GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Αθλιότητες...

Toυ  Τάκη Μίχα Σε άρθρα μου  έχω επανειλημμένα διατυπώσει την πρόβλεψη ότι όσο πλησιάζουμε στις εκλογές το φαιοκόκκινο μέτωπο και μα...


Σε άρθρα μου έχω επανειλημμένα διατυπώσει την πρόβλεψη ότι όσο πλησιάζουμε στις εκλογές το φαιοκόκκινο μέτωπο και μαζί ένα (μικρό; μεγάλο; στην πράξη θα φανεί) τμήμα του ΣΥΡΙΖΑ θα κλιμακώνει το κλίμα βίας και τρομοκράτησης. Ένα πρόσφατο γεγονός είναι ενδεικτικό: Δημοσιογράφος, στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ δημοσίευσε στο Internet μία σειρά «δηλώσεων», τις οποίες απέδιδε σε γνωστούς δημοσιογράφους (Γ. Πρετεντέρης, Α. Παπαχελάς, Π.Μανδραβέλλης, Χρ.Χωμενίδης και ο υποφαινόμενος) με τις οποίες λοιδορούσαν την τραγική αυτοκτονία του φαρμακοποιού. H υποσημείωση "να τι θα γράψουν αύριο" ήταν πολύ διακριτική για...
να την αντιληφθούν τα άλλα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ, τα οποία όχι απλά τις μοίραζαν στον δικτυακό χώρο αλλά προέτρεπαν και την άσκηση βίας εναντίον των δημοσιογράφων! Την «είδηση» αναπαρήγαν αυτούσια και πολλά ακροδεξιά μπλόκ αποδεικνύοντας έτσι για μια ακόμα φορά την ύπαρξη συγκοινωνούντων δοχείων μεταξύ των «συνισταμένων» του φαιοκόκινου χώρου.
Η στρατηγική είναι φυσικά προφανής. Κάποιοι στον ΣΥΡΙΖΑ στοχεύουν στην στοχοποίηση και φίμωση των δημοσιογράφων που δεν πάνε με τα νερά τους. Όμως το ερώτημα είναι αν ο Αλέξης Τσίπρας συμφωνεί με όλα αυτά. Ο Παπαδημούλης και άλλα σοβαρά στελέχη συμφωνούν; Από την άλλη πλευρά είναι εκπληκτικό ότι τα ΜΜΕ της χώρας εξακολουθούν να προβάλλουν στελέχη τα οποία χρησιμοποιούν τέτοιες τακτικές και απειλές εναντίον δημοσιογράφων.
Εκπληκτική είναι επίσης η στάση των πολιτειακών και δικαστικών αρχών που ανέχονται την ύπαρξη πολιτικών στελεχών που καλλιεργούν το κλίμα της βίας και της ανομίας.
Αλλά ίσως πιο τραγικό απ’ όλα είναι η σιγή των συνταγματικών πολιτικών δυνάμεων και των σοβαρών στελεχών της Κουμουνδούρου που δεν αντιδρούν σε αυτή την πρωτοφανή προσπάθεια φίμωσης της ελεύθερης έκφρασης.

26 σχόλια

  1. ΚΡΕΜΑΣΜΑ ΑΝΑΠΟΔΑ ΣΟΛΑ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΤΗΣ ΜΑΦΙΑΣ ΣΥΜΜΟΡΙΑΣ ΠΟΥ ΠΟΥΛΗΣΕ ΚΑΙ ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΕ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ,,ΥΠΟΧΡΕΩΣΕ 3 ΓΕΝΙΕΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΝΑ ΖΗΣΟΥΝ ΣΤΗΝ ΦΤΩΧΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΞΑΘΛΙΩΣΗ,,ΜΑΥΡΟ ΣΤΑ ΠΡΟΔΟΤΙΚΑ-ΜΕΙΟΔΟΤΙΚΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΝΔ-ΠΑΣΟΚ-ΛΑΟΣ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΠΑΡΑΤΡΕΧΑΜΕΝΟΥΣ ΤΟΥΣ.ΧΕΙΡΑΦΕΤΗΣΗ ΤΟΥ ΛΑΟΥ - ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΤΗΝ ΤΥΧΗ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥ ..ΛΑΙΚΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ ΚΑΙ ΚΡΕΜΑΛΕΣ ΑΜΕΣΩΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. σας ξεσκεπαζουνε σιγα-σιγα..
    τσατσοι του καθεστωτος..
    παπαγαλοι των φραγκατων..
    πουτανες των αφεντικων..
    ψευτες δημοσιογραφοι..
    του μεγκα-σκαι..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Σιγά ρε ......Γεώργιε ΒΛΑΧΟ,μεγάλε δημοσιοκάφρε!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΨΕΥΤΕΣ ΑΛΗΤΕΣ ΡΟΥΦΙΑΝΟΙ ΕΙΣΤΕ,ΚΑΙ ΔΗΘΕΝ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ποιος ασκεί βία ; Εσείς οι υποστηρικτές της κατοχικής κυβέρνησης που οδηγεί ανθρώπους στην αυτοκτονία, που έχει ψεκάσει με χημικά όλη την ΑΘήνα και την Ελλάδα, μιλάτε για βία ; Αυτό που ασκείτε πάνω στους Έλληνες, εδώ και τόσα χρόνια, τι είναι ; Ανδρείκελα της εξουσίας, αργυρώνητοι εξωθεσμικών κέντρων ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Μίχα αγόρι μου, βουλιάζει η σαπιόβαρκά σου και σε λίγο εσύ και οι όμοιοί σου θα βγάζετε βρωμερές μπουρμπουλήθρες. Καλό πάτο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ο Διευθυντής της Αστυνομίας του Ρόττερνταμ πρέπει να είναι και πολύ μαλάκας
    Η είδηση:
    Ο Αρχηγός της Αστυνομίας του Ρόττερνταμ, ο κύριος Γιαν Χογκστράτερ, συνελήφθη να οδηγεί μεθυσμένος. Με το όριο αλκοόλ στο αίμα του να είναι 4 φορές πάνω από το κανονικό, η ποινή που του επιβλήθηκε είναι 950 ευρώ πρόστιμο και αφαίρεση διπλώματος για 3 μήνες. Επιπλέον, ο Δήμαρχος του Ρότερνταμ ανακοίνωσε επίσημα οτι "αν ο κ. Χογκστράτερ υποπέσει σε άλλη τροχαία παράβαση μέσα στα επόμενα 2 χρόνια, τότε θα απολυθεί".

    Ο σουρεαλιστικός παραλογισμός συνεχίστηκε, αφού ο συλληφθείς ανώτατος αστυνομικός:
    1. Δεν βγήκε σε κανένα κανάλι να καταγγείλει την οφθαλμοφανή "ποινικοποίηση της αστυνομικής ζωής"
    2. Δεν κατήγγειλε στον Ολλανδικό λαό την "σκευωρία που υπαγορεύεται από σκοτεινούς κύκλους, που σύντομα θα αποκαλυφθούν και θα λογοδοτήσουν"
    3. Δεν είπε στους υφισταμένους του που τον συνέλαβαν "Ξέρεις ποιός είμαι εγώ ρε;"
    4. Δεν κατηγόρησε τους αστυνομικούς συναδέλφους του για "επιλεκτική ευαισθησία"
    5. Δεν είπε οτι "εξ αιτίας της ακατανόητης σπουδής των αστυνομικών να τον συλλάβουν, η κόρη/μαμά/σύζυγος/πεθερά του είναι συγκλονισμένη και κλαίει όλη τη μέρα"
    6. Δεν κατακεραύνωσε την Πολιτεία για "προσπάθεια εξεύρεσης εξιλαστήριων θυμάτων"
    7. Δεν προέβη στην παρακάτω οργισμένη δήλωση: "Δεν επιτρέπω σε κανέναν να αμαυρώνει την δημοκρατική μου πορεία στο Σώμα και τους προοδευτικούς αγώνες μου για κοινωνική ευημερία"
    8. Δεν απευθύνθηκε στον Υπουργό Δημόσιας Τάξης της Ολλανδίας λέγοντας: "Αχάριστε Λάκη, ξέχασες οτι εγώ σε γνώρισα στην Βεατρίκη;"
    9. Τέλος, πήγε, πλήρωσε και αποδέχτηκε πλήρως την ποινή.
    Για τόσο μαλάκα μιλάμε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Μίχα αγόρι μου, βουλιάζει η σαπιόβαρκά σου και σε λίγο εσύ και οι όμοιοί σου θα βγάζετε βρωμερές μπουρμπουλήθρες. Καλό πάτο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Τουλάχιστον βγαινει κατι καλο από εσας: θα μονιάσουν αριστεροι και δεξιοι και θα σας βαράνε παρέα!!! Ρουφιανοι τσατσοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΜΙΧΑ ΔΕΝ ΕΊΜΑΙ ΚΟΚΟΥΝΗΣΤΗΣ ΜΑΛΑΚΑ..

    Δεν γνωρίζω αν ανατρέπεται η κατάσταση αυτή στην χώρα μου, πλέων , όταν έχοyμε ένα νεκρό κάθε ημέρα από τον οικονομικό πόλεμο με Έλληνες νεκρούς και κανένα προδότη η κατακτητή νεκρό;

    Το αίμα τους μου φωνάζει μέσα μου , ΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ ΡΕ..

    Βλέπω και ακούω τον Πρετεντέρη, Καψή, Προτοσάλτε, Οικονόμου,
    Λυριτζής τον Καψή , Παπαδημητρίου τους Κληρονόμους των πολιτικών σαν την Όλγα Κεφαλογιάννη, Ντόρα Μητσοτάκη, Μπουμπούκο, Βορίδη που δεν θέλουν να συνδέσουν τους θανάτους με την πολιτική της πορεία ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ, . Έχω τον Μπεγλήτη τον Κουκουλόπουλο να χλευάζουν νεκρούς.. Δεν έχουν ΤΣΊΠΑ πλέων μερικοί πολιτικοί πλέων ..

    Εγώ αγαπητοί αστυνομικοί με της πράσινες στολές ,έχω ακόμα 80 ευρώ , ένα Καλάσνικοφ, δυο κιλά δυναμίτη, και 8-9 χειροβομβίδες , δεν χρωστώ σέντσι στην χώρα μου, δεν έφαγα σέντσι από την χώρα μου, τώρα η χώρα μου με έχει στο περίμενε να μου συνεχίσει την συντάξει μου , είμαι ένταξη με την χώρα μου ακούς Λοβέρδο και Κουτρουμάνη MIXA έχω φτιάξει τα έγγραφα μου στο Ηράκλειο Κρήτης με αποδεικτικά καταθέσεις αίτησης για εξέταση Υγειονομικής επιτροπής ΚΕ.ΠΑ αριθμός αίτημα παράταση συντάξεις αριθμός πρωτοκόλλου 302-2012-185 ημερομηνία κατάθεσης 20-1-2012..

    Όταν θα βγω για κυνήγι μην με πείτε δολοφόνο, εξτρεμιστή, τρομοκράτη, αναρχικό, ακροδεξιό, κουκουλοφόρο, ακροαριστερό , φασίστα.. (κράτα το κείμενο ΜΙΧΑ) Επαναστάτη θα το δεχόμουν αν θα ζούσα ,
    Έχω αποφασίσει όταν πεθάνω να πάρω μερικούς μαζί μου ,εγώ δεν θα πάω ΠΟΤΈ ΜΟΝΟΣ ΜΟΥ ΟΜΩΣ τέτοια χάρη από εμένα δεν θα την δουν τα σκύβαλα.. γι’αυτο αγαπητοί αστυνομικοί με τα πράσινα μην μου κάνετε καμιά μαγκιά γιατί υπολογίζω ότι θα φύγετε μαζί μου καμιά σαρανταριά να πάμε να βρούμε όλοι μαζί τον δημιουργώ μας, και καλά εγώ είμαι άρρωστος περνώ φάρμακα που δεν έχω ΣΗΜΕΡΑ εσείς γιατί το χτυπάτε δολοφονικά; Ακούτε αστυνομικοί με τα πράσινα ,το ζάχαρο πήγε 4.5, δεν έχω βελόνες να κάνω ινσουλίνη
    ντρέπομαι τον φαρμακοποιό μου, του χρωστώ ήδη 200 ευρώ συμμετοχές από τα φάρμακα , τα φάρμακα τελείωσαν Iscover 75,Ranexa, 500,LIPIDIL, Nexium 40,ELECTRO,Kernelled, ινσουλίνη Novo mix..

    Υ.Γ Δεν σας φοβάμαι. Μην στείλετε αστυνομικούς δεν θα με βρουν και δεν θα φταίνε να πεθάνουν για εσάς αστυνομικοί εργαζόμενοι των 800 -900 ευρω.

    … Εγώ θα γαμήσω τον Λοβέρδο, Χρυσοχοϊδη, Κ.Τ.Λ αλλά και τους πραιτοριανούς με της πράσινες στολές δεν θα βάλω το πιστόλι στον κρόταφο μου αλλά στους δικούς σας ΠΡΩΤΑ… ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΣΤΟΝ ΔΙΚΟ ΜΟΥ..

    Μπούτζουκας Θ. Τ Κρήτη ...ΓΡΑΨΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΜΟΥ ΜΙΧΑΑΑΑΑΑΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. μια ντορα αγαπησα ψηλη
    μες στην ψυχη την ειχα
    αλλα εκεινη μουλεγε
    δε σε γουσταρω μιχα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. εγω μανο θα ψηφιζα
    μα η παλαβη μιραντα
    το καραφλο κεφαλι μου
    το χτυπησε με τσαντα*


    *crocodile

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ΣΥΡΙΖΑ = ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. και το πασοκ το αγαπω
    παντα καλα πληρωνει
    τις τραπεζες που εκπροσωπω
    παντα αυτο τις σωνει

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΣΑΣ ΣΙΧΑΘΗΚΑΝ ΤΟΥΣ ΦΘΑΣΑΤΕ ΣΕ ΕΞΑΘΛΙΩΣΗ,ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΕΙΣ ΤΗΝ ΑΣΦΑΛΙΣΗ ΣΟΥ ΚΑΙ ΦΑΡΜΑΚΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΙΡΝΕΙΣ.ΧΑΡΑΜΙ ΝΑ ΣΑΣ ΓΙΝΟΥΝ ΟΤΙ ΦΑΓΑΤΕ.ΠΑΤΕ ΣΤΟΝ ΓΟΥΡΟΥΝΑ ΑΡΧΗΓΟ ΣΑΣ .ΑΛΛΩΣΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΓΟΥΡΟΥΝΙΑ ΜΟΙΑΖΟΥΝΕ.500.000
    ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΕΛΛΗΝΟΠΟΥΛΑ ΣΤΕΡΟΥΝΤΕ ΤΡΟΦΗ [ΟΗΕ]ΚΑΙ ΣΕΙΣ ΑΔΙΑΦΟΡΕΙΤΕ .ΦΕΡΤΕ ΠΙΣΩ ΤΑ ΚΛΕΜΜΕΝΑ.ΟΙ ΑΜΠΕΛΟΦΙΛΟΣΟΦΙΕΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΛΕΙΔΩΝΑ.ΕΙΝΑΙ ΘΕΜΑ ΕΠΙΒΙΩΣΗΣ
    ΓΟΥΡΟΥΝΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Σιγά που στενοχωρήθηκες. Τις μπομπές και τις βρωμιές τις δικές σας προσωπικά κια συλλογικά με τις δηλώσεις σας δεν τις μετράτε;
    Και στενοχωρήθηκες καψερέ, που δεν θα φας τον άμπακα απόψε.
    Στις εκλογές, για πρώτη φορά, θα ιδείτε τι σας περιμένει. Άπατοι θα πάτε, γιατί κοροϊδέψατε και εξαπατήσατε όλουε αυτούς που σεις κι οι αρχηγοί σας θεωρούσατε του χεριού σας. Αχ καημένοι τι σας περιμένει σαν ανοίξουν οι κάλπες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. ο σαμαρας που πικρανε
    την ακριβη μου ντορα
    του ευχομαι να την ιδει
    πρωθυπουργο στη χωρα*


    *χανιων

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. μιχα βρες νεα ψεμματα
    μου λενε οι τραπεζιτες
    μιχα κραυγες και αιματα
    να τρεμουν οι κοπριτες

    ομως εγω δεν ημπορω
    την τοση τυραννια
    ελα τσιπρα και σωσε με
    απ'την εργοδοσια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Πασοκ


    Ιδιώνυμο ξαναρχεται

    Η νεοφασιστρια Δανιλη Ελενη γνωστη βασιλοχουντικια
    εισηγαγε το ιδιωνυμο στο ΠΣΠΑ για να εξοντωσει τους Δημοκρατικους!

    Η διανιλη δοριστηκε απο την Διαμαντοπούλου Άννα αλλα την εγκατελειψε οτ ν η Αννα εφυγε απο υπουργος και ακολουθησε με την δεξια Παπατσιμπα Ελενη τον Σπηλιωτοπουλο της ΝΔ!


    Ο όρος αναφέρεται στο «ιδιώνυμο» (ειδικό) αδίκημα όπως περιγράφεται σε νόμο που ψηφίστηκε το 1929 (N. 4229). Επρόκειτο για νόμο "Περί μέτρων προστασίας του κοινωνικού καθεστώτος και προστασίας των ελευθεριών των πολιτών". Ο στόχος του ήταν η ποινικοποίηση των "ανατρεπτικών" ιδεών, ιδιαίτερα η δίωξη κομμουνιστών, αναρχικών και η καταστολή των συνδικαλιστικών κινητοποιήσεων.

    Αυτα

    Νικος ΠΑΣΠ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Μίχα αγόρι μου, βουλιάζει η σαπιόβαρκά σου και σε λίγο εσύ και οι όμοιοί σου θα βγάζετε βρωμερές μπουρμπουλήθρες. Καλό πάτο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. ΣΥΡΙΖΑ = ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

    Πέρνα να σου ρίξω καμμιά ξανάστροφη όποτε ευκαιρείς μπας και συνέλθεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. ΣΥΡΙΖΑ = ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

    Πέρνα να σου ρίξω καμμιά ξανάστροφη όποτε ευκαιρείς μπας και συνέλθεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. μιχα, νεοφιλελευθερο σουργελο, τελειωνουν οι μερες σας κλεφτρονια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. μιχα σε ποναει πολυ που ο ΣΥΡΙΖΑ θα εχει διψηφια ποσοστα, εεε;;; Θα το χωνεψεις σιγα σιγα και εσυ και ολα τα νεοφιλελευθερα λαμογια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. ΜΠΡΑΒΟ ΣΟΛΟΥΣ ΓΑΙ ΤΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΤΟΥΣ ..ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΟΥΤΣΟΚΕΦΑΛΟΥ ΣΥΡΙΖΑ-ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ..ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ..ΤΕΛΙΚΑ ΚΑΤΙ ΙΣΩΣ ΝΑ ΑΛΛΑΖΕΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΛΠΙΔΑ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕ ΘΑ ΕΡΘΕΙ Η ΝΙΚΗ ..Η ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΝΙΚΗ ΤΟΥ ΛΑΟΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Μίχα το μουνί της μάνας σου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση