών», εκτός ελαχίστων εξαιρέσεων, με κατάληξη τέτοια ψηφοδέλτια να είναι «για φτύσιμο και όχι για σταύρωμα», όπως λέει ο λαός.
    Με γνωστή την απροθυμία υποψηφίων και με τέτοια νοοτροπία έκλεισαν τα μάτια στις καλύτερες επιλογές από τους διαθέσιμους υποψήφιους.
    Ενσυνείδητα προσπέρασαν τα αξιακά κριτήρια επιλογής, όπως: το ήθος, την μόρφωση, το επάγγελμα, τις περγαμηνές, την κοινωνική καταξίωση, στοιχεία, που χαρακτηρίζουν τους καλύτερους και τα οποία αντικαταστάθηκαν από την πρόσκαιρη αναγνωρισιμότητα, την εξυπηρέτηση δουλειών, τη show biz, κλπ.
    Αποτέλεσμα, τα ελάχιστα αξιόλογα πρόσωπα που συμπεριλήφθησαν, τα συμπλήρωσαν αναγκαστικά υποψήφιοι «κάθε καρυδιάς καρύδια» (με βαρύ και περίεργο φορτίο, χωρίς να συνοδεύονται από τίτλους και ιδιότητες!), καθώς και οι υπάλληλοι του (κανάλι, κόμμα, μετακλητοί, αποσπασμένοι), στους οποίους, ως συνήθως κατεβλήθησαν ακόμη και τα παράβολα συμμετοχής τους.
    Κοινώς, αερομεταφερόμενοι, που δεν γνωρίζουν καν τις εκλογικές περιφέρειες στις οποίες χρήστηκαν υποψήφιοι, αμφίβολο αν τις επισκεφθούν, αφού δεν έχουν φιλοδοξίες, ούτε και πιθανότητες εκλογής, αλλά, γιατί υποχρεώθηκαν με …αίτηση τους (για τον φόβο των Ιουδαίων) να συμπεριληφθούν στα ψηφοδέλτια, ώστε να συμπληρωθεί ο προβλεπόμενος αριθμός, να χαρακτηριστούν έγκυρα τα ψηφοδέλτια και να επιδοτηθεί και το κόμμα.
    Έτσι εννοεί ο πρόεδρος την πολυσυλλεκτικότητα.
    Ο Καρατζαφέρης δεν θέλει δίπλα του πρόσωπα – υποψηφίους με προσωπικότητα, κύρος και καταξίωση. Δεν θέλει καν «ισοϋψείς».
    Όπως και αντίστροφα, δύσκολα ισχυρές προσωπικότητες επέλεξαν Καρατζαφέρη, αφού δεν αντέχουν τον yeseρισμό.
    Για την «μεγάλη μεταγραφή» με το επικοινωνιακό χάρισμα, ευθύνεται η ανάγκη να «σπρώξει» το κόμμα στη Βουλή και, ο οποίος έκανε ήδη την κολοτούμπα του, αφού ανέλαβε να δικαιολογήσει τις κολοτούμπες του αρχηγού του.
    Στην επόμενες εκλογές, το εκλογικό σώμα πρέπει να στείλει ισχυρές και ανεξάρτητες προσωπικότητες – Βουλευτές στη Βουλή.
    Βουλευτές με συναίσθηση της βαριάς ευθύνης, ανεξαρτησία γνώμης και ψήφου, σεβασμό και λογοδοσία στους ψηφοφόρους τους και αποφασισμένοι να υπερασπιστούν με αυταπάρνηση πρώτα την Ελλάδα και μετά το κόμμα.
    Αυτό για να συμβεί, όφειλαν οι αρχηγοί να συμπεριλάβουν στα ψηφοδέλτια τους Αριστείς για να δώσουν ευκαιρίες επιλογής μεταξύ των αρίστων στους ψηφοφόρους, κάτι, που δεν έγινε, άρα είναι μεγάλη η ευθύνη των αρχηγών.
    Αυτό δεν φάνηκε ούτε στα ψηφοδέλτια του ΛΑΟΣ, ούτε στα λοιπά μικρά κόμματα, ούτε ακόμη και στα μεγάλα – Κυβερνητικά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ο Λεωνίδας ρε στο επικρατείας!.. Τον κακομοίρη τον κωλοτούμπα πού κατάντησε..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Βλεπω στα κομματα να μπαίνουν ηθοποιοι τραγουδιστες καλλιτεχνες συγγραφείς και παει λεγοντας. Η κρίση έκανε πολλα θεατρα να υπολειτουργούν,τα σηριαλ κόπηκαν λογω κόστους από την τηλεόραση, ταινίες δεν γυριζονται γιατι δεν υπαρχουν φράγκα τα μποζουκομαγαζα τα περισσοτερα κλείσανε καποια ακομη δουλευουν 2-3 μερες την εβδομαδα και ποιος να πρωτοδουλεψει άλλωστε και τα μεροκαματα μειωθηκαν γενικα επικρατεί μια απραξια στα του πολιτισμού. Οι καλλιτεχνες όμως ειναι πολλοί και απο δουλεια δεν υπάρχει τα γουστα των προηγούμενων χρόνων απαιτούν χρημα για τη συντηρηση τους και ασφαλως για την ζωη τους που είναι στην προβολή. Όλοι αυτοί σκεπτομενοι για το τι γίνεται είδαν την πολιτικη ως μεσο από οπου μπορούν να αντλήσουν εισόδημα και μαλιστα πλουσιοπάροχο σταθερό και σίγουρο σε εποχες ασταθειας και μαρασμού οταν καλούνται σημερα ανθρωποι να ζησουν με συνταξεις πείνας και μισθούς δουλοπαροικίας. Έχουν το προβαδισμα της αναγνωρισιμότητας και ασφαλώς αυτο τους απαλλάσει απο το κοστος διαφημισης και προβολής που χρειαζεται ο καθε επίδοξος νέος πολιτικός. Τωρα αν αυτό ειναι καλό για την πολιτική και τις κρισιμες ώρες που περναει η Ελλάδα είναι ενα θέμα πάντως η ως σημερα παρουσια καποιων απο αυτων στην βουλή δεν ήταν κατι το ιδιαίτερο. Οπότε η πολιτική ειναι ενα καλό κλαδι επαγγελματικής αποκαταστασης για καποιους από αυτούς γιατι κανενας δεν περιμενει να σωθει από αυτούς όπως επίσης και απο τους υπάρχοντες πολιτικούς που ριξανε την χώρα στα βράχια.
    Καλα λεφτα σιγουρη και γρήγορη συνταξη ιδανική επιλογή για χαλεπούς καιρούς.
    Όποτε το κτιριο της βουλής θα είναι το νεο " μαγαζι" μια χαρα ειναι ωραια αρχιτεκτονική χωράει ανετα 300 θαμωνες όλοι πρωτο τραπέζι πίστα που δεν παιζεται μονο καραγκιοζης οπως ητανε μεχρι σημερα αλλα θα υπαρχουν βραδυες θεατρου αφιερώματα και αλλες πολιτιστικες εκδηλωσεις. όλα σε ενα!!! άλλωστε κρίση περναμε όλα πρπει να συμμαζευόνται τέλος η απλα.
    Σε ότι αφορά την όποια ιδεολογία αστα να πανε στο διαολο όλα μαζι γινανε ενα κουβαρι και συναγωνίζονται ποιος θα πει το μεγαλύτερο ψεμμα το θεμα είναι ότι δεν μεγαλώνει η μυτη τους όπως του Πινόκιο αλλα οι κοιλαρες τους που ξεχύλλισαν.
    Ολοι εμείς που θα ψηφισουμε την 6η Μαιου ΚΑΛΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΣΥΝΕΙΔΗΤΟΠΟΙΗΣΟΥΜΕ ΤΙ ΠΑΜΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΡΑΒΑΝ γιατι αυτες οι εκλογές είναι κρίσιμες με απροβλεπτες ως ενα βαθμό εξελίξεις για τις ζωες των παιδιων των εγγονιων και των δικων μας. Ας σκεφθει ο καθενας μας τι πρεπει να κανει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Kai ta arxidia mas 8a pareis Karatzafyrer...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΝΟΜΙΖΕΣ ΟΤΙ ΤΟ ΔΟΥΛΕΜΑ ΘΑ ΚΡΑΤΟΥΣΕ ΓΙΑ ΠΟΛΥ.Ο ΨΕΥΤΗΣ ΚΑΙ Ο ΚΛΕΦΤΗΣ ΤΟΝ ΠΡΩΤΟ ΧΡΟΝΟ ΧΑΙΡΕΤΑΙ.
    ΜΠΛΟΥΜ ΣΤΑ ΑΖΗΤΗΤΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Το εξώδικο .. υπάρχει πάντως.
    Ο χουντικός Γεωργαλάς ήταν υπέυθυνος στο γραφείο του Καημένου μέχρι χθες.


    Το 2009 οι "Δεξιοί" δεν πήγαν να ψηφίσουν γιατί κάνανε μουτρακια στον Καραμανλή.

    Βγήκε η πασοκαρα πανηγυρικα, μας εσκισε το κορμακι και τώρα οι "Δεξιοί" πάλι δεν θα ψηφίσουν την Νεα Δημοκρατία γιατί τώρα κάνουν μουτρακια στον Σαμαρα.

    Τελικά εσείς οι "Δεξιοί" ή πολύ καλό μαθημένοι είσαστε ή είσαστε τόσο Δεξιοί όσο και ΓΑΠ αντιεξουσιαστης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΦΥΡΕΡ

    ΔΥΟ ΒΔΟΜΑΔΟΥΛΕΣ ΑΚΟΜΗ

    ΚΑΙ ΘΑ ΤΟ ΒΟΥΛΩΣΕΙΣ ΜΙΑ ΚΑΙ ΚΑΛΗ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Διχως ΓΕΩΡΓΙΑΔΗ δεν μπορείς
    Φύγε συ.......έλα συ

    Οικογενειοχωριστρα κωλοτούμπα

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση