GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Γεωργαλάς: «Σου έγραψα βιβλίο και δεν με πλήρωσες». Καμμένος: «Είσαι συκοφάντης»...

Την αντίδραση του Πάνου Καμμέν ου προκάλεσε δημοσίευμα της εφημερίδας «Δημοκρατία», η οποία έφερε στο φως εξώδικο του Γεωργίου Γεωργαλά -...


Την αντίδραση του Πάνου Καμμένου προκάλεσε δημοσίευμα της εφημερίδας «Δημοκρατία», η οποία έφερε στο φως εξώδικο του Γεωργίου Γεωργαλά -υφυπουργός παρά τω πρωθυπουργώ την περίοδο της δικτατορίας- στο οποίο κατηγορεί τον κ. Καμμένο ότι δεν τον πλήρωσε για υπηρεσίες που του προσέφερε.
Ο Γιώργος Γεωργαλάς ισχυρίζεται στο εξώδικο που έστειλε στον Πάνο Καμμένο πως υπήρξε ο επικοινωνιακός σύμβουλος του, ενώ του έγραψε βιβλίο για την τρομοκρατία, αλλά και μελέτη για τη σημερινή κρίση, εργασίες για τις οποίες όπως λέει δεν πληρώθηκε.Συγκεκριμένα αναφέρει «Στο παρελθόν διετέλεσα σύμβουλος σας σε επικοινωνιακά θέματα, κατά τη διάρκεια των προεκλογικών σας αγώνων. Επιπλέον μου αναθέσατε και συνέγραψα βιβλίο σχετικό με την τρομοκρατία, που εκδόθηκε στο όνομα σας και συνέβαλε αποτελεσματικά στην προσωπική σας προβολή. Δυστυχώς για την εργασία μου δεν τηρήσατε την οικονομική συμφωνία μας. Επίσης παραλάβατε ο ίδιος χειρόγραφη μελέτη μου για τη σημερινή κρίση, την οποία έγραψα κατόπιν παραγγελίας σας αντί αμοιβής 10.000 ευρώ. Μου στείλατε με συνεργάτη σας 2.500 ευρώ και μάταια περιμένω τα υπόλοιπα%26#8230- σας καλώ να ανταποκριθείτε στις οικονομικές σας υποχρεώσεις και να μου καταβάλετε 14.000 ευρώ»Η απάντηση του προέδρου των «Ανεξάρτητων Ελλήνων» ήταν άμεση και σχολίασε στο twitter «Σε λίγο θα πουν ότι συμμετείχα στο πραξικόπημα σε ηλικία 2 ετών». Επίσης έκανε γνωστό πως ήδη έχουν κατατεθεί μηνύσεις για συκοφαντική δυσφήμιση.
kafeneio-gr.blogspot.com

18 σχόλια

  1. Την πολιτική διεύθυνση του εγχειρήματος είναι αδύνατο να την ασκήσουν αυτοδύναμα η Ν.Δ. ή το ΠΑΣΟΚ. Δεν διαθέτουν ούτε την προγραμματική και ιδεολογική εσωτερική συνοχή ούτε την αναγκαία ισχυρή πολιτική νομιμοποίηση στο κοινωνικό σώμα. Το στοίχημα είναι η συγκρότηση του «μεγάλου μνημονιακού συνασπισμού», του οποίου πρόπλασμα υπήρξε το πολιτικό άθροισμα που στήριξε την κυβέρνηση Παπαδήμου. Αυτός ο συνασπισμός, συναρθρωμένος με την «πολυδαίδαλη υπερδομή» του ΔΝΤ και του διευθυντηρίου της Ευρωζώνης θα αποτελέσει το πολιτικό υποκείμενο προσανατολισμού και ελέγχου των πολιτικών διαδικασιών στη χώρα. Και γύρω από αυτόν τον συνασπισμό θα διαμορφωθεί ένας αστερισμός υβριδικών πολιτικών μορφωμάτων που θα λειτουργούν ως «λελογισμένη» αντιπολίτευση και ως αναχώματα σε ανεπιθύμητες μετατοπίσεις προς τα αριστερά. Δεν θα αμφισβητούν όμως την αναγκαιότητα και τη νομιμότητα των μνημονίων. ΤΕΛΙΚΑ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΓΙΑ ΤΑ ΜΕΓΑΛΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΔΝΤ-ΕΕ-ΤΡΟΙΚΑ ?ΝΔ-ΠΑΣΟΚ-ΛΑΟΣ ΝΤΟΡΑ ΚΑΤΣΕΛΗ ΚΟΥΒΕΛΗΣ ΔΡΑΣΗ (ΚΑΜΕΝΟΣ ΜΕ ΕΡΩΤΗΜΑΤΙΚΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Δεν χρειάζεται να πούνε στον κ Καμμένο εάν συμμετείχε στο Κινημα σε ηλικία 2 ετώ, αλλά ας μας πει ο ίδιος σε ποιά ηλικία εκλέχτηκε στο Κοινοβούλιο και μέχρι τότε πόσα ένσημα είχε κολλήσει στο επιστημονικό του βιβλιάριο;
    Μεταξύ μας, όμως, δεν γράφει εάν όντως ο κ γεωργαλάς υπήρξε σύμβουλός του...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Το χουντικό σκυλί γαυγίζει εκεί που το ταίζουν.ο αθλιος συκοφάντης και τσιρακι της CIA γυρίζει πίσω πόσα χρόνια για μας θυμίζει την κατάρα που υποστήριζε .κρέμασμα στο γουδί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΕΝΩ ΤΟ ΒΙΒΛΙΑΡΙΟ ΤΟΥ ΣΑ(ΧΛΑ)ΜΑΡΑ ΒΡΙΘΕΙ ΑΠΟ ΕΝΣΗΜΑ!!!!!!!!!!

    ΤΟ ΕΧΕΙ ΔΕΙ ΠΟΤΕ ΣΤΗΝ ΖΩΗ ΤΟΥ ΤΟ ΕΝΣΗΜΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΙΛΩ ΓΙΑ ΤΟ ΜΗΧΑΝΟΓΡΑΦΗΜΈΝΟ ΑΛΛΑ ΑΥΤΌ ΠΟΥ ΚΟΛΛΟΎΣΕ ΜΕ ΣΑΛΙΟ ΤΟ ΕΧΕΙ ΔΕΙ ΠΟΤΕ; ΑΝΤΕ ΜΑΖΕΥΤΕΙΤΕ ΡΕ ΕΚΕΙ ΕΣΕΙΣ ΣΤΗ ΣΥΓΓΡΟΥ ΠΟΥ ΞΕΦΟΥΡΝΙΖΕΤΕ ΚΑΘΕ ΕΙΔΟΥΣ ΜΑΛΑΚΙΑ ΚΑΙ ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ ΌΤΙ ΤΗΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΓΑΡΓΑΡΑ ΛΕΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΜΕ ΠΟΙΟΙ ΕΙΣΤΕ ΟΛΟΙ ΣΑΣ.

    ΕΧΕΙ ΔΟΥΛΕΨΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΟΠΩΣ Ο ΓΑΠΑΣ Ο ΠΑΝΗΛΙΘΙΟΣ ΑΛΛΑ ΣΤΟΝ ΥΠΝΟ ΤΟΥ.
    ΠΟΛΛΑ ΖΟΜΠΙ ΘΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΕΤΕ ΑΚΟΜΗ ΓΙΑ ΝΑ ΣΠΙΛΩΣΕΤΕ ΤΟΝ ΚΑΜΜΕΝΟ, ΑΚΟΥ ΕΚΕΙ Ο ΓΕΩΡΓΑΛΑΣ Η ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΚΟΙΜΙΣΤΡΑ ΤΗΣ ΔΙΚΤΑΚΤΟΡΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΧΟΥΝΤΑΣ ΤΩΝ ΜΟΡΦΩΜΕΝΩΝ ΜΥΣΤΡΙΩΝ.

    ΞΕΘΑΨΤΕ ΚΑΙ ΑΛΛΟΥΣ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΕΙ ΠΕΣ ΠΕΣ ΚΑΤΙ ΜΕΝΕΙ.

    ΤΟ 1992 ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΑΚΡΥΑ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΘΥΜΟΥΝΤΑΙ ΤΟΝ ΒΙΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΤΟΥ ΣΗΜΕΡΙΝΟΥ ΑΡΧΗΓΟΎ ΣΑΣ ΤΟΥ ΔΟΥΛΕΥΤΑΡΑ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΠΟΛΕΜΕΝΕ ΤΟΝ ΚΑΜΜΕΝΟ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΒΓΕΙ ΠΡΩΤΟ ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΤΟΥ....

    ΝΑΙ ΡΕ, ΔΕΞΙΟΣ ΗΜΟΥΝ Ο ΜΑΛΑΚΑΣ, ΑΛΛΑ ΤΩΡΑ, ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΣΕ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ, ΘΑ ΨΗΦΙΣΩ ΚΑΜΜΕΝΟ...
    ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΝΔ ΠΙΑ... ΝΑ ΦΥΓΟΥΝ ΟΛΑ ΤΑ ΡΕΜΑΛΙΑ !!! ΟΙ ΠΟΥΛΗΜΕΝΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ...
    ΝΔ ΚΑΙ ΠΑΣΟΚ ΤΑ ΙΔΙΑ ΣΚΑΤΑ ....

    ΚΑΙ ΛΥΠΑΜΑΙ ΠΟΥ ΤΟ ΛΕΩ, ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΤΟ ΧΕΡΙ ΜΟΥ, - ΟΛΟΙ ΜΕ ΤΑ ΚΩΛΥΜΑΤΑ ΤΟΥΣ , ΓΙΑ ΝΑ ΨΗΦΙΣΩ ΤΣΙΠΡΑ Η ΚΚΕ...

    ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΑΝΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΓΕΝΟΥΣ !!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΤΕΤΙΟ ΠΑΙΔΙ ΜΕ ΤΕΤΙΟ ΥΘΟΣ ΝΑ ΜΗΝ ΈΒΑΖΕ ΣΎΜΒΟΥΛΟ ΤΟΝ ΓΕΩΡΓΑΛΑ???ΤΏΡΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥΣ ΉΡΘΕ ΚΑΙ ΈΔΕΣΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΥΦΥΠΟΥΡΓΟΣ ΠΑΡΑ ΤΩ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΩ ΕΠΙ ΧΟΥΝΤΑΣ.........ΡΕ ΦΕΡΕΦΩΝΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΜΑΣ ΛΕΤΕ ΟΤΙ ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΚΟΥΚΟΥΕΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΣΠΟΥΔΕΣ ΤΟΥ ΤΙΣ ΕΚΑΝΕ ΣΤΗ ΜΟΣΧΑ;;ΣΑΝ ΤΟΝ ΚΥΡΤΣΟ ΤΗΣ ΚΝΕ ΚΙ ΑΥΤΟΣ!!!ΑΣΤΕ ΤΟΝ ΚΑΜΜΕΝΟ,ΑΥΤΟΣ ΚΑΛΠΑΖΕΙ ΚΑΙ ΠΑΕΙ ΓΙΑ ΠΡΩΤΙΑ!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ο Π. Καμμένος απάντησε για άλλη μια φορά όπως ήθελε: "Σε λίγο θα μου πούνε ότι 2 ετών συμμετείχα στο πραξικόπημα"...

    Φυσικά κανένας δεν τον κατηγόρησε ούτε αμφισβητεί τη Δημοκρατία του, έστω κι αν προβλέπει και κρεμάλες... η κατηγορία του Γεωργαλά είναι ότι του έγραψε μελέτη για την κρίση και ο Καμμένος τον φέσωσε!!!

    - Επ' αυτού κουβέντα πέρα των διαρροών ότι έχουν κατατεθεί οι καθημερινές μηνύσεις....

    Αν συνεχίσει με αυτό το ρυθμό τις μηνύσεις στο τέλος ο Πάνος θα καταφέρει να έχει μηνύσει τη μισή Ελλάδα και να τον έχει μηνύσει η άλλη μισή Ελλάδα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Η ΝΔ σε πανικό!
    Λάσπη στον ανεμιστήρα κι όποιον πάρει ο χάρος..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ναιιιι ΜΑΛΑΚΑ !!!! 8,29 ?

    ΚΑΙ ΑΥΤΑ ΤΑ ..ΘΑΥΜΑΤΑ ΤΙ ΕΙΝΑΙ
    ΡΕ ΚΑΜΜΕΝΕ ΕΝΕΓΚΕΦΑΛΕ-γλυκάδι.

    - Πρόθεση συνεργασίας με τον Τσίπρα.

    - Συνεργασία με τον τιμητή του φαύλου, Δημαρά.

    - Στις λίστες του απόγονοι ΕΑΜιτών, συνεργάτες του Ρόθτσιλντ, υπέρμαχοι της απόσχισης της Κρήτης ΚΑΙ ο πρύτανης που χάιδευε την σφηκοφωλιά του Indymedia.

    + "Ούτε νεκρός δεν συνεργάζομαι με την ΝΔ...”

    ~ Και λογοκλόπος του Γεωργαλά....

    Για τους λοιπούς καταλαβαίνω,
    αλλά μη μας πει κανείς "είμαι δεξιός" όταν ψηφίζει τον Ελικοπτεράκια...

    «Ούτε νεκρός» δεν θα συνεργαστεί με το ΠΑΣΟΚ και τη Νέα Δημοκρατία μετά τις εκλογές, δήλωσε ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων Πάνος Καμμένος και κατηγόρησε τα δύο μεγάλα κόμματα ότι είναι συνέταιροι, υπάλληλοι των τραπεζιτών, τοκογλύφων, Νέας Τάξης, Ελοχίμ, Νεφελίμ κ.λπ.

    Ε τότε ας ετοιμαστεί να «πεθάνει» γιατί λογαριάζει χωρίς τον ξενοδόχο μιας και είναι γνωστό πως...
    τα δύο κορυφαία στελέχη του,
    οι Ζώης και Μαρκόπουλος, έχουν εκφράσει δημοσίως διαφορετικές απόψεις.
    Και μπορεί να ανασκεύασαν μετά από προτροπές του Πάνου "μη λέτε παπαριές πριν γίνουν οι εκλογές"

    Αλλά είναι δεδομένο ότι μετά τις εκλογές θα αρχίσουν τα πανηγύρια και ο καθένας θα πάρει το δρόμο του.

    Ζώης και Μαρκόπουλος και άλλοι,
    θα επιστρέψουν μετά βαίων και κλάδων στη ΝΔ "για να συνδράμουν στην εθνική προσπάθεια σωτηρίας της χώρας την οποία μόνο η ΝΔ μπορεί να εγγυηθεί".
    Eνώ ο Πάνος θα μείνει με τις ξετσίπωτες και τη ρήτορα αναπληρώτρια προγγράμματος αλλά και την βουλευτική έδρα για άλλα 3-4 χρόνια που θα του εγγυάται ασυλία από τις αγωγές των 20 εκατομμυρίων που έχει στην πλάτη του...

    μαλάκα ΕΕΕ..ΜΑΛΑΚΑ
    Καμμένε με μάσκα
    ΜΑΛΑΚΑ ΠΑΣΤΟΚΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Προς πανικόβλητο μνημονιακό δούλο (8:40): όσο και να χτυπιέσαι ο Καμμένος θα μπει στη Βουλή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΑΚΟΜΑ ΖΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΤΗΝΟΣ Ο ΓΕΩΡΓΑΛΑΣ? ΒΡΩΜΕΡΕ ΦΑΣΙΣΤΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Tου Χρηστου Γιανναρα :
    Aν από τις επερχόμενες εκλογές προκύψει πρωθυπουργός ο κ. Aντώνης Σαμαράς, θα είναι ο τέταρτος, σε συνεχή διαδοχή, κυβερνήτης της χώρας (μετά από τους K. Σημίτη, K. Kαραμανλή και Γ. A. Παπανδρέου) δίχως κοινωνική σταδιοδρομία άλλη έξω από την επαγγελματική πολιτική.
    Mπορεί κάποιοι από τους τέσσερις να εργάστηκαν για μικρό διάστημα σε διαφορετικές βιοποριστικές απασχολήσεις, αλλά δεν σταδιοδρόμησαν εκεί, οι ικανότητες και τα προσόντα τους δεν δοκιμάστηκαν στον κοινωνικό στίβο, δεν ήταν αυτός που τους ανέδειξε ικανούς για μπροστάρηδες στο πολιτικό πεδίο…
    …Aυτό το τρομακτικό (στην κυριολεξία) δεδομένο ισχύει, με ασήμαντες παραλλαγές, και για τους τρεις προηγηθέντες πρωθυπουργούς, όπως και για τον τώρα προαλειφόμενο: Γεννήθηκαν, περίπου προορισμένοι να γίνουν πρωθυπουργοί. Kαι μάλιστα συγκεκριμένου τύπου ή υποδείγματος: «μπαλκονάτοι». Iσως ο K. Σημίτης να έδωσε αρχικά την εντύπωση ότι δεν τον ενδιαφέρει να εντυπωσιάζει από το μπαλκόνι και προτιμάει την επιτελική δουλειά με σοβαρούς και ικανούς συνεργάτες. Σύντομα όμως αποδείχτηκε αυτή η αρχική του εικόνα συμπτωματική…
    …Tον τύπο του μπαλκονάτου αρχηγού ζήλωσε εξαρχής ολοφάνερα και ο A. Σαμαράς. Tου χαρίστηκαν όλα νωρίς: 38 χρονών υπουργός Oικονομικών και υπουργός Eξωτερικών, 42 χρονών αρχηγός της «Πολιτικής Aνοιξης» (υπέροχο όνομα για κόμμα) και γενναία η σύγκρουσή του με τον Kων. Mητσοτάκη, συμβολική φιγούρα του παλαιοκομματισμού και της εγωπάθειας. Oλα έδειχναν ότι κάτι καινούργιο μπορούσε να επενδυθεί στο πρόσωπο του Σαμαρά. Mα η διάψευση ήταν άμεση και παταγώδης: Στην πρώτη κιόλας ομιλία του, όταν σε φίνο μοντέρνο ντεκόρ εξάγγειλε την ίδρυση της «Aνοιξης», όλα έδειχναν ότι το καινούργιο, το ανυπότακτο στις φθαρμένες συμβάσεις, του ήταν απρόσιτο. Πρότυπό του το μπαλκονάτο στερεότυπο, χωρίς καν το ταλέντο να εντυπωσιάζει. Λόγος ξύλινος, τετριμμένος, θρίαμβος της κοινοτοπίας. Ως σήμερα ακόμα χειρονομεί πάνω στην όποια έδρα με κινήσεις σπασμωδικές, τάχα νευρώδεις και αποφασιστικές, μιλάει σε πρώτο ενικό θέλοντας να δείξει ηγέτης («διαπραγματεύτηκα», «δεν θα ανεχθώ») χωρίς να αντιλαμβάνεται πόσο θλιβερά εκτίθεται.
    Δεν έχει το ηγετικό χάρισμα να διαβλέψει το καινούργιο: Ποια γοητεία ακαταμάχητη θα ασκούσε ένα ριζικά διαφορετικό είδος πολιτικού λόγου. Γυμνού από κάθε στόμφο, παραιτημένου από την ένταση του δήθεν πάθους. Πολιτικός λόγος δημόσιος, με την απλότητα και προσήνεια του ιδιωτικού. Oπως κουβεντιάζουν οι άνθρωποι όταν τους ενδιαφέρει αυτό που έχουν να πουν και όχι οι εντυπώσεις που θα προκαλέσουν. Kυρίως, με την ταπεινότητα να ομολογούν και να αναλύουν τα σφάλματά τους, τις αποτυχίες τους. Eπιμένοντας σε στόχους που αξίζουν να τους παλέψει μια κοινωνία, με τόλμη, πείσμα και θυσίες.
    Mπορεί και ο A. Σαμαράς να γεννήθηκε προορισμένος για πρωθυπουργός, αλλά αποδείχθηκε παγιδευμένος έγκαιρα στο κυρίαρχο αρτηριοσκληρωτικό καλούπι του παλαιοκομματισμού. Δεν υπάρχουν ερείσματα για να ελπίσουμε κάτι καινούργιο από τον A. Σαμαρά. Ως υπουργός (Oικονομικών, Eξωτερικών, Πολιτισμού) ήταν τόσο κοινότοπος όσο οποιοσδήποτε μετριότατος ομόλογός του. Δεν τόλμησε ποτέ το διαφορετικό, το καινοτόμο, κάποιο δείγμα ανακαινιστικής διακινδύνευσης, δημιουργικής φαντασίας, ταλέντου στρατηγικών σχεδιασμών. Eζησε τα ολέθρια σφάλματα του προκατόχου του αρχηγού στη N. Δ. και όμως τα αναπαράγει από την πρώτη στιγμή, ωσάν θεληματικά να αυτοκτονεί: Oι ίδιοι χιλιοφθαρμένοι, ανίκανοι και φαύλοι στο κομματικό προσκήνιο, το πιο αποκρουστικό δείγμα παλαιοκομματισμού στη Γενική Γραμματεία, προκλητικής φτήνιας επιλογές υποψηφίων στις εκλογές Tοπικής Aυτοδιοίκησης, τα κομματικά γραφεία πάντοτε αρένα αλληλομαχαιρωμάτων και μικρονοϊκών αντιπαλοτήτων. Iδια θανατερή απουσία κοινωνικών στοχεύσεων, καίριων μεταρρυθμιστικών προτάσεων, τόλμης για ριζική ανάταξη της κομματικής λειτουργί

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Π. Καμμένος: Άλλά αντ΄άλλα της Παρασκευής το γάλα...

    Από τη χθεσινή συνέντευξη του Π. Καμμένου στο επίσημο όργανο του Κινήματος, τη RealNews:

    Καμμένος: Ο εκφοβισμός για επιστροφή στη δραχμή είναι μια ψεύτικη απειλή, η οποία δεν προβλέπεται από καμία ευρωπαϊκή συνθήκη. Μηχανισμός αποβολής δεν υφίσταται.

    σχολιο....
    - Καλά και μηχανισμός στήριξης δεν προβλεπόταν αλλά στήθηκε σε 1 βδομάδα...


    Καμμένος: Αποκλείεται το ενδεχόμενο να συγκυβερνήσουμε με οποιοδήποτε κόμμα ψήφισε το πρώτο ή το δεύτερο μνημόνιο.... Το χρέος που έχει δημιουργηθεί από τα παράνομα επιτόκια δεν το αναγνωρίζουμε. Αναγνωρίζουμε τα πραγματικά ποσά που έχουμε λάβει και τους νόμιμους τόκους.

    σχόλιο...
    - Δεν θέλουμε τα κόμματα που ψήφισαν τις δανειακές συμβάσεις αλλά θέλουμε τα 200 εκ που τσιμπήσαμε με τα μνημόνια


    Καμμένος: ΠΑΣΟΚ και η Ν.Δ. είναι κόμματα που πιστεύουν στην παραχώρηση της εθνικής κυριαρχίας και στον φεντεραλισμό. Εμείς πιστεύουμε στην διατήρηση της έννοιας έθνους-κράτους... Είμαστε Ευρωπαίοι, αλλά κανείς δεν μπορεί να μας αποκλείσει τη συνεργασία με άλλες χώρες εκτός Ευρωπαϊκής Ενωσης. Αυτό μπορεί να γίνει μόνο εντός του ευρώ.

    σχόλιο....
    - "Είμαστε Ευρωπαίοι" αλλά οι άλλοι "είναι φεντεραλιστές"...
    ¨Αντε βγάλτε συμπέρασμα...
    Το σίγουρο πάντως είναι ότι ο Πάνος θέλει να μείνουμε στο ευρώ αλλά να μην ισχύουν για μας οι κανόνες που ισχύουν για άλλους... πολύ σοφό!!!
    Πως και δεν το είχε σκεφτεί άλλος πριν απ' αυτόν ;

    Είναι σίγουρο πως αυτοί που στέλνουν επί 30 χρόνια τα πακέτα και τα ΕΣΠΑ θα ενθουσιαστούν με τις ιδέες του Πάνου...
    Αλλά τι λέω αφού ο Πάνος λέει ότι μας χρωστάνε και δεν τους χρωστάμε..

    Ο τύπος είναι χειρότερος και απο το
    Καραφύρερ (αποχάζεψε) ή μας δουλεύει
    ΑΠΑΝΘΡΩΠΑ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Το εξώδικο .. υπάρχει πάντως.
    Ο χουντικός Γεωργαλάς ήταν υπέυθυνος στο γραφείο του Καημένου μέχρι χθες.


    Το 2009 οι "Δεξιοί" δεν πήγαν να ψηφίσουν γιατί κάνανε μουτρακια στον Καραμανλή.

    Βγήκε η πασοκαρα πανηγυρικα, μας εσκισε το κορμακι και τώρα οι "Δεξιοί" πάλι δεν θα ψηφίσουν την Νεα Δημοκρατία γιατί τώρα κάνουν μουτρακια στον Σαμαρα.

    Τελικά εσείς οι "Δεξιοί" ή πολύ καλό μαθημένοι είσαστε ή είσαστε τόσο Δεξιοί όσο και ΓΑΠ αντιεξουσιαστης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. ΧΟΥΝΤΟΣΠΕΡΜΑΤΑ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Τα γύρισαν μερικά δήθεν ψευτοανεξάρτητα μπλογκ.
    Το φίμωτρο βλέπει πτώση του καμμένου-δημαρά- μαριά, γιατί φοβάται για τη ΝΔ.
    Το κουρδιστό πορτοκάλι, εκεί που έβριζε το χαρατσάκια Βενιζέλο, τώρα τον υμνεί.
    ΠΑΝΕ ΝΑ ΜΑΣ ΦΟΡΤΩΣΟΥΝ ΞΑΝΑ ΣΤΟ ΚΕΦΑΛΙ, ΟΙ ΔΙΑΠΛΕΚΟΜΕΝΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ, ΜΕΣΩ ΙΝΤΕΡΝΕΤ ( ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΠΙΑΝΕΙ Η ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΤΟΥ ΜΕΓΚΑ, ΤΟΥ ΣΚΑΙ, ΤΗΣ ΝΕΤ ΚΑΙ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ ΒΡΩΜΟΚΑΝΑΛΩΝ ), ΠΑΝΕ ΝΑ ΜΑΣ ΦΟΡΤΩΣΟΥΝ ΓΙΑ 4 ΧΡΟΝΙΑ ΒΕΝΙΖΕΛΟ ΚΑΙ ΣΑΜΑΡΑ, ΧΑΤΑΤΣΟΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΝΔ.
    ΞΕΣΗΚΩΘΕΙΤΕ, ΑΝΤΙΣΤΑΘΕΙΤΕ.ΦΩΝΑΞΤΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΠΤΩΣΗ ΤΩΝ ΜΠΛΟΓΚ ΑΥΤΩΝ.
    ΝΤΡΟΠΗ ΤΟΥΣ, ΞΕΦΤΙΛΙΣΜΕΝΟΙ,
    ΠΟΥΛΑΝΕ ΤΟ ΛΑΟ, ΓΙΑΤΙ ΑΡΑΓΕ ;
    ΤΙ ΜΕΣΟΛΑΒΗΣΕ ΚΑΙ ΕΠΑΨΑΝ ΝΑ ΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΤΟΝ ΜΕΣΟ ΕΛΛΗΝΑ ;
    ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΒΑΖΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ ΝΑ ΑΚΟΥΣΟΥΝ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ ΤΟΥΣ, ΜΟΝΟ ΓΡΑΦΟΥΝ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΚΑΙ ΔΙΝΟΥΝ ΓΡΑΜΜΗ ; ΣΕ ΠΟΙΟΥΣ ; ΣΤΟΥΣ ΕΛΕΥΘΕΡΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ;
    ΣΤΑΜΑΤΗΣΑΝ ΤΗΝ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ ΣΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ. ΕΓΙΝΑΝ ΔΟΥΛΟΙ ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ. ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ. ΠΝΙΞΤΕ ΤΙΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΕΣ ΦΩΝΕΣ ΤΟΥΣ.
    ΤΟ ΑΙΜΑ ΤΩΝ ΑΘΩΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΥ ΑΥΤΟΚΤΟΝΟΥΝ, ΘΑ ΣΑΣ ΠΝΙΞΕΙ, ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΟΙ ( ΚΑΤΑΡΕΣ ΑΠΟ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΤΩΝ ΠΟΝΕΜΕΝΩΝ ΚΑΙ ΟΡΦΑΝΩΝ.

    ΚΡΑΞΤΕ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΑΠΟΚΑΛΥΨΤΕ ΤΟ ΡΟΛΟ ΤΟΥΣ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ. ΜΑΣ ΠΡΟΔΩΣΑΝ. ΓΙΑΤΙ ; ΑΝΤΙ ΝΑ ΥΠΕΡΑΣΠΙΖΟΝΤΑΙ ΤΟ ΛΑΟ, ΠΡΟΩΘΟΥΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΠΟΥ ΘΑ ΜΑΣ ΡΗΜΑΞΟΥΝ ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΜΕ ΦΟΡΟΥΣ, ΕΙΔΙΚΑ Ο ΦΟΡΟΜΠΗΧΤΗΣ ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ, ΜΕ 20 ΝΕΑ ΜΕΤΡΑ, ΠΟΥ 20 ΝΑΝΑΙ ΟΙ ΜΕΡΕΣ ΤΟΥΣ, ΚΑΙ ΟΣΩΝ ΤΟΝ ΣΤΗΡΙΖΟΥΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση