GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ολες οι δημοσκοπήσεις δείχνουν ήττα του δικοματισμού...

Έντονη ανησυχία επικρατεί σε Συγγρού και Ιπποκράτους, καθώς 16 ημέρες πριν τις κάλπες, όλες ανεξαιρέτως οι δημοσκοπήσεις καταδεικνύουν πως ...

Έντονη ανησυχία επικρατεί σε Συγγρού και Ιπποκράτους, καθώς 16 ημέρες πριν τις κάλπες, όλες ανεξαιρέτως οι δημοσκοπήσεις καταδεικνύουν πως η ρευστότητα και ο κατακερματισμός του πολιτικού συστήματος εξακολουθεί να παραμένει το κυρίαρχο στοιχείο της προεκλογικής περιόδου. Οι εθνικές εκλογές, όπως όλα%26#8230-%26#8230-
δείχνουν, θα μετατραπούν σε…ευρωεκλογές, με τα μεγάλα κόμματα να κινδυνεύουν με μεγάλη πτώση των ποσοστών τους και τα μικρά να ενισχύονται και να εκπροσωπούνται κοινοβουλευτικά, με την οκτακομματική, ακόμα τη δεκακομματική Βουλή να μην αποτελεί πλέον έκπληξη!
Τα κομματικά επιτελεία δείχνουν να βρίσκονται σε έντονο προβληματισμό, αφού τα διλήμματά τους για πρώτη φορά μετεκλογικά δεν αποδίδουν, ενώ η οξύτατη πόλωση (όποτε επιχειρείται να προωθηθεί) κινδυνεύει να εξελιχθεί σε μπούμερανγκ, αφού ΠΑΣΟΚ και ΝΔ συγκυβερνούν, ενώ ενδέχεται να συγκυβερνήσουν και μετά τις κάλπες.
Τη ρευστότητα επιτείνει και η προφυλάκιση του Άκη Τσοχατζόπουλου. Το σκάνδαλο του Άκη βλάπτει σαφώς πρωτίστως το ΠΑΣΟΚ, καθώς κυρίως εμποδίζει να επιστρέψει μέρος των αποστασιοποιημένων ψηφοφόρων του, εν συνεχεία όμως οδηγεί σε απόρριψη συνολικά της πολιτικής τάξης της χώρας ή οδηγεί σε ενίσχυση των άκρων και προς τις δυο κατευθύνσεις.
Παράλληλα, ακόμα και αν ΝΔ και ΠΑΣΟΚ διαθέτουν την επομένη των εκλογών την πολιτική νομιμοποίηση να σχηματίσουν κυβέρνηση συνεργασίας, το μεγάλο ερώτημα είναι αν η χώρα θα είναι κυβερνήσιμη, πολύ περισσότερο που η κατάσταση στην Ισπανία αναμένεται να οδηγήσει σε αποστασιοποίηση των εταίρων από το ελληνικό πρόβλημα.
Ήδη, πάντως, τα επιτελεία των δυο μεγάλων κομμάτων, αναζητούν διορθωτικές κινήσεις στη στρατηγική τους…
kafeneio-gr.blogspot.com

18 σχόλια

  1. ΚΑΜΜΙΑ ΨΗΦΟΣ ΣΤΟΥΣ ΜΠΛΕ ΛΑΤΑΠΙΟΝΕΣ.

    ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ 100% ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΒΡΩΜΙΣΕΙ Ο ΤΟΠΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Την πολιτική διεύθυνση του εγχειρήματος είναι αδύνατο να την ασκήσουν αυτοδύναμα η Ν.Δ. ή το ΠΑΣΟΚ. Δεν διαθέτουν ούτε την προγραμματική και ιδεολογική εσωτερική συνοχή ούτε την αναγκαία ισχυρή πολιτική νομιμοποίηση στο κοινωνικό σώμα. Το στοίχημα είναι η συγκρότηση του «μεγάλου μνημονιακού συνασπισμού», του οποίου πρόπλασμα υπήρξε το πολιτικό άθροισμα που στήριξε την κυβέρνηση Παπαδήμου. Αυτός ο συνασπισμός, συναρθρωμένος με την «πολυδαίδαλη υπερδομή» του ΔΝΤ και του διευθυντηρίου της Ευρωζώνης θα αποτελέσει το πολιτικό υποκείμενο προσανατολισμού και ελέγχου των πολιτικών διαδικασιών στη χώρα. Και γύρω από αυτόν τον συνασπισμό θα διαμορφωθεί ένας αστερισμός υβριδικών πολιτικών μορφωμάτων που θα λειτουργούν ως «λελογισμένη» αντιπολίτευση και ως αναχώματα σε ανεπιθύμητες μετατοπίσεις προς τα αριστερά. Δεν θα αμφισβητούν όμως την αναγκαιότητα και τη νομιμότητα των μνημονίων. ΤΕΛΙΚΑ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΓΙΑ ΤΑ ΜΕΓΑΛΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΔΝΤ-ΕΕ-ΤΡΟΙΚΑ ?ΝΔ-ΠΑΣΟΚ-ΛΑΟΣ ΝΤΟΡΑ ΚΑΤΣΕΛΗ ΚΟΥΒΕΛΗΣ ΔΡΑΣΗ (ΚΑΜΕΝΟΣ ΜΕ ΕΡΩΤΗΜΑΤΙΚΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μεσα από τα απανωτά γκαλοπς που διενεργούνται για λογαριασμό των κομματων εφημερίφων και ΜΜΕ, παρατηρείται η καθετη πτώση των δυο κυρίως υπαιτίων κομματων της καταστροφής σε βαθμό που δεν τους προστατεύει ουτε και ο απατεωνιστικος εκλογικός νόμος του ΠΑΥΛΌΠΟΥΛΟΥ που στην ουσία καταργεί την δημοκρατική βούληση και ετυμηγορία και πριμοδοτεί το πρώτο κομμα με 50 εδρες που ποτε δεν είχε και ασφαλώς αντιστρατεύεται την ψήφο του λαού.

    Βλέπωντας αυτή την κατάσταση τα δυο μεγάλα μπουρδέλα της Ελλάδας αποφασισαν το καθενα για τους δικούς του λόγους που ειναι προφανείς να αμολυσουν διαφορα κονδυλοφόρα κομματόσκυλα και κοπριές να βρωμίζουν το διαδίκτυο ανακατευοντας τις στάχτες.
    Το μπουρδελο της Συγγρού αποφάσισε να επαναφερει την ρήξη μεταξύ δεξιας και αριστερας υπερτονίζοντας ότι αυτοι είναι οι νομιμοφρονες οι σωστοί Ελληνες εναντι των προδοτών της αριστερας σπέρνωντας την διχόνοια και την ιδεολογική διαφοροποίηση λες και το θεμα σημερα στην Ελλαδα είναι οι διαφορετικοτητα της ιδεολογίας. Τι προσδοκούν με αυτό; να πωλώσουν το κλίμα και να οφεληθούν εκλογικά έλα όμως που ουτε αυτό τους βγαίνει. Ξυνουν πληγές που είναι εις βαρος τους και σε καμμία περίπτωση δεν οφελούν πλήν ελαχίστων εξαιρέσεων κάποιων στοκων που είναι ακόμα στην ζωή και πάσχουν μόνιμα απο μαλακυνση εγκεφάλου.
    Το άλλο μεγάλο μπουρδέλο επελεξε μεσω του αρχηγού του να αρχίσει τις αόριστες παροχές την στιγμή που επί τρια χρόνια μας εθαβε όσο πιο βαθειά μπορουσε υπογραφωντας ακόμα και την καυση των πτωμάτων, τωρα και εν όψει εκλογων λένε ότι θα μας ξεθαψουν!! είναι δυνατόν λογικός ανθρωπος να πιστεψει αυτους τους ψεύτες και απατεώνες;

    Πιστεύω ότι αυτή την φορά στις 6 Μαη ο λαός θα γκρεμίσει και θα κατεδαφίσει αυτα τα μπουρδέλα και τα πουσταρια που κρυβονται πισω από αυτα.

    Μην μασατε απο πωλωσεις είναι παραμυθι και αποπροσανατολισμός. Την ιδια πεινα και καταστροφή νοιωθει και το στομαχι του δεξιού και του αριστερου. Την ιδια ανεργία βιώνουν όλοι το ιδιο ξεπουλημα της πατριδας γίνεται και από τα δυο μπουρδελα. Τις ίδιες κατασχεσεις νοιωθουν δεξιοι και αριστεροι την ιδια καταθλιψη βιώνουν στις οικογενειες τους.

    Ειναι αληταραδες και παίζουν τα ρεστα τους ΞΕΣΚΙΣΤΕ ΤΟΥΣ στις εκλογές ΜΑΥΡΙΣΤΕ ΤΟΥΣ για να μπορέσει η δικαιοσύνη να τους γαμησει τον αδόξαστο και να τους στείλει παρέα με τον κοπρο τον ΑΚΗ στο Κορυδαλλο.
    Κρυβονται πίσω από τον νομο την βουλευτικής αλητείας που οι ιδιοι φτιαξανε για τον εαυτο τους για να μπορουν να παρανομούν και να κλέβουν χωρίς επιπτώσεις.
    ΟΙ ΕΚΛΟΓΕΣ πρέπει να είναι το πρωτο βημα κυβερνηση συνεργασίας από ολους αυτούς που θα προσπαθήσουν να αναιρέσουν τις υπογραφές καταδίκης που εβαλαν ολοι αυτοι τσογλαναραδες, συλληψεις ολων των καθαρματων που κλεψανε και διεπραξαν απατες και ξεπατωμα σκαμνι δημευση και καταδικη μόνο έτσι θα ξεβρωμίσει ο τόπος και ίσως μπορέσει να ανακαμψει γιατι με αυτα τα κτηνη η ΄λλαδα βαδίζει στην ολοσχερή καταστροφή της και την οριστική παραδοση της σε τοκογλύφους καιχωρες που είναι ετοιμες να παρουν ότι έχει αυτη η χώρα.

    ΜΗΝ ΠΑΡΑΠΛΑΝΑΣΘΑΙ θα χρησιμοποιήσουν τα παντα θυμηθείτε τα 10 τελευταία χρόνια καικαντε το χρέος σας απεναντι στα παιδια σας στα εγγονια σας και στον ιδιο σας τον εαυτό. ΞΕΠΑΤΩΣΤΕ ΤΟΥΣ ΜΙΑ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Δώσε όλη τη περιουσία σου,κ. Βενιζέλο, καταθέσεις και ακίνητα, και ζήσε με 1000 ευρώ το μήνα για να σε πιστέψουμε ! Μπορείς ; Άντε με τον κάθε "σωτήρα" που κάνει θεωρίες με πακτωλό μισθών και καταθέσεων, ενώ ο νέος θα πρέπει να ζήσει με 300 ή 500 ευρώ το μήνα ή ο Πολύτεκνος με 1000 ευρώ και 4 παιδιά ! Αι σιχτίρ όλοι σας, ΠΑΣΟΚ, ΝΔ, ΛΑΟΣ,ΔΗΣΥ, Δράση και το κακό συναπάντημα. Ρε, στο αγύριστο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. χρυση αυγη η μονη λυση

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΚΚΕ ΔΑΓΚΩΤΟ ΤΩΡΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ειμαστε κρατος υπο κατοχη .Αν οι αφενταδες μας αποφασισουν να γινει η Θρακη Τουρκικη Επαρχια ΑΥΤΟ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΤΟΝ ΚΩΛΟ ΣΟΥ ΝΑ ΧΤΥΠΑΣ ΚΑΤΩ..Ε ΑΝΤΙ ΤΗΣ ΤΡΟΙΚΑΣ -ΔΝΤ-ΘΑ ΕΧΕΙΣ ΑΦΕΝΤΗ ΤΟΝ ΤΟΥΡΚΟ ΠΑΣΑ-ΧΕΣΤΗΚΕ Η ΦΟΡΑΔΑ..ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΤΩΡΑ ΝΑ ΤΑ ΑΝΑΤΡΕΨΟΥΜΕ ΠΡΙΝ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΑΡΓΑ? ΝΑ ΣΤΕΙΛΟΥΜΕ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ(ΚΡΕΜΑΛΑ) ΤΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ -ΜΕΙΟΔΟΤΕΣ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΑΝ ΤΗΝ ΧΩΡΑ? ΝΔ-ΠΑΣΟΚ-ΛΑΟΣ-ΝΤΟΡΑ-ΚΑΤΣΕΛΗ...ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΗΝ ΤΥΧΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΜΟΙΡΑ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΜΑΣ ΣΑΝ ΛΑΟΣ? ..ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΤΩΝ ΜΝΗΜΟΝΙΩΝ ΟΛΟΣ Ο ΠΛΟΥΤΟΣ-Η ΔΗΜΟΣΙΑ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΔΙΑΘΕΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ ΤΟΥ ΧΡΕΟΥΣ ΕΝΑΝΤΙ ΤΩΝ ΔΑΝΕΙΣΤΩΝ..ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΧΡΕΟΣ ΕΧΕΙ ΠΛΗΡΩΘΕΙ ΗΔΗ 2,6 ΦΟΡΕΣ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ......ΟΛΗ Η ΠΟΛΕΜΙΚΗ ..ΜΗΧΑΝΗ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΑΝΟΙΚΕΙ ΣΤΟΥΣ ΚΑΤΑΚΤΗΤΕΣ..(ΔΗΜΟΣΙΑ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ) ΤΑ ΑΦΕΝΤΙΚΑ ΜΑΣ ΘΑ ΑΠΟΦΑΣΙΣΟΥΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΕΜΕΙΣ ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΠΟΛΕΜΟΥ Π.Χ ΜΕ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ ..ΕΑΝ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΠΟΛ.ΑΕΡΟΣΚΑΦΗ ΘΑ ΚΑΘΗΛΩΘΟΥΝ ΣΤΟ ΕΔΑΦΟΣ Η ΟΧΙ..ΚΑΙ ΜΑΣ ΓΡΑΦΕΙΣ ΜΑΝΤΙΝΑΔΕΣ ΓΙΑ ΕΠΕΚΤΑΤΙΣΜΟ ΤΗΣ..ΤΟΥΡΚΙΑΣ..ΚΑΙ ΤΡΙΧΕΣ ΑΛΟΓΑ ..ΕΙΜΑΣΤΕ ΥΠΟ ΚΑΤΟΧΗ...ΠΡΟΤΕΚΤΟΡΑΤΟ ΤΩΝ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ!!! ΑΓΟΡΩΝ!!!ΤΩΝ-ΤΟΚΟΓΛΥΦΩΝ..ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΤΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ο Συμπιλίδης...!!! Ουαχαχαχαχαχαχα

    Ο Συμπιλίδης!!! Xαχαχαχα...χαχαχα

    Με τον Συμπιλίδη, τον Μπουμπούκο, τον "δημοκράτη" Τσεκουροβγάλτη και... "με το Βλέμμα στραμμένο στο Μέλλον"!!! Χαχαχαχαχαχα...

    Γελοίοι κακομοίρηδες της ΠΟΛ.ΑΝ.!!!

    Ουαχαχαχαχα....χαχαχαχαχα....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. το βραδυ της 6ης μαιου θα πεσει πολυ κλαμα..
    ακομα και 30% να παρει η αριστερα,που δεν θα παρει,
    κυβερνηση κανουν τα αστικα κομματα.
    απο την επομενη των εκλογων
    αρχιζει η τελικη φαση εκτοπισμου της αριστερας απο την ομορφη ελλαδα μας.
    πως θα γινει αυτο?
    με αυστηρες,τυπικες,ΝΟΜΙΜΕΣ διαδικασιες,θα χτυπηθει η κοινωνικη της βαση,ετσι ωστε να μην μπορεσει ποτε να δει ασπρη μερα,να μεταναστευσει,να μπει στο περιθωριο της κοινωνιας,να εξευτελιστει,να ξεχαστει..
    ολοι ξερουμε ποιες κοινωνικες ομαδες ψηφιζουν αριστερα..
    και δεν χρειαζεται καν να τις ονομασουμε..
    ολοι ξερουμε τις μεθοδους,που εχουν δημοσια εξαγγελθει
    και θα τις εγκρινει ο ελληνικος λαος με την ψηφο του..

    μπροστα στο οφελος για την ελλαδα
    απο την καταστροφη της αριστερας
    δεν εχει σημασια αν θα κυβερνα το ενα η το αλλο αστικο κομμα..
    ο λαος ειναι ωριμος και το εχει καταλαβει..
    αργοτερα,οταν ολα θα εχουν τελειωσει,θα εχουμε την πολυτελεια να διαφωνουμε για ελασσονα θεματα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΚΚΕ ΔΑΓΚΩΤΟ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΒΡΩΜΙΣΕΙ Ο ΤΟΠΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Και η παραγωγή Παπανδρελλήνων συνεχίζεται …

    H Φωφάρα εχει γίνει… μπουχός εδω και καιρό απο το υπουργείο εσωτερικών αλλά καθημερινά ξεφυτρώνουν τα “ελληνόπουλα” της…

    Είπαμε το παιχνίδι είναι βρώμικο και οι επαγγελματίες στην καπηλεία και νοθεία πασόκοι έχουν δώσει τα ρέστα τους… Αφού χάνουν ψηφοφόρους πρέπει να εφεύρουν νέους…
    Τι σημασία έχει αν είναι Έλληνες, πακιστανοί ή Μπαγκλαντεσιανοί…
    Η ψήφος μετράει…

    Στο σημερινό δελτίο ελληνοποιήσεων πάντως οι “κοπρίτες” της Φωφάρας τήρησαν τα προσχήματα και δεν δημοσιοποίησαν..μιξ “Ελληνες”… Σήμερα το δελτίο των … νέων “πρασινων” INTERNATIONAL ψηφοφόρων είναι τίγκα στα Αλμπάνια…
    Ο Ευρικλέντ του Ουρλ, ο Κρίστο του Κώτσο, η Μαίντ του Πίλο ο Ιλιρ του Λουκάν και ο Φρέντερικ του Λακο είναι “αδερφια” μας και με την ψήφο τουσ αποφασίζουν για τις τύχες μας …

    Εχει και συνέχεια ο κατάλογος με τα πράσινα Αλμπάνια..
    Η Φωφάρα πραγματικά πρέπει να πάρει μια θέση στο βιβλίο γκίνες για τις περισσότερες ελληνοποιήσεις αλλά και για τις περισσότερες εθνικότητες…

    Κουραστήκατε- κι όμως η λίστα με τους “Ελληνες”, Αλβανούς έχει και συνέχεια!!!

    Το θέμα είναι αφού η Φωφάρα με τους κολαούζους της έχουν κάνει τέτοια αίσχη εκεί στο εσωτερικών γιατί δεν τα δημοσιοποιούν μια και έξω και αφήνουν το ΜΠΑΤΣΟΚ να διασσύρεται κάθε μέρα-

    Ειναι μαζόχες αυτοί οι πασόκοι…


    ΑΜΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ ΤΙΣ ΣΕΛΙΔΕΣ......ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑΚΑ ΣΑΣ ΛΕΩ
    ΘΑ ΠΑΘΕΤΕ ...Σ Ο Κ ~~~~~~~~~~~~~~~~
    απο το ποσο πολλοί .....είναι.


    makeleio.gr

    filologos10.wordpress.com

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Βούρδουλας και γαμήσι:

    ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Μπαα, καλύτερα να μας κυβερνήσουν οι
    ΑΔΕΡΦΈΣ ΓΚΑΓΚΆ

    http://www.youtube.com/watch?v=9lwWyCHIoIA&list=UUIEfWoQdJS5qFM80QvhKm8Q&index=2&feature=plcp

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. ΑΠΟ ΤΑ ΧΑΡΑΜΑΤΑ ΜΕΧΡΙ ΤΑ ΞΗΜΕΡΩΜΑΤΑ.
    ΒΡΙΖΕΤΕ ΤΗΝ ΝΔ...ΑΣΥΣΤΟΛΑ.
    χωρίς να είναι ΕΘΝΟΣΩΤΗΡΙΑ εξουσία του 47%.

    ΓΙΑ ΤΟ ΑΙΣΧΟΣ ΤΗΣ ΚΛΟΠΗΣ...και ΤΩΝ ΨΗΦΩΝ κωλόπαιδα μισθωμένα του κερατά
    το βουλώνετε καλά $$$$$$$$$$$....
    ---------------------------------

    ΤΟ " Μ Ε Γ Α Λ Ε Ι Ο " ΑΛΗΤΕΙΑΣ ΠΑΣΟΚ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ.
    Και η παραγωγή Παπανδρελλήνων συνεχίζεται …

    H Φωφάρα εχει γίνει… μπουχός
    απο το Υπουργείο Εσωτερικών, αλλά καθημερινά ξεφυτρώνουν τα “ελληνόπουλα” της…

    Είπαμε το παιχνίδι είναι βρώμικο και οι επαγγελματίες στην καπηλεία και νοθεία πασόκοι έχουν δώσει τα ρέστα τους… Αφού χάνουν ψηφοφόρους πρέπει να εφεύρουν νέους…

    Τι σημασία έχει αν είναι Έλληνες, πακιστανοί ή Μπαγκλαντεσιανοί…
    Η ψήφος μετράει…

    Στο σημερινό δελτίο ελληνοποιήσεων πάντως οι “κοπρίτες” της Φωφάρας τήρησαν τα προσχήματα και δεν δημοσιοποίησαν..μιξ “Ελληνες”…
    Σήμερα το δελτίο των … νέων “πρασινων” INTERNATIONAL ψηφοφόρων είναι τίγκα στα Αλμπάνια…
    Ο Ευρικλέντ του Ουρλ, ο Κρίστο του Κώτσο, η Μαίντ του Πίλο ο Ιλιρ του Λουκάν και ο Φρέντερικ του Λακο είναι “αδερφια” μας και με την ψήφο τουσ αποφασίζουν για τις τύχες μας …
    Εχει και συνέχεια ο κατάλογος με τα πράσινα Αλμπάνια..

    Η Φωφάρα πραγματικά πρέπει να πάρει μια θέση στο βιβλίο γκίνες για τις περισσότερες ελληνοποιήσεις αλλά και για τις περισσότερες εθνικότητες…

    Κουραστήκατε- κι όμως η λίστα με τους “Ελληνες”, Αλβανούς έχει και συνέχεια!!!

    Το θέμα είναι αφού η Φωφάρα με τους κολαούζους της έχουν κάνει τέτοια αίσχη εκεί στο εσωτερικών γιατί δεν τα δημοσιοποιούν μια και έξω και αφήνουν το ΜΠΑΤΣΟΚ να διασσύρεται κάθε μέρα-τόσο ΑΙΣΧΡα!


    ΑΜΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ ΤΙΣ ΣΕΛΙΔΕΣ......ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑΚΑ ΣΑΣ ΛΕΩ
    ΘΑ ΠΑΘΕΤΕ ...Σ Ο Κ ~~~~~~~~~~~~~~~~
    απο το ποσο πολλοί .....είναι.



    ---------------------------------
    αλήτες - μισθωμένες πουτάνες αρσενικές και θηλυκιές τραβεστί Όλων των αποχρώσεων ΠΑ$$ΟΚ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. ΣΑΜΑΡΑΣ-ΣΥΜΠΙΛΙΔΗΣ.
    ΤΟ ΔΙΔΥΜΟ ΠΟΥ ΕΡΙΞΕ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΝΔ ΤΟ 1993 ΚΑΤ'ΕΝΤΟΛΗΝ ΤΩΝ ΝΤΑΒΑΤΖΗΔΩΝ ΞΑΝΑ ΜΑΖΙ.
    ΣΑΜΑΡΑΣ.
    Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΠΟΥ ΥΠΕΓΡΑΨΕ ΤΗ ΔΙΑΛΥΣΗ ΤΗΣ ΓΙΟΥΓΚΟΣΛΑΒΙΑΣ ΕΝΩ ΑΚΟΜΑ ΚΙ Ο ΜΗΤΣΟΤΑΚΟΥΛΑΣ ΔΙΑΦΩΝΟΥΣΕ (!!!!).
    Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΠΟΥ ΑΝΟΙΞΕ ΤΑ ΣΥΝΟΡΑ,
    ΜΠΟΥΚΑΡΕ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΘΕ ΚΑΡΥΔΙΑΣ ΚΑΡΥΔΙ ΚΑΙ ΑΛΛΑΞΕ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ (ΠΡΟΣ ΤΟ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ) Η ΕΙΚΟΝΑ ΗΡΕΜΙΑΣ ΚΑΙ ΞΕΓΝΟΙΑΣΙΑΣ ΠΟΥ ΕΙΧΑΜΕ ΜΕΧΡΙ ΤΟΤΕ ΣΤΙΣ ΜΕΓΑΛΕΣ ΠΟΛΕΙΣ.
    Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΠΟΥ ΕΣΩΣΕ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΤΟ 1995 ΜΕ ΤΗΝ ΕΚΛΟΓΗ ΣΤΕΦΑΝΟΠΟΥΛΟΥ.
    Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΠΟΥ ΞΑΝΑΕΣΩΣΕ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΤΟ 2011 ΜΕ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΠΑΠΑΔΗΜΟΥ.
    Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ ΤΗ ΝΔ ΠΟΛΑΝ ΣΠΑΖΟΝΤΑΣ ΜΙΑ ΜΕΓΑΛΗ ΠΑΡΑΤΑΞΗ ΣΕ 4 ΚΟΜΜΑΤΙΑ.
    ΠΗΡΕ ΤΗ ΝΔ ΣΤΟ ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΧΑΜΗΛΟ 33%,
    ΕΧΕΙ ΗΔΗ ΜΕΙΩΣΕΙ ΤΟ ΠΟΣΟΣΤΟ ΤΗΣ ΣΤΟ
    ΜΙΣΟ (!!!!) ΚΙ ΗΘΕΛΕ ΚΙ ΕΚΛΟΓΕΣ ΑΠΟ
    ΠΑΝΩ,ΜΗΝ ΤΥΧΟΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΡΟΛΑΒΕΙ ΝΑ
    ΚΑΤΟΧΥΡΩΣΕΙ ΤΟ ΠΟΣΟΣΤΟ ΑΥΤΟ
    (ΛΟΓΙΚΟ,ΓΙΑΤΙ ΠΕΦΤΕΙ ΚΙ ΑΛΛΟ).
    ΚΑΙ ΤΙ ΚΑΝΕΙ ΓΙ'ΑΥΤΟ;ΦΕΡΝΕΙ ΜΑΖΙΚΑ ΠΙΣΩ ΤΟΥΣ ΒΑΤΟΠΕΔΙΝΟΥΣ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ ΣΥΜΠΙΛΙΔΗ!!!!!!
    ΣΑΜΑΡΟΥΛΗ ΓΕΡΑ!ΤΟ 15% ΕΙΝΑΙ ΚΟΝΤΑ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. ΝΑ ΜΙΛΑΝΕ ΟΙ ΣΑΜΑΡΟΥΛΗΔΕΣ ΓΙΑ ΛΑΘΡΟ, ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΝΑ ΜΙΛΑΕΙ Ο ΚΟΚΚΑΛΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΓΚΑ.
    Ο ΣΑΜΑΡΟΥΛΗΣ ΑΝΟΙΞΕ ΤΙΣ ΠΟΡΤΕΣ ΚΑΙ ΜΠΟΥΚΑΡΑΝΕ ΟΛΟΙ ΟΙ ΦΥΛΑΚΙΣΜΕΝΟΙ ΣΤΗ ΧΩΡΑ.
    ΣΙΩΠΗ ΤΩΡΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. ΟΙ ΠΑΛΙΟΙ ΣΥΜΦΟΙΤΗΤΕΣ ΤΗΣ ΒΟΣΤΩΝΗΣ
    ΓΙΩΡΓΑΚΗΣ ΚΑΙ ΣΑΜΑΡΟΥΛΗΣ ΠΑΙΖΟΥΝ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΤΟΥ ΙΔΙΟΥ ΝΕΟΤΑΞΙΤΙΚΟΥ
    ΚΕΝΤΡΟΥ.
    ΟΙ ΠΑΤΡΩΝΕΣ ΤΟΥΣ,ΤΟΥΣ ΦΟΡΕΣΑΝ ΣΕ ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΝΔ ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΕΣΚΑΓΕ ΤΟ ΚΑΝΟΝΙ ΣΤΗ ΧΩΡΑ.
    ΔΕΝ ΤΟ ΕΚΑΝΑΝ ΤΥΧΑΙΑ.
    ΒΓΑΛΑΝΕ ΑΠ'ΤΗ ΜΕΣΗ ΤΟΝ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΗΤΑΝ ΝΥΣΤΑΛΕΟΣ ΚΙ Ο,ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΕΛΕΤΕ,ΑΛΛΑ ΤΗ ΧΩΡΑ ΔΕΝ ΘΑ ΤΗΝ ΠΟΥΛΟΥΣΕ ΠΟΤΕ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΤΟΥ,ΟΠΩΣ ΚΑΝΑΝΕ ΟΙ ΣΥΜΦΟΙΤΗΤΕΣ.
    ΣΥΣΤΗΜΙΚΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΩΣΤΑΚΗΣ.
    ΝΕΟΤΑΞΙΤΗΣ ΟΧΙ.
    ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΞΕΡΑΝΕ ΤΑ ΑΦΕΝΤΙΚΑ ΤΗΣ
    ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ ΠΟΥ ΕΙΧΑΝ ΕΝΑ ΣΚΟΠΟ.
    ΝΑ ΒΑΛΟΥΝΕ ΣΤΟ ΧΕΡΙ ΟΛΗ ΤΗΝ ΚΡΑΤΙΚΗ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ.
    20 ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΡΑ Ο ΓΙΩΡΓΑΚΗΣ ΒΑΖΕΙ ΠΛΑΤΗ ΣΤΟ ΣΑΜΑΡΟΥΛΗ ΚΙ Ο ΣΑΜΑΡΟΥΛΗΣ
    ΒΑΖΕΙ ΠΛΑΤΗ ΣΤΟΝ ΓΙΩΡΓΑΚΗ.
    ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ.Ο GAP ΠΗΡΕ ΠΑΝΩ ΤΟΥ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ ΜΕ 151 ΔΙΑΛΥΟΝΤΑΣ ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΤΟΥ ΑΝΤΙ ΝΑ ΤΟ ΠΑΕΙ ΜΕ 180 ΚΑΙ ΝΑ ΨΗΦΙΣΕΙ ΑΠ΄ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΝΑΙ ΚΑΙ Η ΝΔ,ΜΟΝΟ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΑΕΡΑ ΣΤΟΝ ΣΑΜΑΡΟΥΛΗ ΝΑ ΤΟ ΠΑΙΖΕΙ ΓΙΑ 1,5 ΧΡΟΝΟ ΑΝΤΙΜΝΗΜΟΝΙΟ ΤΟΥ ΚΩΛΟΥ.ΜΕΧΡΙ ΤΟΤΕ ΟΛΟΙ ΓΕΛΑΓΑΝΕ ΜΕ ΤΟΝ ΣΑΜΑΡΟΥΛΗ.ΜΟΛΙΣ ΣΦΙΞΑΝΕ ΟΙ ΚΩΛΟΙ ΚΑΙ ΖΗΤΗΘΗΚΕ ΚΙ Η ΔΙΚΗ ΤΟΥ ΣΤΗΡΙΞΗ ΕΙΔΑΤΕ ΠΟΣΟ ΑΝΤΙΣΤΑΣΙΑΚΟ ΣΟΥΡΓΕΛΟ ΗΤΑΝ.ΑΜΕΣΩΣ ΕΤΡΕΞΕ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΑ ΤΟΥ.
    Ο ΓΙΩΡΓΑΚΗΣ ΕΦΥΓΕ.ΑΠΟΚΑΛΥΦΘΗΚΕ Ο ΡΟΛΟΣ ΤΟΥ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΤΕΚΟΤΑΝ ΑΛΛΟ.
    ΑΝΤΕ ΝΑ ΦΥΓΕΙ ΚΙ Ο ΣΑΜΑΡΟΥΛΗΣ ΝΑ ΞΕΒΡΩΜΙΣΕΙ Ο ΤΟΠΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση